צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מצלמת nikon d-60 ועדשה 18/135 nikorr. רציתי לדעת איך ניתן לבדוק את מנוע העדשה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמו שכתבתי אני מחפש מצלמה קומפקטית עד 1500 שח וזקוק לעזרתכם. אני מחפש מצלמה לשימוש מישפחתי וגם ולא פחות חשוב מצלמה לטיולים. זקוק לעזרתכם בבחירת מצלמה כמה שיותר איכותית. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תקציב שלי 600 שח רוצה מצלמה טובה. שנותנת תמונות עם איכות טובה להדפסה וגם טובה בהקלטת וידיוא חשוב שלא תהיה הגבלה על אורך הודיוא ואם תהיה שתהיה הגבלה לא פחות מ 10 דקות. חשוב מאוד שלא תוכל בטריות כמו שהמכונית אוכלת בנזין. כמה שיותר צלומים . לא רוצה להתקע באמצע הטיול ללא סוללות למרות שלא נראה לי אבל אם יש משהו נטען בתוך התקציב אז סבבה תודה לכל העוזרים הערה: אם זה באמת באמת שווה ניתן לחרוג ל 700 שח
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי באיזה אתר צילום שמישהו צילם תמונות ממש יפות אם האדפטר הזה וגם המסנן UV אז רציתי לדעת למה זה משמש והאם אני צריך את זה למצלמה שלי ומה ההבדלים בין זה לבין צליום רגיל יש לי CANON A80 רציתם קישור הנה קישור למוצר http://www.shoptime.co.il/grItem.asp?Pid=313&Item_Id=17741 למה זה משמש החיבור הזה ולמה זה משמש הנה בקישור הזה? http://www.shoptime.co.il/grItem.asp?Pid=309&Item_Id=18032 אמרו לי שרק 52 ממ תתאים לי האם זה נכון?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תסלחו לי על כמות התמונות הגדולה מהרגיל... היה קצר, צבעוני ומעניין. אני חושב שכמות הצלמים ביום הזה היתה גדולה מכמות החוגגים.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תמונת ממצג של כוחות הביטחון שנערך אתמול בגני התהרוכה בת"א. הראו שם את "מזרן המתאבדים" שמסוגל לבלום אדם שנופל נפילה חופשית מגובה של עד 50 מטר (הקפיצה הזאת הייתה 15 מטר),ירידה ברתק (עם חבל),חילוץ אנשים מתוך ומיתחת רכב בתאונת דרכים והסבר על כלים שונים שיש לשירותי כבאות והצלה פגיעה במרכז
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי חברה. יש לי מצלמת פוג'י פיינפיקס S5600 עם כרטיס זיכרון 1 גיגה ואני זקוק לכרטיס גדול יותר. מצאתי את שני הכרטיסים הללו: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.18571 http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.13219 מישהו רואה מה ההבדל בנהם? אם אני קורא נכון את הטבלה הבאה, המצלמה שלי לא תומכת בכרטיסים מעל 2 גיגה, נכון? http://www.fujifilm.com/support/digital_cameras/compatibility/card/s/
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי. אני רוצה לקנות מצלמה ראשונה, אולי תוכלו לייעץ לי מה כדאי. אף פעם לא צילמתי באופן מקצועי או חצי מקצועי. אני מתכנן להשתמש בה בעיקר בשביל לצלם אנשים, אז דיי חשוב לי עומק שדה (מקווה שזה המונח הנכון). חשובה לי גם שליטה על הצילום - משהו יותר מאשר ללחוץ על כפתור ולשכוח, אני מקווה לצלם כתחביב ורוצה להשתפר. דיי השתכנעתי שאני צריך מצלמת SLR, אבל אני יכול גם להשתכנע אחרת. התקציב שלי הוא בסביבות ה - 2000, אבל אם אפשר פחות אז רצוי. תודות, דני
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הינה כמה תמונות מהירדן: זאת יצאה קצת מרוחה וזה סתם הנוף שם.. תהנו מצלמה HP 735. ד"א אם יש למישהו טיפים כאלה ואחרים איך להשתמש טוב יותר במצלמה הזאת אז בבקשה תנו אותם פה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המצלמה תשמש לצילום חברים משפחה וכו'... לא צריך משהו מקצועי. מספר דברים שצריכים להיות במצלמה. איכות תמונה כמה שיותר גבוהה בגבולות התקציב כמובן. לפחות 4 מגה פיקסל. כמה שיותר קטנה וקלה. פלאש build in. סרטים + סאונד. usb. אשמח לשמוע מצלמות טובות מהחברות canon, nikon, olympus, fujifilm, konica minolta כמובן שבנוסף למצלמה אני אקנה כרטיס זיכרון + סוללה ספר, אבל זה לא כלול ב 1000 שקלים.. תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תמונה ביזארית מה- Marienplatz במינכן... [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? אני מתכוון לקנות בארה"ב - על כן עד 600$. אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? הרבה נופים, רחובות, אנשים, אירועים, גם בתנאי תאורה פחות טובים (נניח בתוך הבית) האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). אני אוהב יותר את התמונות ללא הפלאש אבל אם חשוב לי לתפוס את הרגע אז אני מוכן גם עם פלאש מוקפץ. האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא. האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פל…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
