עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by GiZmo,

אתמול חבר שלי סיפר לי שכשחזר מנורווגיה רצה להוציא את התמונות שצילם בקאנון A85 החדשה שקנה שם. וכשפתח את התיק גילה שהמצלמה לא עובדת, כשפתחת את בית הסוללות מצא שם ג'יפה שחורה ששרפה לו חצי מהמצלמה במפנים..מחזה לא נעים בכלל...בהתחשב בכך שאין לו אחריות עליה. איך אני יכול להימנע ממצב כזה עם ה A75 שלי ? יש לי סוללות GP2000.. או שמא אין לי סיבה לדאגה ?

• 4 תגובות
    • 997 צפיות
  2. אפשר לעשות את canon A75 למצלמת אינטרנט שאני יוכל להראות לחברים במסנג'ר?? אם כן בבקשה תסבירו לי...

• 2 תגובות
    • 997 צפיות
  3. Started by dbx22,

שלום דוד שלי הגיע מגרמניה ואיתו panasonic fz50 מאוד התלהבתי מהעניין ואני רוצה לקנות גם משהו דומה. מה שאהבתי במצלמה זה שהזום והפוקוס ידני, אבל אני לא יודע אם זה באמת עדיף על האוטומטי שמצוי ברוב הדגמים. יש לי כעת קנון A80. ממה שחיפשתי בזאפ ראיתי את הדגמים הבאים. הייתי רוצה שתגידו לי מה עדיף מהדגמים האלה ולמה, ואם תוכלו אז תנו לי גם טיפים בנושא מה כדאי ומה פחות כדאי. אני מחפש בטווח מחירים של פחות מ2000. הנה הדגמים: Fuji FinePix S5700 S5200 Panasonic DMC-FZ5 Panasonic DMC-FZ7 Panasonic DMC-FZ8 Fuji FinePix S6000 Canon S3 S5 תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 997 צפיות
  4. Started by pini240,

לא להאמין לכמה כבר יש את הפוגי 9500 (למרות המחיר) אני מתעניין בפלש חיצוני למצלמה האם מישהו כבר היתנסה בזה איזה פלש מומלץ איך התיפעול של הפלש (הרי לא תומך TTL) ועד כמה זה עוזר בתאורה נמוכה ועוד המצלמה הזו היא לא P&S רגילה יש הרבה לילמוד כדי לקבל תוצאות יפות והיא מסוגלת להרבה אם יש לחברה טיפים לשימוש טוב יותר - הם יתקבלו בברכה הטיפ שלי ISO - לא לפחד להעלות ISO המצלמה נותנת תוצאות יפות גם בISO גבוהה

• 6 תגובות
    • 996 צפיות
  5. Started by itaysp,

שלום, אני רוצה לקנות מצלמת כיס קטנה.. כמה שיותר קטנה אבל שתהיה בה שליטה מינימלית על ההגדרות. אני לא ורצה רק ללחוץ ולצלם אלא גם לשלוט על ההגדרות, אבל מצד שני אני רוצה שהיא תהיה כמה שיותר קטנה. לדוד שלי יש D70 ונסעתי אליו לפני כמה חודשים.. שבוע הייתי איתה כל הזמן ונידלקתי עליה.. אבל הבעיה שהיא גדולה. וגם כל שאר הדמוי DSLR גדולות. אני מחפש משהו קטן ויפה וטוב במחיר טוב לדוגמה Nikon COOLPIX S6 או Olympus µ-mini DIGITAL S המצלמה תקנה כנראה בארה"ב, לכן המחיר הוא בערך 300$. אם אפשר להכניס כרטיס זיכרון נוסף ובטריו נטענות במחיר - אחלה, אם לא - אז לא. אני אקנה בהזדמנות אחרת אחרי שאני אחסוך עוד קצת.

