עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטאלית שתהיה קטנה ואני אוכל להכניס אותה לכיס , התקציב - 2000 ש"ח בלי כרטיס זיכרון. חשבתי על Ixus 750 עם 7.1 פיקסל שנראית לי מצלמה טובה מאוד מה אתם אומרים עליה??

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by idanmal,

שלום לכולם .... חבר שלי מעוניין לקנות מצלמה במחיר הנל ...הוא בקרוב רוצה להתחיל קורס צילום ומחפש את המצלמה הטובה ביותר במחיר שציינתי . המחיר הוא רק עבור הגוף בלבד ,רצוי מצלמת SLR, רצוי של NIKON או CANON....הוא לא רוצה לשמוע על חברה אחרת. בקיצור תודה לכל העוזרים ובבקשה רק מי שבאמת מבין שיגיב .....תודה.

• 12 תגובות
    • 956 צפיות
  3. אני טס לברזיל במוצאי שבת. אני ממש לא מקצוען אבל אני לא מתכוון לשרוף כסף על מצלמת הפילם הישנה שלי ולכן חשבתי להתחדש בדיגיטלית. אני רוצה להוציא עד 1500 שקלים. (כולל כרטיס זיכרון) ראיתי שאתם משבחים את CANON A620 אז מצאתי את זה: http://www.camera.co.il/sale.asp?pid=749 + כרטיס זיכרון PQI Secure Digital HI SPEED X133 1GB http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4105 או כרטיס זיכרון כזה? PQI Secure Digital HI SPEED X150 1GB http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4349 האם המצלמה תנצל את הזיכרון המהיר? האם יש מצלמות מומלצות אחרות בתקציב? האם מישהו יודע איזה מצלמות יש בדיוטי פרי? האם שווה לקנות שם משהו? תודה, תודה, תודה! LazyBoy

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום, אני מעוניין לפנק את עצמי במצלמה דיגיטלית חדשה. הסכום שאני מעוניין להשקיע הוא 300$ גג. כרגע יש לי NIKON COOLPIX 5600 שאני מאוד מרוצה האיכות התמונות שהיא מוציאה אבל אני רוצה לשפר ולהתקדם.. המלצות?

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  5. Started by R0ck,

• 7 תגובות
    • 944 צפיות
  6. Started by Chevy,

ה-256MB כבר לא מספיק להרבה ומחירי הזיכרונות מאד נמוכים. לצערי המצלמה תומכת רק עד 2GB. קניתי את ה-Extreme III, עלה לי 120 שקל.... אז למה לא כמה תמונות של כל מה שקיבלתי :

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by shelly,

שלום לפורום, תודה מראש על העזרה. להלן השאלון: 1. מה התקציב שעומד לרשותך ? בערך 1000 ש"ח אפשר יותר אם מוצדק. 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. לא יודעת שום דבר. 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? המצלמה שלי: Konica Minolta Dimage Z2 נקנתה ב-2005 ויש לי ממנה תמונות מעולות, אבל היא כבדה וגדולה מדי בשבילי. הייתי רוצה אותה איכות לפחות ממצלמה קומפקטית יותר. 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו במידת האפשר גם שימושיות - למשל: הרבה תמונות חברה בטיולים באור יום, הרבה תמונות של הילדה בתוך ה…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אז אחרי שנה בערך שלא הייתי פעיל בפורום הזה...בזכות אוטומוטור אני חוזר לתחביב הצילום... Audi S5 רביעית - שאני באמת באמת אוהב... ואחרונה... לצערי בתמונה הזאת הפוקוס מתמקד בחלק השמאלי של התמונה...מה לעשות...הרבה אנשים...לחץ... ומצלמה קומפקטית עם פוקוס אוטומטי התמונות צולמו מ canon sd600 מצלמה קטנה ואני חייב לציין שזה דיי מבאס לצלם עם מצלמה כזאת בתערוכות...בשעה שעם מצלמת ריפלקס מקצועית אתה יכול להוציא תמונות הרבה יותר טובות ובשניות...(אנשים שזזים לך ומעצבנים אותך נכנסים לך לתמונה) (אני מתכנן לעבור לציוד הרבה יותר מקצועי בקרוב...) תגובות יתקבלו בברכה :> אבל רק תגובות בונות כן?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. http://www.digitalshops.co.il/scripts/ אני רואה שיש להם הרבה סניפים, איך הם? חבר שלי רוצה לקנות מהם FUJI S9600 ויש להם פשוט את המחיר הזול ביותר.

