צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מתלבט בין Canon powershot sd300 ל Fujifilm F10 איזו עדיפה? בעקרון אני מחפש מצלמה איכותית וקטנה שנכנסת לכיס ושאין לה דילי כי יש לי Nikon 4300 כבר שנתיים ויש לה דילי רציני ובעיה בצילום בחושך והיא לא נכנסת לכיס אבל אם אשקיע שוב סכום לא מבוטל אז אני רוצה שזה יהיה עבור מצלמה שארגיש משמעותית שהיא יותר טובה מהניקון מה אתם אומרים? תודה רבה, בועז
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני כרגע בהתלבטות בין 3 מצלמות 1. FUJI FINEPIX A210 2. FUJI FINEPIX A330 3. CANNON A60 אני יודע שהפורום מהלל את הA60 בתחום מחירה אך אם ניתן להשיג את 3 באותו מחיר לא עדיף הA330 עם 3.3 MP ? אני גם יודע שכרטיסי ה יקרים יותר אך זה לא משיקולי, כרגע אני מתלבט בין המצלמות הנ"ל . האם למישהו יש פה את אחת מהפוג'י ויכול להאיר את עיני ? הביקורות המקצועיות דווקא היו טובות ואני נוטה לכיוון הA330 הדקה והחדשה יותר. אשמח לעצות וטיפים
-
- 4 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום, בימים האחרונים עשיתי מחקר ארוך במיוחד ומרשימה של כמה עשרות מצלמות צימצמתי ל-3 מועמדות סופיות. מטרת המצלמה: צילומי טיולים/משפחה וכו'..., אין לי ידע מקצועי בצילום וכנראה שהאפשרות האוטומטית תהיה זו שאני אשתמש בה. אלה המועמדות: 1. Sony wx150 2. Canon elph330/ixus255 3. canon s100 על פניו ל-S100 יש יתרון בנתונים אבל מבחינת איכות תמונה גם 2 המועמדות הראשונות לא רחוקות בהרבה (לא לקחתי בחשבון את עניין הצמצם הגדול יותר אלא רק מבחינת ISO מול ISO) ויש הפרש במחירים. עוד עניין זה שלS100 הייתה LENS ERROR וזה משהו שקנון אישרה, שמעתי שמדובר רק בדגם האמריקאי אבל אני לא יודע אם זה נכון וגם אני לא יודע מאיפה מגיעה המצלמה שאותה אני רוכש. הדברים שהכי חשובים לי זה איכות תמונה ומהירות תוד…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האולימפוס PEN, פנסוניק GF-2 או הסוני NEX על מה אתם הייתם הולכים? אני לא אוהב להתעסק יותר מדי עם ההגדרות ובד"כ מצלם על אוטומט... זה אולי יעזור לכם לעזור לי מהפוסט הקודם : •מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 3 אלף אבל ככל הנראה אני אקנה את המצלמה בסין ככה שהמחירים בארץ לא הכי רלוונטיים •אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם וגם אבל יותר ביום, בעיקר נופים וצילומים מקרוב •האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). אני בדרך כלל לא מתעסק יותר מדי עם פלאש פשוט שם אותו על אוטומט •האם יש לך נכונות לצלם …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתלבט כבר כמה זמן בין שתי המצלמות אחת canon A75 והשנייה היא D-535 של אולימפוס אשמח אם תוכלו לעזור לי להגיע להחלטה או לספר לי על ההבדל בינהם שאמור להוות שיקול בהחלטה שלי.... בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום הגעתי ל 3 חלופות אלו למצלמה דיגיטלית. אני מחפש מצלמה בעיקר לשימושים ביתיים אם אולי קצת שליטה ידנית. חשוב לי שהתמונות יהיו טובות, שהמצלמה לא תהיה איטית ולא זוללת סוללות (דרך אגב למישהי מהן יש אופציית וידאו טובה?) איזו מהן לדעתכם עלי לרכוש? (או מצלמה אחרת)
-
- 5 תגובות
- 952 צפיות
-
-
ההתלבטות היא בעיקר בפיצ'רים, ובמיוחד בחדות התמונה (הכי מעניין אותי) מישהו השווה ביניהם? מה עדיף? (המצלמות עולות אותו הדבר)
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין שתי המצלמות האלו. מישהו יודע איזו מהן יותר טובה ולמה? תודה
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
חבר של אבא שלי, רוצה לקנות מצלמה והוא מתלבט כבר כמה זמן בין שני אלה.. הוא לא יודע מה יותר כדאי לו, או לוותר על מגה פיקסל אחד. או לוותר על מייצב תמונה. מה אתם אומרים? המייצב תמונה, הכרחי בשביל זוום גבוה (ללא חצובה)? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שתי המצלמות הבאות: Nikon Coolpix S6300 Canon ELPH 100 HS (IXUS 115 HS) קצת רקע: אני רוצה לקנות מצלמה מתנה שתשמש לצילומים כלליים למישהו שלא מבין במצלמות יותר מידי כך שבגדול רצוי שיהיה לה מצב אוטומטי איכותי ושלא תהיה מסובכת להפעלה... טווח מחירים הוא עד 1100 שקל... תודה מראש לעוזרים! נ.ב. אם למישהו יש מצלמה אחרת להציע אני ישמח, שתי המצלמות הנ"ל היו נראות לי טובות ביחס למחיר...
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ב SLR הזום לא גדול אם לא משקיעים הרבה כסף בעדשה - נראה לי כי הזום של עדשת הקיט של ניקון הוא בין 3 ל 4 ... זום מאוד קטן. מצד שני הפנסוניק FZ18 זה מצלמה דמוי SLR וזום חשמלי. לגבי ה SLR חשבתי על NIKON D40 / D40X - הבדל של 6 מגה מול 10 מגה - העניין שגודל החישן זהה בשתי הדגמים ולכן אולי ה 10 מגה פחות טובה אז מה עדיף?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן צמצמתי את הבחירה שלי ל 2 מצלמות 1. CANON SX20IS 2. PANASONIC TZ7/ZS3 מה עדיף? 1. אני מצלם הרבה את הילדים בפעילות - אז חשוב שהמצלמה תהיה מהירה 2. צילום וידאו 720P גם חשוב (אני יודע שזה לא בא להחליף מצלמת וידאו) אבל עדיין ניתן להפיק וידאו ברמה טובה בלי לסחוב 2 מצלמות - איזה מצלמה תפיק וידאו יותר איכותי? 3. צילום במצב MANUAL - אמנם לא הרבה, אבל כשיש זמן אני נהנה מזה... איזה מצלמה לפי דעתכם תשרת אותי בצורה טובה יותר? האם יש הבדל בין TZ7 לבין ZS3 ? הבנתי שה TZ7 זה דגם PAL וה ZS3 זה דגם NTSC קראתי איפושהו שמישהו רשם שהדגם ZS3 קצת יותר טוב מה TZ7 וגם צילום הוידאו יותר איכותי האם זה נכון? האם ניתן להשיג את ה ZS3 בארץ או שיש כאן רק TZ7? האם יש דגם אחר שכדאי לקחת…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז מחיפוש פה בפורום וברחבי הרשת צמצמתי את האפשרויות לשני דגמים: ה Panasonic TZ5 שממש מומלצת פה בפורום ובכלל. וה Canon SX110IS שלא ממש מצאתי התייחסות אליה בפורום וגם ברשת, כנראה בגלל שהיא די חדשה, אבל ממה שכן מצאתי נראה כאילו היא מתחרה ראויה. שניהם די דומים מבחינת המפרט והמחיר.. ולכן אני מבקש את עזרתכם בהכרעה תודה מראש וסופ"ש נעים לכולם.
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מצלמה לצילום נופים ומאקרו, בתנאי תאורה לא אידאליים (כולל לילה). הדרישות הן זום X10 לפחות, 7Mpix לפחות, מייצב תמונה בסיסי כלשהו. אני מחפש את המצלמה שתתן לי תמונה עם הכי פחות רעש ולא תעוות צבעים גם בזום מקסימאלי וגם בתאורה לא טובה נכון לעכשו אני מתלבט בין- http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=788086 - ניקון. אי אפשר לטעות יותר מידי... http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=752219- אהבתי את התמונות שלה, זוכר שהחברה הייתה טובה לפני עשור, לא יודע מה קורה איתם היום. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=736933- תמונה לא רעה בכלל, עונה על הדרישות והכי זולה מכולם- לא בטוח שההבדל בינה לבין המצלמות האחרות שווה את ההפרש (300~400 ש"ח יותר). השאלה לגביה זה …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החלטתי להשקיע כסף ולקנות מצלמה חדשה.. הייתי רוצה להתמקצע בתחום ובגלל זה חשוב לי לבחור מצלמה טובה מבין המצלמות שאנשים המליצו לי עליהן. אני לא כל כך יודעת מה המחירים של כל אחת.. אלא רק בערך.. אבל הטווח מחירים שאני מחפשת הוא בסביבות ה1500-2000.. כעיקרון אני מחפשת מצלמה שיש לה זום יחסית גדול, שאפשר לצלם בה וידאו באיכות טובה, שיהיו לה כל מיני אפשרויות (כמו למשל משהו שראיתי שיש בS5 IS- שאפשר לצלם את התמונה בשחור לבן ולבחור שרק צבע אחד יבלוט בתמונה.. וכל מיני דברים כאלה).. ובעצם מצלמה שתהייה כמה שיותר איכותית (בטווח מחירים הזה). מקווה שתוכלו לעזור לי.. זה האפשרויות שהוצעו לי (בינתיים רוב האנשים המליצו לי על האפשרות הראשונה, אבל לא כולם מבינים גדולים במצלמות אז החלטתי לבדוק א…
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום אני שוקל לקנות מצלמה דיגיטלית בטווח מחירים שבין 500 עד 800 הדרישות הם: צילום תמונות בחושך באיכות בנונית עד גבוה צילום וידאו עם קול גודל המצלמה לא משנה גודל הזיכרון אם אפשר שהייה גדול הנה הדגמים ואם ישנם עוד דגמים שאולי פיספתי ואתם מכירים שהם הרבה יותר טובים מאלו שהצגתי כאן תוכלו להגיד לי . PowerShot A550וCanonו DSCS650וSonyו Coolpix L10וNikonו תודה לכולם על העזרה !
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
היי, ובכן הגיע הזמן לקניית דיגיטלית חדשה. בשבוע האחרון קראתי לא מעט ביקורות על מצלמות, כמו כן חיפשתי לא מעט בפורום אך עקב דעות חלוקות אני מבקש את עזרתכם. התקציב שלי נע מ1100 ל1800 ש"ח, תלוי בסוג המצלמה שאבחר. השימושים העיקריים שלי הם טיולים, משפחה וכו', אך אני גם אוהב לצלם בתור תחביב: נופים, מאקרו, שקיעות... המצלמה שיש לי כרגע היא HP M407, והיא אינה מספיקה לשימושים שלי. ההתלבטות העיקרית שלי האם לקנות מצלמה קומפקטית, Canon A620, או מצלמה גדולה יותר, זום גדול (למרות שאני בספק אם אשתמש בזום המקסימלי לעיתים קרובות), אך בעיקר איכות טובה יותר. השאלה שלי היא האם יש שוני גדול בין האיכות של הצילום במצלמה בסגנון הA620 לבין מצלמה בסגנון הS2? האם הA620 תספיק לי לצילום נופים, …
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
היי טוב... אז הייתי נעול בהתחלה על המינולטה A2 אבל אחרי השוואה עם הסוני 828 ירדתי ממנה עכשיו צצה לה ה olympus c8080 שקיבלה ביקורות טובות מאוד ותמונות חדות וטובות אשמח לקבל דעה נוספת
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין Casio EX-60Z Canon SD600 Sony DSC-W50 חשוב שיהיה באזור ה1000 ש"ח, תמונה כמה שיותר איכותית, המתנה קצרה בין צילום לצילום, צג LCD ברור ואיכותי וחיי סוללה ארוכים. אשמח גם להמלצות נוספות, קראתי כאן על פוג'י F20, היא יותר טובה מהדגמים שציינתי לעיל (לא בדיוק אולטרא קומפקטית ולא אהבתי שהיא משתמשת בכרטיסי )?
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
לאחר שיטוט קל בפורום שמתי עין על כמה דגמים ספציפיים: 1. ה CANON A710 ( פרטים) 2. ה FUJI F30( פרטים) 3. ה FUJI S5600 ( פרטים) 4. ה CANON A700 ( פרטים) האם ישנן מצלמות טובות יותר בטווח המחירים הזה? בנוסף, מה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהדגמים?
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה, אני מתלבט בין המצלמות הבאות: Fuji FinePix E550 Canon Powershot A95 C765 Olympus (קצת מעל התקציב, ושמעתי שגם בה, כמו במצלמה שיש לי היום, הצילום בתנאי אור לא טובים ממש לא טוב) עכשיו אני עם FINEPIX S3000, מצלמה די זוועתית לדעתי, אז רציתי לקבל קצת עזרה בהחלטה לגבי המצלמה הבאה שלי... תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית. אני לא מבין בזה אז רציתי המלצות למצלמה חבבנית + כי אני לא מקצוען. בקיצר שיהיו את כל הפונקציות שיש היום ויראו טוב. תודה נ.ב שמעתי על מצלמה canon a95 איך היא? ב1890 ש"ח
-
- 7 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה ואני מתלבט בין שתי המצלמות האלה: http://www.officedepot.co.il/(kknnlc45abyq...=593379&CID=100 http://www.officedepot.co.il/(kknnlc45abyq...=593589&CID=100 במצלמה הזאת: יש זום גדול X10, עדשה גדולה אך אין בטריות נטענות והיא כבדה יותר והעדשה בולטת תמיד. ולעומת זאת המצלמה הזאת: יש זום קטן יותר X3, עדשה קטנה יותר הבטריה נטענת, היא קלה יותר והעדשה נכנסת פנימה. השאלה שלי היא האם יהיה הבדל משמעותי בצילום בגלל סוג העדשה כי הן עולות בערך אותו דבר
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
מחפש לקנות מצלמה חדשה בתקציב של סביבות ה- 800 שקל מצלמה רגילה.. לצילום בעיקר בטיולים שימוש בייתי מתלבט בין קנון sx130 לבין ניקון L110 איזו עדיפה והאם יש לכם המלצות נוספות בתקציב?
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
בס"ד שבוע טוב חבר'ה אשמח לעזרה אני מתלבט בין קנון A3200 במחיר של 530 כולל תיק לקנון A3300 במחיר של 600 כולל תיק האם כדאי להוסיף בשביל ההבדלים ביניהם? ובכלל אם יש למישהו מצלמה במחיר זהה שהיה ממליץ עליה יותר מהם, אשמח לשמוע.. בגדול לידע הכללי השימושים הם סטנדרטים התמונות אמורות להיות מפותחות רובם לא לשבת על מחשב או משו. וחשוב שיהיה צילום באיכות HD עם קול זמן בלתי מוגבל.. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-