צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
מישהו התנסה איתה ?? האם כדאי לקנות אותה אני צריך מצלמה שתיכנס לכיס בלי בעיות קטנה קומפקטית וקלה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
תגידו מה ההבדל של שתי המצלמות האלה : NIKON COOLPIX 7600 NIKON COOLPIX 7900 ואם שווה לקנות את אחת מהם בכלל ולמי שיש את המצלמה שיכתוב עליה תודה
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אהלן, צריך את עזרתכם, קניתי Panasonic FZ7 ואני צריך כרטיס, כנראה 1ג'יגה. איזה כרטיס ובאיזו מהירות? ג'יגה מספיק? האם שווה להשקיע בסוללה נוספת כבר עכשיו? איפה אפשר למצוא תיק? איזה לקנות? מקור טוב ממנו אפשר ללמוד צילום דיגיטלי לבד? תודה
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי (מתנה מחו"ל) מצלמה דיגיטלית 5 מגה פיקסל... רציתי לשאול אם מישהו מכיר את הדגם הזה ויודע אם היא מצלמה טובה או לא... הנה הדגם: TEKXON TX5000 5MP בעיקרון אני סתם רוצה לדעת על המצלמה כי לתמונות יש איכות טובה מאוד ואני לא יודע איך היא בהשוואה למצלמות אחרות... תודה לעוזרים..
-
- 8 תגובות
- 719 צפיות
-
-
-
אני לפני קניייה איזה מצלמה מבין השתיים עדיפה מבחינת איכות צילום(פחות חשוב קומפקטיות ומסך בגודל 2.5אינ'ץ) תודה מראש .
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
תמונה שצילמתי לפני שתי דקות עוד מעט אני יוצא יחד עם אשתי למסע צילומים נרחב בתקווה שעד אז השלג ייתפס יותר טוב.
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום! 1. מה התקציב שעומד לרשותך ? עד 350 ש"ח 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. בסיסית אבל מכיר את כל המונחים שצויינו פה 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? קומפקטיות רגילות ולא הוגבלתי 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו במידת האפשר גם שימושיות - למשל: הרבה תמונות חברה בטיולים באור יום, הרבה תמונות של הילדה בתוך הבית, מעט תמונות ברחובות חשוכים באמצע הלילה, מעט מאוד תמונות של הילדה במופעי ריקוד באולם חשוך, מעט תמונות ציפורים ממרחק רק בשעות הערביים) תמונות מטיולים בע…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
*** העדכון הוא על אחריותכם בלבד *** (לבודדים כאן שיש את המצלמה הזאת ) http://www.pentaximaging.com/customer_care/show_firmware?firmId=7717476
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני זקוק לדרייבר של IEWCOM הדיסק ניסרט לגמרי ואני רוצה להתקין את המצלמה. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
המשפחה שלי קנו לי ליום הולדת מצלמה מדגם Canon EOS 550D/T2i כרגע יש לי רק את הגוף.. אני לא כ"כ בקיא בנושא של מצלמות עד עכשיו... אז אני אשמח לקבל עזרה באיזו עדשה מומלץ לי לקנות. רק אספר שמרבית הצילומים שאעשה הם במקומות פתוחים. טבע, בארים, ים, אירועים פתוחים וכדומה.. כמובן שאצלם גם במקומות סגורים אשמח לעזרה.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום רב, אני מחפש מצלמה שתפקידה העיקרי יהיה לצלם דירות, צריך לקחת את זה בחשבון בהתאמת המצלמה. אני צריך תמונות ברורות כמה שאפשר מתוך דירות שלעיתים לא תיהיה מוארות, יש לזכור שיש הצללות בתוך בתים ולעיתים מצבים שלא הכי נוח לצלם בהם. בנוסף המצלמה עתידה לשמש אותי ואת משפחתי לשימושים אישיים, ככה שצריך לקחת את זה גם בחשבון. אשמח לקבל המלצה על המצלמה הכי טובה שתתאים לצרכיי בתקציב של עד 800 ש"ח. ד"א, מה עדיף, מצלמה עם סוללות או מצלמה נטענת? תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
חברים מישהו יכול לתת לי אולי כיוון איך לכוון אולי את הצמצם ואת התריס שלי במצלמה ??? קראתי באתר של רועי גליץ אבל לא ממש הבנתי . יש לי מצלמה פוג'י S5000 התריס שלי מגיע מ-2 ועד 2000 ,והצמצם לעומת זאת מ-2.8 עד 8 . אני למשל רוצה לצלם צילום לילה ,לצורך העניין משהו מואר כמו נוף עם הרבה אורות ,על כמה בערך אני צריך לשים את הצמצם ואת התריס??? אני יודע שבתריס למשל 2 זאת חשיפה של 2 שניות ו2000 זה מאוד מהיר ,ובצמצם 2.8 זה יותר פתוח כלומר יותר חשיפה.... הקטע הוא ששנייהם נותנים חשיפה לאור אז איך אני מחליט כמה זה וכמה זה? ומה קורה אם אני משתמש בפלאש למשל בדיסקוטק אני רוצה לתפוס את התאורה ... תעזרו לי...
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מכיוון שאין לי פוטושופ כרגע ואני גם לא הכי יודע לערוך כמו שצריך.. אז זה מה שיצא.. לדעתי יכול היה לצאת הרבה יותר טוב עם האמצעים הדרושים.. אבל גם ככה זה ממש נחמד. :
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מאוד אשמח אם כלשהו מנהל ישים את זה בסטיקי.... בעיקרון המטרה שלי בת'רד הזה היא שתסבירו כל מיני מושגים בתחום שאנשים כמוני יוכלו להבין... לדוגמא מאקרו...אין לי מושג מה זה ואני רואה שמדברים על זה פה מלא... אני אישית אשמח לדעת כל מיני דברים כאלה ואני אשמח גם אם זה יהיה סטיקי או שייפתח לסטיקי משהו דומה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר שלי המליץ לי על המצלמה הזאת האם היא מתאימים למתחילים? מה אתם חושבים עליה?
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
-
-
-
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לרכוש מצלמת וידאו דיגיטלית שתהיה טובה ואמינה. עדיפות ל- SONY וכן למצלמה עם דיסק קשיח - אלא אם כן תמליצו לי על חברה או טכנולוגיה אחרת.. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת לפני שאני רוכש מצלמה, כנראה שאת ה- TZ5, כמה חשובה המהירות של כרטיס ה- SD? במיוחד כאשר מצלמים סרטים ב- HD באיכות 720P ? האם שווה לי להשקיע בכרטיס EXTREME III? או מספיק גם ULTRA II? ובמידה ואני רוצה לצלם הרבה קליפים יחיסית האם כדאי כבר 8 ג'יגה או ש-4 יספיקו? כמה דקות נכנסות בג'יגה בצילום קליפים מהסוג הזה? תודה
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
צולם בחוף תל-ברוך לפני איזה 3 שנים. חשבתי שאם אני עסוק בינתיים בצבא אז אעלה מגוון תמונות ישנות מעט... שראוי שיתפרסמו מתישהו. ;D
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הכל בכותרת. אני מתחיל בצילום - או יותר נכון חובבן וכשאחי בבית אני לוקח את המצלמה שלו ומצלם סתם לכיף . אז רציתי לדעת מה אתם ממליצים לי לקנות עד 1000 שח. לילה טוב.
-
- 6 תגובות
- 788 צפיות
-