צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים , אני צריך את עזרתכם בבחירה בין 2 מצלמות דיגיטליות Canon S5 Nikon P80 הקנון יותר ישנה בשוק מהניקון , הניקון די חדשה.. שתיהן נעות סביב אותו מחיר בערך.. אני לא מעוניין לקנות מצלמת SLR רגילה,למרות שהמחיר מאפשר לי מפני שחשוב לי הצילום וידאו במצלמה . אשמח לשמוע המלצות לגבי דגמים נוספים באותו טווח מחיר של אותן חברות או חברות אחרות (קצת פחות עדיף..) וכמו כן המלצות או אי המלצות למצלמות האלה .. תודה רבה !!!
-
- 4 תגובות
- 978 צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חושב שהגיע הזמן להתחדש בעצמית חדשה בטווח של 17/24/28-70מ"מ (55ממ של עדשת הקיט לא מספיק ארוך בשבילי). אני מתלבט בין ארבע עדשות בטווח מחירים של 400$. ארבע האופציות הן: Sigma 17-70mm f/2.8-4.5 Sigma 24-70mm f/2.8 Sigma 28-70mm f/2.8 Tamron 28-75mm f/2.8 (IF) יש להוסיף שהבחירה היקרה ביותר תהיה ה24-70 במחיר של 570$. אשמח לקבל חוות דעת על ארבעת העדשות והמלצות נוספות. תודה לכולם.
-
- 7 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אני צריך מצלמת Mini-DV, עם FireWire כמובן, עם כניסת מיקרופון. עדיף 3CCD, כמה שיותר זולה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אני צריך לצלם איזה 200 תמונות בגודל 1 מטר על 1.6 מטר , איך לצלם כדאי שזה יצא לי הכי טוב ? יש איזו תאורה מומלצת ?? תודה
-
- 9 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מצלמה חצי מקצועית שכזו (אני חושב..) למטרות לימוד צילום (לא באופן מקצועי) כתחביב. כרגע יש לי מצלמה של קנון A95 אבל היא מצלמת אירועי בית ולא יותר. אני מתכנן בזמן הקרוב לצאת לטייל בעולם ומעונין לרכוש מצלמה בעלת זום טוב וביצועים טובים. אין לי מושג באיזה סכום - אין לי הערכה אפילו. אני מתכון לעבור איזו סדנאת צילום לפני וכמובן לצלם לבד לפני הטיול כדי להתאמן. אני לא יודע מאיפה להתחיל בחיפוש אחר מצלמה, ואילו דרישות צריכות להיות. אשמח לקבל עצות והמלצות על מנת שאוכל להתחיל לתפוס כיון בנושא. באילו חנויות אפשר לקבל באמת שירות והסבר טוב?ולראות את המצלמה לא רק בנילונים. תודה מראש, noise
-
- 7 תגובות
- 977 צפיות
-
-
צולמו עם A630, מעט מאוד עידון רעשים ו/או חידוד, משחק קל עם העקומות ותיקוני חשיפה בתמונות 1,2,4 (שימוש בקבצי RAW). לשיקולכם, הערות יתקבלו בברכה. 1. ספרא וסייפא. 2. פולמוס של אחר צהריים ורובי גליל. 3. שני עצים מול השקיעה. 4. מפלצת של בין ערביים.[br]פורסם בתאריך: 16.12.2008 בשעה 23:23:22 מוסיף גרסה מתוקנת (חתוכה לפי כוונת המשורר) של תמונה 2.סליחה על התקלה. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 977 צפיות
-
-
-
שלום וחג שמח! כבר ימים שאני קורא סקירות ומאמרים באינטרנט, ואני פשוט לא מצליח להחליט- איזו מצלמה עדיפה יותר? PANASONIC LUMIX DMC ZS1 / TZ6 או PANASONIC LUMIX DMC ZS3/ TZ7 אתרים שונים סותרים לפעמים אחד את השני מה שעוד יותר מקשה על הבחירה: ב- TZ7 המסך גדול ואיכותי יותר.. אבל אור משתקף בו? ב- TZ7 ניתן לצלם וידאו באיכות HD.. שבכלל לא איכותית כל כך? ועל הפלאש, עוד אתר אחד הצליח לערער את בטחוני. אם מתעלמים לרגע מהמחיר, מה היתרונות של זה מול זה? ועל מה אתם ממליצים? ועוד שאלה כללית על העדשה- במאמר נפלא שקראתי בפורום נטען כי עדשה 28 מ"מ עדיפה על 35 מ"מ.. אז עדשה 25 מ"מ טובה עוד יותר על אחת כמה וכמה, נכון? תודה רבה לכם!
