צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לחבר את המצלמה הדיגיטלית שלי למחשב ולהפוך אות למצלמת אינטרנט איך אני יכול אם זה בכלל אפשרי? (CANON PS1) תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
להורים שלי יש את מצלמהו7.1ומגה פיקסלוPowerShot A710 ISוCanonו http://zap.co.il/model.asp?model_id=469625 אבל לא התלהבתי ממנה, אני רוצה מצלמה איכותית שאפשר גם להסריט איתה עם כרטיסי זכרון מן הסתם, על מה אתם יכולים להמליץ לי? ועוד דבר חשוב שגם אפשר להסריט בחושך ושזה ייצא טוב כי מישום מה במסרטה הזו אי אפשר ממש להסריט בחושך. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
תערוכת צילומים "אורבניה", בגלריית החלונות, קומה 3 בקניון עזריאלי, בתל-אביב התערוכה היא תערוכת היחיד הראשונה מצילומיו של גלעד בנארי. גלעד מפרסם כבר כמה שנים בגלריות אינטרנט וזוכה להצלחה רבה מאד, וזהו המעבר הראשון לצילום מודפס, ל"עולם האמיתי". בתערוכה מוצגות תמונות של המראה העירוני הקלאסי, מהזווית השונה והמאד אלגנטית של גלעד. הרבה השתקפויות, אבסטרקטים, משחקי אור וצל. התוצאה היא מאד מגוונת ומאד ישראלית. אירוע הפתיחה יתקיים ב 12/8 בשעה 20:00 http://www.guy-olami.com/Recomm.htm התערוכה תוצג בגלריית החלונות עד ה 31/08 כולם מוזמנים ראו זאת כהזמנה אישית ממני גיא עולמי אוצר התערוכה http://www.guy-olami.com אורבניה - כל הזכויות שמורות לגלעד בנארי
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצאתי מחיר טוב שזול מכל חנות אחרת: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=MFE5908C79 דיי סגור עליה בתור מתנת יומולדת לאחי הקטן (בן 15). הוא צלם מתחיל, אז אין לו כ"כ העדפות ספציפיות. יש קאץ'?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, מי שמכיר את G6 ויכול לתת לי המלצות + מחיר אטרקטיבי . תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שאלה מה ההבדל בין CompactFlashTM (CF) card (Type I and Type II) והאם יש דגם של חברה מסוימת שעדיף לקנות שמעתי על SANDISK
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מהיום בד"כ אני לא מצלם דברים כאלה, והפעם גם לא ממש השקעתי לא היה לי זמן ממש ויכולת. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שהשאלה היא קצת בנאלית אבל כפי שאמרתי בנושא הקודם שפתחתי, אני מתכוון לקנות את האולימפוס c8080 ההתלבטות בין לקנות בארץ ובין בחו"ל היא נושא האחריות אם מישהו קנה את המצלמה בחו"ל ויודע מה כולל האחריות שם, איך היא עובדת ומה אני עושה בנושא תקלה שיעזור בבקשה בתודה אורי
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי בהמשך לתרד, בסוף אני קונה 70-200 4L צילמתי איתה והיא ממש טובה בשבילי, לא הרגשתי צורך במייצב. את העדשה אני יזמין בעוד שבועיים ועכשיו אני רוצה לדעת אם אני צריך לשדרג את המצלמה שלי ? (CANON 1000D) בעקרון, אין לי צורך בוידאו, ואני לא מצלם בISO מעל 100/200. או שבמקום לשדרג אז פשוט להשקיע בעדשות ? תודה רבה. (אגב השדרוג משמעות ל 500D +-)
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כזכור, פירסמתי פה ת'רד על חבר שרוצה לקנות מצלמה. בכל מקרה- בסוף הוא קנה את ה Canon A580 במחסני חשמל. הכל בסדר, אבל יש שם משהו מוזר. כמסתכלים במסך LCD על מנורות (או ליתר דיוק מכוונים את המסך על מנורה), נותר מעיין פס מרצד כזה במרכז המסך. לא ברור בדיוק למה הוא נוצר.... ובכל מקרה כאשר אין תאורה מול המצלמה הוא נעלם. גם התמונות יוצאות בסדר. עם זאת, זה מוזר למדי. האם לדעתכם הדבר הזה תקין או לא?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
טוב, קצת חלש פה בפורום, אז נספר על הרכישה האחרונה שלי: 70-300 VR, למקרה שזה מעניין מישהו שמתלבט/מתעניין ברכישה. התלבטתי בינה לבין הסיגמא 70-200 2.8 (הישנה). שתיהן באותו מגרש מחירים. הסיגמא אומנם מהירה יותר, אבל ללא מייצב. לניקון יש מייצב, טווח גדול יותר, והיא קלה הרבה יותר ומתאימה יותר לטיולים. אם לא רוצים להשתמש בחצובה, הפער בין העדשות מצטמצם לסטופ אחד. מי שממש חייב זום לצילומי אקשן חשוך, כנראה שהסיגמא עדיפה לו... גם ככה הוא צריך מהירות תריס בשביל הקפאת התנועה. המייצב הוא VR2. יעיל ביותר. צילמתי באורך מוקד 300mm (למעשה 450 על הקרופ) ב 1/60 בלי להשתדל. אם מתאמצים אפשר לרדת יותר, והפרסום על 4 סטופים לא מופרכים, אם שומרים על יציבה נכונה. (ביבול נמוך הצלחתי גם לרדת 6-5 סטופי…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דבר ראשון לפני מילוי השאלון, אני מחפש מצלמה לטיול בחו"ל, זו המצלמה הראשונה שלי, אני לא מחפש להתמקצע בצילום, המטרה היא לצלם את הטיול ולתעד רגעים אחרים בעתיד. 1. מה התקציב שעומד לרשותך ? 2000 ש"ח 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. אין לי ידע או ניסיון 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? כאמור, לא התנסתי 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו במידת האפשר גם שימושיות - למשל: הרבה תמונות חברה בטיולים באור יום, הרבה תמונות של הילדה בתוך הבית, מעט תמונות ברחובות חשוכים באמצע הלילה, מע…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מצלמה קומפקטית ( לא מסוג העבות של קנון ), לצילומי נוף (זום 14 ומעלה ), צילומי משפחה באיכות גבוהה, כוללת אפשרות צילום בוידאו איכותי ( full hd ). התקציב הוא בסביבות 1500 ש"ח. נ.ב אני טס לחול כניראה לסלובקיה, האם שווה לקנות את המצלמה בדיוטי פרי?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית לתמונות (לא חייב להיות וידאו) בין 1000 ל-1500 ש"ח אני לא כל כך מבין במצלמות אז אם מישהו יכול להגיד לי על מה רצוי להסתכל ולהמליץ לי על מצלמות טובות זה יעזור לי מאוד תודה מראש CON206
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן 8) הוט יצאו במבצע חדש שמי שמצטרף אליהם מקבל את המצלמה הזו SONY DCR-HC17E אני מעוניין לדעת אם המצלמה הזו שווה באמת משהו למה אני רק במחשבים ומחשביי כף יד מבין מצלמות בכלל לא אז האם באמת שווה להתחייב להוט ל3 שנים בשביל המלמה הזו כמובן שמקבלים אותה בחינם וגם לא הצלחתי להבין איזה כרטיסים היא קוראת SD CF? מה היא קוראת? הנה המידע עליה: http://www.hot.net.il/HOT.aspx?docID=1417&FolderID=125〈=he http://zap.co.il/models.asp?keyword=SONY+DCR-HC17E+&image1.x=17&image1.y=10 תגידו מה דעתכם עליה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה ונתקלטי בשני הדילים הללו http://www.ritzcamera.com/product/541555926.htm?bct=t1134 עם זוג עדשות שמכסות 14-150 מ"מ לעומת k100d super זהה לה במחיר עם עדשת 18-55 מ"מ. מה עדיף? כמובן אם יש לכם הצעות אחרות באזור וושינגטון אני אשמח. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. הכניסה הראשונה לאיתה אשייב. 2. אחד החברה מיבש תתחתונים והגרביים. 3. מתוך הבית שבוא ישבנו אחוצה לעירה. 4. חיל האויר משתעשיה במי יפזר תבית ברדיוס יותר רכב... [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
תמונה שהעלתי גם לנושא השבועי ב-D-SPOT: עריכה: וואלה סליחה טעות שלי בטעות לא העלתי אותה.תיקנתי. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקציב הוא 2000 שקל. המצלמה שאני מחפש היא אחת שתתאים בעיקר לטיולים משפחתיים בארץ ובחו"ל. מהן המצלמות הכי איכותיות שניתן להשיג במחירים של עד 2000 שקל, ומה הנתונים הבולטים שלהם? כמו כן האם עם כל המצלמות מגיע כרטיס זכרון קטן וחובה להגדיל? האם ניתן לבחור בין סוללות נטענות ומטען לבין שימוש בסוללות רגילות או שזה תלוי במצלמה?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חושב על רכישת מצלמה חדשה, כשהדגשים העיקריים הם הקטנת הגודל הפיזי, פוקוס מהיר יותר ושיפור יכולות וידאו. עפ"י לא מעט חוות דעת בפורום הזה, וסקירות שקראתי, הפנסוניק נראית כאופציה מצויינת - לפחות על הנייר. החשש שלי הוא שהתמונות "הרגילות" יצאו פחות טוב. החשש נובע מהתנסות קצרצרה עם האח הקטן - ה TZ5 - צילמתי כמה תמונות פורטרט מחוץ לבית, בשעות אחה"צ, על מצב iA (אאל"ט) ולא מעט תמונות יצאו מטושטשות. הייעוד העיקרי הוא תמונות משפחתיות, בעיקר של ילדים קטנים, בתוך ומחוץ לבית ובמצב אוטומטי. אני חייב לציין שה G3 עושה עבודה טובה מאוד, ואילו היתה קומפקטית יותר, לא הייתי שוקל בכלל החלפה. אשמח לדעתכם.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-