עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by Bartleby,

יש ברשותי את המצלמה הנ"ל מזה כשנתיים וחצי. הפעם היחידה שהשתמשתי בה "ברצינות" הייתה בטיול לארה"ב לפני כשנתיים ואפשר לומר שמאז, פחות או יותר, לא ממש נעשה בה שימוש מלבד צילום של תמונות בודדות בהזדמנויות שונות. עכשיו, כשאני מנסה לצלם איתה, התמונות יוצאות מטושטשות. לא ברמה שלא ניתן לראות את התמונה בכלל אבל בהחלט יש הבדל ברור ומשמעותי ברמת החדות הנוכחית לבין רמת החדות שהייתה בעבר. לא שיניתי במצלמה שום הגדרה וגם ניסיתי לעבור על החוברת של המצלמה לראות אם ישנן הגדרות שדורשות איפוס אבל גם זה לא כ"כ עזר. ניסיתי כבר לאפס הכול באמצעות פונקציית ה"דיפולט" בתפריט המצלמה אבל אין שינוי. חשוב לציין שאני ממש לא מבין גדול בתחום והמצלמה תמיד עבדה של מצב אוטומאטי של פויינט אנד קליק ואני בהחלט ל…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by superginiman,

זאת תמונה ממש מגניבה שיצאה לי... היא בוא נגיד מוזרה התמונה צולמה עם minolta dimage g500 [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by benor,

תהנו [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית והייתי רוצה שתגידו לי מה דעתכם על זאתי Sony DSC-S40 http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=576&aff=zap או זאת? OLYMPUS IR500 http://www.camera.co.il/sale.asp?pid=558 איזו מהן עדיפה? מה דעתכם ואם יש לכם הצעות יותר טובות אז בבקשה תציעו לי התקציב שלי עד 1500 חשוב לי שתהייה אפשרות לעשות סירטונים עם סאונד גם... נ.ב אהה וכמו כן איזה כרטיס זכרון כדאי לקנות? בקישור שהבאתי מקודם יש שניים מה ההבדל? ואיזה מהם עדיף? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. צילום וידאו חשוב. אין לי שום חשיבות לחברה הרעיון הוא לקבל את התמורה הכי גבוהה למחיר. אין לי עניין במגוון אביזרים הסיכויים נמוכים שאני ארכוש משהו שונה מעדשת טלה ואולי עדשה מהירה אחת. עמכם התודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by yuvalkob,

אני חייב להפסיק לקשר כל שם של תמונה לצבא=)

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Accounter,

סוללות או לא להיות ? 1. עבור מצלמת סטילס, ברשותי סוללות נטענות GP 2700mAh, נוכחתי לדעת שכאשר הן נמצאות במצלמה כחודש-חודשיים ללא שימוש, הן מתרוקנות כמעט לחלוטין, 1. האם מדובר בתופעה טבעית ? 2. היכן מומלץ לאחסן את הסוללות ? בתוך המכשיר ? מחוץ למכשיר ? במקרר ? 3. ללא קשר, אני זקוק לסוללות נוספות, נתקלתי בסקירה הזו : http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=638340 האם GP REcyko+ עדיפה על רביעיה נוספת של GP 2700mAh ? האם אין GP REcyko+ בעוצמה גבוהה יותר מאשר 2050mAh ? (או שאולי העוצמה הזו זהה ל GP הרגילות בועצמה 2700mAh ?) 3. עבור מצלמת ווידאו Canon Vixia HG20 שמגיעה עם סוללה BP-807, האם יש לבצע הטענה ראשונית של הסוללה לפני השימוש ? אם כן, לאורך כמה זמן ? 4. עבור אותה מצלמת …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by RGod,

שלום חברים ! אני מעוניין לרכוש מצלמה סביב ה 1000 שח,צריך המלצות למצלמה בעלת איכות תמונה טובה ! כרגע זה מה שחושב לקנות זה canon A3000 IS . תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Satlan,

אהלן, אני מעוניין לרכוש פילטר UV כמגן לעדשה שלי(קיט) לפנטקס. הינה הפילטר - http://cameramia.co.il/ViewProduct.asp?ID=1442 הייתי מעוניין לדעת אם יש הצעות יותר טובות ואני מתכוון לרכוש בארץ. בתודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by benor,

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Koss,

אני יודע שאין לתמונות הרבה משמעות והן דיי פשוטות אבל אני אהבתי את התוצאה אחרי העריכה (צבעים וכמובן Invert). כאן ניסיתי לעשות משהו נחמד - עשיתי חשיפה של 8 שניות ושניתי את המקום של התאורה, אפשר לראות את התנועה של הפנס בחלק העליון של הבקבוק ולפי הצל המפוזר : ו -2 רגילות : ואם זה מעניין מישהו אז ככה זה נראה במקור : ולא ! זה לא פרסומת סמויה ! 8)

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Mr.Pepo,

השימושים של המצלמה הם צילומי טיולים ותמונות לפייסבוק בעיקר, שום שימוש מקצועי what-so-ever. מבחינת דרישות, איכות מעל לכל. מקום שני הקומפקטיות של המצלמה. אשמח לכמה המלצות מכיוון שהידע שלי בתחום שואף לצערי לאפס

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Tapeworm,

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. ^^ עוד שאלה - האם אפשר לצלם צילום סטילס באמצע שמצלמים וידאו ? הכוונה היא לשתי המצלמות . אם כן, באיזו אפשר ? תודה .

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by yossibra,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות כרטיס זיכרון למצלמה 256MB אך לפי מה שהבנתי שבמצלמות הקומפקטיות המהירות של הכרטיס לא משמעותית ורציתי לדעת האם גם כרטיס איטי X4 גם כן לא ישפיע ואיך בדיוק עושים את החישוב, מכפילים בכמה?? דרך אגב שמתי לב שעל הכרטיסים של סנדיסק הרגילים לא מצויינת המהירות אז איך אני אמור לדעת את המהירות (או שזה כבר סטנדרט) ודבר נוסף שרציתי לדעת מה טווח המחירים היום

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לכולם אני מחפש מצלמה דיגיטלית לא גדולה, בפורמט Mini DV, צילום 16:9 , הכי איכותית שיכולה להיות עם כל מני פיצרים מגניבים ותוספות, גם יהיה סבבה, תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Nemesis,

העדשה העיקרית שלי, הסיגמה 18-50 F/2.8 החליטה להתאבד היום, בדיוק יומיים אחרי שמכרתי את עדשת הגיבוי שהעלתה אבק (Canon 18-55 F/3.5-5.6). הצמצם שלה נתקע במצב סגור. ביום שישי הוא תובל לאחר כבוד למעבדה לקבלת הצעת מחיר לתיקון. בינתיים - היי שלום. :'( [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by D-M-X,

מישהו יכול להסביר לי בלי הרבה סיבוכים בצוטרה הכי פשוטה מה זה צמצם, מהירות, סגר, בהירות, איזון לובן, ודברים כאלה? אני תמיד קורא עליהם ומבין אבל לא ממש מה זה כל אחד בדיוק ומה הם נותנים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by taimor,

הנה סט קטן שלי של שלוש בניינים: תמונה ראשונה: http://www.deviantart.com/view/36120202/ * זהו בניין של הערוץ CN, בין הבניינים הכי גבוהים שיש. תמונה שניה: http://www.deviantart.com/view/36120276/ *הר מתכתי הנמצא במרכז העיר, דיי מוזר ויפה מאוד. תמונה שלישית: http://www.deviantart.com/view/36120951/ *בניין מזכוכית אפשר להגיד, אם היה אפשר לראות הוא סוג של מראה, ממש בניין יפה. - התמונות לא עברו עריכה רצינית. אז צפיה מהנה ואשמח לקבל תגובות, טימור.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. סוף סוף חזרתי לצילום, רציתי להציג לכם סט תמונות קצרצר של בחורה נחמדה, להנאתכם (אני מקווה)! ואחרונה חביבה..

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Alexkmr,

רכשתי מצלמה לפני שלוש חודשים, ויצאתי מאז כמה וכמה פעמים לצלם באזור תל אביב, חולון, וגם בחוף בבת ים. הייתי רוצה לצאת לצלם עם משהו\י שיהיה לי פחות משעמם..יש כאן משהו שמעונין? התחלתי גם קורס לפני שבועים אצל רועי גליץ, ואני מאד מרוצה ממנו.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אשמח לדעתכם (:

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by R0tem1,

1) חבל שהפוקוס היה על הריסים ולא על האישון 2) בשביל לסגור את האישון השתמשתי במנורה חמה ושחכתי לשנות את האיזון לובן אז היא יצאה קצת כתומה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. ב-10 לחודש, אני מקבל את כרטיס האשראי, כך שתהיה לי סוף סוף אפשרות לקנות מצלמה טובה (תשלומים ). זאת תהיה המצלמה הראשונה שלי, כך שלא יודע בדיוק מה התכונות שאני מעדיף בה, אני רק יודע שמהירות הצילום מאוד חשובה לי. אם אפשר, תכללו עם המצלמה כרטיס זיכרון ומטען סוללות (אפשר לעבור טיפה את תקציב ה-3700 ש"ח. גם תציינו בבקשה אם יש משהו הרבה יותר מתקדם בתוספת לתקציב). תודה .

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. כל התמונות צולמו במצב סופר-מאקרו עם מצלמה MINOLTA DIMAGE Z1. החילזון בתמונה הראשונה תפס זולה בפרח - כך הוא היה.. [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.