צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
-
התפלאתי שאף אחד עדיין לא צילם את הקשת שהופיעה אתמול למספר דקות בת"א, אומנם תפסתי את הקשת אבל זה היה צילום גרוע אוטומטי מתוך הבית והאיכות לא משהו. בכל זאת אני יראה לכם את התמונה ויזמין את מי שצילם להראות לנו את הקשת מכל מיני זוויות ואיכויות. הבהרתי טיפה את התמונה שתהיה פחות או יותר ברורה לעין...
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
רצוי מצלמה שמצלמת טוב גם תחת תנאי תאורה "קשים" (אולמות, מגרשי ספורט בלילה תחת תאורה לא טבעית) זום 10X ומעלה. מגה פיקסל לא חשוב לי שהעדשה תיהיה איכותית ושתתן תמונות טובות.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני אשמח לקבל עזרה בבחירת מצלמה. אני מצלם לעיתים די רחוקות, לכן התקציב למצלמה בסביבות 800 ש"ח +- . בגלל התקציב הסתכלתי על דגמים יותר ישנים, שתי מצלמות שחשבתי אליהן: pentax optio 60 : 550 ש"ח kodak z730: 750 ש"ח איזה מבין 2 המצלמות אתם ממליצים? אשמח לשמוע הצעות נוספות בתווך התקציב...
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
Canon PowerShot SD980 IS הנה המפרט שלה: http://www.cameta.com/Canon-PowerShot-SD980-IS-Digital-Elph-Camera-Silver-43481.cfm קודם כל, הייעוד של המצלמה הוא לצלם אירועים חברתיים\משפחתיים, טיול ארוך הכולל נופים, טראקים ותיעוד של המון תמונות וגם קצת וידאו. האם המצלמה הזו שווה את המחיר? היא נחשבת למצלמה איכותית לצרכים שלי? מזה אומר שיש לה זום דיגיטלי X5? ע"פ הנתונים באיזה איכות של HD היא מצלמת? האם אפשר לעשות זום במהלך צילום וידאו? האם זה שאין לה עינית, צריך להשפיע? האם ניתן להשתמש בנוסף בסוללות לא מקוריות? כרטיס זכרון, איזה כדאי מבין השתיים מבלי שיעשה בעיות ויגרום למצלמה להתקע? 8GB http://www.cameta.com/Transcend-8GB-HC-SecureDigital-Class-6-SDHC-Card-28756.cfm 16GB http://ww…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום,האם ניתן לצלם תמונות מאקרו במצלמה כמו fuji a500 ?,כל המצלמות של פוגי הקטנות שוות לתחת שמתי לב עם ניסיון של כמה... ולמישהו יש מדריך או שיכול להסביר לי בקצרה איך מצלמים מאקרו? תודה ושוב תודה
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני משנה את הגודל של התמונה לגודל של תמונת פספורט(3.5*4.5) אבל משום מה הוא מאוד מותח לי אותה,למרות שחתכתי בגובה התמונה המקורית זה עדיין קורה למישהו יש הצעות? לא רלוונטי יותר,FREE TRANSFORM זה אחלה כלי מסתבר
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
-
שמורת טבע ליד שפיים : התמונה האחרונה לא יצאה כל כך טוב , יותר מידי אור , אבל בכללי כל שאר התמונות נראות לי מצויין , עדיין ללא חצובה
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בעייה בחיווי הסוללה של המכשיר. ברגע שאני שם בטריות חדשות( לא נטענות) או בטריות טעונות במלואן, המצלמה מראה כעבור 5 תמונות שהבטריה עומדת להיגמר ואכן המצלמה נסגרת כעבור עוד מספר תמונות. כשאני מנסה עם אותן הבטריות במצלמה אחרת זה לא קורה. האם יש איזשהו פיתרון לכך? נראה לכם שזאת בעיה חומרתית או אפליקטיבית ? אשמח גם לשמוע המלצות למעבדת תיקונים ( מגורים באיזור עזריאלי בתל אביב) תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, אני עומד לרכוש מצלמה דיגיטלית ואני מתלבט בין שתי מצלמות למרות שאחת מהם הרבה יותר טובה מהשנייה Olympus C8080 שהיא מצויינת. והשניייה:Nikon Coolpix8800 הניקון מגיעה ללא כרטיס זיכרון
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מצלמת אינטרנט והיתי מעונין לדעת על מה אני צריך לבדוק במפרט שלה כדי להבחין אם היא תיתן תוצאות טובות או פחות טובות תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי Photoshop CS איך אני יכול להקטין את הרזולוציה לגודל שאפשר לשלוח לפורום? צילמתי ביום העצמאות כמה תמונות של זיקוקים ועוד כמה תמונות של מכוניות בחשיפה ארוכה ואני רוצה לשלוח לפורום תודה
