צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אהלן אנשים, התלבטתי רבות בין קניה של מצלמה דיגיטלית לקניה של N95, עקב בעיות תקציב (N95 עולה קרוב ל 4K בימינו) שנובעות מבזבוז משוויע על מסכים חדשים ושטויות אחרות כמו Wii, אני נאלץ להתפשר על מצלמה נפרדת מפלאפון... מעולם לא הייתה לי דיגיטלית, ואף פעם לא הייתי צלם גדול אני מחפש מצלמה עד 1000 ש"ח (אפשר לחרוג מעט אם יש הצדקה) חשוב מאוד שתהיה קומפקטית מאוד, חסכונית בסוללות, ואיכותית עד כמה שניתן בתקציב מבחינת פונקציות - שתצלם תמונות....? אני לא ממש מכיר את כל שאר הדברים שדיגיטליות יודעות לעשות אשמח לשמוע את ההצעות שלכם.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה עם רשת כזאת... ועוד משהו, יש הבדל בין הנויס נינג'ה לכלי הרגיל של פוטושופ ?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מזג האוויר היה טוב, ודי חמים. יצאתי לבן שמן עם ההורים, ועשיתי כמה שוטים. ד"א יש שם מלאאא רקפות. הנה: ועוד רקפות : ועוד קצת : ועוד : קצת נהרס לי פה הפוקוס אבל בכל זאת : ועוד משהו נחמד לסוף :
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הסיפור הוא כזה: יש לי אחלה אמא ואני יודע שהיא רוצה מצלמה. אז החלטתי שאני אעשה לה הפתעה תקציב:1200 גג זום: 4-10 תפעול פשוט כמה שיותר כי אמא שלי לא הכי מבינה וגם לא רוצה אז מה שבעצם חשוב זה שהתמונה תהיה הכי טובה שאפשר במצב אוטומטי רצוי שהאחריות תהיה של יבואן בלעדי אני חשבתי על: Canon A720 Panasonic TZ5אני לא יודע מה הגודל הפיזי של המצלמה אני הבנתי מכם שהF40 טובה אבל הזום שלה קטן יש משהו אחר שאתם ממליצים עליו? אשמח לקבל תשובות והסברים בהקדם תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. קודם כל סליחה על הדיון הקודם שהקפצתי =[ פשוט הייתי צריך תשובה. אז ככה יש לי שאלה אחת אם תוכלו לענות לי :-\ איזה מצלמה יותר משתלמת לי? (אני אוהב זום טוב) Z1 או A75? איזה אתם ממליצים לי? אפשר גם אחרים אבל רק מCamera4Less בבקשה =] תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים... איפה לכל הרוחות והשדים אפשר למצוא USB Driver for Digital Video Camera למצלמת וידאו של PANASONIC NV-GS47??? אפילו באתר של PANASONIC לא מופיע הדגם של המצלמה !!!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן , תודה על העזרה . אני לא ממש מבין במצלמות .. אשמח עם תוכלו להמליץ לי על המצלמה הטובה ביותר שאוכל להשיג במסגרת התקציב שלי , גם אם היא מעבר לשימושים , מכיוון שהיא תשמש לתקופה ארוכה ביותר . שאלות הכרחיות מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 650 ש"ח . אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? תמונות כלליות , אין משהו ספציפי . נוף , משפחה וכד' . באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? אור יום בעיקר . האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? לא , במידה והאור חלש העדיף להשתמש בפלאש . האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לא . האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לידיעתך, פלאש חיצוני מאפשר לצלם בקלות תחת תאורת חדר - ללא מריחות תנועה כתוצאה מרעיד…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לצילום אירועים משפחתיים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך בידיוק אני יכול להקטין בנפח תמונה דיגיטלית, לא ממש הכפט לי אם האיכות תירד או הרזולוציה , אבל אני חייב שהתמונה תשאר בפורמט jpeg . תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מצלמה חדשה. והתאמתי קצת על המצב ידני, אני חושב שהתוצאה נאה. (יחסית לצלם חובב) רציתי לקבל דעות, הערות, ובכלל כל מה שיש לכם להגיד על התמונה. תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אז החלטנו להיכנס לבריכה.... [attachment deleted by admin]
-
אם יש לכם אחת, שימו לב.. ייתכן שהיא תקולה ועליכם לשלוח אותה להחלפה: http://nikonusa.com/Service-And-Support/Service-Advisories/D5000-Service-Advisory.page
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בדרך חזרה מהעבודה עברתי בטיילת של תל אביב שם היו עשרות מצנחי רחיפה - היה מעולה הנה קצת טעימות - "Tiny Spaceships" - "Lone Wolf" - "Getting prepared for the next session" - "The big brother is watching" - "The malfunction" - מקווה שאהבתם 8)
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי חברייה. חבר טוב שלי קיבל את המצלמה הזו במתנה: http://2click.co.il/ViewProduct.asp?ID=1443 הוא לא מרוצה ממנו ומעוניין להחליף. הוא מוכן להשקיע כ 1000 שח, אשר למתוח את התקציב עד כ 1500 שח אם ממש צריך, ז"א אם מצלמה ב 1500 שח באמת תהיה טובה יותר בצורה שמצדיקה את ההפרש. הבחור חובב בתחום ולא מחפש להתמקצע, מדובר על מצלמה "משפחתית" שתהיה קלה לתפעול ככל האפשר, קרי POINT AND CLICK. ההעדפה שלו היא למצלמה קומפקטית ולא למצלמה דמויית SLR. המלצות? מלאתי את השאלון כמיטב הבנתי: * מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? 1000-1500 שח * האם אתה מתכוון לקנות עם אותו תקציב גם ציוד נוסף (עדשות נוספות, פלאש וכו')? לא * האם לאחר הקנייה הראשונית יש לך כוונה לרכוש בהמשך ציוד צ…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הציע לי SB600 - ב 1450 שח'... יש משו אחר? שיותר זול או מומלץ במחיר הזה? תמצלמה עם העדשה ב 2800 במזומן
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המצלמה נפלה ולא פועלת , הראש עדשה 'נתקע' באמצע. הכפתור של ברירת צילום יצא (נשבר) השאלה היא כמה זה אמור לעלות (אם אפשר לדעת), ובעיקר לאן שווה לי לשלוח אל המצלמה לתיקון? לחנות הפרטית שממנה קניתי או לרשת כלשהי? את המצלמה קניתי מחנות פרטית לפני כ5 שנים.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. אבא שלי החליט לקנות מצלמה דיגיטלית ב-2000 ש"ח. כיוון שאני לא מתמצא בצילום בכלל ובצילום דיגיטלי בפרט אני צריך את עזרתכם בבחירת מצלמה. בתקציב צריך להכניס גם כרטיס זיכרון וציוד נלווה אחר אם צריך. כמו כן חשוב לי שהמצלמה תהיה כמה שיותר נוחה להפעלה כי גם ההורים שלי צריכים להשתמש בה (והם לא כאלה עם "חוש דיגיטלי" ). תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קניתי אותו.. עדיין לא יצא לי לצלם איתו בצורה רגילה, אבל שמתי את מצב הצילום על AUTO.. והתמונה לא יוצאת כל כך חדה. האם זה בעיה במצלמה וכדי לי להחליף אותה, או שזה בסדר? וסתם שאלה האם במחיר 1000 שקל, זה נקרא "עסקה טובה" וקיבלתי תמורה טובה לכסף או שעשיתי טעות פה? אני פשוט לא מבין בצילום :-\
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, קיבלתי מצלמה דיגיטלית OLYMPUS C310 והשתמשתי בבטריות A4 הרגילות... תוך רבע שעה נגמרה הבטריה. עכשיו שמעתי שצריך בטריות יותר חזקות כמו GP2200 רציתי לדעת על מה אתם ממליצים? אני צריך בטריות נטענות היות ואני טס לחול. וגם בטריות שיחזיקו מעמד. מה אתם אומרים על הGP2100\2200? עוד שאלה מישהו יודע אם ניתן לקבוע את החשפיה לאור במצלמה הנ"ל? תודה...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מצלמת CANON A610, והיא נפלה במהלך טיול, וכרגע הכפתור של הזום והמצבים בקושי עובד.. האחריות לא מכסה דברים כאלה, ובכל מקרה החנות שקניתי ממנה נמצאת במרכז, ואני מהצפון, אז רציתי לדעת מה ניתן לעשות עכשיו, האם יש מעבדות תיקון שיכולות לתקן את המצב?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מסרטה של JVC DVL9800 200X כמובן שיש לי חוברת הסברים של המסרטה אך אני לא מצליח בשום דרך לחבר אותה למחשב, למישהו יש מסרטה כזו ויודע איך לחברה למחשב אני אשמח לדעת איך הוא עושה את זה, ואים יש איזו דרך אוניבסאלית לחבר את המסרטה למחשב אני אשמח, אני יודע שיש קורא כרטסי זיכרון, זה יכול לפתוח בעיה אחת, אבל אני רוצה לדעת אם יש דרך לראות את ההסרטות דרך המחשב...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. למעלה מחודש אני מחפש איזה מצלמה ליקנות. בהתחלה חשבתי על 300d אבל ירדתי מימנה ביגלל שהיא גדולה ומסורבלת מידי. אני מחפש משהו שיהייה נוח להיסתובב איתו בטיולים. רציתי לדעת מה דעתכם על Nikon Coolpix5700. http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=67&cID=35 ועם למישהו יש המלצה על מצלמה אחרת אני פנוי להצעות. גיא.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-