צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
מספר צילומים של עלים שצילמתי אתמול, כל הצילומים הם עם ה-Canon A610 בלבד ובהחזקה ידנית (לא היה צורך בחצובה). תהנו
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מזל טוב למדינתנו הקטנה אבל גדולה ! זיקוקים שהיו אתמול בהוד השרון, בפארק ארבע העונות. Canon A610 1/2sec F/3.2 ISO 50 חג עצמאות שמח !!
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
תמונה שזקוקה לעריכה דחוף (יש פה רעיון מטורף לדעתי) A710 IS תגובות..
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
הי כבר מספר שבועות שאני "חופר" בנושא הSLR , הייתי קרוב מרחק נגיעה מלקנות אחת, עד שפתחתי את הפורום פה. לאחר עיון מעמיק בתגובות כאן במיחד של BOREN , הבנתי שפשוט אין טעם לקנות מצלמה כזאת. אין לה כמעט שום יתרון על מצלמת כיס , למעט דברים הזוים שטובים לצלמים מאוד מקצועיים. ברשותי מצלמת כיס של FUI , נחמדה מאוד , אבל רציתי משהו יותר מקצוןעי ויותר איכותי, חשבתי בכיוון של CANON 400 או NIKON , אבל לאחר השואה של תמונות של המצלמה שלי מול SLR של NIKON ן CANON שלי יותר טובה בהרבה! יש לי FUI F11 האמת נשארתי מבולבל, מצד אחד שמסתכלים על האופטיקה והתיכנון של DSLR לא ברור לי איך אפשר לומר את זה , אבל לאחר הצצות במספר אתרים של השואת תמונות רוב התמונות של מצלמות הכיס טובות …
-
- 36 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
עשיתי כמה השוואת תמונות בין הCASIO770 לCANON SD200. הCANON עולה על הS770 בכל האספקטים חוץ מהוידיאו. בינתיים כל הבדיקות נעשו בשעות הלילה בתאורה של החדרים בבית כשהשתמשתי במצב צילום אוטומטי בלבד. (אני לא מתכוון לשחק עם הגדרות ידניות בכל פעם שאני רוצה לצלם משהו, זאת מצלמה POINT AND SHOOT) 1. וידיאו: יש יתרון לS770 באיכות, אך יש הרגשה שלCANON SD200 יותר נעים לצפות בסירטונים. זה משהו שקשור להבדל בקידוד, אמנם בCANON רואים יותר רעשים בוידיאו בתאורת חדר אך האיכות יותר מציאותית. ההרגשה היא שאני צופה בוידיאו קצת יותר חד - וזה למרות שלא שמתי לב להבדל מהותי בחדות. הוידיאו של S770 כאילו נמרחת משהו.. עדיין יש יתרון באיכות התמונה לS770 אך לא באופן משמעותי כפי שחשבתי בהתחלה. הS770 משנה מה…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מצלמה טובה נוחה וקלה לתפעול (ההורים צריכים לדעת גם להשתמש), שיהייה זום טוב, קומפקית לא כך כך חשוב לי אבל גם שלא תיהייה גדולה מידי. וגם שתיהייה לה אפשרות וידאו טובה לפחות 15 דקות צילום ברמה טובה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
לאחר שהA510 האחרונה שלי נגנבה בבומבמלה :'( ?אני עדיין מתאבל עליה...) החלטתי שכדאי להמשיך הלאה ולמצוא לה מחליפה. אחרי ההיכרות שלי עם קנון, לא נראה לי שאני יתפשר על חברה אחרת אלא אם כן יש לכם משהו ממש מעניין להציע. כמו כן הדרישות שלי הן מצלמה למשתמש בנינוני, ידידותית, ושיהיו בה את הפונקציות של ה-A510 התקציב הוא 1000 שקל לא כולל כרטיס זכרון, אפשר לחרוג במעט. ההתלבטות שלי היא בין a620 ל a630. מה דעתכם ?
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
imaging-resource Fujifilm FinePix S9100 digital camera - Full Review Lets go digital FujiFilm FinePix S9600 | Digital Camera Review
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.sollan.co.il/sale.asp?pid=1070 האם המטען יתאין ל-T10 של סוני? אם לא, איזה מטען יתאים? תודה מראש, EliaV-PeretZ.
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני מצטער אם אני לא השתמשתי במושג הנכון, אבל אני רוצה לדעת אילו מלצמות dslr (דגמים) משתמשות היום בהברגה האחידה שאולימפוס ומספר חברות נסוספות השיקו?
-
- 6 תגובות
- 845 צפיות
-
-
-
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל לכל מי שמתעניין הצלחתי לשלוט בפלאש בסופו של דבר... הפלאש במצב A, מכוון על ISO 8,000 ועל F16, זום על 20 מ"מ וכרטיס לבן בחוץ, יחד עם הפלסטיק הלבן הזה שמכסה 3/4 מהכרטיס הלבן ( שניהם באותה זווית, הפלסטיק לא מונח על הפלאש עצמו - משהו שאחד הצלמים היותר מנוסים הראה לי, לא יודע אפילו אם זה משנה משהו ) המצלמה - מצב M, חשיפה - 1/8, צמצם F4. התמונות יצאו טובות מספיק, עם תאורה עדינה מהפלאש שלא שורפת את האנשים ועם צבעים יפים מהרקע, אמנם לא תוצאות כמו DSLR אבל בכל זאת, לכל מצלמה שהיא לא DSLR יש מגבלות בגלל החיישן והעדשה, ככה שאין לי יותר מידי מה לעשות עם זה. ולשאלתי, האם אפשר לנעול את החשיפה במצלמה בלי להחזיק כפתור לחוץ כל הזמן? במהלך הצילום במסיבות נתקלתי בבעיה שהרבה פעמים קר…
-
- 8 תגובות
- 709 צפיות
-
-
-
אני זוכר שעם המצלמה שלי,Canon PowerShot A620 הצלחתי פעם להגדיר אותה כמצלמת אינטרנט וזה עבד. אבל עכשיו כשאני מנסה אין לי אפשרות לבחור בה כמצלמת אינטרנט במנסג'ר. כנראה שהדרייבר נמחק לי,ובכל מקרה אני לא מוצא את הדיסק. מישהו יכול להסביר לי למה אני לא יכול? אם זה הדרייבר אפשר בבקשה לינק לדרייבר?אני לא מוצא בתודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש בזמן האחרון לקנות מצלמה דיגיטלית חדשה. בעיקרון החלטתי לקנות מצלמה של SONY. עכשיו אני מתלבט בין הדגמים שלהם .. יש את הדגמים שאני ראיתי לפחות DSC-T3 DSC-T9 DSC-T100 לפחות לפי מה שאני ראיתי ה T100 היא הכי איכותית מבין כולן .. יש לי מישהו פשוט בארצות הברית שיכול להביא לי מצלמה ואני צריך להחזיר לו תשובה איזה דגם אני רוצה .. אז בבקשה אם מישהו יודע בוודאות איזה הכי איכותית, שיעזור לי. תודה רבה .
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
יש לי ידידה שלומדת עיצוב ואומנות, והמרצה שלה לצילום, שהוא צלם מיקצועי, אומר אסה. ואני אומר שצריך לומר את המילה הזאת איזו. מי צודק?
-
- 4 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אני כרגע בחו"ל שם המצלמות יחסית זולות מאוד. אני ממש לא מבין במצלמות וידאו דיגיטליות אם כי מבין קצת במצלמות דיגיטליות סטילס. ממה שראיתי המצלמות מתחלקות ל-3 סוגים: פלאש, DVD RW, HDD פלאש אני לא חושב שמישהו פה ממליץ. עכשיו העניין הוא מה כדאי? כותב על DVD שצורב ישירות או לקחת מצלמה (שהיא לרוב קטנה יותר) עם 30-60 GIGA זיכרון שכותבת קבצים של MPEG 2. החברות שאני מדבר עליהם כרגע הם סוני ו JVC, כי זה מה שראיתי. עוד לגבי זה שיש הבדל באיכות, מה זה צילום של 1.2 מגה פיקסל או 0.8. מה ההבדל שכן אני יודע שבסטילס לתמונה איכותית צריך לפחות 4.2 מגה פיקסל. אני שמתי עין על מצלמה של סוני שהיא 4.0 מגה פיקסל סטילס, 1 מגה פיקסל צילום וידאו והיא כותבת על DVD- בערך 3000 ש"ח. לעומת זאת ישנם מצלמות ש…
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
המצלמה היא לצילומים רגילים, בבית ובטיולים וכו' מספיק זום ממוצע: 3-4 ( אם יש יותר מה טוב, רק שלא יבוא על חשבון הקומפקטיות - סעיף הבא) חשוב שתיהיה קומפקטית, לא מחפש את הסופר קומפקטיות, אבל גם לא דמוי SLR האלה (ולכן גם לא מחפש את המצלמות עם 10 זום אופטי) עכשיו הבנתי (ותקנו אותי אם אני טועה) שאם החיישן יותר גדול אז בדרל כלל הוא גם יותר רגיש וככה יותר קל לצלם בתאורה של בית אז חיפשתי כמה מצלמות על חלק קראתי פה שממליצים הרבה, בכל מקרה אלה המצלמות מתלבט בינהן: canon A640 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=469627 canon IXUS700 http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Camera&model_id=130850 Fuji F31FD http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=502514 איזה מהם תיהיה מתאימה לי…
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אני מנסה כל הזמן ליצור מאקרו יפה כמו שאתם עושים עם מצלמות שונות ושום דבר לא יוצא לי. אני מפעיל את מצב המאקרו ואני לא מצליח לכוון את הISO ואת האמת אני גם לא יודע מזה. אני מנסה גם ללחוץ קלות הרבה זמן על הכפתור ואז ללחוץ סופית על הצילום,חשבתי שזה קשור לחשיפה או משהו,אבל זה לא מזיז. אפשר טיפים לצילום טוב יותר? אבל אל תביאו לי אתרים שלמים כי אני מחפש טיפים קצרים וקצת הסבר מהיר... תודה. הנה תמונה שצילמתי ומידע על המצלמה שאיתה צילמתי,תראו מה יוצא לי
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם כדי לקנות מצלמת ווידאו בארה"ב או אירופה? אם אני קונה בארה"ב תיהיה לי בעיה בגלל שיטות השידור השונות?? ואם יש לכם המלצות אני אשמח - שימוש ביתי 300-200$ תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכל הצלמים. ערב יום העצמאות ביום שני הבא ויהיו הרבה זיקוקים. היות וזה כנראה לא טריוויאלי לצלם באופן מוצלח זיקוקים חשבתי שכל מי שמבין ורוצה יכול לתת כאן עצות ושיטות לצילום הזיקוקים. זה יעזור לכל מי שרוצה לצלם לקבל תמונות יותר מוצלחות. כמובן שכדאי גם להראות את הצילומים שלכם אחרי האירוע.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-