עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by prince hadev,

קנייתי את המארז הזה לאחרונה פשוט אני רוצה לדעת אך אני יכול להחליף את הצד(הדלת) לשקופה ? ו גם אך אני עושה לו פולש? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  2. הארגון הבריטי עושה זאת שוב עם דגם מספר 3 של המחשב הזעיר והמהפכני, אשר מציע כעת הרבה יותר עוצמה, תמיכה ב-64 ביט וקישוריות אלחוטית מובנית באותו מחיר מצחיק של 35 דולר ארבע שנים אחרי שהוצג מחשב ה-Raspberry Pi Model B המקורי, עם ליבת עיבוד בודדת ו-256 מגה-בייט של זכרון RAM במחיר מהפכני של 35 דולר בלבד, יוזם הפרוייקט אבן אפטון מחליט לחשוף את ה-Raspberry Pi 3 Model B, עם שיפור ביצועים פי 10 ושלל בונוסים נהדרים, עדיין באותו תג מחיר אשר מתורגם לכ-140 ש"ח בלבד. היכונו לעולם חדש של אפשרויות לחובבי התוכנה והחומרה בכל רחבי העולם. ה-Raspberry Pi 3 Model B מציע מראה כללי זהה כמעט לחלוטין ל-Raspberry Pi 2 Model B שהושק בשנה שעברה, אך מציע כמה שידרוגים חשובים מאוד מתחת לפני השטח…

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by idfhw,

התקלקלה לי מנורת לד, כשאני די בטוח שמה שלא תקין הוא ה-driver. מצרף צילום שלו. הנורה היא נורה שקועה בקיר, 1w לפי מחסני תאורה. איפה אפשר להשיג driver חלופי? יש המון באיביי, אבל לא מצאתי משהו שהוא גם 700ma וגם מיועד למתח נמוך. הבנתי שיש מתח מינימום ולכן לא ניתן לקחת דרייבר עם מתח מינימלי גבוה יותר.

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by byyaatch,

דרוש פאנל עם קורא כרטיסים המסוגל לטפל בכרטיסי SDHC (כרטיסי SD גדולים מ-2 GB). בבקשה המלצותיכם

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  5. אני צריך מישהו שיש לו רעיון איך אני יכול להרכיב מתאם של אוזניות 2.5{ של מוטורולה E398 } על גבי 3.5 אני מדגיש סטאריופוני { שלוש פסים } קניתי כבר מתאם אמיתי כזה וחשבתי שהוא יעובד אבל לא כמו שהתלוננו בהמון פורומים של 398 פשוט שומעים בואוזניה אחת ולמי שהיה נגישות לEBAY קנה אתה מתאם של סנהייזהר { יש לחברה הזאת שם של קצין נאצי עליו היו שלושה פסים } וכבל ארוך שבא איתו . והוא עובד או למי שיש את קוסלה של נוקיה ברח לי השם NG??? טוב הנה הקורבנות השחור זה המתאם שקניתי { אינו עובד טוב עם הטלפון} ואפור זה מתאם האוזניות האמיתי {האוזניות שלו החזירו את נשמותהם לבורא} מצטער על האיכות זה צולם במצלמת רשת אני פתוח לרעיונות איך אני הופך את ה2.5 שיעבוד עם 3.5

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אני רוצה לשים פרקט למינציה בחדר והקציב שלי מוגבל כ1500 שקל ל9 מטר כולל עבודה. ורק על העבודה רוצים 450-500 שקל. אני אשמח אם משהו כאן יוכל להשאיל לי כלים תמורת פקדון. אני מאזור בת ים

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  7. Started by Peri228,

אהלן ! לפרויקט ברובוטיקה שאני עובד עליו במסגרת בית הספר , אני מעוניין בבניית בקר שליטה קצת יותר נוח מזה שקיבלנו . אני צריך לבנות שולחן בעל שלוש מצערות , שלכל אחת יש רק ציר Y כמובן . כל הבקר הזה ( כל שלוש המצערות ) צריכות להתחבר למחבר מסוג DB15 , בצורה אנלוגית לחלוטין כמובן . חיפשתי קצת חומר , אבל קיוויתי שאנשים כמו תום שמבינים קצת יותר ממני באלקטרוניקה , יוכלו להציץ ולתת כמה עצות , רעיונות , או עזרה .. תודה רבה מראש , תום :]

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  8. Started by Big_Guy7,

יש לי את בקר המאווררים Sunbeam Chromatic Windmill http://www.sunbeamtech.com/PRODUCTS/Chromatic%20Windmill/Chromatic%20Windmill.htm בכל פעם שהוא מזהה "שיבוש בקשר" עם אחד המאווררים, הוא מפעיל את מנגנון ההזעקה שלו שכוללת צפצוף ממש מעצבן כנראה שהבקר השתגע קצת, והחליט שבכל כמה שניות מאוורר אחר לא תקין, ומצפצף. יש איזושהי דרך לכבות את מנגנון ההזעקה הזה?? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  9. תמיד חלמתם להתחיל ליצור בכוחות עצמכם בהתבסס על מיקרו-בקרים ומיקרו מחשבים? חבילת ה-Humble Bundle העדכנית מעניקה לכם הזדמנות פז לכך בעבר יצרנו כאן באתר כמה וכמה מדריכים מפורטים ונהדרים שמטרתם הייתה לספק היכרות ראשונים עם עולם המייקרים, העולם המאוכלס באנשים מוכשרים במיוחד אשר עושים שימוש במיקרו פלטפורמות כמו ארדואינו (לסוגיה) ו-Raspberry Pi בכדי ליצור יישומים מרשימים. אם גמעתם את המידע הקיים והרגשתם שאתם זקוקים לעוד – כעת יש חבילה משתלמת מאוד שעשויה להתאים בדיוק לכם. חבילת הספרים העדכנית באתר ה-Humble Bundle (כן, יש גם כזאת) הנודע מתבססת על שיתוף פעולה עםהאתר והמוציא לאור makezine שמספר מדריכים והסברים כמעט בכל נושא שניתן להעלות על הדעת – ומתמקדת במספר דו ספרתי נאה…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by OZSHIMON,

תודה

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  11. שלום, יש לי מחשב נייד ישן ואני מנסה הרבה זמן למצוא לאן החוטים של המסך שלו מתחברים למחשב ומצאתי בקר עם יציאה כמו של המסך ורציתי לדעת מאיפה קונים אחד כזה: http://www.suchtech.de/down/controller/NCB100X1.pdf תודה מראש

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  12. שלום ברשותי מארז Lian Li PC-7W אלומיניום. מעוניין במוד מאוורר תקרה (במראה ליאן לי מקורי) בנוסף ברשותי ספק ישן תקול וספק חדש, מעוניין בהחלפת תוכן הספק חדש לתוך מארז הישן כולל הסליבינג של הישן ובכבילה מחדש - מוסתרת, ללא כבלים מיותרים, עבודה מקצועית נקיה ואסטתית. ודלת מסתירה של דלת הכונן בסגנון דלת שקיימת במארז ליאן לי מקורי מדגם אחר. והחלפת הפאנל של הפלופי לחלופי של הCD שקיים. המוד מאוורר תקרה קיים בליאן לי, אני מניח שגם את דלת כונן הCD שניהם לא קיימים בארץ, בדקתי עם היבואן, ולא מצאתי בebay. אם אפשר הערכת מחיר גסה תודה

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  13. Started by Devil Servant,

יש לי דונגל BT מי שלא מכיר זה כמו DOK אבל מקשר את הפלאפון למחשב בעזרת טכנולוגית BT קיצר אמרו לי שזה בטווח 80 מטר אבל חרטא :s05: זה מקסימום 10 מטר. אבל אני רוצה שאני אוכל לשלוט מהסלון לחדר. יש מסדרון באמצע,בנוי מגבס שמבודד BT :\ אז רציתי לדעת אם אוכל לבנות מן אנטנות קטנות שיוליכו מהסלון לחדר הנה ציור שתבינו על מה אני מדבר תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  14. ראיתי שחלק מהתמונות הלכו שם לאיבוד ורציתי לדעת אם אולי מישהו יכול לשחזר שם מה שהיה או שאולי PhoenixBoy יכול לעזור לי לבנות את זה :ס או מישהו נוסף כי אין לי שרטוט אפילו של המעגל

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  15. Started by keisyjons,

שלום לכולם! יש ברשותי ארדואינו אונו, רכיב התקן bluetooth מסוג HC-06, וסמרטפון. הורדתי אפליקציה עם כמה כפתורים כך שאני מתחבר להתקן בלוטוס וכאשר אני לוחץ על אחד הכפתורים ההתקן מקבל זאת. השאלה שלי איך אני יודע מה אני שולח, כלומר כאשר אני לוחץ על כפתור באפליקציה, איזה קוד אני בדיוק שולח כך שאני אדע לכתוב בקוד תוכנה שכאשר מתקבל קוד זה שהארדואינו יבצע משהו מסויים. תודה לכל העוזרים...

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. אני רוצה לעשות מוד קטן לגיימפאד שלי שהוא דמוי שלט לPS2, אני רוצה לשים לדים מאחורי הכפתורים של ה X O [] \/ אז אני מחפש כפתורים כאלו שקופים, יש מקום שאפשר לקנות דבר כזה? אם אפשר יהיה נחמד גם את כל שאר הכפתורים גם שקופים...

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by sstephan,

צריך ביטים לשיוף בצורת קונוס , כמו בתמונה . בארץ מצאתי רק מקוריים של דרמל , שהם בצורת גליל . אם מישהו מכיר חנות , אפילו בחול ,שמוכרת כאלו אשמח לשמוע. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  18. Started by ElemenTal,

זה המוצר - http://www.sunbeamtech.com/PRODUCTS/Sound%20Active%20module/Sound%20Active%20module.html מה אתם אומרים כדי לקנות דבר כזה או שזה לא איכותי ?.. אני ראיתי די הרבה סרטונים ביוטיוב שיש להם כזה (או אחד יותר ישן) וזה עובד טוב. הקטע היחידי שזה לא מתחבר לרמקולים או משהו כזה אלה קולט את הסאונד, ככה שאפשר סתם לעשות מחיאת כף וזה יפעל, אז זה לא יפריע לדעתכם ?.. ומשום מה זה האתר היחידי שמצאתי שאפשר לקנות ממנו את זה http://www.oznium.com/cathode-music

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by hmjmvhcvh,

שלום לכם, לאחר אין סוף בדיקות של המחשב הגעתי לזה ששני קבלים (אחד לייד המעבד ואחד לייד הAGP) מנופחים וגורמים לבעיות יציבות במחשב ואני מעוניין להחליף אותם הסתכלתי קצת על הלוח וראיתי שמאוד צפוף להלחים ובקלות אפשר לשרוף חלקים מהמעגל מודפס, יש פה מישהו אולי עם נסיון קודם בהלחמות כאלה ויכול לתת לי עצות? אולי להלחים במקביל מתחת ללוח או משהו דומה? ועוד שאלה הקבלים התנפחו מסיבה כלשהי אם אני יקנה קבלים עם פרטים שונים אולי המחשב יפעל יותר טוב? בקיצור כול מידע בנושא יתקבל בברכה.. יש לי נסיון קודם בהלחמות אבל לא בצפיפות כזאת... יש אולי דרך לבדוק את הקבלים שהם עדיין על הלוח אם - אם הם עובדים? תודה לעונים :-\

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  20. Started by JUNGLE,

איך הלחמה של פוטנציומטר קבוע מייצבת את המתח?

