עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. היי לכולם, אני צריך המלצה למצלמה דיגיטלית עם המאפיינים הבאים: שתהיה ספונטנית, שהזמן שמהרגע שאני לוחץ על הכפתור צילום עד שהמצלמה מצלמת יהיה כמה שיותר נמוך שתהיה לה יכולת לצלם טוב בכל מני תנאי תאורה. לא צריכה להיות עם יותר מדי אפשרויות ידניות.. בתקציב נמוך עד בינוני (משהו ששווה את הכסף אבל לא משנה מטורף)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by KRS1,

תמונות מאקרו ראשונות - חוות דעת ועצות שיפור בבקשה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. כבר הרבה זמן מתלבט, פשוט לא יודע מה לבחור מבין ההצע הענק. הדרישות שלי: רזולוציה: לפחות 5 מ"פ זום: לפחות X4 (רצוי עם עדשה רחבה 28 מ"מ, אבל לא חובה), עדיפות לזום קטלני של X10 איכות תמונה: חשוב לי מאוד צבעים אמיתיים, חדות ומעט רעש גודל: שתכנס לכיס (אני מבין שבדרישות שלי אין ממש קומפקטיות קטנטנות אבל לא רוצה להסתובב עם "לבנה"). משקל 230 גרם (כולל בטריה) מקסימום. וידאו: רצוי לא Quicktime, שיהיה אפשר לעשות ZOOM תןך כדי הקלטה, לפחות 640 על 480. רצוי עם רמקול מובנה פוקוס: מקרו קטן, אוטו-פוקוס טוב ומהיר, מייצב תמונה כרטיס זיכרון: SD כמו כן מאוד רצוי מהירות צמצם מינימלית של 1/1000 ומקסימלית כמה שיותר (10 שניות נגיד), וגם ISO גבוה יבוא טוב. בקיצור בטח הבנתם שאני רוצה את …

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  4. שלום קניתי זיכרון kingston sd 512 high speed. ברגע שקיבלתי ראיתי שהוא נראה שונה מהתמונה שהייתה באתר, היה כתוב עליו high spped (באתר). http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=521&cID=63 עכשיו התמונה היא בדיוק כמו הזיכרון שאצלי (הם עדכנו את התמונה). הזיכרון הזה הוא באמת הדגם HIGH SPEED?

• 7 תגובות
    • 957 צפיות
  5. להורים שלי יש את מצלמהו7.1ומגה פיקסלוPowerShot A710 ISוCanonו http://zap.co.il/model.asp?model_id=469625 אבל לא התלהבתי ממנה, אני רוצה מצלמה איכותית שאפשר גם להסריט איתה עם כרטיסי זכרון מן הסתם, על מה אתם יכולים להמליץ לי? ועוד דבר חשוב שגם אפשר להסריט בחושך ושזה ייצא טוב כי מישום מה במסרטה הזו אי אפשר ממש להסריט בחושך. תודה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by aleXtazi,

את התמונות צילמתי בחודש מרץ שהלכתי לנסות לצלם קצת אקשן בדאון היל שבצוק מנרה. Camera: Nikon D80 Exposure: 0.008 sec (1/125) Aperture: f/4.0 Focal Length: 18 mm ISO Speed: 250 Exposure Bias: 0 EV Camera: Nikon D80 Exposure: 0.008 sec (1/125) Aperture: f/4.0 Focal Length: 28 mm ISO Speed: 250 Exposure Bias: 0 EV Camera: Nikon D80 Exposure: 0.004 sec (1/250) Aperture: f/2.8 Focal Length: 170 mm ISO Speed: 100 Exposure Bias: 0 EV תגובות

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. למרות ש-Boren כבר לא מעדכן אותו בפורום, כדאי שהוא עדיין יהיה בסטיקי. כנראה שהוא נשמט מכל העברת הפורומים החדשה. הנושא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=102922.0 נ.ב: רגע, אם הוא קיים בפורום טכנולוגיה ("HWzone > טכנולוגיה > צילום דיגיטלי") אז זה אומר שהוא כן קיים בפורום פה, אבל הוא בעמודים אחרים? בקיצור, אני חושב שכדאי להחזיר אותו לסטיקי לטובת הפורום. איתי.

• 7 תגובות
    • 633 צפיות
  8. היי חבר'ה, אני צריך המלצה למצלמה קטנה שנכנסת לכיס, שאפשר לצלם איתה בחושך לדוגמה פאבים\מועדונים ועדיין לקבל תמונה נורמאלית, שהיא מהירה קרי לא לוקח לה שעה לחזור לעצמה אחרי כל תמונה, ואם יש אפשרות ולוידאו איכותי מה טוב. התקציב הוא 600-800 ש"ח ללא ציוד נלווה. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by krabby,

..

• 7 תגובות
    • 968 צפיות
  10. אני כנראה אמור לנסוע לטוקיו ביום רביעי הבא, לכן אני חייב למצוא ולקנות במהירות מצלמה דיגיטלית,אפשר בארץ,בדיוטי פרי או בטוקיו. המחירים בטוקיו שמעתי שמאוד גבוהים ולכן נראה לי שגם יותר מישראל? לכן עדיף לקנות כבר בארץ עם אחריות והכל. מחפש מצלמה קומפקטית ולא גדולה,3-4-5 מגה פיקסל. וכרטיס זיכרון של 256 מינימום. מצלמה עם פוקוס חד וצבעים טובים,שצילום במצב אוטומתי יצא טוב כי אני לא מומחה ענק בצילום. עדיף מהחברות: canon,fuji,sony,minolta olympus עם קאנון יש לי ניסיון טוב.סוני ממה שבדקתי המצלמות איטיות?.. תקציב במחירים של הארץ עד 1800 בערך. חשבתי על: IXUS430/410 או s410 או אם יהיה כסף ixus40. כל שאר החברות לא מכיר דגמים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Dumbass,

1 2 **התמונות נסרקו באיכות הכי טובה שיכולתי (סורק לא משהו ^^) ניסיתי לתקן ולשפר כמה שהיה ניתן.. P

• 7 תגובות
    • 933 צפיות
  12. שלום לכולם, פתחתי פה דיון לפני שבוע על קניה של מצלמה עד 250$ בחו"ל, (לינק: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=272835.0) בסופו של דבר, החלטתי ללכת על מצלמה של סוני ה Sony Cyber-shot DSC-T9 במחיר של 300$, רציתי בכל זאת להתיעץ איתכם לפני הקניה, רצית לדעת מה אתם אומרים עליה? היא נחשבת למצלמה איכותית? (איכות תמונה/רכיבים כו') האם יש מצלמה בטווח המחירים שלה שנחשבת ליותר טובה ממנה? ועוד כמה שאלות על כרטיסי זיכרון של וסוני: 1.למצלמות של סוני אפשר להכניס רק זיכרונות מסוג MEMORY STICK או שאפשר גם אחרים? 2. מה הבדלים בין שני סוגי הזכרונים האלה: Sony - Memory Stick PRO MSX2GS לבין Memory Stick PRO Duo 2G ? איזה מבין שניהם מתאים למצלמה הנ"ל? 3. 100$ על 2GB זיכר…

• 7 תגובות
    • 902 צפיות
  13. שלום. יש לי תמונה מסויימת עכשיו הרקע שלה יצא בסדר אבל האדם יצא חשוך, השאלה שלי איך אפשר לערוך בפוטושופ רק חלק מסויים בתמונה כלומר איך לעשות רק חלק מוסיים אחד בהיר יותר ולא לגעת בכל הרקע מאחורה . תודה.

• 7 תגובות
    • 809 צפיות
  14. אהלן חבר'ה .. אני מחפש חנות\מעבדה טובה בפתח תקוה למסירת מצלמה של canon לתיקון.. אשמח אם מישהו יודע ויכול להגיד לי .. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Shoq,

מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1000 שקל אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם וגם, אותו דבר בערך, מאמין שיותר באור. האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). אם תצא איכות טובה, אז ללא פלאש, אבל אם צריך אז כמובן עם פלאש. האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-600 ש"ח או 1000 עד 1200 ש"ח לפלאש חדש. לא האם חשוב לך לצלם ב…

• 7 תגובות
    • 874 צפיות
  16. אז ככה אני בכלל לא נכנס לנושא של מחירים... אני רוצה דגמים משהו... המטרה: צילום דברים שגרתיים ב1000FPS.... איך אני מתחיל?. יש נקודות להתחלה?.... הבנתי שהכי טוב זה צילום מסוג כזה זה בחוץ באור שמש....שלא יחסר תאורה.... מה הלאה....חוץ מרעיונות של מה לצלם....זה אני אתן למוח שלי לעבוד קצת... וכמובן אולי אני טועה ו1000FPS זה הרבה מדיי...אולי יש פחות... תשפכו לי קצת אור על הנושא.?..

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. תודה. שיהיה סביר במחיר בוא נגיד 1000 אפשר למצוא משהו?

• 7 תגובות
    • 880 צפיות
  18. המצלמה הקודמת שלנו שבקה חיים, ואנחנו מעוניים לקנות אחת חדשה. המצלמה הקודמת היתה EXILIM EX-S600 של CASIO. ההורים שלי רוצים משו קומפקטי, פשוט לתפעול-דוגמת הקסיו שהיתה לנו, אני הייתי מעדיף משהו עם קצת יותר אפשרויות כיוון (פוקוס, חשיפה...), קומפקטיות פחות קריטית בשבילי. המצלמה לא תשמש למשהו מיוחד-נופים, משפחה. לא מתוכנן שימוש בפלאש חיצוני או חצובה. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by xtx,

בבקשה תגובות

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני רוצה לקנות מצלמה קומפקטית ואיכותית. ממש אין לי כוח לעשות חקר שוק עכשיו על כל המצלמות ואיזה חברה הכי עדיפה.. אתם מאוד תעזרו לי אם תציעו על מצלמה שתיהיה כמה שיותר וקומפקטית ואיכותית. המצלמה הקודמת שלי הייתה מצלמת פילם תבינו.. אז אני ממש לא מעודכן במצלמות החדשות. רק יש לי שאלה מזאת מצלמת סטילס והאם זה מה שאני צריך מבחינת מה שכתבתי למעלה?

• 7 תגובות
    • 623 צפיות
  21. Started by fungiman,

כמה תמונות בשביל לחתום את הקיץ (למרות שנראה שעוד מצפים לנו מספר חמסינים). צולמו בעזרת עדשת 150/3.5 ישנה וידנית (סדרה M של פנטקס) ובשלושת התמונות הראשונות גם עם פילטר מקטב (של tiffen) על מנת להשתלט מעט על השמש הישראלית המרושעת. העדשה הזאת יצור קשה לשליטה, קל מאוד לפקשש איתה תמונות, במיוחד בתמונות פורטרט הן בגלל עומק השדה הרדוד וגם בגלל הנטיה שלה להוציא תמונות שנראות "שטופות" ולא נאות לפעמים. אולם מדי פעם, כאשר משקיעים מעט מאמץ, מתקבלו תוצאות לא רעות שלא היו מביישות עדשות שעולות פי 10 יותר. מצטער על הלכלוך שיש בתמונות באיזור השמיים, חתיכת אבק שצריך לסלק מהחיישן ולא היה לי כוח להעיף עם PS

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Ghosthunter,

שלום, מאחר שהבנתם כבר שאני מעוניין לקנות את הF11, רציתי לדעת מה החבילה שאני קונה מכילה. תודה.

• 7 תגובות
    • 707 צפיות
  23. Started by zolder,

לאחרונה פתחתי פה דיון שאני מתלבט בין ה-A510 לבין ה-R1 לאחרונה עלה לי התקציב ואני יכול להרשות לעצמי את ה-S80. איך המצלמה הנ"ל ? לא ראיתי שדיברו עלי הרבה וממה שראיתי היא קיבלה ציונים גבוהים בביקורות.

• 7 תגובות
    • 682 צפיות
  24. אני כרגע מתלבט בין שתי מצלמות ששמתי עליהם עין, ה Minolta DiMAGE Z1 ועל FinePix S3500 שהיא מצלמת 4 מגה פיקסל. ההבדלים העיקריים בינהם זה שהמינולטה 3.2 מגה פיקסל והפוגי 4 מגה, ומינולטה יש זום אופטי יותר גבוה (X10) מהפוגי (X6). המיהירות סגירת תריס של המינולטה יותר גבוה, וקראתי גם בזאפ ובאתרים בחול של פוגי יש דליי מעצבן של 2 שניות בצילום. ובקשר לאיכות בתמונה של מי יותר טובה, הדעות חלוקים, חלק אומרים של פוגי יש יותר איכות, וחלק אומרים שהאופטיקה של מינולטה טובה בלי שום פשרות. וכמובן שהכרטיס זיכרון של פוגי יקר באיזה 50%, ומלא התלוננו על הפלש הקטן מידי ולא מספק. חוץ מזה לשניהם יש בעיה של צילום לילה בלי תאורה, ומריחות בזום מקסילמי בלי חצובה. חוץ משתי המצלמות האלו חשבתי אולי להוסיף …

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by x-pert,

אהלן, רציתי לשאול לגבי Panasonic TZ11, חוות דעתכם או משהו כזה. רציתי עוד לשאול לגבי ההבדלים בין ה-TZ5 ל-TZ11. אני כרגע בפוקארה, נפאל. גנבו לי לפני שבוע בערך בדלהי את ה-Fuji F100fd שהסתובבתי איתה 4.5 חודשים בהודו. כרגע רוצה לקנות מצלמה חדשה ואני זוכר שהמליצו לי על 3 דגמים, בהתאם ל"דרישות" שכתבתי. 1. Fuji F100fd 2. Panasonic TZ5 3. Cannon SD880 את המצלמות הללו לא הצלחתי למצוא פה, ולכן אני שואל על ה-TZ11, כי זו נמצאת פה. היא מאוד יקרה אמנם, בערך 1300 שקל, אבל זה מחיר די הגיוני למצלמה טובה, אני מניח. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.