עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. אהלן, הייתי מעוניין לשמוע מכם חברי הפורום מה אתם עושים שניה לפני שאתם מפתחים את קובץ ה-RAW שלכם לTIFF או JPEG, עם איזה הגדרות אתם משחקים,האם יש לכם preset קבוע ובקיצור, עצות חכמות :] בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  2. Started by GiZmo,

היי. לאחרונה הגעתי למסקנה שהידע שלי בצילום הוא נמוך ביותר.. רציתי לצלם איזו תמונת נוף, ואז החלטתי לעשות זאת במצב ידני, אז העברתי לM ו..אין לי מושג בגרוש מה זה ISO, זמן חשיפה אני עוד יודע אבל מה זה ה F ? עד היום השתמשתי במצב האוטומטי או החצי אוטומטי, ואני ממש רוצה לדעת להוציא מהמצלמה את המקסימום.. אז אם למישהו יש מדריכים (לא משהו ניובי מדי) שמסביר על זמני החשיפה, ה ISO וה F ומתי עדיף להגביר אותם או להנמיך. תודה

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  3. Started by YTZ,

יש לי אולי 8 סוללות נטענות שקניתי בגללה, מכל הסוגים - וכל זוג מחזיק אולי 20-30 תמונות עד שלבסוף נכנע והמצלמה אומרת שהסוללה חלשה. עוד מישהו נתקל בבעיה הזו? ראיתי פה ושם איזכורים באינטרנט (והרבה בביקורות, שמשום מה אני רואה רק עכשיו) אבל פתרון ממשי לא ראיתי.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by Guarding angel,

היי יש לי את האפשרות לרכוש את הCANON S5-IS ב900 ואת הFZ8 ב700. מדובר במצלמות שהיו בשימוש מועט מאוד ונבדקו (1500 קליקים לקנון ו3600 לפנסוניק). אני מצלם הכול מהכול מחפש איכות תמונה גבוהה,אני מצלם לרוב פואטרטיים וגם תמונות מאקרו. אשמח להמלצה מביניהן כרגע DSLR לא מתאים לי.

5. Started by shaico,

אני מתלבט בין FZ 20 ל- FZ 30 של פנסוניק : מה דעתכם ? א. ה-30 יקרה יותר בכ-500 ש"ח, אבל אני מבין שהיא נוחה יותר לשימוש (זום ופוקוס ידני, ועוד...) השאלה היא אם הנוחות הזו והביצועים שלה, לעומת ה-20, שווים את ההפרש ? ב. ואיך הקאנון S2 IS בהשוואה אליהן ? (במחיר היא זולה מה- FZ 20 בכ-500 ש"ח). אשמח מאד לקבל תגובות ממי שמכיר את המצלמות הנ"ל.

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  6. אני רוצה לקנות מצלמה טובה והתחלתי לקרא מאמרים אך ללא הצלחה בהבנת היסודות לכן אני פונה בבקשה להמלצה על מצלמה טובה בין 500 ל 1000 שקל מטרת המצלמה כמו שכתוב לבית ולטיולים (לפעמים כשמטיילים הלילה) ראיתי כמה מצלמות אבל שוב אין לי מושג בנתונים שלהם.

• 0 תגובות
    • 3.7k צפיות
  7. Started by ALÞHA,

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by stingeR-,

שני פרחים שצילמתי היום , ספונטני...(תודה מיוחדת לאבא של HOLY J שגידל את הפרחים האלו : [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  9. Started by חובב,

מקווה שזה שייך לפורום זה קניתי לאחרונה XIAOMI YI ורציתי לשאול האם אביזרי גופרו (חוץ מהקייס נגד מים ) מתאימים למצלמה (לקייס נגד מים)?מישהו בדק במיקרה?

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. Started by shshmul,

מזל שהצלחתי בכלל להתקרב אליו [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by MODY69,

שלום, לאחרונה שמתי לב שיש לי די הרבה תמונות שארצה להכניס לאלבום דיגיטאלי שאותו אני אוכל להראות לכל מי שאני ארצה. אני מחפש משהו בסגנון flickr, שיהיה נוח, שכולם יוכלו לראות את האלבום שלי בלי סיסמאות למיניהן ואם אפשר, שיזכור את הסיסמה שלי תמיד (לא שבועיים כמו בפליקר). תודה מראש, MODY69

• 9 תגובות
    • 960 צפיות
  12. http://www.kenrockwell.com/nikon/d80.htm

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  13. Started by nim901,

אבא שלי טס ביום שלישי ואני מחפש מצלמה, משהו באיזור מחיר של הA720, עד 250 דולר יש משהו שכדאי? או ללכת על הA720 ? השימושים הם בעיקר צילום רגיל ווידיאו, לא משהו בשמיים.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by benor,

• 6 תגובות
    • 827 צפיות
  15. Started by benor,

שלשום קניתי שלט ל- D40 שבאמצעותו אני יכול לשלוט על משך הזמן בו התריס של המצלמה נשאר פתוח. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by sgt_flippy,

האם עדשת 55mm vivitar 35 - 105mm 1:32-4 יכולה להתאים למצלמת קאנון 400די?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by DAVIDD,

http://img358.imageshack.us/my.php?image=dsc012192mu.jpg http://img358.imageshack.us/my.php?image=dsc011710cn.jpg http://img358.imageshack.us/my.php?image=dsc012070bi.jpg http://img231.imageshack.us/my.php?image=dsc011682nk.jpg http://img72.imageshack.us/my.php?image=dsc012213kw.jpg איך?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום. אז ככה יש מצב שקונים מצלמה דיגיטלית אבל מארה"ב ורציתי לדעת מה מומלץ כאילו מבחינה כספית בישראל רצינו עד 1000 ש"ח אבל בארה"ב זה יוצא זול יותר. ואני לא הכי מבין במצלמות אז אולי יש להם הצעות? תודה מראש

19. חברה אוקי לא לצחוק פשוט אבל בא לי ריגעית לקנות מצלמה דיגיטאלית פשוטה ונחמדה ושוב לא מדבר על משהו שיצליח לתפוס לי ציפור בקומה האחרונה של עזריאלי או משהו כזה אלה משהו להעביר בסבבה רגעים אם החברה לצלם שטויות בבית בחוץ תמודינג תמחשב וכל מה שעולה ברוחי בגדר אפשרי..מחפש משהו נחמד דיגיטלי כמובן בעל מסך מאחור ואפשרות זיכרון להרחבה וכמו כן אם פלאש מובנה ושוב עדין שיצלם במרחקים קרובים יחסית לא יותר נגיד מ3 מטרים מספיק..ושטויות כאילו בכל מקרה אנלא מקצועי אלה חובבן שמחפש משהו להנציח בכייף רגעים ..באיכות מקובלת וסבירה לא משהו סף הדרך.. קיצר משהו שלא יעבור ת500 שח בכל זאת לא רוצה להשקיע אגורה יותר כי זה לא היעד שלי בחיים צילום ואנלא מכור ממש לזה אלה מדי פעם תופס תמונות יומיומיות קיצר ל…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by benor,

אני רואה שיש ביקורות טובות, החלטתי לעלות עוד סט. (לא ציפיתי לכזה יעמבה מבול של תמונות) הסט הזה נופל מהקודם, לפי דעתי. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 997 צפיות
  21. שאלוהים יעזור לי... צילמתי לבת דודה שלי את ההצעת נישואים ובטעות עשיתי פורמט (דרך המצלמה) לכרטיס זיכרון... היא תהרוג אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני חייב למצוא דרך לשחזר את התמונות והסרטונים שהיו שם.... עדיין לא צילמתי על הכרטיס מאז הפירמוט כי הבנתי שאם אעשה זאת, התמונות החדשות יתפסו את המקום של התמונות שמחקתי וזה יחסל כל סיכוי לשחזור, אז בינתיים אני לא נוגע במצלמה. אני חייב עזרה בשחזור התמונות... המצלמה שאיתה אני עובד היא Fuji FinePix S6500 והכרטיס זיכרון הוא מסוג כל מי שיכול לתרום לי בעניין שיבורך![br]פורסם בתאריך: 23.01.2007 בשעה 23:12:34 *עדכון*:אז ככה ניסיתי לשחזר עם התכנה Digital Photo Recovery או בקיצור DPR אבל אני נתקל בבעיה... אני מפעיל את התכנ…

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  22. יש פה קצת עירום. http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=159039

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Nir Hukima,

שלום לכולם קניתי מצלמה canon d 600 עדשות -קיט 18-55 75-300 אני נוסע לטיול בהונג קונג ויאטנם ותאיילנד בקשר לצילומי נוף בלילה יש המלצות לפלאש חיצוני ? אם כן איזה ? ואיך הוא תורם בצילומי לילה

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by Nick_Less,

חלק ראשון מכיכר רביו ב27/3 מצטער מראש על כמות התמונות [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 827 צפיות
  25. Started by audio,

מחפש מצלמה דיגיטלית עד 330 דולר לקנייה ארה"ב פירסמתי בעב את ההודעה הזאת ממשתמש של חבר שלי והביאו לי פה הצעה ל A95 של קנון יש מצלמה לא קומפקטית המאפשרת גם צילום בזום כמו ה S5000 אבל יותר איכותית במחיר הזה אם כן עזרו לי בבקשה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.