משהו קטן שצילמתי, סרקתי (סוף סוף יש סורק סרטי 35mm!!) וערכתי. MINOLTA DYNAX 404si 35-80mm Lens
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, קניתי ביולי Canon Powershot S5 בעיקר לצורך צילום הופעות (אבל גם ככה היינו צריכים מצלמה דיגיטלית לבית) דוגמא לתמונות שצילמתי עד כה: http://www.flickr.com/avihailevy עכשיו אני רואה שאני רוצה להתקדם עם הצילום, ולקנות מצלמה איכותית יותר. אני יודע שזה עסק יקר, אבל אני רוצה מצלמת DSLR טובה, עם עדשה עם צמצם כמה שיותר נמוך ועם זום טוב, אבל בסה"כ לא יותר מ-4000 שקל. האם יש איזושהי קומבינציה אפשרית כזו? תודה![br]פורסם בתאריך: 8.12.2008 בשעה 22:55:39 לא ראיתי את השאלון בפורום, אני ממלא אותו ואז תוכלו להכווין אותי בצורה יותר טובה [br]פורסם בתאריך: 8.12.2008 בשעה 22:59:37מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? 4000האם אתה מתכוון לקנות עם אותו תקציב גם ציוד נוס…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צולמו עם A630, מעט מאוד עידון רעשים ו/או חידוד, משחק קל עם העקומות ותיקוני חשיפה בתמונות 1,2,4 (שימוש בקבצי RAW). לשיקולכם, הערות יתקבלו בברכה. 1. ספרא וסייפא. 2. פולמוס של אחר צהריים ורובי גליל. 3. שני עצים מול השקיעה. 4. מפלצת של בין ערביים.[br]פורסם בתאריך: 16.12.2008 בשעה 23:23:22 מוסיף גרסה מתוקנת (חתוכה לפי כוונת המשורר) של תמונה 2.סליחה על התקלה. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סתם בשביל להוסיף קצת צבע לחיים. התמונות עברו איזון צבעים קל, וזהו.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא מתכוון ל Blower - ניסיתי ולא עזר, מדובר בלכלוך עקשן במיוחד. בהתחלה רציתי פשוט למסור לארליך אבל קצת סיבוך (למסור עד 2 לאסוף אחרי..) ומבחינת מחיר נראה לי עדיף פשוט לקנות ערכה ולעשות לבד (נכון כרוך בסיכון אבל אם יש לך מצלמה דיגיטלית מתישהו צריך ללמוד לעשות את זה לא?). הקניה כנראה תהיה מ B&H.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
כשאני מנסה להעתיק את התמונות אני מקבל הודעת שגיאה, או שהמיקום (כל התיקיה) לא נגישה או שתמונות ספציפית לא ניתנת להעתקה והכל מתבטל. נסיתי גם עם כבל וגם עם קורא כרטיסים התמונות שם ממש חשובות... מה אפשר לעשות??
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני טס עוד חודשיים לדרום אמריקה אם מישהו יכול לעזור לי לבחור מצלמה כי אין לי מושג והרבה זמן מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? עד 800 אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? לא ספציפי האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? כן האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)? כן האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אחרת? לא האם אתה מתכוון להדפיס או לצפות בתמונות על גבי מסך? מסך מהו טווח העדשה במ"מ שחשוב לך? בערך 32 אם יש הצעות יותר טובות אפשר גם כמה מהותייים לך המשקל והגודל של המצלמה? שתהיה קלה ונוחה כמה שיותר אך מינימום פגיעה באיכות האם אתה נעול על יצרן מסויים? לא תוד…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אתמול באמצע אירוע גיליתי להפתעתי שכל 10 הסוללות ( GP2700 ) שהשארתי בטעינה במשך 24 שעות ( לא רציתי להוציא מהמטען ע"מ שלא יתחילו להתפרק מוקדם לפני האירוע, לכן הוצאתי אותן רק שעתיים לפני האירוע ) מתחילות 'לגמגם' ז"א שהפלאש שלי עשה לי פרצוף אחרי שתי יריות ולקח לו זמן לפקס/להיטען מחדש... אני קצת בספק אם הגעתי איתן ל1000 מחזורי טעינה אבל אני יודע שקרעתי אותן כהוגן... מפאת לחץ זמן אני אקנה עכשיו עוד סט חדש שלהן.. להיום בערב אבל השאלה היא האם יש מטען ( נגיד השניים שדיברו עליהם רבות פה לאחרונה, דגמים אני לא זוכר ) שיכולים להחיות אותן או להגיד לי מה מצבם המדויק?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא הצלחתי להחליט מי יותר טובה ב ISO גבוהה לפי DPREVIEW TZ5 לא נראית משהו מעל ISO 800 מצד שני יש לה זום אופטי X10 (נכון גם הגודל הפיזי יותר גדול אבל היא עדיין קומפקטית) ומצד שלישי ההפרש בין פוג'י ל פנסוניק משמעותי 900 לעומת 1500 (בהתאמה) אשמח לקבל את דעתכם. אני צלם חובב טיפוסי (מצלם בעיקר באירועים משפחתיים ותמונות נוף בזמן טיולים ) תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-