עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by Gil28,

המצלמה A570IS+נרתיק+2GB+מטען עולה 999+49משלוח סה"כ 1048 המצלמה A570IS+נרתיק+1GB עולה 799משלוח חינם------>שדרוג ל-2GB+מטען תוספת של 168 שח... סה"כ 967 מה אתם אומרים?

2. Started by ALÞHA,

מעלה שתי גירסאות של התמונה - הצבעונית והשחור-לבנית, תחליטו את מי אהבתם יותר :

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Clint Eastwood,

שלום! אז ככה, המצלמה מיועדת לטיול לדרום אמריקה שם היא תעבור תלאות רבות למשך 8 חודשים! הדרישות הן: מעל 4 MPXL זמן תגובה מהיר בין תמונה לתמונה. וידאו ללא הגבלה + סאונד 640X480 זיכרון פנימי (לא חובה אבל עדיף) פונקציות פשוטות של רצף תמונות,צילום עצמי וכו' סוללות AA- מהסיבה הפשוטה שאין איפה להטעין סוללת ליתיום באמצע האמזונס... ואם זה אפשרי שהיא לא תאכל אותם מהר מדי. בלי Docking station למה אין לי כוח להיסחב עם עוד דאגה על הגב... חשבתי על ה nikon coolpix s4 שיש לה זום אופטי X10 והבנתי שהיא מוצלחת המליצו לי על panasonic dmclz7 אבל לא ממש התלהבתי ממנה. יש המלצות אחרות? תודה לכל העוזר!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Chevy,

ידעתי שזה יגיע לקראת התערוכה שבוע הבא Canon PowerShots A420, A430 and A530 Canon Powershots A700 and A540 Canon PowerShot S3 IS Canon EOS 30D :yelclap: סה"כ שיפורים לא רעים, אבל הייתי רוצה לראות יותר. דיי התאכזבתי. :-\

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. http://www.cameramia.co.il/ViewProduct.asp?ID=1243 http://www.cameramia.co.il/ViewProduct.asp?src=zap&ID=1375 ההיתלבטות היא בגלל המחיר כי לדעת אבא שלי עדיף SONY אבל בגלל המחיר של הPANASONIC עדיף אותו אז איזה מהם כדאי לקחת ?? או שיש משו אחר בסביבות המחיר הזה ?? (אם מסך מגע 2.7') תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום, בשעה טובה רכשתי את המצלמה Fuji FinePix F100FD. מדובר במצלמה הדיגיטלית הראשונה שלי, כך שהשמחה רבה במהלך השימוש הראשוני וקריאת חוברת ההדרכה המצורפת צצו לי מספר שאלות בנוגע לאופן השימוש במצלמה: א. האם כדי שהתמונה תצא מפוקסת, תמיד עלי ללחוץ קודם חצי לחיצה, להתמקד ורק אז להמשיך את הלחיצה? ב. אם אני לא מבצע פוקוס, התמונה תצא מטושטשת (מבין גדול בצילום אני לא, נא ללקחת את קשה את השאלה)? ג. במצב Auto אני יכול לבחור מספר רמות ISO - מ-400 (AUTO) עד 1600 (AUTO), כמדומני. אם מדובר ב-AUTO, מה משנה המצב שאני בוחר - המצלמה לא בוחרת את רמת הרגישות לבד? ד. ראיתי שיש אופציה של Dynamic Range (מאה - ארבע מאות אחוז) במצב Manual. מתי מומלץ להשתמש באופציה זו, האם היא נועדה להחליף או…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Danikk8,

התקציב הוא 9000 ש"ח בערך, אני נוסע לאילת לקנות, אז יש לי שתי אופציות, אני בכיוון ניקון 1.D80 + 16-85 VR + 70-300 VR (פלוס כל האביזרים הנלווים + גריפ) או 2. D300 + 18-200 VR (פלוס כל האביזרים הנדרשים ללא גריפ) ?? האם שווה להשקיע יותר בעדשות, או בגוף של D300 ??

