צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שאלה קטנה, האם יש הבדל משמעותי נוסף חוץ מהמייצב בין שתי העדשות הללו? Nikon AF-S DX Zoom-Nikkor 18-55mm f/3.5-5.6G ED II Nikon AF-S DX NIKKOR 18-55mm f/3.5-5.6G VR אודה לתשובה מהירה,
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לסנכרן 2 פלאשים (פשוטים,ישנים) עם ה TZ5. יש לי המון סלייבים, הבעיה שהמצלמה מוציאה 2 פלאשים (ראשון מודד אור השני מצלם), והפלאש החיצוני לא נדלק בתמונה- שזה הפלאש השני (והתמונה חשוכה כי המצלמה רואה יותר מידי אור במדידה בראשונה בגלל הפלאש). ניסיתי כל מיני קומבינות בסלייבים, לא הולך. מישהו ניסה? מצאתי את זה, ולא ממש הבנתי- http://users.telenet.be/cisken/Slave_Flash/slave_flash.html (המושג הוא slave trigger ?) מצאתי גם את זה-אם מישהו יודע לבנות לוח אלקטרוני- http://www.dulcemelos.ca/personal/inventions/digiflash.asp תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אתם מעוניינים לרכוש, כדאי לפנות ישירות ליבואן (קרט), דרך האתר: http://www.karat.co.il/contact.php?id=1 כך מקבלים מחיר נמוכים יותר מהמחיר הרישמי המפורסם אצלם.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברה אני צריך את עזרתכם בנידון, כמעט קניתי את האולימפוס C-5000 אבל בסוף התייעצתי עם ממוחה מצלמות והוא אמר לי שהדגם הזה ספציפית, לא טוב! הוא אמר לי ללכת על הקנון A-95. עכשיו מה דעתכם? באולימפוס יש סופר מאקרו, מ 2 ס"מ. ובקנון אין. באולימפוס יש 5.0 מגה פיקסל. בקנון A-95 5.1 מגה פיקסל.... מאקרו מ 5 ס"מ. תודה לכם..... :
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, צילמתי סרטון ורציתי לדעת אם ישנה אופציה דרך תוכנה כלשהי (לא משנה כרגע) להפוך את התמונה לבהירה יותר (גם אם זה יפגע ברמה מסויימת באיכות התמונה..) כמובן ותציג צבעים מקוריים ולא סתם פשוט במקום שחור זה יהיה אפור (שוב, עד כמה שאפשר..) תודה מראש, Zinger777. נ.ב. אם זה לא הפורום המתאים, אני מתנצל ואשמח אם תעבירו את הדיון לפורום המתאים (:
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אפשר להשתמש במצלמה דיגיטלית HP 735 כמצלמת אינטרנט? ??? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מצלמה קיבלתי במתנה (פנטקס optio 33lf), כרטיס זיכרון ובטריות קניתי. עכשיו צילמתי והתמונות בבלאגן. באיזה תוכנה אתם משתמשים/ממליצים ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעניין אם עוד מישהו צילם את המאורע...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! נוסטלגיה לחזור לפה... אז ככה, אני מחפש מצלמה קומפקטית בשביל מטרה אחרת - שיהיה לי ולחברה שלי מזכרות מאירועים יפים ובילויים... אנחנו חובבנים לגמרי בענייני המצלמות, לכן אין שום העדפה ספציפית פרט כמובן לאיכות תמונה מירבית כמובן ביחס למחיר. תקציב- 550 ש"ח אשמח לעזרתכם!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תמונה שצילמתי מהחלון שלי בחשיפה ארוכה. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה למצלמה דיגיטלית + ציוד ב2000 ש"ח היא צריכה להיות קלה מאוד לשימוש במצב אוטומטי שיהיה נוח לאמא ועם כל הפיצ'רים הנחמדים למצב ידני בשבילי אמא שלי תשתמש בה בעיקר לצילום של גינות (היא מעצבת) תודה ד"א אני מעדיף עדשה רחבה על זום גדול
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני מבין טוב בצילום סטילס, צלם וידאו ומפיק. הייתה לי את כל סדרת ה TZ של פנסוניק ומאוד אהבתי, רק שהעדשה חשוכה מידי...(מתחיל ב 3.3) לצילומים מקצועיים יש לי 60D, אני מחפש מצלמת טיולים ומשפחה שתיכנס לכיס. חשוב לי מאוד: עדשה איכותית,רחבה, צבעים יפים ותמונות מוארות ואיכותיות, גם ללא פלאש (אני לא אוהב פלאש). עומק שדה- אם ניתן לקבל מעט בוקה- וטשטוש עדין- טוב... וידאו- חשוב לי מאוד מאוד הוידאו, לא פחות מתמונות, כלומר וידאו איכותי, עם יכולת זום אופטי תוך כדי צילום (כמובן פוקוס עוקב). הבנתי שזום גדול לא יילך במצלמות האלה, אז אני יתפשר על X4 (התרגלתי לX16) ה S95 טובה, אבל הוידאו שלה ממש לא והיא "מיושנת". שקלתי לקנות את ה P300 של ניקון עד שקראתי קצת על ה XZ-1 של אולימפוס. האם …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
זה מה שקורה כשאני מבלה זמן איכות עם אחי הקטן... את התמונה למטה הוא צילם, אחרי שכיוונתי את כל הפרמטרים במצלמה. נחשו מה מקור האור...
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
על האחרונה אני ממש לא סגור למה היא יצאה טיפה מגורענת... צולם ב ISO 400.... דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הלא הוא- הכלב. אשמח לקבל טיפים והערות לגבי הפוזיציה של התמונה. (האם התמקדתי יותר מדי והיה צורך ביותר חלקי גוף, כיצד שילבתי את הנוף).
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפחות 2 מגה פיקסל , פלאש וכמות זכרון כלשהיא . מטרת המצלמה היא לצילום יומיומי עם איכות מספקת ולא צריך משהו מדהים. אם יש אפשרות להשתמש בה בתור מצלמת אינטרנט זה יהיה מצויין.. ואם יש לה מסך חיצוני זה גם כן יהיה מעולה. על פי ת'רדים קודמים פה הבנתי שבמחיר הזה יהיה לי די קשה למצוא מצלמה איכותית , אז בואו נאמר שהתקציב ניתן להימתח עד 700 אולי טיפה יותר אבל ממש עדיף להישאר בתחום ה 500 . חבר"ה רק מי שבמבין ויכול להמליץ על מצלמה איכותית , מצאתי מלא בזאפ אבל אני לא רוצה לקחת סתם משהו מעפן , המלצה תתקבל בברכה.. תודה מראש אגב תגידו לי מה אתם חושבים על המצלמה הבאה פשוט האם שווה להשקיע את התוספת http://zap.co.il/model.asp?model_id=17777
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני מעוניין לרכוש זיכרון מסוג בנפח של 1 ג'יגה. רציתי לדעת אם אני מכניס זיכרון בנפח 1 ג'יגה למצלמה, עלול להשפיע על משך צילום תמונה בודדת? ז"א, מהרגע שצילמתי תמונה אחת ועד הרגע שאני יכול לצלם את התמונה הבאה, יהיה זמן ארוך יותר מאשר צילום על כרטיס בנפח 256 מגה? פשוט שמעתי שעלול להיווצר מצב שבגלל שמדובר בזיכרון בנפח של 1 ג'יגה, הזמן של אחסנת תמונה ואפשרות לצלם את התמונה הבאה עלול להתארכך עד מאוד. תודה רבה לעוזרים, זה נורא חשוב לי!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בשעה טובה הגיעה הבוקר המצלמה אבל לא שמו הוראות בעברית.אשמח לשמוע טיפים ועצות תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם המצלמה הבאה עונה על צרכיי ובכלל איך היא ? Canon PowerShot A2100 IS # מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1000 ש"ח # אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? תמונות קבוצתיות, ריקוד - בעיקר בוידאו (צריך עדשה כמה שיותר רחבה) # האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). אין דרישה מיוחדת # האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. אין דרישה מיוחדת # האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לי…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , יש לי מצלמה של CANON POWERSHOT A80 ורציתי לדעת אם אפשר לחבר אותה למחשב ולהישתמש בה בתור מצלמת אינטרנט ..ז"א שאני יעשה איתה שיחות ווידאו דרך המסנג'ר ..זאת השאלה שלי האם אפשר לעשות דבר כזה ... תודה מ לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אהלן, 2 שאלות: 1. האם יכול להיות שזמן הסוללה של פנסוניק TZ6 ארוך בהרבה מזה של FinePix F100fd? 2. האם כדאי להגיע עם סוללת הליתיום למצב של פריקה מלאה ורק אז טעינה מחודשת? ז"א... נניח שנשארה לי מעט מאוד סוללה - האם שווה לרוקן אותה עד הסוף ורק אז לטעון או שעדיף כל הזמן לשמור אותה טעונה? או... אופציה אחרת? איך הכי "נכון" להתנהג עם הסוללה? תודה רבה, גל
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי רציתי לדעת האם יש צורך בפילטר זה (הבנתי שבלעדיו אסור בכלל להוציא את המצלמה).. ואם כן, איזה חברה מומלצת ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-