עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by AA123,

משיו יכול להגיד לי מזה ה Transferite paper שמשתמשים איתו לצביעת המארז ? או אולי איך קוראים לו בעברית? [שפה שהמוכר יבין ] [נראה ככה: ]

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  2. Started by shaks,

אני רוצה להכין לעצמי שולחן לחדר ולמחשב תיכננתי בערך איך אני רוצה שזה יהיה ואני צריך שתעזרו לי הכנתי דגם ב3DMAX לאיך אני רוצה פחות או יותר שזה יראה: אני צריך את העזרה שלכם: א?איזה סוג שלל דבק הוא מספיק חזק וגם שקוף או לפחות שלא יראו אותו הרבה בכדי להדביק את הזכוכיות (כמו שאתם רואים המקום המיועד למחשב עשוי מזכוכית כדי שיראו את החלון של המארז ולכן גם צריך שהדבק יהיה חזק מאוד) ב.כצה ניראה לכם יעלו כל החומרים? ג. יש לכם הצעות לשיפור?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by 1_Nike_1,

1) מאיפה אני יכול להשיג את החיבור הסריאלי שיתחבר אל המערכת... ? הבנתי שיש לעכברים ישנים אבל אין לי עכברים ישנים! אז מאיפה חוץ מזה?? 2) האם האם מומלץ לקרר את המייצב? ואם כן- איך בידיוק? + (2 ו-3 קשורות אחת לשניה) 3) חשבתי שמוד נחמד יכול להיות להכיל את כל זה בתוך קופסת גפרורים, האם מבחינת טמפ' של המייצב זו בעיה? 4) (קשור לשאלה הראשונה)- מישהו הזכיר חיבור באמצעות הכבל של הCD-ROM לכרטיס קול (הכבל הקטן והדק).... אפשר לפרט לגבי זה? אולי זה פותר את החוסר בDSUB 9PIN?

• 6 תגובות
    • 946 צפיות
  4. לדוגמא אם העליתי את הזיכרונות ב 10% אז בהתאמה לעלות גם את הליבה גם ב 10%?

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  5. מה אתם אומרים על הרעיון?? ותתנו לי עצות איך לעשות את זה או כל דבר אחר! יש לי כבר תוכנית איך לעשות את זה עם החוטים של הכפתור הדלקה שיש לי עכשיו במחשב לא יקרה כלום אם יהיו לי 2 כאלה! תודה!

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. שאלה|אני מנסה לבנות מעגל ויש לי קצת קשיים אשמח אם משהו יעזור תודה עשיתי לפי הסרטוט שהוספתי כתמונה עכשיו אני צריך להוסיף עוד 7 segment display ושהכל ירוץ כמו שעון מ-00 ל-59 איזה חיבורים עליי לעשות תודה מראש

• 6 תגובות
    • 908 צפיות
  7. יש לי הגה של מייקרוסופט די ישן שהתחלתי לשפצר אותו ( החלפתי לו את הגלגל הגה באחד יותר טוב) ומן הסתם העפתי את הכתפורים שהיו על ההגה המקורי... ועכשיו אני רוצה להמשיך לשפצר אותו... וכמובן שבא לי להחזיק את הכתפתורים שהיו שם פשוט לא בצורת המייקרוסויצ' שיש שם אלה בצורת כפתור רגיל,או סוויצ' עם מפתח. או כל דבר אחר (מפסקים שהפעילות שלהם רגעית בדומה למיקרו סוויצ'ים ולא קבועה...) השאלה אם מפסקים כאלה ואחרים יתאימו ללא בעיות? ויתפקדו נורמאלי? עוד שאלה זה בנוגע לפוטנציומטר שמחובר לציר ההגה... האם זה פוטנציומטר מיוחד או שאפשר אחד רגיל אם התנגדות דומה? (כי הישן עושה קצת בעיות ונוטה לצד כל שהוא) ועוד שאלה נגיד ואני רוצה להגדיל את זווית המקסימלית של ההגה, האם יש צורך בשימוש בפוטנצי…

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by Shane McMahon,

שלום,יש דרך להוציא את המאוורר מהמחשב?אני מתכוון עם כבל הארכה או משהו כזה? אפשר שירטוט או הסבר איך לעשות בלי קצרים וכו'.. ואם אני שם אותו לסוני,אז הוא צריך להוציא אויר או להכניס???

