צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה מצלמה שתאפשר לי לצלם סרטוני וידאו באיכות טובה ולהעביר אותם למחשב במהירות.... לא אכפת לי מתמונות סטיל.. רק סרטוני וידאו, לצלם משחקי כדורסל, לצלם חברים וכאלה. אבל שאני אוכל בקלות לחבר למחשב וליצור קבצי וידאו שניתנים לעריכה במחשב. יש מצלמות DV יש מצלמות סטיל עם אפשרות לוידאו יש כל מיני... איזה סוג עדיף בשבילי ? לא חייב איכות מדהימה.. שיראו צורה של בנאדם זה מספיק
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האיכות לא משהוא אבל בכל זאת רציתי לשתף אותכם! [attachment deleted by admin]
-
אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון למצלמה שלי ויש כמה סוגים של כרטיסים ואני לא יודע מה לקחת יש את Olympus Lexar xD256MB ויש את SanDisk XD256MB אולימפוס ו יש גם את Fuji- 256MB (כולם מתאמים למצלמה שלי Finepix S5000) עכשיו השאלה שלי איזה כרטיס לקחת?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
הקנייה של המצלמה נעשתה קצת לחוצה.. בגדול אני מחפש מצלמה לטיול בתקציב של 3500 שח שתהיה הכי טובה בסה"ך אני לא מבין גדול בצילום, אבל כן חשובה לי מצלמה DSLR כדי שאני לא אוכל את הלב אחרי הטיול ראיתי את האופציות האלו: Pentax K200D KIT ב- 2800 שח Canon EOS 450D KIT ב-3300 שח Nikon D60 18-135 ב-3600 שח יש עוד אופציה לפנטקס עם עוד עדשה 50-200 ב-3500 שח באותם תנאים מי מהשלוש עדיפה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פנטקס נרכשו לאחרונה על ידי חברת Ricoh שהכריזה שבכוונתה לא רק להחזיק את המותג בחיים, אלא אף הציגו תוכניות מפוארות לעתיד. מאז הרכישה פנטקס הציגה את המצלמה נטולת המראה K-01 שיחודה שהיא תומכת בעדשות K סטנדרטיות ומצוידת בחיישן מאוד איכותי (שיפור אפילו ביחס ל-K-5 המעולה), אולם מבקריה מציינים את העדר העינית והמבנה המגושם. כעת פנטקס מציגה את המחליפה ל-K200 הזכורה לטוב. מצלמה בקטגורית חובבים שהייתה מצוידת בתכונות שנראו רק במצלמות יקרות בהרבה. ה-K30 בנויה כמו ה-K200/K20 משלדת פלדה וגוף פוליקרבונט ולא ממגנזיום כמקובל במצלמות מקצועיות (וכמו ה-K-5), אולם כמו קודמותיה המבנה יחסית מוצק ומצויד באטימות ללחות ואבק. מניסיוני עם ה-K20 שבנויה בצורה דומה, למרות השימוש בפלסטיק, ניתן להגיע למסיב…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז הדרישות הן: - האיכות הכי טובה שאפשר - כמה שיותר קטנה - כמה שיותר קלה לתפעול - אחריות!!! - אפשרות לצילום ווידאו ללא הגבלת זמן - נגד עניים אדומות ואפשרות ללא פלש!!! - לפחות 5 מגה פיקסל - המחיר לא כולל אביזרים (כמו זיכרון, נרתיק, סוללות נטענות וכו') הציעו לי את A540 של CANON בפורום והיא ניראת טובה מאוד + אך אני רוצה עוד הצעות שונות (שיהיה מגוון חחח)
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צלם חובב בערך שנה ורציתי לפרסם כמה תמונות שלי ולשמוע (בעצם לקרוא...) מה אתם חושבים. יש לי בערך 20 תמונות שאני אישית אוהב, אבל כמובן שלא אפרסם את כולן יחד.