צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אח שלי חזר הבייתה בראש השנה עם נזק קל ברגל (לא היה לי זמן להעלות את התמונות על היום):
-
- 4 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אפשר לעשות את canon A75 למצלמת אינטרנט שאני יוכל להראות לחברים במסנג'ר?? אם כן בבקשה תסבירו לי...
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שתי המצלמות ה- 720 היא בעלת זום גדול יותר ( לא ממש חשוב לי) אבל נאמר לי שה 590 מהירה יותר בין תמונה לתמונה האם זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
חבר'ה אני צריך מדריכים לצילום ובבקשה תמליצו לי למצלמה טובה מחשבן לסכום של 3.000 תודה לעוזרים יותר לצילומי נוף..!
-
- 6 תגובות
- 984 צפיות
-
-
-
# מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? עדיף לשמור מתחת ל-700 שקל אבל מחנות אמינה ועדיפות למיבואן רשמי. # אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? אני לא מפחד מצילומים בחוץ זה בדר"כ כל מצלמה עושה בסדר, הנקודת חולשה שלי זה לרעשים בצילום INDOOR, אני לא יכול לסבול מצלמות שחדר טיפה חשוך גורם להם לערמות של "לכלוך" בתמונה או מריחה של תאורה בחדר טיפה חשוך. # כמה מהותייים לך המשקל והגודל של המצלמה? האם תתפשר על תכונות או על איכות תמונה עבור מצלמה שנכנסת לכיס? האם מצלמה עם יכולות גבוהות יותר, אבל שדורשת נרתיק נפרד היא אופציה מבחינתך? אם אני חייב להתפשר על גודל או איכות אני אתפשר על גודל, אבל זה יכאב לי, עדיף שהמצלמה תיהיה …
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
-
שלום לכם, קניתי מצלמה ניקון l19. עכשיו אני מתלבט בקניית כרטיס זיכרון. יש את הפשוט של סאןדיסק (שלא מצויין עליו המהירות שלו) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=515&CatCode=321 ויש את ultra 2 שהוא יותר מהיר. http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=12806 ויש גם ulta2 של גיגה - http://www.electrophoto.co.il/Product.aspx?productid=111 - האם הוא מספיק מבחינת המהירות? האם יש צורך להשקיע בultra2 או שאפשר לקנות את הרגיל? היכן בא לידי ביטוי ההבדל במהירות? בין צילום לצילום או רק בפריקה? אשמח לשמוע את דעתכם.
-
- 4 תגובות
- 983 צפיות
-
-
בעוד שאתרים בחו"ל מרבים להמליץ על ה-S90 ,ראיתי כאן רק התייחסות אחת? האמנם היא לא כזאת WOW ביחס לZS3 או אחרות בתחומה?
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
אני כרגע בהתלבטות בין 3 מצלמות 1. FUJI FINEPIX A210 2. FUJI FINEPIX A330 3. CANNON A60 אני יודע שהפורום מהלל את הA60 בתחום מחירה אך אם ניתן להשיג את 3 באותו מחיר לא עדיף הA330 עם 3.3 MP ? אני גם יודע שכרטיסי ה יקרים יותר אך זה לא משיקולי, כרגע אני מתלבט בין המצלמות הנ"ל . האם למישהו יש פה את אחת מהפוג'י ויכול להאיר את עיני ? הביקורות המקצועיות דווקא היו טובות ואני נוטה לכיוון הA330 הדקה והחדשה יותר. אשמח לעצות וטיפים
-
- 4 תגובות
- 983 צפיות
-
-
עוד סט של תמונות. תהנו מאקרו (עם החצובה החדשה שלי, החיים נהיו הרבה יותר פשוטים) 1 2 3 4 5 6 עם עדשה רחבה (סיגמה 10-20) 7 טיול צילום קצר לקיסריה (חבל שלא היה עננים) 8 9 10 ולבסוף 2 תמונות HDR 11 12 הערות וביקורות יתקבלו בברכה
-
- 5 תגובות
- 983 צפיות
-
-
המצלמה שלי לא עובד כשאני בא לצלם מהשו !! זה כותם לי שYOUR DRIVERS IS NOT מהשו כזה ועוד.. אני מתקין את ה DRIVERS וזה כותב לי עדיין שזה לא מוצא את הDRIVERS הבעיה היא שאני מתקיןןןןן אותם וזה לא מוצא :pissed: עזרו לי !!!! בקקשה ???
