צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לרכוש את הפילטר הזה = למצלמת ניקון D90 http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B00004ZCFQ/ref=ord_cart_shr?_encoding=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER&v=glance יש לי עדשת 18-105 1. רק רוצה לודא שהוא איכותי בעיניכם? 2 למה העדשה שלו כל כך כהה? ולא שקופה ? מה הרעיון...? האם הוא לא יחשיך את התמונות? 3. האם פילטר כזה מתאים לכל השימושים ? כלומר לצילומי חוץ + פנים + עם פלאש? הנושא הכספי הוא לא שיקול: האם לעומת האפשרות הראשונה - עדיף לי הפילטר הזה ? http://www.amazon.com/Tiffen-67mm-Neutral-Density-Filter/dp/B00004ZCFX/ref=pd_sim_p_2 או זה ? http://www.amazon.com/Tiffen-67mm-UV-Protection-Filter/dp/B00004ZCJK/ref=pd_cp_p_2 THX! מראש
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1) זה בטוח להשים פלאפון או משהו כזה ליד מצלמה דיגיטלית? לא יודע, כל מיני קרינות, מגנטים אולי יכולים להרוס... 2) מה זה אפקט הזיכרון בסוללות?
-
- 4 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום לכולם, אומנם שיטת הצילום כבר ישנה יחסית, אך למעשה רק היום שמעתי עליה לראשונה. מסתבר שהמון תמונות שמסתובבות להן פה ושם הן מהסוג של HDR. לכן לאחר שראיתי מספר תמונות ואהבתי את התוצאות, החלטתי לנסות בעצמי... להלן התוצאה, אשמח לתגובות (בעיקר עצות לשיפור). [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן לכולם, אז ככה אני בחור שמורגל לצלם עם D2 MARK של CANNON, בעיקר צילמתי משחקי כדור סל... בכל אופן אני מחפש מצלמה לדרום אמריקה, חשבתי לקחת SLR נחמדה, משהו בסגנון 450D אבל הבנתי שזה לא מומלץ, ושעדיף מצלמה קומפקטית איכותית, לכן אני מעדיף מצלמה לצילום נוף בעיקר עם זמני תגובה מהירים למקרה שאני ארצה לצלם קצת תרבות בערים, כמו כן שתשקל כמה שפחות ותעבוד על בטריות AA או ליטיום שמחזיקות לזמן ממושך, כמו כן דבר שממש חשוב לי זה צילומים טובים בתנאי תאורה לא אופטימאלים, שקיעות וכו'. התקציב שלי הוא עד ה-2000 ש"ח, אבל בשביל סכום כזה אני באמת מצפה למצלמה שתתן לי תמונות חדות ומלאות צבע. יש לכם רעיונות ?![br]פורסם בתאריך: 29.08.2008 בשעה 23:46:40 האמת שהתחלתי לעשות עכשיו גם קצת סקר שווקים …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מצלמה של פנסוניק FX07 > שאני די מרוצה מימנה מהרבה בחינות....רק שהתמונות רועשות באופן יחסי והבנתי שזה קשור לעיבוד התמונה הספציפי במצלמה הזו עכשיו הוציאו את ה DMCTZ3וPanasonic - שהיא בעיני פיצוץ של תכונות מכל הבחינות (רק שהיא קצת כבדה לטעמי בישביל קומפקטית) http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=574472 בכל מיקרה > אח שלי רוצה לירכוש אחת כזו והבטחתי ליבדוק לו האם שיפרו כאן גם את ה רעש היחסית גבוה בתמונות ? מישהו יודע אם איכות התמונה כאן השתפרה ? THX
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
-
אז כן, כפי שהכותרת מעידה, אני מחפש מצלמת וידאו דיגיטלית איכותית שלא תעבור את התקציב של 3300 ש"ח. המלצות למיניהן יתקבלו בברכה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום לכולם. מישהו יודע איפה ניתן להדפיס תמונות כשהתאריך (ורצוי גם השעה) מה EXIF יודפס בצד האחורי של התמונה? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שקלתי לנסות לעשות משהו עם הSB28 שיש ברשותי ותהיתי אם זה אפשר להשתמש בו בתור סלייב לSB800... מישהו יכול לעזור לי להבין האם זה אפשרי ואם כן איך אני עושה את זה?
-
- 4 תגובות
- 923 צפיות
-
-
תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני בסך הכל מחפש מצלמה לא יקרה קומפקטית, קלה ופשוטה לתפעול. אני לא מצלם הרבה בעיקר טיולים ואת הילדים. לפי אתר היצרן יש לה מייצב תמונה דיגיטלי. בסך הכל גם המחיר שלה מאד קוסם מה עוד שיש לי כבר כרטיס מתאים של 1 גיגה. קישור לזאפ: http://www.zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=FE230
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
ככה עבדתי עם cardreader של CF עבור כרטיס הזיכרון של ה canon A70 שלי משום מה הוא הפסיק להיות מזוהה ע"י המחשב. עכשיו אני צריך לדעת לשם חידוש של תיקייה שהורדתי למחשב את שם התייקיה הראשית שהמצלמה בונה על כרטיס ע"מ לשמור את תמונות. {משער שזה זהה בכל המצלמות לפחות של canon} אודה אם תעזרו לי בזה, טל נ.ב. אם יש למישהו רעיון למה ה cardreader מבוסס usb של כרטיסי cf לא עובד כשהוא כבר עבד פעם בעבר ? (אני כבר התייאשתי)
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
-
-
אני חובבן לגמרי אני רק מחפש מצלמה שתיהיה אמינה ושאני לא יצטרך להטעין אותה כל שנייה וחצי. תודה.
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום רב, הורי עליהם השלום נוסעים היום לחו"ל וברצונם לרכוש מצלמה חדשה עבור ביתינו הקט. על המצלמה להיות כאמור דיגיטאלית , כאשר כרטיס הזכרון יהיה מסוג SD רגיל , הצלמה צריכה להיות טובה מאוד לצילומי שטח , צילומים עם זומים וכו'... בבקשה , אנא המליצו עד השעה 14:00 היום (יום שישי) תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברצוני לרכוש מלמת OLYMPUS FE110 + זיכרון XD256 + מטען + סוללות נטענות + נרתיק למצלמה והכל ב950 אני צריך את המצלמה רק לשימוש משפחתי ולא כצלם חובב/מקצועי אבקש את תגובתכם תודה מראש BIG FOOT
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
איזו מהמצלמות הנ"ל עדיפה ? או שיש מצלמה טובה יותר בתקציב הזה (200$ בארה"ב) ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עכשיו מה ההבדל בין x150 לרגיל אני לא מצליח להבין=/ ד"א המצלמה ממש נחמדה כמה תמונות שצילמתי הורדתי את הרזולציה כי אין לי הרבה מקום על המחשב=/ אני צלם גרוע אני יודע... עכשיו מה אתם ממלצים לגבי כרטיס זיכרון כפי שידוע הצלמה היא גם נגן PMP וMP3 אז כרטיס של 1gb לא מספיק בכלל.... חשבתי על משהו בסיגנון של 4gb תקציב אני יודע עד 300... כמובן שזה SD אם זה לא הפורום אני מבקש להעביר תודה :-*
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
היי, רכשתי את המטען והסוללות LaCrosse BC-900 + Sanyo Eneloop. בחוברת ההוראות של המטען המליצו לעשות Refreshing לסוללות חדשות כדי לשפר את הביצועים שלהן. לעומת זאת, באתר שרכשתי ממנו את המטען, Thomas Distributing, המליצו שלא לעשות Refreshing אלא פשוט להטעין את הסוללות, להשתמש בהן וכשהן נגמרות להטעין אותן שוב ובעצם השימוש השוטף הביצועים שלהן ישתפרו מעצמם. מהי הדרך המועדפת מבין השתיים לטיפול בסוללות חדשות (וגם כאלה שאינן חדשות) ובפרט עם המטען והסוללות שברשותי? אשמח לשמוע מהידע שלכם ונסיונכם האישי. תודה מראש, גלי.
-
- 4 תגובות
- 959 צפיות
-
-
בנדוד שלי רוצה לקנות מצלמה, והמליצו לו על Fuji S5000 FinePix. נתנו לו דיל של המצלמה + 128MB + בטריות נטענות של 2300 מילי + 240 תמונות לפיתוח בצמצם + תיק נשיאה מרופד, הכל ב 2400. המלצתי לו על ה A80 אבל הוא מתלהב שיש לפוג'י זום אופטי של *10 - "בשביל לצלם כוסיות בים"... בקיצור, יש משהו יותר משתלם במחיר הזה? ומה אתם אומרים על הדיל הזה שלו? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר את האתר www.1wayphoto.com אני בחיפוש מצלמה ומכל המחירים שמסתובבים ברשת קצת מוזר לי המחיר הנמוך של המצלמה + עדשה 18-55MM IS רק: $399 הינה הלינק: http://www.1wayphoto.com/products.asp?product_id=13684&dept_id=10264
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם.. נואשת להמלצה על מצלמה דמוי SLR או דיגיטלית שתוציא תמונות באיכות גבוהה, גם בצילומי מאקרו.. התקציב הוא איזור ה1000 שח (עדיף פחות..) השימוש של המצלמה הוא להגשות בלימודים (לומדת עיצוב), צילום מודלים וגם כמובן לשימוש בטיולים וכו' לא מבינה יותר מידי במצלמות ולכן חייבת את עזרתכם ואם כבר מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין דמוי SLR לדיגיטלית והאם באמת הSLR טובה יותר? תודה לעוזרים מראש
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רציתי המלצה על מצלמה טובה בתקציב של 1000-1200 משהו עם 4 מגה פיקסל לפחות ושיהיה טוב אנישם סומך על ההמלצות שלכם כי אתם מבינים אני ד"א חובב לא צלם מקצועי סתם בשביל לצלם תחדר נוף חברים וכד' בתודה מראש אליה
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-