עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by J0n1,

יש אפשרות להבזיק כמה פעמים בזמן חשיפה ארוכה, כשאני משתמש בפלאש מובנה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 953 צפיות
  2. Started by topgun,

כמה תוצרים של יום כיפור משעמם במיוחד, בין סרט אחד לסרט אחר... ה-3 הראשונות צולמו מצד אחד של הבית, מהמרפסת (מבט לדרום-מערב), האחרונה צולמה בשקיעה מהגינה, שנמצאת בצד המזרחי, מבט דרומה. בתאבון נ.ב - מומלץ לפתוח את התמונות בחלון חדש, כרגע הן קרובות מדי לגבול העמוד של הפורום. נ.ב.ב. - כמו כל תמונת שמים - גם התמונות הבאות נראות יותר מרשימות ברזולוציה הגדולה המקורית.

• 5 תגובות
    • 953 צפיות
  3. Started by zoman,

במקרה תפסתי ציפור עם אנטנה כנראה על בטריות (סוללות)

• 6 תגובות
    • 953 צפיות
  4. הי, יש לי CANON A85 ואני מצלם סרטונים , על הנייר המצלמה אמורה לצלם סרטונים של 640*480 ב 30 תמונות לשניה אבל אני מקבל רק 10 תמונות לשניה. ניסיתי למצא מאיפה משנים את זה אך לא הצלחתי? האם משהוא יודע ?

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  5. Started by orlupo,

אגפה פושטת רגל לאחר כ"כ הרבה שנים: http://www.dpreview.com/news/0510/05102102agfa_end.asp זה לרעתנו מאחר שהתחרות רק תצטמצם אך אני מצד שני שמח כי אף פעם לא אהבתי את איכות התמונה של נייר אגפה ובמיוחד לאורך שנים ולכן יש סיכוי שכל המקומות שעבדו עד היום עם אגפה יעברו לקודאק.

• 9 תגובות
    • 953 צפיות
  6. ערב טוב ומבורך ! ביום שישי האחרון קיבלתי את המצלמה שהזמנתי Sony DCS-F828 , ואני מתלבט איזה כרטיס לקנות לה, או אולי כרטיסים חח הנה הפרטים - למצלמה החמודה יש 2 כניסות לכרטיסים, כניסה לכרטיס מסוג MemoryStick , וכניסה לכרטיסי Microdrive - CompactFlash , ויש מתג העברה לשימוש בין שיניהם - ז"א שאפשר לשים גם כרטיס MS וגם CF - מה עוד - שוב פעם לפי סוני, על כרטיס מסוג MS אפשר להקליט סרטונים לא מוגבלים בזמן, רק במקום, ומחירם גבוה מאוד (יחסית ללCF) . השאלה היא - האם כרגע כדאי לי לרכוש כרטיס 256MB בתצורת CF ULTRA 2 כרגע, ועוד כחודש בערך כרטיס MS Pro 512MB מהיר לסרטונים ( סרטים יותר חח ) ולהשתמש בהם במקביל ? תודה רבה, וגם אני אבקש המלצה לכרטיס CF מהיר ואיכותי בנפח 256MB - וכרט…

7. Started by orlupo,

בניגוד ליוסי, שהיה לו סט מעולה, לא הלך לי כ"כ. אבל בכל זאת הוצאתי מעטות טובות:

• 12 תגובות
    • 953 צפיות
  8. Started by hakoki,

אני מתכנן טיול של בערך שנה למספר יעדים בעולם, רוצה מצלמה שתתפוס את החוויות האלה בצורה הטובה ביותר כרגע יש לי את ה קאנון a1000is ברמה הכללית אחריי טיול לתאילנד אני דיי מרוצה ממנה אבל בתמונות חשוכות יש לה אפס יכולת ההגדרות האוטומטיות שלה איומות ולהגדיר אותה ידנית זה סיוט אז פספסתי המון רגעים עם תמונות לא מוצלחות מה שחשוב זה שהמצלמה תהיה קומפקטית ונוחה לנסיעה בתיק קטן וכאלה לא כבדה מדיי ולא עדינה מדיי כרטיסי זיכרון כבר יש בשפע אני חושב על בסביבות ה 1500 שקל? אם אפשר להוציא משהו ברמות שאני מבקש יותר בזול זה יהיה טוב וידאו לא חשוב כמעט בכלל.

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  9. אהלן לפניי יציאה לטיול בניו זילנד ואוסטרליה :-) רוצה להתחדש במצלמה קומפקטית טובה ואיכותית אני גם הייתי רוצה שהיא תתמוך בצילום וידאו עם SOUND אם זה אפשרי באיכות טובה. אשמח לשמוע המלצות..

