עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. שלום לכולם.... אני מחפש מצלמה דיגיטלית (זו תהיה המצלמה הדיגיטלית הראשונה שלי...הגיע הזמן) אני לא מבין כלום במצלמות דיגיטליות וצריך קצת עזרה, המצלמה תשמש אותי בעיקר לטיולים (משלחת לפולין ועוד) -צילומים חובבניים בעקרון התקציב שלי הוא 1000-1500 (אפשר עוד 200 שח אבל לא יותר. האפשרויות שלי הן: NIKON - Coolpix 2100,2200,3100,3200,4300,4500,SQ etc OLYMPUS - μ-25,30,400,410 / X-250 /E-1 etc - C -3020z,4000z,5050z,700uz,730uz etc Fuji film - Finepix S5000 etc Pentax - Optio -550 etc בבקשה תמליצו לי איזה מבין המצלמות האלה הכי טובה יחסית לתקציב שלי (המצלמות האלה מתחברות לי לנגן iriver h320 - mp3 ) תודה מראש...דניאל

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by mrraz,

יש לי שאלה למי שמכיר ויודע היום יצא לי להיות במנחת המסוקים של הדסה עין כרם, הליקופטרים באו ויצאו והביאו את הפצועים מהתאונה בבקעה. היתה שם דבוקה גדולה של צלמי עיתונות כמו עטא עוויסאת ואחרים כל הצלמים ללא יוצא מהכלל (מסתבר שיש גם הרבה צלמות) היו עם שתי מצלמות הראשונה סטנדרטית עם עדשת טלה ענקית והשניה עם גוף שמן במיוחד ועדשה קטנה יותר למה הם צריכים שתי מצלמות. אחת לרחוק והשניה לקרוב? או שיש סיבה אחרת?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Bloodbath,

שלום שותפים תחביב לפני כשנה קניתי לעצמי את ה-FUJIFILM S6500FD והתחלתי לאט לאט ליתנין בצילום אני ישמח עם תיכנסו ל-FLICKR שלי ותגיבו לי בפורום אל התמונות ואל איך שהם יצו אני ישמח ליכרו קצת תגובות (את כול התמונות צילמתי בראשון לציון) http://www.flickr.com/photos/symbolic/ תודה רבה *מתנצל על שגיאות הכתיב

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by RazorJunior,

אהלן, לחבר שלי יש MINOLTA DIMAGE Z1. הוא מעוניין למכור אותה ולעבור למצלמה יותר רצינית. ההתלבטויות שלו כרגע הם אלה: PANASONIC FZ20 MINOLTA Z5 MINOLTA A1 כאשר יש נטייה ברורה לכיוון ה A1 - מכיוון שיש שליטה ידנית על הפוקוס דרך העדשה...(SLR) מה אתם אומרים בעניין? מי מהם מומלצת?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by nimrodh,

רכשתי מארה"ב את הcanon 400d. החוברות הוראות באנגלית וקצת קשה להבנה, האם מישהו יוכל להגיד לי מאיפה אפשר להשיג חוברת הוראות? אולי יש באינטרנט בתור קובץ pdf?

6. Started by adam_godin,

כולן מבית שאן.... [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by aleXtazi,

אני חשבתי ללכת על המצלמה הזאת העם המצלמה הזאת שווה את הכסף ומה האיכות שלה(איזה רמה...לאיזה מצלמה זה משתווה בערך)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by psychuil,

איך אני עושה את זה? |: אין לי כח להשאיר את CS3 רק בשביל NN..

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם אבא שלי מחפש מצלמה דיגיטלית עם זום אופטי כמה שיותר גדול, לכל שאר המאפיינים אין חשיבות מלבד המחיר - עד 1000 ש"ח (גמיש לטובת זום אופטי נוסף). חיפשתי בהתחלה בזאפ ומצאתי מקסימום X78 - יש יותר ? (ניסיתי לחפש בגוגל והעלתי חרס...) תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Rhx,

צילמתי בעזרת מצלמה דיגטלית,לא ערכתי בפוטושופ לא כלום רציתי שתגידו לי איך התמונה צילום ראשון www.spike.http.co.il/uploads/up/A000472.jpg

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכולם, אני יכול לקבל אחת מהמצלמות הבאות בחינם: Canon PowerShot A560 Panasonic Lumix DMC-FX12 איזה מהן טובה יותר? מה לבחור? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. סוף סוף החלטנו לקנות מצלמה דיגיטלית.. עכשיו אני לא ממש מבין בזה.. על מה אני צריך להתסכל לבדוק? איזה נתונים.. תעזרו בבקשה תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by R0ck,

