צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
קבלו תמונה שצילמתי אתמול ממטוס כשחזרתי לארץ....לא תמונה מקצועית או משהו אבל התלהבתי ממנה מאוד
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מצלמה אבל אני ממש לא מבין בצילום אז לפני שאני מבקש מכם לתת לי המלצה למצלמה ושתפציצו אותי במוסגים טכניים שאני לא מבין, אני רוצה שתתנו לי כמה קישורים למאמרים שיתנו לי קצת פירוט על מי נגד מי אני לא רוצה משהו ממש מקצעי וכבד , משהו כמו זה שהיה מאוד ברור http://boren.sent.com/photography/articles/Lenses/zoom.htm תודה מראש טדי
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בנוסף הסבר על הזכרון מסוג MINI DV (מהוא? דיסק?, זכרון קבוע במצלמה?) תודות לעונים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
יצא לי להיתקל ברשת (בפורום אחר) בפרויקט צילומיי מאקרו של בחור ישראלי מאוד מוכשר והחלטתי לשתף אתכם: http://www.aimishboy.com/wonderland.html רמת צילום מרשימה מאוד וגם החשיבה על הרקע והטכניקה שבה יצר אותה (ללא פוטושופ). צפיה מהנה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://img89.imageshack.us/my.php?image=dsc007283jn.jpg אני לא מצליח לעלות תמונות לאתר
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החצובה תשמש בעיקר לצילומי לילה, נוף בהתחלה ובהמשך פנורמות ו-HDR (וגם פאנינג - מצלמים גם עם חצובה?). החצובה מיועדת ל-GX100 (אבל מן הסתם תשמש גם ל-EOS500 ובעתיד אולי ל-DSLR). קראתי בעיון את המדריך בקליקי ואני מתכוון ללכת ולבדוק מספר חצובות פיסית (בפוטופילם וכד'). מעבר לאיכות החצובה חשובה לי הקומפקטיות ובעיקר המשקל הנמוך. -עד כמה חשוב/שימושי לוח ניתוק מהיר? -עד כמה חשוב פלס? (יש זרחני ללילה?) - האם ראש כדורי נוח יותר לשימוש/כיוון? אשמח לקבל המלצה לחצובה סבירה ברמת כניסה שתתאים לצרכי ושנותנת תמורה מירבית למחיר (500-400 ש"ח אם אפשרות לתוספת קלה). מה דעתכם על רכישת חצובה משומשת?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התמונות צולמו אתמול בערב בבנייני האומה בירושלים.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה קומפקטית, התלבטתי בין ה-F100 לבין ה-Tz5 של פנסוניק. לבסוף החלטתי ללכת על ה-F100. ניגשתי לחנות והמוכר הציע לי להוסיף עוד 300 שקל ולקחת את ה-F200 אני קצת לחוץ בכסף כרגע וגם ה-F100 לא זולה, אבל אני רוצה מצלמה שתשמש אותי כמה שנים טובות. האם כדאי לקחת את ה-F200 ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין למכור את המצלמה הדיגיטלית שלי אך איינני יודע באיזה מכיר... אז הנה הפרטים ואני מקווה שתוכלו לעזור לי קודאק איזי שר דגם: C743 7.1 מגפיקסלים 3X זום אופטי ו4X זום דיגיטלי כרטיס זיכרון SD אני מקווה שתעזרו לי למצוא מחיר הוגן על המצלמה ארד גונן
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא בטוח, אבל יכול להיות שאת הראשונה העליתי לכאן בעבר. קצת פרטים טכניים: כל התמונות צולמו עם אולימפוס C5060 ב-27 מ"מ, צמצם 2.8 ו-ISO 400. את התמונה הראשונה צילמתי ב-1/10 שניה. עמדתי על גרם המדרגות שמעל הבאסטה, העברתי את המצלמה דרך הסורגים והצמדתי אותה עם חצובת שולחן לקיר שמתחת למדרגות. בלי המסך המסתובב לא היה ניתן לצלם את התמונה הזו, לפחות לא מהזווית הזו. את שתי התמונות האחרות צילמתי ללא חצובה, במהירויות של 1/6 שניה ו-1/8 שניה.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את המצלמה 4 ימים ונתקלתי איתה בכמה בעיות: 1. נצילמתי תמונות בלילה ממרפסת של בית. במצב אוטומטי התמונות יצאו כהות ולא מוצלחות ואז התחלתי לשחק עם המהירות צמצם, ISO וכ'ו וכל התמונות יצאו מטושטשות. 2. בעיה נוספת צצה כשניסיתי לצלם אוביקט שזז מהר. האובייקט נמרח בתמונה. כששמתי מהירות צמצם גבוהה יותר התמונה יצאה כהה מדי. לאחר מכן ניסיתי עם פלאש אבל הייתי קרוב מדי והיא יצאה מאוד בהירה. תודה מראש! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך המצלמה הזאת באופן כללי?יחסית למחיר שלה? אני יכול להשיג אותה יד שנייה ב1900 ש"ח כדאי לי?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צירפתי תמונה שצילמתי,בצד שמאל למעלה של התמונה יישנם 2 ג'יפים שמקלקלים לי את התמונה,האם ניתן להעלים אותם בפוטושופ ? ואם כן אשמח לקבל אתר שמדריך איך לעשות את התהליך.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם עדשות במצלמות SLR הם אונברסליות ,כלומר עדשות מחברות שונות מתאימות לכל מצלמה מכל חברה או שלא :s05: כמובן אני מדבר מבחינת הרכבה והתאמה למצלמה ולא מבחינת איכות.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מאוד אשמח אם כלשהו מנהל ישים את זה בסטיקי.... בעיקרון המטרה שלי בת'רד הזה היא שתסבירו כל מיני מושגים בתחום שאנשים כמוני יוכלו להבין... לדוגמא מאקרו...אין לי מושג מה זה ואני רואה שמדברים על זה פה מלא... אני אישית אשמח לדעת כל מיני דברים כאלה ואני אשמח גם אם זה יהיה סטיקי או שייפתח לסטיקי משהו דומה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה LX3 ורציתי לדעת אם יש פלש ממש קטנטן שיעשה את העבודה בצילומים בלילה ובתנאי אור ירודים,כאשר הצבעים שיופקו לא יאבדו מטבעם. אם אפשר פלאש מוקפץ בעל כל היכולות האידיאליות אני אשמח...אני לא צלם מקצועי זה רק לLX3 אני אשתמש בה לצילומים במסיבות,ים, חברים, נופים וכו' תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
קניתי מצלמה Canon a95 והיא עובדת עם כרטיסי CF... מה אתם אומרים על המצלמה? ומה ההבדל בין הכרטיסים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הנ"ל ב-300 שח במבצע בבאג. מתאימה לתקציב, יש חלופות מחיר קרוב? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, בעוד שבוע אני יוצא למסע לפולין וקניתי מצלמה חדשה - Canon A590IS . אומנם היא דיגיטלית קומפקטית אבל יש לה פשוט המון מצבים שאני לא יודע באיזה הכי טוב להשתמש בכל רגע נתון. בעיקרון בפולין לפי מה שהבנתי המצב עכשיו לא הכי בהיר ורוב הזמן גשם\אוליי מעט שלג אבל בעיקר אפור . על איזה מצב הייתם ממליצים לי להשתמש בצילומי חוץ? נ.ב-אם כבר , ראיתי שיש מצב שנקרא InDoor ולפי מה שהבנתי הוא משמש לצילומי פנים בתוך בית וכו..האם כדאי להשתמש בו בכל פעם שאני נמצא בתוך מבנה בעל תאורה? או שעדיף להישאר על אוטומטי? תודה רבה רבה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פורטרט עצמי. אני מאד מרוצה מאיך שזה יצא בסופו של דבר. 8)
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-