עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by roisg,

ברשותי מצלמה חדשה SONY TX7. יש לה עדשה רחבה המקבילה ל-25 מ"מ. בצילומים ללא זום בעיקר, בדמויות הנמצאות בקצוות התמונה ובעיקר בפינות נראות מעוותות משהו. האם זו תופעה מוכרת או בעייה בעדשה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Ghosthunter,

לא צריך יקרה/איכותיה מידי.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by adam_godin,

תגובות והצעות לשיפור יתקבלו בברכה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by gilikn2,

1. מה התקציב שעומד לרשותך ? 1500 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. ידע בסיסי-בינוני 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? Powershot של canon פשוטה מאוד. זום x10 8 מגה פיקסל 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו במידת האפשר גם שימושיות - למשל: הרבה תמונות חברה בטיולים באור יום, הרבה תמונות של הילדה בתוך הבית, מעט תמונות ברחובות חשוכים באמצע הלילה, מעט מאוד תמונות של הילדה במופעי ריקוד באולם חשוך, מעט תמונות ציפורים ממרחק רק בשעות הערביים) רוב התמונות תהיינה בצילום חוץ באור יום בטיול…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by טל,

אני מחפש מצלמה דיגיטלית במחיר של 600-700 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. הנתונים: Normal focus range Macro focus range כל אחד צאיך להיות כמה שיותר קטן או גדול? בתודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by stingeR-,

אוקיי , אבא שלי היה מצלם המון , למד וידע כמעט כל מה שצריך והוציא תמונות מדהימות עם המצלמה הזאתי , עכשיו אני צריך להתחיל להתנסות , מה דעתכם עליה ומה היא שווה(וגם העדשה) : [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום אני רוצה לקנות מצלמה אבל אני ממש לא מבין בצילום אז לפני שאני מבקש מכם לתת לי המלצה למצלמה ושתפציצו אותי במוסגים טכניים שאני לא מבין, אני רוצה שתתנו לי כמה קישורים למאמרים שיתנו לי קצת פירוט על מי נגד מי אני לא רוצה משהו ממש מקצעי וכבד , משהו כמו זה שהיה מאוד ברור http://boren.sent.com/photography/articles/Lenses/zoom.htm תודה מראש טדי

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by zniibidl,

אני מאוד אשמח אם כלשהו מנהל ישים את זה בסטיקי.... בעיקרון המטרה שלי בת'רד הזה היא שתסבירו כל מיני מושגים בתחום שאנשים כמוני יוכלו להבין... לדוגמא מאקרו...אין לי מושג מה זה ואני רואה שמדברים על זה פה מלא... אני אישית אשמח לדעת כל מיני דברים כאלה ואני אשמח גם אם זה יהיה סטיקי או שייפתח לסטיקי משהו דומה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by tomerbd,

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by lior0,

אני מחפש כרטיס זיכרון עם הרבה זיכרון לטיול ארוך בחו"ל וחשוב שיהיה באיכות טובה, אולם אני לא מצליח להבדיל בין סוגי הכרטיסים. פזלתי לכיוון כרטיס SanDisk Extreme III x133 SDHC 8GB שעולה 260 ש"ח. מישהו יכול להסביר מזה בידיוק SDHC? מהו אומר הHC? והאם זה מתאים למצלמה שלי (Canon Power Shot A620)? תודה מראש, ליאור.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by mrraz,

יש לי שאלה למי שמכיר ויודע היום יצא לי להיות במנחת המסוקים של הדסה עין כרם, הליקופטרים באו ויצאו והביאו את הפצועים מהתאונה בבקעה. היתה שם דבוקה גדולה של צלמי עיתונות כמו עטא עוויסאת ואחרים כל הצלמים ללא יוצא מהכלל (מסתבר שיש גם הרבה צלמות) היו עם שתי מצלמות הראשונה סטנדרטית עם עדשת טלה ענקית והשניה עם גוף שמן במיוחד ועדשה קטנה יותר למה הם צריכים שתי מצלמות. אחת לרחוק והשניה לקרוב? או שיש סיבה אחרת?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by rangerman,

