צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני יחסית חדש בכל התחום אני עכשיו חוקר במצלמה שלי את המצבים הידני ולא כל כך מסתדר לי אבל בסדר בנתיים הנה התמונה מה אפשר לשפר בה? ובמצלמה שלי יש לי בצד כזה לפעמים שאני לוחץ חצי לחליצה במצלמה זה עושה לי af כזה בצד וזה עושה לי גם יד עם סימן קיראה אין לי מושג מה זה יכול להיות שאני עושה משהו לא טוב? יש לי מצלמה פוג'י s5500 תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי רציתי לדעת האם יש צורך בפילטר זה (הבנתי שבלעדיו אסור בכלל להוציא את המצלמה).. ואם כן, איזה חברה מומלצת ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה...אמא שלי נוסעת...והיא ביקשה ממני לכתוב לה מה צריך להביא... אז ככה...אני לא רוצה דגם...אני רוצה מה צריך להיות.... חשבתי על משהו כזה... לפחות : זום אופטי X3 3.1 מליון פיקסל וידאיו עם קול (128MB כרטיס...לא משנה איזה סוג) ומשהו כזה...יש עוד איזה משהו.... ואיזה מצלמה עונה על הדרישות האלה...(מעדיף עם כרטיס SD, CF, MSD..העיקר לא ולא MMC)...??
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעניין אם עוד מישהו צילם את המאורע...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני מעוניין לרכוש זיכרון מסוג בנפח של 1 ג'יגה. רציתי לדעת אם אני מכניס זיכרון בנפח 1 ג'יגה למצלמה, עלול להשפיע על משך צילום תמונה בודדת? ז"א, מהרגע שצילמתי תמונה אחת ועד הרגע שאני יכול לצלם את התמונה הבאה, יהיה זמן ארוך יותר מאשר צילום על כרטיס בנפח 256 מגה? פשוט שמעתי שעלול להיווצר מצב שבגלל שמדובר בזיכרון בנפח של 1 ג'יגה, הזמן של אחסנת תמונה ואפשרות לצלם את התמונה הבאה עלול להתארכך עד מאוד. תודה רבה לעוזרים, זה נורא חשוב לי!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי אותה ב 1700 שקל כולל נקטיק + זיכרון של 128 מגה ! http://www.steves-digicams.com/2003_reviews/nikonsq.html רציתי לדעת משהו אני לא מצליח לעשות שלא יהיה לי עניים אדומות מי שמבין במצלמות שיגיד לי בבקשה !
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, כבר כמה זמן שאני מתעניין בנושא של צילום במהירות גבוהה אני יודע שאם אני שם על מצב TV במצלמה ומעלה את המד למעל 160 בערך אני יכול לצלם במהירות בלי שיהיו טשטושים או מריחות, הביעה היא שבכל מספר מעל ה160 התמונות יוצאות חשוכות מאוד בלי פלאש, ואני לא רוצה לצלם תמיד עם פלאש, מה שגם זה מאט את הצילום תמונות ברצף רציתי לדעת איך אפשר לכוון את המצלמה ככה שאני יוכל לצלם מהר, בלי פלאש, ושהתמונה לא תצא חשוכה עד כדי כך שאי אפשר להבין מה צילמתי תודה מראש וכאלה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הדרישות - בעיקר לצלם את החבר'ה, אבל גם לצורך טיול גדול מתוכנן. אין לבחורה ידע בצילום או בטכנולוגיה לכן המצלמה צריכה מצבים אוטומטיים טובים. זמן תגובה מזערי ויכולת צילום בתנאי תאורה לקויים יהיה בונוס חביב וכנ"ל זווית צילום רחבה (לטיולים ולחללים סגורים).
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תמיד נושא שכיף לחזור אליו, ועם יכולות המאקרו של הקנון זה פשוט תענוג. החלטתי הפעם להשתולל עם העקומות בפיתוח (רק זה, בלי פילטרים) - תחליטו אתם אם זה מעניין או סתם מחריד... תוספת התמונה הראשונה של האוטובוס לא הסתדרה לי - כנראה בגלל שהפוקוס הוא על קדמת האוטובוס ולא להפך. הוספתי תמונה נוספת שמצאתי של אותו הצעצוע. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין לי מושג בתכום ואיזה סוגי מצלמות קיימות והשוני בין סוגי הזיכרון שלהם או כל מיני פונקציות שהן מכילות.... אם הפשר להסביר קצת על מצלמות וידאו...יעזור לי לבדוק בעצמי....וגם אני יוכל לקנות מצלמה כי הבנתי משהו ולא כי אמרו לי... אני בטוח שאני מחפש מצלמה בייתית ..ולא המפלצות השחורות(מצלמות ולא משהו אחר -**למי שיש ראש כחול) של ערוצי הטלויזיה.. בבקשה עזרה.... :-\
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים באופן כללי על המצלמה הזאת? בעיקרון אני מחפש תמונות טובות, איכות וידאו כמה שיותר טובה צילום בחושך שיהיה טוב.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גם אני מעוניין ברכישת מצלמת וידאו ברמה טובה למדי המיועדת גם לצילום סטילס (רצוי על כרטיס) באשכול קודם הומלצה הסוני HC32 האם יש עוד מצלמות מתוצרת אחרת (חברות איכותיות כמו קנון או פנסוניק) ברמה כזו שעושות את העבודה משום שסוני בהרבה מקרים יקרה יותר אני עומד לצאת לחו"ל ואודה מראש על התשובות.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצות למצלמה דיגיטלית עד 250$ אני קונה בארה"ב אין דרישות מיוחדות חוץ מזמן בטריה נורמלי
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יום העצמאות - שום דבר מיוחד, שום עיבוד מיותר... רק שריטה עם הקטנה (והמבין יבין).
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בשעה טובה הגיעה הבוקר המצלמה אבל לא שמו הוראות בעברית.אשמח לשמוע טיפים ועצות תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה אני חייב את המלצתכם על מקומות לצילום בירושלים ,כל המלצה תתקבל בברכה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התמונות צולמו ביער מגידו ובפארק בחדרה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזו מהמצלמות עדיפה מהשתיים? וידאו קצת פחות חשוב לי, צילום בחושך וזום חשוב אבל מה שיותר חשוב לי זה: תפעול נוח של המצלמה, תמונות איכותיות על מצב אוטומטי, מהירות המצלמה(צילום מהיר, זמן המתנה נמוך בין תמונה לתמונה), וסוללה חזקה... ובכללי תפרטו מה אתם חושבים על שתיהם, ועל מי משתיהם הייתם הולכים. תודה רבה!!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.imaging-resource.com/PRODS/F100FD/F100FDA.HTM נראה שהיא קצת איטית, הפלאש לא מי יודע כמה, קצת SOFTNESS בקצוות והסוללה.. אנחנו כבר יודעים שהיא לא משהו. הסיכום שלהם: Fuji F100fd Conclusion Pro: * Small, compact size * Amazing resolution * Good 28mm wide-angle to mid-telephoto of 140mm equivalent 5x zoom * Excellent corner-to-corner lens sharpness * Only moderate chromatic aberration considering the high resolution and wide-angle * Good Macro mode with good detail * Face Detection recognizes moving and still faces, at any angle * Good selection of useful preset shooting modes * Very good color * Generally good exposure * Dual image stabiliza…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני זוכר שקרוב למשהו כמו לפני שנתיים-שלוש היו ממליצים פה על מטען כלשהו שלא רק מטעין כמו שצריך, אלא גם יכול להציל סוללות שמטענים אחרים טוענים שמתו, כי יש לי כמה RECYKO שהמטען של GP טוען שמתו. לא הצלחתי למצוא שום דבר בחיפוש.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מצלמת וידאו עדיין לא קיבלתי ואני רוצה לדעת אם היא טובה מי שמבין שיגיד לי אים הקישור לא עובד זאת מצלמה של סמסונג mini dv דגם SC=D103 Samsung Mini-Dv SC=D103 עריכת המנהל: ברוך הבא לפורום, אנא הקדש לתשומת ליבך כותרת אינפורמטיבית (ערכתי לך) וכן דאג להציץ שנית בחוקי הפורום בראש כל פורום.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה מה שקורה כשאני מבלה זמן איכות עם אחי הקטן... את התמונה למטה הוא צילם, אחרי שכיוונתי את כל הפרמטרים במצלמה. נחשו מה מקור האור...
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית בסכום עד 1000ש"ח. האם מצלמה OLIMPUS D540 היא מצלמה טובה ואיכותית? אם לא, על מה אתם ממליצים? תודה אבי
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מה חשוב שיהיה במצלמה: 5MP בכל הזומים למיניהם אני לא מבין כל כך מה ההבדל בין זום אופטי לדיגיטלי ואיזה זום נחשב טוב? שלא תהיה גדולה מדי אמממ שתהיה איכותית... שתהיה אפשרות לשים לפחות 512MB זיכרון. ועל מה עוד צריך להיסתכל במצלמה? זהו עכשיו אם אפשר איזה דגם מומלץ שעונה על הדרישות?:\ תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-