עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. התקציב שלי כאמור עד 1000 ש"ח רמת ידע של חובבנים. המצלמה הקודמת שלי הייתה canon sx120 עד שלצערי נשברה אחרי יותר מ4 שנים בבעלותי הצילומים יהיו למגוון רחב של טיולים צילומי נוף פנים וכ"ו.. בתנאי תאורה בעיתים לפעמים. לא מעוניין בהדפסת התמונות. חשוב שתיהיה קומפקטית כדי שיהיה נוח לטייל איתה והרבה! קיימת אצלי העדפה ל canon צילום ברצף אכן פונקצייה חשובה כנ"ל גם לגבי צילום בטיימר (צילום עצמי). יכולות וידאו חשובות לי גם הן לא פחות מאיכות התמונה! חשבתי על canon sx 230hs או על Sony Cyber-shot DSC-HX10V או על nikon coolpix aw100 בתחום של העמידות במים ונפילות. הבנתי שיש לה חיסרון באורך חיי הסוללה, אך דרך ה ebay ניתן לקנות זוג סוללות ספייר ב 40 ש"ח ככה שזה לא קריטי. בנוסף ע…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by killer107,

אני רוצה לקנות מצלמה לשם צילום נופים וצילום אנשים. אני רוצה גם שתהיה טובה ומקצועית וגם תהיה את האפשרות להחליף את עדשות הזום (אם לא הבנתם למה אני מתכוון כנסו לקישור http://img69.imageshack.us/img69/9348/lumix9if.jpg)

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Dready,

איך בידיוק אני יכול להקטין בנפח תמונה דיגיטלית, לא ממש הכפט לי אם האיכות תירד או הרזולוציה , אבל אני חייב שהתמונה תשאר בפורמט jpeg . תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by J0n1,

שלום. התחדשתי בFuji S5700 מצלמה מעולה,רק חבל שאין לה מסך מפרקי ופנורמה. אני אוהב לצלם בעיקר מאקרו, אז הנה התמונה הראשונה, היא עברה עריכה קלה בקונטרס זה גוף קירור של פנטיום 2, הם נראים כמו חיילים חוץ מבפינה שנשברו, מכאן השם Men Down אני אשמח לביקורות (בטוח שיש) וטיפים. רציתי לדעת בקשר לחשיפה ארוכה, כמו שמצלמים גלים ומכוניות... הבנתי שצריך חצובה אז אני חושב שאני אקנה את זאת http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=418305 אבל אני אשמח להסבר קצר (כל המדריכים בוויקי די מטישים אותי, אני צריך שקודם מישהו יסביר לי ב2 משפטים) מה צריך לכוון כדי לצלם בחשיפה ארוכה. שמתי לב שבמצב מנואל יש שני פרמטרים - משהו עם F והשני לא, רציתי לדעת מהו כל פרמטר ובמה הוא שולט בקצרה... תוד…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by wow,

ראיתי שב-RAW אבל שמעתי שזה פורמט שצריך אח"כ "להתעסק" עם התמונה כי היא לא ממש מוכנה אז האם היא מצלמת בעוד פורמטים ?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by benor,

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by KoM,

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום אני מעוננין בקניה של מצלמת וידאו HD 1080P מחיר רשום למעלה. רציתי לדעת על דגמים ממולצים ואיזה נתונים צריך לבדוק כשאני רוצה לקנות מצלמה כזאת. יש איזה דגם של סמסנוג שראיתי שנראת טוב- SMX-K45. אני ישמח לתגובות תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. קניתי מצלמה חדשה. והתאמתי קצת על המצב ידני, אני חושב שהתוצאה נאה. (יחסית לצלם חובב) רציתי לקבל דעות, הערות, ובכלל כל מה שיש לכם להגיד על התמונה. תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. היי. אבא שלי החליט לקנות מצלמה דיגיטלית ב-2000 ש"ח. כיוון שאני לא מתמצא בצילום בכלל ובצילום דיגיטלי בפרט אני צריך את עזרתכם בבחירת מצלמה. בתקציב צריך להכניס גם כרטיס זיכרון וציוד נלווה אחר אם צריך. כמו כן חשוב לי שהמצלמה תהיה כמה שיותר נוחה להפעלה כי גם ההורים שלי צריכים להשתמש בה (והם לא כאלה עם "חוש דיגיטלי" ). תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by gggilad13,

מה ההבדל בין הסוני W1 לסוני P100? (חוץ מהעיצוב וגודל הLCD...) יש בכלל הבדל?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by zniibidl,

טיילתי לי בניו זילנד.. ואחת התמונות שצילמתי היא תמונה שמאוד מאוד אהבתי.. רציתי לדעת מה דעתכם גם.. (אני לא צלם או משהו שכזה..) כמו כן רציתי לערוך קצת את התמונה שתהיה יותר "חדה וחיה" או לא יודע איך להגדיר את זה, וכאן אני מאמין שתוכלו לעזור לי.. התמונה : Uploaded with ImageShack.us

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Vladgi,

מצאתי אצלי מצלמת פולארויד ישנה ,קשה לי להגיד איזה דגם במדוייק כי לא רשום עליה.בכל מקרה (מנהלים אגב אל תנעלו כי לא מצאתי מקום אחר בשביל ההודעה אז בבקשה תבליגו) אני לא זוכר אם היא פועלת על סוללות או מטען?אם סוללות אז איפה לשים אותן??? וכמה עולה פילם למצלמה כזו בכל מקרה? אגב זה המצלמות האלו שמפתחות את התמונה במקום..

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by sashakrik,

שלום, אני עומד לפני קניית ניקון D90. האם ישנן מצלמות מדגם זה שאינן מיוצרות בתאילנד ? איפה מיוצרות המצלמות שנמכרות בארה"ב ואירופה ? תודה !

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. נושא הסדנא הוא למעשה ספין של פתיל "סביבת העבודה" שרץ כבר יובלות בדיון הכללי אם איני טועה וכן ניתן למצוא כמותו בפורומים רבים אחרים, אנשים מצלמים את סביבת העבודה שלהם ומעלים לפורום, התמונות לרוב מאוד סטנדרטיות ודומות זה לזו. מטרת הסדנא היא מעט שונה, המטרה היא להציג את סביבת העבודה האישית כפי שאתם רואים אותה או כפי שהייתם רוצים לראות אותה, זאת בטכניקה של העמדת אוביקטים באופן שונה ו/או בחירת זווית אישית, בחירת תאורה, קומפוזיציה. זוהי סדנת צילום ולא גרפיקה ממוחשבת, אז בבקשה מינימום עיבוד תמונה (חידוד, ניקוי רעשים, קרופ וזהו בערך). על מנת להוסיף אתגר, ליישר קו בין החברים ומאחר שמדובר בסדנא ראשונה ובסיסית - ללא שימוש במבזק חיצוני (אבל אפשר מקורות אור מלאכותיים אחרים - כגון פנס ש…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Holography,

צולם במהלך ביקור ברומניה עם ה-Canon A510 לחץ להגדלה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by malcolmx9,

לפני כשבועיים ביקשתי המלצה למצלמה דיגיטלית בתקציב עד 720 ש"ח בערך. בסוף, לפי ההמלצות שלכם, החלטתי ללכת Canon PowerShot A60 מחודשת. השבוע סיימתי סוף סוף לאסוף את הכסף למצלמה וכבר בשבוע הבא אני קונה אותה. רק שהכרתי מישהו שמבין במצלמות, והוא טוען שהמצלמה Olympus D540/C310 עדיפה על המצלמה Canon PowerShot A60 :-\. שתי המצלמות, מחודשות, הם בערך באותו המחיר. אני כבר שאלתי פה איזה מצלמה עדיפה אבל אתם אמרתם שה-Canon PowerShot A60 יותר טובה. אני רק רוצה להיות בטוח בקנייה שלי: מה עדיף מבין שתי המצלמות שהזכרתי? ל-Canon PowerShot A60 יש רק 2 מגה פיקסל וזום דיגיטלי של X2.5 שלעומתה ל-Olympus D540/C310 יש זום דיגיטלי של X3.2 ו-3 מגה- פיקסל. שתי החברות ידועות, אז מבחינת זה אין בעיה…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Asaf.Y,

לאחר הרבה זמן שלא צילמתי.. מה דעתכם ?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Chevy,

משהו קטן (או מישהי קטנה ;D) שצילמתי לאחרונה ואהבתי את התוצאה במיוחד בתאורה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by asilic,

היי, קיבלתי מצלמה דיגיטלית OLYMPUS C310 והשתמשתי בבטריות A4 הרגילות... תוך רבע שעה נגמרה הבטריה. עכשיו שמעתי שצריך בטריות יותר חזקות כמו GP2200 רציתי לדעת על מה אתם ממליצים? אני צריך בטריות נטענות היות ואני טס לחול. וגם בטריות שיחזיקו מעמד. מה אתם אומרים על הGP2100\2200? עוד שאלה מישהו יודע אם ניתן לקבוע את החשפיה לאור במצלמה הנ"ל? תודה...

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום רב: בתקופה האחרונה קרו לי לפחות 3-4 מקרים שכרטיס ה-SD של המצלמה שלי (Canon SX150IS) התאפס לאחר העברת תמונות וסירטונים ממנו למחשב שלי. הדרך שבה אני מעביר את הקבצים שלי למחשב היא כזאת: 1. מכניס את כרטיס ה-SD של המצלמה לקורא כרטיסים חיצוני. 2. מחבר את קורא הכרטיסים למחשב עם הכרטיס בתוכו. 3. מבצע Cut n' Paste לקובצי התמונות והסירטונים כדי להעביר אותם מהמצלמה למחשב (אינני צריך אותם במצלמה לאחר ההעברה למחשב, וזוהי הדרך היחידה שלי לשמור על תאריכי היצירה והשינוי שלהם). 4. מוציא את קורא הכרטיסים מהמחשב ע"י לחיצה על אייקון הוצאת ההתקן שבאיזור ההודעות. לאחר מכן, קרו לי 3-4 מקרים לאחרונה שהפעלתי את המצלמה והיא רשמה Memory Card Error (כלומר שהכר…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by guy_pr,

שלום. למעלה מחודש אני מחפש איזה מצלמה ליקנות. בהתחלה חשבתי על 300d אבל ירדתי מימנה ביגלל שהיא גדולה ומסורבלת מידי. אני מחפש משהו שיהייה נוח להיסתובב איתו בטיולים. רציתי לדעת מה דעתכם על Nikon Coolpix5700. http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=67&cID=35 ועם למישהו יש המלצה על מצלמה אחרת אני פנוי להצעות. גיא.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by benor,

קצת מרמות מנשה [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Biatch,

טוב דבר ראשון התמונות צולמו ב k800i (פלאפון) דבר שני אף פעם לא היתה לי מצלמה דיגטלית או שלא כל כך התעניינתי בצילום רק בזמן האחרון ככה התחלתי להתעניין

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. התקציב 1000 שקל +- צילומים בטיולים בחוץ בחו"ל ובארץ וצילומים בסביבה ביתית חשוב שתיהיה נוחה לשים בכיס חשוב שתיהיה חזקה ותחזיק מעמד בתנאים קשים ◦סוג סוללות - מה עדיף? סוללות AA או פנימי?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.