עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by jeyjey,

http://www.netaction.co.il/item.phtml?item=2011542 המכירה נסגרת עוד כמה דקות ולא נראה לי שהמחיר יעלה בהרבה...

• 4 תגובות
    • 966 צפיות
  2. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , אני צריך את עזרתכם בבחירה בין 2 מצלמות דיגיטליות Canon S5 Nikon P80 הקנון יותר ישנה בשוק מהניקון , הניקון די חדשה.. שתיהן נעות סביב אותו מחיר בערך.. אני לא מעוניין לקנות מצלמת SLR רגילה,למרות שהמחיר מאפשר לי מפני שחשוב לי הצילום וידאו במצלמה . אשמח לשמוע המלצות לגבי דגמים נוספים באותו טווח מחיר של אותן חברות או חברות אחרות (קצת פחות עדיף..) וכמו כן המלצות או אי המלצות למצלמות האלה .. תודה רבה !!!

• 4 תגובות
    • 966 צפיות
  3. Started by Squat,

אהלן,מחפש מצלמת וידאו בתקציב 2000-3000 שח למטרת צילום וידאו בטיולים. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 966 צפיות
  4. Started by ArZi17,

שלום, רציתי לשאול את דעתם על המצלמה kodak c123, אני מתאר לעצמי שהיא לא מאוד טובה אבל האם לדעתם זה מספיק בשביל ילדה בת 12? בנוסף רציתי לדעת אם אני אקנה למצלמה הזאת כרטיס זיכרון SDHC 15mb/s האם הוא יעבוד עם המצלמה? (זה הsandisc ultra sd)

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  5. Started by doscape,

היא עולה 395ש"ח ב KSP http://www.woot.com/Blog/ViewEntry.aspx?Id=2437 המצלמה מצויידת בחיישן יחסית גדול 1\1.8 הבנתי שהמכסה בטריה שלה בנוי לא הכי טוב, אבל חוץ מהעניין הזה טוענים שהיא מעולה.

• 4 תגובות
    • 966 צפיות
  6. קראתי את כל הדיונים על בחירת מצלמה ע"פ הצרכים והגעתי למסקנה שלצרכים שלי שהם: צילומים משפחתיים (ילדים בעיקר)+ קצת נוף+ובע"ח בגן חיות, תספיק מצלמה LIKE SLR ולאחד שכנראה לא ימשיך בשגעון הצילום הלאה, אין צורך ב - SLR (למרות התמונות היפות שהן מפיקות) החלטתי ללכת על מצלמת LIKE SLR ולא קומפקטית, בעיקר בגלל זום אופטי גדול מ - 3 או 4 בקומפקטיות, מתלבט בין 2 מצלמות: FUJI S8100FD CANON PowerShot S5-IS אם למישהו יש הצעה אחרת, אשמח לשמוע, התקציב עד 2000 ש"ח (מעבר לתקציב כזה, עדיף להשקיע ב - DSLR) אגב, אם מישהו חושב אחרת על ההקדמה שנתתי, מוזמן להגיב... בתודה מראש!!!

• 3 תגובות
    • 966 צפיות
  7. Started by benor,

אני מקווה מאוד שבקרוב אני אעלה לכאן סט יותר מושקע ומעניין. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 966 צפיות
  8. תמיד זה מעביר לי מהמצלמה למחשב ברזולוציה הכי גבוה וזה הרבה מקום יחסית.. איך אני מקטין את הרזולוציה?? תודה.

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  9. Started by alergic,

מצלמה דיגיטלית וידאו וסטילס sansui כולל נגן mp3\mp4 וטייפ מנהלים מובנים דגם dc-250 רזולוציה מדהימה של 10 מגה פיקסל באינטרפולציה(<<אל תשאלו אין לי מושג מה זה) הקלטת וידאו עם סאונדת נגן קבצי mp3 \mp4 זום דיגיטלי X8ת זיכרון פנימי מובנה 16 MB סוללת ליתיום נטענת רמקול ומיקרופון מובנים. אוזניות סטריאופוניות מצורפות מבזק (פלאש) אוטומטי . מסך LCD בגודל 2" יציאת A\V לצפייה בתוכן על גבי מסך הטלויזיה כמות פיקסלים אפקטיביים: 3.1 מגה פיקסל שנה אחריות ע"י פירלס אלקטרוניקה 868 ש"ח מוצר שני: מצלמת וידאו דיגיטלית SONY דגם DCR-HC23E מצלמת וידאו דיגיטלית Mini Dv תפעול נוחת תפריט ידידותי זום אופטי 20X זום דיגיטלי 640X עדשה איכותית Carl Zeiss Vario-Tessar מסך מגע צבעוני 2.5" צילום רחב …

• 7 תגובות
    • 964 צפיות
  10. אז בבקשה תעזרו כי אני לא מבין בנושא הזה בכלל אבל לפי מה שקראתי מצלמה טובה בטווח הזה זאת המצלמה z5 השאלה אם היא באמת טובה... ואם יש עוד הצעות אז תציעו בכיףףף

• 10 תגובות
    • 964 צפיות
  11. Started by RAN178,

שלום וחג שמח! כבר ימים שאני קורא סקירות ומאמרים באינטרנט, ואני פשוט לא מצליח להחליט- איזו מצלמה עדיפה יותר? PANASONIC LUMIX DMC ZS1 / TZ6 או PANASONIC LUMIX DMC ZS3/ TZ7 אתרים שונים סותרים לפעמים אחד את השני מה שעוד יותר מקשה על הבחירה: ב- TZ7 המסך גדול ואיכותי יותר.. אבל אור משתקף בו? ב- TZ7 ניתן לצלם וידאו באיכות HD.. שבכלל לא איכותית כל כך? ועל הפלאש, עוד אתר אחד הצליח לערער את בטחוני. אם מתעלמים לרגע מהמחיר, מה היתרונות של זה מול זה? ועל מה אתם ממליצים? ועוד שאלה כללית על העדשה- במאמר נפלא שקראתי בפורום נטען כי עדשה 28 מ"מ עדיפה על 35 מ"מ.. אז עדשה 25 מ"מ טובה עוד יותר על אחת כמה וכמה, נכון? תודה רבה לכם!

• 0 תגובות
    • 964 צפיות
  12. Started by overload,

אני והאולימפוס מתנדנדים בשמש. .

• 11 תגובות
    • 964 צפיות
  13. Started by tamiravigan,

היי, אני מחפש מצלמה שאפשר לצלם וידאו באיכות סבירה, רצוי קנון אך לא חובה. העינית פחות חשובה, גודל מסך רצוי גדול גודל המצלמה לא ממש חשוב ועדיף זום כמה שיותר גדול(לפי התקציב) שימושים? נופים ודברים כללים. חשבתי על הS5 או הTZ5 מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 964 צפיות
  14. * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? תקציב בסיסי 500 ש"ח, עם אפשרות חריגה מקסימלית עד 600 ש"ח * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? לשימוש כללי מאוד ורחב היקפים, מקבוצות אנשים ועד לנוף בסיסי - רצוי שהמצלמה תדע להתמודד עם תאורה בינונית * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). אפשרות כיבוי/הדלקה של פלאש מהווה ייתרון, אם כי סביר להניח שבאור חלש יהיה שימוש בפלאש. * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. שום חצוב…

• 6 תגובות
    • 964 צפיות
  15. Started by ALÞHA,

• 8 תגובות
    • 964 צפיות
  16. Started by Noaring,

הסוללה שמגיעה עם מצלמת הווידאו Canon HG20 הינה הסוללה הנ"ל, שבפועל מספיקה בערך לשעה וחצי. הסוללה BP-819 שמספיקה לשלוש שעות, עולה בארץ (קרט) 580 ש"ח. הסוללה BP-827 שמספיקה לחמש שעות, עולה בארץ (קרט) 850 ש"ח (באמאזון 540 ש"ח). 1. מישהו יודע היכן בארץ ניתן להשיג את אחת מהסוללות הנ"ל, במחיר שפוי ? :-) 2. BP-819 עולה בבית הצילום 220 ש"ח, אך לא סוללה מקורית, אלא תחליפית - האם למישהו יש ניסיון/ידע האם כדאי ? תודה.

• 1 תגובה
    • 964 צפיות
  17. Started by kingpin,

אני רוצה ליקנות מצלמה דיגטאלית בסביבות ה 4000 שח על איזה דברים אני צריך להיסתכל על איזה נתונים כדי לדעת מה טוב מה לא טוב ?

• 1 תגובה
    • 964 צפיות
  18. אני צריך לצלם איזה 200 תמונות בגודל 1 מטר על 1.6 מטר , איך לצלם כדאי שזה יצא לי הכי טוב ? יש איזו תאורה מומלצת ?? תודה

• 9 תגובות
    • 964 צפיות
  19. טיול חורפי וקריר ביער...

• 6 תגובות
    • 963 צפיות
  20. Started by ALÞHA,

• 11 תגובות
    • 963 צפיות
  21. Started by blue_wolf,

זאת המצלמה שלי: http://www.mag.co.il/Product.asp?Pid=DV3300&Cat2Cat1ID=160&Cat2ID=18 הביה שלי היא כזאת היא טוענת את הפלאש ולא מפסיקה לטעון.... ככה שיאין לי פלאש ... מי שמכיר את המצלמה שיצור איתי קשר בבקשה... תודה

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  22. Started by Drazick,

שלום. מישהו יודע היכן ניתן להתנסות המצלמה? חנות שנותנת להרגיש אותה ביד, לצלם קצת? איזור ת"א. אולי למישהו מהפורום יש את המצלמה? תודה.

• 8 תגובות
    • 963 צפיות
  23. Started by ic10,

שלום הגעתי ל 3 חלופות אלו למצלמה דיגיטלית. אני מחפש מצלמה בעיקר לשימושים ביתיים אם אולי קצת שליטה ידנית. חשוב לי שהתמונות יהיו טובות, שהמצלמה לא תהיה איטית ולא זוללת סוללות (דרך אגב למישהי מהן יש אופציית וידאו טובה?) איזו מהן לדעתכם עלי לרכוש? (או מצלמה אחרת)

• 5 תגובות
    • 963 צפיות
  24. אני רוצה מצלמה קומפקטית שתשלים את הריפלקס שלי, כשהחשיבות היא על איכות תמונה ועדשה רחבה.

• 4 תגובות
    • 963 צפיות
  25. Started by דניאל י.,

הייתי חייב להראות לכם ראיתי תמונות שצולמו עם עדשת מאקרו 105mm של SIGMA וזה יוצא ממש דומה!! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 962 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.