לשיפוטכם... [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. ^ אני מעוניין לרכוש מצלמה דיגיטלית קומפקטית\סופר קומפקטית שתתמודד עם תנאים ביתיים ללא פלאש. כגון אור הלוגן\מנורה צהובה בוהקת\אור מעומעם וכד'... אשמח אם תמליצו לי על אחת כזו. לא משנה מה התקציב. את זה נסדר אחר כך. כן חשוב שתכנס לכיס ללא בעיה. עדיף עובי שלא יעלה על 2 ס"מ. עדיף פחות מזה אפילו. אני שואף לס"מ 1 בודד. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by rangerman,

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by PyroGhost,

עוד תמונה מהסט שצולם בשוק הכרמל : אשמח לתגובות, תודה מראש לכל המגיבים, יוסי.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום ותודה בראש למי שמייעץ וישרוף מזמנו על קריאת הברבורים שלי הסיפור:אני מתלבט כבר זמן רב בנוגע לקנית מצלמה משפחתית קומפקטית (האידיאל היה להכנס לתחום ה SLR בגלל איכות התמונה אבל אני משער שבגלל גודל הציוד יעשה בו פחות שימוש) ולאחר שהמצלמה הישנה שבקה חיים והתנסויות שונות במצלמות שונות הגעתי למסקנה שחשובה לי ביותר איכות הצילום בכל סוגי התאורה וכן מהירות הצילום (חשוב לי מאוד בצילום הילדים) כאשר זום גדול מאוד מפתה אבל התרשמתי שהוא יפגע בדרישות האחרות שלי התקציב: הוגבל בעקרון לאזור ה1000 ש"ח. ההתלבטות: היא האם לרכוש מצלמה כדוגמת SD4000 שהתרשמתי שיש לה איכות תמונה במגוון מצבי צילום והיא מהווה מעין "S95 לעניים"... לבין מצלמות כגון sx130 או SX210 שנותנות זום גדול יותר. האם אני יח…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by kinggil,

צלם מתחיל! http://img45.imageshack.us/img45/5726/dscf09949qw.jpg 8)

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Jack Sparrow,

אנשי צוות האיצטדיון במינכן מוסיפים עוד שערים לצורך אימוני הקבוצות. תמונה משעשעת (לדעתי..) בקרוב תמונות מהמשחקים! [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. תמונות פילם נמסרו לפיתוח (פיתוח פילם בלבד) ונענתי להצעתו לצרוב את התמונות במקום לפתח על נייר. כשניסיתי לראות את התמונות במחשב אני מוצא חלק גדול מהן במצב בו הן צולמו, כלומר, תמונה שצולמה רגיל ללא הטיית המצלמה כמו בהסגרת הזאת [ ], התמונות יצאו/נראות רגיל. אך בהטיית המצלמה לצילום נקרא לזה אופקי [ ] התמונות נראות הפוך 90 מעלות שמאלה. 1.האם הצלם לא היה אמור לצרוב את התמונות במצב אחיד ללא תמונות הפוכות, לא היה אמור לתקן את זה תוך כדי ואו לפני הצריבה? 2.האם יש לי זכות לדרוש ממנו צריבה מחודשת? 3.במידה והתשובה לשתי השאלות שלילית, איך ניתן להפוך את התמונות ובאיזו תוכנה ניתן לעשות זאת? ניסיתי בעזרת SNAGIT ל'תפוס' את התמונה בצפיה ב-ACDSEE ולהפוך אותה חזרה, אך …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. צילמתי את הכלב שלי אסקי סיבירי ,איך האיכות בהשוואה לפלאפונים אחרים? ד"א המצלמה עצמה גם כוללת פלאש בנוי בתוך הפלאפון. תמונות תמונות תמונות....... הכלב לאחר קריאה שלי "שב" ! ופה הוא סתם עומד..... התמונה הראשונה צולמה בפונקצייה של " מעונן" והשנייה(היחסית ללא איכות ) צולמה בהגדרה "בתוך מבנה- במשרד"

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Dano,

מה דעתכם על התמונות האלה? Canon A510 [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by KoM,

ההתמקדות הייתה דווקא על מרכז הפרח המדהים הזה. והנה קבוצה קטנה מתחממת בשמש..

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום. ברשותי מסרטת סוני מדגם DigitalHandycam DCR-PC100E, יחסית ישנה. את כל ההסרטות אנחנו שומרים על קלטות, אבל לעומת האפשרויות האחרות לשמירה וגיבויים זה רחוק מאידיאלי. אני מעוניין להעביר את קבצי הוידאו למחשב, לגבות \ לערוך, ואז לשמור. ראיתי שיש במסרטה כניסת S-Video. לכרטיס מסך שלי יש יציאה כזו, ולי יש כבל. חיברתי בין שניהם אבל לא קרה כלום מה אני צריך לדעת ולעשות בשביל להתחיל להוזיז דברים? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by benor,

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים