עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by KKK,

אני שואל בשם חבר: שלום לכולם, קניתי את המצלמה הנ"ל בהונג קונג ויש לי איתה בעיה. כשהגעתי לארץ גיליתי שהאחריות הבינלאומית לא תופסת בארץ ואני צריך לשלם לישפאר על התיקון, הם גם לא מוכנים לשלוח בשבילי את המצלמה לחו"ל גם אם אשלם על השליחה. הבעיה במצלמה היא כזאת: התמונות נהרסות לי בכל מיני צורות שונות אחרי הצילום. בגלל זה עלה החשד שיש לי בעיה בחיישן ccd והתיקון יהיה יקר ומסובך (רק הבדיקה עולה מעל 160 ש"ח) אבל שמתי לב שהתצוגה הראשונית של התמונה (מיד לאחר הצילום) נראית מצויין והתמונה מתקלקלת רק לאחר מכן , זאת אומרת שהתמונה מתקלקלת בזמן ההמרה מהפורמט המקורי לjpg . לדעתי אם הבעיה אכן בהמרה, יש סיכוי סביר שעדכון פירמוואר יפתור את הבעיה. חיפשתי בכל הרשת ולא הצלחתי למצוא פירמוואר,מצאתי…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by shuy,

לאחר עריכה מחודשת אחרי הביקורות. (הנושא המצולם הוא דיסק קשיח). שימו לב, לא התכוונתי להציג אבסטרקט בתמונה הזו, אם כן הקורפ היה יותר הדוק. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  3. Started by KoM,

• 6 תגובות
    • 848 צפיות
  4. שלום, הגיע הזמן להתחדש במצלמה חדשה, שתי המצלמות הקומפקטיות שיש בבית עומדות לסיים את חייהן ועוד חודש אני טס לחו"ל, לכן מחפש מצלמה חדשה. ונעבור לשאלון: 1. מה התקציב שעומד לרשותך ? 1600 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. ידע בסיסי, אוהב לצלם ולשחק עם המצלמה 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? קומפקטיות של קאנון, מה שהגביל אותי היה הצילום וידאו גרוע, זום קטן, צילום בתנאי תאורה חלשה לא מספק 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו במידת האפשר גם שימושיות - למשל: הרבה תמונות חברה בטיולים בא…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by KrustyTheKlown,

היי מקווה שהשאלה מתאימה לפה אני רוצה לעשות crop לתמונה שצילמתי, אבל המטרה היא שמה שיישאר בתמונה זה החלק העיקרי בלבד (מוצר מסויים) עם רקע לבן למשל להלן הדגמה : האם צריך לצלם בדרך מסוימת כדי להגיע לתוצאות כאלה או תוכנה מיוחדת ? תודה נתי

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  6. Started by Silxver,

הנה הבת דודה שלי בפוזות דוגמנות והנה עוד כמה מיום אחר ... ולסיום קבלו אחת מהמובחרות שלי http://d-spot.co.il/forum/index.php?act=Attach&type=post&id=138160

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  7. Started by meni12321,

ברצוני לקנות מצלמה משפחתית, קומפקטית אני מניח , שתצלם טוב ובחדות לפחות 8 מגהפיקסלים, והכי חשוב גם זמן בטריה ארוך. המצלמה הדיגיטלית שלי כרגע היא פוגי A600 6 מגה פיקסלים, מצלמת באופן סביר,אך הבטריה שלה מספיקה אולי לחצי שעה. בבקשה תמליצו לי על משהו טוב שיהיה עמיד. תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום לכולם, ערב טוב, ברשותי מצלמה דיגיטלית שרכשתי בהמלצתכם לפני שנה+ , דגם Caplio G3 של חברת Ricoh. אני מרוצה מהמצלמה ולא מזמן גיליתי שאם מצלמים באופציית "Sport" ובוחרים באופציה של רצף תמונות בתוך תמונה אחת: יש אופציה במצלמה שמפרידה את התמונות בעצם ומאפשרת לי לצפות בתמונה הגדולה, המחולקת, כסרט נע! כשאני מעביר את התמונה למחשב, אני מקבל תמונה גדולה עם ריבועים, כמו בתמונה המצורפת. השאלה שלי היא, כיצד ניתן לפצל את התמונות לרצף תמונות? תודה רבה, אורן.

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  9. צפיתי בכמה תמונות שצילמתי על גבי הכרטיס זיכרון ושסובבתי את התמונה היא נדפקה, נהיה פס באמצע ואני לא מצליח לסדר את זה (ניסית לסובב וזה לא עובד) מה אפשר לעשות? :-\ (אתמול הסתכלתי מהחלון שפתאום אני רואה 3 תוכים ענקיים, מסוג דררה, יושבים על הענפים, התמונה צולמה ממרחק של כ5 מטרים) עוד תמונה http://img170.imageshack.us/img170/7826/dscf1840ki0.jpg

• 6 תגובות
    • 961 צפיות
  10. Started by .AloN,

שלום לכולם, אחותי החכמה הפילה את המצלמה שלי, Canon A610, בדיוק על העדשה בזמן שהיא היתה דלוקה. והמראה הוא לא יפה.. לקחתי אותו לתיקון, ואמרו לי שלתקן דבר כזה יעלה לי 600 ש"ח. המצלמה כבר בת שנתיים והסכום הזה פשוט נשמע לי מנופח מידי.. לדעתכם, האם שווה לתקן אותה במחיר הזה ? או שאם אני אוסיף עוד 100-200 ש"ח אני כבר אוכל לקנות אחת חדשה שווה באיכותה לפחות ? (יש אפשרות לקנות מארה"ב) תודה !

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  11. סתם נושא כללי, בלי יותר מדי מטרות. לאחרונה התגלגלה לידי מצלמה 510A מהסדרה הנ"ל ואני יכול להגיד שאני ממש מרוצה, יש לה זמן סוללה ארוך (עד עכשיו הייתה לי מצלמה ענקית שלHP שהייתה אוכלת 4 סוללות תוך פחות מחצי שעה צילום), אפשרות לכוון את הפוקוס ידנית והיא קומפקטית. לדוד שלי יש 710SI (או משהו כזה) שהיא גם ממש טובה, יצוב תמונה, זמן סוללה ארוך ומסך ענק אבל יש לי כמה שאלות לגבי הסדרה ובכלל - 1. איך המספור הולך? ל510 שלי יש 4 מגה פיקסל, ל710 יש 6 אבל ל6XX יש 10 מגה פיקסל ? 2. יש אפשרות לראות את מצב הסוללה? (ראיתי רק כשהיא מתרוקנת אז יש כזה סמל אבל במצב רגיל לא ראיתי) * מה דעתכם על הסדרה? (A XXX) יש מצלמות טובות יותר באיזור ה1.2?

• 6 תגובות
    • 896 צפיות
  12. Started by Esparco,

אני מתלבט בין שתי המצלמות האלה. מי מהן יותר טובה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by aleXtazi,

סתם היה רגע של שעמום ובידיוק מצאתי בבית את הדבר הנחמד הזה והחלטתי לאלתר מהשהו תהנו. אשמח לתגובות כמובן [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 993 צפיות
  14. Started by oFiR 22,

אמא שלי נסעה לחו"ל וקנתה מצלמת cannon קטנה קטנה 4.0MP, מישהו יודע אולי על מה אני מדבר, כי זה מסקרן אותי (עוד לא ראיתי אותה)... תודה מראש, אוטפיר

• 6 תגובות
    • 945 צפיות
  15. Started by xoxolka,

בימים האחרונים אני קורא שקט של הפורום שלכם, מנסה לחשוב על מצלמה. אני מחפש מצלמת כיס בעלת איכות תמונה טובה ושתהיה אף מהירה יחסית, שכן כל העניין שלי בה הוא השליפה המהירה עם התמונה החדה. הייתי מאוד מעוניין אף בזום סביר, אבל אני מניח שזה פחות חשוב. בכל מקרה, עיינתי בהיסטוריה של הפורום וגיליתי שאתם ממליצים על F30 או F31, אך הצרה היא שהמצלמה הזו ירדה מהשוק. יש את F50, אבל אני לא יודע אם כדאי לרכוש את המצלמה הזו או אולי אתם יכולים לעזור לי במצלמה יותר כדאית. אגב, נעזרתי רבות בהיסטוריה של הפורום כדי להתלבט ולהתלבט ולחזור להתלבט לפני שרכשתי לאחרונה את ה30D של קאנון, ואני מודה לכם מאוד על כל אותם רגעים של קריאה, חשיבה, הירהור והתלבטות.

• 6 תגובות
    • 955 צפיות
  16. Started by shuy,

תמונה 1,2,3,5 - בובצו'. תמונה 4 - לילו. תמונה 6 - ניקו. תמונה 7 - מיץ. תמונה 8 - המסעדה הגדלה. תמונה 9,10 - הסוף הבלתי נמנע של גלילי נייר הטואלט שלי. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 945 צפיות
  17. Started by Tapeworm,

• 6 תגובות
    • 856 צפיות
  18. Started by K0sTa,

תגידו מה ההבדל של שתי המצלמות האלה : NIKON COOLPIX 7600 NIKON COOLPIX 7900 ואם שווה לקנות את אחת מהם בכלל ולמי שיש את המצלמה שיכתוב עליה תודה

• 6 תגובות
    • 899 צפיות
  19. הכל בכותרת. אני מתחיל בצילום - או יותר נכון חובבן וכשאחי בבית אני לוקח את המצלמה שלו ומצלם סתם לכיף . אז רציתי לדעת מה אתם ממליצים לי לקנות עד 1000 שח. לילה טוב.

• 6 תגובות
    • 786 צפיות
  20. יש אותה באופיס דיפו עים נרתיק וזכרון 1GB ב 1290 ש''ח האם שווה אני צלם מתחיל..

• 6 תגובות
    • 812 צפיות
  21. Started by PyroGhost,

תמונה שצילמתי באחד הטיולים שלי לאורך שובר הגלים בהרצליה עם ידידה (: [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 827 צפיות
  22. לאחרונה אני רואה הרבה פעמים פרסומים כגון: "מצלמה מדהימה! 8 מגה פיקסל! 8 מיליון פיקסלים!" עכשיו, ממתי מגה זה מיליון? מה קרה לאלף? סליחה על ביזבוז זמנכם, אבל זה ממש התחיל להציק לי.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by R0tem1,

כשאני מנסה להעתיק את התמונות אני מקבל הודעת שגיאה, או שהמיקום (כל התיקיה) לא נגישה או שתמונות ספציפית לא ניתנת להעתקה והכל מתבטל. נסיתי גם עם כבל וגם עם קורא כרטיסים התמונות שם ממש חשובות... מה אפשר לעשות??

• 6 תגובות
    • 972 צפיות
  24. למישהו יש מושג מה אומר "אינטרפולציית חומרה" במאפיינים של מצלמות דיגיטליות? האם תמיד יש את זה? חשוב שיהיה? חשוב שלא יהיה?? אין לי מושג בזה אה ועדכון קטן.. אני לא מקצוען ולא מעוניין להיות.. אני רוצה סתם מצלמה חביבה כזו לצילום חפיפניקי יש מחירים די נמוכים לחברות לא מוכרות, ואני רוצה לדעת באילו מהבאות אפשר "לבטוח", אם בכלל: Emage MERCURY NEAO

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. שלום לכולם.... אני מחפש מצלמה דיגיטלית (זו תהיה המצלמה הדיגיטלית הראשונה שלי...הגיע הזמן) אני לא מבין כלום במצלמות דיגיטליות וצריך קצת עזרה, המצלמה תשמש אותי בעיקר לטיולים (משלחת לפולין ועוד) -צילומים חובבניים בעקרון התקציב שלי הוא 1000-1500 (אפשר עוד 200 שח אבל לא יותר. האפשרויות שלי הן: NIKON - Coolpix 2100,2200,3100,3200,4300,4500,SQ etc OLYMPUS - μ-25,30,400,410 / X-250 /E-1 etc - C -3020z,4000z,5050z,700uz,730uz etc Fuji film - Finepix S5000 etc Pentax - Optio -550 etc בבקשה תמליצו לי איזה מבין המצלמות האלה הכי טובה יחסית לתקציב שלי (המצלמות האלה מתחברות לי לנגן iriver h320 - mp3 ) תודה מראש...דניאל

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.