צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
מעל נתב"ג אל תאשימו אותי על המיקום בפריים... לא ידעתי איפה הוא יבוא קרופ:
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שמתי לב ש95 אחוז מהתגובות פה הם "אהבתי"\" לא אהבתי" (בד"כ זה קיצוני יותר לשני הצדדים עד כדי כך שאנשים כותבים תגובה של שני מילים -"גועל נפש",למשל ). תגובות כאלה לא מוסיפות כלום לפורום לדעתי, ובטח שלא לצלם שרוצה לקבל חוות דעת כדי לשפר בעתיד וללמוד מטעויות. הצלם לא יכל להבין מה כל אחד חושב על התמונה שלו בלי שיגידו לו, בשביל זה הוא מפרסם פה את התמונה, בשביל לקבל ביקורת, לא רק דעות- שזה נחמד, אבל לא המטרה העיקרית של פורום צילום. סתם רציתי לשתף אתכם , ערב טוב.
-
- 5 תגובות
- 918 צפיות
-
-
מצלמת סטילס דיגיטלית, עם כרטיס זיכרון טוב, ואפשרות לצלם וידאו ... תודה!!!
-
- 4 תגובות
- 945 צפיות
-
-
למישהו יש הצעות מעניינות לצילום תמונות שקשורות בפיזיקה (מכניקה)?
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
קיבלתי סופסוף את ה 10D + עדשת ה 18-55 EF-S (שעברה ניתוח להסרת ה S). הגיע הזמן להניח את ה Coolpix 5700 על הרצפה ולדרוך עליה כמה פעמים [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה הציעו למצלמה של אולימפוס C-370 ב590 שח... שווה?? יש משהו בדיוטי פריי שהוא טוב??? (בבקשה תגידו לי כי FireFox לא נכנס לי לאתר של סקאל)... יש לה אפשרות של צילום וידיאו עם קול?? יש איזה מצלמה באיזור מחירים הזה...שהיא גם טובה...(מומלץ בלי כרטיס )..
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום יש לי מצלמת canon s100. הפלאש בה לא עובד. הנציג של 4h אומר לי שהתיקון לא באחריות כי המצלמה קיבלה מכה, והציע לי תיקון ב400 ש"ח. האם זו התחמקות מתיקון? האם המחיר לתיקון בעיה כזו סביר?
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
היי חברים, לאחר זמן רב שלא העלתי תמונות לפורום, חזרתי עם מקבץ תמונות משני טיולים שנערכו אתמול ולפני שבוע. האחד למערות בית גוברין והשני למעיינות הסטף שליד ירושלים. טיולים מומלצים לחובבי הטבע, כמובן שיש לקנח בארוחה בשרית בישוב אבו-גוש. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 913 צפיות
-
-
-
צולם במקדש הקופים - אי שם בנפאל הרחוקה והמדהימה.
-
איך בידיוק אני יכול להקטין בנפח תמונה דיגיטלית, לא ממש הכפט לי אם האיכות תירד או הרזולוציה , אבל אני חייב שהתמונה תשאר בפורמט jpeg . תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי קובץ תמונה מסוג JPG בנפח של 200kb אך אני מעוניין להקטינו לנפח של 63kb לכל היותר, וזאת ללא פגיעה כלל באיכות התמונה !!! האם ניתן? ואם כן באיזו תוכנה ?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. כפי שכולכם בטח יודעים, תמונות ממצלמה דיגיטלית שוקלות המון, כ-750-1400KB לתמונה. יש את הדרך של לפתוח בצייר לשמור בשם על אותה תמונה ואז היא מוקטנת בערך ב-60 אחוז מגודלה המקורי. אני מחפש תוכנה או שיטה כל שהיא לעשות את ההקטנה הזאת בצורה המונית(לכמויות גדולות של תמונות) אם למישהו יש את מה שאני מחפש אני אודה לו מאוד.
-
- 7 תגובות
- 978 צפיות
-
-
-
מאז הצילום האחרון. מצטער על הקישור, היא פשוט רחבה מדי לפורום. צריך גם ללחוץ שוב על התמונה כדי לראות אותה ב100% בחלק מהרזולוציות. (המצלמה חזרה, בקרוב עד כמה פוסטים )
-
- 14 תגובות
- 987 צפיות
-
-
מקרא תקציבי: עדשת NIKON 18-105MM F3.5-5.6 VR ED - עולה 1600 שקל מצלמה דיגיטלית | מצלמות דיגיטליות | מצלמת וידאו | - Nikon AF-S DX NIKKOR 18-55mm f/3.5-5.6G VR זמין במלאי!! עדשת Nikon AF -S DX Nikkor 18-55mm f/3.5-5.6 VR - עולה 550 שקל מצלמה דיגיטלית | מצלמות דיגיטליות | מצלמת וידאו | - Nikon AF-S DX Nikkor18-105mm f/3.5-5.6G ED VR זמין במלאי!! עדשת Tamron AF 70-300mm F/4-5.6 DI LD MACRO - עולה 950 שקל מצלמה דיגיטלית | מצלמות דיגיטליות | מצלמת וידאו | - Tamron AF70-300mm F/4-5.6 Di LD Macro עדשת sigma 18-200mm f3/5-f6.3 DC - עולה 1300 שקל מצלמה דיגיטלית | מצלמות דיגיטליות | מצלמת וידאו | - Sigma 18-200mm F3.5-6.3 DC for Nikon עדשה Sigma 18-125mm f3.5-5.6 DC - עולה…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
-
לא,זה לא צולם בצרפת,אלא בפארק בר"ג ,היכן שעדיין יש הרבה מים,וברווזים/אווזים. צולם עם זום דיגיטלי. ד"א - איך מעלים תמונות ישירות לאתר (לא דרך לינק)? - ראיתי שאפשר לבצע upload file ,אבל איך משלבים אותו בהודעה? תגובות יתקבלו בברכה
-
- 4 תגובות
- 931 צפיות
-
-
התמונה לא נערכה כלל (בלי תוכנות במחשב כרגע). http://img321.imageshack.us/img321/5489/dscf1478ny2.jpg
-
- 10 תגובות
- 850 צפיות
-
-
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי, יצאתי לסיבוב ראשון(בערך) עם המצלמה החדשה שלי(400D) ולא שמתי לב שה-ISO היה 1600 =\ הצילומים היה בשדה באור יום מלא. זה נראה על הפנים, האיכות לא טובה ויש מלא רעש בתמונה. אפשר לתקן את זה?
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-