עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. שלום, אני מעוניין להתחדש (כרגע עם Ricoh Caplio G3 שנרכשה בשנת 2004). מקווה שהתשובות הבאות מספיקות, במידה ויש צורך להוסיף משהו, אוסיף. 1. התקציב שעומד לרשותי הוא כ- 2,000 ש"ח 2. רמת הידע שלי בינונית-גבוהה. אני קורא הרבה ומתמצא במושגים ועבודה עם תאורה. 3. התנסיתי במצלמות כיס (קומפקטיות) וגם במקצועיות (אותן העדפתי מבחינת איכות התמונה אך לא מבחינת הגודל והמשקל), בנוגע לקומפקטיות: הגביל אותי גודל העדשה, מהירות צילום בין תמונה לתמונה. חוסר אפשרות לצלם וידאו ב- HD. 4. אני מעוניין לצלם בתנאי תאורה שונים, לרוב אני מצלם אובייקטים שאינם נעים באמצעות חצובה. 5. איני מתכוון להדפיס תמונותיי אלא רק לשימוש ע"ג מסך מחשב. 6. טווח אורך מוקד לא משנה. 7. גודל ומשקל האריזה חשובים מאחר ואני נושא…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אהלן, 2 שאלות: 1. האם יכול להיות שזמן הסוללה של פנסוניק TZ6 ארוך בהרבה מזה של FinePix F100fd? 2. האם כדאי להגיע עם סוללת הליתיום למצב של פריקה מלאה ורק אז טעינה מחודשת? ז"א... נניח שנשארה לי מעט מאוד סוללה - האם שווה לרוקן אותה עד הסוף ורק אז לטעון או שעדיף כל הזמן לשמור אותה טעונה? או... אופציה אחרת? איך הכי "נכון" להתנהג עם הסוללה? תודה רבה, גל

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Psyco_Dad,

לפחות 2 מגה פיקסל , פלאש וכמות זכרון כלשהיא . מטרת המצלמה היא לצילום יומיומי עם איכות מספקת ולא צריך משהו מדהים. אם יש אפשרות להשתמש בה בתור מצלמת אינטרנט זה יהיה מצויין.. ואם יש לה מסך חיצוני זה גם כן יהיה מעולה. על פי ת'רדים קודמים פה הבנתי שבמחיר הזה יהיה לי די קשה למצוא מצלמה איכותית , אז בואו נאמר שהתקציב ניתן להימתח עד 700 אולי טיפה יותר אבל ממש עדיף להישאר בתחום ה 500 . חבר"ה רק מי שבמבין ויכול להמליץ על מצלמה איכותית , מצאתי מלא בזאפ אבל אני לא רוצה לקחת סתם משהו מעפן , המלצה תתקבל בברכה.. תודה מראש אגב תגידו לי מה אתם חושבים על המצלמה הבאה פשוט האם שווה להשקיע את התוספת http://zap.co.il/model.asp?model_id=17777

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by KoM,

במציאות : בסלון :

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by T-Flash,

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by djdodo,

מה אתם אומרים באופן כללי על המצלמה הזאת? בעיקרון אני מחפש תמונות טובות, איכות וידאו כמה שיותר טובה צילום בחושך שיהיה טוב.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by FlameThrow,

אשמח לקבל המלצות למצלמה דיגיטלית עד 250$ אני קונה בארה"ב אין דרישות מיוחדות חוץ מזמן בטריה נורמלי

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ALÞHA,

יום העצמאות - שום דבר מיוחד, שום עיבוד מיותר... רק שריטה עם הקטנה (והמבין יבין).

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם!! אני מחפש מצלמה דיגיטלית חדשה (לא מחודשת!!!!!). קריטריונים: מחיר בסביבות 2500 ש'ח +-. MP 5+ (מגה פיקסל 5+) זום אופטי 4+. ואם אפשר כמה דגמים, ועוד יותר אשמח אם תתנו לי פרטים נוספים בלינקים למוצר שאתם נותנים!!! תודה ושבת שלום!!!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. ניקון D80, עם עדשת הקיט 18-135 מ"מ. הכל נראה קצת מסובך נכון לעכשיו - נקווה שנקלוט את זה במהרה! כמה תמונות: (מהפו'גי הישנה ) http://img262.imageshack.us/img262/4629/dscf2907ot6.jpg http://img227.imageshack.us/img227/6586/dscf2909bl6.jpg

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by shlomom,

קלבת-שבת, חיפה 17.9 Can't take no more Wanna touch that ass

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by waizman,

a rocky road [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אז הנה הדרישות: קומפקטית HD 720p\1080 סוללת לתיום עם חיי סוללה טוב זום טוב להופעות תמונות טובות ואיכותיות מייצב וידאו\תמונה (זו אפשרות) מצאתי כמה מצלמות, שיש להן חלק מהדרישות. צימצתי שתי מצלמות שדי משרתות את הדרישות האלה, ורציתי להתייעץ: Nikon coolpix s9100 Sony H9XV תודה! (:

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by danielpet,

... [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by achapnik,

אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית בסכום עד 1000ש"ח. האם מצלמה OLIMPUS D540 היא מצלמה טובה ואיכותית? אם לא, על מה אתם ממליצים? תודה אבי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by wow,

האם אני צריך חצובה קטנה או גדולה ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by shuy,

אחרי שכל הלילה השמן הזה היה עסוק בלהשמיד את כל גלילי נייר הטואלט שהיו לי בבית, קמתי בבוקר וגיליתי את החצוף בדיוק בתנוחה הזאת: [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by fungiman,

תמיד נושא שכיף לחזור אליו, ועם יכולות המאקרו של הקנון זה פשוט תענוג. החלטתי הפעם להשתולל עם העקומות בפיתוח (רק זה, בלי פילטרים) - תחליטו אתם אם זה מעניין או סתם מחריד... תוספת התמונה הראשונה של האוטובוס לא הסתדרה לי - כנראה בגלל שהפוקוס הוא על קדמת האוטובוס ולא להפך. הוספתי תמונה נוספת שמצאתי של אותו הצעצוע. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. הדרישות - בעיקר לצלם את החבר'ה, אבל גם לצורך טיול גדול מתוכנן. אין לבחורה ידע בצילום או בטכנולוגיה לכן המצלמה צריכה מצבים אוטומטיים טובים. זמן תגובה מזערי ויכולת צילום בתנאי תאורה לקויים יהיה בונוס חביב וכנ"ל זווית צילום רחבה (לטיולים ולחללים סגורים).

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. איבדתי תדיסק עם הדרייברים ורציתי לדעת מאיפה אני יכול להוריד אותם אני יודע שלמצלמה קוראים Twinkle cam היא נראה בצורה ראש אשר יושב על סטנד שמגביה אותה.. על הסטנד שמגביה אותה כתוב Quantum אעריך מאוד כל עזרה. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by gshhar,

מצלמה - S9000 התמונות לא יצאו בכלל כמו שאני ראיתי אותם בעין באותו הרגע,יצאו רכות,מבחינת הצבעים,חדות וכו'. עכשיו השאלה שלי היא איך אני יוכל להתקרב ככל שניתן למה שראיתי בעין באותו הרגע כי הצבעים היו ממש ממש יפים (ממש לפני השקיעה).

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by PropHat,

לכבוד היום-הולדת התחדשתי ב- D90 + 18-105 ;D המצלמה מצויינת, איכות בנייה טובה מאוד והכי חשוב האחיזה מאוד נוחה לי. יש לי כמה minor issues שהייתי רוצה לפתור בעזרתכם. קודם כל רכשתי פילטר של Hoya ובחלק מהתמונות יש הילה שככל הנראה נגרמת מהפילטר. דוגמא: help? שמתי לב שגם עם הפילטר מורכב לוקח למצלמה בערך כחצי שנייה יותר להתפקס.. זאת תופעה ידועה? שנית, אתמול בלילה כשכיביתי את המצלמה הLED של הכרטיס זיכרון התחיל להבהב ללא הרף ולא משנה מה עשיתי (הוצאתי את הכרטיס זיכרון, בטרייה ואת העדשה) כלום לא עזר. בסוף הלכתי לישון והתעלמתי מזה בתקווה שאני אוכל לפתור את זה למחרת. היום התעוררתי וגיליתי (לא להפתעתי) שזה גמר לי את הבטרייה.. אחרי שטענתי אותה הוצאתי את הכרטיס זיכרון ופתאום הבע…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לכולם חזרתי ביום ראשון האחרון מתאילנד היה מדהים יש לי מלא אבל מלא תמונות משם ואני חייב לפתח בזול ואמין עם אפשר ?? מישהו מכיר מקומות כאלה התנסה בזה פעם?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. תיכנסו מהלינק זה מהקור הגדול http://www5.domaindlx.com/alextazi/picture%20002.jpg http://www5.domaindlx.com/alextazi/picture%20004.jpg http://www5.domaindlx.com/alextazi/picture%20006.jpg אוקצור אני יצלם עוד כמה תמונות מחר ויעלה לפה...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by dodoboy,

לא משנה החברה ... מחפש את המצלמה הכי טובה במחיר הזה שיש היום בשוק..

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.