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום לכל חברי הפורום. כצלם חובב ללא ניסיון כמעט במצלמות DSLR (רק דמויי) אך עם המון רצון ללמוד ולהתפתח כצלם חובב, החלטתי לשדרג למצלמת DSLR. התקציב לשם כך הוא כ- 800$ למצלמה פלוס עדשת קיט (ואבזור בסיסי כמו תיק וסוללות). אין לי נושא צילום מועד, אך לרוב זה בעיקר צילומים עירוניים (כמו למשל בטיולי ערים ונוף בעולם) ואנשים (אחיינים, משפחה, חברים) במגוון דיי רחב של תנאי תאורה (החל מאור יום בחוץ ועד לתנאי תאורה קשים). כמו שאמרתי כבר אני חדש בתחום ה- DSLR וככזה אין לי שום ציוד קודם (פרט לחצובה) או העדפה על אחד היצרנים. אופציית ה- live view חשובה לי למדיי וכמו כן צילום וידאו הוא אפשרות מבורכת (אך לא הכרחית). גורם חשוב נוסף הוא עלות הציוד ההיקפי והעדשות (שיבואו אני בטוח עם הזמן). כרגע…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by ALÞHA,

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by proevo4ever,

אהלן, יש לי תקציב של 2000 עד 2500 שקל מקסימום. שמתי עין על 2 דגמים: Panasonic Lumix DMC-TZ60 או Sony CyberShot DSC-RX100 II אני מחפש זום (לא חובה מטורף), תמונות איכותיות, צילום טוב בלילה ומצלמה קומפקטית! מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by T-Flash,

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני יודע שהרקע לא אמור להיות ככה (מה לעשות לא נעים להגיד לבעל האופנוע להזיז אותו). תתייחסו לקומפוזיצייה ואיכות התמונה עם שילובו בפוטושופ.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. רציתי לשאול האם מצלמות slr רואים בעינית ממש מה שהעדשה "רואה", כלומר האם אני רואה קודם כל, כל שינוי מהגדרות המכניות שאני עושה לפני הצילום כלומר, האם ניתן לראות תוצאה של מפתח צמצם בדרגה כלשהי לפני שמחליטים לצלם. ושנית האם רואים בשחור לבן והאם באמת שמירת התמונות לכרטיס נעשית באופן מהיר מאוד ? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by audio,

אני טס עוד יומיים לניו יורק ואני כבר שבוע רץ אחרי מצלמות לקנות לי איזה מצלמה אני לא מישהו חובבני אני רוצה להתחיל עם משהו קטן ולהתפתח יש לי 330 דולר ככה וזאת המצלמה הכי טובה שמצאתי בסכום הזה הבעיה היא המגה פיקסל שהוא יחסית נמוך 3.2 מה אתם אומרים ללכת עליה? אני בעיקר מרוצה ממייצב תמונה והזום

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by RED_SHARK,

נראה פורום מעניין מאוד מאוד האנשים פה נראים מבינים מאוד אז ככה אני בן 17 וחצי מקריית ביאליק בהמלצת חברי הפורום קניתי מצלמה דיגיטלית CANON A60 כמובן... אני אמור לקבל אותה בשבוע הקרוב.. אני אביא עידכונים ואת הצילומים הראשונים והבטח לא משהו שלי.. אבל נשתפר.. בינתיים עד שתגיע המצלמה אני מחפש לה כרטיס זיכרון מצאתי את הכרטיס הבא: cf 128mb a-data (x40) ב-150 שקל. האם זה משתלם?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. מה אתם אומרים על המצלמה הזאת??? http://www.steves-digicams.com/2003_reviews/300d.html אני יפרסם תמונות בקרוב שתוכלו ליראות את האיכות שלה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by overload,

שמתם לב שהראשי תיבות של שנה טובה ושמחה זה HNY שזה נשמע כמו דבש...שזה מה שאוכלים בראש השנה זה מסביר המון... צילום קלאסי עם עריכה כבדה. אה ושנה טובה HWzone

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by NOVA,

אהלן חברות, אני עומד בפני קנית המצלמה הנ"ל. מחיר: מעט 1900-2000 ש"ח בערך. אני מקבל מצלמה, וסוללה. ללא כרטיס, כבר יש לי ג'יגה וחצי בשני כרטיסים ולכן אני מוותר על הכרטיס (הכרטיס שנמכר איתה הוא כרטיס מהיר יותר ממה שיש לי ועל כן אני תוהה האם זו החלטה נכונה לוותר עליו. האם תהיה למהירות הכרטיס משמעות בזמני הצילום/עיבוד של המצלמה?). אני יודע שהמחיר מצוין (כ-400 ש"ח פחות ממחיר השוק). מה שמפריד ביני לבין הקניה הוא פשוט "הדשא של השכן". איזה דשא? 1. Canon S2 IS (שכרגע אין בארץ אבל תגיע בקרוב). 2. ו-Sony H1 (שמעט פחות קורצת לי פשוט בגלל בעיית ההמתנה לאחר בין צילומים עם פלאש). 3. כל מצלמה אחרת שאתם מוצאים נכון להשוות, באותה קבוצת איכות (אולי המינולטה Z5?). אם אתם מעלים אותה - חשוב ל…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by חננב,

אתם יודעים איך זה כשיש גורים בגינה... מה אתם אומרים? ;D

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by zoman,

שבת שלום

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. מכיוון שהמצלמה שלי החליטה שהיא עשתה את שלה , חשבתי לעצמי , אשאל בפורום צילום - מי מה מו , עד 500~600 שקל , נשמע לי סביר לP&S . לפני שהחלטתי לכתוב את הבקשה להמלצה , אמרתי לעצמי , אעבור כמה עמודים אחורנית , נראה מה ההמלצות בסדר גודל מחיר זה . 15 ( !!! ) דפים אחורנית , כ~10 בקשות מאנשים שונים ומשונים למצלמות בסדרי גודל מחיר דומה ו ... 0 תגובות . אני לא בא לאף אחד בטענות , אבל זה פורום צילום , והוא לא מיועד רק לצילומים ותמונות של הגולשים , אלא גם להכוונה ויעוץ , למיטב הבנתי , וכל עוד המחיר המצויין לא עולה מעל 1000 שקל למצלמות "מתקדמות" ו"מקצועיות" , אז אף אחד לא יכול להמליץ על איזו מצלמה עלובה לבני תמותה רגילים שרק רוצים להצביע ולצלם ? נשמע לי קצת מוזר ולא מובן ... אם למי…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by ALÞHA,

http://www.dpreview.com/news/1111/11110410redscarletx.asp למי שמתעניין בצעצועים של החברה הזו...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by psychuil,

היות והכנסתם אותי לסרטים על לימונים למינהם, ואני רוצה לשלוח מישהו לקנות לי את הזוג הזה: http://www.bhphotovideo.com/c/product/446048-REG/Tamron_AF77017P_28_80mm_and_70_300mm_Di.html הייתי רוצה לדעת איך אפשר לבדוק אם העדשות בסדר, לפני שהן מגיעות לארץ.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום אנשים, ברשות ידידתי מצלמה CANNON SX 120. גם ברשותי מצלמה כזו ואני מאוד אוהב אותה. אני חושב שהיא מצלמה פנטסטית בתחום המצלמות הקומפקטיות. בכל אופן, המצלמה נקנתה לפני כשנתיים ולאחרונה התקלקלה. על כל התמונות ישנם מעין "כתמים שחורים". לצערי הרב, ידידתי לא קנתה את המצלמה מהיבואן הרשמי, אלא מחנות פרטית שמספקת אחריות פרטית, וכמובן שמאותו הרגע ישנן צרות: היא הפקידה את המצלמה בחנות, ששלחה אותה לבדיקת מעבדה בעלות של 50 ש"ח. לאחר בדיקת המעבדה נאמר לה כי הנזק אינו מכוסה בביטוח, זאת משום ש"העדשה דפוקה" [ואני מדבר במובן של -יש מכות על העדשה]. כעת אנחנו בדילמה - האם כדאי שתשחרר את המצלמה מהמעבדות ותלך למקום אחר? [כי ייתכן שאלו עובדים עלינו?] או האם עדיף שתתקן את המצלמה? ברמת העיקרון…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. אני רוצה לרכוש את הפילטר הזה = למצלמת ניקון D90 http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B00004ZCFQ/ref=ord_cart_shr?_encoding=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER&v=glance יש לי עדשת 18-105 1. רק רוצה לודא שהוא איכותי בעיניכם? 2 למה העדשה שלו כל כך כהה? ולא שקופה ? מה הרעיון...? האם הוא לא יחשיך את התמונות? 3. האם פילטר כזה מתאים לכל השימושים ? כלומר לצילומי חוץ + פנים + עם פלאש? הנושא הכספי הוא לא שיקול: האם לעומת האפשרות הראשונה - עדיף לי הפילטר הזה ? http://www.amazon.com/Tiffen-67mm-Neutral-Density-Filter/dp/B00004ZCFX/ref=pd_sim_p_2 או זה ? http://www.amazon.com/Tiffen-67mm-UV-Protection-Filter/dp/B00004ZCJK/ref=pd_cp_p_2 THX! מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים