עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. היי.. כמו שרובכם יודעים החלפתי את ה K100D ועברתי ל Nikon D80 קניתי כבר עדשת 24-70 2.8 , והיום קיבלתי את הפלאש החדש. התרשמות ראשונית.... מדהים! חשבתי שיקח לי שבועות ללמוד אותו (זה מה שלקח לי בשביל ה Sigma EF500DG שכבודו במקומו מונח) כבר עכשיו , אחרי שעה בערך של התעסקויות (רובם סתם צילומים עם פלאש ובדיקות בסיסיות) ניסיתי פלאש אחלוטי , עובד מדהים! הבאתי את ידידה שלי לצלם אותה קצת , זה נחמד שיש 2 מקורות אור. מה שכן , יש לי כמה שאלות קטנות , אני בספק אם להרבה ממכם יש אותו.. אבל אולי לחלק יש מושג. אז ככה , עם הפלאש קיבלתי עוד 3 חתיכות פלסטיק שקופות כאלה, שנראות בדיוק כמו הכרטיס הלבן שעל הפלאש.. זה מן הסתם במקומו.. הרעיון שהם בצעים של ירקרק חום כזה , ואדמדם. ההשערה הראשונה שלי ש…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by fungiman,

אני ממשיך ללמוד את היכולות של הפנסוניק הקטנה. למרות שקניתי אותה בראש ובראשונה לצילומי וידאו, אני גם מגלה שיכולות הסטילס שלה לא מבוטלות. חשוב לשמור את המצלמה ב-ISO נמוך ככל הניתן (עדיף 80) ולהמנע אם ניתן מטלה-פוטו קיצוני (שבו יש ירידה מורגשת באיכות) ובסך הכל התוצאות סבירות ביותר. שמתי לב שבצילומי חוץ בברירת מחדל המצלמה נוטה ל-WB מעט קריר ועם מעט סטיה לכיוון הירוק. בנוסף חיזוק עדין של ריווי הצבע מוסיף המון. אבל זה לא משהו בלתי נסבל ובוודאי לא משהו שלא ניתן לתיקון. תכונה חשובה של המצלמה שאני לומד היא האפשרות לצלם במצבי 3:2 ו-16:9. הפנסוניק לא סתם חותכת את התמונה המקורית, אלא בזכות עיצוב החיישן שלה באמת נוסף מעט רוחב לתמונות במצבים כאלו. מצב ה-16:9 ביחד עם העדשה הרחבה של ה…

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  3. יש לי מצלמה CANON A 520 צילמתי תמונות ברזולוציה הכי טובה 1270 על 1200 פיקסל במצב סופר פיין. אחרי שאני פותחת במחשב כל תמונה שוקלת מקסימום כ-1.5מגה-. (המצלמה 4 מגה פיקסל). וגודלה 1270 על 1200 פיקסל. לא נראה לי שזה רזולוציה נורמלית ל4 מגה. והם קלות מידי. למשל לאחי מצלמה 3 מגה פיקסל וכל תמונה לפחות 3 מגה. מה יכולה להיות בעיה? כי בדקתי הגדרות במצלמה ובגדול הכל רגיל. מה יכולה להיות בעיה תעזרו לי בבקשה!!!!!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. בזמן האחרון כל התמונות עם פלאש ובלי פלאש יוצאות ממש מלוכלכות - המצלמה אצלי בערך 10 חודשים איך מנקים את העדשה?? יש לי את המטלית הזו כמו של ניקוי משקפיים וחומר כזה נוזלי שבא עם זה אני פשוט שופך נוזל על העדשה ומנגב? זה מה שעשיתי ועדיין התמונות יוצאות קצת מלוכלכות מה יכול לגרום לזה? או איך מנקים כמו שצריך את העדשה? אגב התמונות הכי גדולות שיוצאות לי זה אולי 3 מגה 3 וחצי מגה זה המקסימום של המצלמה הזו?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. שלום לכולם, מקווה שההודעה בפורום הנכון ושהחבר'ה פה מבינים גם בוידאו ולא רק בסטילס.. מבקש המלצה לקניית מסרטת/מצלמת וידאו דיגיטלית לפי הפרמטרים הבאים: (אין לי ניסיון בכלל עם מצלמות וידאו דיגיטליות וגם לא יותר מדי עם סטיילס, בקיצור הבנתם) 1. צילום וידאו באיכות טובה עם סאונד 2. יכולת לצלם סרטים עד חצי שעה לפחות 3. נוח למשתמש, אינטואיטיבי 4. קלות עריכה של הסרטים במחשב 5. זום אופטי טוב אבל לא צריך להתפרע 6. אפשרות להרכבה על חצובה 7. הקניה תתבצע בארה"ב, ועדיף חברה מוכרת ואמינה 8. עדיפות למסרטה דיגיטלית, ולא למצלמה דיגטלית רגילה עם יכולות וידאו ניסיתי להגדיר כמה שיותר טוב את הצרכים ומקווה שתענו כמה שיותר מהר. תודה רבה ניר

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  6. ומוכרת את כל נכסיה בתחום לסוני, יצרנית שבבי ה CCD למיטב החברות ויצרנית מצלמות דיגיטליות לכשעצמה. http://www.dpreview.com/news/0601/06011901konicaminoltaout.asp

• 36 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. מצלמה דיגיטלית Canon EOS 1000D BODY רפלקסית מוחדשת בעלת 10 מגה פיקסל רזולוציה מדהימה של 10.1 מילון פיקסלים מהירות צילום גבוהה במיוחד של עד 3 תמונות בשניה 7 נקודות מיקוד אטומטי מנקה חיישן CMOS צג 2.5" עם תמונה חיה לצפיה בצג לפני הצילום (LIVE VIEW) מעבד מתקדם DIGIC III שימוש בכרטיס SD/SDHC תאימות לשימוש בכל עדשות CANON מסדרת EX / EF-S מחיר מצלמה: 1,692 ש"ח עדשה מחודשת של CANON 70-300 מ"מ: 999 ש"ח כרטיס זיכרון8 GBי: 129 ש"ח תיק איכותי למצלמה: 149 ש"ח מחיר סופי: 2969 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- מצלמה דיגיטלית DSLR 2.4MP תוצרת PENTAX כולל 2 עדשות 18-55+50-200 דגם K-X חיישן CMOSן2…

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by T-Flash,

שלום לכולם... הרקע לא משהו - לא הייתה לי ברירה... אתם מוזמנים לערוך... יום טוב לכולם ;D

• 8 תגובות
    • 988 צפיות
  9. Started by eegg,

אני רוצה עדשה חדשה בשביל יותר זום המצלמה באה עם *4 וזה לא מספיק בשבילי אני צריך יותר עזרה

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  10. 1. תקציב: עד 2000 עם אפשרות לחרוג ב 300 2. יש ידע בצילום , לא רחב כמו צלם מקצועי 3. P&S פשוטה של קנון ומצלמת SLR מימי הפילים 4. הכל 5. מחפש בסביבות ה 15-18 מגה 6. נראה לי שעדשת קיט תספיק לי כרגע 7. לא 8. לא 9. לא 10. ה D550 של קנון ניראת לי מתאימה לצרכים שלי אבל איני יודע מה האלטרנטיבות 11. כן. HDR Automatic Exposure Bracketing זה פיצ'ר חובה בשבילי 12. כן, עדיפות ל 1080P ה D550 עולה בזאפ 2150 בערך, אשמח לשמוע על אלטרנטיבות או חיזוקים במידה ווה D550 היא בחירה מוצלחת תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by draak31,

צולם בעיר דוד בתערוכה בעלת אותו שם(נראה לי אותו שם)

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  12. Started by Spiritus,

תודה.

13. Started by aviran_n,

אבא שלי מתכוון לקנות אותה כניראה לנסיעה שלו לחו"ל והוא רוצה לפני זה לראות דוגמא מהוידאו שלה. יש פה מישהו שיש לו את המצלמה ומוכן לתת דוגמית וידאו מהמצלמה הזאת? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  14. Started by benor,

חוף פולג. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 950 צפיות
  15. צריך המלצה על מצלמה קומפקטית בתקציב של עד 1000ש"ח כרגע על הכוונת יש את ה Canon IXUS220 HS

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by tzahi04,

היי אנשים !! ;D את הSD200 שלי עדיין לא שידרגתי, הTX1 לא שווה את ההשקעה. חשבתי לשדרג לSD800IS או SD700IS אבל בגלל שמאוד חשוב לי מצלמה שמצלמת תמונות וגם וידיאו באיכות טובה באור נמוך ללא פלאש אז אני חושב אולי לשנות כיוון וללכת על הF31 שאני יודע מביקורות פה שהיא מצוינת והתמונות שלה צריכות להיות איכותיות לפחות כמו של הקאנון אם לא יותר. הוידיאו של F31 איכותי יותר או פחות מהSD800? חשוב לי שאיכות הוידיאו שלה לפחות תשתווה לאיכות של הקאנון. עוד לגבי הוידיאו הוא משתמש גם בMJPEG כמו הקאנון אבל יכול לצלם יותר זמן וידיאו - כמעט פי 2. בכרטיס 4 ג'יגה נכנס 60 דקות לעומת קאנון: 35 דקות. זה אומר שהאיכות וידיאו שלו פחות טובה או שאין קשר? לגבי SD800 הגעתי למסקנה שהזוית הרחבה של העדשה ל…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by NeptuneMB,

שלום, מי שמכיר את G6 ויכול לתת לי המלצות + מחיר אטרקטיבי . תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. Started by R0tem1,

עריכה: כנראה שנכניסת USB הספציפית שהכנסתי אלייה את המצלמה הייתה דפוקה ניסיתי אחת ארת ואין בעיות.. מוזר תמיד אני משתמש בה ורק עכשיו היא עשתה בעיות מוזר תודה בכל מקרה אפשר לנעול!! בקרוב תמונות!

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  19. היי יש לי מצלמה Canon SX1 IS והיא מצלמת ווידאו FULL HD 1080X1920 קניתי אותה לפני שנה בערך, והמוכר אמר לי אז שכדי לצלם HD צריכים כרטיס זיכרון במהירות של Class 6 עד עכשיו צילמתי אם כרטיס רגיל 480X640 ולא קניתי כרטיס מהיר, אכשיו אני רוצה לקנות ולצלם ב FHD אבל ב ZAP ראיתי מהירויות זיכרון של X100 ו X130 וכו', ואין מידע איזה Class זה... איזה Class אתם ממליצים לקנות ? או איזו מהירות בשיטת ההכפלה ? (X130 וכו') איך אני יכול לדעת להמיר מ Class והכפלה ?[br]פורסם בתאריך: 10.09.2010 בשעה 17:02:29 משהו שיכול לעזור לי ?איזו מהירות צריך כדי לצלם FULL HD ?[br]פורסם בתאריך: 12.09.2010 בשעה 11:45:03 יש משהו שיכול יעזור לי ?איזו מהירות צריך כדי לצלם FULL HD ?

• 9 תגובות
    • 3.4k צפיות
  20. Started by benor,

אוקיי, יש לי מצלמה דיגיטלית Canon A80 ועדשה של מצלמת רפלקס ישנה Canon AE-1. יש משהו שאני יכול לעשות עם העדשה שלה? חשבתי על מאקרו, זה אפשרי? זה לא עלול לגרום לי לנזק למצלמה? תודה. זאת העדשה: http://www.mir.com.my/rb/photography/companies/canon/fdresources/fdlenses/50mm.htm#f1.8

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  21. היי אני מקווה שזה הפורום המתאים!) קיימת ברשותי מצלמת וידאו אנלוגית מסוג JVC דגם GR-SXM180 כאשר אני לוכד חומר עם תוכנת WINDVR מופיע לי לאחר הלכידה (במהלך צפייה בקובץ) את הסימון של הסוללה ומין כיתוב TBC כיצד ניתן לבטל זאת והצג יהיה חלק ממש ריק? תודה!

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  22. מכיוון שאני חדש בכל הקטע של צילום אני אשאל שאלות אולי דביליות לחלק מכם אבל תסלחו לי (כאמור חדש וגו')... השאלה בכותרת, קראתי שזה קשור איכשהו לעומק השדה שהמצלמה תופסת, מישהו יכול אולי לעשות לי קצת סדר בנושא?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. אני צריך כיוון בקניית מצלמת DSLR חדשה בארה"ב. בשני המקרים מדובר בקיט של שתי עדשות 14-42 ו-40-150 של אולימפוס אחרי חרישה של האינרטנט בשביל למצוא את המחירים הטובים ביותר סגרתי על האופציות הנ"ל: 1. אולימפוס E520 עם שתי עדשות 14-42 ו-40-150 במחיר של 500 דולר 2. אולימפוס E620 עם שתי עדשות 14-42 ו-40-150 במחיר של 705 דולר 3. קצת שונה, אבל K2000 של פנטקס ב-565 דולר עם עדשות 18-55 ו-50-200 נראה לי מצד אחד חבל לשים עוד 65 דולר בפנטקס על ה-E520, מה אתם אומרים? האם שווה לשים עוד 200 דולר ולקחת כבר את הקיט של ה-E620? נ.ב. אל תתחילו לשאול איפה מצאתי ומה.. מי שרוצה שישלח הודעה פרטית

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  24. Started by Bose,

שלום לכולם יש לי ניקון D50, הפלאש בה פתאום לא עובד : רציתי לדעת האם אני נידון לשלוח אותה למעבדה של ניקון בת"א (אני גר חצי ארץ מכיוון צפון) או שזה סיפור קטן בלי בעיה שאפשר לתקן בקלות? ואם יש מקום באזור קריית שמונה שיכול לתקן/להחליף מה שצריך, אני אשמח לדעת. תודה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. ואם כן של איזה חברה ואיך היא ניראת (בטח בגודל של בית ).

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.