עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by OutRaGe,

שלום. כפי שכולכם בטח יודעים, תמונות ממצלמה דיגיטלית שוקלות המון, כ-750-1400KB לתמונה. יש את הדרך של לפתוח בצייר לשמור בשם על אותה תמונה ואז היא מוקטנת בערך ב-60 אחוז מגודלה המקורי. אני מחפש תוכנה או שיטה כל שהיא לעשות את ההקטנה הזאת בצורה המונית(לכמויות גדולות של תמונות) אם למישהו יש את מה שאני מחפש אני אודה לו מאוד.

2. היי , אממ , כמו שראיתם בת'רד אחר , יש לי את ה K100D , ללא פלאש חיצוני בינתים. משהו ממש מוזר לי , גם חבר שלי קנה את המצלמה הזאת , שנינו משתמשים בסוללות gp2500 ואחרי פחות מ 50 תמונות עם פלאש הם פשוט נגמרות... זה נורמלי ברפלקס? חשבתי אולי בגלל שהמייצב עובד + פלאש פנימי + מערכת ה auto focus , אז זה גומר סוללה מהר יותר... אבל ככה מהר יותר ?!? עם המצב הזה הוא נכון , אני צריך לפחות 4-5 סטים של gp2500\2700 .

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by PyroGhost,

אני מנסה לסגור דיל על הניקון D80 כרגע ואני מנסה לברר לגבי עדשות טובות אופציונליות בשבילה, אשמח לחוות דעת, אני רוצה להתחיל כרגע מה 18-70 אבל עניין אותי לדעת אם יש עדשות יותר אטרקטיביות בשוק כרגע... תודה מראש לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by KoM,

צולם עם האולימפוס הישנה, גם היא יכולה ;D

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אני רוצה לרכוש את ה K10D אני חושב לרכוש יחד עמה עדשות. נתקלתי בעדשות למצלמות אנלוגיות במחירים מאוד מפתים ואני רוצה לדעת למה לא כדאי לי לקנות אותם. או לחילופין האם כדאי לקנות. הנה הרשימה כולל הקישורים http://www.bhphotovideo.com/c/product/291395-USA/Phoenix_09066_500mm_f_8_0_Mirror_Manual.html http://www.bhphotovideo.com/c/product/218034-REG/Pentax_27617_SMCP_FA_100_300mm_f_4_7_5_8_Autofocus.html#goto_itemInfo http://www.bhphotovideo.com/c/product/376627-REG/Pentax_27718_SMCP_FA_J_75_300mm_f_4_5_5_8.html

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  6. הדרישות : יכולת לצלם לוח בחדר הרצאות באיכות גבוהה בתנאי תאורה של חדר מואר באור פלורסנטי וללא פלש יכולת לצלם באיכות טובה טקסט מודפס מספר זום אופטי מקסימלי מצלמה קומפקטית שניכנסת לכיס אפשרות לצילום רחב זוית כך שאני אוכל לתפוס בצילום אחד את כול הלוח אין שום צורך בצילום סרט וידיאו רצוי סוללות סטנדרטיות רצוי מסך מסתובב ואפשרות לחצובה ושלט רחוק לצילום לילה בחשיפות ארוכות זהו פירטתי מה שאני רוצה ומה שאני לא צריך מהמצלמה בצורה הכי מפורטת שאני יכול זה מדורג מהכי חשוב להכי פחות חשוב הכסף לא משחק תפקיד קריטי, אם כי רצוי כמה שפחות חשבתי על pentax optio 555 or 550 המצלמה היחידה למיטב הבנתי שמאפשרת זום כפול 5 בגוף של מצלמת כ…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by roi890,

שלום לכולם לאחיינית שלי יש שאלה? איזה מבזק מומלץ למצלמה D-90 של ניקון האם שווה לקנות מארצות הברית ? באיזה אתרים בעיברית אפשר לקרוא על זה? תודה ושבת שלום

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by eladbu,

שלום לכולם ברשותי מצלמת וידאו FHD של CANON HF10 מצלמה יחסית יקרה ועושה עבודה נפלאה. רק שהפעם אני חייב להעלות משהו ל YOUTUBE כל סרטון גם באיכות הכי נמוכה של 3 דקות יוצא מעל 150 מגה איך אני לוקע את ה MT2S ומעביר אותו לאיכות ראויה להעלאה ל YOU TUBE ודומיו?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by pini240,

איך מבצעים נעילת חשיפה?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  10. # מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? עדיף לשמור מתחת ל-700 שקל אבל מחנות אמינה ועדיפות למיבואן רשמי. # אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? אני לא מפחד מצילומים בחוץ זה בדר"כ כל מצלמה עושה בסדר, הנקודת חולשה שלי זה לרעשים בצילום INDOOR, אני לא יכול לסבול מצלמות שחדר טיפה חשוך גורם להם לערמות של "לכלוך" בתמונה או מריחה של תאורה בחדר טיפה חשוך. # כמה מהותייים לך המשקל והגודל של המצלמה? האם תתפשר על תכונות או על איכות תמונה עבור מצלמה שנכנסת לכיס? האם מצלמה עם יכולות גבוהות יותר, אבל שדורשת נרתיק נפרד היא אופציה מבחינתך? אם אני חייב להתפשר על גודל או איכות אני אתפשר על גודל, אבל זה יכאב לי, עדיף שהמצלמה תיהיה …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by bullman,

