צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלומות , אני על תקציב של 300$ , וצריך מצלמה די דחוף . זכור לי שלפני כמה שנים התמקדתי ב - Panasonic Lumix ZS50 , שהייתה מאד פופולרית אך מחוץ לתקציב דאז . לצורך המחשה רציתי לשאול אם זו מצלמה טובה לצילום וידאו (720-1080P) בתנאי חדר בינוניים , או שיש משהו בתקצב הזה בארץ שעולה עליו בצילום וידאו ? תודה מראש, -ג'ו
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מצלמה חצי מקצועית שכזו (אני חושב..) למטרות לימוד צילום (לא באופן מקצועי) כתחביב. כרגע יש לי מצלמה של קנון A95 אבל היא מצלמת אירועי בית ולא יותר. אני מתכנן בזמן הקרוב לצאת לטייל בעולם ומעונין לרכוש מצלמה בעלת זום טוב וביצועים טובים. אין לי מושג באיזה סכום - אין לי הערכה אפילו. אני מתכון לעבור איזו סדנאת צילום לפני וכמובן לצלם לבד לפני הטיול כדי להתאמן. אני לא יודע מאיפה להתחיל בחיפוש אחר מצלמה, ואילו דרישות צריכות להיות. אשמח לקבל עצות והמלצות על מנת שאוכל להתחיל לתפוס כיון בנושא. באילו חנויות אפשר לקבל באמת שירות והסבר טוב?ולראות את המצלמה לא רק בנילונים. תודה מראש, noise
-
- 7 תגובות
- 955 צפיות
-
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית והתחלתי לחפש לבד וכל פעם עד שמצאתי משהו מעניין (בעניים שלי) הלכתי לקרוא ביקורות והתבאסתי.. אז מה חשוב לי שיהיה במצלמה? ככה: אני רוצה שיהיה לה זום אופטי מעל 4 עדיף מעל 5 שתצלם תמונות באיכות טובה גם באור וגם בחושך שיהיה לה מייצב שמונה יחסית טוב מעדיף מצלמת כיס אבל אם גודל ומשקל גדולים יותר ייתנו לי ביצועים טובים יותר באותו המחיר אז לא אכפת לי לקחת גדולה יותר התקציב שלי הוא 1500 שקל המצלמה מיועדת לצלם טיולים ואנשים בעיקר אך אני גם מתעניין בצילום מעבר כך שהייתי שמח שיהיו לה יכולות קצת מעבר למצלמה משפחתית כזאתי... תודה ענקית לכל מי שעוזר..
-
- 7 תגובות
- 785 צפיות
-
-
-
שתי המצלמות כמעט זהות, ה- A720 חדשה יותר ובעלת 8 מגה פיקסל, אבל זולה יותר מה A710 שזה מאד מוזר בהתחשב בעובדה שזה דגם מתקדם יותר. מישהו יודע האם תוקנו חלק מהבעיות ב A710 ב 720 ? (טעינית פלאש איטית, מסך מגורען) בנוסף חשבתי גם על ה SX100 בתוספת קטנה. אשמח לשמוע את דעתכם מה לרכוש.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מהכי טובה להכי פחות (סתם אני מבולבל קצת והייתי רוצה סדר) 400D 350D 10D 20D 30D D40X D40
-
- 7 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי תמונות ישנות מאוד שכבר רוב הצבע יד מהם והם צהובות. סרקתי אותם למחשב ואני רוצה לתקן אותם בעזרת תוכנת paint shop pro. איך אני עושה זאת? ערן
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך אני מעביר את הסרט שצילמתי במסרטת וידיאו למחשב ומשם לצרוב אותו על דיסק dvd בתוכנה nero? יש לי מסרטה של sony ויש לי את הכבל
-
- 7 תגובות
- 766 צפיות
-
-
טוב חברים אני צריך עזרה. בפעם שעברה ששאלתי אמרו לי לקחת את פוגי 6500 - בעייה לא ניתן להשיג כבר . השאלה - אני מתכנן לצאת לטיול גדול של אחרי צבא. איזו מצלמה כדי לקחת? היום יש לי בבית קנון A95 - לא כל כך נוחה בעיקר מבחינת זום. מה לדעתכם יכול לשמש אדם שאומנם לא עבר קורס צילום אבל אוהב לנסות לצלם...? אני ממש אודה למי שיתן תשובה כי אני כבר מתחיל להיות לחוץ בזמן... תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי ושבת שלום אז הכרגלי אני עצלן מידי כדי לערוך תמונות (כן כן ככה זה שלוקח לפוטושופ איזה 3 דקות לעלות) אז אני מפרסם את התמונה ככה תהנו וכמו תמיד תגובות בברכה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש את המצלמה האולטימטיבית (לטעמי) - קומפקטית עם עדשה רחבה ואיכות תמונה שמתקרבת ככל הניתן לרפלקס, שיכולה לצלם בתנאי תאורה רחבים, וגם שאפשר לצלם איתה וידאו באיכות טובה ככל הניתן (סרטונים של עד 20 דק' לפחות). הזום אינו קריטי כלל. המצלמה מיועדת בעיקר לצילומי משפחה ונוף. תקציב -1.5K ש"ח עם אפשרות הגדלה עד 2.5K ש"ח. אחרי עיון וקריאה התמקדתי בדגמים הבאים: CANON SD700 (קראתי שהינה בעלת יכולת דינמית וחדות טובה יותר מה-SD800) SD800 SD1000 (היתרון שלה הינו בגודל הקטן יותר) A640 (אמורה לתת יכולת צילום וידאו טובה יחסית) FUJI E900 (החסרון שלה במפתח עדשה צר יותר) אשמח להמלצות
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני פשוט לא יכול לסבול יותר את העדשה שיש לי היום, ביצועים על הפנים, העדשה היא Canon EF 28-80mm f/3.5-5.6. בכל מקרה, אני צריך עדשה בערך באותו טווח, אולי קצת יותר לכיוון הטלה, הרחב מספיק. מצלם הרבה צילומי רחוב וסטודיו, וכמובן גם מה שמסביב לפעמים, שיהיה שימושי להרבה נושאים (חוץ מצילומי מאקרו וטבע, לזה אני אקנה עדשה אחרת). תקציב, עד 1500.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תמיד נושא שכיף לחזור אליו, ועם יכולות המאקרו של הקנון זה פשוט תענוג. החלטתי הפעם להשתולל עם העקומות בפיתוח (רק זה, בלי פילטרים) - תחליטו אתם אם זה מעניין או סתם מחריד... תוספת התמונה הראשונה של האוטובוס לא הסתדרה לי - כנראה בגלל שהפוקוס הוא על קדמת האוטובוס ולא להפך. הוספתי תמונה נוספת שמצאתי של אותו הצעצוע. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה למצלמה דיגיטלית בתקציב של עד 1500 ש"ח. עד עכשיו הייתי עם הקנון שבכותרת ואני רוצה לעבור למצלמה קומפקטית. עדיף שתהיה איכותית יותר מהקנון שהייתה לי אבל בשום פנים ואופן שלא תיפול ממנה. תודה.
-
- 7 תגובות
- 781 צפיות
-
-
טוב גנבתי לאחותי את המצלמה וצילמתי איתה תמונה ראשונה שלי באמת אחרי קצת לילמוד אותה וניקויי עדשה. איך? תנו עצות, אני חדש פה במצלמות אני מה זה נוב, אבל איך לתמונה ראשונה? שרפתי אותה מעט אך זה בכוונה. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 997 צפיות
-
-
ניקון D80, עם עדשת הקיט 18-135 מ"מ. הכל נראה קצת מסובך נכון לעכשיו - נקווה שנקלוט את זה במהרה! כמה תמונות: (מהפו'גי הישנה ) http://img262.imageshack.us/img262/4629/dscf2907ot6.jpg http://img227.imageshack.us/img227/6586/dscf2909bl6.jpg
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היא רוצה פידבקים [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר'ה תמונות שצילמי ואני חדש בתחום אז התגובות שלכם מאוד חשובות לי בבקשה ! [תוקן] #1 http://img441.imageshack.us/my.php?image=s6300415zr0.jpg #2 http://img441.imageshack.us/my.php?image=s6300418pg1.jpg #3 http://img87.imageshack.us/my.php?image=s6300433xn4.jpg
-
- 7 תגובות
- 981 צפיות
-
-
רציתי לדעת המלצות שלכם על מצלמה בטווח מחירים של 900-1000 ש"ח, שתיהיה קומפקטית, דקה ואלגנית כמה שיותר (מראה יקר). איכות כמובן מעל לכל.
-
- 7 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה .. אני מחפש חנות\מעבדה טובה בפתח תקוה למסירת מצלמה של canon לתיקון.. אשמח אם מישהו יודע ויכול להגיד לי .. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, חבר שלי בסין והוא אמור להביא לי PENTAX K100D וSUNPAK 383 כשהוא חוזר, דיברתי איתו והוא עוד לא קנה, וחשבתי במקום זה להביא איתו NIKON D40X מכיוון שלדוד שלי יש 2 עדשות מהפילם ריפלקס הישנה שלו של ניקון שהוא לא משתמש בה כבר, והוא אמר שאין לו כל צורך בעדשות האלו. אחת 28 משהו, והשנייה 80-200 ! יש לו את הציוד הזה כבר איזה 6 שנים, האם העדשות האלו שימושיות גם היום או שהרמה התקדמה יותר מדי מאז ? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני מחפש מצלמה דיגיטלית בין 2500- 2000ש"ח... המליצו לי על פוג'י S9100... רציתי לדעת אם יש מצלמות יותר טובות באותו טווח של מחירים אשמח אם תוכלו לעזור לי....תודה
-
- 7 תגובות
- 867 צפיות
-
-