• 8 תגובות
    • 996 צפיות
  6. Started by PyroGhost,

למישהו יש מדריך טוב שמסביר איך לעשות המרה איכותית לשחור לבן? תודה,

• 8 תגובות
    • 996 צפיות
  7. Started by ido-nava,

PENTAX optio 50L ??? המצלמה מיועדת בעיקר לתמונות בית (גן ילדים) אך גם לפעמים לטיולים וכו' ... אבא שלי היום קנה אותה ואני חושב שצריך להחזיר אותה כמה שיותר מהר .. אבל יכול להיות שאני טועה.. לאנשים שיש ניסיון איתה מה אתם חושבים ? תודה

• 9 תגובות
    • 996 צפיות
  8. שאלון לקניית מצלמת DSLR כדי להקל על קריאת התשובות, אנא כתוב בין התגיות , כך: תשובה. • מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? 1000-1500 אבל אם אני מוכנה להשקיע יותר אם אין מצלמה מיקצועית טובה שמתאימה לי בסכום הזה אבל עדיין, אני מעדיפה כמה שיותר זול כי קשה לי להשקיע בזה המון כרגע • האם אתה מתכוון לקנות עם אותו תקציב גם ציוד נוסף (עדשות נוספות, פלאש וכו')? עדשות, תיק מצלמה, זיכרון 4GB • האם לאחר הקנייה הראשונית יש לך כוונה לרכוש בהמשך ציוד צילום נוסף (עבור מצלמת ה-DSLR)? אם כן, איזה סכום בשנה אתה מתכוון להקצות לכך? לא • האם יש לך נכונות לקנות מצלמה ו/או ציוד משלים בשוק היד שניה? לא • האם יש לך ציוד קודם ממצלמת DSLR או ממצלמת SLR פילם? אם כן, פרט לא • אי…

• 2 תגובות
    • 996 צפיות
  9. Started by roi890,

שלום לכולם לאחיינית שלי יש שאלה? איזה מבזק מומלץ למצלמה D-90 של ניקון האם שווה לקנות מארצות הברית ? באיזה אתרים בעיברית אפשר לקרוא על זה? תודה ושבת שלום

• 2 תגובות
    • 996 צפיות
  10. אני מתלבט בין שתי המצלמות ה- 720 היא בעלת זום גדול יותר ( לא ממש חשוב לי) אבל נאמר לי שה 590 מהירה יותר בין תמונה לתמונה האם זה נכון?

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  11. Started by shlomi_x,

היי, התחלתי בטעות בחיבור המצלמה ללא התקנת הדרייבר לפני כן (לא שמתי לב לכיתוב המפורש). בכל אופן, לאחר התקנת הדרייברים לא הצלחתי להגיע לתמונות וקיבלתי הודעה "no camera was found" בעת בחירה ב "Brows and Download Images". הסרתי את המופע של המצלמה ב"Device Manager" שהיה ממוקם ב "Imaging Devices", הסרתי את ההתקנה, הכבל, ריסט והתקנה מחדש על פי הכללים. בסיום התהליך שוב קיבלתי את הודעת השגיאה. 1. האם אתם יודעים היכן הדרייבר צריך להיות מותקן ב "Device Manager"? 2. יש לכם רעיון כיצד לפתור את הבעייה? תודה

• 2 תגובות
    • 996 צפיות
  12. שלום חברים. כרגע התקלקלה לי המצלמה הנאמנה שלי CANON A60 שאגב היתי מאוד מרוצה ממנה! ואני בדילמה חדשה, איזו מצלמה לקנות? אני יכול להשקיע עד 1700-1800 שח במלמה חדשה.. אני צלם חובבן, לא מצלמם בדרך כלל ברזולוציות גבוהות, חובב מאוד מקרו וצילום נופים. חשוב לי שהמצלמה תהיה קומפקטית,נוחה,מהירות צילום גבוה, איכות וידוא ומסך טובים,צילום בחושך טוב ומשהכי חשוב שאני ארגיש הבדל משמעותי בין המצלמה החדשה לA60הישנה שלי...(: חשבתי בכוון CANON.. ויותר ספציפי בכוון סדרתS40 \SD300! מה אתם חושבים על המצלמה? מבחינת נוחות, הסוללה הנטענת שלה, איכות תמונה\מקרו ואיזה יתרונות חסרונות מול A60 יש לה? או שאתם חושבים שאני צריך ללכת בכוון אחר אולי על סדרת A שוב פעם? עוד שקלתי את S1 IS.. אך ללא הזום שלה,…