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
חברים אפשר חוות דעת על התמונה של בתי זיקוק ? התמונה צולמה במצלמה פוג'י S5000 התריס היה בהשהיה של 2 שניות הצמצם עלF4.5 וה-ISO על 400 . URL=http://imageshack.us]
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אחרי שכל הלילה השמן הזה היה עסוק בלהשמיד את כל גלילי נייר הטואלט שהיו לי בבית, קמתי בבוקר וגיליתי את החצוף בדיוק בתנוחה הזאת: [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
קניתי אתמול את המצלמה S6500, והיה לי מזל וקיבלתי איתה את החוברת של שמעוני (מצלמה מיבואן אפור). קראתי את החוברת עצמה, את המדריכים שיש בסטיקי ועוד כמה דברים שמצאתי בגוגל. אני מחפש עוד מדריכים, שמיועדים למשתמש המתחיל שאין לו הרבה מושג בצילום, כולל כל המונחים בתחום, צילום נכון וכו'. מישהו יכול להביא לינקים מתאימים? אני גם מתכנן לקנות ספר צילום, ברגע שאלמד טיפה את הבסיס, ושמעתי כמה דברים טובים על החוברת של נאג'יונאל ג'יאוגרפיק. היא מומלצת לצלם מתחיל או מסובכת מדי, ומאיפה אני משיג אותה בכלל? אם יש משהו יותר טוב, אז אני אשמח לשמוע המלצות :-).
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
בגדול מאוד אני חובב צילום , מחזיק CANON S2-IS , CANON A-80 ,ZENITH 11 , ועוד כמה מצלמות פה ושם... התמונות קצת ישנות אבל ... אתם יודעים תמונה אין לה גיל ... ואם היא הצליחה להעביר לכם את המסר ... אז בכלל ... 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים, הכוונה בקומפקטית היא לא איזה מיני מצלמה שנכנסת לכיס אלה משהו לא גדול מדי ולא קטן מדי (כן אני יודע הסבר מצוין). הדגמים שראיתי עד עכשיו הם דגמי ה-Canon IXUS ודגמי ה-Sony Cybershot DSC. השאלה איזה מבין הדגמים בתקציב הנ"ל יתאים, או שיש דגמים אחרים שעדיפים.
-
- 28 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
בוקר טוב! אני מחפש מצלמת דמוי SLR . אני מתכוון לצלם הרבה דברים - נוף, אנשים, אוביקטים נייחים. לא מתכוון להשתמש בפלאש חיצוני. אני לא מתכוון להשתמש בחצובה. לא מתכוון לצלם ספציפית באור חלש יש ברשות הוריי Minolta Dimage 7i והיא בערך מה שאני מחפש מבחינת נוחות צילום - זום זז באופן ידני (ולא כפתור ששולט עליו) גודל המצלמה והפרקטיות שלה. אני לא מתכוון להדפיס תמונות ממדפסת, אבל כן ארצה לשים תמונות כטפט על המסך. טווח עדשה: כמה שיותר גדולה ורחבה - ככה טוב יותר לא אתפשר על מצלמת כיס, אני רוצה מצלמה בגודל מלא. אני לא נעול על יצרן מסויים, אבל בטווח המחירים הנ"ל בדקתי באינטרנט את כל הFUJI למיניהם; הם נראו לי מתאימים. ואין לי פשוט מושג מה ההבדלים בין הדגמים שלהם S1000FD לבין S2000HD או 57…
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
צהרים טובים יש לי אפשרות לקנות את המצלמה.. יד שניה.. עם עוד שנתיים אחריות במחיר של 1100 שקל עם כרטיס זכרון (לא זוכר של כמה :-\) שווה להשקיע עליה תמחיר הזה? איך האיכות שלה?
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
1. הכניסה הראשונה לאיתה אשייב. 2. אחד החברה מיבש תתחתונים והגרביים. 3. מתוך הבית שבוא ישבנו אחוצה לעירה. 4. חיל האויר משתעשיה במי יפזר תבית ברדיוס יותר רכב... [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברים אני מעוניין לקנות מצלמה בסביבות ה 2000 ש"ח. למי יש את ה panasonic dmc-fz5 ומה דעתכם עליה תודה לכל העונים
-
- 5 תגובות
- 994 צפיות
-
-
כל פעם שאני מצלם על 2272*1704 התמונות יוצאות בערך מעל מגה וכשאני מצלם על 1024*768 הם יוצאות בערך 300 K ואני ראיתי אצל אחרים בפורום שהתמונות שהם מעלים ברזולוציות שציינתי הרבה יותר קטנות(במשקל) מאשר שלי... אז מה לעשות שהתמונות שלי לא יהיו כלכך כבדות? תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-