אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
אממ יש לי "מטען"(סתם ממיר מתח של טלפון בית)עם חצי אמפר ו12 וולט הקטע שאני רוצה להטעין איתן 2 מצברים של 6 וולט אז אפשר לחבר אותם בחיבור טורי שיתקבל 12 וולט וככה להטעין אותם? ועוד שאלה:יש לי מערכת ניידת עם רדיודיסק של רכב ורמקולים,הרדיו דיסק דורש 8 אמפר שהמצבר שלי מספק 8.5 אמפר ושהמצבר מוטען עד הסוף הוא לא מספיק להרבה זמן בשביל המערכת כי גם המערכת דורשת כמעט את מלוא האמפר בגלל העוצמת קול ברדיו דיסק וההפרש הקטן גם ממש משפיע בקיצור אם אני יחבר 2 מצברים של 6V ו12 אמפר לשעה כל אחד אז יצא 12V ו24 אמפר לשעה?מה יותר טוב מבחינת כוח וזמן המצבר היחיד של 12V ו8.5 אמפר או שניי המצברים של 6V ו12 אמפר? תודה מראש וסליחה על זה שאני כותב הרבה ושאפשר היה לסכם בכמה שאלות קטנות.. לילה טוב ושוב…
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
רק אתמול כשפירקתי ת' מחשב גיליתי איזה יציאה שאני לא מכיר בלוח, בדקתי בחוברת והבנתי שזה למקלט אינפרא אדום.עכשיו השאלה שלי היא האם אני יכול לחבר לשם מקלט כמו שיש פה במדריך אם החיבור רק 5 פינים, או אם איאפשר למי יש מושג איפה אני יכול לקנות כזה? בקיצור איך אני יכול לנצל את זה? ד"א יש לי לוח של MSI דגם 845E Max.
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אני יכול לחבר את 2 המסכים שפירקתי מהמערכת סטריאו שלי אם יש להם כבר בקר מובנה? או בכלל רק להפעיל אותם סתם שיפעלו ברקע ליופי... הוספתי צילום שלהם ... תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
יש לי מנורת חימום אדומה ואני רוצה לבנות או לקנות בקר עם סנסור שאני יוכל לקבוע את הטמפ' הרצויה והמנורה תעבוד בהתאם איך אני עושה זאת
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
היי לכולם, אני מכין פרויקט להגשה על סמך Raspberry Pi, האם יש כאן מישהו שיכול לעזור? בתשלום אם צריך
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה אפשר לעשות עם חיישנים של עכבר? 2. אם תוכלו לתת לי את הקישור באתר של אריהב לגבי מקלט האינפרה אדום? 3. אם אני רוצה לד פנס האם אני חייב את ה8מילימטר? 4. הצעה של רב מודד שלא יעלה יותר ממאה שקל אבל טוב ואמין תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות ערכת פיתוח למיקרו מעבד , אני צריך שלבקר יהיה שעון פנימי שלא מתאפס בניתוק מהחשמל ..... למשהו יש מושג איפה אפשר לקנות משהו כזה?? או אם יש דבר כזה?? תודה
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום, לצורך עבודה בארדואינו, דרוש מתכנת עם ניסיון. את פרטי הפרויקט אני אתן אם יהיה עניין, זאת עבודה חד פעמית, ואני מקווה שלא תקרעו במחיר. למעוניינים, שלחו לי הודעה פרטית.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות Dream Led Strip לשימוש עם ארדואינו ורציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון עם דגם מסויים ויכול להמליץ. אני מתכוון ללכת לכיוון המוצרים היותר זולים באיביי(וחסרי התיעוד הנורמלי ככל הנראה) מאחר ובאתרים אחרים המחיר גבוה פי כמה וכמה. רוצה משהו עם 400-500 Lumen/meter לפחות, שליטה נוחה מהארדואינו, תגובה מהירה זה פלוס גדול.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם קודם כל אני חדש פה אז מזל טוב לי .... ;D שני כול אני רוצה לבנות אורגן אורות מילדים אבל יש לי כמה בעיות קטנות : 1. ערכתי חיפוש קטן בגוגל ומצאתי מלא סרטוטים אז אני לא יודע איזה לבחור מה ההבדל בינהם אני איתן לכם איזה 2 שנראו לי הכי טובות http://2004.uploaded.fresh.co.il/09/11/433025.jpeg http://sound.westhost.com/project60.htm 2. אין לי כזה ניסיון באלקטרוניקה אני לא יודע לזהות חלקים או נגדים אז אם משהו יוכל לעזור לי ולהגיד לי איזה סרטוט לבחור איזה חלקים לקנות בתודה מראש יהונתן (יאללה אנשים נגמר האח הגדול אתם יכולים לענות לי )
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם!!! רציתי ללמוד את תחום תיכנות מיקרו בקרים יש לי ניסיון רב בתיכנות והבנה באלקטרוניקה גישה לרכיבים צורבים וציוד מעבדה. 1מה שאני שואל פה האם כותבים תוכנית בC מקפליים אותה עם קומפיילר מיוחד ספציפי מיקרו וצורבים אותה? 2אני יודע שקיימת שפה HDMV מה יותר פופולרי עם מה יותר קל לעבוד -אני אישית מעדיף C# או C 3 איזה כלים אני צריך ? אני צריך ללמוד תחומים מסויימים או שמפסיק לדעת איך מקרו עובד(רגלי פסיקות VSS DATA ADDRESS וכו' ) 4אם יש איזשהו מדריך או פרוייקט גמור של מערכת שעושה דבר מה או סתם קוד דוגמא שיושב בתוך מיקרו מעבד עם סכמה אשמח לראות ללמוד ולקבל כיוון. או סתם PDF של לימוד עצמי
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מערכת אינטרקום לבית פרטי, והמחירים בארץ מטורפים. ראיתי אחלה דברים בeBay, אבל הדרישות שלי הן קצת ספציפיות, אשמח אם אוכל לקבל עזרה במציאת / הרכבת המערכת המתאימה. א. בבית יש 4 קומות, ואני צריך לחצן לפתיחת השער + מסך בכל קומה + אפשרות לדבר עם האדם שעומד בחוץ. משהו כזה: http://www.ebay.com/itm/7-Color-Video-Door-Phone-Doorbell-Home-Security-IR-Camera-Monitor-Intercom-Ring-/301966505693?hash=item464e9b36dd:g:ygAAAOSwa81XSBZh או כזה: http://www.ebay.com/itm/Wired-7-LCD-Video-Door-Phone-Doorbell-Home-Intercom-System-IR-Camera-1-Monitor-/262511146109?hash=item3d1ee2347d:g:QKQAAOSw0gdXS6dE ב. אני צריך זמזם לחיצה ג…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים אני רוצה לבנות קסילופון ענק כמו שיש בהתחלה של הקליפ הזה התוכנית היא להשתמש ב ARDUINO שישמש כמקלדת MIDI ויחובר ל raspberry pi שעליו תהיה מותקנת תוכנת נגינה מתאימה עכשיו .. בפרויקטים דומים אבל בקנה מידה הרבה יותר קטן (כלי נגינה שולחני) ראיתי שאפשר להשתמש ב piezo sensors אבל אני חושב שבגדלים כאלה החישנים חישני piezo לא יעשו עבודה טובה ... אני אשמח לשמוע על רעיונות לחישנים וטכניקה לבניה תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מקלדת + עכבר אלחוטי של מיקרוסופט ואני רוצה להגדיל את טווח הקליטה + שיפור הקליטה הדבר אפשרי?
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
או קי קניתי ראש 108 לחריטה על פלסטיקים וכו....וראיתי במדריך שלא חורטים עם הראש...אז איך ל**** חורטים? תודה מראש עומר שירן...
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
יש כאן חבר'ה שבנו צורב לאחד מהבקרים הנ"ל?
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש ברשותי שני כונני HD בתוך מארז CM690.. ראיתי קירורי HS רבים ברשת במחירים סבירים.. מה שכן אני מעדיף לבנות לבד אני הרבה יותר מסופק מזה חחח.. גם מה שכן חשבתי על זה ובגלל שאני משתמש בשני HD המאורר מוציא החום של התחתון יחמם את העליון במידה מסוימת.. וגם אני בכלל לא בטוח שהקירור יכנס עם הפטנט של ה TOOLESS למישו יש ניסיון עם קירור HD במארז CM690? בכל מקרה אני אשמח לשמוע המלצות בעיקר מכאלה שכבר ניסו לגבי בנית קירור לHD..
