עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by Shavoigen,

היי, לפניי כמה זמן רכשתי את המצלמה הזאת כדי ללמוד צילום אחד הדברים שלא הבנתי הוא פיצוי חשיפה לפעמים מה שקורה לי הוא שיש לי יותר מדי אור בשביל האפקט שני מנסה ליצור ולא משנה כמה אני אוריד את הISO וכמה אני אסגור צמצם התמונה עדיין בהירה מדי. הזמן חשיפה צריך להיות ארוך בשביל מריחה קטנה של אובייקטים מסוימים. ואז נזככרתי שיש עוד אופציה של חשיפה אבל אני לא יודע איך מגיעים אליה ואם היא תעזור לי בכלל? ואם הגעתי מה לעשות איתה? אז אם יש מישהו שמבין ומעוניין לעזור לי אני אשמח תודה, ליאור

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by fog,

בתור צלם לא מנוסה רכשתי את המצלמה הדיגיטלית הראשונה שלי - fuji f20 עפ"י המלצות שראיתי בפורום. השימוש העיקרי שלי הוא לצילום אנשים וארועי יומיום ולכן רציתי מצלמה כמה שיותר קומפקטית ומהירה, שאוכל לשים בכיס בכל הזדמנות, ובמחיר נמוך. אני יכול להגיד שלאחר כמה ימי שימוש אני מאוד מרוצה מהמצלמה - איכות מעולה, פונקציונליות טובה, זמן המתנה בין צילום לצילום ועד הדלקת המצלמה נמוך. עם המצלמה רכשתי כרטיס זכרון של 1 ג'יגה שמספיק ל-660 תמונות ברזולוציה הטובה ביותר (6MP) - די והותר לכל שימוש. בקיצור - מצלמה קטנה, סקסית, ואיכותית. אני מאוד מרוצה מהקניה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by DJ_Ladi,

אני אוהב את הZ1... נראה מצלמה טובה איזה מצלמה נותנת איכות תמונה יותר טובה? הA80 או ה Z1? ועוד דבר.. הבנתי שהZ1 היא מצלמה כאילו מקצועית.. אבל יש לה פוקוס אוטומטי? כאילו יש לה מצב אוטומטי שאני רק צריך לצלם?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. תקציב : כ 3,000 ש"ח / 700$ - 800$ בהתייחסות למחירים בארה"ב, מכיוון שאני לא מוצא שום הצדקה לרכוש מסרטה בעלות כמעט כפולה בארץ. צרכים : מסרטה קומפקטית ונוחה FHD 1080p שמירה בפורמט AVCHD שמירה על גבי דיסק קשיח (לפחות 60 ג'יגה) בלבד מנגנון ייצוב אופטי עדיפות ל 3CCD במידה ולא חוגר מהתקציב באופן משמעותי אשמח לקבל המלצה לדגמים ספציפית בתקציב והקריטריונים הנ"ל. שוב תודה על העזרה. עד כה יש לי את ההמלצות הבאות : קנון HG20 (דיסק קשיח 60 ג'יגה) שעולה בארה"ב כ 550$ ובארץ כ 5,000 ש"ח : http://www.bhphotovideo.com/c/product/576009-REG/Canon_3085B001_VIXIA_HG20_AVCHD_Hard.html http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=HG20 קנון HG21 (דיסק קשיח 120 ג'יגה) שעולה בארה"ב כ 760$ ובארץ כ 6,000…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני לא יודע כמה כדאי להשקיע כדי לקבל איכות טובה יש לי כ 3500 שח אבל אני לא בטוח אםצריך להשקיע כל-כך הרבה אוליי ההיכות תהיה דומה למצלמה ב2000 שח וההבדל אוליי לא משמעותי.....מה דעתכם.?..... ** מצלמת וידאו בעיקר לטיולים **(אבל גם בבית...) ##שאלה-- למה כדאי לקנות מצלמת וידאו אם מצלמה תמונות דיגיטלית טובה כיום יכולה לעשות גם וידאו איכותי(HD) ??.... תודה מראש למגיבים.. :xyxthumbs:

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Michael^_^,

מה אתם חושבים? בננה טוסט

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני מחפש נרתיק איכותי ונוח לנשיאה ובנוסף גם מגן מסך למצלמה. סוג ודגם המצלמה : Canon IXUS200IS. אשמח להמלצות ואם יש אתרים מצויין. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Chevy,

יצא נחמד, התמונה הראשונה הכי טוב, השנייה over-exposed ובשלישית בקושי יש משהו סה"כ יפה מאד למצלמה של סלולרי... חבר שלי צריך לשלוח לי את התמונות שצילמתי עם ה-A75 שלו, שם יש את הצילומים השווים באמת

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by benor,

לא מזמן נאבדה/נגנבה המצלמה שלנו: Panasonic TZ10/ZS7 היינו מאוד מרוצים מהמצלמה עצמה מאיכות צילום הוידאו שלה ומהמצבים האוטומטיים. התכונות החשובות הן: עדשה רחבת זוית (רצוי סופר זום) ואיכות תמונה גבוהה באור יום. צילום וידאו באיכות של 720P מספיק בהחלט.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by orlupo,

אחת התמונות הראשונות שלי עם המצלמה אז: [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by rambo122,

Nikon Coolpix S5100 או Panasonic ZR1 התקציב הכללי הוא עד 1,000 ש"ח . אין שימושים מיוחדים , מצלמה משפחתית ליום יום . אשמח לקבל המלצות לדגמים נוספים בטווח המחיר מאתר http://www.bigbox.co.il/homepage.aspx?FolderID=1021〈=he . תודה רבה .

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by netanel1,

למה אני צריך לשים לב בעיקר כשאני קונה אחד, אני די חדש לעניין הצילום. הבנתי שיש סוגים שונים של מהירות X60,X45, אז למה הם מתייחסים? הבנתי שיש סוגים שונים: ms micro, ms , אז שוב למה זה מתייחס ואיזה נחשב יותר טוב? ואם יש מקום כלשהו שאני אוכל לבדוק את התאימות של הכרטיס זיכרון למצלמה שלי מכיוון שהבנתי שלא כל הכרטיסים תואמים?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by R0ck,

http://www.msnbc.com/modules/yip05/dw.asp?nStartOn=1

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני רוצה לקנות פילטר כזה למצלמה שלי NIKON D40. הפילטר יצטרך להתברג על עדשת הקיט 18-55. אני מעוניין להשקיע בו עד 300 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. היי לכולם, אני צריך המלצה למצלמה דיגיטלית עם המאפיינים הבאים: שתהיה ספונטנית, שהזמן שמהרגע שאני לוחץ על הכפתור צילום עד שהמצלמה מצלמת יהיה כמה שיותר נמוך שתהיה לה יכולת לצלם טוב בכל מני תנאי תאורה. לא צריכה להיות עם יותר מדי אפשרויות ידניות.. בתקציב נמוך עד בינוני (משהו ששווה את הכסף אבל לא משנה מטורף)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by zoman,

מי מנחש

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Qtec,

צולם בDIMAGE Z5 (באיכות הרגילה - Standart)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. הקנייה של המצלמה נעשתה קצת לחוצה.. בגדול אני מחפש מצלמה לטיול בתקציב של 3500 שח שתהיה הכי טובה בסה"ך אני לא מבין גדול בצילום, אבל כן חשובה לי מצלמה DSLR כדי שאני לא אוכל את הלב אחרי הטיול ראיתי את האופציות האלו: Pentax K200D KIT ב- 2800 שח Canon EOS 450D KIT ב-3300 שח Nikon D60 18-135 ב-3600 שח יש עוד אופציה לפנטקס עם עוד עדשה 50-200 ב-3500 שח באותם תנאים מי מהשלוש עדיפה?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by xtx,

בבקשה תגובות

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by benor,

- בוא לכאן בבקשה - ולסיום : שושן צחור

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. יש לי כרגע Niokon coolpix 3100 שעשתה את שלה בהחלט, הרבה מאוד תמונות יש לי מהמצלמה הזאת, אבל לפעמים אני אומר לעצמי שהגיע הזמן להתפתח ולהביא משהו קצת יותר רציני שלא יהיה בו את הפאקים שיש בניקון שלי. הפאקים הם: כפתור הפעלה מעצבן, חישן גרוע בלילה (בלי פלאש זה מצלם זוועה בלילה), פלאש שזולל בטריות (כנראה שזה מה שיהיה בכל מצלמה), הקלטת סרטונים בלי סאונד. חבר שלי הציע לקנות את המצלמה ממני, אז זרקתי לו שב-500 של הוא יוכל לקחת אותה (עם כרטיס זיכרון 128 בטריות מטען). השאלה אם כדאי לי (וכמובן אם אני לא עושק אותו, כי עדיין הוא חבר ואני לא בא לעשות עליו כסף), אז אם אתם יודעים מה ה"מחירון" של המצלמה תגידו לי. אהה כמובן אני לא אמכור בלי שתהיה לי מצלמה ביד, אז על איזו מצלמה אתם ממליצים (ב…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by -impreza-,

קצת שפירויות ! החוסר חדות בגלל ההקטנה ..=\

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום אני צריך המלצה למצלמה דיגיטאלית עד 800 ש"ח אני רק צריך שיהיה מסך צבעוני מאחורה תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לכולם , אני צריך עזרה ב לקנות מצלמה דיגיטלית עד סכום של 200 דולר. תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by ALÞHA,

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים