עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. שלום לכולם.. מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה זה ISO ומה עושה האופציה הזאת במצלמה ???למשל אצלי יש 200 , 400 , 800 מה זה אומר??? -------------- יש ברשותי מצלמה מדגם פוג'י S5000 ואני רוצה לצלם למשל עצם מסויים ,עכשיו אני רוצה שהעצם יהיה ברור אבל מה שמאחוריו יהיה מטושטש מין פוקוס כזה. באיזה מצב אני אמור לצלם ? אוטומט,P,S,M אני לא ממש יודע,אני משחק עם הזום ומנסה להתמקד אבל הזום לא מצליח להתמקד כמו שצריך אולי אני צריך לעבור לפוקוס לא אוטומטי או משהו כזה ?......מישהו. עוד שאלה קטנה מה עושה מקרו הציור עם הפרח?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. סוף סוף החלטנו לקנות מצלמה דיגיטלית.. עכשיו אני לא ממש מבין בזה.. על מה אני צריך להתסכל לבדוק? איזה נתונים.. תעזרו בבקשה תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Dano,

מה דעתכם על התמונות האלה? Canon A510 [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום לכולם אבא שלי מחפש מצלמה דיגיטלית עם זום אופטי כמה שיותר גדול, לכל שאר המאפיינים אין חשיבות מלבד המחיר - עד 1000 ש"ח (גמיש לטובת זום אופטי נוסף). חיפשתי בהתחלה בזאפ ומצאתי מקסימום X78 - יש יותר ? (ניסיתי לחפש בגוגל והעלתי חרס...) תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by sgt_flippy,

אני רוצה ללכת ללמוד צילום (קצת להיות יותר מקצוען) איפה הכי טוב (והאם יש בראשון-לציון כזה דבר)? ואיך אפשר לדעת שהמקום טוב?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by PyroGhost,

היי, אני רוצה להזמין סופטבוקס + קקטוס ומצאתי חבילה דיי משתלמת באתר בחו"ל : http://www.gadgetinfinity.com/product.php?productid=17270&cat=0&page=1 עכשיו, המחיר הזה הוא דיי אטרטיבי למרות שהחצובה מגיעה ללא תיק נשיאה, אבל בכל מקרה, הבעיה שלי היא עם המשלוח, נרשמתי לאתר ונדהמתי לגלות את הנתונים הבאים תחת סעיף בחירת דרך המשלוח : Delivery method Regular Airmail - 15 days ($45.00) UPS Express - 3 days ($205.50) עכשיו, UPS ברור שאני לא אקח, אני לא יושב על ערמות של כסף וזה לא כ"כ דחוף לי בשביל להוסיף עוד 160 דולר סתם ככה. השאלה שלי היא האם יש עוד מסים שאני אצטרך לשלם בכניסה לארץ על החבילה הזאת ואם כן, כמה? זה חשוב לי מאוד ע"מ לחשב את העלות הכוללת של ההבאה של זה לארץ ו…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by PyroGhost,

כהמשך לת'רד הקודם שפתחתי בנושא, http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=225351.0 במקום להקפיץ אותו החלטתי לפתוח ת'רד חדש. הפעם אני אהיה ממוקד יותר, אחרי הרבה לבטים ואחרי קריאת הרבה ביקורות ממשתמשים שרכשו אותה החלטתי שאני מתחיל לחסוך כסף למצלמה הזאת ועכשיו אני רק מרכיב את המפרט הראשוני של הקניה בשביל לדעת כמה כסף אני צריך לחסוך בצד.. אז ככה, ההשקעה הראשונית תהיה לפי דעתי בגוף עצמו ללא עדשת קיט ( שאני אקנה בשפע, בשביל האחריות ), בסיגמא 17-70 ( שוקל לקנות בשפע אחרי שאני אברר למה המחיר אצלם נמוך כ"כ משמעותית מהמתחרים ומה זמן האספקה שלהם, אם לא אז הקניה תהיה בחו"ל ), פלאש 540FGZ ( שאני עדיין לא יודע איפה לקנות ומה המחיר שלו בדיוק ) וגריפ ( שאני אזמין מחו"ל, כי צילום פור…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by rangerman,

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by adam_godin,

כולן מבית שאן.... [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום ותודה בראש למי שמייעץ וישרוף מזמנו על קריאת הברבורים שלי הסיפור:אני מתלבט כבר זמן רב בנוגע לקנית מצלמה משפחתית קומפקטית (האידיאל היה להכנס לתחום ה SLR בגלל איכות התמונה אבל אני משער שבגלל גודל הציוד יעשה בו פחות שימוש) ולאחר שהמצלמה הישנה שבקה חיים והתנסויות שונות במצלמות שונות הגעתי למסקנה שחשובה לי ביותר איכות הצילום בכל סוגי התאורה וכן מהירות הצילום (חשוב לי מאוד בצילום הילדים) כאשר זום גדול מאוד מפתה אבל התרשמתי שהוא יפגע בדרישות האחרות שלי התקציב: הוגבל בעקרון לאזור ה1000 ש"ח. ההתלבטות: היא האם לרכוש מצלמה כדוגמת SD4000 שהתרשמתי שיש לה איכות תמונה במגוון מצבי צילום והיא מהווה מעין "S95 לעניים"... לבין מצלמות כגון sx130 או SX210 שנותנות זום גדול יותר. האם אני יח…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by benor,

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני עושה צילומים היום בקיסריה והסוללה שלי גמורה - יש מישהו מהסביבה שיכול לעזור בזה היום? אני אקפוץ אליו לקחת/לקנות... משהו כזה: http://www.electrocohen.co.il/Product.asp?productid=266 http://www.photonegba.co.il/products...x?page_id=4364 תודה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום, קיבלתי מצלמת CANON POWERSHOT A80 . היא ארבע מגהפיקסל וכל השאר אני ממש לא יודע. עכשיו במלצמות דיגיטליות אני ממש לא מבין- היא נחשבת למצלמה טובה? בכלל מוכרת? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by kinggil,

צלם מתחיל! http://img45.imageshack.us/img45/5726/dscf09949qw.jpg 8)

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטאלית שתהיה קטנה ואני אוכל להכניס אותה לכיס , התקציב - 2000 ש"ח בלי כרטיס זיכרון. חשבתי על Ixus 750 עם 7.1 פיקסל שנראית לי מצלמה טובה מאוד מה אתם אומרים עליה??

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by asta,

hay guys אני טירון בכל מה שקשור לצילום אבל ברור לי שעבור הדפסות יש צורך במצלמה דיגיטלית יעודית אבל מה קורה , אם כול מה שאני רוצה זה לצפות בתמונות stills על גבי מסך 19 אינץ ברזולוציה של 1024 * 768 האם לשם כך ניתן להיסתפק ביכולת צילום ה stills של מצלמות mini-dv סטנדרטיות 800000 pixels sony , panasonic ,canon או שחייבים מצלמות mini-dv יקרות שמסוגלות לצלם באבחנה של 1-2 mega pixels היתרונות המובנים של מצלמות וידיאו חדשות הם zoom *10 (sony) , ( *24 panasonic ) מייצב תמונה איכותי יכולת איכותית של צילום לילה קיבולת לא מוגבלת למעשה מפני שניתן להקליט על קסטת mini-dv זולה webcam איכותי האם השיקולים שלי בהעדפת מצלמת וידאו על פני מצלמת stills נכונים?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. תמונות פילם נמסרו לפיתוח (פיתוח פילם בלבד) ונענתי להצעתו לצרוב את התמונות במקום לפתח על נייר. כשניסיתי לראות את התמונות במחשב אני מוצא חלק גדול מהן במצב בו הן צולמו, כלומר, תמונה שצולמה רגיל ללא הטיית המצלמה כמו בהסגרת הזאת [ ], התמונות יצאו/נראות רגיל. אך בהטיית המצלמה לצילום נקרא לזה אופקי [ ] התמונות נראות הפוך 90 מעלות שמאלה. 1.האם הצלם לא היה אמור לצרוב את התמונות במצב אחיד ללא תמונות הפוכות, לא היה אמור לתקן את זה תוך כדי ואו לפני הצריבה? 2.האם יש לי זכות לדרוש ממנו צריבה מחודשת? 3.במידה והתשובה לשתי השאלות שלילית, איך ניתן להפוך את התמונות ובאיזו תוכנה ניתן לעשות זאת? ניסיתי בעזרת SNAGIT ל'תפוס' את התמונה בצפיה ב-ACDSEE ולהפוך אותה חזרה, אך …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. רציתי חוות דעת בנוגע לתפיסת האופנוע בתזוזה, לפעמים ייצאו לי תמונות מטושטשות (במיוחד האופנועים ייצאו מטושטשים). התמונות

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. ^ אני מעוניין לרכוש מצלמה דיגיטלית קומפקטית\סופר קומפקטית שתתמודד עם תנאים ביתיים ללא פלאש. כגון אור הלוגן\מנורה צהובה בוהקת\אור מעומעם וכד'... אשמח אם תמליצו לי על אחת כזו. לא משנה מה התקציב. את זה נסדר אחר כך. כן חשוב שתכנס לכיס ללא בעיה. עדיף עובי שלא יעלה על 2 ס"מ. עדיף פחות מזה אפילו. אני שואף לס"מ 1 בודד. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by GRiM,

לפני כ-5 ימים קניתי את ה-Canon A510 החדשה שלי, אני מאוד מרוצה ממנה והנה כמה תמונות: [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום. ברשותי מסרטת סוני מדגם DigitalHandycam DCR-PC100E, יחסית ישנה. את כל ההסרטות אנחנו שומרים על קלטות, אבל לעומת האפשרויות האחרות לשמירה וגיבויים זה רחוק מאידיאלי. אני מעוניין להעביר את קבצי הוידאו למחשב, לגבות \ לערוך, ואז לשמור. ראיתי שיש במסרטה כניסת S-Video. לכרטיס מסך שלי יש יציאה כזו, ולי יש כבל. חיברתי בין שניהם אבל לא קרה כלום מה אני צריך לדעת ולעשות בשביל להתחיל להוזיז דברים? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכולם. אני מחפש מצלמה דיגיטלית רגילה, אבל באיכות מצויינת, יש 4 שאני מצאתי כרגע: PowerShot S5 IS PANASONIC DMC-FZ50 Fuji S9600 SP-550UZ OLYMPUS אני לא צריך מעמד לפלאש בכלל, שלא יהיה מקליט סרטים, רק מצלמה דיגיטלית באיכות מעולה,יכולה להיות DSLR,אבל לא חייב, יש עוד מצלמות ששכחתי? (אני כרגע יותר בכיוון Olympus החדשה) תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by dsane,

כל תגובה תתקבל בברכה [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by J0n1,

הבנתי שיש לK200 שלט אלחוטי, איך זה עובד? אני פשוט מכוון לנקודה האדומה ולוחץ או שצריך להגדיר משהו במצלמה? כי אני לא מצליח...

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by ALÞHA,

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים