עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by .AloN,

לכבוד ל"ג בעומר.. סה"כ תמונה די פשוטה מקווה שתאהבו ! :nutty:

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  2. Started by KoM,

מזכרת מהירדן הגועש...

• 8 תגובות
    • 840 צפיות
  3. ראיתי את CANON ה A620 ו ה A700 אני לא יודע מה לבחור... נראה לי שעדיף A700 מבחינת ה ISO וגודל המסך.... יש כלכך הרבה מצלמות שאני לא יודע מה לבחור. אתם יכולים להמליץ לי על משהו טוב במחיר הזה...אפשר כל חברה אני פשות חשבתי על CANON כי זה מה שאני מכיר.. אני בן אדם פרפקציוניסט..... אני חייב שהכל יהיה מושלם אז אני מעדיף איכות תמונה. תודה ויום טוב!

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by GAL_FX,

שלום אני מחפש מצלמה דיגיטלית טובה ..... חשוב לי שלא יהיה פחות 3.2 פיקסל שיהיו בטריות רגליות שאפשר להחליף בכלום כסף ... זום מספק איכות טובה כמה שיותר קטנה כי אני לר רוצה טנק ..... כרטיס זיכרון מוכר ... המחיר האחון שאני יכול להוציא זה 2000 שקל ולא שקל יותר .... אהה ואם אפשר להשיג אותה לא באטינטרנט כי אני משלם בתוי קניה ... אני חשבתי על כמה מצלמות .. canon A95 או canon A85 אם ההבדל רק במסך (המסובב) אז 85 או canon S1 pawer shot (סליחה אם יש טעות בשם ) או MJU Mini Olympus שם היא קטנה וזה מה שמשך אותי או DSCW1 Sony או כל מצלמה טובה שאתם מכירים ב2000 שקל גג תודה מראש ..

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  5. התקנתי את הדרייבר מהאתר של פיוג'י, ולא התווסף לי שום כונן נייד במחשב שלי. אני משתגע אני מעל 4 שעות מחפש באינטרנט חומר על איך להוריד את התמונות מהמצלמה למחשב. מה שיש באתר של פיוג'י זה רק עדכונים לתוכנה finepix, איך אני יוכל לראות את התמונות שצילמתי ולהוריד אותם למחשב??? ניסיתי תוכנות כמו Picasa2 , ExifPro 1.0, Exif Viewer אך לחינם, הם לא מזהים בכלל את המצלמה, ומה שמצחיק הוא שיש במאפייני המחשב שלי, תחת קטגוריית התקניי הדמייה את השורה אני חושב שאני צריך את התוכנה FinePix Viewer , רק מאיפה אני משיג אותה? הפכתי את האינטרנט אנא מכם עיזרו לי. תמונה שהמצלמה מותקנת. תמונה מתוך Picasa2 זה חשוב לי חבר'ה.

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  6. Started by oleg4444,

שלום לכולם !! אחלה של פורום יש כאן תמשיכו ככה! ועכשיו לשאלתי: יש לי מצלמה קנון 510 אחלה אני מרוצה . כאשר אני מקליט סרט ומעביר אותו למחשב המדיה פלייר לא מזהה את סוג הקובץ ואין וידיאו רק שומעים ... המצלמה יוצרת 2 קבצים אחד AVI ושני THM איך אני יכול לראות את הסרט במחשב?? אולי יש תוכנה?. תעזרו לי חברה!!! ??? ???

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by zoman,

תגידו את זה לג'ירפה (האיכות לא משהו ,אך הלשון עושה את כל ההבדל...)

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by stingeR-,

אוקיי , אבא שלי היה מצלם המון , למד וידע כמעט כל מה שצריך והוציא תמונות מדהימות עם המצלמה הזאתי , עכשיו אני צריך להתחיל להתנסות , מה דעתכם עליה ומה היא שווה(וגם העדשה) : [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Zaks Sharon,

היי חברה, לפני הרבה זמן רכשתי מצלמה טובה של קנון - דגם 530A, השתמשתי בא והכל היה סבבה. לאחרונה גיליתי שהכבל המחבר בין המצלמה למחשב נעלם. ניסיתי לחבר למחשב עם כבל USB רגיל, אבל המחשב לא מזהה את המצלמה. כנראה שצריך את הכבל המקורי... יש פתרונות?

