עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by eran57,

יש לי שאלה מה ההבדל בין CompactFlashTM (CF) card (Type I and Type II) והאם יש דגם של חברה מסוימת שעדיף לקנות שמעתי על SANDISK

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by axon,

לאחר חיפוש מעיק מתיש ומתסכל נואשתי מלמצוא מדריך (טוב) שאני אבין ממנו איך אני יכול להפיק תמונות HDR מקובץ RAW דרך 16 BIT TIFF העניין העצוב פה זה שידעתי לעשות את זה ויש לי כמה תמונות כאלה להשוויץ ... אבל טסתי לחול , חזרתי , התפגר לי המחשב , ועכשיו אני לא מצליח לשחזר את ההצלחה , אני משתמש בפוטומטיקס לעיבוד הHDR וב Light room להמרה של קבצי ה RAW ל 16Bit Tiff אם אפשר , צעד אחר צעד כי אני כבר מיואש לגמרי זה נורא מתסכל לשכוח משהו שידעת לעשות פעם טוב ולא להצליח לשחזר אותו ... המון תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום, אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית,שמתי לב לדגמים הבאים שעניינו אותי: http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=1531&aff=zap http://www.isramarket.com/product.aspx?p_id=7156 http://www.isramarket.com/product.aspx?p_id=7209 http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=870&p=0 מה אתם חושבים על זה? יש עוד דגמים מומלצים? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 911 צפיות
  4. אני צריך זום אופטי גבוה ככל האפשר ו-3.2 MP יהיה מספיק..... תודה

• 6 תגובות
    • 952 צפיות
  5. איך מצלמת הוידאו הזו?

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  6. היי , שמתי לב שבהרבה שעות שאני מצלם , 70 אחוז זה מאקרו , כנראה שזה פשוט יותר מעניין אותי. קראתי שיש עדשות שמגדילות כמו +1 +2 +4 +6 וכו' רציתי לרכוש אחת כזאת , הבעיה שאין לי מושג איך אני עושה את זה. מאיפה קונים? יש דגם ספציפי שמתאים למצלמה שלי? (S2) צריך לקנות מתאם ואת העדשה המגדילה לחבר אליה? העדשה הזאת היא בסה"כ עושה תפקיד של זכוכית מגדלת , נכון? תודה לעונים , ואם אפשר קישורים למקומותש שמוכרים , ולכוון אותי לדגם ספציפי שיתאים לי. תודה!

• 6 תגובות
    • 939 צפיות
  7. Started by benor,

• 6 תגובות
    • 874 צפיות
  8. Started by ofir123,

שלום! היום בשעה טובה קיבלתי את המצלמה החדשה שלי! אני צריך ללמוד לתפעל את המצלמה בדחיפות כי ביום שלישי-רביעי אני טס לפולין ואני לוקח אותה איתי. משום מה אני לא מצליח לדחוס את התמונות (לכווץ את הגודל ולהכניס יותר תמונות) במצלמה ומרב שיש בה פונקציות אני מסתבך ולא יודע ממה להתחיל. מישהו יכול להדריך אותי בקיצור?

9. Started by oFiR 22,

האם יש חיה כזאת? אם כן אז אני אשמח לדוגמא, תודה רבה, אופיר

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by lior0,

אני מחפש כרטיס זיכרון עם הרבה זיכרון לטיול ארוך בחו"ל וחשוב שיהיה באיכות טובה, אולם אני לא מצליח להבדיל בין סוגי הכרטיסים. פזלתי לכיוון כרטיס SanDisk Extreme III x133 SDHC 8GB שעולה 260 ש"ח. מישהו יכול להסביר מזה בידיוק SDHC? מהו אומר הHC? והאם זה מתאים למצלמה שלי (Canon Power Shot A620)? תודה מראש, ליאור.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by חננב,

אני צריך את המלצתכם בנוגע לשני אלה: 1) כרטיס - לקנות היום כי הם נכחדים או לחכות לירידת מחירים? אני גם לא בטוח אם לקנות עוד 1GB מהיר או 2GB מסוג M. יש לי מה לפחד מהאטת מהירות? 2) איפה קונים, ואיזה מסנן UV יתאים למצלמה שלי? האם הוא באמת חיוני לשמירה על המצלמה? (על העדשה זה בטוח) והאם תורגש ירידה באיכות התמונה? המצלמה היא פוג'י S6500fd. תודה מראש לעוזרים!! עריכה: רציתי לדעת בנוסף, אם המסנן מתלבש במקום המכסה המקורי של העדשה או במקום ה"סך שמש" שלה?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by roadrunner,

איזה כרטיס זיכרון כדאי לקנות למצלמה הנ"ל (אין מגבלת תקציב). תודה

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  13. Started by zachbachar,

אני דיי חדש בתחום הצילום ואני לא מבין יותר מדי בתחום של פלאש חיצוני. אבל אני יודע שכל פלאש חיצוני באשר הוא יספק לי תוצאות טובות יותר מאשר הפלאש של המצלמה... אני רוצה המלצה לפלאש פשוט יחסית לCANON SX10 עד 1000 ש"ח +-... תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. ראו תמונה: עריכה: יש לי פוטושופ אבל אני לא יודע להשתמש. ויש לי את התוכנה Noise Ninja 2 ואני לא יודע להשתמש בה. השאלה אם אפשר לעשות דבר כזה בכלל? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 745 צפיות
  15. הנה קישור למוצר - http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1651272 הייתי מעוניין לדעת האם כדי להסתכן עם יש בכלל סיכון במצלמה מחודשת או מעודפים, מכיוון שהיא לא משומשת ולא אמורה להיות מגופה, והמחיר הוא אכן זול יותר

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. Started by nim901,

אבא שלי טס ביום שלישי ואני מחפש מצלמה, משהו באיזור מחיר של הA720, עד 250 דולר יש משהו שכדאי? או ללכת על הA720 ? השימושים הם בעיקר צילום רגיל ווידיאו, לא משהו בשמיים.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by benor,

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  18. שלום. אז ככה יש מצב שקונים מצלמה דיגיטלית אבל מארה"ב ורציתי לדעת מה מומלץ כאילו מבחינה כספית בישראל רצינו עד 1000 ש"ח אבל בארה"ב זה יוצא זול יותר. ואני לא הכי מבין במצלמות אז אולי יש להם הצעות? תודה מראש

19. השאלה היא קצת off topic לפורום הזה, דני מקווה שזה לא יעצבן אותך, חיפשתי בגוגל ושאלתי את כל מי שאני מכיר ופשוט לא מצאתי אתר נורמלי... מישהו יכול לתת לי המלצה לאתר שאני יכול לפתוח בו גלריה לתמונות שאני מצלם שלא שם חתימה של האתר על התמונה והורס אותה ( ע"ע pic.co.il ), שלא מגביל אותי למספר העלאות ביום אחד ( ע"ע jugend.co.il ), ושיתן לי קישור אחד ישיר לגלריה ולא לכל אלבום בנפרד? תודה לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  20. Started by mrraz,

יש לי שאלה למי שמכיר ויודע היום יצא לי להיות במנחת המסוקים של הדסה עין כרם, הליקופטרים באו ויצאו והביאו את הפצועים מהתאונה בבקעה. היתה שם דבוקה גדולה של צלמי עיתונות כמו עטא עוויסאת ואחרים כל הצלמים ללא יוצא מהכלל (מסתבר שיש גם הרבה צלמות) היו עם שתי מצלמות הראשונה סטנדרטית עם עדשת טלה ענקית והשניה עם גוף שמן במיוחד ועדשה קטנה יותר למה הם צריכים שתי מצלמות. אחת לרחוק והשניה לקרוב? או שיש סיבה אחרת?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. היי חברים. המצלמה הנ"ל מוצעת למכירה דרך העבודה של אמא שלי במחיר של כ- 1400 ש"ח. יתרונותייה - זום אופטי X10 ודיגיטלי X3 שימוש בכרטיס שהוא איכותי יותר וכן גוף מתכתי קל. חסרונות: אין תיק נשיאה, כרטיס בנפח 16 מ"ב בלבד! אין מייצב תמונה ובביקורות נאמר שלמצלמה מעט קשה להתמודד עם תנאי תאורה חלשים אך אני מאמין שהנושא הזה כבר תלוי בצלם ולא רק במצלמה. בתנאים ובמחיר הנ"ל (בידיעה שאני אאלץ לקנות כרטיס זכרון בנפח רחב יותר) האם המצלמה איכותית לצלם חובבן והאם מחירה משתלם?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום, לא מזמן התלבטתי איזו מצלמה לקנות, והמלצתם לי על F11. הלכתי לחנות והמליצו לי שם על Panasonic Lumix DMC-FX9. רציתי לדעת איזו מצלמה יותר טובה. לפי: http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=fuji_finepixf11%2Cpanasonic_dmcfx9&show=all ההבדלים העיקריים הם: יחס מימדי התמונה, החיישן וגודלו, חשיפה, כרטיס הזיכרון(מה יותר טוב, או SD?) ומספר הפיסקלים בLCD. האם כדאי ללכת על הפנסוניק או על הפוגי? האם ניתן לראות השוואות בין תמונות שכל מצלמה צילמה? תודה.

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  23. Started by Chevy,

משהו קטן (או מישהי קטנה ;D) שצילמתי לאחרונה ואהבתי את התוצאה במיוחד בתאורה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by DeadByDawn,

מה זה "חשיפה" בצילום?? כאילו יש לי אפשרות כזו,ואני לא יודע מה זה. זה מתחיל ב-2(מינוס 2) עד +2

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  25. Started by dsane,

האם משהו מסריח פה? חוץ מהעובדה שהם הכניסו בטוח את הריבייט פנימה. http://www.bestpricecameras.com/prodetails.aspx?prodid=702774&display=2 נערך: ושמחירי הכרטיסים והאביזרים שם יקרים בצורה מהממת.

• 6 תגובות
    • 805 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.