אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
אז ככה יש לי רעיון לפרויקט נחמד אני מחפש מסך LCD קטן משהו כמו 1-2 אינץ לא צריך רזולוציה מהממת אבל צבעוני חובה. מישהו יודע איפה אפשר להשיג אחד מוכן לקנות לא בארץ
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
כן, חיפשתי בפורום ולא מצאתי תמונות שמראות את ההבדל בין מט, למבריק. היה לי צבע על הדלתות והגג והחלטתי לשנות לפני התיאורים הבנתי שאני רוצה מט.. כמה עולה ספרי ? (מט) ואני צריך לעשות לפני זה פריימיר? המארז משוייף לגמרי עד שרואים את הפח עצמו
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
כי אני רוצה להוריד את הצבע מהדלת של המארז ואין לי כוח לשפייף אז חשבתי על מלטשת ציר,כמה שאלות העם זה משתלם? אני אוכל ללטש עם זה את הדלתות\גג מה שלא יהיה נכון?
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
במקרה נתקלתי בזה. http://www.gizmowatch.com/entry/8-best-pc-case-mods-money-can-buy/ תהנו.
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
תמיד אהבתי חפיצים קטנים. אז לקחתי BP655, S.F.F Slim Chassis ושמתי בו GTX 670 mini היו הרבה בעיות. והספק המקורי אמר שלום. ובפנים יש SSD ועוד HDD של 3TB ובליל חוטים, ואם נסכם, בקרוב אולי bluray כי נשאר קצת מקום. יום נעים וחג שמח.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש במעגלי hc sr501 סביב ביתי שנכנסים לאוסילציות כשנעשה לח בחוץ. ברצוני לצכָפות את המעגל עם כל הרכיבים פרט לחלון האופטי שעל הגלאי הפירואלקטרי. מי יודע מה מומלץ? איפה קונים בארץ להוביסט (לא למפעל טילים)? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 198 צפיות
- 1 follower
-
-
פירקתי מהספק הישן את המאוור שלו ואני רוצה לחבר אותו ללוח הלכתי לפי המדריך פה באתר ויש לי כרגע שתי חוטים חשופים שיוצאים מהמאוורר החיבור חשמל של הפלופי הוא בכלל לא כמו שמתואר בתמונה ואין לי לאן לחבר אותו אז רציתי לשמוע על דרך חלופית לחבר את המאוורר ללוח יש לי בלוח שקעי 3-פין שכתוב לידם FAN אבל אין לי איך לחבר את המאוור אליהם יש לי חיבור חשמל 2-פין שאני יכול לחתוך מכרטיס מסך ישן אבל אין לי שקעי 2 פין בלוח מה לעשות?[br]פורסם בתאריך: 16.03.2008 בשעה 19:55:20 לא חשוב חברים הסתדרתיאפשר לנעול
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם אתם, או מישהו שאתם מכירים מסוגל לבצע (בתשלום כמובן) פרוייקטים בדומה לפרוייקטים של L3P (http://www.l3p.nl מארזי שולחן עם קירור נוזלי, נאון וכל מה שקשור) כמו זה או זה:
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
עם אני רוצה לחבר שתי מארזים ביחד ואני לא רוצה שיראו שהם מחוברים אז שמעתי שאפשר לחבר עם בונדו אבל רציתי לדעת שעם יראו ששמתי בונדו או שזה יוצא טוב עם יש תמונות או לינקים לעבודות עם בונדו אז זה יעזור
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
הי יש ברשותי מטען לסוללות של מברגה שמחולק לשתים חלק שמתחבר לשקע שבו יש את החלק האלקטרוני שממיר את המתח וכו' וממנו יוצאים שתי חוטים של + - שמתחברים לחלק שטוען בפועל שבו קיים החלק שקורא את הבטריות מצב טעינה וכו' השאלה האם ניתן להחליף את החלק שמתחבר לשקע [בגלל שהמתח שלו 120] בספק כוח [שהמתח שלו 220] שמוציא פרמטרים זהים או שלא?
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
ראיתי את זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=946_947_1247&products_id=7332 ורציתי לשאול אם למישהו יש את זה..? וזה שווה בכלל? או שאני יכול לקנות משהו יותר יפה במחיר הזה..??
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מאורר שקוף של 12V אני רוצה לבנות לו מעגל לדים קניתי לדים כאלו: '>http://www.2send.us/"] פשוטים כאלה, מהסוג הקטן.. עכשיו איך אני מחבר את כל הלדים ביחד ולאיזה מקור חשמל לחבר אותם...? אם אני רוצה להוסיף גם מתג? אני רוצה שהוא יסגור את המאורר ואת הלד.. ואם צריך נגד אז איזה צריך??? תודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
???
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום! יש לי רעיון לפרוייקט באלקטרוניקה לבנות "מעין גיטרה חשמלית". את כל הקטע הטכני (מפתחות כיוונים, מיתרים וכאלה) יש לי. אני אבנה את המיתרים ומתחתם אני אשים פיקאפים (מגנטים מלופפים שיקלטו את הקול) וזה יתחבר למערכת הגברה ואחר כך לרמקול. עכשיו השאלה שלי היא האם מישהו יודע איך בונים פיקאפ ואיך בונים מעגל שיהפוך את תנודות המיתר לאותות חשמליים? (המעגל לא צריך להיות ברמה מסובכת וגבוהה מידי). אני ישמח אם מישהו יוכל לעזור לי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
בדקתי את ההודעות בפורום שנוגעות לבניית "לדים לפי מוזיקה" ויש לי כמה שאלות 1) כל השרטוטים מראים מעגל של 4 לדים על טרנזיסטור tip31 אחד, אז אם אני רוצה להפעיל סטריפ לדים 12V שצורך 0.4 אמפר, הטרנזיסטור יחזיק אותו? עריכה: הפעלתי את המעגל, הטרנזיסטור מחזיק אותו ובקושי מתחמם, מקסימום אני אצמיד גוף קירור 2) הבנתי שכדי למנוע נזק לטרנזיסטור, או הפרעות ברמקולים, צריך לחבר צ'יפ 358, אולי יש שרטוט איך לחבר אותו בדיוק, איזה רגל לאן? (אני אפילו לא יודע כמה רגליים יש לו ) עריכה: שמתי נגד 100 אום ואין הפרעות ברמקולים 3) רגישות למוזיקה, קראתי שהשרטוט הפשוט עם tip31 מתאים לשירים עם באסים חזקים, איך אני יכול לשלוט ברגישות של המעגל על ידי פונציומטר? מה הרכיבים לזה? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
http://www.mada.org.il/kids/experiment-9.html ממליץ לכם לנסות ולבדוק כמה מתח היא מפיקה...
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
-
אני היום נוסע לקנות את הרכיבים ולבנות אם אני רוצה לשלוט על מהירות...אז במקום מפסקי On-Off-On אני קונה דימר (מפסק מסתובב כזה)? ומה אני שם במקום המפסק הראשי?(שהוא On-Off) תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום רב, אודה לכם אם תוכלו לייעץ לי איזה סוג פס לד ,מתח ועוצמת הזרם לשנאי עבור תאורת פס ,אור לבן לפתח 130*60 ס"מ עבור חדר אמבטיה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג sunbeam inverter 680v ללא המנורה. ??? אם למישהו יש מיותר ורוצה למכור שידבר איתי ב ICQ#7712733 תודה.
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום, רכשתי רכיבים לתאורת לדים לאקווריום צמחייה שלי, אני זקוק למעט הדרכה וסיוע בחיבור כל המערכת. הרכיבים: דרייבר, לד+צלעות קרור, מאווררים סקיצה של התאורה מורכבת בתוך מסגרת עץ מקום למאווררים הדרייבר הארון לאקווריום: התאורה תותקן בחלק העליון כבר הפעלתי את כל המערכת(בצורה די מרושלת מבחינת חיבורים) למס' שעות כדי לוודא שהמאווררים עומדים במשימה, עכשיו צריך לעשות התאמות. כרגע אני זקוק ל-3 שקעים כדי להפעיל הכל- דרייבר, ספק לעמעום וספק לאוורור, האם ניתן להפעיל את העמעם והאוורור ביחד כדי לחסוך שקע? האם מסגרת העץ שתכננתי ומיקום המאווררים אופטימלים? איך לחבר את כל הרכיבים פיזית אחד לשני, איזה עובי חוטים להשתמש? איך לחבר את הספק למאו…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברה אני מחפש חנות מחשבים שאני יוכל לקנות שם ספק כוח של OCZ וקיט סליבים במוצ"ש באזור ת"א - נתיניה
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום רב, אני עובד על פרוייקט פשוט שבו אני משתמש במעגל שאני מרכיב לבקרת טמפרטורה. המעגל מודד טמפ', המידע שהחיישן (LM35) מוציא עובר הגברה דרך LM324 ומשם לממיר ADC0804 ומשם לתוך ערכת פיתוח של ALTERA FLEX 10K. לפי קוד שכתבתי, הערכה תפעיל שלושה מנועי קירור (לדים), כל מנוע יתחיל את פעולתו לפי הטמפרטורה שאני אקבע באמצעות מקלדת לכל מנוע בנפרד. את הטמפ' הנמדדת ואת נקודת העבודה של כל מנוע אני מציג על 7SEG שעל ערכת הפיתוח, הלדים עצמם מולחמים למעגל שלי. כרגע אני עובד על ספר לפרוייקט וקצת חסר לי מידע. קראתי בכל מני מקומות שהרכיב LM35 צריך נגד קטן יחסית במוצא שלו, ואצלי במעגל אין לו שום נגד, היציאה שלו מחוברת ישירות למגבר (התנגדות הכניסה של מגבר היא אינסופית) האם בגלל קונפיגורציה הנ"ל …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקי מצאתי באתר 2 מדריכים ובשניהם הלינק לא עובד אני צריך מדריך מומלץ למתחילים לאיך לעשות מודינג שזה בעיקרון החלפת המארז למשהו פחות סטנדרתי כמו ווידאו ולתקוע בו את כול החומרה וכו
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-