(אלא אם כן תהיה דרישה ;D) אז בחרתי שלוש תמונות. תרגישו חופשי לקטול אם צריך : אוהד [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אנו מתכננים לקנות מצלמה לגיסי ליום הולדת 30 אנו מתלבטים בין דמוי SLR לבין DSLR עם נטייה לכיוון DSLR אין לו רקע בצילום אבל הוא כן מתעניין ונראה שאם יקבל מצלמה טובה יכנס לנושא ברצינות רבה. את המצלמה אנו מתכוננים לרכוש בחו"ל B&H. התקציב למצלמה, שתי עדשות, פלאש ואם יספיק גורילפוד ותיק הוא בסביבות 1000$ כרגע לא מתוכננת קניה של ציוד נוסף אני מניח שאם יתפתח בנושא יקנה עוד עדשות גם מיד שניה. קיימות עדשות ישנות ממצלמות פילם ישנות שבהן יש צורך לעשות פוקוס בצורה ידנית (שני חצאי העיגול למי שמכיר) של קנון ואולימפוס השאלה אם הן בכלל רלוונטיות ? נושאי הצילום מגוונים אנשים נוף ביום ובלילה במבנים ובחוץ לא נראה שכרגע יצלם בע"ח בתנועה או ממרחק רב לא הבנתי מה זה עומק שדה מצומ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש חיה כזאת? לשימוש משפחתי, כלומר לצלם בטיולים, טקסים בבית הספר, מסיבות יומהולדת, שטויות כאלה... הייתה לנו עד לא מזמן a510 שהיינו מרוצים ממנה מאד אבל אחותי איבדה אותה יש מצלמות מומלצות בטווח המחירים הזה? עדיף עם צילום וידאו שמוגבל רק בנפח הכרטיס, ולא בזמן (בa510 וידאו היה מוגבל לשלוש דקות). זה יהיה נחמד. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לייקה כמובן עומדים "בציפיות" ומתברר (שוב פעם) שהקסם של לייקה הוא בעיקר סוביקיטיבי. הלייקה M9, מצלמת ה-FF הקומפקטית בעולם, האחרונה בשושלת ה-M שבלי סרקסטיות, הגיעה לשלמות ארגונומית, שוב פעם מפגינה אלקטרוניקה בינונית. ה-M9 קיבלה ציון נמוך משמעותית מכל מצלמות ה-FF הנמכרות כיום. בתכונות שנראות לי הכי חשובות למצלמה כמו הלייקה - טווח דינמי וצבעים - היא נופלת ממובילות קטגורית ה-APS-C (פנטקס K-x והניקון מהדור האחרון - D90/D5000/D300s), היא מציעה פחות טווח צבעים וייתרון זניח בטווח דינמי מרוב מצלמות ה-APS-C המודרניות האחרות (כולל ה-K20D המיושנת שלי). להזכיר שמדובר במצלמה הנושאת תג מחיר של 7000 דולר (+זמן המתנה ארוך) ועדשות שעולות מ-1000 ועד 10000 דולר... כל זה מאוד חבל, כי הלייקה M9…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני צריך עזרה ב לקנות מצלמה דיגיטלית עד סכום של 200 דולר. תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך מצלמה ב-700 ש"ח בערך, לנסות לא לחרוג יותר מידי. מטרתה צילום בעיקר בטיולים בחו"ל. אני לא צלם מקצועי, אני לא צריך את הטופ. לפי דעתי כדאי לקנות אולי מצלמה טובה אבל דור אחד אחורה, לא חשוב לי שהיא תיהיה הדגם הכי חדש שרק יצא. ראיתי את sx120, אבל יכול להיות שהיא קצת גדולה, לא ראיתי אותה בעיניים. רצוי שיהיה למצלמה זום אופטי טוב. תודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי אנשים !! ;D את הSD200 שלי עדיין לא שידרגתי, הTX1 לא שווה את ההשקעה. חשבתי לשדרג לSD800IS או SD700IS אבל בגלל שמאוד חשוב לי מצלמה שמצלמת תמונות וגם וידיאו באיכות טובה באור נמוך ללא פלאש אז אני חושב אולי לשנות כיוון וללכת על הF31 שאני יודע מביקורות פה שהיא מצוינת והתמונות שלה צריכות להיות איכותיות לפחות כמו של הקאנון אם לא יותר. הוידיאו של F31 איכותי יותר או פחות מהSD800? חשוב לי שאיכות הוידיאו שלה לפחות תשתווה לאיכות של הקאנון. עוד לגבי הוידיאו הוא משתמש גם בMJPEG כמו הקאנון אבל יכול לצלם יותר זמן וידיאו - כמעט פי 2. בכרטיס 4 ג'יגה נכנס 60 דקות לעומת קאנון: 35 דקות. זה אומר שהאיכות וידיאו שלו פחות טובה או שאין קשר? לגבי SD800 הגעתי למסקנה שהזוית הרחבה של העדשה ל…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי ושבת שלום אז הכרגלי אני עצלן מידי כדי לערוך תמונות (כן כן ככה זה שלוקח לפוטושופ איזה 3 דקות לעלות) אז אני מפרסם את התמונה ככה תהנו וכמו תמיד תגובות בברכה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לתוכנה קוראים ACD fotoslate 3 תוכנה מצויינת! זהו.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית קומפקטית בסכום 400-600 ש"ח (אם ישנה חריגה והיא מומלצת - מתקבלת) הקנייה תתבצע באילת בגלל המחירים ללא מע"מ (יום ראשון אני יורד לשם). אז גם אשמח להמלצה על חנות / רשת שאוכל לרכוש שם את המצלמה. בנוסף אשמח לקבל דגשים/טיפים לגבי המצלמה/צילום וכל מה שקשור לנושא. אגב, לשם השוואה, המצלמה שלי כרגע היא FUJIFILM FinePix S3500 אשמח לדעת איך המצלמה שתיתנו לי המלצה עליה לעומת זו (למרות שזו לא קומפקטית וישנה יותר) תודה, אופיר.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן כבר קרוב לעשור קיימת אצלי בבית מצלמת slr (פילים) ששירתה אותנו נאמנה עד שצירפנו למשפחה 2 קומפקטיות (a530 של קנון ו5050 של פוג'י). 2 הקומפקטיות נחמדות לשימוש במצבים מסויימים אבל פשוט אין כמו slr טובה. אז החלטנו לקנות slr במקום הנוכחית. אז מספר שאלות: 1) האם ניתן להשתמש בעדשות (יש לנו 3 עדשות) מהמצלמה הנוכחית (מצלמה של ניקון)? 2) יש לנו פלאש מקצועי למצלמה אז האם יהיה ניתם להשתמש גם בו? 3) אם אפשר המלצה למצלמה מבית ניקון (בגלל העדשות בעיקר) אז אני אשמח מאד (מצלמות כניסה בעיקר שהמחירים מתייחסים לגוף בלבד)... תודה, יובל
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להודות לכל מי שעזר לי בפורום (במיוחד לChevy) בינתיים התמונות נחמדות טיפה מטושטשות, אבל הידים כניראה רועדות מהתרגשות ;D
-
1. מה התקציב שעומד לרשותך ? ~1000 ש"ח 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה.אין שום ניסיון. 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ?מצלמת CANNON פשוטה. 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו במידת האפשר גם שימושיות - למשל: הרבה תמונות חברה בטיולים באור יום, הרבה תמונות של הילדה בתוך הבית, מעט תמונות ברחובות חשוכים באמצע הלילה, מעט מאוד תמונות של הילדה במופעי ריקוד באולם חשוך, מעט תמונות ציפורים ממרחק רק בשעות הערביים) נוף,חיות, הרבה משפחה אור יום. 5. האם אתה מתכוון להדפיס את תמונותיך …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את זה שנים ב CANON A60, אין לי מושג אפילו מה זה... מישהו יכול לתת לי סקירה קצרצרה מה זה ולמה זה משמש?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם.. מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה זה ISO ומה עושה האופציה הזאת במצלמה ???למשל אצלי יש 200 , 400 , 800 מה זה אומר??? -------------- יש ברשותי מצלמה מדגם פוג'י S5000 ואני רוצה לצלם למשל עצם מסויים ,עכשיו אני רוצה שהעצם יהיה ברור אבל מה שמאחוריו יהיה מטושטש מין פוקוס כזה. באיזה מצב אני אמור לצלם ? אוטומט,P,S,M אני לא ממש יודע,אני משחק עם הזום ומנסה להתמקד אבל הזום לא מצליח להתמקד כמו שצריך אולי אני צריך לעבור לפוקוס לא אוטומטי או משהו כזה ?......מישהו. עוד שאלה קטנה מה עושה מקרו הציור עם הפרח?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-