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  10. Started by A.z,

אני ממש חדש בתחום הצילום הנה 4 תמונות שלי : http://www.pictor.co.il/lils22/85669/4048761.jpg http://www.pictor.co.il/lils22/85669/4048755.jpg http://www.pictor.co.il/lils22/85669/4048764.jpg ואת התמונה הזאת ערכתי קצת http://www.pictor.co.il/lils22/85669/4048758.jpg מה אתם אומרים תתחשבו אני בכל זאת מתחיל

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  11. Started by zolder,

המהירות צילום שטובה משמעותית בריקו לא כל כך מעניינת אותי אלא יותר איכות תמונה,עדשה,פונקציות כי זאת המצלמה הראשונה שלי ואני רוצה להתחיל וללמוד לכן אני לא רוצה רק לצלם במצב אוטומט. מי מהם עדיפה ואולי אם יש משהו אחר באותו טווח מחיר פחות או יותר .

• 10 תגובות
    • 952 צפיות
  12. Started by stingeR-,

... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 952 צפיות
  13. Started by kinggil,

http://img95.imageshack.us/img95/5619/dscf12105kb.jpg

• 9 תגובות
    • 952 צפיות
  14. התקציב שלי הוא 1000 למצלמה + כרטיס זיכרון כרטיס זיכרון אין לי בעיה לקנות משומש ולכן על הכרטיס אני שם 150 בצד מכאן שעל המצלמה אני שם 850 ש"ח אז אני אעגל את זה ל-900 האם יש מצלמה 3-4 (רצוי 4) מגה פיקסל של חברה איכותית (אולימפוס, קאנון) עם זום אופטי (חובה!) האם כדאי לי להשקיע כבר במחודשת בתקציב הזה על מנת לקבל משהו יותר טוב? או שללכת רק על חדשה? תודה מראש לעוזרים. נ.ב. אם זה אפשרי רצוי מצלמה קומפקטית ויפה (ולא כמו קאנון סדרה A עם העיגול הזה בקצה..חח)

• 13 תגובות
    • 952 צפיות
  15. Started by דניאל י.,

3 הראשונות צולמו בCANON A530 והאחרונה עם הקוץ צולמה במצלמה ממש "ענתיקה" UMAX 560 לדעתי, הצלם משפיע על התמונה יותר מאשר המצלמה עצמה (בכל מקרה אני בתכנונים לקנות מצלמת [glow=red,2,300]DSLR[/glow]) [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  16. אני צריך זום אופטי גבוה ככל האפשר ו-3.2 MP יהיה מספיק..... תודה

• 6 תגובות
    • 952 צפיות
  17. Started by shimon956,

שלום לכולם חבר רוצה לקנות את המצלמה הזאות והוא רוצה לדעת איך היא מבחינת ביצועים ההה OLYMPUS C-50??

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  18. שלום, אני שכחתי לבקש בחנות את הספר של 6500fd בעברית, ואין לי זמן ללכת לשם, באתר רשמתי, אין לי מושג, מתי הם ישלחו את הספר, אולי יש אצל משהו במקרה, ויכול לשלוח לי,מייל: danikgl@gmail.com אני מאוד אשמח, תודה רבה

• 6 תגובות
    • 952 צפיות
  19. Started by krembo0o,

שלום, לפני חמישה ימים שאלתי איזו מצלמה עדיפה fuji 6500 או את הH5 של סוני והסברתם לי למה הפוג'י עדיפה!!! אבל אחי שואל אם ישנה מצלמה במחיר קצת יותר גבוהה שמומלצת יותר מה-פוג'י?!

• 7 תגובות
    • 952 צפיות
  20. Started by Nemesis,

2 תמונות מהטיול האחרון לאירופה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  21. Started by rhin0,

עגבניות ממש לפני שהפכו למטבוחה. חתול סקרן שרצה לעזור ;D *אני ממליץ להוריד ולראות עם רקע כהה.

• 4 תגובות
    • 951 צפיות
  22. Started by wons,

עדיין צילומים ראשונים ואשמח לקבל ביקורת קצת

• 4 תגובות
    • 951 צפיות
  23. Started by ALÞHA,

• 11 תגובות
    • 951 צפיות
  24. Started by lion03,

נפלה לי המצלמה ורואים ממש את הנזק ויש לי עדיין אחריות יקבלו אותה?

• 5 תגובות
    • 951 צפיות
  25. Started by shlomom,

שלום, מעונין בהתיעצות לטובת חבר. ברשותו Canon 40D עם עדשות עד 55mm. הוא מעוניין לקנות טלה ומתעניין באופן טבעי בסדרת ה-70-200 F4 עם המייצב של קאנון. http://www.the-digital-picture.com/Reviews/Canon-EF-70-200mm-f-4.0-L-IS-USM-Lens-Review.aspx האם יש חלופות אחרות מומלצות יותר? משתלמות יותר? ומה עם האיכות?

• 8 תגובות
    • 951 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.