צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
כרגע יש לי כרטיס של 256M ואפשר לצלם איתו 100 תמונות באיכות הכי גבוה במצלמה. יש לי 100 שקל ואני יכול לקנות איתם כרטיס של 512M (או להוסיף טיפה 40 שקל בשביל 1G אבל ניראה לי ש 512 יספיק לי). אז האפשרויות שלי הן: SanDisk SD 512MB Ultra II? ב 95 שקל לא צריך משלוח מ KSP החנות ליד הבית אני הולך וקונה. Transcend SD 512MB X80 ב 90 + משלוח , עד 14 ימי עבודה. Transcend SD 1GB X80 ב 139 + משלוח , עד 14 ימי עבודה. או אם יש לכם הצעה אחרת. יכול להיות שאני יכול להסיג גם במחיר יותר זול כי יש לאבא חברים שעובדים בחנויות צילום אולי הם יוכלו לסדר לו הנחה קטנה.
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
-
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אתמול באמצע אירוע גיליתי להפתעתי שכל 10 הסוללות ( GP2700 ) שהשארתי בטעינה במשך 24 שעות ( לא רציתי להוציא מהמטען ע"מ שלא יתחילו להתפרק מוקדם לפני האירוע, לכן הוצאתי אותן רק שעתיים לפני האירוע ) מתחילות 'לגמגם' ז"א שהפלאש שלי עשה לי פרצוף אחרי שתי יריות ולקח לו זמן לפקס/להיטען מחדש... אני קצת בספק אם הגעתי איתן ל1000 מחזורי טעינה אבל אני יודע שקרעתי אותן כהוגן... מפאת לחץ זמן אני אקנה עכשיו עוד סט חדש שלהן.. להיום בערב אבל השאלה היא האם יש מטען ( נגיד השניים שדיברו עליהם רבות פה לאחרונה, דגמים אני לא זוכר ) שיכולים להחיות אותן או להגיד לי מה מצבם המדויק?
-
- 4 תגובות
- 970 צפיות
-
-
תמונת HDR חדשה שלי, צולמה בשבת בטיילת של תל אביב בזמן השקיעה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
שמנים. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 992 צפיות
-
-
מה קורה היתי פה באיזה מופע נחשים משהו מדהים הנה כמה תמונות יפות שתפסתי [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניינת לרכוש מצלמה דיגיטלית איכותית (כמה שיותר) בסכום של עד 2000 ש"ח : כולל מצלמה, סוללה, כרטיס זיכרון בעל נפח משמעותי המצלמה היא לשימוש ביתי - אבל חשוב לי מאד החדות של התמונה, ושהמסך יהיה גדול קצת חיפושים על SONY הניבו 2 אופציות: T300 W170 ממה ששמעתי כדאי באותו סכום של השקעה בSONY, לקנות מצלמה טובה יותר של CANON האם זה נכון או שאין הבדל? יש המלצות על מצלמה ספיציפית של CANON? על אילו features אני צריכה לשים דגש? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הייתי באירוע קרבות אתמול בכרמיאל צילמתי שני קרבות מלאים +כמה תמונות ועוד קרב אחד,הבעיה היא שכשהגעתי הביתה העברתי את הכל למחשב שני הקרבות הראשונים עבדו כמו שצריך וגם התמונות הבעיה היא שהקרב האחרון לא עובד! מסרב לעבוד בכל תוכנה שניסיתתי כולל realplayer ו vlc הקרב באמת הוקלט כי הקובץ הוא בגודל המתאים של 260 מגה בערך. אבל אני לא מצליח להפעיל אותו או להמיר אותו ב tmpegnc יש למישהו רעיון? בבקשה זה ממש חשוב. תודה רבה לכם.
