צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אהלן, ברשותי הציוד הבא K200D 50-135 f/2,8 EF530 Super היום צילמתי הופעה. ושמתי לב לקטע מוזר. הפלאש, כאשר הוא מוקפץ (רגיל, 60 מעלות), התמונות יוצאות חשוכות. אני מצלם עם הפרטים הבאים: מצב ידני במצלמה: ISO 400 f/2.8 1\60 מצב PTTL בפלאש. כאילו האור לא מגיע לבמה. חשוב לציים שאני מצלם ממרחק של 6-8 מטר מהמקור. התקרה בגובה של 4 מטר. ואז שמתי לב לתופעה מוזרה ברגע שאני מלביש על הראש של הפלאש את הדבר המחוספס הזה, שהופך את הזום של הפלאש ל-17MM, פתאום התמונות יוצאות מוארות כמו שצריך. אני לא מצליח להבין למה בלי הדבר הזה, התמונות יוצאות חשוכות. יש למישהו הסבר ? בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
-
שלום יש לי את המצלמה הזאת PANASONIC DMC-LZ7 http://www.cameras.co.uk/reviews/panasonic-dmc-lz7.cfm עכשיו השאלה שלי אם אפשר להוציא ממנה תמונות טובות? ואולי יש מדריכים למצלמה? ושווה לי ללמוד קצת פוטושופ בשביל לשפר את התמונות ? ואם זה קשה?
-
- 4 תגובות
- 947 צפיות
-
-
-
שלום היום ביתי בתערוכת אוטומוטור והיה חזק והכל אבל אחרי התערוכה רציתי להעביר את התמונות למחשב שלי מהמצלמה של אבא שלי (canon eos 60) והוינדוס לא מזהה אותה(לא מצליח למצוא את הדריברים..)ואין לי את הדיסק... בקיצור הורדי את הדריברים מהאתר של canon והם לא עוזרים...מה לעשות?? אני צריך להחזיר לו את המצלמה מחר.. תודה לעזורים או למנסים לעזור
-
- 4 תגובות
- 13.9k צפיות
-
-
תמונות דיי חדשות : הכחול זה ניידת שעברה ...אהבתי. מה אתם אומרים ? אשמח לתגובות. אגב חשבתי על עדשה קבוהה ה50MM של קנון 1/8 איך היא ? לצלם מתחיל
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
סתם טיילתי לי בעיר וכשעברתי ליד השוק הישן איזה זקן ראה אותי וצעק (בטון חברותי) שאני יצלם אותו, לא יכלתי לסרב. קרופ וקצת חידוד, חוץ מזה אין עיבוד.
-
- 4 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום לכולם, אף פעם לא צילמתי במצלמת DSLR או דמוי SLR והידע שלי שואף לאפס, אבל עם נכונות ללמוד. כרגע אני משתמש במצלמה קומפקטית פאנסוניק TZ5 ומה שמפריע לי שבצילומים בתוך הבית ללא פלש נדרש ISO 400 ולפעמים 800 מה שמכניס הרבה רעש לתמונה. ולהלן השאלון: מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? 4000 האם אתה מתכוון לקנות עם אותו תקציב גם ציוד נוסף (עדשות נוספות, פלאש וכו')? כן האם לאחר הקנייה הראשונית יש לך כוונה לרכוש בהמשך ציוד צילום נוסף (עבור מצלמת ה-DSLR)? אם כן, איזה סכום בשנה אתה מתכוון להקצות לכך? לא בזמן הקרוב האם יש לך נכונות לקנות מצלמה ו/או ציוד משלים בשוק היד שניה? כן האם יש לך ציוד קודם ממצלמת DSLR או ממצלמת SLR פילם? אם כן, פרט לא אילו נ…
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
אהלן אנשים אני חדש בפורום, רציתי לשאול איזו מצלמה כדאי לי לקנות? בתכלס אני רוצה מצלמה שאני יוכל לקחת איתי לכל המקום וגם מצלמה משכללת כזו שאפשר לעשות צילום לילה כזה.. כמו הקטע הזה עם האורות של המכוניות יש גם איזה קטע עם מצלמות שמכוונים אותם לשמים לאיזה 30 דקות ורואים את הזתזוזה של הכוכבים שזה ממש מגניב!! הקיתר מה כדאי לקנות? אני עכשיו חוסך כסף למצלמה... תודה רבה [move][/move]Joey Tribbani
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
צולם בתנאי עננות כבדה ,מה אתם אומרים יצא בסדר :s05:
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אחרי מספר צילומי הופעות ומערות הגעתי למסקנה החגיגית שאני זקוק לעדשת פריים. אני לא נעול על הסכום ואני רוצה להבין כמה שיקולים מאנשים מנוסים ממני. כמה קריטי ה AF בעדשה? האם זה מסוכן לרכוש עדשה דרך EBAY ולמה צריך לשים לב? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מצלם ב fuji f5600 ואני מחפש תמונה שתוכל לתפור תמונוות פנורמה יחדיו. נהגתי לצלם עם ה d490 והייתה לה תוכנה שידעה לעשות זאת באופן מושלם אבל היא מוכנה לעשות זאת רק על תמונות שצולמו על ידה. מישהו מכיר תוכנה שיכולה לעשות את זה בלי קשר? או לחילופין טיפים כיצד לעשות זאת בעצמי?
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
-
היי לכולם. יש לי מצלמת SLR רגילה canon eos 300 עם עדשה 28-200 . השאלה שלי היא אם אני קונה מצלמה דיגיטלית של canon נגיד את אותו הדגם canon eos 300D אני יכול להעביר את העדשה שיש מהמצלמה הרגילה לדיגטלית או שאני צריך לקנות עדשה שמתאימה לדגם הדיגטלי. תודה לכל העונים וחג שמח!!
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
כחלק מפעילויות החינוך הצבאיות יצאנו השבוע לטיול בירשוליים והכותל לכבוד תקופת הסליחות. כדי להנות מהחוויה הכי טוב הטיול התחיל בערך ב1:30 בלילה והסתיים עם הזריחה הנה כמה תמונות שצילמתי עם CANON A610 במצב אוטומטי (אני עצלן). ישנן עוד כמה תמונות על מצלמה צה"לית שאני אנסה לחלץ במהלך השבוע הקרוב [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום,רציתי לוודא סופית לפני הקניה, האם במצב M בחוגה הפונקציות הידניות הם מלאות לגמרי ? כלומר אני יכול לשלוט על הכל (ISO,צמצם,חשיפה, וכו')
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
דבר ראשון לפני מילוי השאלון, אני מחפש מצלמה לטיול בחו"ל, זו המצלמה הראשונה שלי, אני לא מחפש להתמקצע בצילום, המטרה היא לצלם את הטיול ולתעד רגעים אחרים בעתיד. 1. מה התקציב שעומד לרשותך ? 2000 ש"ח 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. אין לי ידע או ניסיון 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? כאמור, לא התנסתי 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו במידת האפשר גם שימושיות - למשל: הרבה תמונות חברה בטיולים באור יום, הרבה תמונות של הילדה בתוך הבית, מעט תמונות ברחובות חשוכים באמצע הלילה, מע…
-
- 4 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרגע לקנות למישהי מצלמת וידאו עכשיו אני לא מבין בתחום כלום אז רציתי שתסבירו לי מה חשוב לדעת ,מה חשוב שיהיה ותציעו לי דגמים התקציב לא ידוע עד שתאמרו לי בערך באיזה מחיר אפשר להשיג מצלמה איכותית. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
אז ככה... יש לי מצלמה אולימפוס, דגם: fe-115 ואין לי דרייבר בשבילה... מה לעשות?? פליז תעזרו לי..
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית , התקציב עומד על כ2500 ש"ח שמעתי הרבה מאד המלצות על ה F30 אבל ראיתי תמונה שלה בחוץ והצבעים שלה לא היו משהו (הסגול האיימתני חדר לתמונה) אני נמצא כרגע בצבא מה שאומר שהמצלמה צריכה להיות עמידה וצריכה להתאים לכמה שיותר מצבי צילום (חלקם קיצוניים) כמוכן זמן סוללה ארוך יהיה מבורך (או סוללות נטענות AA) האופציות שאני רואה לעיני כרגע הן: Fuji F30 Nikon P4 יש גם את הה Canon S80 שהיא יותר יקרה אבל השאלה אם היא שווה את זה? מה היכולות הנוספות שהיא נותנת? שקלתי גם מתלמות בעלות זום גדול כמו ה S3 ודומותיה אבל הגעתי למסקנה שהן גדולות מדי (תופסות יותר מדי מקום ועלולות לחטוף יותר מכות) וגם שאני אסתדר עם זום ממומצע (במקרה הכי רע אני יכול לעשות הגדלה דיגיטל…
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
נוצרה לי אפשרות לקנות מצלמה מחו"ל ישר חשבתי ללכת על ה TZ20 של פאנסוניק בדקתי קצת באינטרנט וראיתי תהשוואה הזו http://snapsort.com/compare/Fujifilm-F550-EXR-vs-Panasonic-TZ20 ועכשיו אני לא יודע מה כדאי כי מבחינת נתונים יבשים הF550 יותר טובה לא? בבקשה תמליצו לי מה כדאי ה F550 או ה TZ20 ?? תודה מראש למגיבים
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
חג שמח... עוד קצת מהמקום המופלא הזה, גן עדן פשוט. חוף הים של קואטה ריזורט. באופק 2 סלעים הנראים כפרצוף אדם: החוף של "באונטי איילנד" - החוף עם הערסל הכי טוב בפיג'י. ובפיג'י ערסל זה המקום בו אתה מבלה מחצית היום: דרך המלכה - האי המרכזי מחולק ל-2 דרכים. הדרומית נקראת דרך המלכות, הצפונית דרך המלכים. עוד אחד מחופיה הקסומים של המדינה (אם מישהו יודע לעשות עבודה איכותית בסהרת קווי החשמל, פנה אליי בהודעה פרטית, תודה): דרך המלכים - ככה מתגוננים מגשם באוטובוסים בפיג'י. כמו רכב קבריולט של פעם, גג ברזנט ואחיזה אנושית: הערות, הארות או עיבודים ייתקבלו בברכה. מי שרוצה עוד תמונות: http://www.tapuz.co.il/Albums/publicAlbum.asp?a=450483&u=817182&ao…
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-