צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.dpreview.com/reviews/PanasonicTZ3/ השאירה עליי רושם טוב. כזאת מצלמה איכותית, לא ראיתי הרבה זמן...
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היום הציעו לי 2 מצלמות והן : Fine Pix S-5600 // Fine Pix F-10...שתיהן של חברת פוג'יפילם כאמור. ממה שאני מבין במצלמות דיגיטליות וזה לא מי יודע מה הרבה...הזום האופטי יותר גדול ב5600 (X10 לעומת X3 בF10)... אבל מצד שני ב-F10 הרזולוציה יותר גבוהה (6.3) והמסך יותר גדול "2.5 לעומת "1.8 שזה נראה לי די משמעותי. ולכן רציתי להתייעץ איתכם ולשאול איזה מהן יותר טובה?? (אגב שתיהן מוצעות לי באותו מחיר והוא 1700 אבל בתכלס אני משלם רק 780 ש"ח) הדגשים שחשובים לי במצלמה הם איכות התמונה ושתהיה פשוטה לתפעול בלי לשבור יותר מדי ת'ראש . נקודה נוספת שיש לקחת לתשומת לב הוא שבS5600 הסוללות במצלמה הן סוללות רגילות AA לעומת סוללה נטענת NP120 בF10 ! אנא מכם אל תגידו לי שתיהן לא שוות ותלך בכלל על…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם, אני צריך המלצה למצלמה דיגיטלית עם המאפיינים הבאים: שתהיה ספונטנית, שהזמן שמהרגע שאני לוחץ על הכפתור צילום עד שהמצלמה מצלמת יהיה כמה שיותר נמוך שתהיה לה יכולת לצלם טוב בכל מני תנאי תאורה. לא צריכה להיות עם יותר מדי אפשרויות ידניות.. בתקציב נמוך עד בינוני (משהו ששווה את הכסף אבל לא משנה מטורף)
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מצלמת FUJI S6500... אני צלם דיי מתחיל, ולהערכתי גרוע יחסית למתחילים אחרים.. הפעלתי אופציה של RAW במצלמה.. ועכשיו כשהעברתי למחשב הם בפורמט RAF.. והם קיבלו אייקון של הפוטושופ 1. מה זה RAW? מה זה נותן? 2. הקבצים אמנם קיבלו אייקון של פוטושופ אבל כשאני מפעיל הפוטושופ כותב לי could not complete your request because it is not the right kind of document. מה פשר העניין? 3. בהמשך לשאלה 2, איך אני ממיר את קובץ התמונה לקובץ תמונה רגיל של JPG? 4. בלי קשר לRAW או לא RAW. התמונות נשמרות לי במחשב בפורמט JPG. אני מבין שזהו אחד הפורמטים הנחותים ביותר ברמת האיכות תמונה שלהם. האם אני יכול לשמר איכות טובה יותר של צילום עם פורמט אחר? האם יש אפשרות לשמור למשל אל המחשב בBMP? האם BMP ט…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש נרתיק איכותי ונוח לנשיאה ובנוסף גם מגן מסך למצלמה. סוג ודגם המצלמה : Canon IXUS200IS. אשמח להמלצות ואם יש אתרים מצויין. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, סליחה על הבורות, שאלה שלי היא, האם קיים איזה שהוא דגם של מצלמת רפלקס דיגיטלית עם וידאו, כמו במצלמות הקומפקטיות למניהם?? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יצא נחמד, התמונה הראשונה הכי טוב, השנייה over-exposed ובשלישית בקושי יש משהו סה"כ יפה מאד למצלמה של סלולרי... חבר שלי צריך לשלוח לי את התמונות שצילמתי עם ה-A75 שלו, שם יש את הצילומים השווים באמת
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, אני שמח להודיע שחבר הקהילה matan_18 הוא בעליה הגאים של מצלמת NIKON COOLPIX 8800 באמירה מוסגרת אומר שבהחלט התרשמתי מהשיפור שעשו ניקון בדגם הספציפי, איכות בנייה מדהימה, מצלמה מאסיבית, איכותית וגם ברמת הצילום מרשימה לא פחות. ונעבור לתמונות (הרשתי לעצמי להשוות איכות מול הקנון הקטנה): אני בפורטרייט (קאנון a95) אני בפורטרייט (ניקון) מאקרו - קאנון מאקרו - ניקון ואני הייתי חייב לצרף את עצמי למועדון החרציות אז הנה (צולם עם הקאנון)... כמובן שאנצל ההזדמנות לומר למתן תתחדש תהנה מהרכש החדש אני חושב שאתה בעל אחת המצלמות המקצועיות יותר פה בפורום. מי יתן ותפגיז בתמונות איכותTM
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני לא יודע כמה כדאי להשקיע כדי לקבל איכות טובה יש לי כ 3500 שח אבל אני לא בטוח אםצריך להשקיע כל-כך הרבה אוליי ההיכות תהיה דומה למצלמה ב2000 שח וההבדל אוליי לא משמעותי.....מה דעתכם.?..... ** מצלמת וידאו בעיקר לטיולים **(אבל גם בבית...) ##שאלה-- למה כדאי לקנות מצלמת וידאו אם מצלמה תמונות דיגיטלית טובה כיום יכולה לעשות גם וידאו איכותי(HD) ??.... תודה מראש למגיבים.. :xyxthumbs:
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז לפני איזה חצי שנה ככה ביקשתי פה עזרה לגבי מצלמה דיגיטלית ואתם המלצתם לי על FUJI 6500 קניתי אותה בזמנו באיזה 2000 שקל בכל מקרה אני מצלם עכשיו תמונות בשביל האתר של אבא שלי ויש לי בעיה עם המצלמה ....למשל אני מצלם ערכה מסוימת התמונה יוצאת על הפנים מטושטשת...אני מצלם על מצב אוטומטי טיפ טיפה בחושך יש אור ובלי פלאש... בן דוד שלי אמר לי עכשיו לצלם על איזה מצב שרואים בו תמונה של אישה כזאת זה עושה בהתחלה אור ירוק ואחר כך מצלם בכל מקרה אני לא מבין אמרתם לי שזו מצלמה טובה ותכלס אני מתאבס כי התמונות יוצאות באיכות ממש לא משהו .....בבקשה הלך לי יום עבודה שלם של צילומים בעע... בכל מקרה אחר כך אני חותך את החלק הרלוונטי של התמונה מבהיר אותה בפוטושופ ועושה לה עריכה אבל עדיין את האיכ…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, לפניי כמה זמן רכשתי את המצלמה הזאת כדי ללמוד צילום אחד הדברים שלא הבנתי הוא פיצוי חשיפה לפעמים מה שקורה לי הוא שיש לי יותר מדי אור בשביל האפקט שני מנסה ליצור ולא משנה כמה אני אוריד את הISO וכמה אני אסגור צמצם התמונה עדיין בהירה מדי. הזמן חשיפה צריך להיות ארוך בשביל מריחה קטנה של אובייקטים מסוימים. ואז נזככרתי שיש עוד אופציה של חשיפה אבל אני לא יודע איך מגיעים אליה ואם היא תעזור לי בכלל? ואם הגעתי מה לעשות איתה? אז אם יש מישהו שמבין ומעוניין לעזור לי אני אשמח תודה, ליאור
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך המלצה למצלמה נינג'ה - רצוי לא מהקטנות (point and shoot), אלא משהו שמזכיר SLR מבחינת צורה ומידות (יותר נוח, לא?). אופטיקה טובה ככל האפשר, ו4-5 מגה פיקסל בההחלט יספיקו.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מצלמצה עד 2000 ש"ח שתהיה כמה שיותר קטנה ו28MM חובה, יש אותה ואחרות לא נראות לי כל כך האמת. הבעיה ששראיתי הרבה מאוד בעיות(פגמים?)איתה כמו רכות בחלק גדול מהתמונה ולא רק בפינות וגם זמני הצילום בחלק מהביקורות(אתרים או משתמשים)גרועים ובחל רשום שהיא מהירה וגם יש הבדלי ציונים גדולים. מה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, מצאתי את המצלמה הזאת והיא נראה לי ממש טובה. הבעיה שהיא גם ממש יקרה, אבל בחול מוכרים אותה הרבה יותר בזול אז אני חושב להזמין מארה"ב. http://www.bhphotovideo.com/c/product/749839-REG/Panasonic_HDC_TM900K_HDC_TM900_High_Definition_Camcorder.html 600 דולר + 60 דולר משלוח UPS 660 * מע"מ = 765.6 דולר = 3000 ש"ח בארץ מוכרים כזאת ב- 4100 ש"ח http://www.mdk.co.il/default.asp?catid={66C0E573-4F4A-4EC5-8238-4BEE83AD7591}&details_type=1&itemid={C9072C8D-5C4D-4A87-8CCB-B9E4A849093D} אז מה אתם אומרים, כדאי להזמין מחול? יש עלויות נוספות כמו מכס או שחרור מכס שפיספסתי? האם יש מצלמה אחרת שהייתם ממליצים עליה? תודה, מיכאל
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בזמן הקרוב אני מתכנן לקנות מצלמת DSLR, אני צלם מתחיל אבל למרות זאת אני רוצה מצלמה שתספק אותי כמה שנים טובות ותהיה מתאימה להמשך כשאני אתקדם ביכולות הצילום שלי.. אם אפשר גם המלצה לפילטר IR טוב, משתלם ומתאים. מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? 5000 האם אתה מתכוון לקנות עם אותו תקציב גם ציוד נוסף (עדשות נוספות, פלאש וכו')? כן עוד עדשה נוספת ופילטרים. האם לאחר הקנייה הראשונית יש לך כוונה לרכוש בהמשך ציוד צילום נוסף (עבור מצלמת ה-DSLR)? אם כן, איזה סכום בשנה אתה מתכוון להקצות לכך? לא יודע אולי מאוחר יותר.. האם יש לך נכונות לקנות מצלמה ו/או ציוד משלים בשוק היד שניה? לא סגור האם יש לך ציוד קודם ממצלמת DSLR או ממצלמת SLR פילם? אם כן, פרט כן, עדשה 28-…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
שלום לכם אני חבר באיגוד הביליארד הישראלי ISPA ואנחנו רוצים להתחיל מתחילת השנה בטורנירים חודשיים ולצלם אותם העניין הוא כזה - 1. אנחנו רוצים לצלם בוידאו כל טורניר, ואם אפשר אז לשדרו אותו בלייב סטרימינג, מה זה דורש? (יש לנו אתר וערוץ יוטיוב) 2. אנו רוצים ששני פרשנים ישבו במהלך הטורניר בעמדה מעט מרוחקת מהשולחן המצולם עם מסך מחשב/לפטופ/אייפד ויפרשנו את המשחק, יהיו מחוברים למיקרופונים ויראו את הוידאו בזמן אמת על המסך ויוקלטו. (הם חייבים להיות מעט מרוחקים משולחן המשחק כדי לא להפריע לשחקנים) 3. יש לנו אייפד ולפטופ ואין בעיה להשיג מסך מחשב, מה יהיה עדיף מהבחינה הזו? אודה לכם מאד אם תוכלו להמליץ על מצלמת וידאו HD טובה באיזור 2000שח וכן המלצה על מיקרופונים ואם תוכלו להסביר מה בד…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני טס בקרוב לארה"ב ומעוניין לקנות שם מצלמה דיגיטלית קומפקטית. התקציב הוא 300 דולר מקסימום. מעט הדרישות שיש לי (וגם אותן אני לא בטוח שניתן להגשים בתקציב הנ"ל) הן שהמצלמה תהיה כמה שיותר קלה, בעלת יכולת לצלם תמונות סבירות גם בתנאי תאורה חלשה, יכולת צילום וידאו בסיסית ועם זום אופטי סביר. מפאת העושר המופרז במגוון המצלמות הקומפקטיות, אשמח להמלצה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא בטוח אם ההודעה הזאת שיייכת לפורום הזה אם לא דני תעביר... היום ביקרתי בבית התפוצות ולקחתי איתי את המצלמה. לפתע בכניסה ראיתי שלט שאסר לצלם ויש להפקיד את המצלמה בקופה. כמובן ש-C8080 וכרטיס זיכרון 1 גיגה להפקיד בקופה זה רעיון רע. הברחתי אותה לתוך המוזיאון אבל השארתי אותה בתיק. דעתי? חבל שכך. יש שם פסלים כ"כ יפים שפשוט קרצו לי תעשה עליי מאקרו. האם ישנו חוק שמתיר זאת? האם זה מותר? מה בדבר הכנסת מצלמות לבתי קולנוע? זה יהיה הגום כנראה להחלטה שלי אם מחר להביא למפגש תמצלמה או לא.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צלם חובב בערך שנה ורציתי לפרסם כמה תמונות שלי ולשמוע (בעצם לקרוא...) מה אתם חושבים. יש לי בערך 20 תמונות שאני אישית אוהב, אבל כמובן שלא אפרסם את כולן יחד.(אלא אם כן תהיה דרישה ;D) אז בחרתי שלוש תמונות. תרגישו חופשי לקטול אם צריך : אוהד [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-