עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by dd7,

http://www.bsdphoto.co.il/productspec.asp?id=3861

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Kenny,

*** העדכון הוא על אחריותכם בלבד *** (לבודדים כאן שיש את המצלמה הזאת ) http://www.pentaximaging.com/customer_care/show_firmware?firmId=7717476

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  3. Started by Kenny,

נסיון ראשון של צילום מים + נסיון ראשון של עריכת RAW אז תיהיו עדינים * אני יודע שהרקע לא בפוקוס , זה היה מכוון. שתי הגירסאות : צולם עם Pentax K100D

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by who_Cares,

שלום, אני מחפש לקנות מצלמה חדשה. מחפש איכות טובה, מהירה, אפשרות לצילום וידאו, עדשה רחבה- יתרון, ואשמח מאוד (אפילו בגדר הקריטי) לשליטה ידנית. בקשר לבטריה- לא כ"כ רוצה 4XAA, נשמע לי ממש מסורבל.. אולי ליתיום - מה אומרים? התקציב הוא האיזור ה1000-1200, אבל נזיל קצת יותר. אני מתגייס עוד חודשיים כך שאני לא רוצה להשקיע יותר מדי, אבל כן רוצה מצלמה איכותית כי אחרת אני ממש אתבאס. יש הצעות כלשהן? בתודה מראש לכל מי שיטרח לענות, Who_Cares

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  5. Started by DXter,

אבא שלי חזר מחו"ל עם מצלמת וידאו חדשה...היותי הבן אדם הכי טכנולוגי במשפחה אני כמובן למדתי אותה והכל....עוד לא ניסיתי אותה לגמרי (הקלטה...סתם לשחק איתה שיחקתי) ויש מלא פונקציות שאני לא בטוח מה עושות כי אני לא מבין כל כך אבל זה לא קשור חח אני אכוון לאוטומטי... המצלמה היא sony handycam DCR-HC26E לפי מה שאני מבין למצלמה הזאת אין זיכרון פנימי בכלל מכיוון שכל פעם שאני מנסה להקליט משהו זה אומר לי NO CASSETTE INSERTED (משהו בסגנון...) - המצלמה עובדת של מיני קלטות כאלה (mini cassete) והשאלה הראשונה שלי היא: מה קורה אם אני רוצה להקליט 2 סרטי וידאו בשתי "קבצים" נפרדים? או לחלק סרט אחד ארוך לשני קבצים-מה שניתן לעשות במצלמה דיגיטלית עם זיכרון פנימי - מה קורה עם תמונות סטילס? זה כאילו …

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  6. Started by dd7,

http://cinemaworld.shopy.co.il/products/74184 ואיזה מצלמה הכי עדיפה בטווח של עד 1200

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by sharkk,

ממ תתנו הערות בונות, שאני ילמד בהמשך, כמו האם לפתוח יותר תצמצם/סגר, ISO, אם א בלי פלאש וכד'... זה תמונות רגילות מהגינה... תודה רבה

• 7 תגובות
    • 887 צפיות
  8. Started by MODY69,

תמונה די ישנה שלי לאחר עריכה קטנה: http://img403.imageshack.us/img403/2768/skyba3.jpg

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  9. Started by XybeR,

שתי תמונות מהטיול השנתי. לא החלטתי מה יותר טוב. קאנון A610. עריכת צבעים בפוטושופ [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  10. Started by Odedb52,

תמונה נחמדה שצילמתי, לא עברה עריכה... אתם תמשיכו מפה.. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 861 צפיות
  11. Started by Boomerang,

(טוב, במקרה הזה העננים היו הנמוכים) תמונות מהבוקר (28.1) [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  12. Started by dsane,

חוף קרית חיים הדברים הקטנים שעושים את ההבדל [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  13. אם קניתם בחודשים האחרונים כרטיס זיכרון מהיר מסוג SanDisk Ultra II SD 2GB או כרטיס זיכרון אחר של סאן-דיסק כדאי לכם לבדוק אם הכרטיס אינו זיוף. באמצעות חיפוש פשוט בגוגל של: SanDisk + שם הכרטיס + FAKE תוכלו להגיע למידע עם תמונות. המאפיין הבולט ביותר של כרטיס SD Ultra II של סאן-דיסק הוא חריץ שיש בחלק התחתון של הכרטיס אשר אין אותו בכרטיסים המזוייפים. כפי שאפשר לראות בתמונה המצורפת. מצאתי באתר של eBay אוסטרליה מדריך שמתאר את ההבדלים בין כרטיס מזוייף לכרטיס אמיתי: http://reviews.ebay.com.au/FAKE-SanDisk-Ultra-Secure-Digital-Cards-Exposed_W0QQugidZ10000000001254852 כמו כן יש באותו עמוד קישור למדריכים דומים לכרטיסי Extreme גם של סאן-דיסק, לכרטיסי CF ועוד. שימו לב והיזהרו כי בוודאו…

• 34 תגובות
    • 9.3k צפיות
  14. Started by aviran_n,

נגנבה לאחותי המצלמה הדיגיטאלית המקוללת שהייתה לה (אולימפוס C350 מלאת הבעיות) והחלטנו לקנות מצלמה חדשה. התקציב - עד 1500 ש"ח. הצרכים: איכות תמונות טובה. לא מסובכת להפעלה (עקב העובדה שכל המשפחה צריכה להסתדר איתה ולא לכולם בא לשבור את הראש עם ממשק מסובך) וידאו באיכות סבבה+ הכולל סאונד כמובן וכמה שפחות מוגבל בזמן. עדיפות למצלמות עם תמיכה בכרטיסי הזיכרון מסוג SD וחבריו אשר זולים לרכישה ומאפשרים בתקציב סביר לרכוש כרטיס בעל נפח גדול. עדיפות גם למצלמות אשר משתמשות בבטריות AA (אצבע) ולא מצלמות בעלות סוללה נטענת משלהן. תודה לעזורים. מטרת הת'רד שונתה, כעת אני רק מנסה להחליט בין 2 המצלמות שציינתי בכותרת החדשה.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by alergic,

מצלמה דיגיטלית איכותית דרישות: צילום תת-מימי עם איכות טובה חדות גבוהה לצילום מיקוד לתמונה-אם זה זז להתמקד בתמונה שלא יהיו עוותים

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  16. Started by talka,

היי, מכיוון שאני מתכוון להיכנס לתחום הצילום, הייתי רוצה לדעת כמה מושגים בקשר לתחום. למשל ISO, אני רואה אנשים כל הזמן כותבים את המילה הזאת, אבל לא מבין מה הפירוש שלה, אם מישהו יוכל להסביר לי אשמח מאוד. אם למישהו יש רצון זמן וכוח אז בבקשה שיכתוב לי מילון מושגים על התחום הזה, אני אודה לו מאוד. תודה

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  17. Started by com,

"5200\5600" זה הדגם של המצלמה? או שיש 5200, ויש 5600, וזה שתי דגמים נפרדים עם הבדלים בנהם? הכוונה כמובן למצלמת פוגי.. קצת מבלבל. תודה!

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  18. קיימות מצלמות טובות יותר מ A710 עד 1500 ש"ח ? (קומפקטית, מצלמה בלבד בלי ערכות כוללות כרטיסי זכרון סולללות וכו'..)

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  19. Started by b3ta0,

ריקשה

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  20. Started by Odedb52,

אותה תמונה בשתי גרסאות של פוקוס, שתי התמונות לא עברו שום עריכה!.. (אני יותר אוהב את הראשונה.. ) אם אתה מעוניינים בגודל המקורי (1280X960) תרשמו פה ואני ייתן... מקווה שאהבתם, עודד ב.

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  21. Started by shai11,

אני מעונין לקנות מצלמה אבל אני לא מבין בחברות ובסוגים מחפש מצלמה די פשוטה וקלה לשימוש לפי מה שהבנתי בחיפוסים צריך 5מגה פיקסל או יותר וזום אופטי די גדול יש העדפה לחברות HP CANON SONY ועם אפשר גם לצרף איזה כרטיס זיכרון בסכום תודה מראש!!!

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  22. לשימוש די פשוט, לצילום של המשפחה וכ"ו, שתיהיה מהירה כלומר, לא כמו למשל הניקון שיש עם אותם נתונים בערך שאתה מצלם עם פלאש ואז מחכה שעה את שהיא חוזרת לעצמה ומוכנה לצילום נוסף! תודה מראש אנשים ושבת שלום.

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  23. Started by Bartleby,

בשעה טובה רכשתי Canon S3 IS. אני יודע שהיא תומכת בכרטיסים של עד 8GB-מישהו יכול לאשר? יש לי 2 שאלות: 1. יש דבר כזה "כרטיס מקורי של קאנון"? (כמו למשל שכל יצרן מדפסת מוכר גם דיו מקורי שלו). ואם כן אז צריך להעדיף דבר כזה? 2. ראיתי שיש דבר כזה שנקרא "קורא כרטיסים". חייב? אי אפשר פשוט לעשות "גזור/הדבק" מהמצלמה למחשב? שבת שלום.

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  24. שלום, אני מתלבט איזו מצלמת כיס עם זום גדול לקנות: canon S3 או Fuji 9100/9600. בעקרון לא היה לי יותר מדי ספק ש-canon עד שהתחלתי לקרוא מה שאתם כותבים בפורום על ה-fuji. האם באמת ה-fuji הרבה יותר טובה? זה לא חסרון שאין לה מייצב תמונה? חוץ מזה, התפרסמה ביקורת ראשונה למצלמה והיא פחות מתלהבת מה-canon: http://www.megapixel.net/reviews/fuji-s9100/s9100-results.php http://www.megapixel.net/reviews/canon-s3is/s3-results.php ברור לי שכל בחירה שאעשה תהיה טובה, אבל אשמח לקבל תשובה על מנת שאוכל לקנות מצלמה תודה

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  25. Started by R0tem1,

• 3 תגובות
    • 900 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.