אני לא בטוח, אבל יכול להיות שאת הראשונה העליתי לכאן בעבר. קצת פרטים טכניים: כל התמונות צולמו עם אולימפוס C5060 ב-27 מ"מ, צמצם 2.8 ו-ISO 400. את התמונה הראשונה צילמתי ב-1/10 שניה. עמדתי על גרם המדרגות שמעל הבאסטה, העברתי את המצלמה דרך הסורגים והצמדתי אותה עם חצובת שולחן לקיר שמתחת למדרגות. בלי המסך המסתובב לא היה ניתן לצלם את התמונה הזו, לפחות לא מהזווית הזו. את שתי התמונות האחרות צילמתי ללא חצובה, במהירויות של 1/6 שניה ו-1/8 שניה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by GRINFELD,

קודם כל אנ י חדש כאן אז שלום... אני מקווה להתפתח בתחום הצילום, עכשיו שיש לי את הכלים הנכונים אני ישמח לקבל תגובות ולהשתתף הפורום באופן שוטף השבוע קיבלתי את המצלמה החדשה שלי, PANASONIC DMC-FZ3 ואני לא יכול להיות יותר מרוצה, עד עכשיו היתה לי את ה HP 720 של HP וההבדל הוא ענק !!! הנה כמה תמונות שצילמתי איתה: [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Alex89,

שלום, אני מחפש לקנות מצלמה קומפקטית עד 500 שקל. אני לא מחפש משהוא מקצועי, אלה באיכות סבירה (יוצאים לטיול ורוצים מצלמה לצלם נופים/אנשים). כמו שכבר ציינתי המצלמה צריכה להיות קטנה. על איזה מצלמות אתם יכולים להמליץ לי?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. הנ"ל ב-300 שח במבצע בבאג. מתאימה לתקציב, יש חלופות מחיר קרוב? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אני מנסה למחוק דרך המצלמה, ודרך המחשב תמונות מהכרטיס של המצלמה והוא נותן לי שגיאה כמו שרשמתי בכותרת. איך אני משחרר את ההגנה הזאתי? תודה COMPMAN112

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by FatalZero,

היי, אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטאלית חדשה (לא מחודשת או משהו כזה..), בעיקר לצילום תמונות של המשפחה וכאלה..לא משהו רציני ש לי תקציב של 900ש"ח מקס' של המקס' 1000 ש"ח נא לא לעבור בשום אופן את האלף... גם אותו בקושי הצלחתי לגרד זה יהיה בונוס נחמד מאוד אם יהיה אפשר לצלם וידאו עם קול , אני צריך גם באותו תקציב גרטיס זכרון של איזה 64Mb, זה מספיק לי... חשבתי על A510 או A75 עם כמה Mb זכרון מובנה מגיעה כל אחת מהם?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by psychuil,

רק ארצה לציים שהתמונות צולמו בתנאי תאורה בזיוניים לחלוטין, בשלבי נסיון שרחוקים מאד אחד מהשני ועם מצלמת PnS פשוטה להחריד, הCanon IXUS 400, שאתם בטח מכירים: אהה.. לא.. התבלבלתי.. שניה אני אביא את התמונה הנכונה: (דומות, לא? ) בכל מקרה, הצילומים שלי: (אשמח לכל הערה בונה שתוכלו לשלוף, כדי למקסם יעילות עם הK200D שתהייה לי בקרוב) אגב, החתימה בומבסטית מדי?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. http://img89.imageshack.us/my.php?image=dsc007283jn.jpg אני לא מצליח לעלות תמונות לאתר

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. מהי המצלמה הכי משתלמת היום בהתחשב במחיר ובאיכות...???

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. כן, סתם מצאתי אותו שוכב לו שם בעלים אחרי שחזרתי מהבצפר. נתנו לי תרגיל לצלם טבע דומם, השתעשתי לי עם הרעיון שמאחורי המילים האלה (זה כמובן לא חלק מהעבודה) תגובות [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אז כככה שלום לכולם ראיתי שכולם פה מעלים תמונות של הדברים שהם מצלמים,וכן גם אני רציתי לעלות לכם את הגלרית מאקרו שלי כמובן רק את המובחרים שלי!! אז הנה הם וכמובן תנו בבקשה תגובות והערות המצלמה שצילמתי איתה היא CANON A80

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by ALÞHA,

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לכולם, אני יודע שקשה לשלב בין מצלמת סטילס ובין מצלמת וידאו....אך אני זקוק להמלצתכם לקנייה של מצלמה כזאת בתקציב של עד 2000 ש"ח. זאת תהייה המצלמה הדיגיטלית הראשונה ולא נראה לי שאוכל להרשות לעצמי בקרוב גם מצלמת וידאו. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים