עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by sgt_flippy,

איך אתם מחזיקים את המצלמה? האם אתם שמים את הרצועה על הצוואר או שאתם שמים אותי על הכתף או שאתם מצלמים בלי הרצועה (שזה סיכון בפני עצמו אם המצלמה תייפול) , או שאתם שמים את זה בדרך שונה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום יש לי בעיה. יש לי כמו שאמרתי מצלמת FUGIFILM FINEPIX F480. כשאני מעבירה ממנה תמונות למחשב יש 2 דרכים: התכנה של הדיסק של המצלמה ופשוט להכנס ל"מחשב שלי" ושם למצוא את המצלמה שלי בתור דיסק ולהעביר. הדרך השניה תמיד מבלגנת לי את התמונות לכן אני משתמשת בראשונה. בגלל שיש לי מחשב ישן ואיטי תמיד במסך של התכנה יש בעיה והוא נתקע לכמה דק' ואח"כ התמונות מתחילות לעלות. הפעם צילמתי המון ככה שכל כרטיס הזיכרון כמעט מלא (1 ג'יגה) וניסיתי להעלות. נכנסתי לתכנה לחצתי UPLOAD PHOTOS ואז UPLOAD FROM CAMERA. החלון כמו תמיד נתקע לכמה דק' ואז קפץ חזרה לחלון של התפריט הראשי. זה קרה כ-10 פעמים ולא העלה את התמונות. התקנתי את הדיסק של התכנה על לפטופ וניסיתי להעביר ויש את אותה הבעיה. החלטתי לנסות …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by stingeR-,

... [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by idofr,

היי ושבת שלום אז הכרגלי אני עצלן מידי כדי לערוך תמונות (כן כן ככה זה שלוקח לפוטושופ איזה 3 דקות לעלות) אז אני מפרסם את התמונה ככה תהנו וכמו תמיד תגובות בברכה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני רוצה להודות לכל מי שעזר לי בפורום (במיוחד לChevy) בינתיים התמונות נחמדות טיפה מטושטשות, אבל הידים כניראה רועדות מהתרגשות ;D

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. http://triton.tpd.tno.nl/gigazoom/Delft2.htm בקרוב בחנויות המובחרות...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by KoM,

ההתמקדות הייתה דווקא על מרכז הפרח המדהים הזה. והנה קבוצה קטנה מתחממת בשמש..

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by tamir245,

היי חבר'ה. התחדשתי בA720-IS חדשה+אחריות קרט 3 שנים במחיר מדהים ממכרז. לאחר שחסכתי שם קצת כסף,אני מוכן להתפנות לקניית קצת ציוד הקפי למצלמה. דברים שאצטרך:1.סוללות נטענות+מטען מהיר(אם אפשר אוניברסלי בעל אפשרות ברירת מתח),המליצו לי על בטריות נטענות GP לפחות 2700 NIMH.אשמח לשמוע דעות אחרות. 2.נרתיק איכותי-מאוד התרשמתי מLOWEPRO. 3.כרטיס זכרון מהיר ואיכותי,נראה לי 2-4 GB יספק אותי,בכפוף למחיר כמובן.אין לי צורך בקורא כרטיסים\מתאם(אלא אם כן זה מגיע ביחד עם הכרטיס),יש לי בעקרון בלפטופ אחד כזה מובנה. אם יש משהו נוסף שאצטרך,תציעו. מחכה להמלצות,תודה ושבוע טוב.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by adamshar,

ברשותי ניקון D5000 עם עדשת 18-200 בקוטר עם מייצב של סיגמא, בקוטר 77 מ"מ. ברצוני לקנות פילטר מקטב (מעגלי) בתקציב של עד 200 ש"ח. חשבתי על הסדרה הכחולה של HOYA, קנייה מהאתר של 2filters.com דעתכם?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Saliman,

אתמול, בזמן שהיינו אצל חבר ועשינו על האש, המשכתי בתוכניתי הזדונית לנסות ולעוור את Yanushka. במקרה גם יצאה מזה תמונה טובה והרי היא לפניכם בקישור הבא: מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by ALÞHA,

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. http://www.dpreview.com/reviews/PanasonicTZ3/ השאירה עליי רושם טוב. כזאת מצלמה איכותית, לא ראיתי הרבה זמן...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Bori4ka,

שלום חברים הרבה זמן היתה לי את המצלמה s3 IS של קנון, מצלמה נחמדה חוץ מדבר אחד שהיתה גדולה היום אני חושב לקנות את המצלמה IX150 של קנון גם כן מה אתם אומרים עליה? כדאי? או שיש משהו יותר טוב ב 700 שקל +- ? ראיתי גם את הדגם ELPH300 מה אתם ממליצים? אני מעיקרון מחפש מצלמה עם איכות טובה, שתיכנס לכיס, זום גדול עד כמה שאפשר , וצילום תמונות מהיר תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by AcidBurns,

אני ישמח לביקורת...

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by nimrodh,

רכשתי מארה"ב את הcanon 400d. החוברות הוראות באנגלית וקצת קשה להבנה, האם מישהו יוכל להגיד לי מאיפה אפשר להשיג חוברת הוראות? אולי יש באינטרנט בתור קובץ pdf?

16. Started by adamginz,

המצלמה החדשה שלי OLYMPUS C765 + חצובה . מהירות התריס השתנתה מתמונה לתמונה וגם האיזון הלבן . תגידו מה אתם חושבים. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by T-Flash,

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. רציתי חוות דעת בנוגע לתפיסת האופנוע בתזוזה, לפעמים ייצאו לי תמונות מטושטשות (במיוחד האופנועים ייצאו מטושטשים). התמונות

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by RazorJunior,

אהלן, לחבר שלי יש MINOLTA DIMAGE Z1. הוא מעוניין למכור אותה ולעבור למצלמה יותר רצינית. ההתלבטויות שלו כרגע הם אלה: PANASONIC FZ20 MINOLTA Z5 MINOLTA A1 כאשר יש נטייה ברורה לכיוון ה A1 - מכיוון שיש שליטה ידנית על הפוקוס דרך העדשה...(SLR) מה אתם אומרים בעניין? מי מהם מומלצת?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by MrCheese,

היי, אני טס בקרוב לארה"ב ומעוניין לקנות שם מצלמה דיגיטלית קומפקטית. התקציב הוא 300 דולר מקסימום. מעט הדרישות שיש לי (וגם אותן אני לא בטוח שניתן להגשים בתקציב הנ"ל) הן שהמצלמה תהיה כמה שיותר קלה, בעלת יכולת לצלם תמונות סבירות גם בתנאי תאורה חלשה, יכולת צילום וידאו בסיסית ועם זום אופטי סביר. מפאת העושר המופרז במגוון המצלמות הקומפקטיות, אשמח להמלצה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by benor,

תמונות מאיזור שדה בוקר. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום. דוד שלי נוסע למזרח הרחוק בשבוע הבא, ואני רוצה שהוא יקנה לי שם מצלמה. אני כמובן לא מבין כלום בנושא הזה, ולכן אני שואל כאן. תקציב: 300-400 דולר. אני רוצה מצלמה דיגיטלית טובה, קומפקטית ומהירה. אם אפשר להביא לי את הדגם, היצרן ולמה כדאי לי לקנות אותה. באמת המון תודה למי שעוזר לי. אין לכם מושג כמה זה חשוב לי. במיוחד בגלל שאני נוסע לפולין עוד חודש בערך ואני צריך מצלמה לשם. שוב, תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום אני צריך מצלמה ב-700 ש"ח בערך, לנסות לא לחרוג יותר מידי. מטרתה צילום בעיקר בטיולים בחו"ל. אני לא צלם מקצועי, אני לא צריך את הטופ. לפי דעתי כדאי לקנות אולי מצלמה טובה אבל דור אחד אחורה, לא חשוב לי שהיא תיהיה הדגם הכי חדש שרק יצא. ראיתי את sx120, אבל יכול להיות שהיא קצת גדולה, לא ראיתי אותה בעיניים. רצוי שיהיה למצלמה זום אופטי טוב. תודה מראש,

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. אני רואה הרבה פרסומות של כרטיסים במהירות x40 במחירים סבירים דווקה, אני מעוניין לרכוש את הכרטיס הבא - http://212.179.113.187/camera4less/product.asp?pID=117&cID=61 ולא יודע עם שווה לרכוש אותו מהחברה הנ"ל PQI או לרכוש כרטיס אחר, המחיר הוא זהה. אני פשוט רוכש מצלמה מחר ומעוניין לדעת מהוא כרטיס ה128 מגה המומלץ ביותר כי שמעתי שיש מקרים שצריך לחכות הרבה אחרי כל צילום?!? (המצלמה שלי היא CANON A60) או שזה הכל שטויות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. שאלון לקניית מצלמה דיגיטלית קומפקטית מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון?1000אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בתנאי יום יום כולל לילה ויום האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? לא ממש. כיאלו מתכון לצלם עם פלאש אם אני אהיה בחושך נגיד. האם אתה מתכוון להדפיס או לצפות בתמונות על גבי מסך?לצפות על גבי מסך. מהו טווח העדשה במ"מ שחשוב לך? המאמר הזה ייתן לך מושג לגבי לגבי הטווחים השונים. לא ממש הבנתי למרות שקראתי את המאמר אבל נירא לי שה 28 כיאלו אתם יודעים צילום רגיל כזה.כמה מהותייים לך המשקל והגודל של המצלמה? האם תתפשר על תכונות או על איכות תמונה עבור מצלמה שנכנסת לכיס? האם מצלמה עם יכולות גבוהות יותר, אבל שדורש…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.