עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. בעבר שקלתי לרכוש את ה tz70 של פנסוניק, אולם נירתעתי מקנייתה ,על רקע העובדה שהחיישן שלה הוא רק 12 מגה פיקסל.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by shshmul,

איך מצלמים שקיעה או איך בכלל מצלמים תמונות של שמש באופן ישיר? האם צריך פילטר מיוחד? או עדשה מיוחדת? ואם כן, מה אני צריך עבור המצלמה שברשותי? canon powershot pro 1 אשמח לקבל תגובות וכל עזרה והצעה תתקבל בברכה תודה מראש ושיהיה לנו ולכל עם ישראל חג שמח [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Satlan,

אהלן, אני מעוניין לרכוש פילטר UV כמגן לעדשה שלי(קיט) לפנטקס. הינה הפילטר - http://cameramia.co.il/ViewProduct.asp?ID=1442 הייתי מעוניין לדעת אם יש הצעות יותר טובות ואני מתכוון לרכוש בארץ. בתודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. קניתי מצלמה של קנון IXUS 30 הזמנתי כרטיס זכרון SD רגיל של( 512) SANDISK פתאום משהו אמר שכדי לקנות ULTRA II כדי לבטל תכרטיס הרגיל ולקחת אולטרה? מה ההבדל? אני באמת צריך? המצלמה לשימוש בייתי.. תמונות וסרטונים.. בבקשה זה מאוד דחוף תודה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by dan79,

לצערי הרב ,חרף כל הזהירות המצלמה נפלה לי מגובה של כחצי מטר. אין שום סימן לנזק חיצוני ,אולם כשהדלקתי אותה לראשונה מייד אחרי הנפילה, העדשות יצאו אבל על המסך הופיעה הודעת שגיאה כדלהלן : FOCUS ERROR והתמונה על הצג מטושטשת . לחיצה על כפתור הצילום לא מניבה תוצאה. ביכולתי לגשת לתפריט ולעבור על כל הצילומים שבוצעו טרם הנפילה. לחיצה על כפתור הכיבוי\הדלקה גורמת לכיבוי המצלמה אולם העדשות נשארות בחוץ. ככול הנראה מדובר בנזק מכני כלשהוא במנגנון השולט על כיוון העדשות. אולי נתקלתם בבעיות דומות בעבר ותוכלו לענות לי על מספר שאלות : להערכתכם מה סדר גודל עלות התיקון? האם בכלל כדאי לתקן אותה בהתחשב במחיריהם של מצלמות דיגיטליות דומות ? האם תיקון במקום אמין מסוגל להביא את המצלמה לרמת התפקוד המקו…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by n_aviv1,

יש ברשותי קנון 550D ואני מעוניין בקניית פלאש (לא יצא לי להשתמש עוד בפלאש חיצוני למצלמה). הפלאש הנוכחי לא מספיק עוצמתי, לא מגיע רחוק מספיק ולא מאפשר לי הקפצה. השאלה היא איזה פלאש כדאי לי לקנות?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Bagheera,

תמונה ראשונה שאני משתף. נ.ב למי שאכפת/מתעניין ה EXIF קיים בתמונה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by andrei21,

מחפש המלצה למצלמה להורים עד 1000 שח, אני לא מבין כלום במצלמות. הם נוסעים לאחרונה לטיולים מאורגנים ומצלמים בטלפון . אני רוצה לקנות להם מצלמה לא מסובכת , שעושה את הצילום כמה שיותר אוטומתי שיהיו צבעים יפים , כפתורים גדולים מסך גדול , אם יש תפריט בשפה הרוסית אז מעולה יכול להיות נחמד אפשרות לצילום וידיאו

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by overload,

היום בבוקר לפני בית ספר.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by D-M-X,

מישהו יכול להסביר לי בלי הרבה סיבוכים בצוטרה הכי פשוטה מה זה צמצם, מהירות, סגר, בהירות, איזון לובן, ודברים כאלה? אני תמיד קורא עליהם ומבין אבל לא ממש מה זה כל אחד בדיוק ומה הם נותנים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by shimon956,

תמונה בזווית של קצת גלים [תמונה בלי משמעות של שמיים הפיצפונת שלי לפני הפיצפונת שלי אחרי לפני הצונמי !! הצונמי !! ואז רגיעה ואם מדברים על ים אז הנה ים של חרציות !!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Rhx,

לא עבר שום עריכה..

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by bolonez,

שלום אני רוצה לקנות מצלמה עם טווח זום רחוק וגם שהאיכות תמונה תהיה טובה גם בזום המרוחק אין לי ידע בכלל במצלמות אני מחפש מצלמה לצילום תמונות מרוחקות והכי חשוב שהאיכות תמונה תהיה גבוהה 1. מה התקציב שעומד לרשותך ? 2000 ש"ח 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. רמת ידע אפסית 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? מצלמת PENTAX Optio S1 מה שהגביל אותי-1 הזום למרחק לא ממש מספיק. 2.האיכות תמונה גרועה בזום המרוחק של המצלמה בוידיאו. 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו ב…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by superginiman,

זאת תמונה ממש מגניבה שיצאה לי... היא בוא נגיד מוזרה התמונה צולמה עם minolta dimage g500 [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. צולם במחנה יואב, לפני 5 שנים, בהפוגה קטנה באמצע אימון.. [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by psychuil,

אשכרה פעם שלישית גלידה. קרט וUPS זה שילוב שאני לא ממליץ לאף אחד. בכל מקרה, העברתי למצב bracketing וצילמתי, וכשהוצאתי תמונת לא היו שלושות. מה אני עושה לא בסיידר?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אוקיי אז קניתי לא מזמן g12 אך אני יחסית לא משתגע עליה והייתי שמח להחליף. מצד אחד איכות התמונה נחשבת לטובה ( למרות שלא השתגעתי מי יודע מה ) אך מצד שני היא קצת כבדה וגדולה בשבילי בהתאם למה שהיא מאפשרת( s95 למשל מאפשרת את אותו הדבר כמעט אז למה לסחוב משהו בכפול משקל??). כאשר נסעתי למשל לפראג לכמה ימים, די סבלתי לסחוב את הg12 וזה קצת פגע לי בהנאה שבטיול. אני מחפש כרגע מצלמה קצת קטנה יותר ובעיקר איכותית לפחות כמו הg12 בצילום על auto. אין לי שום כוונה להתחיל לכוון פרמטרים במצלמה, חוץ מאולי בהתחלה קונטרסט והגדרות קבועות שכאלה. אם אני מתכוון לצלם על auto ובהנחה שאני מתכוון לצלם בטיול נופים, הרים וכו' האם לדעתכם s95 או s100 הן אופציות טובות?? אשמח להצעות אחרות אם יש כאלה. (ולא סופר…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. לפעמים יוצא לי להיות בהופעות של מגמת תאטרון או כל מיני הופעות אחרות כאן במתנ"ס של המושבה שלנו ורציתי להתייעץ איתכם כאן כיצד אוכל להוציא את התמונות הכי טובות מהS6000 שלי בצילום במצב כזה. בישיבה באולם ההופעות שם, יוצא שאני נמצא במקום חשוך לגמרי וממנו מצלם במה שלעיתים מוארת מאוד ולעיתים קצת חשוכה, רציתי שתעזרו לי לבחור מצב במצלמה או להתאים פרמטרים מתאימים בערך במצב ידני כדי שלא אצתרך כל המופע רק לשחק עם הפונקציות של המצלמה ולחפש מה הכי מתאים במקום לשבת, לראות את המופע וגם לצלם בנחת בלי יותר מידיי משחקים. תודה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Mr.Pepo,

השימושים של המצלמה הם צילומי טיולים ותמונות לפייסבוק בעיקר, שום שימוש מקצועי what-so-ever. מבחינת דרישות, איכות מעל לכל. מקום שני הקומפקטיות של המצלמה. אשמח לכמה המלצות מכיוון שהידע שלי בתחום שואף לצערי לאפס

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by fungiman,

לאחר תקופה ארוכה של חיפוש מצלמת DSLR החלטתי שאני מעונין בגוף חצי-מקצועי והתחלתי להתעניין ב-D200 מיד שניה. חיפשתי גוף מתכתי עם הגנה מסוימת מאבק, חול ונתזי מים, שתי גלגלות בקרה עם גישה מהירה לכל התכונות החשובות לי בצילום ועינית גדולה ובהירה. ה-D200 הייתה אופציה מפתה, בהיותה מיושנת יחסית ומוחלפת מזה זמן על ידי ה-D300 העדיפה בהרבה, נפלטו גופים אלו לשוק יד השניה במחירים סבירים. זהו ללא ספק גוף מקצועי לעילא, בנוי מגנזיום, אטום במידת מה ומאפשר גישה ישירה לכל הפרמטרים החשובים. חשוב גם לציין שכשהיא יצאה לשוק, קן רוקוול התאהב ב-D200 ממבט ראשון. מצד שני, קן רוקוול מתאהב בכל ניקון חדשה ממבט ראשון ומיד מכריז על הישנות כגרוטאות חסרות תועלת... התייחסתי גם בעבר במספר מהודעותי ליתרונות של…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by RGod,

שלום חברים ! אני מעוניין לרכוש מצלמה סביב ה 1000 שח,צריך המלצות למצלמה בעלת איכות תמונה טובה ! כרגע זה מה שחושב לקנות זה canon A3000 IS . תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Koss,

אני יודע שאין לתמונות הרבה משמעות והן דיי פשוטות אבל אני אהבתי את התוצאה אחרי העריכה (צבעים וכמובן Invert). כאן ניסיתי לעשות משהו נחמד - עשיתי חשיפה של 8 שניות ושניתי את המקום של התאורה, אפשר לראות את התנועה של הפנס בחלק העליון של הבקבוק ולפי הצל המפוזר : ו -2 רגילות : ואם זה מעניין מישהו אז ככה זה נראה במקור : ולא ! זה לא פרסומת סמויה ! 8)

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. מחפש מצלמה קומפקטית לבתי בכיתה ד'. כמובן שהשימוש הראשוני יהיה בעיקר P&S. תכונות רצויות: - יכולת וידיאו סבירה. עדיפות רבה ביותר לתפריטים בעברית (רק אולימפוס?). עדיפות ליכולת צילום INDOOR סבירה. עדיפות לעינית אופטית . תקציב 500 עד 1,200ש"ח.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by SV123,

שלום, אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית טובה עם זום גדול ושליטה על כל הפרמטרים של הצילום (ברשותי כיום canon S3). קראתי ביקורות בהרבה אתרים, ונראה כי 2 המצלמות הבולטות היום הן canon sx20 ו- panasonic DMC-FZ35. 1) האם ישנן עוד מצלמות ברמתן שכדאי לשקול? 2) איזו מצלמה עדיפה (בעיקר מבחינת איכות תמונה)? 3) האם שווה להשקיע קצת יותר ולקנות canon SX1? תודה רבה,

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים