עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. קראתי בדיוק על סוג חדש יחסית (שנה בשוק) של סוללות נטענות - NiZn - ניקל אבץ אם אני מבין נכון הם בעלי יתרונות על סוללות ה-eneloop שהם סוללות Low discharged NiMH, האם זה כך? משהו נוסף, האם שווה לקנות מטען זול, בעל יכולת טעינה נפרדת לכל סוללה או שעדיף להשאר עם המטען המקורי של ה-eneloop שלי? מדובר על משהו כזה - http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.6194

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by dsane,

וגולש.. כל תגובה תתקבל בברכה. [attachment deleted by admin]

3. Started by -impreza-,

קצת שפירויות ! החוסר חדות בגלל ההקטנה ..=\

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by DJ_Ladi,

אני אוהב את הZ1... נראה מצלמה טובה איזה מצלמה נותנת איכות תמונה יותר טובה? הA80 או ה Z1? ועוד דבר.. הבנתי שהZ1 היא מצלמה כאילו מקצועית.. אבל יש לה פוקוס אוטומטי? כאילו יש לה מצב אוטומטי שאני רק צריך לצלם?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by orlupo,

אז ככה: Z5 ו-Z3 נראה כאילו Z3 מובילה בנתונים הטכניים.... אני טועה?! ולגבי Z3 מול S1 נראה לי שה-Z3 יותר טובה... האם אני שוב טועה?! עכשיו אם הולכים על ה-Z3... מי היבואן הרשמי של מינולטה? בתודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ShowstoppeR,

לא יודע אם מישהו פה מכיר את גלעד בנארי, אולי הצלם האהוב עליי. בכל מקרה יש לו צילום שנקרא "dressed in pink" הסט תמונות הבא צולם אתמול מגשר מוזס, בהשראת הצילום של גלעד עם נגיעה אישית שלי

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. היום הציעו לי 2 מצלמות והן : Fine Pix S-5600 // Fine Pix F-10...שתיהן של חברת פוג'יפילם כאמור. ממה שאני מבין במצלמות דיגיטליות וזה לא מי יודע מה הרבה...הזום האופטי יותר גדול ב5600 (X10 לעומת X3 בF10)... אבל מצד שני ב-F10 הרזולוציה יותר גבוהה (6.3) והמסך יותר גדול "2.5 לעומת "1.8 שזה נראה לי די משמעותי. ולכן רציתי להתייעץ איתכם ולשאול איזה מהן יותר טובה?? (אגב שתיהן מוצעות לי באותו מחיר והוא 1700 אבל בתכלס אני משלם רק 780 ש"ח) הדגשים שחשובים לי במצלמה הם איכות התמונה ושתהיה פשוטה לתפעול בלי לשבור יותר מדי ת'ראש . נקודה נוספת שיש לקחת לתשומת לב הוא שבS5600 הסוללות במצלמה הן סוללות רגילות AA לעומת סוללה נטענת NP120 בF10 ! אנא מכם אל תגידו לי שתיהן לא שוות ותלך בכלל על…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by rhin0,

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by xtx,

בבקשה תגובות

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אז כהרגלי, פעם בשבועיים (לפעמים יותר) אני מעלה כמה תמונות שאני מצלם: 1) http://photolight.co.il/show_photo.php?photo_id=78380&author_id=1975&group_id= 2) http://photolight.co.il/show_photo.php?photo_id=78382&author_id=1975&group_id= 3) http://photolight.co.il/show_photo.php?photo_id=77711&author_id=1975&group_id= 4) http://photolight.co.il/show_photo.php?photo_id=78383&author_id=1975&group_id= 5) http://photolight.co.il/show_photo.php?photo_id=78384&author_id=1975&group_id= 6) http://photolight.co.il/show_photo.php?photo_id=78385&author_id=1975&group_id= לשיפוטכם. הכל צולם ב S2. zoman - אני יודע שלא הגבתי בת'ראד האחרון שלך ע…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by adam_godin,

כמובן כולן עם קרופ (14.6 MP) הממשק מאוד פשוט (תלוי עד כמה אתה רוצה פונקציות ידניות) כפתור RAW מערכת מיקוד מציונת הפוקוס בתצוגה חייה לא כזה איטי (עדיין לא שמיש פרט לשימושי מקרו או נוף) מאוד מאסיבית ואטומה אפשרות פילטרים מצויינת ביצועים טובים באיזו גבוהה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by R0ck,

8)

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אז אחרי שנה בערך שלא הייתי פעיל בפורום הזה...בזכות אוטומוטור אני חוזר לתחביב הצילום... Audi S5 רביעית - שאני באמת באמת אוהב... ואחרונה... לצערי בתמונה הזאת הפוקוס מתמקד בחלק השמאלי של התמונה...מה לעשות...הרבה אנשים...לחץ... ומצלמה קומפקטית עם פוקוס אוטומטי התמונות צולמו מ canon sd600 מצלמה קטנה ואני חייב לציין שזה דיי מבאס לצלם עם מצלמה כזאת בתערוכות...בשעה שעם מצלמת ריפלקס מקצועית אתה יכול להוציא תמונות הרבה יותר טובות ובשניות...(אנשים שזזים לך ומעצבנים אותך נכנסים לך לתמונה) (אני מתכנן לעבור לציוד הרבה יותר מקצועי בקרוב...) תגובות יתקבלו בברכה :> אבל רק תגובות בונות כן?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Lol10k,

איך? (אני ממש ניובי)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by ALÞHA,

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by fungiman,

לייקה כמובן עומדים "בציפיות" ומתברר (שוב פעם) שהקסם של לייקה הוא בעיקר סוביקיטיבי. הלייקה M9, מצלמת ה-FF הקומפקטית בעולם, האחרונה בשושלת ה-M שבלי סרקסטיות, הגיעה לשלמות ארגונומית, שוב פעם מפגינה אלקטרוניקה בינונית. ה-M9 קיבלה ציון נמוך משמעותית מכל מצלמות ה-FF הנמכרות כיום. בתכונות שנראות לי הכי חשובות למצלמה כמו הלייקה - טווח דינמי וצבעים - היא נופלת ממובילות קטגורית ה-APS-C (פנטקס K-x והניקון מהדור האחרון - D90/D5000/D300s), היא מציעה פחות טווח צבעים וייתרון זניח בטווח דינמי מרוב מצלמות ה-APS-C המודרניות האחרות (כולל ה-K20D המיושנת שלי). להזכיר שמדובר במצלמה הנושאת תג מחיר של 7000 דולר (+זמן המתנה ארוך) ועדשות שעולות מ-1000 ועד 10000 דולר... כל זה מאוד חבל, כי הלייקה M9…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by oba3k,

אני די נעול על הקאנון, האם יש סיבה רצינית לחשוב על זה שוב? (אני יודע שהפוג'י יותר טובה בצילומי לילה, אבל שמעתי כמה טענות על זה שהיא נוטה לצילומי לילה יתר על המידה ובנוסף די חושש מה לעומת הSD של קאנון) מישהו יודע את זמני הסוללה של ה2?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by tzahi04,

היי אנשים !! ;D את הSD200 שלי עדיין לא שידרגתי, הTX1 לא שווה את ההשקעה. חשבתי לשדרג לSD800IS או SD700IS אבל בגלל שמאוד חשוב לי מצלמה שמצלמת תמונות וגם וידיאו באיכות טובה באור נמוך ללא פלאש אז אני חושב אולי לשנות כיוון וללכת על הF31 שאני יודע מביקורות פה שהיא מצוינת והתמונות שלה צריכות להיות איכותיות לפחות כמו של הקאנון אם לא יותר. הוידיאו של F31 איכותי יותר או פחות מהSD800? חשוב לי שאיכות הוידיאו שלה לפחות תשתווה לאיכות של הקאנון. עוד לגבי הוידיאו הוא משתמש גם בMJPEG כמו הקאנון אבל יכול לצלם יותר זמן וידיאו - כמעט פי 2. בכרטיס 4 ג'יגה נכנס 60 דקות לעומת קאנון: 35 דקות. זה אומר שהאיכות וידיאו שלו פחות טובה או שאין קשר? לגבי SD800 הגעתי למסקנה שהזוית הרחבה של העדשה ל…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Milk-Inc,

http://www.myg.co.il/index.php?loc=see&pic=phpSGZODL.jpg היי.. חבר שלי צילם את התמונה הזאת. אני לא כ"כ זוכר פרטים על המצלמה, אופן הצילום וכו' אבל יותר רציתי לדעת מה דעתכם, ולשתף אתכם בתמונה שאני אישית מאוד אהבתי. התמונה צולמה באזור שכם.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום יש לי בעיה. יש לי כמו שאמרתי מצלמת FUGIFILM FINEPIX F480. כשאני מעבירה ממנה תמונות למחשב יש 2 דרכים: התכנה של הדיסק של המצלמה ופשוט להכנס ל"מחשב שלי" ושם למצוא את המצלמה שלי בתור דיסק ולהעביר. הדרך השניה תמיד מבלגנת לי את התמונות לכן אני משתמשת בראשונה. בגלל שיש לי מחשב ישן ואיטי תמיד במסך של התכנה יש בעיה והוא נתקע לכמה דק' ואח"כ התמונות מתחילות לעלות. הפעם צילמתי המון ככה שכל כרטיס הזיכרון כמעט מלא (1 ג'יגה) וניסיתי להעלות. נכנסתי לתכנה לחצתי UPLOAD PHOTOS ואז UPLOAD FROM CAMERA. החלון כמו תמיד נתקע לכמה דק' ואז קפץ חזרה לחלון של התפריט הראשי. זה קרה כ-10 פעמים ולא העלה את התמונות. התקנתי את הדיסק של התכנה על לפטופ וניסיתי להעביר ויש את אותה הבעיה. החלטתי לנסות …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. אורח ztos--

שלום, רציתי לשמוע את דעותיכם בקשר לצילום שלי. www.rc-parts.info/files/36_1106902619.jpg www.rc-parts.info/files/39_1106902843.jpg www.rc-parts.info/files/95_1106902996.jpg תמונה מהמהת מאיטליה www.rc-parts.info/files/81_1106903175.jpg

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by T-Flash,

אהלן חברים מה דעתכם? יום טוב לכוווווווולם ;D

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לכולם , אני צריך עזרה ב לקנות מצלמה דיגיטלית עד סכום של 200 דולר. תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. האיכות לא משהוא אבל בכל זאת רציתי לשתף אותכם! [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by hezi508,

שלום לכולם אנו מתכננים לקנות מצלמה לגיסי ליום הולדת 30 אנו מתלבטים בין דמוי SLR לבין DSLR עם נטייה לכיוון DSLR אין לו רקע בצילום אבל הוא כן מתעניין ונראה שאם יקבל מצלמה טובה יכנס לנושא ברצינות רבה. את המצלמה אנו מתכוננים לרכוש בחו"ל B&H. התקציב למצלמה, שתי עדשות, פלאש ואם יספיק גורילפוד ותיק הוא בסביבות 1000$ כרגע לא מתוכננת קניה של ציוד נוסף אני מניח שאם יתפתח בנושא יקנה עוד עדשות גם מיד שניה. קיימות עדשות ישנות ממצלמות פילם ישנות שבהן יש צורך לעשות פוקוס בצורה ידנית (שני חצאי העיגול למי שמכיר) של קנון ואולימפוס השאלה אם הן בכלל רלוונטיות ? נושאי הצילום מגוונים אנשים נוף ביום ובלילה במבנים ובחוץ לא נראה שכרגע יצלם בע"ח בתנועה או ממרחק רב לא הבנתי מה זה עומק שדה מצומ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.