צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום, לאחר התלבטויות רבות שקשורות לצרכים שלי, ובעיקר ליכולת הכספית שלי צימצתי כמה אפשרויות שחשבתי עליהם לשני הדגמים הבאים, אנא הציעו לי איזה מהם הוא יותר טוב ויותר שווה לי לקנות. בבקשה אל תתחילו להציע לי מצלמות אחרות, תתייחסו רק לאלו. Minolta DiMAGE X31 או Nikon CoolPix3200 אני חובבן, לכן הלכתי על 3.2 פיקסל, אין לי צורך ביותר מזה. תודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום, עוד מאט יש לי יומהולדת 18, :smile1: איך שהזמן עף לו ככה... אז כנראה אמא אבא קונים לי מצלמה כמתנה... אני צריך המלצה על מצלמה שתהיה, איכות תמונה טובה וברורה, שתהיה יוזר פרנדלי, אין לי מושג בשיט במצלמות דיגיטליות, ז"א שאני יכול להבין בקלות מה לעשות בכל מצבי הצילום אם זה חושך תאורה חלשה שמש ולא יודע כל מה שיש... שיהיה אפשר לחבר אותה עם כאבל FireWire בשביל להעביר ת'תמונות למחשב בכמה שפחות זמן. הכי הכי חשוב !!! שתהיה קטנה וקלילה, יש לי כיתה די מוזרה שדברים מאוד מוזרים משונים ומצחיקים קוראים די הרבה ואין אף אחד שיצלם את זה. אני מתנדב למשימה !!! ככה שאני צריך את המלמה אצלי בכיס 24 שעות ;D וחוץ מזה אני צריך גם זכרון משהו נחמד שיספיק לי לפחות ל-100 תמונות ב…
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
יש לי מצלמה Aiptek Pocket Cam3Mega (אני מודה שהמצלמה לא טובה...) עכשיו, צילמתי בה הרבה תמונות ואני רוצה להעביר אותם למחשב. הבעיה היא שאני לא מצליח... אחרי שאני מחבר את הכבל המחשב נתקע העברתי אותו למצב של מצלמת אינטרנט והמצלמה מצלמת ממש גרוע. כאילו לא שהאיכות גרועה אלא שרואים מידי פעם פסים בכל מיני צבעים שעוברים על התמונה וזה קורה לעיתים קרובות. מה יכול להיות הבעיה שלה? ??? תודה לעוזרים...
-
- 4 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שבוע הבא חבר שלי ואני טסים לנפאל שם הוא רוצה לקנות מלצה. איזה מצלמה אני יכול להמליץ לו לקנות? הוא מעוניין במצלמה דיגיטלים פשוטה שלא תצרוך ידע מוקדם או מיומנות בצילום. הסכום שהוא מעוניין להשקיע זה עד 1000 ש"ח. מה כדאי לו לקחת.
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אני מדבר על הרזולוציה הכי גבוהה 640X480 המצלמה מאפשרת לי לצלם רק חצי דקה , למה רק חצי דקה ? ואם יש לי כרטיס של 512 מגה למה אני לא יכול להקליט יותר ? אני לא מדבר על שעות אבל לפחות נגיד... 10 דקות ? אין אפשרות לשנות את זה ? 2. ראיתי כרטיס זיכרון של קינגסטון 512 מגה ב 220~ שהוא היה יחסית זול ... עכשיו אני יודע שהם נחשבים לחברה מאוד טובה לפחות בתחום המחשבים אבל איך הם במצלמות ? שווה ללכת עליהם ? או על משהו יותר איכותי... שמעתי גם שיש הבדלים במהירות בין הכרטיסים איך הכרטיס הזה בקשר לזה ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה לסוגים שונים של צילום בתקציב של עד מקס' 1800 ש"ח. לאחר קריאה בפורום ראיתי שהCanon A95 מתאימה מרוב הבחינות אבל הZOOM שלה ממש קטן. איזו מצלמה אחרת יש עם הרבה המלצות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני יודע לכבות אותה רק שאני נכנס להגדרות מצלמת אינטרנט במסנג'ר ויוצא מחלון ההגדרות אז הנורה של המצלמבה נכבית (דרך נוספת לכבות את המצלמה זה להוציא תתקח USB או לבטל תהתקן שלה במנהל התקנים.. אבל כמו שבוודאי ידוע אני לא רוצה לעשות את זהנ)
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום! אז לאחר מחשב קשה החלטתי לקנות את הקאנון A510 ובאמת קניתי ביום שישי.. אני רוצה להראות לכם כמה תמונות שצילמתי..: http://pic.hevre.co.il/Files/E7046EF5EDC3488E87481B59097BA03B/norm_075FCCC2504748C8960139F6C5A9CECD.JPG http://pic.hevre.co.il/Files/E7046EF5EDC3488E87481B59097BA03B/norm_67A4951395674091B06A6ADE7BB829FE.JPG http://pic.hevre.co.il/Files/E7046EF5EDC3488E87481B59097BA03B/norm_33D6E2998EA94E6B9DEC4C0EEFF7F29D.JPG http://pic.hevre.co.il/Files/E7046EF5EDC3488E87481B59097BA03B/norm_1CDA64747B104BC490E2FDD6B8486118.JPG http://pic.hevre.co.il/Files/E7046EF5EDC3488E87481B59097BA03B/norm_49107825BB2447E2BA8DD648F64EE5C2.JPG הצעות, רעיונות, ביקורות..בבקשה! נ…
-
- 4 תגובות
- 930 צפיות
-
-
יש אפשרות כזאת? לקחתי את התמונה מהכרטיס זיכרון העברתי למחשב, ערכתי קצת ועכשיו אני רוצה לפתח את זה אז אני רוצה לשים אתז ה בחזרה בכרטיס זיכרון... אפשר לעשות דבר כזה? ואם כן, איך?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שזה תקציב ממש עלוב ( ) אבל בכל זאת תעשו בבקשה מאמץ בבקשה ותמצאו משהו נורמלי בתקציב הזה. ד"א המצלמה היא לא בשבילי אלה בשביל קרובים-רחוקים שלי... (תגובות של אנשים עם ניסיון עם המצלמה יתקבלו בברכה! :-*)
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
ככה עבדתי עם cardreader של CF עבור כרטיס הזיכרון של ה canon A70 שלי משום מה הוא הפסיק להיות מזוהה ע"י המחשב. עכשיו אני צריך לדעת לשם חידוש של תיקייה שהורדתי למחשב את שם התייקיה הראשית שהמצלמה בונה על כרטיס ע"מ לשמור את תמונות. {משער שזה זהה בכל המצלמות לפחות של canon} אודה אם תעזרו לי בזה, טל נ.ב. אם יש למישהו רעיון למה ה cardreader מבוסס usb של כרטיסי cf לא עובד כשהוא כבר עבד פעם בעבר ? (אני כבר התייאשתי)
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
הרצתי בדיקה של FLASH BENCHMARK בסנדרה וראיתי דברים מוזרים במקום 512MB יש לי 494MB, בבדיקה של קובץ בגודל 2MB שיש שם כתוב שהמהירות כתיבה היא 5.7MB. המהירות נראת לי בסדר (בנתונים של החברה זה 7.7 משהו כזה..), אבל הגודל קצת מטריד אותי. הכל תקין פחות או יותר?
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
יש לי מצלמה דיגיטאלית nikon בדגם coolpix 3200 והתחלתי לחבב צילום,אך יש בעיה אחת והיא,שאני לא יודע לעשות פוקוס במצלמה. למשל כשאני מנסה לצלם פרחים מקרוב מאוד,הפרח מאוד מטושטש. אם מישהו יודע איך אפשר אפשר לעשות פוקס שיעזור לי . תודה
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מצלמה דיגיטלית טובה ..... חשוב לי שלא יהיה פחות 3.2 פיקסל שיהיו בטריות רגליות שאפשר להחליף בכלום כסף ... זום מספק איכות טובה כמה שיותר קטנה כי אני לר רוצה טנק ..... כרטיס זיכרון מוכר ... המחיר האחון שאני יכול להוציא זה 2000 שקל ולא שקל יותר .... אהה ואם אפשר להשיג אותה לא באטינטרנט כי אני משלם בתוי קניה ... אני חשבתי על כמה מצלמות .. canon A95 או canon A85 אם ההבדל רק במסך (המסובב) אז 85 או canon S1 pawer shot (סליחה אם יש טעות בשם ) או MJU Mini Olympus שם היא קטנה וזה מה שמשך אותי או DSCW1 Sony או כל מצלמה טובה שאתם מכירים ב2000 שקל גג תודה מראש ..
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
קניתי את ה Canon A510 שבוע שעבר , אני עדיין Noob בכל מה שקשור לצילום ... אז הנה תמונה ב Auto סך הכל אני מרוצה מהמצלמה ... יש איזה טיפים למתחילים ?
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-
-
עד 200 ש"ח. ראיתי בזאפ חצובות, אבל לא של S1.
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה דיגיטלית פשוטה הדרישות צנועות. איכות תצלומים סבירה(לא נופים וכו רק משפחה חברים טיולים) אפשרות צילום בלילה ע"י פלאש או פתרון אחר. אפשרות הוספת זכרון בטריות שיספיקו לזמן סביר. ומחיר כמה שיותר נמוך עדיף באזור ה-500 ש"ח ללא אביזרים עריכה: נתקלתי באפשרות לקנות דגם משומש Hp photosmart 318 ב-200 ש"ח מה דעתכם? http://www.reviewcentre.com/reviews2018.html הבנתי ש HP לא מספקים שירות תיקונים גם בתשלום והדגם כנראה לא באחריות אז גם זה שיקול.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש Z3\Z5 אבל ראיתי את המצלמה בחנות והיא נראתה לי קצת עדינה ** תיקון, ממש עדינה ! היום יש לי CASIO EX-Z3 והיא פצצה אבל היא קטנה , 3.2MP אז אני מתעניין במצלמות הנ"ל או בכל הצעה אחרת שיש לכם באותו סדר גודל של מחיר. תודה מראש ** בנוסף הייתי במועדון והיה שם מישהו עם מצלמה, הוא צילם בחושך והוא כיוון בעזרת קרן ירוקה כל שהי במצלמה, מישהו יודע לאיזו מצלמה יש את הפונקציה הזו ?
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני עם הFINEPIX כבר מעל שנה, ונהייתי ממש פריק של צילום והיא כבר ממש לא מספיקה לי... קשה לה מאוד לצלם בלי תנאי אור טובים, צילומים בתנועה, ובנוסף חסרים לה הרבה אופציות לשינוי ידני ראיתי בכמה חנויות שמוכרים את הCANON A96 ב1650~ (חדשה) ורציתי לדעת האם השדרוג יהווה שינוי גדול (או אחד ששווה את הכסף בכל מקרה..) תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
היי לכולם. יש לי מצלמת SLR רגילה canon eos 300 עם עדשה 28-200 . השאלה שלי היא אם אני קונה מצלמה דיגיטלית של canon נגיד את אותו הדגם canon eos 300D אני יכול להעביר את העדשה שיש מהמצלמה הרגילה לדיגטלית או שאני צריך לקנות עדשה שמתאימה לדגם הדיגטלי. תודה לכל העונים וחג שמח!!
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
חחח אני איבדתי את הכבל שלי ועכשיו אני צריך חדש. תודה מראש slim_shady.
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
HP Photosmart 720 כדאי מאוד נכון.?יד שנייה כמובן
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
סתם מעניין אותי לידע כללי אוליי זאת? http://www.steves-digicams.com/2005_reviews/1dsm2.html
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מצאתי אצלי מצלמת פולארויד ישנה ,קשה לי להגיד איזה דגם במדוייק כי לא רשום עליה.בכל מקרה (מנהלים אגב אל תנעלו כי לא מצאתי מקום אחר בשביל ההודעה אז בבקשה תבליגו) אני לא זוכר אם היא פועלת על סוללות או מטען?אם סוללות אז איפה לשים אותן??? וכמה עולה פילם למצלמה כזו בכל מקרה? אגב זה המצלמות האלו שמפתחות את התמונה במקום..
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-