עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by hagai-,

קראתי בחוברת שהגיעה עם המצלמה על מצב הצילום Postcard המופיע בין שאר הרזולוציות, ומה שמיוחד בו הוא שהתמונה המצולמת נשמרת ביחס של 2:3 המתאים מיד לפיתוח. צילמתי המון תמונות במצב זה ועכשיו כאשר העברתי אותן למחשב הבחנתי כי הרזולוציה של התמונות נשארה 1600x1200, כאמור יחס של 3:4. האם מישהו מכיר את מצב הצילום הנ"ל ויכול להסביר מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 965 צפיות
  2. Started by artyom,

סתם טיילתי לי בעיר וכשעברתי ליד השוק הישן איזה זקן ראה אותי וצעק (בטון חברותי) שאני יצלם אותו, לא יכלתי לסרב. קרופ וקצת חידוד, חוץ מזה אין עיבוד.

• 4 תגובות
    • 965 צפיות
  3. Started by simla101,

הממ...אז אמא שלי רוצה לקנות מצלמה בהתחלה היא חשבה על הדבר הכי פשוט ב-400-600 שקל ואמרתי לה שאני לא עוזר לה אם היא קונה זבל אז היא מוכנה להוציא משהו כמו 1000-1500 היא צריכה את זה כי היא אמנית והיא רוצה לצלם את הדברים שהיא עובדת עליהם (וסתם כדי שאני אשדוד ואצלם שטויות) אז אני צריך מצלמה...אין לי יותר מדי מושג בזה...אז אני שואל פה...אם אתם צריכים לדעת עוד משהו...ארממ תגידוP: כי אני לא מבין בזה בשיט

• 13 תגובות
    • 965 צפיות
  4. Started by orlupo,

בניגוד ליוסי, שהיה לו סט מעולה, לא הלך לי כ"כ. אבל בכל זאת הוצאתי מעטות טובות:

• 12 תגובות
    • 965 צפיות
  5. נתקלתי ב-preview עליה בדיוק ב-DPreview.. יש שם כמה דברים הזויים (אוטופוקוס שעובד רק ב-6 עדשות מסויימות.. WTF!?) הדבר הכי מעניין וחדשני בה הוא פונקציית LV - שדומה יותר לפעולת LV במצלמות דיגיטליות רגילות תהנו - Panasonic Lumix G1 Preview

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  6. Started by Noam0101,

אני צריך מצלמה קומפקטית באיזור ה-150-200$ (בנוסף נקנה כרטיס זכרון כלשהו אבל כרגע התקציב הוא רק למצלמה). הקנייה היא בארה"ב. אני מוותר על השאלון כי אין כאן שום צרכים מיוחדים (ובטח שלא תוכניות לקנות פלאש חיצוני או חצובה). ההעדפה היא לאיכות תמונה על פני גודל ומשקל. ראיתי שהמבחר הוא די גדול ואני לא יודע מהן האופציות המובילות בתקציב. אשמח לעזרתכם בבחירת המצלמה.

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  7. Started by topgun,

כמה תוצרים של יום כיפור משעמם במיוחד, בין סרט אחד לסרט אחר... ה-3 הראשונות צולמו מצד אחד של הבית, מהמרפסת (מבט לדרום-מערב), האחרונה צולמה בשקיעה מהגינה, שנמצאת בצד המזרחי, מבט דרומה. בתאבון נ.ב - מומלץ לפתוח את התמונות בחלון חדש, כרגע הן קרובות מדי לגבול העמוד של הפורום. נ.ב.ב. - כמו כל תמונת שמים - גם התמונות הבאות נראות יותר מרשימות ברזולוציה הגדולה המקורית.

• 5 תגובות
    • 964 צפיות
  8. Started by zoman,

במקרה תפסתי ציפור עם אנטנה כנראה על בטריות (סוללות)

• 6 תגובות
    • 964 צפיות
  9. Started by Guy King,

מה כדאי? המצלמה מיועדת בעיקר לתמונות נוף (בטיולים בחו"ל ובארץ) ולתמונות תקריב. התקציב כ-1500 +-

• 6 תגובות
    • 964 צפיות
  10. אני צריך זום אופטי גבוה ככל האפשר ו-3.2 MP יהיה מספיק..... תודה

• 6 תגובות
    • 964 צפיות
  11. Started by rangerman,

(צולם עם ריקו GX8)

• 5 תגובות
    • 964 צפיות
  12. Started by shimon956,

שלום לכולם חבר רוצה לקנות את המצלמה הזאות והוא רוצה לדעת איך היא מבחינת ביצועים ההה OLYMPUS C-50??

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  13. Started by sagi5,

איטליה שוויץ ומכבי

• 11 תגובות
    • 964 צפיות
  14. שלום, אני שכחתי לבקש בחנות את הספר של 6500fd בעברית, ואין לי זמן ללכת לשם, באתר רשמתי, אין לי מושג, מתי הם ישלחו את הספר, אולי יש אצל משהו במקרה, ויכול לשלוח לי,מייל: danikgl@gmail.com אני מאוד אשמח, תודה רבה

• 6 תגובות
    • 964 צפיות
  15. Started by PhP dUdE,

שאלה קצת מטומטת אבל שכחתי איך

• 5 תגובות
    • 964 צפיות
  16. Started by zoman,

יש מצלמות דיגטליות שרשום בהן כי העינית היא עם למשל 115,000 פיקסלים שזה די ברור ,מצד שני נתקלתי שרשום במצלמה מסוג Fujifilm FinePix S6500fd ,כי העינית שלה היא אלקטרונית ,למה הכוונה האם זה טוב או רע? הערה : ממה שהבנתי גם כאשר רשום 115,000 פיקסלים מדובר בעינית אלקטרונית ,אז מה ההבדל בכל זאת ???

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  17. Started by zoman,

הפעם מזוית אחרת :

• 5 תגובות
    • 964 צפיות
  18. משנת 2006 ולמעשה עד היום עשיתי שימוש במצלמה של פנסוניק מודל DMC-F27 http://cameras.about.com/od/digitalcamerareviews/a/pandmcf27.htm אני מחפש מצלמה חדשה שתכלול בתוכה כמה שיותר מהאלמנטים הבסיסיים הבאים: 1. שתהיה עד כמה שיותר קומפקטית ונוחה לנשיאה 2. צילום תמונות + וידאו באיכות HD 3. עדיפות לבטריות רגילות ולא בטריה מובנית של המצלמה שיש להטעין כל פעם. 4. לאחר שמתחילים צילום בוידאו שיהיה אפשר לעשות זום אין ואאוט תוך כדי הצילום (נשמע אולי בנאלי אבל במצלמה שלי אין את האופציה הזו מרגע שמתחילים את הוידאו). 5. פוקוס ברמה גבוהה ואני אסביר - למשל אם מצלמים אדם על רקע של הר מושלג מרוחק אז בדר"כ מה שקורה זה שלא רואים את ההר ברקע בגלל האור - וזאת בעוד שהעין קולטת את ההר ברקע בל…

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  19. Started by stingeR-,

... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 963 צפיות
  20. Started by kinggil,

http://img95.imageshack.us/img95/5619/dscf12105kb.jpg

• 9 תגובות
    • 963 צפיות
  21. התקציב שלי הוא 1000 למצלמה + כרטיס זיכרון כרטיס זיכרון אין לי בעיה לקנות משומש ולכן על הכרטיס אני שם 150 בצד מכאן שעל המצלמה אני שם 850 ש"ח אז אני אעגל את זה ל-900 האם יש מצלמה 3-4 (רצוי 4) מגה פיקסל של חברה איכותית (אולימפוס, קאנון) עם זום אופטי (חובה!) האם כדאי לי להשקיע כבר במחודשת בתקציב הזה על מנת לקבל משהו יותר טוב? או שללכת רק על חדשה? תודה מראש לעוזרים. נ.ב. אם זה אפשרי רצוי מצלמה קומפקטית ויפה (ולא כמו קאנון סדרה A עם העיגול הזה בקצה..חח)

• 13 תגובות
    • 963 צפיות
  22. שלום לכולם, ביקשו ממני למצא מצלמה קומפקטית: מחיר 800-1500 חברה: עדיפות לחברה רצינית (קנון/ניקון/אולימפוס וכו'). 6 מגה פיקסל לפחות. זום אופטי 12 ומעלה. צילום וידאו - עדיפות לHD כל שאר הפרטים לא משנים. תודה מראש...

• 8 תגובות
    • 963 צפיות
  23. Started by rhin0,

עגבניות ממש לפני שהפכו למטבוחה. חתול סקרן שרצה לעזור ;D *אני ממליץ להוריד ולראות עם רקע כהה.

• 4 תגובות
    • 962 צפיות
  24. Started by eliav-peretz,

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1FCCAA590D#bidders_list

• 6 תגובות
    • 962 צפיות
  25. Started by benor,

חוף פולג. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 962 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.