צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
ברווזים באים בזוגות הזכר והנקבה ומי אמר שדוKFים רק תשחורים הערה: התמונות לא עברו כל עריכה ,פרט להקטנה
-
- 4 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום לכולם, ביקשו ממני למצא מצלמה קומפקטית: מחיר 800-1500 חברה: עדיפות לחברה רצינית (קנון/ניקון/אולימפוס וכו'). 6 מגה פיקסל לפחות. זום אופטי 12 ומעלה. צילום וידאו - עדיפות לHD כל שאר הפרטים לא משנים. תודה מראש...
-
- 8 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום לכולם מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 600 ש"ח אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? סך הכל מדובר במצלמה למשפחה, נסיעות לחו"ל וכדומה, לא מובר על תמונות מקצועיותף אולם חשוב שתוכל לצלם גם בלילה באיכות סבירה. האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). ככל הנראה לא, חשוב שתיהיה אבל עדיין איכות מינמלית האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא, אין לי צורך בחצובה. האם יש לך נכונו…
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
-
-
מי מבין המצלמות הבאות תתן לי את האיכות הכי טובה בסרטוני וידאו קצרים באור יום: Canon PowerShot A590 IS Fujifilm FinePix J10 Casio, Exlim EX-Z77 Fujifilm, FinePix F480 ולמה ? האם יש מצלמה אחרת מומלצת בארץ באותו תקציב ? תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
שלום,התפרסמה ביקורת ב-Dpreview',על מצלמה חדשה של סמסונג,דמויית SLR,בשם Pro815. בין התכונות הבולטות שלה תוכלו למצוא - 8 מגה פיקסלים אולטרא זום של 15X עם עדשה רחבה (28 - 420 mm) עם זום מכני מהירות תריס של 15 - 1/4000 מצב סופר מאקרו מ-3 ס"מ תומכת בפורמטים של RAW ו-TIFF וגולת הכותרת - מסך ענק (!!!) 3.5 אינטצ' בחלק האחרורי של המצלמה. מחיר -בסביבות 800 ירוקים לפי האתר מעניין עם נזכה לראות אותה בארץ לביקורת- http://www.dpreview.com/reviews/samsungpro815/]
-
- 6 תגובות
- 996 צפיות
-
-
shave liknot et amatslema azot? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=400893
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
כמה תוצרים של יום כיפור משעמם במיוחד, בין סרט אחד לסרט אחר... ה-3 הראשונות צולמו מצד אחד של הבית, מהמרפסת (מבט לדרום-מערב), האחרונה צולמה בשקיעה מהגינה, שנמצאת בצד המזרחי, מבט דרומה. בתאבון נ.ב - מומלץ לפתוח את התמונות בחלון חדש, כרגע הן קרובות מדי לגבול העמוד של הפורום. נ.ב.ב. - כמו כל תמונת שמים - גם התמונות הבאות נראות יותר מרשימות ברזולוציה הגדולה המקורית.
-
- 5 תגובות
- 996 צפיות
-
-
-
שלום לכם, אני מחפש מצלמה קומפטית בסיסית, ראיתי שיש טופס למצלמות SLR או DSLR אבל לא ראיתי טעם למלא אותו כאשר אני מחפש משהו פשוט הרבה יותר. התקציב הוא 600 - 700 ש"ח. המטרות של הצילום הם סטנדרטיות, אירועים משפחתיים, טיולים, שימוש כללי, אין איזה יעד ספציפי של צילום צוקים בתאורת ירח חלקי או משהו דומה הדרישות מהצלמה הן קומפקטיות , צילום מהיר (הכוונה שלא צריך לחכות יותר מדי בין תמונה לתמונה ולא לפרק הזמן של הצמצם), עמידות טובה, אם יש צילום וידאו סביר עם קול וזום תוך כדי זו תוספת מבורכת. חשבתי על sd1200 של CANON נמכרת ברואים עולם ב 700 ש"ח, מה דעתכם עליה? נראה לי שזה הכל, אם חסר משהו או שעברתי על חוק בבקשה לא לנעול, תגידו לי מה חסר ואני אערוך ואוסיף.
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש חצובה בתקציב מוגבל, 150 ש"ח, מצאתי את זו - איך היא? http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=686 בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 996 צפיות
-
-
בימים האחרונים אני קורא שקט של הפורום שלכם, מנסה לחשוב על מצלמה. אני מחפש מצלמת כיס בעלת איכות תמונה טובה ושתהיה אף מהירה יחסית, שכן כל העניין שלי בה הוא השליפה המהירה עם התמונה החדה. הייתי מאוד מעוניין אף בזום סביר, אבל אני מניח שזה פחות חשוב. בכל מקרה, עיינתי בהיסטוריה של הפורום וגיליתי שאתם ממליצים על F30 או F31, אך הצרה היא שהמצלמה הזו ירדה מהשוק. יש את F50, אבל אני לא יודע אם כדאי לרכוש את המצלמה הזו או אולי אתם יכולים לעזור לי במצלמה יותר כדאית. אגב, נעזרתי רבות בהיסטוריה של הפורום כדי להתלבט ולהתלבט ולחזור להתלבט לפני שרכשתי לאחרונה את ה30D של קאנון, ואני מודה לכם מאוד על כל אותם רגעים של קריאה, חשיבה, הירהור והתלבטות.
-
- 6 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אגפה פושטת רגל לאחר כ"כ הרבה שנים: http://www.dpreview.com/news/0510/05102102agfa_end.asp זה לרעתנו מאחר שהתחרות רק תצטמצם אך אני מצד שני שמח כי אף פעם לא אהבתי את איכות התמונה של נייר אגפה ובמיוחד לאורך שנים ולכן יש סיכוי שכל המקומות שעבדו עד היום עם אגפה יעברו לקודאק.