• 7 תגובות
    • 995 צפיות
  13. Started by bullman,

אני כרגע בהתלבטות בין 3 מצלמות 1. FUJI FINEPIX A210 2. FUJI FINEPIX A330 3. CANNON A60 אני יודע שהפורום מהלל את הA60 בתחום מחירה אך אם ניתן להשיג את 3 באותו מחיר לא עדיף הA330 עם 3.3 MP ? אני גם יודע שכרטיסי ה יקרים יותר אך זה לא משיקולי, כרגע אני מתלבט בין המצלמות הנ"ל . האם למישהו יש פה את אחת מהפוג'י ויכול להאיר את עיני ? הביקורות המקצועיות דווקא היו טובות ואני נוטה לכיוון הA330 הדקה והחדשה יותר. אשמח לעצות וטיפים

• 4 תגובות
    • 995 צפיות
  14. Started by waizman,

מצלמה Canon A510 אין לי מושג עדיין איך להשתמש בה כ"כ... קיצר, ניסיתי לצלם פה משהו, יצא חמוד לפעם ראשונה לדעתי... ואין לי מושג למה יש שם כאלה פאקים אדומים... אנג'וי [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 995 צפיות
  15. Started by OutRaGe,

שלום. כפי שכולכם בטח יודעים, תמונות ממצלמה דיגיטלית שוקלות המון, כ-750-1400KB לתמונה. יש את הדרך של לפתוח בצייר לשמור בשם על אותה תמונה ואז היא מוקטנת בערך ב-60 אחוז מגודלה המקורי. אני מחפש תוכנה או שיטה כל שהיא לעשות את ההקטנה הזאת בצורה המונית(לכמויות גדולות של תמונות) אם למישהו יש את מה שאני מחפש אני אודה לו מאוד.

16. Started by approx,

תוכלו לעזור לי ולהגיד לי איזה הכי יפה ? ואם כדי לצלם את זה בשחור לבן אולי ? http://s162.photobucket.com/albums/t275/danicars15/k800i/?action=view&current=DSC00422.jpg http://s162.photobucket.com/albums/t275/danicars15/k800i/?action=view&current=DSC00423.jpg http://s162.photobucket.com/albums/t275/danicars15/k800i/?action=view&current=DSC00424.jpg http://s162.photobucket.com/albums/t275/danicars15/k800i/?action=view&current=DSC00425.jpg

• 5 תגובות
    • 995 צפיות
  17. Started by IAF.ofek,

היה אתמול ירח וראיתי מקום עם קומפוזיציה יפה לצילום לילה,אז הלכתי הביתה והבאתי את המצלמה והחצובה וצילמתי את התמונה הבאה. מאוד אהבתי את האפקט היפה שנוצר בירח מסגירת צמצם,וגורם לו להדמות לשמש (לי לפחות זה מה שזה מזכיר) f/8 15 שניות חשיפה http://img80.imageshack.us/img80/1700/img2747edsfiltered4kz.jpg

• 7 תגובות
    • 995 צפיות
  18. Started by Chevy,

ספינינג מישהו ? קצת ספורט לא מזיק לבריאות צילום עצמי (מה לעשות שאני לא מצלם את עצמי טוב כמו שאני מצלם אחרים..LOL...לכן הראש נחתך - ועוד מישהו שצילמתי -

19. http://photography-on-the.net/forum/showthread.php?t=183345 ראו הוזהרתם!

• 5 תגובות
    • 994 צפיות
  20. # מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? עדיף לשמור מתחת ל-700 שקל אבל מחנות אמינה ועדיפות למיבואן רשמי. # אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? אני לא מפחד מצילומים בחוץ זה בדר"כ כל מצלמה עושה בסדר, הנקודת חולשה שלי זה לרעשים בצילום INDOOR, אני לא יכול לסבול מצלמות שחדר טיפה חשוך גורם להם לערמות של "לכלוך" בתמונה או מריחה של תאורה בחדר טיפה חשוך. # כמה מהותייים לך המשקל והגודל של המצלמה? האם תתפשר על תכונות או על איכות תמונה עבור מצלמה שנכנסת לכיס? האם מצלמה עם יכולות גבוהות יותר, אבל שדורשת נרתיק נפרד היא אופציה מבחינתך? אם אני חייב להתפשר על גודל או איכות אני אתפשר על גודל, אבל זה יכאב לי, עדיף שהמצלמה תיהיה …

• 3 תגובות
    • 994 צפיות
  21. Started by asdasdasd,

למה קיבלתי איתה רק 16 מגה של כרטיס ? לא אמורים לקבל יותר ? אני ממש לא בקטע של מצלמות פשוט.... מה לקנות ? כרטיס של 64 ? 128 ? ואיזה חברה לקנות ? (כתוב עליו שזה של ) איזה סוג בטריות מומלץ לקנות למצלמה ? זה AA ואיזה מטען .. נ.ב איך המצלמה בכלליות ? סבירה?...

• 5 תגובות
    • 994 צפיות
  22. בזמנו היתה לי התלבטות קשה לגבי איזו מצלמת כיס דיגיטלית לקנות: התלבטתי בין הSD800 לF31D והלכתי בסוף על הSD800 בעיקר בגלל מחסור בחנויות בF31D (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=295492) ובגדול הייתי מרוצה... ... חוץ כמובן מנושא צילום התמונות בחושך שהזכירו לי אותו בגדול בתרד שפתחתי. היו עוד כמה נושאים משניים (כמו חוסר האפשרות לקבוע זמן חשיפה של פחות משניה) אבל בגדול זה הדבר שהכי הפריע לי. אבל עכשיו יש לי הזדמנות לתקן את זה ולהזמין מצלמה אחרת - כשמטרת העל היא להיות באותה קטגוריה, במחיר של 1000-1600 ש"ח, ולהציע צילום איכותי יותר בעיקר בחשיפה גבוהה. בין היתר, שמתי לב שאני ממש לא נוטה לשפץ את התמונות במחשב, ולכן מצלמה שעושה קצת עיבוד Out of the box נראית לי בחירה קצת …

• 5 תגובות
    • 994 צפיות
  23. מחפש מצלמה לצרכי צילום ביתיים שוטפים (טיולים, ארועים, בית וכו'), התקציב הוא כ 1,000 ש"ח, אשמח לשמוע איזו מצלמה הכי איכותית אפשר לקבל בתקציב הנ"ל. בנוסף, חשוב שהמצלמה תהיה יחסית קלה ודקה, כנקודת ייחוס אני לוקח את Canon Powershot A720 IS, ואני רוצה משהו יותר קל ודק ממנה. (לא המצלמות הכי קלות ודקות, אבל משהו יותר קליל מהמצלמה הנ"ל) להמלצתכם אודה.

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  24. Started by PyroGhost,

מישהו יודע? איך היא בהשוואה לעדשות קיט אחרות? מה המחיר שלה בנפרד מהמצלמה? האם שווה לקחת אותה כחלק מהקיט או להשקיע בעדשות אחרות כדוגמאת ה17-70 של סיגמה או ה APO 70-300?

• 11 תגובות
    • 994 צפיות
  25. היי רציתי לשתף אותכם בתמונה שצילמתי - עברה עריכה כמובן וצולמה באייפון. (ומשמשת כדסקטופ הנוכחי שלי ) אשמח לשמוע חוות דעת. עודד.

• 6 תגובות
    • 994 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.