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Mike-,

שלום לכולם, אני רוצה להפעיל מנוע AC שפירקתי ממפזר חום קטן. בבסיס הפלסטיק שמורכב עליו כתוב: כן בדיוק כך זה מופיע, V מצד שמאל של המתח וכך גם הW. למרות שלא הבנתי אם בשורה השניה הכוונה היא להספק (שנראה גדול מידי לכזה מנוע קטן) נסיתי לחבר אותו ישירות למתח AC, חיברתי המנוע עובד יופי. כאן נשאלת השאלה האם זה בטוח לחבר אותו כך ישירות למתח AC220 ? במידה וארצה לחבר אותו גם למפסק האם מספיק לחבר אותו בטור למפסק ? או שיש צורך ברכיבים נוספים ? בנוסף, לכל מקרה בדקתי האם קיים קצר בין אחד החוטים שמזינים את מנוע לגוף המנוע ונראה שלא, אך אחרי שחברתי את המנוע לחשמל ובדקתי עם מברג טסטר הנורה שלו נדלקה. האם באמת יכול להיות שיש מתח על אחד החלקים המתכתיים של המנוע ? או על הציר עצמו ? משום מה…

• 8 תגובות
    • 4.4k צפיות
  10. Started by alfa100,

היי אני רוצה לקנות פס לדים לפי מוזיקה הבנתי אני אצטרך את שני הדברים האלה: פס הלדים עצמו: http://www.ebay.com/itm/2X5M-10M-Blue-3528-LED-Strip-Flexible-Strips-300LEDs-5M-12V-Dimmer-DC-Wire-/400537020980?pt=AU_Lighting_Fans&var=&hash=item5d41ddea34 המתאם שהופך אותו ללפי מוזיקה: http://www.ebay.com/itm/Sound-Music-RGB-Infrade-IR-LED-Controller-with-24-key-Remote-for-5050-LED-Strip-/321191021037?pt=US_Lighting_Parts_and_Accessories&hash=item4ac87a09ed אז השאלה שלי היא אם אני אצטרך לקנות עוד משהו או שאני יקבל את שניהם וישר יחבר אותם בלי בעיה? אני מקבל גם חיבור לחשמל? קל לחבר את המתאם לפס לדים? תודה לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. Started by MacGyver,

במקלדת שלי(מיקרוסופט פשוטה עם7 כפתורים למעלה(ראו תמונה...) נחנסים לתוך המקלדת 4 חוטים(אחרי שפירקתי אותה ראיתי....) אני רוצה לדעת מה זה הפוס ומה זה המינוס....(אני מהמר שהשחור זה המינוס...) http://planet.nana.co.il/tembel2003/mik.jpg איתן

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by emanuelex,

שלום לכולכם ביום חמישי הקרוב אני הולך לקנות מארז של Thermaltake Kandalf LCS עכשיו הבעיה היא שלפי דעתי זרימת האוויר שם לא מכניסה אוויר לתוך המארז (זרימת האוויר כן מכניסה אוויר אבל הוא לא מגיעה אל תוך המארז אלא נחסמת בדלת המארז ע"י הראדיאטור של מערכת קירור המים) הכנתי תרשים שסביר את זרימת האוויר כפי שמתואר ומצויר באתר החברה (Thermaltake) http://www.siz.co.il/my.php?file=dh5nhmdyydjw.bmp (אני לא מעלה את התמונה לפורום כי היא שוקלת יותר מידי) בכל אופן רציתי לבקש עזרה בנושא כלומר הצעות למה אני יכול לעשות ו/או לשנות כדי להכניס אוויר למארז כל מה שעלה בדעתי עד כה זה להחליף את המאוורר העליון ל Thermaltake Smart Case Fan ll 120MM שבו אני יכול לקבוע את עוצמת זרימת האוויר וכך להכניס…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by SD Project,

אוקיי הזמתי 4 מאוררי Silent Wheel של Termaltake שקטים שקטים מיש'ו יודע איפה אני יכול להשיג להם גרילים ?! כאילו גריל רגיל לא יעלה עליו טוב, קבלו תמונה... http://www.zigzag2000.co.il/catalog/images/thermaltake_Silent_Wheel_A2330.jpg תודה רבה לעונים

• 9 תגובות
    • 863 צפיות
  14. Started by approx,

היום החלטתי לצבוע את המארז שלי ואלה התוצאות לבנתיים :] זהו להיום למחר נשאר לי לצבוע את שתי הדלתות ואת הספק כוח וגם את החלק הפנימי של הכונן דיסקים

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by AmL1,

ראיתי פעם איפשהו אני לא זוכר איפה מישהו שהעביר את המחשב שלו לתוך וידאו ממ מישהו שמע על זה? יש לו לינק אולי? תודה=]

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  16. Started by lior-y5,

ברשותי המארז הנ"ל בצבע כחול והייתי רוצה לצבוע את הכוננים מקדימה לאותו צבע הייתי רוצה לקבל עצות בנוגע לתהליך וסוג הצבע תודה מראש