10. Started by zachbachar,

אני דיי חדש בתחום הצילום ואני לא מבין יותר מדי בתחום של פלאש חיצוני. אבל אני יודע שכל פלאש חיצוני באשר הוא יספק לי תוצאות טובות יותר מאשר הפלאש של המצלמה... אני רוצה המלצה לפלאש פשוט יחסית לCANON SX10 עד 1000 ש"ח +-... תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. יש לי תקציב של 1000 שקל ואני צריך לקנות מצלמה לדוד שלי, הוא לא מבין ממב בצילום אז צריך שהמצלמה תהיה קלה לתפעול (לחץ וצלם), הגודל של המצללמה לא ממש חשוב, שיהיה מסך גדול (2.5" בערך) זום אנלוגי גדול מ X3 (אם יש כזה בתקציב) ושתהיה הכי טובה בתקציב שיהיה אפשר לחבר לטלויזיה שיהיה צילום וידיאו באיכות טובה (שהקול והתמונה יהיו ביחד, 30FPS) והציעו לו בחנות את ה פוג'י A600, במחיר של 750 שקל, איך המצלמה הזאת? עריכה: ראיתי את המצלמות A550 A560 A570 של קנון ו L3 של ניקון, מה לדעתכם עדיף? מה שבאלכסון זה העריכה. תודה, גיל ;D

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  12. אני רוצה מצלמה דיגיטאלית פשוטה שלא עולה הרבה חברה טובה ומוכרת. משהו קטן ונוח .. טווח מחירים אני לא יודע כי אני לא בקיע במחירים של המצלמות, אבל בערך עד 1000 כמה שפחות יהיה עדיף..

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  13. אז ככה אני כבר דיי הרבה זמן מחפש לקנות מצלמה נורמלית אני אוהב לצלם בטבע נופים וסתם כל מה שאפשר רק שאין לי עם מה פעם הייתה לי CANON A75 אבל היא כבר הלכה לעולמה אני מכיר ויודע פחות או יותר להשתמש בפונקציות ידניות ואני בהתלבטות קשה לגבי רכישת מצלמה לפי מה שקראתי בהרבה מקומות פה בפורום ובעוד פורומים ממליצים על S9600 כי S6500 כבר לא מוכרים ראיתי שגם S5 אומרים שטוב D40 רק הגוף (אין קיט שלם?) מה יש לכם להמליץ לי אני בהתלבטות בין 3 המצלמות עם יש DSLR טובה בתקציב שלי כולל עדשה אז אשמח עם תמליצו תודה אלכס.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Odedb52,

שלום. חבר שלי מעונין לקנות מצלמה בתקציב של כ-900 שקלים. לא מילאתי שאלון כי זה למשפחה שבאמת לא מחפשים משהו מיוחד במצלמה וגם אם אראה להם את השאלון רוב התשובות יהיו "לא אכפת לי". הם פשוט מחפשים מצלמה פשוטה לתפעול, שתספק תמורה למחיר באיכות תמונה טובה. (פשוט משפחה ממוצעת שלא מבינה יותר מדי במצלמות וטכנולוגיה ומעוניינת במשהו שיספק להם איכות תמונה טובה בלי יותר מדי שאלות וסיבוכים) תודה, עודד

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  15. ראו תמונה: עריכה: יש לי פוטושופ אבל אני לא יודע להשתמש. ויש לי את התוכנה Noise Ninja 2 ואני לא יודע להשתמש בה. השאלה אם אפשר לעשות דבר כזה בכלל? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  16. מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1200 בערך אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? אחותי טסה לטיול אז שתהיה טובה לכל מה שדרוש לטיול,נופים חברים צילומי פנים וחוץ.. האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לידיעתך, פלאש חיצוני מאפשר לצלם בקלות תחת תאורת חדר - ללא מריחות תנועה כתוצאה מרעידות היד או…

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  17. הנה קישור למוצר - http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1651272 הייתי מעוניין לדעת האם כדי להסתכן עם יש בכלל סיכון במצלמה מחודשת או מעודפים, מכיוון שהיא לא משומשת ולא אמורה להיות מגופה, והמחיר הוא אכן זול יותר

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. Started by udi_bram,

ההתלבטות העיקרית שלי היא האם להשקיע הרבה בגוף מצלמה כמו של הD90 + עדשת קיט או להסתפק בגוף של משהו כמו 450D + עדשה רצינית יותר. השאלון: מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? כ-900$. קונה בארצות הברית, יותר זול שם. האם לאחר הקנייה הראשונית יש לך כוונה לרכוש בהמשך ציוד צילום נוסף (עבור מצלמת ה-DSLR)? אם כן, איזה סכום בשנה אתה מתכוון להקצות לכך? לאט לאט. אני בטוח ארצה להשקיע בזה עוד, אבל אני עוד לא יודע כמה כסף יהיה לי בשביל זה. האם יש לך נכונות לקנות מצלמה ו/או ציוד משלים בשוק היד שניה? לא האם יש לך ציוד קודם ממצלמת DSLR או ממצלמת SLR פילם? אם כן, פרט כלום אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? חשוב לי צי…

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  19. שלום לכולם , אתמול ראיתי את ה lumix zs8 ודיי התלהבתי ממנה. בכל מקרה כבר זמן רב שאני שוקל לקנות מצלמה קומפקטית איכותית ורציתי לשאול איזו מצלמה נחשבת כרגע לטובה ביותר? חשוב לי מאד הזום האופטי (דיגיטלי לא מעניין אותי) , שיהיה בה GPS אינטגרלי ושתהיה עמידה לנפילות (לא שאני מתכוון לשחק איתה כדורגל אבל עדיין... טעויות קורות). כמו כן , עדשה רחבה וכו'. נתקלתי בזאפ במצלמה הבאה שאני יכול להניח שהיא כמה דורות אחרי ה zs8 : http://www.camera.co.il/sale.asp?pid=7308 השאלה היא אם היא הקניה הכי משתלמת היום. אגב , ככל הנראה אקנה את המצלמה בארה"ב , האם יש חברה שנותנת היום אחריות בינלאומית על מצלמות? תודה רבה על הייעוץ והעזרה.

• 17 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. Started by Alfies,

תקציב של המצלמה 1500 ופחות. אני מעדיף של חברת קנון. אני רוצה זכרון שיכנס לי בו 200 תמונות, רזולוציה 4מגה פיקס. וגם אתר מאיפה אפשר להזמין במחיר הכי זול, או חנות כזו. ואני רוצה שקניה תכלול גם תיק למצלמה וסוללות נטענות. תודה מראש!

21. Started by Dimness,

קנון הכריזה על הדיגיטליות החדשות: Canon PowerShot G6 Canon PowerShot S70 Canon PowerShot A95 Canon PowerShot A400 Canon EOS 20D מידע על המצלמות החדשות (קרדיט ל פיסי ספוט): Canon PowerShot G6 קאנון ממשיכה לשפר את סדרת ה-G של המצלמות הדיגיטליות מתוצרתה, סדרה אשר מצטיינת במצלמות מתקדמות עבור חובבי צילום רציניים. G6 באה לשפר את G5 המצויינת, ומציעה את התכונות הבאות - חיישן CCD חדש ברזולוציה של לא פחות מ-7 מ"פ, צג LCD מסתובב בגודל של 2 אינצ'ים ומבנה גוף חדש, קומפקטי יותר. העדשה היא אותה עדשה שלמדנו להכיר מ-G5 - זום אופטי x4 ומפתח צמצם f/2.0-3.0. המצלמה החדשה הינה גם מהירה הרבה יותר מקודמותיה - מהירות המיקוד האוטומטי עלתה בכ-55 אחוזים וזמן ההדלקה קוצר בכ-30 אחוזים לעומת …

22. Started by bombina,

היי, חברה שלי רוצה לקנות מצלמה מארה"ב שתיהיה איכותית , דקה, ובצבע וורוד (חחח כן, גירלי).. עדיפות ליצרנים הבאים: canon, fuji, olympus. תודה על העזרה!!!

23. Started by Mr.Gleb,

אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון למצלמה שלי ויש כמה סוגים של כרטיסים ואני לא יודע מה לקחת יש את Olympus Lexar xD256MB ויש את SanDisk XD256MB אולימפוס ו יש גם את Fuji- 256MB (כולם מתאמים למצלמה שלי Finepix S5000) עכשיו השאלה שלי איזה כרטיס לקחת?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by benor,

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by KoM,

• 8 תגובות
    • 838 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.