צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אהלן ... אני מתלבט בין שתי מצלמות slr ישנות של pentax הראשונה k1000 והשנייה me super אשמח לקבל חוות דעת מאנשים שמכירים את הדגמים תודה..
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אין הרבה מצלמות שמסוגלות לצלם ברזולוצייה של 4k . אין גם הרבה מסכים במחיר שפוי שמסוגלים להציג רזולוצייה כזו . הגו פרו שתומך בזה עולה 1500 שקל ומה שמוזר, זה שהוא מגיע עם חיבור usb2 בלבד , חיבור שאינו רלבנטי בהתחשב בכך שקבצי וידיאו שנעשים ברזולוצייה גבוהה שכזו ,תופסים נפחים גדולים במיוחד . הקיצר מה דעתכם , האם מדובר בעוד גימיק שיווקי דועך כמו 3D , או שמדובר בערך מוסף אמיתי וכיוון שאליו הולכת כל התעשייה בכלל ושל הצילום והגיימינג בפרט , כך שכדאי כבר עכשיו לחשוב על רכישה של מסך ומצלמה שתומכים ברזולוצייה זו ?
-
- 6 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
-
מכירים דבר כזה? אני מחפש תוכנה שתחפש לי תמונות שלי על המחשב על פי צבע ששולט בתמונה.
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
יש לי שאלה אני כרגע עדיין עם הכרטיס של ה 16 מגה שמגיע עם המצלמה וככה מאז שקניתי אותה הייתי רוצה לקנות כרטיס של ג'יגה אבל השאלה שלי כזאת ביגלל שהמצלמה שלי דיי ישנה אז לא היה כרטיס בגודל כזה ויכול להיות מצב כזה שהכרטיס לא יפעל טוב אני שמעתי אנשים שאמרו שהיה להם בעיה בוידאו עם כרטיס של ג'יגה כי המצלמה לא ממש תומכת בזה..לתמונות זה היה בסדר גמור אולי יש איזה קשוחה למצלמה שלי או שלא תיהיה בעיה עם המצלמחה שלי והכרטיס בגודל הזה חייב לציין שמה ששמעתי זה לא היה על הדגם שלי אלה על דגמים אחרים והרוב היו של אולימפוס
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-
-
יצא נחמד, התמונה הראשונה הכי טוב, השנייה over-exposed ובשלישית בקושי יש משהו סה"כ יפה מאד למצלמה של סלולרי... חבר שלי צריך לשלוח לי את התמונות שצילמתי עם ה-A75 שלו, שם יש את הצילומים השווים באמת
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מסט קצת ישן שרק עכשיו הספקתי לעבור עליו: [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הגיע סוף סוף הזמן לעבור למצלמה חדשה. התקציב 1200 גמיש. המצלמה תהייה בשימוש כל בני הבית כך שהיא צריכה להוציא תמונות מעולות גם במצב אוטומטי מלא. אני מעדיף במיוחד מצלמה שתוציא תמונות טובות בתוך הבית ובתנאי תאורה חלשים יחסית. יש עדיפות לעדשה רחבה לטיולים. זום גבוה לא חשוב. חשבתי על דמוי SLR כי נראה לי יותר נוח להחזיק ולייצב מצלמה גדולה אבל אני מעדיף משהו לא יותר מחצי קילו וגם אינני בטוח שיש מצלמות מתאימות בטווח התקציב, אז גם קומפקטיות יתאימו אם לא צריך אצבעות גמדים לתפעל אותן. תודה לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
-
לצערי לא מצאתי באפליקציות הנפוצות כמו טלגרם ו - whats , telegram וכיוצא בזאת , דרך שבה אני יכול לצלם ולהפיץ תמונות לרשימת חברים , באיכות המקסימלית . 2 האפליקציות שהוזכרו ,מכווצות את התמונות באופן אגרסיבי ביותר שפוגע באופן קיצוני באיכות התמונות והופך אותן ללא ראויות להדפסה . אני זקוק לשירות / אפליקציה מולטי- פלטפורמית , שתאפשר להעלות תמונות הן ממחשב נייד מבוסס חלונות והן מסמארפונים מבוססי אנדרואיד , להגביל את הגישה בסיסמא כך שרק רשימת חברים מצומצמת שתקבל ממני את הסיסמא יוכלו לגשת לתמונות , לצפות בהם ואף להוריד אותם באמצעות הסמארטופנים או המחשבים שלהם , אולם לא לערוך או למחוק אותם . המלצות ?
-
- 5 תגובות
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אבקש להגיב על הפסלים ולא על צורת הצילום סה"כ צלמתי עם מצלמה של הפלאפון והתעקשתי להראות לכם כמה פסלים נחמדים! הדובדבן שבקצפת
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום, PSKiss הכריזה על סט מוצרים חדש לעיבוד תמונה: PSKiss Pixel Gear Suite מוצרים אלו רצים על כרטיס המסך שלכם! המהירות מסחררת, אנחנו יכולים להציג אלגוריתמים מסובכים ביותר ב- LIVE. כרטיס כמו HD5450 מבצע ב- LIVE אלגוריתמים שהיו לוקחים כמה דקות יפות על מעבד CPU ב- 500 דולר. מלבד זאת מדובר ב- State of The Art של אלגוריתמי עיבוד תמונה. הייחוד שבחרנו הוא להציע, בעתיד, המון אלטרנטיבות לפתרון של כל בעיה. ובעיקר, לשמור על פתיחות וקשב מול הצרכנים, ככה שתוכלו כל רעיון שיש לכם ובקשה להעלות ובמידת האפשר ליישם מתמטית, נעשה זאת! ככה שאם יש חלום על מוצר, ספרו לנו. אני פה לשמוע דעות, בקשות, ביקורת וגם מילים טובות.
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ידידה הזמינה את המצלמה והיא אמורה להגיע אליה תוך 12 ימים. אני יודע שאין טעם להתייעץ לגביי מצלמה לאחר שנרכשה, אבל בכל זאת אשמח לשמוע תגובות שלכם לגביי המצלמה הזאת http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=11002
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תמונות דיי חדשות : הכחול זה ניידת שעברה ...אהבתי. מה אתם אומרים ? אשמח לתגובות. אגב חשבתי על עדשה קבוהה ה50MM של קנון 1/8 איך היא ? לצלם מתחיל
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
סתם טיילתי לי בעיר וכשעברתי ליד השוק הישן איזה זקן ראה אותי וצעק (בטון חברותי) שאני יצלם אותו, לא יכלתי לסרב. קרופ וקצת חידוד, חוץ מזה אין עיבוד.
-
- 4 תגובות
- 956 צפיות
-
-
הורים שלי טסים לסין עוד חודש, איזה מסרטה אתם ממליצים לי לקנות? הורים שלי רוצים משהו קטן לא גדול עם מסך.. תקציב: 1500 שקל (זול בסין =]) ושמעתי שיש את השיטה שזה מקליט על הארד דיסק האם זה עדיף מהדיסקים הקטנים של הדיוידי?
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום ערכתי והעברתי סרטים מהמסרטה הדיגיטאלית שלי למחשב באמצעות תוכנת MOVIE MAKER. שמרתי את הסרטים בפורמט DV-AVI. כאשר אני מנסה לצרוב אותם (באמצעות NERO 7 ) לפורמט DVD , אני אומנם מקבל את הסרט אבל עם קול משובש ומעוות . אודה למי שיכול לייעץ לי איך לפתור את הבעייה או להמליץ על הדרך להעברת סרטים ממסרטה דיגיטאלית לפורמט DVD. תודה הנווט
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
FUJIFILM S9100/9600 איך היא השימושים הם לשימוש חובבני קצת לילה קצת יום קצת בע"ח הכל מהכל חשוב גם שתיהיה לה תפיסה רחבה הכי חשוב זה איכות התמונה (בהתאם למחיר) תקציב 2000
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אהלן חברים. הגיע הזמן לשדרג. הדרישות הן : (לפי החשיבות) נוחות תפעול מעבר מהיר יחסית בין תמונה לתמונה (לא צריכים להגזים, פשוט היום לוקח למצלמה הישנה שלי משהו כמו 5-6 שניות וזה מוגזם) הרבה תמונות/זמן הפעלה ארוך יחסית על סוללות. בסה"כ מדובר במצלמה שאמורה לשמש את הבית כולו לדברים סטנדרטיים כמו צילום ימי הולדת וארועים שונים, טיולים וכו'. התמונות לא יערכו, לא יוצגו בתערוכות ושום נוף או תמונות מקרו ושאר דברים מקצועיים לא יהיו. סה"כ אשמח להמלצה למצלמה משתלמת,נוחה ושמתאימה כמה שיתר לקריטריונים הנ"ל. כמובן שאם יש מצלמה שעונה על הדרישות בפחות כסף - מומלץ. דבר אחרון לגבי הכרטיסי זיכרון, כיום יש לי CF אם אני לא טועה. אם זה עדיין נפוץ כיום מומלץ שהמצלמה תתמוך. אם לא, לא נורא (ראיתי שהמ…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התמונה לא נערכה כלל (בלי תוכנות במחשב כרגע). http://img321.imageshack.us/img321/5489/dscf1478ny2.jpg
-
- 10 תגובות
- 875 צפיות
-
-
מקבץ תמונות שצלמתי מהשבועות האחרונים. תהנו! [attachment deleted by admin]
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
hey guys, I'm now in London and thinking of buying the Canon 400D. A local retailer is offering me the Camera Kit + 2GB Sandisk Extreme 133 + a Bag for 3600 Shekels. Two things are bothering me now: 1. is the price attractive enough in comparison to what Israel has to offer? 2. Is the warranty in case i need to use it, valid in Israel? I'd like to know if any of you had ever bought abroad and could answer these questions.. Thanks.
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
לאחי יש עדשה יקרה של קנון עם IS, מעניין אותי לדעת איך בעצם פועל המנגנון הזה? כי הוא פועל בעצם גם כשהמצלמה כבויה... ובמצלמות דיגיטליות לא DSLR, איך עובדת האופציה הזאת? כי אני מאמין שהיא בנויה בתוך המצלמה ולא בתוך העדשה כמו הCANON שציינתי
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-