-
- 9 תגובות
- 996 צפיות
-
-
הממ...אז אמא שלי רוצה לקנות מצלמה בהתחלה היא חשבה על הדבר הכי פשוט ב-400-600 שקל ואמרתי לה שאני לא עוזר לה אם היא קונה זבל אז היא מוכנה להוציא משהו כמו 1000-1500 היא צריכה את זה כי היא אמנית והיא רוצה לצלם את הדברים שהיא עובדת עליהם (וסתם כדי שאני אשדוד ואצלם שטויות) אז אני צריך מצלמה...אין לי יותר מדי מושג בזה...אז אני שואל פה...אם אתם צריכים לדעת עוד משהו...ארממ תגידוP: כי אני לא מבין בזה בשיט
-
- 13 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות מצלמה דיגיטלית וסימנתי לי את המצלמה הזאת כאפשרות סבירה. לפי מה שהבנתי המצלמה די טובה, ואשמח אם תוכלו לתת לי את דעתכם וקריטריונים לבחירת מצלמה דיגיטלית טובה. *המצלמה עולה 2100 ש"ח באופיס דיפו. *כמו כן אשמח לקבל אלטרנטיבות, והתקציב הוא 2100 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
-
-
-
אני מתכנן טיול של בערך שנה למספר יעדים בעולם, רוצה מצלמה שתתפוס את החוויות האלה בצורה הטובה ביותר כרגע יש לי את ה קאנון a1000is ברמה הכללית אחריי טיול לתאילנד אני דיי מרוצה ממנה אבל בתמונות חשוכות יש לה אפס יכולת ההגדרות האוטומטיות שלה איומות ולהגדיר אותה ידנית זה סיוט אז פספסתי המון רגעים עם תמונות לא מוצלחות מה שחשוב זה שהמצלמה תהיה קומפקטית ונוחה לנסיעה בתיק קטן וכאלה לא כבדה מדיי ולא עדינה מדיי כרטיסי זיכרון כבר יש בשפע אני חושב על בסביבות ה 1500 שקל? אם אפשר להוציא משהו ברמות שאני מבקש יותר בזול זה יהיה טוב וידאו לא חשוב כמעט בכלל.
-
- 0 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אני צריך מצלמה קומפקטית באיזור ה-150-200$ (בנוסף נקנה כרטיס זכרון כלשהו אבל כרגע התקציב הוא רק למצלמה). הקנייה היא בארה"ב. אני מוותר על השאלון כי אין כאן שום צרכים מיוחדים (ובטח שלא תוכניות לקנות פלאש חיצוני או חצובה). ההעדפה היא לאיכות תמונה על פני גודל ומשקל. ראיתי שהמבחר הוא די גדול ואני לא יודע מהן האופציות המובילות בתקציב. אשמח לעזרתכם בבחירת המצלמה.
-
- 2 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אהלן מתלבט בין כמה מצלמות קומפקטיות עם זום טוב. נתקלתי במשהו מגרה ביותר: NIKON S10, מצלמה עם אפשרות לסיבוב נפרד של המסך והעדשה. מישהו שמע על הדגם הזה? (שיפור של הדגם S4, ה-ISO עלה מ-400 ל-800, עכשיו יש מייצב תמונה, מקרו 4 ס"מ, וסוללת ליתיום במקום 2 AA) מצלמה שווה בטירוף או שהיא רק עושה את עצמה? (ד"א, למייצב התמונה שלהם הם קוראים "בפשטות" CCD shift-type sensor stabilization system... ובמצב וידאו יש להם "מוריד זעזועים אלקטרוני" Electronic VR)
-
- 3 תגובות
- 995 צפיות
-
-
-
זכיתי במצלמה olympus c-160 עכשיו קיבלתי עם המצלמה כרטיס זיכרון 16 מגה ועוד כרטיס 256 הכרטיס 16 מגה הוא של החברה עצמה והוא מתחבר לי אבל השני ארוך מידי ולא נכנס עד הסוף.... יכול להיות שהוא לא מתאים? (הכרטיס בצבע כחול כזה חברה PQI)
-
- 6 תגובות
- 995 צפיות
-
-
חג שמח לכולם, אני מחפש המלצה למצלמה דיגיטלית אשר תשמש אותי לצילומים מכל הסוגים, אין לי שימוש ספציפי למצלמה. מה שכן חשוב לי במצלמה הוא שיהיה לה מסך נשלף, מה שיאפשר לי לצלם מכמה שיותר זוויות. התקציב שלי הוא בין 200$ ל300$, יש מרווח גדול בתקציב פשוט כי אני לא מתמצא במחירים של המצלמות כיום, אך כמובן שאני מעדיף שתהיה כמה שיותר זולה (במידה שלא תפגע באיכותה). הקניה מתבצעת בארה"ב כך שניתן להתייחס למחירים שם. תודה מראש לכולם !
-
- 7 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה שמתי לב שיש לי די הרבה תמונות שארצה להכניס לאלבום דיגיטאלי שאותו אני אוכל להראות לכל מי שאני ארצה. אני מחפש משהו בסגנון flickr, שיהיה נוח, שכולם יוכלו לראות את האלבום שלי בלי סיסמאות למיניהן ואם אפשר, שיזכור את הסיסמה שלי תמיד (לא שבועיים כמו בפליקר). תודה מראש, MODY69
-
- 9 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום לכולם חבר רוצה לקנות את המצלמה הזאות והוא רוצה לדעת איך היא מבחינת ביצועים ההה OLYMPUS C-50??
-
- 2 תגובות
- 995 צפיות
-