עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. שמתי יד על מסך מגע של מחשב כף יד... יש לו בקר והכל, אבל לא הצלחתי למצוא עליו יותר מידי מידע... מסך 3.52" QVGA מגדם LQ035Q7DB03A של SHARP בקר LZ9FC23 גם של SHARP מצאתי רק אתרים של היוצרים / מפיצים... אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי למצוא מה אפשר לעשות איתו... זה המסך עצמו, על המסך מגע רשום במדבקה 56012T ולא יותר. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  2. Started by Kukishin,

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  3. שלום, ברשותי מכשיר שבצד אחד יש חיבור של קו טלפון ובצד השני חיבור אודיו MONO כשאני מחבר אוזניות למכשיר, אני שומע ממש ממש חלש, יש איזה דרך להגביר את הסאונד? ניסיתי לחבר את המכשיר לline in במחשב עם כבל סטריאו זכר-זכר אבל שומעים קול זמזום ממש רועש ברקע של הטלפון, יש איזה דרך לסנן את הרעש או משהו כזה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  4. Started by ElemenTal,

ראיתי בקר טוב (Sunbeam Rheobus Extreme) אבל אני לא רואה שיש אותו בארץ. אז יש לכן המלצה לבקר טוב בעל 6 ערוצים, בלי תצוגה של מהירות וטמפ' - לא צריך את זה, שיש בחנויות עד 200 ש"ח ? (ושיבוא עם חותים מעריכים, ומפצלים שיהיה אפשר לחבר גם לבקר וגם ללוח אם)

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  5. Started by zZOROo,

מצאתי מסך lcd של מחשב ויש לו חיבור כמו של שנאי של 3-12 וולט השאלה אם זה הגיוני שהוא משתמש ב12 וולט? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by eladh16,

שלום אני רוצה לבנות trackIR ביתי, ולהשתמש בתוכנה freetrack. אם אתם לא יודעים מזה trackIR, אז לא משנה, בכלל יש לי שאלה על לדים. בקיצור אני רוצה לחבר 4 לדים אינפרה אדום(IR), בטור, ואז למקור כוח. הלד אינפרה אדום שאני יחבר הוא OSRAM SFH485P. זה מה שאני רוצה לבנות, והוא יראה ככה- השאלה שלי היא, כמה וולט ואמפר צורך הלד אינפרה אדום אחד כזה-OSRAM SFH485P?, ועוד שאלה, לאיזה מקור כוח אני יכול לחבר את 4 הלדים IR האלו? לחבר לסוללה(איזה סוללה , כמה סוללות , ואיך?), או לחבר למקור כוח אחר? איך לעשות את זה וכמה עולה בערך הלד (OSRAM SFH485P) הזא? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by ElemenTal,

זה שגריל של מארז (סטנדרטי - בצורת המשושה) יוצר רעש כאשר יש לידו מאוורר שמכניס אוויר כולם יודעים... שחקתי קצת עם המארז ועם המאווררים וסמתי לב שנוצר גם רעש קטן גם כאשר המאוורר מוציא אוויר, זה לא כמו הרעש כשהוא מכניס אוויר (זמזום חזק) אבל כאשר 5 מאווררים עושים את זה במקביל זה מצתבר לרעש שממש מרגישים. מדובר במארז CM690, יש לו כיסוי למאווררים בחלק העליון, אז חשבתי פשוט להוריד את הגרילים וזהו ואני גם לא אצרתך לסים גריל אחר מכיוון שיש את הרשת של המארז שמגנה אליו. אז למעלה יש לי 2 מאווררים. מאחורה אני גם אוכל להוריד את הגריל ולסים גריל פשוט של TT (העגול הזה) השאלה היא האם הוא לא יצור את הרעש הזה ? לגבי המאוורר הקדמי אני לא יודע מה אפשר לעשות... ניראה לי הרעש נוצר בגלל זרימת האוו…

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  8. שלום לכולם..! יש לי שלט playstation2 כזה: http://www.video.org.il/Product.aspx?ProductID=1505 (אלחוטי) ורציתי לדעת אם אני יבנה (חיבור פד פלייסטיישן למחשב (דרך הפורט הפרללי) מהמדריך הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=70953.0 ואני יחבר במקום שלט אם חוט (רגיל) אני יחבר שלט אלחוטי כמו ששמתי בהתחלה האם זה יעבוד..? תודה מראש לעוזרים.! NiMrOdS

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  9. אני רוצה להרכיב בעצמי בתוך החדר כמה לדים (חשבתי על 3 גדולים כאלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=946_2351&products_id=15769&PHPSESSID=02105d07d0825bf279f93ccb4c94aaa7 ועוד כמה קטנים רגילים כאלה בקיר שמולי באיזה צורה). אני רוצה שהם יהבהבו לפי המוזיקה שאני שומע (ואם אין ברירה וזה יפעל דרך מיקרופון אז גם לפי הדיבור בחדר וכו'). יהיה נחמד מאוד אם זה יהיה סטריאו (ואז אני מניח שצרךי לחבר את זה ליציאה של המחשב). חשוב לציין שבחיים לא התעסקתי באלקטרוניקה אבל אני מבין במחשבים וברכיבים כאלה בכלליות מספיק (אני חושב).. חשבתי לעשות את הפרוייקט הזה בעצמי כדי ללמוד קצת להתעסק באלקטרוניקה. אז בעצם מה שבאתי לשאול זה איך לעשות את זה בצורה הכי יפה, שיראה כמה שפחות זול,…

• 0 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. שלום לכולם..!! מלפני ארבה זמן צץ לי רעיון לעשות על הקיר ציור של פנטר שחור ומהעניים שלו לעשות לו לדים כחולים או לעשות ציור של מכונית ולעשות לה בפנסים אורות ואני צריך עוד רעיונות יותר יפים ויש לי שאלה איך אני עושה מעגל חשמלי בשביל זה (שירטות)..? תודה לעוזרים...! NiMrOd

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  11. ההודעה המקורית נערכה, וזאת עקב אי ציות לחוקי הפורום הנושא הועבר למדור הTRADEZONE באתר, במידה ויש לכם שאלות נוספות \ או אתם מעוניינים בפרטים נוספים אתם יכולים לפנות אלי בהודעה פרטית.

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  12. Started by RoNeR,

יש לי כרטי סטלוויזיה של lifeview ללא שלט לא ממש כרטיס חדש אבל מספק למי שלא מתכוון ביכלל ליראות איתו אלוויזיה(כלומר היה אמור ליהיות שלט אבל ממי שקיבלתי אותו לא היה לו שלט) עכשיו השלט היחיד שהצלחתי להשיג זה השלט של leadtek winfast tv 2000 Xp יש לי את המקלט ואת השלט הבעיה שהחיבור שלו שונה מהחיבור של הכרטיס טלוויזיה שלי החיבור כמו חיבור 3.5 רגיל של אוזניות הכניסה הרבה הרבה יותר קטנה אבל גם עגולה (לא 2.5 יותר קטנה) יש דרך להתאים את השלט של הכרטיס טלוויזיה שהבאתי לכרטיס טלוויזיה הקיים שלי?? הבנתי שכל מקלטי הir של הכרטיסי טלוויזיה זהים במבנה שלהם... משו מעניין שמצאתי בנושא... http://slydiman.narod.ru/sce/plugins/sndremote.htm אולי עם קצת התעסקות אני יצליח להפעיל את זה זאת דרך …

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  13. Started by bamenny,

שלום, אני רוצה לבנות כפתור ווליום חיצוני (פאסיבי) לכרטיס הקול שלי הוא צריך להיות ממש פשוט (כניסת סטראו -> פוטנציומטר -> יציאת סטראו) והוא צריך להיות הכי הכי הכי הכי הכי איכותי שאפשר. 1. האם באמת כל מה שאני צריך זה כניסה ויצאה סטריאו ופוטנציומטר? 2. איפה אני יכול למצוא את הרכיבים האלו ברמה הכי גבוהה שיש? אשמח לעזרתכם, מני.

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  14. אני רוצה להזמין לדים נגדים וכל זה מחו"ל מאיזה אתר אני יכול להזמין?

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  15. Started by D.M.XXX,

מישהו יכול לתת לי הסברים על תדרי אודיו ? איך זה עובד ? מזה ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  16. Started by miki26,

שלום. יש לי צורך לשלוט במכשיר מסויים דרך מחשב . אז 2 שאלות: 1.האם קיים קיט כלשהו שבא עם חיבור USB למחשב וכולל איזשהו ממשק תוכנה שאפשר לחבר אליו מעגלים ולשלוט עליהם דרך המחשב? 2.אותה שאלה בדיוק רק במקום USB שזה יהיה בעזרת IR?

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  17. Started by BIGBENG5,

כמה אמור לעלות פרספקס חצי מטר על חצי מטר או גודל אחר אני רוצה ליקנות או שיש משהוא אחר דומה לזה אני מישתמש בזה כדי לעשות חלון במחשב וגם אים יש את זה בהום סנטר

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  18. Started by elikoo,

אני מכין פרוייקט של תאורת אקווריום.. וכנראה שאני יוסיף עוד דברים... יש לי כמה שאלות לפני חיבור הלדים והכל.. מפני, שאני חדש בעסק הזה.. האם אני יכול שמקור הזרם/מתח יהיה מטען ישן של פלאפון עם הספק של 12V? האם מבחינת צריכת חשמל,ספק כח שאינו מחובר למחשב יהיה יותר בזבזני? ולא הבנתי בדיוק,איך אני מחבר את הנגדים אל כל העסק? תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  19. רציתי לדעת אם יש למשהו מהפורום כאן סכמה של מקלט ומשדר IR שיכול לעשות 4 פעולות???? תודה רבה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  20. Started by Gintoki,

בימים האחרונים עבדתי על חלון במחשב וסוף סוף סיימתי. זה נראה נחמד וזה, אבל בלי תאורה זה לא שווה. עכשיו, אני יודע קצת אלקטרוניקה אבל לא התעסקתי בזה מזמן, אז אני קצת חלוד, במידה ואני מחבר 12 וולט אל הלדים (כולם במקביל, כמובן) עם נגד של 400 אוהם לכל אחד, זה יספיק ללדים? זה אומר 30 מילי אמפר לכל לד - זה זרם מתאים ללד? ועוד משהו, לגבי חיבור המולקס, בדקתי אותו וראיתי שאין ממש בתוך המחבר משהו שיתפוס חוט שאני אכניס פנימה - איך בדיוק אני מכניס לשם חוט שלא ייצא בכל תנועה קטנה? תודה.

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  21. Started by eladh777,

שלום אני רוצה לבנות סתם מעגל שיש בו 3לדים, סוללה(9 וולט- PP3), ונגד 47 אוהם. אל תתיחסו לסוללת ה AA במעגל זה רק לצורך המחשה. אני משתמש ב PP3. לד אחד צורך 1.5 וולט, ו100 מילי אמפר. המעגל נראה בסדר? יש משהו שלא טוב? והאם עדיף לכל לד נגד?

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  22. Started by eladh777,

שלום. מכיוון שלא מצאתי את הלד אינפרא אדום מסוג osram SFH485P בארץ, אז אני עכשיו רוצה להמזין אותו מחנות מכוונת בחול. אני רוצה שתמליצו לי על חנות מחול טובה, זולה ובעיקר אמינה שיש לה את הלד אינפרא אדום osram SFH485P והיא עושה משלוחים לארץ. תודה

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  23. איפה יש חנות אלקטרוניקה הכי קרובה לאזור חדרה ?

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  24. Started by skullfacer,

http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=en&act=detail&tbcate=65&id=3168 תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  25. Started by MuGi,

יש ברשותי שני כונני HD בתוך מארז CM690.. ראיתי קירורי HS רבים ברשת במחירים סבירים.. מה שכן אני מעדיף לבנות לבד אני הרבה יותר מסופק מזה חחח.. גם מה שכן חשבתי על זה ובגלל שאני משתמש בשני HD המאורר מוציא החום של התחתון יחמם את העליון במידה מסוימת.. וגם אני בכלל לא בטוח שהקירור יכנס עם הפטנט של ה TOOLESS למישו יש ניסיון עם קירור HD במארז CM690? בכל מקרה אני אשמח לשמוע המלצות בעיקר מכאלה שכבר ניסו לגבי בנית קירור לHD..

• 0 תגובות
    • 787 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.