צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
מה אתם אומרים? ב 350 שקל אפשר לקנות 512 ULTRA II של SANDISK? שווה או עדיף לרדת ל SD הרגיל באזור ה 230-290 ש"ח (תלוי ביצרן).
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי השבוע את ה-Canon A95, והיא מצלמה מעולה ומוציאה תמונות באיכות ממש טובה! אז החלטתי לצאת לגג ולצלם קצת את הפרחים: 1. 2. 3. וזה סתם הלגו של אח שלי מה דעתכם על התמונות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה להזמין סופטבוקס + קקטוס ומצאתי חבילה דיי משתלמת באתר בחו"ל : http://www.gadgetinfinity.com/product.php?productid=17270&cat=0&page=1 עכשיו, המחיר הזה הוא דיי אטרטיבי למרות שהחצובה מגיעה ללא תיק נשיאה, אבל בכל מקרה, הבעיה שלי היא עם המשלוח, נרשמתי לאתר ונדהמתי לגלות את הנתונים הבאים תחת סעיף בחירת דרך המשלוח : Delivery method Regular Airmail - 15 days ($45.00) UPS Express - 3 days ($205.50) עכשיו, UPS ברור שאני לא אקח, אני לא יושב על ערמות של כסף וזה לא כ"כ דחוף לי בשביל להוסיף עוד 160 דולר סתם ככה. השאלה שלי היא האם יש עוד מסים שאני אצטרך לשלם בכניסה לארץ על החבילה הזאת ואם כן, כמה? זה חשוב לי מאוד ע"מ לחשב את העלות הכוללת של ההבאה של זה לארץ ו…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, מצאתי את המצלמה הזאת והיא נראה לי ממש טובה. הבעיה שהיא גם ממש יקרה, אבל בחול מוכרים אותה הרבה יותר בזול אז אני חושב להזמין מארה"ב. http://www.bhphotovideo.com/c/product/749839-REG/Panasonic_HDC_TM900K_HDC_TM900_High_Definition_Camcorder.html 600 דולר + 60 דולר משלוח UPS 660 * מע"מ = 765.6 דולר = 3000 ש"ח בארץ מוכרים כזאת ב- 4100 ש"ח http://www.mdk.co.il/default.asp?catid={66C0E573-4F4A-4EC5-8238-4BEE83AD7591}&details_type=1&itemid={C9072C8D-5C4D-4A87-8CCB-B9E4A849093D} אז מה אתם אומרים, כדאי להזמין מחול? יש עלויות נוספות כמו מכס או שחרור מכס שפיספסתי? האם יש מצלמה אחרת שהייתם ממליצים עליה? תודה, מיכאל
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, הורי עליהם השלום נוסעים היום לחו"ל וברצונם לרכוש מצלמה חדשה עבור ביתינו הקט. על המצלמה להיות כאמור דיגיטאלית , כאשר כרטיס הזכרון יהיה מסוג SD רגיל , הצלמה צריכה להיות טובה מאוד לצילומי שטח , צילומים עם זומים וכו'... בבקשה , אנא המליצו עד השעה 14:00 היום (יום שישי) תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
עבר הרבה מאוד זמן שלא נכנסתי לאתר או בכלל החזקתי מצלמה, אז קמתי בבוקר (הפוך כרגיל), לקחתי את המצלמה ניקיתי את האבק שהצתבר בחודשים שלא נגעתי בה, וטיילתי עם האופנוע ביפו. ובאחד העצירות שלי ליד הנמל ביפו, ראיתי ילד מטייל עם הכבשה שלו ברחוב, אז החלטתי לצלם, הילד לא ממש התלהב שצילמתי אותו, אז בספונטניות הוא הרים אבן, וזרק עליי תוך כדיי שאני מצלם אותו, הוא לא פגע (מה גם שהייתי ממוגן עם ציוד רב עליי). ואז הוא התחיל לצעוק למשפחה שלו משהו בערבית, ישר קפצתי על האופנוע וברחתי משם, כי לא רציתי לקבל דקירה על תמונה מסכנה. רק כבר שהפוקוס לא היה מוקפד על הפנים שלו, אבל בהתחשב בנסיבות.. התמונה השניה בדיוק מאחורי הגב שלי כשאני מצלם את הילד. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מצלמה(דיגיטלית) קומפקטית עם זום אופטי לפחות (X5) בתקציב 1000-1600 ש"ח בלי חריגות. אני חובבן ולא מחפש אופציות ידניות/מתקדמות. אני אשמח גם לזמני תגובה טובים במצלמה. תודה רבה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אנשים, קניתי לא מזמן לפני חודש+ מצלמה PANASONIC DMC-FZ28 והשקעתי בכרטיס זיכרון איכותי של SANDISK מסדרת EXTREME III היום אחרי אירוע משפחתי , חזרתי הביתה ואני בא לפרוק את התמונות למחשב...בעזרת כבל הUSB ולהפתעתי הרבה קרה דבר נורא מוזר העתקה נתקעת אחרי כמה תמונות ושאני בודק בהתקנים המצלמה לא מופיעה , עכשיו אני לא יודע מה בדיוק הבעיה ..שכן אני עושה בדיוק מה שעשיתי בכל הפעמים .. (אין לי קורא זכרונות מתאים שכן זה SDHC והקורא שלי קורא רק את האיטים יותר ..לכן אין לי דרך ממשית לדעת האם הבעיה בזיכרון או במצלמה עצמה).. נוסף לתקיעה של העתקה , גם אחרי שאני מנתק את הUSB מהמחשב המצלמה עצמה תקועה ורק הוצאת סוללה משחררת ... ומה שהכי מוזר זה שאת התמונות כולן אפשר לראות במסך ע"ג המצלמה…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה ללכת ללמוד צילום (קצת להיות יותר מקצוען) איפה הכי טוב (והאם יש בראשון-לציון כזה דבר)? ואיך אפשר לדעת שהמקום טוב?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הרעיון להיפגש כולם להחליף חוויות לצלם אחד את השני (וגם אם זה יוצא לפועל צריך מקום שנוכל לצלם המון תמונות חחחחח)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשוב שהיא תצלם בהופעות באיכות סבירה+.(גם וידאו) שלא יהיו מריחות. חשבתי על TZ5/7/10 של פנאסוניק. איך הן בהופעות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דברים שאני רואה בהם יתרון: הכי חשוב - מפיקה צילומים טובים במצב אוטמטי בלי להתעסק יותר מידי שתשמש גם את ההורים שלי. הפקת צילומים טובים בתנאי תאורה שונים. ממשק נוח ופשוט. כרטיס זיכרון - לפחות 128 מגה. סוללות כבר יש. בהקשרים האלה מה אתם אומרים על ה Sony DSC-P43 ? תודה על עזרתכם.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנשי צוות האיצטדיון במינכן מוסיפים עוד שערים לצורך אימוני הקבוצות. תמונה משעשעת (לדעתי..) בקרוב תמונות מהמשחקים! [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפשת לשכור ציוד קטן לצילום סטודיו לתאריך 5.08 מאזור המרכז/ירושלים. הציוד הנדרש: 2 פלאשים קטנים (עם בטריות) 2 חצובות 2 מטריות משדר+מקלט אשמח צרו קשר בהודעה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שאתם יודעים (או לא) קניתי את הTZ5. במאפייני המצלמה כתוב שמהירות תריס מנימלית הינה 60 שניות ומהירות תריס מקסימלית היא 1/2000. אחרי הרבה מאמצים הגעתי למצב שאני יכול לקבוע מהירות תריס של 60 שניות, אבל אני עדיין לא מוצא את המצב שבוא המצלמה תשתמש במהירות תריס של 1/2000. אני יודע שאין כ"כ שימושים למצב הזה, אבל מהירות התריס הכי מהירה שהשתמשתי בה היא 1/200 ואני רוצה לדעת איך ולאילו מצבים מהירויות תריס כאלה משמשות. תודה!! נ.ב. קראתי את כל ספר ההוראות, אין בו איזכור למהירות הספציפית הזו אלא רק להיכן אפשר לקבוע מהירויות תריס בתפריט...
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות כמתנה מצלמה דיגיטלית לסבא שלי.. הדגש הוא על מסך גדול יחסית (2-2.5 אינץ' עדיף), הכי קטן 1.8 אינ'ץ. הזום לא גדול מדי..בסביבות 3X ושתהיה איכות תמונה טובה. התקציב הוא עד 1400 ש"ח בערך פלוס מינוס.. היום ראיתי מצלמת אולימפוס FE140 ב- 1400 ש"ח מה אתם אומרים עליה האם שווה? אשמח להמלצות נוספות. בתודה מראש... דני
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז הדרישות הן: - האיכות הכי טובה שאפשר - כמה שיותר קטנה - כמה שיותר קלה לתפעול - אחריות!!! - אפשרות לצילום ווידאו ללא הגבלת זמן - נגד עניים אדומות ואפשרות ללא פלש!!! - לפחות 5 מגה פיקסל - המחיר לא כולל אביזרים (כמו זיכרון, נרתיק, סוללות נטענות וכו') הציעו לי את A540 של CANON בפורום והיא ניראת טובה מאוד + אך אני רוצה עוד הצעות שונות (שיהיה מגוון חחח)
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מכין אוהל מאקרו קטן בבית (48cm x 35cm) ורציתי לשמוע את דעתכם לגבי האם עדיף לבנות אותו לגובה או לרוחב.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בהמשך לנושא הקודם, ציינתי שבערב יום העצמאות צילמתי עם ה-Canon A75 של חבר, אז הנה לכם התמונות. אציין כי הן בחשיפה של 0.8 שניות ובצמצם 4. (צולם במצב Manual) 1. 2. 3. 4. לא יצאה ממש בפוקוס כי שכחתי לקבוע MF אבל יצאה נחמד בכל אופן. התמונות עברו הקטנה וחידוד ב-Photoshop CS2 ( )
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כן, סתם מצאתי אותו שוכב לו שם בעלים אחרי שחזרתי מהבצפר. נתנו לי תרגיל לצלם טבע דומם, השתעשתי לי עם הרעיון שמאחורי המילים האלה (זה כמובן לא חלק מהעבודה) תגובות [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני חדש כאן, קוראים לי יואב הנה התמונה הראשונה שאני יעלה כאן בפורום: אני מצלם עם: CANON EOS 300D kit lens 18-55mm sigma lens 70-300mm
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השאלה למעלה, קניתי בטריות עם מטען מהיר של 3-5 שעות.. תודה לעונים (:
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ההתלבטות היא בעיקר בפיצ'רים, ובמיוחד בחדות התמונה (הכי מעניין אותי) מישהו השווה ביניהם? מה עדיף? (המצלמות עולות אותו הדבר)
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-