צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שאלון לקניית מצלמה דיגיטלית קומפקטית מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון?1000אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בתנאי יום יום כולל לילה ויום האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? לא ממש. כיאלו מתכון לצלם עם פלאש אם אני אהיה בחושך נגיד. האם אתה מתכוון להדפיס או לצפות בתמונות על גבי מסך?לצפות על גבי מסך. מהו טווח העדשה במ"מ שחשוב לך? המאמר הזה ייתן לך מושג לגבי לגבי הטווחים השונים. לא ממש הבנתי למרות שקראתי את המאמר אבל נירא לי שה 28 כיאלו אתם יודעים צילום רגיל כזה.כמה מהותייים לך המשקל והגודל של המצלמה? האם תתפשר על תכונות או על איכות תמונה עבור מצלמה שנכנסת לכיס? האם מצלמה עם יכולות גבוהות יותר, אבל שדורש…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, לחבר שלי יש MINOLTA DIMAGE Z1. הוא מעוניין למכור אותה ולעבור למצלמה יותר רצינית. ההתלבטויות שלו כרגע הם אלה: PANASONIC FZ20 MINOLTA Z5 MINOLTA A1 כאשר יש נטייה ברורה לכיוון ה A1 - מכיוון שיש שליטה ידנית על הפוקוס דרך העדשה...(SLR) מה אתם אומרים בעניין? מי מהם מומלצת?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יכול לקבל אחת מהמצלמות הבאות בחינם: Canon PowerShot A560 Panasonic Lumix DMC-FX12 איזה מהן טובה יותר? מה לבחור? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה! לא יודע מה לבחור את CANON A510 או ללכת על העיצוב המוזר של מינלוטה כשלהם יש זום אופטי מדהים ! ברשותי כ 1500 שח וקנון אני יכול לקנות ב 1250 כולל זכרון נרטיק וסוללות. מה לעשות מה לבחור??? עזרה!!!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך מצלמה ב-700 ש"ח בערך, לנסות לא לחרוג יותר מידי. מטרתה צילום בעיקר בטיולים בחו"ל. אני לא צלם מקצועי, אני לא צריך את הטופ. לפי דעתי כדאי לקנות אולי מצלמה טובה אבל דור אחד אחורה, לא חשוב לי שהיא תיהיה הדגם הכי חדש שרק יצא. ראיתי את sx120, אבל יכול להיות שהיא קצת גדולה, לא ראיתי אותה בעיניים. רצוי שיהיה למצלמה זום אופטי טוב. תודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רציתי שתגידו לי חוות דעת שלכם על המצלמה הזאת http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2182710
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים הרבה זמן היתה לי את המצלמה s3 IS של קנון, מצלמה נחמדה חוץ מדבר אחד שהיתה גדולה היום אני חושב לקנות את המצלמה IX150 של קנון גם כן מה אתם אומרים עליה? כדאי? או שיש משהו יותר טוב ב 700 שקל +- ? ראיתי גם את הדגם ELPH300 מה אתם ממליצים? אני מעיקרון מחפש מצלמה עם איכות טובה, שתיכנס לכיס, זום גדול עד כמה שאפשר , וצילום תמונות מהיר תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי נתחיל בזה שיש לי D80 עם עדשת קיט 18-55, לפי מה שאני חושב היא מגבילה אותי בגלל שאין לה מייצב וגם בגלל שהיא קצרה מדי לטעמי, ולפחות 30MM נוספים היו מסדרים אותי... העדשה שחשבתי לקנות היא ה16-85 של ניקון 1. בגלל המייצב 2. בגלל שהצד הרחב יתקבל בברכה (אוהב לצלם סקייטרים, וספורט אקסטרים בכללי, ששם אין צורך בעדשת טלה ארוכה) 3. גם בגלל שהצד הארוך יתקבל בברכה בבוקה ומקרואים... אבל מצד שני בתוספת של 400 ש"ח יש לי את ה18-200. עדשות נוספות שחשבתי עליהן הן 17-50 של טמרון שנראת כמו עדשה מאוד מוצלחת 17-70 של סיגמא שגם היא דיי טובה אבל אין לה צמצם קבוע זה דיי ברור שאין מה להשוות בין 17-50 לבין 18-200 אבל ההתלבטות פה היא בין מפתח צמצם לבין מייצב, ואני נוטה יותר לכיוון ערך הצמ…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום שותפים תחביב לפני כשנה קניתי לעצמי את ה-FUJIFILM S6500FD והתחלתי לאט לאט ליתנין בצילום אני ישמח עם תיכנסו ל-FLICKR שלי ותגיבו לי בפורום אל התמונות ואל איך שהם יצו אני ישמח ליכרו קצת תגובות (את כול התמונות צילמתי בראשון לציון) http://www.flickr.com/photos/symbolic/ תודה רבה *מתנצל על שגיאות הכתיב
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי ניקון D5000 עם עדשת 18-200 בקוטר עם מייצב של סיגמא, בקוטר 77 מ"מ. ברצוני לקנות פילטר מקטב (מעגלי) בתקציב של עד 200 ש"ח. חשבתי על הסדרה הכחולה של HOYA, קנייה מהאתר של 2filters.com דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, אני רוצה לקנות אותה כמצלמה משפחתית P&S, אבל שגם תשמש אותי כמצלמת תחביב לאחר קריאת ביקורת על ה- s9600 החלטתי שמצלמה דמויית DSLR זאת אפשרות מעניינת ביותר. בנוסף, הרשימה אותי ההדגמה של פלאש חיצוני לעומת ISO גבוהה - צילומים בפלאש תמיד יוצאים לי לא טבעיים, ולעומת זאת שימוש בחשיפה ארוכה נותן תוצאה מגורענת. האם המצלמה הזאת מתאימה לדרישות בלי לעלות את התקציב? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום שמי מתן נוסע לאוסטרליה וניו זילנד לחצי שנה מתלבט קודם כל בסוג המצלמה האם כדאי לקנות מצלמה חצי מקצועית חצי דיגטלית שתתן תמונה טובה יותר אך מצלמה מגושמת בגודל וכבדה לטיול או לקנות מצלמה דיגיטלית קופמקטית פחות איכותית ממצלמות החצי חצי אך קטנה מהרגיל ונוחה להמשך הטיול? מה אתם ממליצים לי ?? תודה =)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מצלמת וידאיו , ההקלטה עליה נעשית על גבי קלטת MINI-DV אחרי שהמרתי את זה ל DVD באמצעות ה DVD שברשותי אני רוצה להפוך את ההקלטה ל AVI (מכייון שיש לי מספר הקלטות, ואני רוצה לאחד אותם בצריבה לדיסק אחד.) אז ניסיתי להשתמש ב DVD2AVI Ripper , והוא פגע בצורה רצינית באיכות התמונה. אולי יש משההו שאני צריך לשנות בהגדרות? אשמח לשמוע הצעות לשיפור איכות התמונה , או אולי אם יש תוכנה חלופית. שאלה שנייה: יש במצלמת וידאיו אפשרות ל"סנאפ שוט"- כלומר צילום כמו במצלמה דיגיטלת. אין אפשרות לאחד את כל התמונות שצולמו לקבצלים של JPEG או משהו דומה, כי כרגע התמונות לא שוות כלום. אשמח לתשובות בנושא. בן
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מלצמת וידאו, בתקציב של 2000-3000 ש"ח בערך, ואני צריך עצות איזו מצלמה כדאי, או לפחות כיוון כללי כמו איזו חברה או מה חשוב שיהיה במצלמה. השימוש הוא ממש לא מקצועי, אני לא הולך לצלם סרטי הוליווד, אלא סתם פה ושם. תודה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש תחליף לקאנון S50 הישן והמתוק שלי. מכיוון שאני כל הזמן עם הלאפטופ + מצלמת רשת זבלית חשבתי אולי להרוג שתי ציפורים במכה. אולי הסוני T7? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, לאחרונה התחלתי לעסוק במודליג והתרשמי מההבדל שבין תמונה במצלמה מקצועית לרגילה... אני מעוניינת להשתדרג קצת מהמצלמה הדיגיטלית הישנה שלי למשהו יותר איכותי, אך שאיו דורש ידע מיוחד בצילום ("תמונות יפות לפייסבוק" מה שנקרה)... קיבלתי המלצה על מצלמות מירורלס אב יש מבחר גדול והייתי שמחה לשמוע המלצות יותר ספציפיות. אני צריכה מצלמה שנכנסת בתיק רגיל, שאינה דורשת הרבה התעסקות ובמחיר שלא יעור הרבה את ה-1000 ש"ח... אשמח המלצות :) תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צילמתי בעזרת מצלמה דיגטלית,לא ערכתי בפוטושופ לא כלום רציתי שתגידו לי איך התמונה צילום ראשון www.spike.http.co.il/uploads/up/A000472.jpg
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את זה שנים ב CANON A60, אין לי מושג אפילו מה זה... מישהו יכול לתת לי סקירה קצרצרה מה זה ולמה זה משמש?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
חבר של אבא שלי, רוצה לקנות מצלמה והוא מתלבט כבר כמה זמן בין שני אלה.. הוא לא יודע מה יותר כדאי לו, או לוותר על מגה פיקסל אחד. או לוותר על מייצב תמונה. מה אתם אומרים? המייצב תמונה, הכרחי בשביל זוום גבוה (ללא חצובה)? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כ-5 ימים קניתי את ה-Canon A510 החדשה שלי, אני מאוד מרוצה ממנה והנה כמה תמונות: [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. עזבו את השאלה שהיה מקודם. שאלה חדשה. Canon A75 VS Minolta Z1 הם באותו תקציב. How Is The Winner? ^^ תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רואה הרבה פרסומות של כרטיסים במהירות x40 במחירים סבירים דווקה, אני מעוניין לרכוש את הכרטיס הבא - http://212.179.113.187/camera4less/product.asp?pID=117&cID=61 ולא יודע עם שווה לרכוש אותו מהחברה הנ"ל PQI או לרכוש כרטיס אחר, המחיר הוא זהה. אני פשוט רוכש מצלמה מחר ומעוניין לדעת מהוא כרטיס ה128 מגה המומלץ ביותר כי שמעתי שיש מקרים שצריך לחכות הרבה אחרי כל צילום?!? (המצלמה שלי היא CANON A60) או שזה הכל שטויות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-