צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
הממ...אז אמא שלי רוצה לקנות מצלמה בהתחלה היא חשבה על הדבר הכי פשוט ב-400-600 שקל ואמרתי לה שאני לא עוזר לה אם היא קונה זבל אז היא מוכנה להוציא משהו כמו 1000-1500 היא צריכה את זה כי היא אמנית והיא רוצה לצלם את הדברים שהיא עובדת עליהם (וסתם כדי שאני אשדוד ואצלם שטויות) אז אני צריך מצלמה...אין לי יותר מדי מושג בזה...אז אני שואל פה...אם אתם צריכים לדעת עוד משהו...ארממ תגידוP: כי אני לא מבין בזה בשיט
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ביקשו ממני למצא מצלמה קומפקטית: מחיר 800-1500 חברה: עדיפות לחברה רצינית (קנון/ניקון/אולימפוס וכו'). 6 מגה פיקסל לפחות. זום אופטי 12 ומעלה. צילום וידאו - עדיפות לHD כל שאר הפרטים לא משנים. תודה מראש...
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מצלמה פוגי' S9600 דמוי SLR עלתה לי לפני כ 5 שנים למעלה מ 3000 שקל אצל היבואן. למדתי לצלם בה וצילמתי כ 5000 תמונות לערך ואכן הוציאה תמונות מדהימות. לפני מספר ימים הוצאתי אותה מהארון שמתי סוללות חדשות והדלקתי . המצלמה עושה רעש של נדלקת העינית מוארת לחלקיק שניה ו..חושך. כלום לא קורה. יש לציין כי אם אני מעביר למוד צפיה, שלב אחד במפסק ההפעלה שקודם לצילום, העינית ו/או המסך דולקים כשורה. קליק נוסף למוד צילום ו...חושך. נגשתי לחנות צילום שאני סומך עליה והבעלים אמר לי לזרוק את המצלמה כי רק בדיקה תעלה לי כמה מאות שקלים ומצלמה חדשה של אותה חברה העולה על "הזקנה" שלי ביכולותיה ובאיכויותיה, עולה פחות מ 1000 שקלים ולכן זו זריקת כסף. מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מצלמהו7.1ומגה פיקסלוSP-510 UZוOlympusו http://www.zap.co.il/compModels.asp?model_id=469695 או מצלמהו7.1ומגה פיקסלוPowerShot A710 ISוCanonו http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Camera&model_id=469625 ייצוב תמונה זה אומר שאם היד שלי רועדת אז המצלמה אוטו' מייצבת לי את התמונה ומונעת תמונה מטושטשת? מה שאין כלל באולימפוס. אני רוצה לקנות מצלמה עם זום שיהיה טוב... למרות שראיתי שבאולימפוס יש זום כפול 10 - כשניסיתי לצלם בה על הזום המקסימלי התמונה לא הייתה ברורה כלל!! רציתי לדעת מה אתם חושבים מה עדיף?! ואולי יש קופקטית אחרת[אני יודע שהאולימפוס לא קומפקטית] שעדיפה? [אבל עם זום של מינ' 6] הפיקס' לא משנה לי. תוודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1150-1200 גג זאת החנות http://www.fotofilm.co.il/ בשביל מה? צילום חובבני תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחר שהמצלמה הקודמת שלי (Fujifilm FinePix 6800Z) נגנבה אני צריך אחת חדשה. ההגבלה היחידה היא שזו צריכה להיות מצלמת פוג'י בלבד (יש אפשרות אולי גם לאולימפוס) המצלמה צריכה להיות לשימוש משפחתי(ולכן שתהיה קטנה) מה אתם מציעים?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש מצלמה קומפטית בסיסית, ראיתי שיש טופס למצלמות SLR או DSLR אבל לא ראיתי טעם למלא אותו כאשר אני מחפש משהו פשוט הרבה יותר. התקציב הוא 600 - 700 ש"ח. המטרות של הצילום הם סטנדרטיות, אירועים משפחתיים, טיולים, שימוש כללי, אין איזה יעד ספציפי של צילום צוקים בתאורת ירח חלקי או משהו דומה הדרישות מהצלמה הן קומפקטיות , צילום מהיר (הכוונה שלא צריך לחכות יותר מדי בין תמונה לתמונה ולא לפרק הזמן של הצמצם), עמידות טובה, אם יש צילום וידאו סביר עם קול וזום תוך כדי זו תוספת מבורכת. חשבתי על sd1200 של CANON נמכרת ברואים עולם ב 700 ש"ח, מה דעתכם עליה? נראה לי שזה הכל, אם חסר משהו או שעברתי על חוק בבקשה לא לנעול, תגידו לי מה חסר ואני אערוך ואוסיף.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
התקציב שלי הוא 1000 למצלמה + כרטיס זיכרון כרטיס זיכרון אין לי בעיה לקנות משומש ולכן על הכרטיס אני שם 150 בצד מכאן שעל המצלמה אני שם 850 ש"ח אז אני אעגל את זה ל-900 האם יש מצלמה 3-4 (רצוי 4) מגה פיקסל של חברה איכותית (אולימפוס, קאנון) עם זום אופטי (חובה!) האם כדאי לי להשקיע כבר במחודשת בתקציב הזה על מנת לקבל משהו יותר טוב? או שללכת רק על חדשה? תודה מראש לעוזרים. נ.ב. אם זה אפשרי רצוי מצלמה קומפקטית ויפה (ולא כמו קאנון סדרה A עם העיגול הזה בקצה..חח)
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בימים האחרונים אני קורא שקט של הפורום שלכם, מנסה לחשוב על מצלמה. אני מחפש מצלמת כיס בעלת איכות תמונה טובה ושתהיה אף מהירה יחסית, שכן כל העניין שלי בה הוא השליפה המהירה עם התמונה החדה. הייתי מאוד מעוניין אף בזום סביר, אבל אני מניח שזה פחות חשוב. בכל מקרה, עיינתי בהיסטוריה של הפורום וגיליתי שאתם ממליצים על F30 או F31, אך הצרה היא שהמצלמה הזו ירדה מהשוק. יש את F50, אבל אני לא יודע אם כדאי לרכוש את המצלמה הזו או אולי אתם יכולים לעזור לי במצלמה יותר כדאית. אגב, נעזרתי רבות בהיסטוריה של הפורום כדי להתלבט ולהתלבט ולחזור להתלבט לפני שרכשתי לאחרונה את ה30D של קאנון, ואני מודה לכם מאוד על כל אותם רגעים של קריאה, חשיבה, הירהור והתלבטות.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם .... חבר שלי מעוניין לקנות מצלמה במחיר הנל ...הוא בקרוב רוצה להתחיל קורס צילום ומחפש את המצלמה הטובה ביותר במחיר שציינתי . המחיר הוא רק עבור הגוף בלבד ,רצוי מצלמת SLR, רצוי של NIKON או CANON....הוא לא רוצה לשמוע על חברה אחרת. בקיצור תודה לכל העוזרים ובבקשה רק מי שבאמת מבין שיגיב .....תודה.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יודע שהנושא נטחן אבל לאחר קורס הצילום המהיר של אמדיקי אני אשמח לדעת כמה דברים מה המונח האנגלי לצמצם, אורך חשיפה ואיך אני עושה HDR בקאנון A610 שלי תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אבא שלי מעוניין לקנות מצלמה, והגיע לקישור הזה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1FCSP550UZ&cfm=C4443208 יש לי תחושה שניתן להשיג "יותר תמורת הכסף", שמעתי שהמצלמות הפשוטות (לא SLR) של אולימפוס לא מומלצות. עם זאת, הוא הדגיש כמה דברים שהוא התלהב מהם במצלמה: - זום אופטי כפול 18. - מסך כמה שיותר גדול. - המבצע - 24 תשלומים. תודה רבה מראש
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מי מבין המצלמות הבאות תתן לי את האיכות הכי טובה בסרטוני וידאו קצרים באור יום: Canon PowerShot A590 IS Fujifilm FinePix J10 Casio, Exlim EX-Z77 Fujifilm, FinePix F480 ולמה ? האם יש מצלמה אחרת מומלצת בארץ באותו תקציב ? תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
shave liknot et amatslema azot? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=400893
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
משהו מכיר את החנות? http://www.prestigecamera.com המחירים שם נמוכים מאוד -באופן מחשיד לדוגמה: Pentax K100D ב- 350$!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברווזים באים בזוגות הזכר והנקבה ומי אמר שדוKFים רק תשחורים הערה: התמונות לא עברו כל עריכה ,פרט להקטנה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי מקווה שהשאלה מתאימה לפה אני רוצה לעשות crop לתמונה שצילמתי, אבל המטרה היא שמה שיישאר בתמונה זה החלק העיקרי בלבד (מוצר מסויים) עם רקע לבן למשל להלן הדגמה : האם צריך לצלם בדרך מסוימת כדי להגיע לתוצאות כאלה או תוכנה מיוחדת ? תודה נתי
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, יש לי CANON A85 ואני מצלם סרטונים , על הנייר המצלמה אמורה לצלם סרטונים של 640*480 ב 30 תמונות לשניה אבל אני מקבל רק 10 תמונות לשניה. ניסיתי למצא מאיפה משנים את זה אך לא הצלחתי? האם משהוא יודע ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אגפה פושטת רגל לאחר כ"כ הרבה שנים: http://www.dpreview.com/news/0510/05102102agfa_end.asp זה לרעתנו מאחר שהתחרות רק תצטמצם אך אני מצד שני שמח כי אף פעם לא אהבתי את איכות התמונה של נייר אגפה ובמיוחד לאורך שנים ולכן יש סיכוי שכל המקומות שעבדו עד היום עם אגפה יעברו לקודאק.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 600 ש"ח אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? סך הכל מדובר במצלמה למשפחה, נסיעות לחו"ל וכדומה, לא מובר על תמונות מקצועיותף אולם חשוב שתוכל לצלם גם בלילה באיכות סבירה. האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). ככל הנראה לא, חשוב שתיהיה אבל עדיין איכות מינמלית האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא, אין לי צורך בחצובה. האם יש לך נכונו…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום..המצלמה היא למשפחה..חשבנו על canona620 שהיא איכותית וזולה הבעיה היא שהיא דיי כבדה ולא קומפקטית במיוחד. אני מחפש הצעות למצלמה קומפקטית [ מקסימום 150 גרם ] עם איכוייות כמו של ה canon a620. דרישות : -חברה ידועה -הגנה למסך -min' 5 mega pixel -גודל חיישן 1/1.8 לפחות -אפשרות צילום וידאו -בטריה - עדיף לא יחודית -מסך גדול[עדיף מעל 2inch] זהו בערך התקציב הוא 1600 ש"ח יש לנו אפשרות לקנות מארהב ככה שיש בערך 350$ .. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-