עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by rhin0,

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by benor,

- בוא לכאן בבקשה - ולסיום : שושן צחור

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by KoM,

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. הקנייה של המצלמה נעשתה קצת לחוצה.. בגדול אני מחפש מצלמה לטיול בתקציב של 3500 שח שתהיה הכי טובה בסה"ך אני לא מבין גדול בצילום, אבל כן חשובה לי מצלמה DSLR כדי שאני לא אוכל את הלב אחרי הטיול ראיתי את האופציות האלו: Pentax K200D KIT ב- 2800 שח Canon EOS 450D KIT ב-3300 שח Nikon D60 18-135 ב-3600 שח יש עוד אופציה לפנטקס עם עוד עדשה 50-200 ב-3500 שח באותם תנאים מי מהשלוש עדיפה?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by DJ_Ladi,

אני אוהב את הZ1... נראה מצלמה טובה איזה מצלמה נותנת איכות תמונה יותר טובה? הA80 או ה Z1? ועוד דבר.. הבנתי שהZ1 היא מצלמה כאילו מקצועית.. אבל יש לה פוקוס אוטומטי? כאילו יש לה מצב אוטומטי שאני רק צריך לצלם?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. היי לכולם, אני צריך המלצה למצלמה דיגיטלית עם המאפיינים הבאים: שתהיה ספונטנית, שהזמן שמהרגע שאני לוחץ על הכפתור צילום עד שהמצלמה מצלמת יהיה כמה שיותר נמוך שתהיה לה יכולת לצלם טוב בכל מני תנאי תאורה. לא צריכה להיות עם יותר מדי אפשרויות ידניות.. בתקציב נמוך עד בינוני (משהו ששווה את הכסף אבל לא משנה מטורף)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. האיכות לא משהוא אבל בכל זאת רציתי לשתף אותכם! [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by rambo122,

Nikon Coolpix S5100 או Panasonic ZR1 התקציב הכללי הוא עד 1,000 ש"ח . אין שימושים מיוחדים , מצלמה משפחתית ליום יום . אשמח לקבל המלצות לדגמים נוספים בטווח המחיר מאתר http://www.bigbox.co.il/homepage.aspx?FolderID=1021〈=he . תודה רבה .

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by -impreza-,

קצת שפירויות ! החוסר חדות בגלל ההקטנה ..=\

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by xtx,

בבקשה תגובות

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכולם , אני צריך עזרה ב לקנות מצלמה דיגיטלית עד סכום של 200 דולר. תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. חברה! לא יודע מה לבחור את CANON A510 או ללכת על העיצוב המוזר של מינלוטה כשלהם יש זום אופטי מדהים ! ברשותי כ 1500 שח וקנון אני יכול לקנות ב 1250 כולל זכרון נרטיק וסוללות. מה לעשות מה לבחור??? עזרה!!!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by shlomom,

הנה הסלט: וזאת הדבורה:

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. היי, לאחרונה התחלתי לעסוק במודליג והתרשמי מההבדל שבין תמונה במצלמה מקצועית לרגילה... אני מעוניינת להשתדרג קצת מהמצלמה הדיגיטלית הישנה שלי למשהו יותר איכותי, אך שאיו דורש ידע מיוחד בצילום ("תמונות יפות לפייסבוק" מה שנקרה)... קיבלתי המלצה על מצלמות מירורלס אב יש מבחר גדול והייתי שמחה לשמוע המלצות יותר ספציפיות. אני צריכה מצלמה שנכנסת בתיק רגיל, שאינה דורשת הרבה התעסקות ובמחיר שלא יעור הרבה את ה-1000 ש"ח... אשמח המלצות :) תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אורח ztos--

שלום, רציתי לשמוע את דעותיכם בקשר לצילום שלי. www.rc-parts.info/files/36_1106902619.jpg www.rc-parts.info/files/39_1106902843.jpg www.rc-parts.info/files/95_1106902996.jpg תמונה מהמהת מאיטליה www.rc-parts.info/files/81_1106903175.jpg

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by artyom,

אוקיי נתחיל בזה שיש לי D80 עם עדשת קיט 18-55, לפי מה שאני חושב היא מגבילה אותי בגלל שאין לה מייצב וגם בגלל שהיא קצרה מדי לטעמי, ולפחות 30MM נוספים היו מסדרים אותי... העדשה שחשבתי לקנות היא ה16-85 של ניקון 1. בגלל המייצב 2. בגלל שהצד הרחב יתקבל בברכה (אוהב לצלם סקייטרים, וספורט אקסטרים בכללי, ששם אין צורך בעדשת טלה ארוכה) 3. גם בגלל שהצד הארוך יתקבל בברכה בבוקה ומקרואים... אבל מצד שני בתוספת של 400 ש"ח יש לי את ה18-200. עדשות נוספות שחשבתי עליהן הן 17-50 של טמרון שנראת כמו עדשה מאוד מוצלחת 17-70 של סיגמא שגם היא דיי טובה אבל אין לה צמצם קבוע זה דיי ברור שאין מה להשוות בין 17-50 לבין 18-200 אבל ההתלבטות פה היא בין מפתח צמצם לבין מייצב, ואני נוטה יותר לכיוון ערך הצמ…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by stingeR-,