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אחי נמצא כרגע בהונג קונג והוא מעוניין לקנות מצלמה. הוא רוצה לקנות את המצלמה, Konica Minolta Z1. היא עולה שם בין 800-900 ש"ח. השאלה שלי היא כזו, איך המצלמה הזו? שווה את הכסף? אני יודע שיש דגמים הרבה יותר מתקדמים. הוא בתכלס נמצא בטיול בחו"ל והיעוד שלה היא צילומים של החבר'ה, צילומים של נופים ודברים כאלה. עד עכשיו הייתה לו CANON A70, מה יותר טוב לדעתכם? ואם יש המלצה למצלמה אחרת באותה טווח מחירים פחות או יותר או טיפה יותר יקר נשמח לשמוע. אשמח לתשובה מהירה פשוט אני צריך להחזיר לו תשובה עד מחר אחרה"צ כי היא עוזב שם. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
-
עבר קרופ בלבד. צריך להוסיף מסגרת, אבל אין לי כאן פוטושופ. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אם מישהו זוכר כתבתי לפני חודשיים בפורום שנהרס לי המטען של המצלמה. ל"בית הצילום" היבואנים עלק לקח חודש אחד של הטרדות בטלפון להתחייב שהוא יגיע עוד שבועיים. אחרי שהם כבר התחייבו עבר עוד חודש שבכל יום בו הם "היו אמורים לקבל אותו כבר.. לי נמאס. אני רוצה להזמין מטען מאיביי אבל כל המוצרים הם חלופיים ואין מקוריים. הסוללה המקורית שיש לי יכולה להינזק אם אני אטעין אותה עם מטען חלופי? המקורית היא 1600 MHA והחלופיים 1300
-
- 4 תגובות
- 982 צפיות
-
-
-
-
-
אני רוצה לרכוש Z3\Z5 אבל ראיתי את המצלמה בחנות והיא נראתה לי קצת עדינה ** תיקון, ממש עדינה ! היום יש לי CASIO EX-Z3 והיא פצצה אבל היא קטנה , 3.2MP אז אני מתעניין במצלמות הנ"ל או בכל הצעה אחרת שיש לכם באותו סדר גודל של מחיר. תודה מראש ** בנוסף הייתי במועדון והיה שם מישהו עם מצלמה, הוא צילם בחושך והוא כיוון בעזרת קרן ירוקה כל שהי במצלמה, מישהו יודע לאיזו מצלמה יש את הפונקציה הזו ?
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
היי כולם אני מתכנן לקנות מצלמת וידאו דגטלית רציתי את המלצתכם התקציב הוא 2000 ש"ח אני לא יודע אפילו מה צריך להיות במצלמה אז כול מה שתוכלו לתת לי אפילו רק במידע , גם בלי מידע על מצלמה מסויימת יעזור לי תודה
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מצלמה חדשה ואני מברר בשבילו. אז ככה: הוא יצלם לרוב בתוך מבנים סגורים. הוא רוצה לפחות 7 מגה פיקסל. מצלמה קומפקטית ולא גדולה. כמו שנאמר תקציב 800 ש"ח לא יותר. הוא לא ממש מבין בצילום וזה בערך השאלות הבסיסיות ששאלתי אותו. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
מצלמה עד 1500 שח דיגטלית עם גיגה זיכרון...משו חמוד ועם אחריות..ושמישהו פה ממליץ עליו..עם פלאש זום ובטריה נטעטנת אפשר גם לבטריות רגילות..צריך כעקרון לא מצלם תמונות מרחוק. מקרוב..צריך שיהיה גיגה זיכרון...ואני צריך שיהיה אפשר לצלם בערך עד 350 תמונות עד שנגמרת הבטריה\בטריות...עם מסך חיצוני קטן לראות...(אני מצלם במועדונים)...וגם המצלמה תהיה ביתית...למשפחה וזה..
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם מצלמה מדגם "פיין פיקס" של פוג'י. המצלמה לא נותנת לצלם מופיעה הודעה של [glow=red,2,300]" !CARD IS NOT initialize"[/glow] (הכרטיס לא מאותחל!") מה לעשות? איך מאתחלים כרטיס? ד"א מחקתי את כל התמונות שהיו על הכרטיס דרך המחשב כשהמצלמה היתה מחוברת בUSB, זה משנה? דואו!!, סליחה תעבירו לפורום ציוד הקפי, סליחה :-[ התפקשש לי.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משעמם ללמוד למבחן, אז צילמתי את המסך בעדשה מגדילה ש"חיברתי" למצלמה (דוגמאות נוספות: לחץ כאן ). כפי שניתן לראות, המסכים שלנו הם באמת RGB כמו כן, אתם יכולים לזוז מהמסך ל-2 מטר ממנו ולראות את האייקון כמו שצריך [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למצלמות מסדרה את Fxx של פוג'י יצא מוניטין כמצלמות שלא מוציאות איכות תמונה טובה באור יום. לדעתי המוניטין הזה לא מוצדק ואפשר לקבל איתן תוצאות טובות מאוד גם בתנאים כאלה, אבל כמו בכל קומפקטית אחרת כדאי ללמוד להשתמש בפיצוי'>http://cliki.site.co.il/%D7%A4%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%99_%D7%97%D7%A9%D7%99%D7%A4%D7%94"]בפיצוי חשיפה שלילי. הנה שלוש תמונות (לא מאוד מעניינות, אבל כאלה ממחישות את הנקודה) שצילמתי היום עם ה-F31: פיצוי חשיפה: 2/3- פיצוי חשיפה: 1/3- פיצוי חשיפה: 1.0- אין ספק שבכל התמונות היסטוגרמה הייתה עוזרת לי לבחור בפיצוי החשיפה האופטימלי בקלות רבה יותר, אבל אפשר להסתדר בלעדיה. למי שעדיין חושש מצילום באור יום עם המצלמות של פוג'י (או עם קומפקטיות אחרות)…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-