צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מחפש מצלמה(דיגיטלית) קומפקטית עם זום אופטי לפחות (X5) בתקציב 1000-1600 ש"ח בלי חריגות. אני חובבן ולא מחפש אופציות ידניות/מתקדמות. אני אשמח גם לזמני תגובה טובים במצלמה. תודה רבה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש הבדל באיכות ההדפסה בין תמונה של 2MP לבין תמונה של 3MP? נגיד בתמונה בגודל סטנדרטי, 10x15. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קיבלתי סופסוף את ה 10D + עדשת ה 18-55 EF-S (שעברה ניתוח להסרת ה S). הגיע הזמן להניח את ה Coolpix 5700 על הרצפה ולדרוך עליה כמה פעמים [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים. ההורים שלי, קנו מצלמה חדשה, אך הם לא מבינים מה תפקידם של כמה לחצנים ודברים בה ואיך משתמשים בהם, וגם אני לא מבין גדול בצילום ככה שאיני יכול לעזור להם. מדובר על מצלמה של פנסוניק מדגם DMC-FZ100. 1) על העדשה בצד שמאל יש לחצן שניתן להזיז ויש לו 3 מצבים - AF, AF (עם תמונה של פרח ליד) ו-MF. אני יודע שמדובר בעצם על סוג הפוקוס - אוטומט, חצי אוטומט וידני. אבל איך משתמשים בזה? למה כל אחד משמש? איזה מהם עדיף למצבים שונים? 2)בחזית המצלמה ישנו לחצן AF/AE Lock. ממה שנראה לי מדובר גם במשהו שקשור לפוקוס. ברגע שלחצתי עליו הוא הציג כאילו הוא עושה פוקוס על כמה איזורים שונים בפריים, אבל עדיין לא ברור לי מה הפעולה המדוייקת שלו ולמה זה בכלל שימושי.. אשמח לדעת. 3) בחזית המצלמה בצד ימ…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. העלתי שתי תמונות, קומפוזיציה זהה, אותם נתונים, רק שהצמצם שונה. 5.6 ו- 4. הפלאש ישיר, וישנם הבדלים בין התמונות. צולם ב-AV, עם פלאש EF-530 Super במצב PTTL. הינה השתי תמונות המלאות - http://www.yousendit.com/download/WnBRY05xU1AzS3BMWEE9PQ אשמח לחוות דעתכם אם זה מציב תקין או לא. בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
היום קניתי את המצלמה החדשה ב980 ש"ח,מחיר סביר לפי מה שראיתי,למרות שאפשר גם למצוא אותו ב750 אבל לא נורא. רציתי לשאול את מי שיש לו את המצלמה הזאת,עד כמה היא באמת טובה?אם אפשר דוגמאות לתמונות טובות שהצליחו להוציא ממנה,איך היא בכלליות? לי היא נראית ממש בסדר...
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
הדרישות - בעיקר לצלם את החבר'ה, אבל גם לצורך טיול גדול מתוכנן. אין לבחורה ידע בצילום או בטכנולוגיה לכן המצלמה צריכה מצבים אוטומטיים טובים. זמן תגובה מזערי ויכולת צילום בתנאי תאורה לקויים יהיה בונוס חביב וכנ"ל זווית צילום רחבה (לטיולים ולחללים סגורים).
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש מבצע למצלמה דיגיטלית ב- 800 ש"ח. מפרט המצלמה: 4 מגה פיקסל. 16 מגה זכרון פנימי + אפשרות להרחבה. פלאש מובנה , טיימר עד 10 שניות , מסך אחרוי TFT 1.5 אינץ' חיבור לטלויזיה , משמשת גם כמצלמת web זום דיגיטלי X4 שם החברה המייצרת לא כתוב. שווה לקנות אותה ב- 800 ש"ח ?
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם! אחותי מתעניינת בתחום הצילום ורוצה להתנסות בו קצת בעצמה. היא שוקלת גם ללכת לקורס צילום כלשהו. אבל בינתיים, קודם כל - צריך מצלמה. אז רציתי לבקש מכם עזרה - איזה מצלמות הייתם ממליצים למישהי שרוצה להתחיל להיכנס לתחום בצורה רצינית (ואולי אפילו לקחת את המצלמה החדשה לקורס צילום), אבל עדיין לא מבינה בו יותר מדיי או יודעת בדיוק מה היא תרצה לצלם? בכל מקרה, עברנו ביחד על השאלון שלכם למצלמה וענינו על מה שאנחנו יודעים: תקציב: עד 1000 שקלים. אין ידע קודם או ניסיון עם צילום. מעוניינת לצלם בחוץ בעיקר. הצילום אינו למטרות הדפסה. טווח אורך המוקד - לא מבינים כ"כ מה המשמעות שלו. גודל או משקל לא חשובים ולא מפריעים. אין ציוד נלווה, אין העדפה ליצרן או לדגם או משהו, ולא מעניין אותנו צי…
-
- 5 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
http://www.dpreview.com/reviews/fujifilmf31fd
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
כאמור, כמו שהכותרת אומרת, אני מעוניין בשדרוג של הצילום, מעוניין ב DSLR ועדשה בסיסית אחת לכרגע (מעוניין ללמוד קצת ולשדרג, זוהי ה DLSR הראשונה). מהסתכלות על מעט מחירים בחו"ל ראיתי שה D90 עם עדשת 18-105 נמצאת בתקציב. יש עוד מצלמות בתקציב הזה אשר מומלצות? אני אביא את המצלמה בעצמי מארה"ב, ללא משלוח. כמו כן, על הדרך אני אשאל גם על אחריות, האם אחריות למצלמות מחו"ל תקפה לארץ? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
-
-
נגיד שאני רוצה פלאש חלש או פלאש הכי חזק, יש דרך לקבוע את זה ?
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
טיפים לפוקוס בלילה שהאוטופוקוס מסרב לציית ? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום חבר'ה .. לפני כמה זמן התקלקלה לי מצלמה של חברת casio אני גר ברמת גן .. ורציתי לשאול את דעתכם אם אתם מכירים מעבדה טובה או חנות לתיקון מצלמות של casio שאתם יכולים להמליץ לי עליה .. אשמח אם תענו בהקדם .. בתודה מראש שמעון !
-
- 5 תגובות
- 975 צפיות
-
-
הדרישות הם מצלמה איכותית כמובן... ועדיף מצלמה תומכת כרטיס זיכרון MMC(מכיוון שאני רוצה שישמש גם לפלאפון וגם למצלמה) מצלמה לא כולל הכרטיס עד 1700שקל ועם זום אופטי גדול(10X או אפילו מעל) אני חשבתי בינתיים על הMinolta Z6 אם תוכלו לאשר את בחירתי...
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שאלות הכרחיות מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1500-2000 אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בעיקר בשעות היום אך גם מעט בערבים האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא חושב האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לידיעתך, פלאש חיצוני מאפשר לצלם בקלות תחת תאורת חדר - ללא מריחות תנועה כתוצאה מרעידות היד או תנועה בנושא, ועם תוצאות …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום כולם אני חובב צילום ובימים הראשונים שקניתי את המצלמה אני מצלם קבוע. אך כאשר אני מעביר את כל התמונות מכרטיס הזיכרון למחשב איני יודע איך למיין אותם בצורה יעילה. אשמח לקבל עצות לגבי מיון התמונות במחשב. איך אתם ממינים את התמונות שאתם מצלמים במחשב? לפי תאריך?, נושא מסוים? והאם אתם נתונים לכל התמונות שלכם שם או שהמצלמה שלכם עושה את הפעולה? כמו כן, אשמח לדעת האם הכל של גוגל - Picasa 3 הוא תוכנה טובה למיון תמונות וסידורם. האם אתה משתמשים בה? אשמח לקבלת תשובה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קיבלתי השבוע את ה-Canon A95, והיא מצלמה מעולה ומוציאה תמונות באיכות ממש טובה! אז החלטתי לצאת לגג ולצלם קצת את הפרחים: 1. 2. 3. וזה סתם הלגו של אח שלי מה דעתכם על התמונות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום דוד שלי הגיע מגרמניה ואיתו panasonic fz50 מאוד התלהבתי מהעניין ואני רוצה לקנות גם משהו דומה. מה שאהבתי במצלמה זה שהזום והפוקוס ידני, אבל אני לא יודע אם זה באמת עדיף על האוטומטי שמצוי ברוב הדגמים. יש לי כעת קנון A80. ממה שחיפשתי בזאפ ראיתי את הדגמים הבאים. הייתי רוצה שתגידו לי מה עדיף מהדגמים האלה ולמה, ואם תוכלו אז תנו לי גם טיפים בנושא מה כדאי ומה פחות כדאי. אני מחפש בטווח מחירים של פחות מ2000. הנה הדגמים: Fuji FinePix S5700 S5200 Panasonic DMC-FZ5 Panasonic DMC-FZ7 Panasonic DMC-FZ8 Fuji FinePix S6000 Canon S3 S5 תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 986 צפיות
-