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום, חובב אלקטרוניקה עם מעט ידע מעשי אך עם רק תיאורתי. רוצה להיכנס לתחום האלקטרוניקה והתכנות. הייתי שמח אם תוכלו לקשר אותי ללוחות Arduino Uno מומלצים למתחילים במחירים סבירים. כמו כן אשמח לעזרה ברכיבים נוספים שעלי לרכוש עם קניה של לוח כזה כמו, חוטים, לדים, נגדים וכד'.. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מנסה לעבוד עם Visual Studio 2013 עם ארדואינו. התקנתי Visual Micro, הגדרתי את ה- Application IDE Location לתיקית היעד של ארדואינו (C:\Program Files (x86)\Arduino). אני כן מצליח ליצור פרויקט ארדואינו חדש (יוצר לי יחד עם הפרויקט קובץ ino). הבעיה היא שה-Visual לא מזהה שום פקודה של ארדואינו. למשל pinMode או Serial. לדוגמה, הפקודה Serial.begin(9600) מציגה שגיאה על המילה Serial כך שרשום: Error: identifier "Serial" is undefined ניסתי גם להוסיף #include<Arduino.h> אבל גם זה לא עזר. אשמח לעזרה איך לתקן את זה כדי שהקומפילר יעבוד כמו שצריך. תודה
-
- 0 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מישהוא יודע איך ? אני מתכוון שיצא מהכרטיס מסך dvi ויכנס למסך bnc . במקרה שאי אפשר אז d-sub ל- bnc . תודה
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אני צריך לפרוייקט הנדסאי אלקטרוניקה בקר שיתחבר לבקר אחר(C3 של שי מלול למי שמכיר), והוא אמור לשמש כבקר ראשי שמרכז מידע מבקרים אחרים (בפרוייקט אני משתמש רק בעוד בקר אחד). חשבתי על ארדואינו בגלל שהוא זול ונוח. בעקרון אני צריך שיקבל מידע מהבקר השני, יתחבר למחשב, ולצג LCD (שילד). רצוי שיהיה לו איפשור להתחבר לעוד בקרים מבחינת כמות הפורטים. ברור אחרי הפרוייקט הוא אמור להיות מספיק לשימוש ביתי. אני לא כל כך מתמצא בארדואינו, לכן אשמח לכל רעיון/עצה בנוגע לבחירה של הבקר. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש לוח בקרה טמפרטורה ושינוי מהירות עד 200 שקל עם חריגה
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם אני כבר בקושי נמצא באתר בכמה חודשים האחרונים (צה"ל) קיצר קניתי את הנגן הנ"ל לפני הגיוס וכמו נגנים מסויימים הוא נטען רק דרך הUSB, וקורה לי שאני נרדם איתו או משהו ושורף 6 שעות במכה, וזה משביז תתחת שאין לך מה לשמוע ברכבת או סתם שבא לך לשמוע. יש את המטען הזה של IPOD אבל לא בא לי לשלם 150 שקל, ואפשר לקנות USB HUB ולטעון דרכה, אבל גם זה סיפור של איזה 100 שקל. הרצתי חיפוש בגוגל ולא ממש הסתדרתי, מצאתי כמה דברים, אבל לא לנגן שלי ספציפית, אז לא הייתי בטוח אם זה יעבוד! תודה רבה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לבצע שינויים בחדר שיהפכו אותו לחדר חכם. אם צריך להגדיר תקציב מראש אז נניח בין 1000 ל1500. אני מעוניין קודם כל בשליטה בתאורה המרכזית בחדר ראיתי שיש כבר דימרים חכמים עם שליטה מאפליקציה. אני מעוניין בדרך לשלות בתאורת לדים, יש לי 3 פסי לדים (אחד מאחורי המסך מחשב ו2 מאחורי הטלוויזיה) הם מחוברים בעזרת USB למחשב, האם יש דרך לשלוט בהם? בנוסף יש לי 2 מנורות, שכל השליטה בהם שאני רוצה זה ON וOFF. דברים נוספים שהייתי רוצה חיווי עליהם, האם הדלת נעולה אם לא. מבחינת ממשק הייתי שמח אם הכל היה מנועל לדרך המחשב והייתי יכול פשוט לדבר לחדר ולהגדיר מצבים כמו מצב סרט/מוזיקה וכו, האם זה אפשרי?
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, האם למישהו יש נסיון מוצלח עם אחד ה shileds עבור ארדוינו מבוססי SIM900 או SIM908 . הכוונה שהצליח להתחבר לאחת הרשתות בארץ ולהעביר תקשורת TCP או UDP. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-