עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by kinggil,

צלם מתחיל! http://img45.imageshack.us/img45/5726/dscf09949qw.jpg 8)

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by GAL_FX,

ענן מפחיד שעלה מעל הבית שלי

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. צילמתי את הכלב שלי אסקי סיבירי ,איך האיכות בהשוואה לפלאפונים אחרים? ד"א המצלמה עצמה גם כוללת פלאש בנוי בתוך הפלאפון. תמונות תמונות תמונות....... הכלב לאחר קריאה שלי "שב" ! ופה הוא סתם עומד..... התמונה הראשונה צולמה בפונקצייה של " מעונן" והשנייה(היחסית ללא איכות ) צולמה בהגדרה "בתוך מבנה- במשרד"

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום אני צריך המלצה למצלמה דיגיטאלית עד 800 ש"ח אני רק צריך שיהיה מסך צבעוני מאחורה תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by KKK,

אני שואל בשם חבר: שלום לכולם, קניתי את המצלמה הנ"ל בהונג קונג ויש לי איתה בעיה. כשהגעתי לארץ גיליתי שהאחריות הבינלאומית לא תופסת בארץ ואני צריך לשלם לישפאר על התיקון, הם גם לא מוכנים לשלוח בשבילי את המצלמה לחו"ל גם אם אשלם על השליחה. הבעיה במצלמה היא כזאת: התמונות נהרסות לי בכל מיני צורות שונות אחרי הצילום. בגלל זה עלה החשד שיש לי בעיה בחיישן ccd והתיקון יהיה יקר ומסובך (רק הבדיקה עולה מעל 160 ש"ח) אבל שמתי לב שהתצוגה הראשונית של התמונה (מיד לאחר הצילום) נראית מצויין והתמונה מתקלקלת רק לאחר מכן , זאת אומרת שהתמונה מתקלקלת בזמן ההמרה מהפורמט המקורי לjpg . לדעתי אם הבעיה אכן בהמרה, יש סיכוי סביר שעדכון פירמוואר יפתור את הבעיה. חיפשתי בכל הרשת ולא הצלחתי למצוא פירמוואר,מצאתי…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכולם.... אני מחפש מצלמה דיגיטלית (זו תהיה המצלמה הדיגיטלית הראשונה שלי...הגיע הזמן) אני לא מבין כלום במצלמות דיגיטליות וצריך קצת עזרה, המצלמה תשמש אותי בעיקר לטיולים (משלחת לפולין ועוד) -צילומים חובבניים בעקרון התקציב שלי הוא 1000-1500 (אפשר עוד 200 שח אבל לא יותר. האפשרויות שלי הן: NIKON - Coolpix 2100,2200,3100,3200,4300,4500,SQ etc OLYMPUS - μ-25,30,400,410 / X-250 /E-1 etc - C -3020z,4000z,5050z,700uz,730uz etc Fuji film - Finepix S5000 etc Pentax - Optio -550 etc בבקשה תמליצו לי איזה מבין המצלמות האלה הכי טובה יחסית לתקציב שלי (המצלמות האלה מתחברות לי לנגן iriver h320 - mp3 ) תודה מראש...דניאל

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by eegg,

אני צריך המלצה לכרטיס זכרון למצלמה, 4גיגה, בשביל ה PANASONIC FZ28 שלי. עדיפות לבאג (זיכוי).

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אז ככה, אני מתלבט בין המצלמות הבאות: Fuji FinePix E550 Canon Powershot A95 C765 Olympus (קצת מעל התקציב, ושמעתי שגם בה, כמו במצלמה שיש לי היום, הצילום בתנאי אור לא טובים ממש לא טוב) עכשיו אני עם FINEPIX S3000, מצלמה די זוועתית לדעתי, אז רציתי לקבל קצת עזרה בהחלטה לגבי המצלמה הבאה שלי... תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by sagi5,

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by R0ck,

לשיפוטכם... [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by ALÞHA,

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Jack Sparrow,

אנשי צוות האיצטדיון במינכן מוסיפים עוד שערים לצורך אימוני הקבוצות. תמונה משעשעת (לדעתי..) בקרוב תמונות מהמשחקים! [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by sgt_flippy,

אני רוצה ללכת ללמוד צילום (קצת להיות יותר מקצוען) איפה הכי טוב (והאם יש בראשון-לציון כזה דבר)? ואיך אפשר לדעת שהמקום טוב?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by chofim,

לפני קניית המצלמה הנ"ל, רציתי לדעת לגבי צילום וידאו - מהו גודל כרטיס הזיכרון שכדאי לקנות? מהי נוחות/מהירות העברת הסרטים למחשב? האם יש דחיסה של הסרטים במצלמה (גודל ממוצע של סרטון בן 3 דקות ב-HD)? מהי איכות הסאונד? כמו-כן - האם איכות תמונות הסטילס מעולה או לא?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by PyroGhost,

עוד תמונה מהסט שצולם בשוק הכרמל : אשמח לתגובות, תודה מראש לכל המגיבים, יוסי.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by rk666,

ההתלבטות היא בעיקר בפיצ'רים, ובמיוחד בחדות התמונה (הכי מעניין אותי) מישהו השווה ביניהם? מה עדיף? (המצלמות עולות אותו הדבר)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Fkl0ster,

שלום, כאמור, זה התקציב. אני הדיוט בנושא; האם יש שאלות ספציפיות שאני צריך לענות עליהן כדי שתוכלו לעזור לי או שיש המלצה חד-משמעית בתקציב כזה? אגב, אני אבקר במרכז אירופה בקרוב; האם הבדל המחירים לעומת הארץ הוא כזה שיאפשר לי לקנות מצלמה טובה יותר באופן משמעותי? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. בשבוע האחרון יש מבצעים לקנון A-75 ו-A-85 וה-A-80 כמעט ולא מופיעה במבצעים. למה לא מפרסמים אותה, ומה ההבדל בינה לבין ה-A-85

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום, זקוק להמלצה על מצלמה דיגיטלית להורים במסגרת התקציב. חשוב שתהיה נוחה לתפעול, קומפקטית ואיכותית. השימושים שלה יהיו בעיקר לצילומים משפחתיים (נכדים וכאלה), בבית ובחוץ. תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. דברים שאני רואה בהם יתרון: הכי חשוב - מפיקה צילומים טובים במצב אוטמטי בלי להתעסק יותר מידי שתשמש גם את ההורים שלי. הפקת צילומים טובים בתנאי תאורה שונים. ממשק נוח ופשוט. כרטיס זיכרון - לפחות 128 מגה. סוללות כבר יש. בהקשרים האלה מה אתם אומרים על ה Sony DSC-P43 ? תודה על עזרתכם.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by shelly,

שלום לפורום, תודה מראש על העזרה. להלן השאלון: 1. מה התקציב שעומד לרשותך ? בערך 1000 ש"ח אפשר יותר אם מוצדק. 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. לא יודעת שום דבר. 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? המצלמה שלי: Konica Minolta Dimage Z2 נקנתה ב-2005 ויש לי ממנה תמונות מעולות, אבל היא כבדה וגדולה מדי בשבילי. הייתי רוצה אותה איכות לפחות ממצלמה קומפקטית יותר. 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו במידת האפשר גם שימושיות - למשל: הרבה תמונות חברה בטיולים באור יום, הרבה תמונות של הילדה בתוך ה…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. מחפשת לשכור ציוד קטן לצילום סטודיו לתאריך 5.08 מאזור המרכז/ירושלים. הציוד הנדרש: 2 פלאשים קטנים (עם בטריות) 2 חצובות 2 מטריות משדר+מקלט אשמח צרו קשר בהודעה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by integral,

מה אתם אומרים? ב 350 שקל אפשר לקנות 512 ULTRA II של SANDISK? שווה או עדיף לרדת ל SD הרגיל באזור ה 230-290 ש"ח (תלוי ביצרן).

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by cutOFtea,

שלום רב, הורי עליהם השלום נוסעים היום לחו"ל וברצונם לרכוש מצלמה חדשה עבור ביתינו הקט. על המצלמה להיות כאמור דיגיטאלית , כאשר כרטיס הזכרון יהיה מסוג SD רגיל , הצלמה צריכה להיות טובה מאוד לצילומי שטח , צילומים עם זומים וכו'... בבקשה , אנא המליצו עד השעה 14:00 היום (יום שישי) תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by ALÞHA,

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.