צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום לכלום. יש לי מצלמה מסוג FUJI FINEPIX A303 חיברתי אותה למחשב היום והמחשב לא מזהה אותה וגם המצלמה לא מזהה שהיא מחוברת למחשב. ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר וזה לא עזר, חיברתי אותה לכל USB שיש במחשב וגם זה לא עזר. עד היום היא עבדה ללא שום בעייה. יכול להיות שזה קשור לכך שאמא שלי הפילה אותה בטעות לפני כמה ימים? מה יכולה להיות הבעייה?? בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם כבר בדרום, אז למה לא לנסות לנצל את השמיים הליליים. אמנם בלי חצובה שמאד הקשה על הצילום אך התמודדתי עם זה (אני טוב באלתורים ). שילוב של חשיפות בעזרת תוכנת Image Stacker. סה"כ: 20 תמונות 15 שניות חשיפה כל תמונה 15 שניות הפרש בין תמונה לתמונה (משך זמן שמירת התמונה והסרת רעשים בתוך המצלמה) = סה"כ: 10 דק' חשיפה בלבד. תמונה בודדת צולמה תחת הנתונים הבאים: 15sec, F/2.8, ISO 100. * זמן עבודה (עריכה) = ~שעה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעלה שתי גירסאות של התמונה - הצבעונית והשחור-לבנית, תחליטו את מי אהבתם יותר :
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מהסיטואציות היותר מעניינות בהן נתקלתי בביקורי במקום... מודע לחיתוך הלוקה בפריים הראשון ולגוונים המקולקלים. תניחו את הטכניקה בצד הפעם. המשך יבוא...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בודדה על העץ... הצוף טעים ? איזור הדימדומים מה אתם רגילים לראות בחושך ? ממה את מפחדת ילדה ? לראות את החיים כמו ילד , דרך ג'ולות.... מה יהיה עם עכו העתיקה ? ככה מגינים על מבצר בישראל ! בודדים בים... ליקויי חמה חלקי 15% ליקויי חמה חלקי 50% אשמח לקבל תגובות
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני חדשה פה ואני אוהבת לצלם כמובן, ואני בת 16 וחצי מאזור המרכז ואוהבת להיות בטיולים בצפון ... מאיפה אתם ובני כמה? והנה התמונות שצילמתי בנופית, מקום מיוחד בצפון שיש נוף מדהים. יש כאן תמונות של ההבדלים בין הקיץ לחורף, בין פסח וראש השנה. רואים שלפי הנוף באותו מקום, בקיץ הנוף יותר חום ובחורף יותר ירוק. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מזה זמן רב לא ממש הבנתי מה זאת האפשרות של White Balance. הבנתי שזה מעין כיול למצלמה שמעניק צבעים יותר אמיתיים לתמונות שאני מצלם. עוד משהו שהבנתי, צריך לשים דף לבן חלק מול המצלמה ולבצע את הכיול.. רציתי לדעת אם זה לא פוגע במצלמה בצורה כלשהי אם לא מבצעים את זה נכון? והאם זה הכרחי וכדי לעשות את הכיול הזה. אני אשמח לקצת רקע על האפשרות הזאת ולתשובה מהירה על שאלותי. רון.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר כשנה של שימוש ב A70 אני מבקש להעלות נושא שלא ראיתי התיחסות אליו והוא "חריר ההצצה" היום נראה לי שחשובה הרבה יותר מכל היא האפשרות למסגר את התמונה ולראות את כל הנתונים ולכן הנושא של העינית הוא לדעתי קריטי. אם אין אפשרות בתנאי אור כל שהם לקבל מידע כזה כל שאר הפרמטרים והנתונים לא רלוונטים. החסרון ב Z1 הוא הגודל הפיזי ואולי גם העובדה שהעדשה לא רחבה מספיק אשמח לקבל תגובות מכבי MAKABI_48@AYHOO.COM
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך זאת? ראיתי הרבה המלצות http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22823493 המצלמה נועדה לצילום משפחתי. בקיצר בתקציב הזה מה הכי מומלץ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מנסה ללכוד וידיאו ממצלמת פאנסוניק בפורמט miniDV , אני משתמש בתוכנת Pinaccle . בסיום הלכידה המוצלחת הסרט נראה עם פסים רוחביים. יש לציין שבסרט המקורי אין שום תזכור לקווים כאלה או אחרים. הבנתי שזה קשור לנושא של interlaced ו progressive... אך יכול להיות שאני טועה.... אשמח לעצתכם מנסיונכם. הלכידה דרך אגב מתבצעת דרך כבל Firewire כאשר אני בוחר פורמט DV. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.dpreview.com/news/1111/11110410redscarletx.asp למי שמתעניין בצעצועים של החברה הזו...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
המצלמה A570IS+נרתיק+2GB+מטען עולה 999+49משלוח סה"כ 1048 המצלמה A570IS+נרתיק+1GB עולה 799משלוח חינם------>שדרוג ל-2GB+מטען תוספת של 168 שח... סה"כ 967 מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר שעברתי פה על כמה הודעות, חשבתי על זה http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Camera&model_id=502514 זה מתאים לדרישות הנ"ל? יש המלצות אחרות? עריכה: הכוונה למצלמה P&S בעיקר
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מזמן רכשתי מצלמה דיגיטלית קנון A75, וברצוני להדפיס תמונות באיכות טובה ובמחיר לא גבוה (גדלים רצויים: 15X10, 18X13). על אילו חנויות אינטרנט תוכלו להמליץ לי? אזור מגוריי הוא הצפון הנידח, אם זה חשוב. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני טס לתאילנד עוד שבוע וחצי ואני רוצה מצלמה שתהיה עמידה במים אבל לא תהיה יקרה. מה יכול להתאים לי? תודה ושבת שלום
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מצלצת וידאו דיגיטלית ב סביבות ה 1600 שח, רציתי לדעת מה עלי לחפש במצלמה מבחינת פונקציות ואיכות, וממה עלי להמנע, אולי גם אילו דגמים מומלצים. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ידעתי שזה יגיע לקראת התערוכה שבוע הבא Canon PowerShots A420, A430 and A530 Canon Powershots A700 and A540 Canon PowerShot S3 IS Canon EOS 30D :yelclap: סה"כ שיפורים לא רעים, אבל הייתי רוצה לראות יותר. דיי התאכזבתי. :-\
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.cameramia.co.il/ViewProduct.asp?ID=1243 http://www.cameramia.co.il/ViewProduct.asp?src=zap&ID=1375 ההיתלבטות היא בגלל המחיר כי לדעת אבא שלי עדיף SONY אבל בגלל המחיר של הPANASONIC עדיף אותו אז איזה מהם כדאי לקחת ?? או שיש משו אחר בסביבות המחיר הזה ?? (אם מסך מגע 2.7') תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
התקציב הוא 9000 ש"ח בערך, אני נוסע לאילת לקנות, אז יש לי שתי אופציות, אני בכיוון ניקון 1.D80 + 16-85 VR + 70-300 VR (פלוס כל האביזרים הנלווים + גריפ) או 2. D300 + 18-200 VR (פלוס כל האביזרים הנדרשים ללא גריפ) ?? האם שווה להשקיע יותר בעדשות, או בגוף של D300 ??
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מכיוון שהמצלמה שלי החליטה שהיא עשתה את שלה , חשבתי לעצמי , אשאל בפורום צילום - מי מה מו , עד 500~600 שקל , נשמע לי סביר לP&S . לפני שהחלטתי לכתוב את הבקשה להמלצה , אמרתי לעצמי , אעבור כמה עמודים אחורנית , נראה מה ההמלצות בסדר גודל מחיר זה . 15 ( !!! ) דפים אחורנית , כ~10 בקשות מאנשים שונים ומשונים למצלמות בסדרי גודל מחיר דומה ו ... 0 תגובות . אני לא בא לאף אחד בטענות , אבל זה פורום צילום , והוא לא מיועד רק לצילומים ותמונות של הגולשים , אלא גם להכוונה ויעוץ , למיטב הבנתי , וכל עוד המחיר המצויין לא עולה מעל 1000 שקל למצלמות "מתקדמות" ו"מקצועיות" , אז אף אחד לא יכול להמליץ על איזו מצלמה עלובה לבני תמותה רגילים שרק רוצים להצביע ולצלם ? נשמע לי קצת מוזר ולא מובן ... אם למי…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר מחשבות רבות ושאלות בפורום זה, החלטתי לבחור במצלמת DSLR של Nikon - D80 (המועמדת השניה היתה Canon 400D). החלטתי ללכת על עדשה אחת בלבד לצורך נוחות הצילום שלי (וקצת המשפחה) ובחרתי בעדשה 18-200 שתיתן את מלוא התחום שבדרך כלל מצלמים (בעתיד אולי יצטרפו עוד עדשות). לאחר בדיקות באינטרנט ראיתי כי אם אני לוקח את המערכת: Canon 30D עם עדשה SIGMA 18-200 F3.5-6.3 DC היא יוצאת לי יותר זולה ב 1500 ש"ח מהמערכת: NIKON D80 עם עדשה NIKON DX VR 18-200 F3.5-5.6G. עד כמה שידוע לי, מצלמת Canon 30D עדיפה (אם יש כסף כי היא יקרה יותר) על ה Nikon D80, אך אם לצרף את העדשות המחיר הסופי הופך את המערכת של Canon לזולה יותר. האם איכות העדשה (או איכות הסופית של התמונות המצולמות) במקרה זה היא משמעותית ? …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
צילמתי שלשום (עוד כשהייתי בחו"ל) כמה תמונות בבית דודתי, זו אחת מהן, יש לה עץ דובדבנים עריכה שנעשתה - levels, color balance, contrast. חידודים אני ממש לא טוב בזה, אני אפילו הורס אז אני לא נוגע בUSM :-X אני אשמח אם מישהו ישפר את התמונה ויתן את חוות דעתו על הצילום וכדומה. רומן.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-