אני כרגע בהתלבטות בין 3 מצלמות 1. FUJI FINEPIX A210 2. FUJI FINEPIX A330 3. CANNON A60 אני יודע שהפורום מהלל את הA60 בתחום מחירה אך אם ניתן להשיג את 3 באותו מחיר לא עדיף הA330 עם 3.3 MP ? אני גם יודע שכרטיסי ה יקרים יותר אך זה לא משיקולי, כרגע אני מתלבט בין המצלמות הנ"ל . האם למישהו יש פה את אחת מהפוג'י ויכול להאיר את עיני ? הביקורות המקצועיות דווקא היו טובות ואני נוטה לכיוון הA330 הדקה והחדשה יותר. אשמח לעצות וטיפים

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by waizman,

מצלמה Canon A510 אין לי מושג עדיין איך להשתמש בה כ"כ... קיצר, ניסיתי לצלם פה משהו, יצא חמוד לפעם ראשונה לדעתי... ואין לי מושג למה יש שם כאלה פאקים אדומים... אנג'וי [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by stingeR-,

זו תמונה שרציתי לפרסם כבר זמן מה אבל לא ידעתי מה לחשוב... עכשיו אני חושב שזאת תמונה מדהימה.. צולם בלילה בבסיס גדנ"ע שדה בוקר חח צמצם פתוח על 5.6 חשיפה מקסימאלית של 15 שניות ורגישות הכי נמוכה של המצלמה(100)

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Gil28,

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by PyroGhost,

כמה תמונות מהפארק ברעננה שמצאתי, תמונות שצולמו בין לבין הצילומים עם הדוגמנית (: תגובות יתקבלו בברכה (:

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by shoeyal,

לאחר שירדתי מהרעיון לקנות מארה"ב(ההפרש במחיר זעום) ראיתי שיש 3 יבואנים שונים לקאנון שנותנים 3 שנים אחריות 4H - ב 999 ש"ח (האתר CAMERA) MDK ב-1177 ש"ח + כ.זכרון 128 ו- קרט היבואן הרישמי ב- 1310 ש"ח + קורס צילום. אני מתפתה להצעה הזולה ביותר השאלה אם למישהו יש ניסיון טוב או רע עם אחד מהם ? ובנוסף למי יש מעבדות שירות בתל אביב מלבד לקרט ? נ.ב הדגם A510

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. בשונה מפורומי צילום אחרים, הפורום כאן עוסק בעיקר בציוד צילום, דיונים מעמיקים על דגמים חדשים וכו', אתם לא חושבים שיש פה פספוס של המטרה? כל הציוד נועד בסופו של דבר בשביל לצלם. אז יש מצב שנתחיל לראות פה מהפך ורוב האשכולות יעסקו בניתוח צילומים, ושנתקדם יותר בכיוון הזה? זה יעזור גם לאלה שמעדיפים דיונים טכניים. כי תוכלו לבחון מקרוב מה כל מצלמה ועדשה יודעות לעשות.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by jeyjey,

http://www.netaction.co.il/item.phtml?item=2011542 המכירה נסגרת עוד כמה דקות ולא נראה לי שהמחיר יעלה בהרבה...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום חברים. כרגע התקלקלה לי המצלמה הנאמנה שלי CANON A60 שאגב היתי מאוד מרוצה ממנה! ואני בדילמה חדשה, איזו מצלמה לקנות? אני יכול להשקיע עד 1700-1800 שח במלמה חדשה.. אני צלם חובבן, לא מצלמם בדרך כלל ברזולוציות גבוהות, חובב מאוד מקרו וצילום נופים. חשוב לי שהמצלמה תהיה קומפקטית,נוחה,מהירות צילום גבוה, איכות וידוא ומסך טובים,צילום בחושך טוב ומשהכי חשוב שאני ארגיש הבדל משמעותי בין המצלמה החדשה לA60הישנה שלי...(: חשבתי בכוון CANON.. ויותר ספציפי בכוון סדרתS40 \SD300! מה אתם חושבים על המצלמה? מבחינת נוחות, הסוללה הנטענת שלה, איכות תמונה\מקרו ואיזה יתרונות חסרונות מול A60 יש לה? או שאתם חושבים שאני צריך ללכת בכוון אחר אולי על סדרת A שוב פעם? עוד שקלתי את S1 IS.. אך ללא הזום שלה,…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by TiSHu,

שלום לכולם אני ניצן יוגב ואני חדש בפורום [בכלל, בפורום של האתר הזה] משום מה אני רשום כבר פול זמן אבל אני לא זוכר שנרשמתי חפיף הקיצר חזרתי לפני שבוע ומשהו מגרמניה ויש לי כמה תמונות יפות מאוד שיצאו לי עם המצלמה החדשה שלי CANON A520 [לא הכי מקצועית, אני יודע] במקום לשים אותם פה אז אני מביא לכם את ה"אתר" של התמונות http://img306.imageshack.us/gal.php?g=germany10143yu.jpg תגידו מה אתם חושבים יש שם כמה תמונות מאוד יפות

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Booobb,

תמונה מדהימה, על חופי אוסטרליה, של שילוב סערת ברקים עם זיקוקים ובאמצע כוכב שביט נופל. מקור: http://antwrp.gsfc.nasa.gov/apod/ap070205.html [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  22. בעוד שאתרים בחו"ל מרבים להמליץ על ה-S90 ,ראיתי כאן רק התייחסות אחת? האמנם היא לא כזאת WOW ביחס לZS3 או אחרות בתחומה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. Started by KoM,

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by דניאל י.,

sony a350 tamron 70-300 ללא עריכה. כל תגובה תתקבל בברכה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים