עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by overload,

גאומטריה פשוטה

• 8 תגובות
    • 850 צפיות
  2. Started by rangerman,

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by KoM,

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  4. Started by ALÞHA,

בדרך חזרה מהעבודה עברתי בטיילת של תל אביב שם היו עשרות מצנחי רחיפה - היה מעולה הנה קצת טעימות - "Tiny Spaceships" - "Lone Wolf" - "Getting prepared for the next session" - "The big brother is watching" - "The malfunction" - מקווה שאהבתם 8)

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. היום הייתי באיזור השפלה אז חשבתי אם אני כבר שם אז למה שאני לא אביא כמה תמונות לפה? אז בקיצר חלק קטן מאוד ממה שצילמתי. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  6. Started by GiZmo,

היי. לאחרונה הגעתי למסקנה שהידע שלי בצילום הוא נמוך ביותר.. רציתי לצלם איזו תמונת נוף, ואז החלטתי לעשות זאת במצב ידני, אז העברתי לM ו..אין לי מושג בגרוש מה זה ISO, זמן חשיפה אני עוד יודע אבל מה זה ה F ? עד היום השתמשתי במצב האוטומטי או החצי אוטומטי, ואני ממש רוצה לדעת להוציא מהמצלמה את המקסימום.. אז אם למישהו יש מדריכים (לא משהו ניובי מדי) שמסביר על זמני החשיפה, ה ISO וה F ומתי עדיף להגביר אותם או להנמיך. תודה

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  7. חבר'ה, שימו לב איך הפכתם את הפורום הזה לאחד הפורומים הפעילים מבחינת תמונות! פעם, בין כל השאלות הטכניות על המצלמות והשאלות של "צריך מצלמה ב5 ש"ח" היה קשה למצוא 2-3 תמונות בעמוד. שימו לב מה התמונה כרגע בפורום! מכל העמוד הראשון יש רק שאלה אחת, וכל השאר, כן כן, תמונות שלכם! קידמתם את הפורום הזה בעזרת דני בצורה מדהימה, גם התגובות, העצות הענייניות, העריכות, פשוט פורום מקצועי! ח"ח לכולם ותמשיכו ככה! :yelclap: :xyxthumbs:

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by dsane,

כל תגובה תתקבל בברכה. נסיונות עם ה gx10 החדשה. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 945 צפיות
  9. Started by gshhar,

• 12 תגובות
    • 997 צפיות
  10. Started by rangerman,

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by rangerman,

אולימפוס C5060 - כל התמונות צולמו עם עדשת מתאם במצב הכי רחב (מקביל ל-19mm)? מינולטה 7D - התמונה הראשונה צולמה ב-105mm, השניה ב-65mm

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by Lethal_Acid,

שלום, לצערי התיק שהוזמן מCAMERA הגיע קטן ולא מתאים למרות שבישקתי מהטלפנית לבדוק זאת. אני מחפש חנות שיהייה ניתן לרכוש בה תיק רגיל לא גדול ולא יקר ל S5200 שלי. לא איכפת לי לרכוש אחד גם יד שנייה אבל שיהייה במצב מעולה. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  13. Started by shem86,

אהלן חברים, רציתי להתייעץ אתכם לגבי רכישה של חצובה שאני מתכנן בקרוב. אני מחפש חצובה לצילום גולשים, ככה שאני אצטרך למקם אותה בתנאים לא קלים, רוחות, חול, ואולי עמידה על סלעים לפעמים יהיו מכשולים לא קלים עבורה המשקל שלה הוא לא הפקטור הכי חשוב כי לרוב אני אסע ברכב לים, אבל אם בעתיד ארצה לטייל איתה זה יהיה יעיל אם היא תהיה ניידת. מעולם לא היתה לי חצובה והידע שלי הוא מועט מאוד בנושא, אז אם יש נושאים שאני מפספס בקריטריונים אתם יכולים לשאול את השאלות במקומי ואני אענה. אגב, מה טווח המחירים? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Satlan,

אהלן, ראיתי את החצובה הנ"ל - http://www.fotofilm.co.il/Default.aspx?TemplateID=13&PageID=64&TemplateType=3&ParentID=&CategoryID=&ProductID=224 יש לה מחיר טוב, שליפה מהירה,מחזיקה הרבה משקל, גובה מעולה, ומשקל עוד יותר. הייתי רוצה לשמוע מכם חוות דעת על החצובה :] אשמח לשמוע.

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  15. Started by sniper434,

התחדשתי סוף סוף בחצובה monfrotto 028b + ראש 501 + דולי סה"כ גובה כולל הדולי = 2.38 מטר..

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. חשבתי על אחת משלושת הבאות: Slik Pro 330DX Slik F630 Slik F740 Manfrotto 728B שכמובן העדיפות היא לעלות תועלת גבוהה ככל האפשר.

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  17. עד 200 ש"ח. ראיתי בזאפ חצובות, אבל לא של S1.

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  18. Started by TermiNal,

שלומות ;D אני רוצה חצובה. אני מחפש משהו זול, לא מקצועי, אבל משהו שבכל זאת יוכל לתת לי אפשרות לצלם כמעט מכל זווית. אשמח לקבל עוד פרטים וכמובן לינקים לחנויות. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום לכולם. שבי (מנהל הפורום) ביקש ממני לצלם לו כמה תמונות של החצובה שידגימו גם את הגודל שלה (הוא רצה לראות כי הוא לא נכח במיפגש). אז החלטתי לנצל את הבוק הקטן שעשיתי לה וגם להעלות את התמונות כאן בשבילכם , וזה קצת יענה גם לכל מי ששאל אותי שאלות בפרטי. אז כמו שחלקכם יודעים - מדובר בחצובת מיני טלסקופית בגודל של קצת יותר מ 10 ס"מ ונפתחת לגודל של קצת יותר מ 23 ס"מ. החצובה - כידוע אביזר חובה בשביל לצלם תמונות בלילה או בתנאי תאורה מינימלים , אך היא פוגעת בניידות של המצלמה הדיגיטלית הקטנה שקניתם ולרוב לא לוקחים אותה. החצובה הזאת זה הפתרון - גם קטנה וניכנסת לנרתיק של המצלמה או לכיס - וגם ניפתחת למספיק גודל שמאפשר עבודה ממוצעת. ולגבי שאלות של איפה לקנות בארץ - אני לא יודע , קנית…

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  20. Started by Access Denied,

אני רוצה לקנות חצובה חדשה לשימוש בסופי שבוע, בטיולים ובחופשות. רצוי כמובן חצובה כמה שיותר קלה שתוכל להחזיק מצלמה בינונית (Nikon D7100) עם עדשה בסדר גודל של 70-300. לאחרי קצת חיפוש נתקלתי בחצובות סיניות מפחמן שנראות לא רע בכלל ועולות כ-100 דולר - כלומר פחות מחצי מחצובת סיבי פחמן מחברה מוכרת. לדוגמה - http://www.ebay.com/itm/MANBILY-CZ-302-Camera-DV-tripod-Professional-carbon-fiber-travel-tripod-61-5-/261688651433?hash=item3ceddbeea9 או אפילו משהו סיני של אמזון - http://www.amazon.com/AmazonBasics-52-Inch-Carbon-Travel-Tripod/dp/B00DHPCSA0/ref=sr_1_2?s=photo&ie=UTF8&qid=1442232961&sr=1-2&keywords=carbon+tripod מישהו יודע להמליץ או לספר משהו על חצובות כאלו? א…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by KoM,

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by adamginz,

ערב טוב לכולם [attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by shshmul,

פיסול אומנתי [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  24. Started by makabi,

לאחר כשנה של שימוש ב A70 אני מבקש להעלות נושא שלא ראיתי התיחסות אליו והוא "חריר ההצצה" היום נראה לי שחשובה הרבה יותר מכל היא האפשרות למסגר את התמונה ולראות את כל הנתונים ולכן הנושא של העינית הוא לדעתי קריטי. אם אין אפשרות בתנאי אור כל שהם לקבל מידע כזה כל שאר הפרמטרים והנתונים לא רלוונטים. החסרון ב Z1 הוא הגודל הפיזי ואולי גם העובדה שהעדשה לא רחבה מספיק אשמח לקבל תגובות מכבי MAKABI_48@AYHOO.COM

• 6 תגובות
    • 988 צפיות
  25. Started by MiniMizer,

הנה כמה תמונות שבחרתי מתוך כמה עשרות שצילמתי בחודשים האחרונים בהר החרמון (במפלס העליון, לא באתר למטה): קצת תמונות של רמת הגולן במבט מלמעלה: גם כשלמטה אין שלג, למעלה יש - והרבה: ינשוף שיושב בשלג: וינשוף שטס באוויר (הלבן מתחתיו זה עננים, לא שלג) שקיעה: וזה מה שקורה אם פותחים את הדלת באמצע סופת שלגים: זהו בינתיים, אולי בעוד שבועיים אני אוסיף עוד כמה תמונות

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.