אוקיי , לקחתי את העדשה הרגילה שבאה עם המצלמת רפלקס של אבא שלי(לא ה210MM) וניסיתי לראות דרכה בלי מצלמה , התגלה לעיני שהיא מגדילה לרמות מדהימות ובחדות מצויינת , חיברתי אותה למצלמה שלי , לרוב הפתעתי היא התאימה בול! , בקיצור , צילמתי איתה כמה תקריבים מאוד מאוד קרובים(מאקרו של 1ס"מ ואפילו פחות) אז בשביל שתראו פרופורציה : ועכשיו לקטע היפה , הפרחים הלבנים הקטנים מאוד שאתם רואים במרכז התמונה , תקריב של כמה מהם : ועוד שני תקריבים של אמנון ותמר בצבעים שונים :

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by benor,

לא מזמן נאבדה/נגנבה המצלמה שלנו: Panasonic TZ10/ZS7 היינו מאוד מרוצים מהמצלמה עצמה מאיכות צילום הוידאו שלה ומהמצבים האוטומטיים. התכונות החשובות הן: עדשה רחבת זוית (רצוי סופר זום) ואיכות תמונה גבוהה באור יום. צילום וידאו באיכות של 720P מספיק בהחלט.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Lol10k,

איך? (אני ממש ניובי)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by netanel1,

למה אני צריך לשים לב בעיקר כשאני קונה אחד, אני די חדש לעניין הצילום. הבנתי שיש סוגים שונים של מהירות X60,X45, אז למה הם מתייחסים? הבנתי שיש סוגים שונים: ms micro, ms , אז שוב למה זה מתייחס ואיזה נחשב יותר טוב? ואם יש מקום כלשהו שאני אוכל לבדוק את התאימות של הכרטיס זיכרון למצלמה שלי מכיוון שהבנתי שלא כל הכרטיסים תואמים?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by ALÞHA,

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by moses_23,

לילה טוב לכל קרנפי הלילה! כרגע חזרתי מאירוע וצילמתי שם כמה תמונות... עכשיו באתי לראות את התמונות על גבי המחשב ואני רואה שכולם מטושטשות (תחשבו שאתם רואים את התמונות מאחורי ראיית לילה...) יש שם מלאא רעשים בתמונה! השאלה שלי היא איך אני מתקן את התמונות האלו כי הם ממש מגעילות! מישהו יכול להסביר לי מדוע כשאני מצלם בכל מצב של פלאש, בכל זמן (חושך או אור יום שטוף שמש) התמונות שלי יוצאות מטושטשות? ואם אני עושה זוםםם זה בכלל מטושטש... (אני לא מדבר על אנשים שזזו באמצע הצילום וזה נמרח...אני מדבר על ראיית לילה אני מדגיש!) המצלמה שלי היא: HP Photosmart 735 3.2 MP

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by psychuil,

אחרי שאספתי את ה70-300 החמודה להפליא שהזמנתי הלכתי לצלם אנשים אקראיים, ובלי לשם לב צילמתי סלברטאי יושב בבית קפה עם מישהי אחרת מזו שאיתה הוא אמור להיות. כשהורדתי את התמונות למחשב, חברה שלי הציעה לנסות למכור את התמונה לאיזה צהובון. למישהו יש מושג מה הפרוצדורה ומה המחירים של תמונות כאלה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. לתוכנה קוראים ACD fotoslate 3 תוכנה מצויינת! זהו.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by tzahi04,

היי אנשים !! ;D את הSD200 שלי עדיין לא שידרגתי, הTX1 לא שווה את ההשקעה. חשבתי לשדרג לSD800IS או SD700IS אבל בגלל שמאוד חשוב לי מצלמה שמצלמת תמונות וגם וידיאו באיכות טובה באור נמוך ללא פלאש אז אני חושב אולי לשנות כיוון וללכת על הF31 שאני יודע מביקורות פה שהיא מצוינת והתמונות שלה צריכות להיות איכותיות לפחות כמו של הקאנון אם לא יותר. הוידיאו של F31 איכותי יותר או פחות מהSD800? חשוב לי שאיכות הוידיאו שלה לפחות תשתווה לאיכות של הקאנון. עוד לגבי הוידיאו הוא משתמש גם בMJPEG כמו הקאנון אבל יכול לצלם יותר זמן וידיאו - כמעט פי 2. בכרטיס 4 ג'יגה נכנס 60 דקות לעומת קאנון: 35 דקות. זה אומר שהאיכות וידיאו שלו פחות טובה או שאין קשר? לגבי SD800 הגעתי למסקנה שהזוית הרחבה של העדשה ל…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.