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  10. שלום. לפני מספר חודשים רכשתי בהמלצתכםhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=289862.0 את המצלמה הנ"ל. עד היום, גם לאחר קריאת מדריכים שונים באתרכם ובכלל, וגם עיון במדריך שהגיעה עם המצלמה- לא הצלחתי להוציא תמונות "חדות" ו"נקיות". לרוב אני מצלם במצב אוטומטי, אך שיחקתי גם באפשרויות הידניות של המצלמה- ללא הועיל. נראה שהמצלמה לא מפקסת למקום הנכון. http://img149.imageshack.us/img149/783/80663314vk8.jpg http://img148.imageshack.us/my.php?image=25567219kw8.jpg אלה סתם תמונות ראשונות שמצאתי. גם תמונות שצולמו בשטח פתוח בתנאי תאורה טובים- יצאו לא מוצלחות. תמונות שצולמו בערב, בתנאי תאורה בינוניים (במסעדה למשל) יצאו גרועות ממש. אשמח לעזרתכם. נדב

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. לא הצלחתי להחליט מי יותר טובה ב ISO גבוהה לפי DPREVIEW TZ5 לא נראית משהו מעל ISO 800 מצד שני יש לה זום אופטי X10 (נכון גם הגודל הפיזי יותר גדול אבל היא עדיין קומפקטית) ומצד שלישי ההפרש בין פוג'י ל פנסוניק משמעותי 900 לעומת 1500 (בהתאמה) אשמח לקבל את דעתכם. אני צלם חובב טיפוסי (מצלם בעיקר באירועים משפחתיים ותמונות נוף בזמן טיולים ) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 944 צפיות
  12. Started by Gritzman,

אני עובד שלב שלב לפי הספר וזה פשוט לא עובד. אני כבר עובד עצות :\ עזרה תתקבל בברכה WINXP PRO בעברית עם SP2 תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by R0tem1,

יש לי K10D עם פריימוור 1.00 ואני רוצה לשדרג ל1.3 פעלתי בדיוק לפי המדריך הזה: http://www.pentaximaging.com/customer_care/show_firmware?firmId=8793673 חילצתי את הקובץ BIN ושמתי אותי בכרטיס הזיכרון (במיקום הראשון לא באף תיקיה), הכנסתי את הכרטיס למצלמה כשהיא כבויה והדלקתי אותה בזמן שאני לוחץ על כפתור הMENU, מה שקרה זה שהופיע לי הכיתוב frimeware 1.00 למשך 5 שניות ואחר כך המצלמה נדלקה כרגיל, כאילו לא היה בה קובץ עידכון. מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  14. Started by J0n1,

ניסיתי לצלם תמונות כאלו: ממדריכים שקראתי זה לא אמור להיות מסובך, ולא צריך ציוד מיוחד. רק הם מציעים פלאש חיצוני, ולמי שאין, שישתמש במקור אור חזק, אבל זה פשוט לא עובד. הבעיה העיקרית שלי היא שהתמונות יוצאות חשוכות לגמרי, למרות שאני שם מלא מנורות בצדדים, זה פשוט לא עוזר, ואם אני קובע מהירות תריס איטית יותר, אז הכל נמרח. את התוצאות הטובות ביותר השגתי עם פלאש ישיר, אך זה חשף את הרקע מאחור והטמיע את העשן בתוכו. לא הבנתי את היתרון של פלאש חיצוני על פני ישיר, זה בגלל המקום ממנו מגיע המבזק? התזמון? את כל התמונות צילמתי במצב M עם מהירות תריס מהירה (שיחקתי עם המהירויות כל פעם) וצמצם פתוח ככל האפשר. יש עצות?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום לכולם. טוב אז ככה, יש ברשותי מצלמה לא מקצועית , אבל סבבה לגמרי , Kodak M340 כזו: עכשיו תמונות מאקרו מקרוב - וואלה אני מבסוט , יוצא ממש אחלה. אבל תמונות נוף מרחוק יוצאות לא אוכתיות, לא חדות , בקיצור לא משהו... הנה תמונה לדוגמא: http://img709.imageshack.us/img709/8756/1001113g.jpg אולי יש איזה טיפים ? משהו שאני עושה לא נכון? מצב מסוים מומלץ לצילומים כאלה (ניסתי Infanti או איך שלא קוראים לזה) או שפשוט המצלמה לא טובה מספיק לצלם תמונות יותר טובות?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by ALÞHA,

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by fungiman,

על פי האיליאדה (מאת הומרוס) לאוקון היה כהן בעיר טרויה שהזהיר את הטרויאנים מפני סוס העץ של היוונים ודרש שיעלו אותו באש. על מנת להשתיק אותו פוסידון שלח נחשי ים שחנקו אותו ואת בניו, הטרויאנים ראו בכך אות משמיים שאין לפגוע בסוס. בתחילת המאה ה-16 נמצא ברומא פסל של לאוקון ובניו שהוא העתק רומאי של פסל יווני קדום יותר. האפיפיור שלח את מיכאלאנג'לו להעריך את הפסל ובהתאם להמלצתו רכש אותו וצרף אותו לאוסף העתיקות של הוותיקן. כיום הפסל מוצב בחצר המתומנת במוזיאון הוותיקן.

• 4 תגובות
    • 5.9k צפיות
  18. אני מתכנן רכישה דרך איביי. ראיתי שם את זה למשל http://cgi.ebay.com/Adata-8GB-8G-Class-6-Turbo-SD-SDHC-Memory-Card-FREESHIP_W0QQitemZ330313468145QQcmdZViewItemQQptZDigital_Camera_Memory_Cards?hash=item330313468145&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=66:4|65:15|39:1|240:1318#ht_1585wt_1165 קלאס 6, 8 גיג. מהירות X150. אבל אני מבין שיש תקלות עם הגודל הזה? בכל אופן, אשמח להמלצה פשוטה, לא אבוא בתלונות אם יהיו פאשלות, אז לא לפחד להמליץ. אני מעוניין בכרטיס זכרון 8 גיג או אולי 4 גיג, אם תגידו שזה פחות בעייתי. לא משנה לי. (אגב, אני מבין שאין אפשרות לצלם יותר מ 2 גיג של וידיאו. אבל האם אפשר בכרטיס של 8 לצלם 4 סרטי 2 גיג, או שברגע שיש סרט 2 גיג אחד, אי אפשר להפעיל את הוידיאו יותר…

• 7 תגובות
    • 808 צפיות
  19. ניסיתי למצוא באתר, ומה שראיתי זה המלצות על ה A של קנון, ומצלמה ספציפית של קסיו שאני לא זוכר מה שמה. הבעיה היא שחלקן היו ישנות יחסית ומאז ירדו המחירים, והבעיה השנייה היא שאני מחפש מצלמה שלא תהיה רק סטילס: שני דברים שחשוב שיהיו לה הם אפשרות להטענה...יעני עריסה או משהו בסגנון ואפשרות לצילופ וידאו באיכות גבוהה וללא הגבלת זמן (על בסיס הכרטיס)... אופציונלי זה צילום וידאו עם אודיו אם אני נותן תקציב נמוך מדי...אשמח לשמוע על המצלמה שעונה על הדרישות, ומה התקציב שלה תודה מראש, שחר

• 7 תגובות
    • 585 צפיות
  20. או שכדאי לוותר ולהסתפק ב A4?

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  21. הי חברה, אני צריך להכין פוסטר להצגת פרויקט הסיום שלי ורציתי לדעת מה איכות התמונות שאני צריך להכניס פנימה כדי שתתקבל איכות הדפסה טובה.. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  22. הבוקר התחיל מאד מעונן ובשיא הליקוי לא הייתה אפשרות לצלם אבל מעט אחרי השיא התבהרו השמיים והתגלה לנו שהירח אוכל את השמש לארוחת בוקר מצ"ב צילום. צולם בעזרת ה-A610 דרך משקפת 10x50 כאשר עליה יש פילטר שמש מיוחד לצפייה בטוחה בשמש. סופ"ש נעים לכולם !

• 0 תגובות
    • 990 צפיות
  23. למרות ש-Boren כבר לא מעדכן אותו בפורום, כדאי שהוא עדיין יהיה בסטיקי. כנראה שהוא נשמט מכל העברת הפורומים החדשה. הנושא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=102922.0 נ.ב: רגע, אם הוא קיים בפורום טכנולוגיה ("HWzone > טכנולוגיה > צילום דיגיטלי") אז זה אומר שהוא כן קיים בפורום פה, אבל הוא בעמודים אחרים? בקיצור, אני חושב שכדאי להחזיר אותו לסטיקי לטובת הפורום. איתי.

• 7 תגובות
    • 627 צפיות
  24. Started by shuy,

מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by T-Flash,

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.