עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by over,

שלום תמונות עם מצלמת DSLR חדשה, פתאום ראיתי פיקסל לא בכיוון, מה זה? פיקסל מת? או ליכלוך?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by artyom,

יש סרטון צילום (עם כל מיני טיפים) ביוטיוב של איזה צלם מפורסם (עוד יש לו חתול שמן כזה) שמלמד איך לצלם יותר יציב עם עין שמאל, הוא שם את המצלמה כל כתף שמאל ותומך במצלמה עם כל הגוף, יש שם עוד קטע שהוא צוחק על אנשים שלא יודעים לצלם ובצילום אנכי נשענים עם כל הגוף לצל כדי לצלם במקום פשוט לסובב את המצלמה. תודה!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. מכיוון שהמצלמה שלי החליטה שהיא עשתה את שלה , חשבתי לעצמי , אשאל בפורום צילום - מי מה מו , עד 500~600 שקל , נשמע לי סביר לP&S . לפני שהחלטתי לכתוב את הבקשה להמלצה , אמרתי לעצמי , אעבור כמה עמודים אחורנית , נראה מה ההמלצות בסדר גודל מחיר זה . 15 ( !!! ) דפים אחורנית , כ~10 בקשות מאנשים שונים ומשונים למצלמות בסדרי גודל מחיר דומה ו ... 0 תגובות . אני לא בא לאף אחד בטענות , אבל זה פורום צילום , והוא לא מיועד רק לצילומים ותמונות של הגולשים , אלא גם להכוונה ויעוץ , למיטב הבנתי , וכל עוד המחיר המצויין לא עולה מעל 1000 שקל למצלמות "מתקדמות" ו"מקצועיות" , אז אף אחד לא יכול להמליץ על איזו מצלמה עלובה לבני תמותה רגילים שרק רוצים להצביע ולצלם ? נשמע לי קצת מוזר ולא מובן ... אם למי…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by guy_pr,

בימים האחרונים אני מתאמן על העריכה בש\ל + צבע אז אני מעלה כמה תמונות של מה שיצא לי מה דעתכם? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

5. מה אתם אומרים על המצלמה הזאת??? http://www.steves-digicams.com/2003_reviews/300d.html אני יפרסם תמונות בקרוב שתוכלו ליראות את האיכות שלה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. Started by esaly,

חבר'ה! אני מחפש מצלמת רשת איכותית עד כמה שאפשר בסכום של 100-150ש"ח... על מה הייתם הכי ממליצים?

7. אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית דוד שלי טס לארצות הברית והוא יביא לי משם אז אתם אתם יכולים להמליץ לי על מצלמות איכותיות של 5 ע7 מיליון פיקסלים חשוב לי שהאיכות תמונה תהיה טובה ואם אפשר שתהיה עליה אחריות בארץ אבל לא חובהה שתהיה נוחה יפה וכל הדברים שצריכים להיות במצלמה פשוט אין לי מושג בזה.. תודה מראש...

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. http://www.cameramia.co.il/ViewProduct.asp?ID=1243 http://www.cameramia.co.il/ViewProduct.asp?src=zap&ID=1375 ההיתלבטות היא בגלל המחיר כי לדעת אבא שלי עדיף SONY אבל בגלל המחיר של הPANASONIC עדיף אותו אז איזה מהם כדאי לקחת ?? או שיש משו אחר בסביבות המחיר הזה ?? (אם מסך מגע 2.7') תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית קומפטית שמיועדת לצילום בטיולים (נוסע עוד חודש לד. אמריקה). עניתי על השאלון באופן מפורט אשמח לקבל המלצות למצלמה לפי צרכי, תודה מראש, יואב. מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? - 700-1,000 ש"ח לכל הפריטים. אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? אני מתכוון לצלם בעיקר נופים ואנשים במגוון תנאי תאורה (גם בתנאי תאורה קשים). האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? כן. האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לא. האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא. האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)? כן. האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אח…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Danikk8,

שלום לכולם מחפש מצלמת וידאו לטיולים ואירועים משפחתים עד 2000 ש"ח מה אפשר למצוא בתווך מחירים זה בארץ תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. Started by Ymac,

שלום לכם, כאדם שמצלם הרבה תוכן ליוטיוב (חומרה ) אני צריך חצובה. עד היום השתמשתי באיזה חתיכת זבל שבורה אבל עכשיו היא גמורה סופית. המצלמה שלי היא קנון 550D (רבל T2I) ואני צריך חצובה טוב ואיכותית, עם ראש וידאו (הידראולי, נכון?) נורמלי (שלא עושה רעשי חריקה) והי חשוב יציבה! יכול להיות שאחליף בעתיד מצלמה (לא משהו מרחיק לכת, אולי 650D, או קנון XA10) ואני צריך שהחצובה תוכל להחזיק גם תאורה ניידת קטנה או מיקרופון. אני אפילו מעדיף יד שנייה, כי חצובות זה תחום יקר. אני לא ממש מבין בעסק, אבל הבנתי שמנפרוטו הם טובים. אשמח להכוונה והמלצות. יום נעים

12. Started by eladbu,

שלום לכולם יש ברשותי מצלמה הדהימה של קנון HF10 מצלמת ב FULL HD בפורמט AVCHF וזוכה בעולם לביקורות מהללות הבעיה שלי היא בעיקר בצילום וידאו בלילה התמונה יוצאת גרייני ולא ממש איכותית מביקרות שקראתי בעולם היא דווקא בתחום צילום הלילה עולה על הרבה אחרות האם למישהו יש מצלמה דומה אולי משהו בהגדרות אצלי לא תקין???

13. Started by niv251,

יש לי מצלמה IXY900 ויש שם מנגנון נגד עיניים אדומות לרוב זה עובד אבל יש מקרים אם נגיד יש משהו עם עיניים ממש כחולות חזק זה אדום אולי זה קשור בזווית צילום או משהו איך אני יכול למנוע את זה...

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. לאחר שקיבלת את עצת המערכת לגבי A80, הסתבר שהיא אזלה מהמלאי ולא ברור מתי המלאי יחודש. מתוך הנחה שברצוני לרכוש מצלמת 'קנון' במה הייתם בוחרים מתוך הרשימה הבאה: http://www.camera4less.co.il/categories.asp?cID=30 יש לציין כי אני זקוק גם למטען + זיכרון גדול (256 או 512) + תיק. תודה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by ALÞHA,

מהסיטואציות היותר מעניינות בהן נתקלתי בביקורי במקום... מודע לחיתוך הלוקה בפריים הראשון ולגוונים המקולקלים. תניחו את הטכניקה בצד הפעם. המשך יבוא...

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by zoman,

שבת שלום

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אני יודע שהרקע לא אמור להיות ככה (מה לעשות לא נעים להגיד לבעל האופנוע להזיז אותו). תתייחסו לקומפוזיצייה ואיכות התמונה עם שילובו בפוטושופ.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by audio,

אני טס עוד יומיים לניו יורק ואני כבר שבוע רץ אחרי מצלמות לקנות לי איזה מצלמה אני לא מישהו חובבני אני רוצה להתחיל עם משהו קטן ולהתפתח יש לי 330 דולר ככה וזאת המצלמה הכי טובה שמצאתי בסכום הזה הבעיה היא המגה פיקסל שהוא יחסית נמוך 3.2 מה אתם אומרים ללכת עליה? אני בעיקר מרוצה ממייצב תמונה והזום

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by zoman,

זום על לביאה יפה ממרחק :

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by shlomom,

כפי שכבר ציינתי רכשתי לאחרונה את ה S9100 ורציתי לחלוק אתכם את רשמי הראשונים מהמצלמה. אני לא צלם מקצועי או חובב כבד אבל מתכוון להשתפר בתחום ולכן הביקורת שלי לא מתימרת להיות מקצועית אלה רק חוות דעת אישית. יתרונות: - איכות הצילום טובה מאוד לדעתי במרבית המצבים. - מצב וידאו יחסית טוב ומספק וידאו טוב לטעמי. - במצבי תאורה בעייתיים ה ISO הגבוה (עד 1600) בא לעזרה אבל לא הייתי אומר שה 1600 הוא אופציה רצינית ה 800 נסבל בהחלט. - התפעול שלה נוח ודי אינטואיטיבי - היות וזו לי המצלמה (הדיגיטלית) הראשונה אני יכול לומר שהתרגלתי אליה תוך יומיים ואני יודע מה עושה כל כפתור ואיפה הוא - עדיין לא מבין איך לנצל את כל התכונות כמובן. - יש למצלמה כפי שניתן לראות בנתונים ובתמונות תושבת לפלאש ח…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by ALÞHA,

עצמאות שמייח !

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by benor,

צולם בחיפה. [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by eran57,

יש לי שאלה מה ההבדל בין CompactFlashTM (CF) card (Type I and Type II) והאם יש דגם של חברה מסוימת שעדיף לקנות שמעתי על SANDISK

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. רציתי לשאול האם מצלמות slr רואים בעינית ממש מה שהעדשה "רואה", כלומר האם אני רואה קודם כל, כל שינוי מהגדרות המכניות שאני עושה לפני הצילום כלומר, האם ניתן לראות תוצאה של מפתח צמצם בדרגה כלשהי לפני שמחליטים לצלם. ושנית האם רואים בשחור לבן והאם באמת שמירת התמונות לכרטיס נעשית באופן מהיר מאוד ? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. אני יודע שה-GP הכי נפוצות אבל האם הם הכי טובות וחזקות ?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.