צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אוקיי אז קניתי לא מזמן g12 אך אני יחסית לא משתגע עליה והייתי שמח להחליף. מצד אחד איכות התמונה נחשבת לטובה ( למרות שלא השתגעתי מי יודע מה ) אך מצד שני היא קצת כבדה וגדולה בשבילי בהתאם למה שהיא מאפשרת( s95 למשל מאפשרת את אותו הדבר כמעט אז למה לסחוב משהו בכפול משקל??). כאשר נסעתי למשל לפראג לכמה ימים, די סבלתי לסחוב את הg12 וזה קצת פגע לי בהנאה שבטיול. אני מחפש כרגע מצלמה קצת קטנה יותר ובעיקר איכותית לפחות כמו הg12 בצילום על auto. אין לי שום כוונה להתחיל לכוון פרמטרים במצלמה, חוץ מאולי בהתחלה קונטרסט והגדרות קבועות שכאלה. אם אני מתכוון לצלם על auto ובהנחה שאני מתכוון לצלם בטיול נופים, הרים וכו' האם לדעתכם s95 או s100 הן אופציות טובות?? אשמח להצעות אחרות אם יש כאלה. (ולא סופר…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש ברשותי את המצלמה NIKKON COOLPIX 3200 עד אתמול במשך כמה שנים חשבתי שהיא לא משהו בכלל. המצלמה רק 3.2MP. ממזמן ניסיתי לצלם משהו מקרוב במרחק של איזה 10 CM ויצא על הפנים לא משנה איזה תאורה השתמשתי, אמרתי בוא נראה את המפרט של המצלמה ואז ראיתי שהמצלמה מסוגלת לצלם צילום מאקרו במרחק 4 CM אז אמרתי כנראה יש אופציה שאני לא מכיר, אז אמרתי לעצמי רגע יש כל כך הרבה אופציות במצלמה שאני אפילו לא משתמש אולי הם באמת טובות, כי תמיד הייתי שם בחוגה על הסמל של המצלמה וזהו. אבל כנראה שטעיתי ובגדול, אני אפילו יכול לשחק עם הפוקוס באיזה איזור בתמונה -וזאת אחרי שהורדתי את הMANUAL של המצלמה- מסתבר שיש שם הרבה דברים שימושיים. לדוגמא הנה תמונה שצולמה שהמצלמה במצב הרגיל שהייתי מצלם תמיד: והנה תמו…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בין ה-31 באוקטובר ל-7 בנובמבר הייתי בפולין במסגרת משלחת לפולין מטעם בית הספר. התמונות הכי יפות לטעמי יצאו בפלנטה אושויץ. גדר פנימית בתוך אושויץ-בירקנאו (אושויץ 2, מחנה ההשמדה) המפרידה בין המחנה כולו לחלק שבו שהו הנשים. הגדר הכפולה המקיפה את אושויץ 1 (מחנה העבודה) לתמונות נוספות: g.izikd.net
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי בלי הרבה סיבוכים בצוטרה הכי פשוטה מה זה צמצם, מהירות, סגר, בהירות, איזון לובן, ודברים כאלה? אני תמיד קורא עליהם ומבין אבל לא ממש מה זה כל אחד בדיוק ומה הם נותנים
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זאת תמונה ממש מגניבה שיצאה לי... היא בוא נגיד מוזרה התמונה צולמה עם minolta dimage g500 [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החלטתי לקנות בטריה נוספת, ושלט למצלמה PENTAX K7 מצאתי ב EBAY כמה מכירות, רציתי לדעת אם מישהו מכיר, ועל מי הוא ממליץ בטריות -------- http://cgi.ebay.com/New-Replacement-Battery-D-Li90-DLi90-for-Pentax-K7-K-7_W0QQitemZ220485535937QQcmdZViewItemQQptZBatteries_Chargers?hash=item3355f648c1 http://cgi.ebay.com/New-Replacement-Battery-D-Li90-DLi90-for-Pentax-K7-K-7_W0QQitemZ220485535937QQcmdZViewItemQQptZBatteries_Chargers?hash=item3355f648c1 http://cgi.ebay.com/Camera-Battery-D-Li90-DLi90-For-Pentax-k7-K-7-Digital_W0QQitemZ230389995666QQcmdZViewItemQQptZBatteries_Chargers?hash=item35a4505892 http://cgi.ebay.com/Battery-For-Pentax-K7-K-7-D-L190-DLi90-D-LI90-Digital_W0QQitemZ170…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש מצלמה קומפקטית לבתי בכיתה ד'. כמובן שהשימוש הראשוני יהיה בעיקר P&S. תכונות רצויות: - יכולת וידיאו סבירה. עדיפות רבה ביותר לתפריטים בעברית (רק אולימפוס?). עדיפות ליכולת צילום INDOOR סבירה. עדיפות לעינית אופטית . תקציב 500 עד 1,200ש"ח.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתמול בלילה לא מצאתי את האוטו בחנייה בין מאות מכוניות, בחושך מוחלט, אז השתמשתי בFLASH MODELING של הAF540FGZ שלי איזה 15 פעם רצוף בלי לתת לו לנוח בין טעינה לטעינה, כיצד יכול להתבטא הנזק לFLASH TUBE בטווח הקצר ובטווח הארוך ? רק כשהגעתי הבייתה, אמרתי אני יקרא קצת למה משמשת הפונקציה הזאת בכלל, סתם כי זה עניין אותי, ובמניואל היה רשום שאחרי 10 כאלו צריך לתת לו מנוחה של 10 דקות כדי שלא יתחמם יתר על המידה ויתקלקל. מיותר לציין שקיבלתי חרדה שמא קרה משהו לפלאש המסוקס הזה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר תקופה ארוכה של חיפוש מצלמת DSLR החלטתי שאני מעונין בגוף חצי-מקצועי והתחלתי להתעניין ב-D200 מיד שניה. חיפשתי גוף מתכתי עם הגנה מסוימת מאבק, חול ונתזי מים, שתי גלגלות בקרה עם גישה מהירה לכל התכונות החשובות לי בצילום ועינית גדולה ובהירה. ה-D200 הייתה אופציה מפתה, בהיותה מיושנת יחסית ומוחלפת מזה זמן על ידי ה-D300 העדיפה בהרבה, נפלטו גופים אלו לשוק יד השניה במחירים סבירים. זהו ללא ספק גוף מקצועי לעילא, בנוי מגנזיום, אטום במידת מה ומאפשר גישה ישירה לכל הפרמטרים החשובים. חשוב גם לציין שכשהיא יצאה לשוק, קן רוקוול התאהב ב-D200 ממבט ראשון. מצד שני, קן רוקוול מתאהב בכל ניקון חדשה ממבט ראשון ומיד מכריז על הישנות כגרוטאות חסרות תועלת... התייחסתי גם בעבר במספר מהודעותי ליתרונות של…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית טובה עם זום גדול ושליטה על כל הפרמטרים של הצילום (ברשותי כיום canon S3). קראתי ביקורות בהרבה אתרים, ונראה כי 2 המצלמות הבולטות היום הן canon sx20 ו- panasonic DMC-FZ35. 1) האם ישנן עוד מצלמות ברמתן שכדאי לשקול? 2) איזו מצלמה עדיפה (בעיקר מבחינת איכות תמונה)? 3) האם שווה להשקיע קצת יותר ולקנות canon SX1? תודה רבה,
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש ברשותי את המצלמה הנ"ל מזה כשנתיים וחצי. הפעם היחידה שהשתמשתי בה "ברצינות" הייתה בטיול לארה"ב לפני כשנתיים ואפשר לומר שמאז, פחות או יותר, לא ממש נעשה בה שימוש מלבד צילום של תמונות בודדות בהזדמנויות שונות. עכשיו, כשאני מנסה לצלם איתה, התמונות יוצאות מטושטשות. לא ברמה שלא ניתן לראות את התמונה בכלל אבל בהחלט יש הבדל ברור ומשמעותי ברמת החדות הנוכחית לבין רמת החדות שהייתה בעבר. לא שיניתי במצלמה שום הגדרה וגם ניסיתי לעבור על החוברת של המצלמה לראות אם ישנן הגדרות שדורשות איפוס אבל גם זה לא כ"כ עזר. ניסיתי כבר לאפס הכול באמצעות פונקציית ה"דיפולט" בתפריט המצלמה אבל אין שינוי. חשוב לציין שאני ממש לא מבין גדול בתחום והמצלמה תמיד עבדה של מצב אוטומאטי של פויינט אנד קליק ואני בהחלט ל…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מצלמה קומפקטית שיהיה אפשר להכניסה לכיס בעלת מאקרו, צילום טוב בתנאי חושך, צילום וידאו שלא יבייש יוטיוב, סוללה מאריכת חיים מטעינה לטעינה. השימושים? צילום חובבני, לפייס וכדומה. תקציב 600 ש''ח תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=369861 איך זה יכול להיות?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השימושים של המצלמה הם צילומי טיולים ותמונות לפייסבוק בעיקר, שום שימוש מקצועי what-so-ever. מבחינת דרישות, איכות מעל לכל. מקום שני הקומפקטיות של המצלמה. אשמח לכמה המלצות מכיוון שהידע שלי בתחום שואף לצערי לאפס
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
-
אהלן, אני מעוניין לרכוש פילטר UV כמגן לעדשה שלי(קיט) לפנטקס. הינה הפילטר - http://cameramia.co.il/ViewProduct.asp?ID=1442 הייתי מעוניין לדעת אם יש הצעות יותר טובות ואני מתכוון לרכוש בארץ. בתודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש ברשותי קנון 550D ואני מעוניין בקניית פלאש (לא יצא לי להשתמש עוד בפלאש חיצוני למצלמה). הפלאש הנוכחי לא מספיק עוצמתי, לא מגיע רחוק מספיק ולא מאפשר לי הקפצה. השאלה היא איזה פלאש כדאי לי לקנות?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שאין לתמונות הרבה משמעות והן דיי פשוטות אבל אני אהבתי את התוצאה אחרי העריכה (צבעים וכמובן Invert). כאן ניסיתי לעשות משהו נחמד - עשיתי חשיפה של 8 שניות ושניתי את המקום של התאורה, אפשר לראות את התנועה של הפנס בחלק העליון של הבקבוק ולפי הצל המפוזר : ו -2 רגילות : ואם זה מעניין מישהו אז ככה זה נראה במקור : ולא ! זה לא פרסומת סמויה ! 8)
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מחפש המלצה למצלמה להורים עד 1000 שח, אני לא מבין כלום במצלמות. הם נוסעים לאחרונה לטיולים מאורגנים ומצלמים בטלפון . אני רוצה לקנות להם מצלמה לא מסובכת , שעושה את הצילום כמה שיותר אוטומתי שיהיו צבעים יפים , כפתורים גדולים מסך גדול , אם יש תפריט בשפה הרוסית אז מעולה יכול להיות נחמד אפשרות לצילום וידיאו
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שיטותיי בחיפוש אחר המצלמה האולטימטיבית לא פסקו עדיין, ואני פונה אליכם בעוד מספר שאלות בקשר לS6500 של פוגי: 1. מישהו יודע אם ואיפה אפשר להשיג אותה בארץ? חיפשתי ברשת ולא מצאתי. מה יהיה המחיר בערך? מה המחיר בחו"ל? 2. איך היא מבחינת איכות תמונה ובתור מצלמה בכללי? [אם אפשר להשוות לCanon S3IS זה יהיה נחמד כי היא גם על הפרק] 3. ההפרש במחיר בינה לבין הS5600 או הS3IS שווה את זה? תודה, ועדד.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית והייתי רוצה שתגידו לי מה דעתכם על זאתי Sony DSC-S40 http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=576&aff=zap או זאת? OLYMPUS IR500 http://www.camera.co.il/sale.asp?pid=558 איזו מהן עדיפה? מה דעתכם ואם יש לכם הצעות יותר טובות אז בבקשה תציעו לי התקציב שלי עד 1500 חשוב לי שתהייה אפשרות לעשות סירטונים עם סאונד גם... נ.ב אהה וכמו כן איזה כרטיס זכרון כדאי לקנות? בקישור שהבאתי מקודם יש שניים מה ההבדל? ואיזה מהם עדיף? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-