עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by grove,

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by ravid,

מודינג בישראל? בהחלט כן! גלריית המודינג של HWzone קיימת כבר מספר שנים, ונועדה לאפשר לקהילת המדגמים והמשפצרים (Modders), להראות את עבודותיהם בפני כל מבקרי האתר. במהלך כל שנות קיומה היא צברה פרוייקטים רבים, שלכם, ותרמה רבות להתפתחות קהילת המודינג בארץ - כולל תחרויות מודינג רבות, אחת מהן בהנהגת HWzone. בגלריית המודינג שלנו ישנם מאות פרוייקטים גמורים של מודינג כחול לבן מקורי, ולקהילה בארץ בהחלט יש במה להתגאות! כל גולשי האתר מוזמנים לבקר, להגיב ולדרג את הפרוייקטים השונים. הגישה היא באמצעות חשבון המשתמש שלכם בפורומים שלנו, כך שאין צורך להירשם ו/או להיכנס פעמיים ! גלרית המודינג צרוף פרוייקט חדש

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by Mike-,

אהלן, אני מחפש כמה סוגים של קונקטורים מאריהב אבל אני מתקשה מאוד להבין את "כוונת המשורר" בקטלוג שלהם. אני צריך קונקטור נקבה שיתממשק לHeader עם שורה אחת של פינים (בניגוד לIDC הקלאסי שיש לו 2 שורות). [תמונה שווה אלף מילים] גודל הקונקטור צריך להיות 16 פינים ואחד של 4 פינים, אין לי בעיה לקנות 5 קונקטורים של 4 פינים ולשרשר אותם.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by roeesnir,

אני מחפש את הכי הכי טובות. תודה.

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  5. Started by itay5618,

תוכלו בבקשה להגיד לי איך לעשות סידור כבלים במארז שלי? silverstone ps02b

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  6. באופן כללי מה שאני צריך זה איזושהי דוושה נוחה שתשדר למחשב משהו שיקלט כלחיצה מטווח מסויים עד טווח מסויים דרגות לחיצהכמו ג'ויסטיק, או דרך מידי, או כל דרך אחרת שיכולה להתפרש כמקש ותיקלט ואני אוכל אחרי זה להשתמש בזה לשליטה. אני משחק עם התוכנה גיטר ריג ואני לא רואה סיבה לקנות פדל בהמון כסף כשהמנגנון צריך להיות נורא פשוט. אין לי בעיה להסב מקלדת למקשים יש לי תוכנה שעושה את הגישור נפלא אבל מקשים לא ממש מעניינים. עכשיו יש לי שני פדלים של משחק מירוץ שפירקתי, הבעיה היא שהוא לא נוח וציר התנועה שלו מחולק בין שני פדלים ואי אפשר לכוון. ציר התנועה של ההגה גם לא התאים לדוושה מכיוון שיש לו טווח שונה. ממה שידוע לי כרטיס הקול שלי מכיל רק כניסת מידי דרך FIREWIRE שכחתי לציין חלק חשוב, מוכר בחנ…

7. Started by prince hadev,

קנייתי את המארז הזה לאחרונה פשוט אני רוצה לדעת אך אני יכול להחליף את הצד(הדלת) לשקופה ? ו גם אך אני עושה לו פולש? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  8. Started by doker,

שלום אני רוצה לבצע חיתוך בדופן של השולחן שלי לעשות מעין חלון ברגל רחבה של השולחן. אני רוצה לשים על קצוות העץ או פס בגוון עץ או פס U יש למישהו המלצות לינקים למשהו דומה או מקומות שמוכרים?

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  9. Started by adi518,

אני צריך מישהו שיבנה לי במחיר סביר, כבל משורוול (SLEEVED) 24 pin במקום הכבל שהגיע עם הספק כח שלי. אני צריך כבל באורך 30 ס"מ עם צד אחד חשוף (ללא קונקטור,רק פינים נקבה) וצד שני עם קונקטור 24-pin נקבה. אני מדבר על משהו ברמה כמו PSYCHO SLEEVE ו LUTRO0. יש תותחים כאלה אצלנו בארץ או שלא כל כך ? תודה לעוזרים, אחלה פורום !

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  10. Started by lior12,

היי . אני רוצה לקנות רגלי פרספקט עגולות בצבע חלבי . איפה באזור הצפון אפשר לקנות את זה ?

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  11. שלום לכולם. אני עובד כרגע (חייב לציין שדי לאט - העסק נמשך כבר כמעט שנה...) על פרוייקט שיפוץ אופנוע. הדגם הוא GSX1100F שנת 89 כאשר המטרה היא להפוך אותו לסוג של צ'ופר / בובר (למי שממש רוצה להכנס להגדרות). פרטים ומעקב אחרי העבודה אתם יכולים לראות פה - http://www.fullgaz.co.il/forums/showthread.php?t=73713 התוכנית שלי היא להעיף את הקרבורטורים ואת מערכת ההצתה המקורית ולהשתמש בארדואינו לניהול המנוע - כרגע יש לי Duemilanove שמשמש כבקר פיתוח והגרסה הסופית תעבוד על mini. מכיוון שהפורום בפולגז יותר מונחה אופנועים / ברזל (שזה מאד מאד כיף ד"א) אני גם אשמח לשמוע דעות מהפורום הזה לגבי ניהול המנוע. אני אעלה בהמשך עוד קצת מידע וסכמות - המבנה הכללי להלן: 1. למנוע 4 צילינדרים - ומכאן שיש …

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום, לפניי כשנה נהרס לי הדיוידי הנייד של ELECTRA (של מועדון חבר). הוצאתי את המסך בתקווה להשיג בקר ולחבר אותו לרכב. החיבור לרכב זה לא בעיה. הבעיה שאין לי את הבקר, ובאינטרט יש רק את המסכים לא את הבקרים. דגם המסך המלא הוא: AT070TN01 V.A של INNOLUX. אני רוצה פשוט לחבר אליו כבל וידאו ומתח ושיציג משהו מסויים.[ /font] הנה פרטים על המסך הנ"ל. http://www.panelook.com/modeldetail_parameter.php?id=1534 וDATASHEET: http://bdtic.com/DataSheet/Innolux/AT070TN07-VA.pdf

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. מעוניין להזמין- מישהו אולי יודע לגבי מסים מעודכנים?

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  14. Started by wombat,

אני רוצה לקנות Dream Led Strip לשימוש עם ארדואינו ורציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון עם דגם מסויים ויכול להמליץ. אני מתכוון ללכת לכיוון המוצרים היותר זולים באיביי(וחסרי התיעוד הנורמלי ככל הנראה) מאחר ובאתרים אחרים המחיר גבוה פי כמה וכמה. רוצה משהו עם 400-500 Lumen/meter לפחות, שליטה נוחה מהארדואינו, תגובה מהירה זה פלוס גדול.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4203545,00.html

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום , מעניין אותי לדעת באיזה גילאים אנשים עוסקים באלקטרוניקה ומודינג. אנא תענו בסקר. אני בן 12. תודה לכם.

• 0 תגובות
    • 996 צפיות
  17. אהלן, אני מתלבט מאיפה להזמין פילטרים למאווררים שלי, למישהו יש ניסיון עם אחת מהחנויות ויכול להמליץ?

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  18. לצורך פרוייקט, אני רוצה לשלוט על מאפייני התצוגה של המסך באמצעות הרצת פקודות הDCC/IC בממשק I2C. לצורך העניין נגיד שאשתמש בADUC841. ניסיתי למצוא ברשת שליטה כזו, אבל בינתיים מה שמצאתי הוא מבוסס תוכנה. כעיקרון, הרעיון שלי הוא לחבר את הפינים הרלוונטיים בVGA ישירות למיקרו בקר על מנת לקבל הגדרות שיקונפגו בעזרתו. מישהו יכול לסייע?

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  19. Started by omershk,

בעזרת ספריית LiquidCrystal, מסך פשוט וכמה שורות קוד ניתן לעשות שימוש במסך המופיע בתמונה. בדוגמה הספציפית הזאת ארדואינו מראה טקסט שהועבר באופן סריאלי מהמחשב. לילה טוב

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. דרוש שותף פעיל למשרד הנדסה מתחומים: אלקטרוניקה, עיצוב תעשיתי, עריכת פטנטים וכו' המטרה היא להרים פרוייקטים רב תחומיים ובהמשך לפתח מוצרים עצמיים. ראש פתוח, צעיר בנשמה, מקצוען וכלבויניק אמיתי - MUST 0526390965 .urg@asoltech.co.il www.asoltech.co.il George

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by thedag,

שלום... אני רוצה לצבוע איזשהו חלק פלסטיק (יותר נכון שילוב חומרים של ABS+PC), בצבע שחור מט... עכשיו, אני הבנתי שצריך לצבוע קודם בצבע יסוד (או שלא?), ועוד כמה דברים שאולי אני לא יודע..... מישהו פה יכול להסביר בקצרה איך כל העניין אמור ללכת ? אני מדגיש שוב, שחור מט, לא מבריק. תודה....

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by yakirsh4,

שלום, קראתי את המדריך סליבינג שנמצא פה באתר (מדריך טוב דרך אגב) ויש בו דבר אחד שלא הוזכר איזה קוטר של בידוד מתכווץ צריך לכל קוטר של סליבינג אני לא קונה סט סליבינג כמו שמוצג במדריך אלא אני קונה בתפזורת השרוולים שאני קונה הם בקוטרים הבאים: 0.125"(1/8")= 0.3175 סנטימטר 0.25"(1/4")=0 .635 סנטימטר 0.375"(3/8")= 0.9525 סנטימטר אני ישמח אם תוכלו לענות לי איזה קוטר של בידוד מתכווץ אני צריך לכל גודל של שרוולים תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. קיבלתי פאנל של מסך של מחשב נייד לד, החיבור שלו הוא רק של סרט מידע (שכנראה מכיל גם את חיבור המתח), האם יש קונקטור שיאפשר לי לחבר את הפאנל במקום פאנל של מחשב נייח, ולהוציא החוצה את כניסת המתח של תאורת הלד ? דף נתונים של הפאנל: http://lcd-screen.com.ua/data/pdf/58.pdf תודה רבה הבהרה: זה נועד למטרת פרוייקט לבדיקת דברים, אני מניח שזה לא האופן האופטימלי לעבוד עם מסך

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  24. ידוע לכם היכן ניתן להשיג ספול שכזה במחיר טוב? אני יתמודד עם כל כמות, 50 מטר, 100 מטר, לא קריטי. גם באיביי אין מציאות. המטרה היא יצירת כבלים מותאמים אישית.

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  25. אהלן, מישהו יודע איפה אפשר לקנות תאים פוטו אלקטריים ומה בערך המחירים ? בלי איביי וכו'. זקוקים להם בזמן הקרוב ואין זמן לחכות למשלוחה...

• 0 תגובות
    • 876 צפיות

דיונים חדשים בפורומים