צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום קניתי זיכרון kingston sd 512 high speed. ברגע שקיבלתי ראיתי שהוא נראה שונה מהתמונה שהייתה באתר, היה כתוב עליו high spped (באתר). http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=521&cID=63 עכשיו התמונה היא בדיוק כמו הזיכרון שאצלי (הם עדכנו את התמונה). הזיכרון הזה הוא באמת הדגם HIGH SPEED?
-
- 7 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אהלן מתלבט בין כמה מצלמות קומפקטיות עם זום טוב. נתקלתי במשהו מגרה ביותר: NIKON S10, מצלמה עם אפשרות לסיבוב נפרד של המסך והעדשה. מישהו שמע על הדגם הזה? (שיפור של הדגם S4, ה-ISO עלה מ-400 ל-800, עכשיו יש מייצב תמונה, מקרו 4 ס"מ, וסוללת ליתיום במקום 2 AA) מצלמה שווה בטירוף או שהיא רק עושה את עצמה? (ד"א, למייצב התמונה שלהם הם קוראים "בפשטות" CCD shift-type sensor stabilization system... ובמצב וידאו יש להם "מוריד זעזועים אלקטרוני" Electronic VR)
-
- 3 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מצלמת אולימפוס דגם IR-500 לאחרונה מזה כחודשיים,התמונות והכתוביות(תפריטים וכו') נראים במהופך בצורת ראי ,כדי שאפשר יהיה לקרוא מה כתוב צריך להציב ראי מול המסך. ניסיתי לאפס את ההגדרות אך ללא הועיל. אודה לכל מי שיודע מה הפיתרון לבעיה תודה שימי
-
- 0 תגובות
- 984 צפיות
-
-
-
בשביל חבר שלי שטס מחר לחו"ל השימושים הם בעיקר צילומי נופים ומשפחה, שתהיה קלה לשימוש חשבתי על: Fuji 6500 יד שניה FUJI F40 (קצת בעייתית כי אין לה עדשה רחבה) RICOH R8 (בתקווה שהיא תהיה זמינה בחנות) פנסוניק Lumix DMC-FZ8 Canon PowerShot SD850 IS אני יודע שעשיתי פה השוואה בין כמה עולמות, מי תעשה את העבודה בצורה הטובה ביותר?
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
תמונה של ידידה שלי שצילמתי לפני כחצי שנה בערך ורק עכשיו חשבתי על לפרסם אותה.. פרופיל נקי של בחורה יפיפיה [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 983 צפיות
-
-
-
http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1FCCAA590D#bidders_list
-
- 6 תגובות
- 983 צפיות
-
-
ברווזים באים בזוגות הזכר והנקבה ומי אמר שדוKFים רק תשחורים הערה: התמונות לא עברו כל עריכה ,פרט להקטנה
-
- 4 תגובות
- 983 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 1000 למצלמה + כרטיס זיכרון כרטיס זיכרון אין לי בעיה לקנות משומש ולכן על הכרטיס אני שם 150 בצד מכאן שעל המצלמה אני שם 850 ש"ח אז אני אעגל את זה ל-900 האם יש מצלמה 3-4 (רצוי 4) מגה פיקסל של חברה איכותית (אולימפוס, קאנון) עם זום אופטי (חובה!) האם כדאי לי להשקיע כבר במחודשת בתקציב הזה על מנת לקבל משהו יותר טוב? או שללכת רק על חדשה? תודה מראש לעוזרים. נ.ב. אם זה אפשרי רצוי מצלמה קומפקטית ויפה (ולא כמו קאנון סדרה A עם העיגול הזה בקצה..חח)
-
- 13 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום לכולם חבר רוצה לקנות את המצלמה הזאות והוא רוצה לדעת איך היא מבחינת ביצועים ההה OLYMPUS C-50??
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אגפה פושטת רגל לאחר כ"כ הרבה שנים: http://www.dpreview.com/news/0510/05102102agfa_end.asp זה לרעתנו מאחר שהתחרות רק תצטמצם אך אני מצד שני שמח כי אף פעם לא אהבתי את איכות התמונה של נייר אגפה ובמיוחד לאורך שנים ולכן יש סיכוי שכל המקומות שעבדו עד היום עם אגפה יעברו לקודאק.
-
- 9 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות מצלמה דיגיטלית וסימנתי לי את המצלמה הזאת כאפשרות סבירה. לפי מה שהבנתי המצלמה די טובה, ואשמח אם תוכלו לתת לי את דעתכם וקריטריונים לבחירת מצלמה דיגיטלית טובה. *המצלמה עולה 2100 ש"ח באופיס דיפו. *כמו כן אשמח לקבל אלטרנטיבות, והתקציב הוא 2100 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
עגבניות ממש לפני שהפכו למטבוחה. חתול סקרן שרצה לעזור ;D *אני ממליץ להוריד ולראות עם רקע כהה.
-
- 4 תגובות
- 982 צפיות
-
-
-
אהלן, אני מחפש חצובה בתקציב מוגבל, 150 ש"ח, מצאתי את זו - איך היא? http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=686 בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 982 צפיות
-
-
זה בין הנסיונות הראשונים שלי לצלם פאנניג,3 התמונות ראשונות צולמו על F/8 ISO 64 1/10Sec ראשונה שניה שלישית רביעית,עץ בשקיעה F/8 ISO 64 1/1500 Sec רק שלא מצאתי עמדה לצלם בלי החוטים,החלק השרוף בכוונה בנקודה ההיא,שחוצה את העץ בנקודה שהוא "נפול"
-
- 9 תגובות
- 982 צפיות
-
-
סתם טיילתי לי בעיר וכשעברתי ליד השוק הישן איזה זקן ראה אותי וצעק (בטון חברותי) שאני יצלם אותו, לא יכלתי לסרב. קרופ וקצת חידוד, חוץ מזה אין עיבוד.
-
- 4 תגובות
- 982 צפיות
-
-
-
-
אז כמו שאתם רואים בתקופה האחרונה אני מנסה כל הזמן דברים חדשים, הנה עוד אחד מהנסיונות שלי, חשיפות ארוכות בספורטק הרצליה : תודה מראש לכל המגיבים, יוסי.
-
- 10 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום לכולם, טיילתי באירלנד וצילמתי המון תמונות והעברתי אותם למחשב ומחקתי את התמונות מהכרטיס זיכרון. יום שישי האחרון פירמטתי את המחשב שלי ושכחתי לגבות את התמונות שלי מהטיול - שביזות מטורפת!! שמעתי שיש תוכנות שיכולות לשחזר מידע מכרטיס זיכרון של מצלמה. יש לי כרטיס זיכרון מסוג של חברת פוג'י. אם אתם מכירים תוכנה כזאת, אני לא רק אשמח אני אהיה הבן אדם המאושר ביותר. תחשבו מה זה לאבד את המזכרת הכי חשובה שלך מטיול בחו"ל. בבקשה תעזרו לי אני ממש בדיכאון. בתודה מראש לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אני צריך מצלמה קומפקטית באיזור ה-150-200$ (בנוסף נקנה כרטיס זכרון כלשהו אבל כרגע התקציב הוא רק למצלמה). הקנייה היא בארה"ב. אני מוותר על השאלון כי אין כאן שום צרכים מיוחדים (ובטח שלא תוכניות לקנות פלאש חיצוני או חצובה). ההעדפה היא לאיכות תמונה על פני גודל ומשקל. ראיתי שהמבחר הוא די גדול ואני לא יודע מהן האופציות המובילות בתקציב. אשמח לעזרתכם בבחירת המצלמה.
-
- 2 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אהלן כרגע יש את המצלמה הנ"ל OLYMPUS STYLUS 1010 עם כרטיס זכרון OLYMPUS XD1GB אני רוצה להרחיב ל4GB עכשיו אני ראיתי שהכרטיסים של OLYMPUS מאוד יקרים אבל ראיתי שיש גם אופציה למתאם MICRO SD רגיל ל OLYMPUS זה עובד? או שזה עושה בעיות? איזה חברה/דגם אתם ממליצים? אני הולך לקנות בEBAY. אני כבר עשיתי עדכון קושחה לגירסה האחרונה שתומכת יותר מ4GB ככה שזה לא צריכה להיות בעיה. תודה מראש על העזרה אריאל
-
- 0 תגובות
- 981 צפיות
-
-