-
- 0 תגובות
- 977 צפיות
-
-
-
שלום, רציתי לשאול את דעתם על המצלמה kodak c123, אני מתאר לעצמי שהיא לא מאוד טובה אבל האם לדעתם זה מספיק בשביל ילדה בת 12? בנוסף רציתי לדעת אם אני אקנה למצלמה הזאת כרטיס זיכרון SDHC 15mb/s האם הוא יעבוד עם המצלמה? (זה הsandisc ultra sd)
-
- 0 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום. מישהו יודע היכן ניתן להתנסות המצלמה? חנות שנותנת להרגיש אותה ביד, לצלם קצת? איזור ת"א. אולי למישהו מהפורום יש את המצלמה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 977 צפיות
-
-
בשעה טובה קניתי היום את ה A710 הנה אחת התמונות הראשונות שצולמו איתה (אשתי צילמה)
-
- 12 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום, קניתי ביולי Canon Powershot S5 בעיקר לצורך צילום הופעות (אבל גם ככה היינו צריכים מצלמה דיגיטלית לבית) דוגמא לתמונות שצילמתי עד כה: http://www.flickr.com/avihailevy עכשיו אני רואה שאני רוצה להתקדם עם הצילום, ולקנות מצלמה איכותית יותר. אני יודע שזה עסק יקר, אבל אני רוצה מצלמת DSLR טובה, עם עדשה עם צמצם כמה שיותר נמוך ועם זום טוב, אבל בסה"כ לא יותר מ-4000 שקל. האם יש איזושהי קומבינציה אפשרית כזו? תודה![br]פורסם בתאריך: 8.12.2008 בשעה 22:55:39 לא ראיתי את השאלון בפורום, אני ממלא אותו ואז תוכלו להכווין אותי בצורה יותר טובה [br]פורסם בתאריך: 8.12.2008 בשעה 22:59:37מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? 4000האם אתה מתכוון לקנות עם אותו תקציב גם ציוד נוס…
-
- 7 תגובות
- 976 צפיות
-
-
-
זאת המצלמה שלי: http://www.mag.co.il/Product.asp?Pid=DV3300&Cat2Cat1ID=160&Cat2ID=18 הביה שלי היא כזאת היא טוענת את הפלאש ולא מפסיקה לטעון.... ככה שיאין לי פלאש ... מי שמכיר את המצלמה שיצור איתי קשר בבקשה... תודה
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
-
-
היי לכולם יש לי ניקון D80 ועוד כמה עדשות לא הכי רלוונטי כרגע, העדשה הכי כבדה שוקלת קרוב ל 2 קילו. אני מחפש חצובה , אשמח מאוד אם תמליצו לי על חצובה טובה, אני נמצא בקנדה ככה שאני ירכוש פה אבל אין בעיה שתכוונו אותי לאתרים בארץ כך שגם אוכל להשוות מחירים. בעיקרון יצא לי ליראות כמה חצובות וממש אהבתי את האפשרות לפתוח את הרגלים ל 180 מעלות מה שמאפשר להוריד את החצובה ממש לריצה וזה טוב לצילומי מקרו. מישהו מכיר את החברה DIGIPOD? היא נחשבת טובה?
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות מצלמה דיגטאלית בסביבות ה 4000 שח על איזה דברים אני צריך להיסתכל על איזה נתונים כדי לדעת מה טוב מה לא טוב ?
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-
-
שלום, מחפש לקנות מצלמת פוקט סביב ה-300-400 ש"ח. רצוי שתהיה באיכות סבירה ושתבוא בצבע ורוד או אדום (מתנה לילדה). תודה
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-
-
אז בבקשה תעזרו כי אני לא מבין בנושא הזה בכלל אבל לפי מה שקראתי מצלמה טובה בטווח הזה זאת המצלמה z5 השאלה אם היא באמת טובה... ואם יש עוד הצעות אז תציעו בכיףףף
-
- 10 תגובות
- 975 צפיות
-
-
-
-
-
http://www.raynox.co.jp/english/dcr/dcr2020pro/ יש לימשהוא פרטים\המלצות על העדשה הזאת כתוספת לסוני F828 ? חיפשתי ביקורות ברשת אבל לא מצאתי עליה כלום ..
-
- 0 תגובות
- 975 צפיות
-
-
* מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? תקציב בסיסי 500 ש"ח, עם אפשרות חריגה מקסימלית עד 600 ש"ח * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? לשימוש כללי מאוד ורחב היקפים, מקבוצות אנשים ועד לנוף בסיסי - רצוי שהמצלמה תדע להתמודד עם תאורה בינונית * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). אפשרות כיבוי/הדלקה של פלאש מהווה ייתרון, אם כי סביר להניח שבאור חלש יהיה שימוש בפלאש. * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. שום חצוב…
-
- 6 תגובות
- 975 צפיות
-