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
היי בהמשך לתרד, בסוף אני קונה 70-200 4L צילמתי איתה והיא ממש טובה בשבילי, לא הרגשתי צורך במייצב. את העדשה אני יזמין בעוד שבועיים ועכשיו אני רוצה לדעת אם אני צריך לשדרג את המצלמה שלי ? (CANON 1000D) בעקרון, אין לי צורך בוידאו, ואני לא מצלם בISO מעל 100/200. או שבמקום לשדרג אז פשוט להשקיע בעדשות ? תודה רבה. (אגב השדרוג משמעות ל 500D +-)
-
- 7 תגובות
- 983 צפיות
-
-
מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? רק מצלמה אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם חלשים האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). כן האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-600 ש"ח או 1000 עד 1200 ש"ח לפלאש חדש. לא האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)? לא אבל עדיף האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית…
-
- 7 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אתמול חבר שלי סיפר לי שכשחזר מנורווגיה רצה להוציא את התמונות שצילם בקאנון A85 החדשה שקנה שם. וכשפתח את התיק גילה שהמצלמה לא עובדת, כשפתחת את בית הסוללות מצא שם ג'יפה שחורה ששרפה לו חצי מהמצלמה במפנים..מחזה לא נעים בכלל...בהתחשב בכך שאין לו אחריות עליה. איך אני יכול להימנע ממצב כזה עם ה A75 שלי ? יש לי סוללות GP2000.. או שמא אין לי סיבה לדאגה ?
-
- 4 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות מצלמה דיגיטלית אבל אין לי שמץ של מושג בתחום ואני לא מבין כלום. הדרישות שלי הן : - זמן תגובה קצר מרגע הפעלת המצלמה ועד לצילום הראשון (צילום בזק אם קוראים לזה כך) - חיי סוללה ארוכים (אני מתכוון להסתובב איתה כך שאני מניח שזה רצוי שהסוללת יחזיקו זמן רב ככל האפשר) - איכות טובה+ (חבל לי לקנות מצלמה שלא תוכל להפיק תמונות באיכות סבירה) - גודל לא מוגזם (אני לא יודע להעריך מה נחשב קטן מול גדול אבל שיהיה סביר וקל לנשיאה) רצוי : - ממשק שניתן לגשת אליו מלינוקס (וכמובן גם מוינדוס) - אחריות של שנה+ - מותג מוכר ומוכח בשוק אין חשיבות ל : - קלות תפעול - יופי חשוב להדגיש שזאת המצלמה הדיגיטלית הראשונה שלי אבל אני לומד מהר כך שלדעתי חבל לי להשקיע כעת במצלמה "למתחילי…
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום חברים, בשעה טובה אני נוסע לתאילנד ואני מעוניין לקחת איתי מצלמה, חבר המליץ על הפוג'י שכרגע מבלה איתו בדר' אמריקה, אבל לקנון יש כמה יתרונות: 1. היא שוקלת כמעט חצי 2. רק שתי בטריות במקום 4 3. מייצב תמונה בעדשה ולא בחיישן, תכל'ס אני לא יודע מה עדיך אם אם תגידו, אני מחשפ מצלמה שתהיה מספיק טובה בשביל לצלם גם בלילה בלי להמרח, אבל מספיק קלה ופשוטה שאני יוכל להסתובב איתה ולצלם ולא להרגיש כאילו אני סוחב איזה טנק איתי, חוץ מזה כדאי גם שתהיה יחסית זולה ועמידה ולא משהו שאני יצטרך לחשוש יותר מדי מה עולה בגורלו (בגלל זה טווח המחירים של המצלמות הללו) אשמח אם תעזרו לי להגיע להחלטה או שתציעו לדגם אחר... תודה,
-
- 7 תגובות
- 983 צפיות
-
-
איזה מצלמה טובה יותר מבין שני אלה (תמונות ופרטים בפנים) http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Camera&model_id=592305 או http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Camera&model_id=591737
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
ספינינג מישהו ? קצת ספורט לא מזיק לבריאות צילום עצמי (מה לעשות שאני לא מצלם את עצמי טוב כמו שאני מצלם אחרים..LOL...לכן הראש נחתך - ועוד מישהו שצילמתי -
-
- 7 תגובות
- 982 צפיות
-
-
-
אם מישהו זוכר כתבתי לפני חודשיים בפורום שנהרס לי המטען של המצלמה. ל"בית הצילום" היבואנים עלק לקח חודש אחד של הטרדות בטלפון להתחייב שהוא יגיע עוד שבועיים. אחרי שהם כבר התחייבו עבר עוד חודש שבכל יום בו הם "היו אמורים לקבל אותו כבר.. לי נמאס. אני רוצה להזמין מטען מאיביי אבל כל המוצרים הם חלופיים ואין מקוריים. הסוללה המקורית שיש לי יכולה להינזק אם אני אטעין אותה עם מטען חלופי? המקורית היא 1600 MHA והחלופיים 1300
-
- 4 תגובות
- 982 צפיות
-
-
זוג תמונות של יערות, אחד בבית אורן ואחד ביער בן שמן. בראשונה מדובר בתמונה HDR... (ההקטנה מעט פגעה באיכות לצערי משום מה)
-
- 14 תגובות
- 982 צפיות
-
-
היי! יש לי את המצלמה TZ10 של פנסוניק, ושאני מצלם איתה וידאו האיכות יוצאת לא משהו ומטושטש... (ואני מצלם באור יום) איך אני יכול לסדר את זה? אני שם על AVCHD ואיכות SH, חוץ מזה אני לא מבין בכל האפשרויות.
-
- 0 תגובות
- 982 צפיות
-
-
היה אתמול ירח וראיתי מקום עם קומפוזיציה יפה לצילום לילה,אז הלכתי הביתה והבאתי את המצלמה והחצובה וצילמתי את התמונה הבאה. מאוד אהבתי את האפקט היפה שנוצר בירח מסגירת צמצם,וגורם לו להדמות לשמש (לי לפחות זה מה שזה מזכיר) f/8 15 שניות חשיפה http://img80.imageshack.us/img80/1700/img2747edsfiltered4kz.jpg
-
- 7 תגובות
- 982 צפיות
-
-
לאחר שדאגתי לעצמי למצלמה, הגיעה הזמן לשדך לאחי אחת. אני מחפש מצלמה קומפקטית או דמוי DSLR שתפיק תמונות טובות עם פלאש, משום שלילדים אלו אין כוח לחכות לעמוד בשקט לשניה ותמונות ללא פלאש יוצאות מרוחות. בנוסף אשמח אם המצלמה תצלם וידיאו באיכות טובה, ושאיכות התמונה הכללית תהיה מספיק טובה לפיתוח תמונות. אז בואו נסכם, הדרישות העיקריות מן המצלמה הן: 1. איכות תמונה מספקת לפיתוח תמונות (לפעמים גם גדולות יותר מן הממוצע) 2. איכות וידיאו מספקת אז אני מתלבט בין הדגמים הבאים: פוג'י: F40 S5700 קנון: כל סדרת הPS מה לדעתכם כדאי? אשמח לתשובה מהירה, אני רוצה לרכוש לו את זה ליום ההולדת הקרב. תודה
-
- 5 תגובות
- 982 צפיות
-