עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. שלום! יש לי מארץ של chenbro ואין בו כפתור ריסטרט.. זה לפעמים מציק למרות שאני לא משתמש כפתור הזה הרבה. חיברתי אליו סתם כפתור כזה ממש ממש פשוט כמו שיש של ההדלקה והכיבוי במחשבים רק בלי הכיסוי (שלוחצים על הכפתור זה לא הכפתור זה רק מכסה כזה) אז בקיצור אני רוצה כפתור יפה ואני לא מוצא חנויות בארץ.. אני לא רוצה לעשות משלוח מחו"ל בשביל כפתור.. אז אם מיטשהו מכיר איזה חנות בארץ שיש משהו יפה אז שיגיד.. אם לא פשוט נראה לי שאני אעיף את הכפתור הזה או שבקיץ אני אבנה משהו לבד כי זה ממש מכוער ככה שהחוט יוצא מחוץ למארז.. זה גם יכול להילחץ בטעות..

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. HWzone.co.il ו-Gamer.Pro שמחים להודיע על תחרות מודינג משותפת אשר תתקיים במהלך אליפות ישראל במשחקי מחשב. אם ברצונכם לבוא ולקחת חלק בתחרות המודינג שלנו, כל שעליכם לעשות הוא להגיע עם מחשבכם לאליפות ישראל במשחקי מחשב, אשר תתקיים ב-11 ליוני, בגני התערוכה - בביתן 15 ולהירשם אצל נציג התחרות עד לשעה 19:30. לזוכים בשלושת המקומות הראשונים מחכים פרסים בשווי מאות שקלים! הכניסה וההשתתפות בתחרות המודינג לא עולות כסף, מעבר לכניסה לאליפות ישראל. מחיר הכניסה למתחם הוא 70 שקלים עם מחשב, 50 שקלים ללא מחשב או עם מחשב לצורך השתתפות בתחרות המודינג בלבד ו-20 שקלים למלווה. לאחר נעילת ההרשמה ב-19:30, ועדת השיפוט שלנו תתחיל להסתובב בין מחשבי המשתתפים, והזוכים בתחרות יוכרזו במהלך הלילה. כמה …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by arkadur,

לפי שמכיר - זה הפנל ניטור שבא עם המארזים של החברה לצערי - 2 ערוצים שם לא תקינים - כלומר המאווררים המחוברים אליהם, לא מגיבים כלל לשינוי בווסת הם עובדים תמיד על עוצמה מלאה כמו כן שמתי לב שבמעגל לכל ערוץ יש 2 דיודות, אז בשתי המעגלים הללו - הדיודות קצת נחופות תעזרו לי! ??? :'(

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  4. אני מחבר אותם ליציאה במחשב ואז אני רוצה לשים עליהם נגד משתנה איזה אני צריך?

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  5. אני כבר כמה שבועות מנסה ולא מצליח אז כל רעיון יתקבל בברכה קצת רקע לפני אני כבר לא זוכר כמה זמן נכנסתי לאתר הזה וראיתי את המדריכים וחשבתים שזה דברים יפים אז אמרתי למה לא לנסות חלק אז עשיתי חלון למארז קצת לאחר מכן התגלגל לידי צג LCD אז אמרתי יאלה חיברתי אותו דרך ה LPT עכשיו אני מתעניין בלהתחיל עם OC עכשיו החלק המעניין לפני שאני מתחיל להתעסק עם OC אני רוצה להציג טמפ של רכיבים על הLCD אז הורדתי את הLCDSMARTIE ואת MBM5 ויחד אני מציג טמפ וסלד =והל טוב ויפה בנוסף יש לי 2 כרטיסי מסך 6600GT עובדים ב SLI ואני חושב שהם די מתחמים לכן אני מחפש דרך לקחת את הנתוני טמפ שלהם מהדרייבר ולהציג אותם על ה LCD אם למישהו יש רעיון או יודע על דרך תודה תודה תודה

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  6. יש פה את כל הנתונים של המסך http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=26206&item=3862346729&rd=1&ssPageName=WD1V אני חושב על הכיוון של לקנות אותו השאלה איך מוצאים מדריך לחבר אותו למחשב.. תודה

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  7. שלום רציתי לדעת עם הכרטיס הזה xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E? אני יוכל לעשות לו OC קטן בלי לדעוג לזה שהוא יערס(במידה ואני לא מוסיף לו קרור) ועוד משהו אך אני יכול לבדוק את מעלות של הכרטיס כדי לדעת שהוא בסביר אם איזו תוכנה אפשר לבדוק את הבצועים של לפני ואחרי? תודה לכול העונים תעות בפורם

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  8. Started by nehmia,

אני הולך לחנות אלקט אז איזה מסך לבקש...איזה מסכים זולים שלא מראים הרבה תוים אפשר לקנות?

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  9. Started by vali13,

אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לבנות מעגלים פשוטים תןדה מראש על העזרה

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  10. Started by Le-Fay,

אני מניח שזה לא בדיוק המקום המתאים להודעה הזו... אבל תאלצו לסלוח לי, אני אוהב את HWzone וחוץ מזה לא ממש הצלחתי למצוא פורום אלקטרוניקה ישראלי שמכבד את עצמו (חוץ מהפורום של ישראל וויל אולי). בקיצור, הסיפור הוא כזה: אני מחפש מי שהו עם ידע (ורצוי גם מכשירים) קצת יותר מבסיסי באלקטרוניקה. בניתי את ה modularEEG שמתואר בקישור הבא: open EEG project - Modular EEG סיימתי את כל ההלחמות, והתחלתי לבדוק את המכשיר. נורת הביקורת דולקת כמו שצריך ואפילו מדדתי מתחים במקומות שונים והם תקינים. עם זאת אני לא מצליח לתכנת את ה AVR. אני מחפש מישהו שיוכל לעזור לי לבדוק את המכשיר ולמצוא מה לא בסדר בו. בתשלום במידת הצורך.

• 0 תגובות
    • 975 צפיות
  11. Started by Ave,

מצאתי שרת לא פעיל אז היה אליו מסך 2X16 אם אני לא טועה יש לו שורה של 14 חיבורים + 2 שחור ואדום לתאורה אני משער אל הלוח של המסך כתוב MK620NY-LY הוא מחובר ללוח קטן שיש אליו כמה חיבורים וכמה כפטורים במו POWER ו RESET הלוח של HP רשום אליו 5064-1998 PCA 5183-2483 PCB REV C זה כול מה שידוע לי אליו תגידו יש איזו דרך בטוחה לחבר אותו אני משער שלפי הפינים המדריך הרגיל אמור להתאים אבל אני לא רוצה לקחת סיכונים מיותרים אז אני רוצה להיות בטוח ב 100% אחוז לפני שאני מתחיל תודה מראש אל כול העזרה.

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  12. Started by Vatos-Locos,

היה פה איזה מוד לספק כוח עם חלון וגומי, ניסיתי לחפש וכל מה שמצאתי זה מודים לספק בלי גומי... מישהו זוכר ? תודה

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  13. עוד איזה חודשיים אני קונה מחשב חדש(אני אוגר כסף) ואין לי כסף למסך שטוח ובמקרה יש לי מחשב נייד ישן עם מסך דיי גדול,יש אפשרות לחבר אותו איכשהו למחשב? תודה....

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  14. היי אני רוצה לבנות מגבר פשוט למחשב כף יד שלי בשביל שמתי שאני מנווט עם התוכנה שימשעו מה הוא אומר יש לי יציאת PL קטנה כזאת במכשיר ואבא שלי הביא רמקול קטן של דיבורית רכב שהוא אומר ש8 וואט מספיק לו הוא חיפש באינטרנט ולא מצא משהוא טוב יש למישהוא הצעות בבקשה... דרך אגב יש לאבא שלי כישורים בהלחמה וידע באלקטרוניקה (אבל לא ברמה של תיכנון) הוא חשמלאי מוסמך

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  15. Started by longhorn,

יצא לי לפני כמה זמן להכנס לאתר שמוכר ציוד למודינג ואני חושב שחלק מכתובת היה TECNO משהוא כזה מישהו יכול לעזור לי תודה אני חושב שהחנות בחיפה

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  16. אני משתמש בפלאג הזה http://www.winamp.com/plugins/details.php?id=85973 ואני עושה מה שצריך עם התוכנה UserPort. פעם זה היה עובד לי והכל אבל מאז פירמטתי ומאז הפרמוט זה לא עובד יותר! תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  17. פעם היו לי כמה ברשימה, אבל כבר לא מוצא אותם ושכחתי לגמרי מהשמות שלהם. אני זוכר אתר מודינג גדול, שהיה מאוד פעיל. אפשר בבקשה לינק לאתר כזה? תודה. עריכה: מצטער, רק עכשיו מצאתי כמה אתרים בסטיקי. אם אפשר לנעול את ההודעה

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  18. Started by LinKinG,

היתה לי מדפסת HP PhotoSmart 7550 והיא התקלקלה והתיקון שלה עולה כמו חדשה אז זרקתי וקניתי חדשה ויותר טובה עכשיו לקחתי ממנה את כל הפאנל בקרה שזה כולל מסך LCD צבעוני בגודל 2 אינץ' בערך איך אני יכול לחבר אותו למחשב יש שימוש שנאי יכול לעשות בו? הוא מיע עם חיבור קטן נקבה של 8 פינים ועוד פס מידע כזה (המסך)

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  19. Started by darkman,

אז ככה יש לי רעיון לפרויקט נחמד אני מחפש מסך LCD קטן משהו כמו 1-2 אינץ לא צריך רזולוציה מהממת אבל צבעוני חובה. מישהו יודע איפה אפשר להשיג אחד מוכן לקנות לא בארץ

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  20. Started by rp,

במדריך למסכי LCD שפה באתר כתוב שם אני רוצה מסך TFT צבעוני אני צריך לקנות מסך כמו של די וי די לרכב או משו כזה.... רציתי לדעת אם אני יכול לעשות את אותו הדבר עם מסך ישן של מחשב נייד... ואם כן אז איך??? זה אותם חיבורים או שצריץ לעשות משו אחר???

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  21. שלום אולי מישהו יודע איזה רגליים מספקות חשמל ביציאת ה COM ? (חיבור ה9 פינים למחשב? ) הנה סרטוט של כל רגל מה שהיא עושה תודה

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  22. Started by miki20008,

מי גר ב פ''ת ויכל לעזור לי בפרויקט שלי יש מצב לתשלום

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  23. ראיתי שחלק מהתמונות הלכו שם לאיבוד ורציתי לדעת אם אולי מישהו יכול לשחזר שם מה שהיה או שאולי PhoenixBoy יכול לעזור לי לבנות את זה :ס או מישהו נוסף כי אין לי שרטוט אפילו של המעגל

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  24. אני חושב לבנות מיני-מגבר לגיטרה שלי, ועברתי ברשת ומצאתי את הדף עם המעדל המאוד פשוט הזה: http://www.till.com/articles/GuitarPreamp/ השאלות שלי הן: 1. האם היציאה של הפרה-אמפ הזה מספיק טובה בשביל אוזניות? ואיך אפשר להגביר את ההגברה ללא רעשים, בשביל השאלה השניה? 2. איך אני יכול להוסיף פוטנציומטר שישנה לי את המתח במוצא? כלומר, להוסיף כפתור שאני יוכול להזיז ולשלוט על מתח המוצא?

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  25. פירקתי פלאפון מותטורולה (לא יודע את הדגם אבל ישן) והוצאתי לו את המסך עכשיו איך מחברים אותו? יש לי כבל מדפסת מלחם הכל! אבל אני לא יודע איזה חוט מחברים לאן אם אפשר תביאו לי שרטוט אני יבין (דרך הגב באמצע יש 7 חוטים לא מחוברים לכלום ובצדדים יש סכ"ה 9 מחוברים) אם אפשר גם תגידו לי מאיפה להתחיל (איזה חוט ראשון) תודה קובי. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 914 צפיות

דיונים חדשים בפורומים