צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אחי נוסע לחו"ל - אני רוצה לשדרג את המצלמה שלי הנוכחית פנסוניק FX-07 המיטולוגית ששירתה אותי נאמנה...(דיי...) מה שהכי אהבתי במצלמה הזו זו המהירות תגובה והמימדים מה שהכי שנאתי = התאכזבתי!!! זו רמת הרעש בתמונות וגם ממשק USB1...איטי להחריד! .....אבל בכל זאת נישארתי איתה 3 שנים כרגע יש לי הזדמנות להביא מצלמה מחנות B&H בניו יורק. חשבתי ללכת בגדול על מותג פוג'י...כי שמעתי שאיכות התמונה הרבה יותר טובה מפנסוניק....כנ"ל רמת רעש הרבה יותר נמוכה ? מעבר לזה נושא המימדים = והמישקל די חשוב לי לנושא השימוש העיקרי = טיולים מיימדי המצלמה הנוכחית שלי הם 94 x 51 x 24 mm והיא שוקלת 170 גר' ==== חשבתי ללכת על המצלמה הזו של פוג'י שעולה 230$ http://www.bhphotovideo.com/c/product/…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
?
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני רוצה למסגר אותה. עד איזה גודל אני אוכל להדפיס את התמונה מבלי לאבד איכות ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אהלן, אין לי יותר מדי מושג בצילום אבל אני מעוניין להתנסות במצלמת MILC טובה במסגרת תקציב צנועה של 500$-600$. אני מעונין במלצמה עם דגש עם על גוף קמפקטי, לא אוהב את דמויות הDSLR. רצוי עם VF אבל גם מסך טוב. סביבת הצילום תהיה יותר outdoor אבל אין לי דרישות מסויימות מהעדשה, עדיף שתהיה ורסטילית עם focal range נורמלי. צילום וידאו פחות חשוב מסטילסז. הNEX-6 של סוני הכי עונה כרגע לדרישות שלי אבל עדיין קצת יותר ממה שהייתי רוצה להוציא. עוד דגמים (דגש #1 על גוף קוממפטי) שכדאי לבדוק?
-
- 0 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני מדבר על הרזולוציה הכי גבוהה 640X480 המצלמה מאפשרת לי לצלם רק חצי דקה , למה רק חצי דקה ? ואם יש לי כרטיס של 512 מגה למה אני לא יכול להקליט יותר ? אני לא מדבר על שעות אבל לפחות נגיד... 10 דקות ? אין אפשרות לשנות את זה ? 2. ראיתי כרטיס זיכרון של קינגסטון 512 מגה ב 220~ שהוא היה יחסית זול ... עכשיו אני יודע שהם נחשבים לחברה מאוד טובה לפחות בתחום המחשבים אבל איך הם במצלמות ? שווה ללכת עליהם ? או על משהו יותר איכותי... שמעתי גם שיש הבדלים במהירות בין הכרטיסים איך הכרטיס הזה בקשר לזה ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
האם יש כיום מצלמה באיכות נורמלית עם זום אופטי 4? בתודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
s2 בתכונות שלה היא המושלמת ביותר לצרכים שלי הבעייה היחידה שדי ציננה את ההתלהבות שלי ממנה והסיבה שלא רכשתי אותה עד כה היא שהיא לא מבצעת שום דחיסת וידיאו כולשהיא על גביי כרטיס הזיכרון. התוצאה היא שגם אם אשקיע 400 שח על כרטיס זיכרון בנפח 1gb אורך קליפ וידיאו הכי ארוך שאוכל לעשות הוא 8 דקות (לשם השוואה בילבד :סרט הוליוודי של כ-100 דקות יחד עם קול באיכות טובה ניכנס בדיסק של 700 mb ועדיין הוא ניראה ונישמע טוב למדיי על גבי הטלוויזיה) אני כמובן לא מצפה שמצלמה דיגיטלית כולשהיא תגיע לרמת דחיסה שכזו וברור לי שאף מעבד שמשולב במצלמה דיגיטלית לא יהיה מסוגל לעולם לבצע את מה שעושה מחשב שולחני אבל כאשר אתה משקיע 3000 שח במצלמה+עוד 400 שח על כרטיס זיכרון sd 1gb המינימום שאתה יכול לצפות…
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני טס עוד חודש ורציתי לדעת אם יש מצלמות מומלצות בפחות מ-900 שקל. כל המצלמות המומלצות שראיתי באתרים לא יורדות מה-1000 שקל. תודה
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
יש לי עכשיו 400 ש"ח, ואין לי מושג על מה לבזבז אותם. חשבתי לקנות מצלמה דיגטלית טובה, שתשמש רק לצילום מארז המחשב ומדי פעם להצטלם עם חברים וכו'. אבל יש סיכוי שאני אמצא מצלמה דיגטלית רק ב-400 ש"ח (מקסימום 400 ש"ח).????
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 9 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אשמח לתגובות, תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני צריך לקנות כ.זכרון 2 GB שיתאים לD40 מחנות קאמרה מיה מה אתם ממליצים><?
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
-
-
לפי ההמלצות בפורום קניתי את הTZ5 ואני מאד מרוצה. לצערי במהלך מעבר דירה נאבד הכבל שמחבר את המצלמה למחשב נאבד. יש למישהו רעיון איפה אפשר להשיג כזה ? בחיפושים באינטרנט וספציפית בזאפ לא מצאתי כבל שמתאים לדגם (יש למצלמה מחבר לא סטנדרטי). ראיתי בEbay ב1$, אבל אני מעדיף לקנות בארץ בשביל לא להסתבך אם אפשר.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אבד לי הכבל ואני לא מוצא אותו בחנויות ברשת מישהו יכול לעזור לי? איך נקראת בכלל היציאה?
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה רכשתי מצלמה דיגיטלית של canon, מן הסתם היא מתחברת עם כבל USB למחשב,רציתי לשאול אם אפשר להשאיר את הכבל מחובר למחשב והצד השני שלו סתם זרוק איפהשהו ולחבר אליו את המצלמה רק כשאני צריך, במקום לחבר כל פעם למחשב כשאני צריך להעביר משהו קטן. או שזה לא הכי בריא למחשב או לכבל [?]. תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
הטקסט הבא מיועד לתושבי המרכז ודרומה בלבד. מי שלא, מוזמן בכל זאת לצפות, על אחריותו בלבד. ברוכים הבאים לצפון, המקום שבו העניינים הכי חמים מתרחשים! אל תאמינו לכל מה שאומרים לכם על המרכז, שמרכז.. הכל שם חארטה. הרבה רעש זיהום אוויר וצפיפות בלתי נסבלת. מי יכול לחיות ככה? איפה רמת החיים? הנופים המדהימים? המעיינות הזורמות בטבעיות התורמות לאיכות האוויר ולגוון הכללי. רמת החיים בצפון הרבה יותר גבוהה. ואני אוכיח את זה. הרי לכם קטלוג לוהט מהיום, שצולם בתאורה טבעית תודות לשמש ולתנאי מזג האוויר, שממחיש עד כמה אני צודק. אז נניח ועבדתם קשה בעבודת פֵרֳך עם הרבה דם יזע ודמעות, וחסכתם מליון שקלים חדשים ונוצצים. סכום יפה נכון? במרכז זה כל מה שתוכלו לקנות במקרה הטוב: עם נוף שמשקיף לזה…
-
- 14 תגובות
- 10.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מצלמת Canon S5 IS - שראיתי כבר שאנשים לא מתים עליה (בלשון המעטה) ... בכל אופן הציעו לי להחליף את המצלמה בתמורה לזיכוי של 800 ש"ח ולרכוש חדשה במקום. על פניו נראה לי שזה לא ממש כדאי... אני עדיין לא שולט במצלמה ב100% ויתכן שזו הסיבה שאנילא מצליח להוציא תמונות טובות. או שבאמת המצלמה לא טובה, וכדאי להחליף אותה כל עוד אפשר?
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
נכנסנו למחירה ב OLSALE והצענו על המצלמה בשביל הקטע כי בדרך כלל יש מישהו שמעלה את המחיר עד למחיר בשוק, הבעיה שלא היה אחד כזה זכינו בא במחיר של 1600 שקל (כולל משלוח), המצלמה מגיעה עם כרטיס זיכרון של 1G, קורא כרטיסים ואחריות מקורית של קרט ל 3 שנים. לאשר את הזכיה או לבטל אותה לקנות FUJI S6500? מצד אחד ה FUJI תיהיה עם אחריות לשנה מיבוא אפור, היא משתמש ב שיקר יותר מ SD ופחות טוב, יש לה זום מכני ואמא שלי לא תסתדר עם זה. מצד שני ל FUJI יש ISO גבוהה שמיש, היא יותר נוחה, יש לה עיינית, היא ברמה הרבה יותר גבוהה. מה לעשות? נ.ב. בפעם הבאה אני לא נכנס למחירות כאלה, זה פעם שלישית שאנחנו זכים במשהו בלי שבכלל אנחנו בטוחים שאנחנו רוצים לקנות
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום כדאי לרכוש את ה S6500 של פוג'י בסביבות 900 שח משומשת
-
- 6 תגובות
- 952 צפיות
-
-
להלן לינקים למצלמה יצרן: http://www.sanyo-dsc.com/english/pro...hd2/index.html יצרן: http://www.sanyodigital.com/product.aspx?v=2 בארץ: http://www.cameramia.co.il/ViewProduct.asp?ID=839 המצלמה משולבת וידיאו וסטילס בהיי דיפינישן וידאו. מצאתי דוגמאות לצילומים ולקטעי וידיאו שלה (וגם ביקורת) כאן: http://www.steves-digicams.com/2007_reviews/hd2_samples.html הגודל שלה והנתונים מפתים, לא צריך לסחוב לטיול מצלמת סטילס ומצלמת וידיאו. האם אני טועה, מה הקאטש ? אודה על עצות ועזרה
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כרגע אני מצלם עם עדשת הקיט שהגיעה עם המצלמה (17-55 מיוצבת). לפעמים גם יוצא לי לצלם עם עדשת זום ישנה (Canon 75-300 USM) אבל היא באמת לא ברמה של המצלמה אז אין מה לדבר. כשאני מצלם עם ה-17-55 סה"כ יש תוצאות טובות, אבל ממש לא מדהימות, כאשר עיקר הבעיה היא בחדות. קשה להגיע איתה לתמונות 'מדויקות' באמת. כשהתאורה ממש חזקה זה איכשהו נראה יותר טוב, אבל כשמצלמים בתנאים פחות מושלמים אני לא ממש מרוצה. כמובן שבאיזו גבוה כבר נכנס עוד רעש אבל לא על זה אני מדבר. פשוט התמונות לא נראות חדות מספיק חלק גדול מהזמן גם כשאני בפוקוס 100% תקין. זה נראה בסדר, פשוט לא ממש טוב. וזה די מעצבן במצלמה כזאת, לקבל תמונות 'בסדר'. מה עוד, כשהאיזו כבר כן יותר גבוה 400-800 ככה, אז ממש קשה להוציא תמונה שתראה ט…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-