צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
ברשותי מצלמה חדשה SONY TX7. יש לה עדשה רחבה המקבילה ל-25 מ"מ. בצילומים ללא זום בעיקר, בדמויות הנמצאות בקצוות התמונה ובעיקר בפינות נראות מעוותות משהו. האם זו תופעה מוכרת או בעייה בעדשה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אז כככה שלום לכולם ראיתי שכולם פה מעלים תמונות של הדברים שהם מצלמים,וכן גם אני רציתי לעלות לכם את הגלרית מאקרו שלי כמובן רק את המובחרים שלי!! אז הנה הם וכמובן תנו בבקשה תגובות והערות המצלמה שצילמתי איתה היא CANON A80
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התמונות צולמו אתמול בערב בבנייני האומה בירושלים.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מצלמה Canon a95 והיא עובדת עם כרטיסי CF... מה אתם אומרים על המצלמה? ומה ההבדל בין הכרטיסים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין למכור את המצלמה הדיגיטלית שלי אך איינני יודע באיזה מכיר... אז הנה הפרטים ואני מקווה שתוכלו לעזור לי קודאק איזי שר דגם: C743 7.1 מגפיקסלים 3X זום אופטי ו4X זום דיגיטלי כרטיס זיכרון SD אני מקווה שתעזרו לי למצוא מחיר הוגן על המצלמה ארד גונן
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
טוב אז קניתי את הa95 לפני כשבוע , הנה כמה תמונות ממנה [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מצלמה קומפקטית עד 500 שקל. אני לא מחפש משהוא מקצועי, אלה באיכות סבירה (יוצאים לטיול ורוצים מצלמה לצלם נופים/אנשים). כמו שכבר ציינתי המצלמה צריכה להיות קטנה. על איזה מצלמות אתם יכולים להמליץ לי?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צמצמתי את האפשרויות שלי ל2 הנ"ל טווח המחירים שלהן כולל כרטיס 2GB ונרתיק הוא בערך 1600 ש"ח אני מחפש מצלמה שתהיה קטנה ונוחה בעלת איכויות צילום מצויינות (נוף ופורטרטים) אשמח לדעתכם ..
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, בעוד שבוע אני יוצא למסע לפולין וקניתי מצלמה חדשה - Canon A590IS . אומנם היא דיגיטלית קומפקטית אבל יש לה פשוט המון מצבים שאני לא יודע באיזה הכי טוב להשתמש בכל רגע נתון. בעיקרון בפולין לפי מה שהבנתי המצב עכשיו לא הכי בהיר ורוב הזמן גשם\אוליי מעט שלג אבל בעיקר אפור . על איזה מצב הייתם ממליצים לי להשתמש בצילומי חוץ? נ.ב-אם כבר , ראיתי שיש מצב שנקרא InDoor ולפי מה שהבנתי הוא משמש לצילומי פנים בתוך בית וכו..האם כדאי להשתמש בו בכל פעם שאני נמצא בתוך מבנה בעל תאורה? או שעדיף להישאר על אוטומטי? תודה רבה רבה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר שקיבלת את עצת המערכת לגבי A80, הסתבר שהיא אזלה מהמלאי ולא ברור מתי המלאי יחודש. מתוך הנחה שברצוני לרכוש מצלמת 'קנון' במה הייתם בוחרים מתוך הרשימה הבאה: http://www.camera4less.co.il/categories.asp?cID=30 יש לציין כי אני זקוק גם למטען + זיכרון גדול (256 או 512) + תיק. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם עדשות במצלמות SLR הם אונברסליות ,כלומר עדשות מחברות שונות מתאימות לכל מצלמה מכל חברה או שלא :s05: כמובן אני מדבר מבחינת הרכבה והתאמה למצלמה ולא מבחינת איכות.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה לקנות מצלמה אבל אני ממש לא מבין בצילום אז לפני שאני מבקש מכם לתת לי המלצה למצלמה ושתפציצו אותי במוסגים טכניים שאני לא מבין, אני רוצה שתתנו לי כמה קישורים למאמרים שיתנו לי קצת פירוט על מי נגד מי אני לא רוצה משהו ממש מקצעי וכבד , משהו כמו זה שהיה מאוד ברור http://boren.sent.com/photography/articles/Lenses/zoom.htm תודה מראש טדי
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנ"ל ב-300 שח במבצע בבאג. מתאימה לתקציב, יש חלופות מחיר קרוב? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך המצלמה הזאת באופן כללי?יחסית למחיר שלה? אני יכול להשיג אותה יד שנייה ב1900 ש"ח כדאי לי?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אחי צריך מצלמה לצילום ילדיו הקטנים, התקציב עומד על 1300 שקל הדרישות הן: 1. עדיף קומפקטית, אבל אם יש מציאה בדמוי SLR אז זה גם בסדר. 2. צילום וידיאו איכותי 3. פלאש חזק ואיכותי 1. זאת צריכה להיות מצלמה שאפשר לקחת לכל מקום, אבל אני לא רוצה שהגודל יוריד מהביצועים, אז אפשר גם לקנות דמוי SLR (לי יש 5700 של פוג'י וזה בסדר) 2. לפעמים רוצים לצלם את הילדים בוידיאו, אז חשוב שיהיה אחד איכותי 3. ילדים לא אוהבים לעמוד בשקט, לכן בתנאי תאורה קשים אין זמן לחכות לחשיפה, לכן צריך פלאש חזק שימנע מריחות, אבל גם לא יהרוס את צבעי התמונה. זהו כעיקרון, אני אשמח למצלמה עם כרטיס SD שהוא זול יחסית, ואם אפשר אז דגם עם כבל AV, זה יהיה טוב לוידיאו תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
צולם באגמון החולה.. הייתי צריך ללכת על הבירכיים בישביל שהוא לא יברח EXIF: Camera: Nikon D80 Exposure: 0.003 sec (1/320) Aperture: f/4.5 Focal Length: 200 mm ISO Speed: 100 Exposure Bias: 0 EV Flash: No Flash מקווה שאהבתם תגובות לא יזיקו כמובן
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
* מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1500 ש"ח * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? טיולים ובילויים, גם בתנאי חושך עם פלאש מובנה * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). רצוי שהמצלמה תתפקד גם באור חלש ללא פלאש * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. חצובה אולי בהמשך כרגע לא * האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-600 ש"ח או 1000 עד 1200 ש"ח לפלאש חדש. אין …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה דיגיטלית פשוטה הדרישות צנועות. איכות תצלומים סבירה(לא נופים וכו רק משפחה חברים טיולים) אפשרות צילום בלילה ע"י פלאש או פתרון אחר. אפשרות הוספת זכרון בטריות שיספיקו לזמן סביר. ומחיר כמה שיותר נמוך עדיף באזור ה-500 ש"ח ללא אביזרים עריכה: נתקלתי באפשרות לקנות דגם משומש Hp photosmart 318 ב-200 ש"ח מה דעתכם? http://www.reviewcentre.com/reviews2018.html הבנתי ש HP לא מספקים שירות תיקונים גם בתשלום והדגם כנראה לא באחריות אז גם זה שיקול.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-