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  21. שלום לכולם..! יש לי שלט playstation2 כזה: http://www.video.org.il/Product.aspx?ProductID=1505 (אלחוטי) ורציתי לדעת אם אני יבנה (חיבור פד פלייסטיישן למחשב (דרך הפורט הפרללי) מהמדריך הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=70953.0 ואני יחבר במקום שלט אם חוט (רגיל) אני יחבר שלט אלחוטי כמו ששמתי בהתחלה האם זה יעבוד..? תודה מראש לעוזרים.! NiMrOdS

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  22. שלום לכולם, אני רוצה להזמין לדים אוטרה בריט מחו"ל מצאתי אתר דרך חיפוש בגוגל הנה הכתובת: http://www.led1.de/shop יש באתר הזה באזור הלדים 5 מ"מ לד ירוק ולבן של 24.000mcd - NEW מה שמוחרים בראיהב זה בקושי 10,000mCD 12,000mCD אז אני לא רוצה לחשוב אפילו איזה עוצמה יש ל - 24.000mcd והמחירים שם באמת טובים, משלוח זה עוד 10 יורו הנה דוגמה לקישור מהיר שמציג את פרטי המוצר: http://www.led1.de/shop/product_info.php?pName=led-5mm-green-24000mcd-10-pieces-p-244&cName=led-5mm-ultra-bright-green-24000mcd-new-c-3_58 תראו אפילו שכתוב באיזה נגד להשתמש באיזה מתח כדי להפעיל את הלד שלא יסרף זה מדהים!! יש להם שם אפשרות להזמין10 לדים ב - 9.90 EUR ו 50 לדים ב 34.90 EUR ועוד אני מאמין שאין צורך …

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  23. Started by Jabberwock,

כן כן זאת לא בדיחה. רספברי פיי 4 יצא לאוויר העולם! אז מה חדש? USB 3.0 ג'יגהביט אינטרנט זיכרון DDR4 עד 4GB מעבד חדש עם ליבות Cortex-A72 תמיכה ב-4K ובשני מסכים האצת חומרה 4K60FPS H265 בלוטוס' 5.0 תמיכה אלחוטית 2.4GHZ & 5GHZ https://www.raspberrypi.org/products/raspberry-pi-4-model-b/

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. היי חברה הייתי רוצה להתחיל איזשהו פרויקט בארדואינו ואפילו כבר יש לי רעיון לפרויקט אבל אין לי מושג מאיפה להתחיל מבחינת חומרה. איזה כרטיס ארדואינו לקנות כבסיס? איזה תוספות? כדאי לקנות מקורי או תואם? בארץ או בחו"ל? מאחר ואני מתכנת, לא נראה לי שתהיה לי בעיה עם החלק התכנותי. הרעיון שלי להתחלה הוא בנייה של מכשיר בייבי סיטר דרך הטלפון. לדוגמה, אני רוצה לשבת אצל השכנים ולבדוק אם הילד בבית בוכה. אז אני מתקשר למכשיר בייבי סיטר שנמצא ליד הילד (שיש לו כמובן סים) ובצורה אוטומטית הוא עונה לי ומשמיע את כל מה שיש בחדר. אם הבנתי נכון את הקונספט, אני צריך את הרכיבים הבאים: 1) כרטיס ארדואינו בסיסי (איזה כדאי לקנות?) 2) רכיב שקולט GSM/GPRS 3) מיקרופון שיקלוט את הרעשים בחדר 4) בטריה או חיבור …

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by Ash Binary,

יש לי לוח אם pcchips 787cl (עם מעבד VIA 1GigaPro) מקולקל שקיבלתי במעבדת מחשבים. אני רוצה לתקן אותו. זה תמונה של לוח כמו שלי (אני ינסה לצלם את שלי בהמשך) : בלוח יש 2 קבלים מתנפחים של 10v 1000uF - זה מעל לפינה הימנית עליונה של חיבור המתח וזה מעל לסוללה. כמו כן יש FET של L3103S שמראה סימנים שהוא התחמם יותר מידי ו 2 הרגליים שלו חתוכות על ידיי קאטר - מישהוא כבר התאמץ לנתק אותו. ה FET הוא זה שמימין ומעל לקבל השני. שאלות : - אחריי שאני מחליף את הקבלים האם להשאיר את ה FET מנותק ? לחבר אותו ? להחליף אותו ? - האם ניתן להשתמש בקבלים רגילים (לא low ESR) ולהוסיף במקביל קבל 'טיפה כחולה' של כמה uF כדיי לפצות על ה ESR ?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.