17. זאת הפעם הרשאונה שאני עושה מודינג למארז, רציתי להחיות אותו אז קניתי רגליות זוהרות ומדבקה זוהרות של בחורה אך לצערי רק כשהמדבקה הגיעה אלי ראיתי שזה בשביל דלת שקופה ככה שהיא לא זוהרת בחושך אצלי. הזמנתי את הרגליות מpccool הגיע תוך 7 ימים אני מגיע הביתה , מסתכל ובוחן איך זה אמור להיות מורכב ,סבבה , אני מוציא את הרגליות של המארז שלי ומנסה להרכיב את הרגליות שהזמנתי ומה אני רואה שזה לא נכנס למרות שכתוב באתר שלהם שהרגליות מתאימות לכל מארז. אני מתקשר אליהם לשאול איך אני אמור להרכיב את הרגליות אם הם לא נכנסות , עונה לי בחור אחד אני מציג לו את הבעיה והוא אומר לי שמי שקונה ציוד למודינג צריך להיות לו את הציוד המתאים ואני צריך עם מקדחה להרחיב את החור , ואני עונה לו שכתוב שהרגליות מתאי…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by netanelf,

שלום. אולי זה נשמע קצת טפשי אך אני צריך עזרה בחיבור של מפסק. יש לי כזה מפסק: נראה לי שהוא בא מדוד מים או משהו.. נסיתי לחבר לזוג התחתון - ורק האור נדלק - לא המחשיר. ניסיתי לעליון - ורק האור דלק (אך גם כשהמפסק מכובה). ניסיתי אחד כך ואחד כך .. יש למשהו רעיון ? תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by high5,

שלום, אני צריך את הכבל הזה. אשמח לדעת איפה אפשר לקנות אותו באיזור ר"ג ומה שמו? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אני חושב על לעשות משו מגניב במארז שלי.. אז השאלה היא אם יש את כל הכלים בהום סנטר..?? משו כמו למשל במדריך הזה. http://hwzone.co.il/guides/casedoor_mod/ בתודה מתן... ועוד שאלה.. איפה אני יכול לקנות תאורה למארז?? ומישהו יכול להביא לי מדריך איך לעשות את זה?

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  21. היי, אחרי ביצוע הפרוייקט החלטתי לתרגם אותו, כי זה פרוייקט טוב מאוד, ושימושי בעיקר במשחקים שצריך לצאת ולהחליף שיר / להנמיך או להגביר / לעצור את המוזיקה. המדריך מתורגם מפה. http://www.ovelha.org/pasteler0/2005/11/17/howto-external-winamp-control/ אני אעלה תמונות שלי בהמשך (יום שבת כנראה). הערות שלי יופיעו בסוגריים מרובעים ([]). כלים וחומרים: 4 כפתורי PUSH [לחצנים] חיבור SERIAL [חיבור COM - חשוב, כי המוכר לא הביא לי בהתחלה כשאמרתי לו SERIAL] קופסת חיבורים כבלים [והרבה. לפחות המרחק שאתם רוצים שתהיה הקופסא כפול 5.. הייתי ממליץ על 5 מטר חוט מינימום] מלחם ובדיל אתם יכולים לשים את הלחצנים איפה שאתם רוצים, אני החלטתי לשים את שלי בקופסת דיסקים ישנה. [אני (המתרגם) שמתי…

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. שלום! התקלקל לנו ה-DVD בבית, חשבתי לפרק אותו ולהוציא ממנו את המקלט IR עם הלוח המולחם עליו ולנסות לזרום עם מדריכים שראיתי פה ע"מ להשמיש אותו לעבודה במחשב עם השלט של ה-DVD האם דבר כזה אפשרי? תודה.

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  23. אני רוצה לקנות ציוד מודינג כמו קטודות מאווררים מוארים או כל דבר אחר ואני מחפש אתר טוב עם ציוד מודינג, אני משלם עם PP תודה!!! סהר עריכה: עכשיו ניזכרתי שיש את האתר הזה http://mnpctech.com/ יש להם מלא סירטונים ביוטיוב של מודיג הוא אתר טוב?? ובלי שום קשר תביאו לי אתרים טובים לציוד מודינג

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by mosheva,

שלום, אני מחפש משדר אינפרא אדום שאני יוכל לשלוט בוידאו DVD TV וכו' דרך המחשב... ז"א שבמקום לשלוט במחשב דרך שלט אני רוצה שהמחשב יהיה השלט... מישהו מכיר איך לעשות זאת? (פרסמתי באלקטרוניקה כי אני חושב שזה המקום המתאים - אם לא אנא להעביר לפורום המתאים) תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by iCeCuBe,

אני צריך מכשיר כלשהו שאפשר לחבר אותו בבית לחשמל וכאילו לטעון אותו, ואז לקחת אותו למקום אחר מרוחק שאין בו חשמל ולהשתמש במכשיר כדי לספק חשמל, כלומר להשתמש בחשמל שהוא טען. האם יש כזה מכשיר? אני יודע שיש גנרטור שפשוט מייצר את החשמל מדלק אבל זה ממש לא מתאים למקום שאליו אני צריך את החשמל. אני צריך תשובה די דחופה אם אפשר עד יום שישי אני כבר ממש צריך את זה. תודה מראש.

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.