עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by bluz,

עריכה: הצלחתי לחתוך בצרוה קצת מוזרה איך אני מלחים על זה?

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  2. Started by sh_bmw,

קניתי מסך LCD 4X20, והמסך תומך עברית. עכשיו, אני מחפש תוכנה שתוכל לשלוח לו מידע גם בעברית כדי שאוכל לנצל את זה שהמסך יכול להציג עברית.... מישהו מכיר משהו? או יכול לעזור לי? תודה, שחר.

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  3. Started by AMIT_MEG,

יש לי מקטל ir שמחובר לכרטיס טלויזיה tv2000 xp rm ועכשוו רציתי לדעת אם אני יכול לדעת קוד של שלט אחר באמצעות המקלט של הכרטיס טלויזיה בישביל שהשלט של hot ישלוט לי על הטלויזיה תודה רבה עוזרים

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  4. Started by guyyug,

היתי רוצה להבין את המעגל הזה אני לא למדתי אלקטרוניקה בשום מקום אז בבקשה לתת הסברים רציניים לא בסיגנון "הרכיב הזה טרנזיסטור " אני יודע לקרא סירטוטים אבל רוצה להבין למה השתמשו ברכיב הזה ומה הוא עושה http://www.web-ee.com/Schematics/LED%20Flashlight/LEDflashlight.htm

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  5. Started by liors13,

שלום, פרויקט הגמר שלי בתואר הוא ג'ויסטיק רגיש לחולי שבץ מוחי. המבנה הוא ארדואינו שמחובר לג'ויסטיק. בהמשך אחבר סוללה ובלוטוס אבל כרגע החיבור הוא בכבל USB למחשב. אני צריכה ליצור gui שבו יש מסך למשתמש - המטופל צריך לצייר בעזרת הג'ויסטיק קו, עיגול ומשולש. לאחר מכן יהיה עיבוד נתונים שמשווה בין מה שרציתי שהמטופל יעשה לבין מה שעשה בפועל וירשום לו כמה התקדם לעומת פעם קודמת. כרגע הג'ויסטיק מחובר ומראה פלט של נקודות איקס וואי ומכאן אני צריכה לגרום לכך שכשאני מזיזה את הג'ויסטיק יהיה על המסך מה שציירתי - עיגול קו או משולש. אולי צריך להכניס את הנתונים למטריצה , יכול להיות שזה הכיוון. מחפשת מישהו שיכול לעזור בחינם( סטודנטית לא עובדת...) או בתשלום אם אין ברירה או גם לשלוח …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. יש לי רעיון למוד שבו אצתרך צבע ספריי ירוק זוהר כמו זה : ופרספקס כחול שקוף השאלה היא איפה לקנות אותו ... פרספקס רגיל וספריי טיפוסי זה לא בעיה .. הבעיה היא שהם "מיוחדים" או להיפך ספריי כחול ופרספקס ירוק תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. דרוש שותף פעיל למשרד הנדסה מתחומים: אלקטרוניקה, עיצוב תעשיתי, עריכת פטנטים וכו' המטרה היא להרים פרוייקטים רב תחומיים ובהמשך לפתח מוצרים עצמיים. ראש פתוח, צעיר בנשמה, מקצוען וכלבויניק אמיתי - MUST 0526390965 .urg@asoltech.co.il www.asoltech.co.il George

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by nehmia,

אני הולך לחנות אלקט אז איזה מסך לבקש...איזה מסכים זולים שלא מראים הרבה תוים אפשר לקנות?

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  9. יש פה את כל הנתונים של המסך http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=26206&item=3862346729&rd=1&ssPageName=WD1V אני חושב על הכיוון של לקנות אותו השאלה איך מוצאים מדריך לחבר אותו למחשב.. תודה

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  10. Started by 114508534,

היי יש לי דרמל של רוקסן ויש לי אליו התקן של רוטר ואני לא יודע מה השימושים שאני יכול לעשות בעזרת התקן הנ"ל . תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 932 צפיות
  11. שלום נתונה הקונפיגורציה הבאה: מחשב, שאליו מחובר ל-USB מתאם FTDI, ולאחר מכן אל המתאם FTDI מחובר מיקרו-בקר. המתאם FTDI והמיקרו-בקר מדברים בינהם ב-Serial TTL 5v, RX ו-TX. אני רוצה להפוך את התקשורת בין המתאם FTDI ובין המיקרו-בקר, לאלחוטית. מבחינת סוג התקשורת אני גמיש... העיקר שהפתרון יהיה פשוט, ורצוי גם זול. מה מתאים? תודה רבה card

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  12. שלום לכולם, הנני מתחיל טרי ונתקל בבעיה פשוטה של להעלות תכנית "Blink" כהתנסות. עובד על Win 7, התקנתי את ה- IDE מחדש ובדקתי כי אכן הדרייבר הותקן, הלוח נבחר ב-Tools וכמובן COM7 (לא 1) לאחר קימפול העלאת הקוד לוקחת זמן רב ומתקבלות השורות הבאות: avrdude: ser_open(): can't open device "\\.\COM7": Access is denied. avrdude: ser_drain(): read error: The handle is invalid. processing.app.debug.RunnerException at cc.arduino.packages.uploaders.SerialUploader.uploadUsingPreferences(SerialUploader.java:129) at processing.app.Sketch.upload(Sketch.java:1672) at processing.app.Sketch.exportApplet(Sketch.java:1578) at processing.app.Sketch.exportApplet(Sketch.java:1550) at processing…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by Mike-,

אהלן, אני מחפש כמה סוגים של קונקטורים מאריהב אבל אני מתקשה מאוד להבין את "כוונת המשורר" בקטלוג שלהם. אני צריך קונקטור נקבה שיתממשק לHeader עם שורה אחת של פינים (בניגוד לIDC הקלאסי שיש לו 2 שורות). [תמונה שווה אלף מילים] גודל הקונקטור צריך להיות 16 פינים ואחד של 4 פינים, אין לי בעיה לקנות 5 קונקטורים של 4 פינים ולשרשר אותם.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by fuck off,

אני רוצה להכין מטען סוללות לאייפוד.. לפי מה שמעתי זה אמור להעיך בהרבה את זמן ההאזנה.. יש למישו מדריך איך לעשות כזה? אני לא חושב שצריך להיות שם הרבה דברים... ואם כבר המנגנון של מניעת טעינת הית נמצא באייפוד או במטען (מחשב/שקע)?

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  15. שמתי יד על מסך מגע של מחשב כף יד... יש לו בקר והכל, אבל לא הצלחתי למצוא עליו יותר מידי מידע... מסך 3.52" QVGA מגדם LQ035Q7DB03A של SHARP בקר LZ9FC23 גם של SHARP מצאתי רק אתרים של היוצרים / מפיצים... אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי למצוא מה אפשר לעשות איתו... זה המסך עצמו, על המסך מגע רשום במדבקה 56012T ולא יותר. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  16. Started by doker,

שלום אני רוצה לבצע חיתוך בדופן של השולחן שלי לעשות מעין חלון ברגל רחבה של השולחן. אני רוצה לשים על קצוות העץ או פס בגוון עץ או פס U יש למישהו המלצות לינקים למשהו דומה או מקומות שמוכרים?

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  17. הלכה לי ההגברה והרכיב STK מת , איפה ניתן להשיגו? מצאתי עמוד המסביר על STK בגוגל: http://ip565bfb2a.direct-adsl.nl/datasheets/ic-power/sanyo-stk086/pg_stk086.htm תודה.

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  18. הי אני מחפש Dropout Linear Regulator G1084-33 אפשר להזמין בגרושים מסין כמובן אבל אין לי חשק לחכות לזה חודש עד שגיע (אם יגיע) איזה אופציות יש לי להשיג את זה בארץ? https://www.aliexpress.com/w/wholesale-g1084%252d33.html?initiative_id=SB_20170818054322&site=glo&groupsort=1&SortType=price_asc&g=y&SearchText=g1084-33 קובץ ספספיקציה: G1084-XXX.pdf

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. רציתי לדעת אם יש למשהו מהפורום כאן סכמה של מקלט ומשדר IR שיכול לעשות 4 פעולות???? תודה רבה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  20. Started by Jules Winnfield,

שלום לכולם. התלהבתי קצת מdirt וgrid לאחרונה ובא לי קצת להחיות את המשחק עם הגה זרוק שיש לי בארון כמה כמה שנים, אבל יש מספר בעיות בהגה שצריך לפתור ופה אני צריך את עזרתכם. בנוסף אני מעוניין לבצע כמה שדרוגים, במידה והם אפשריים. מה צריך לתקן: תיקון: 1.דוושת הבלימה (נשבר הקפיץ) 2.ידית הילוכים(שבורה לשתיים) 3.לחצן תפיסה לשולחן - חסר חלק (לא להתייחס, תיקון פשוט) מה אני רוצה לשדרג 1.לנתק את ידית ההילוכים מההגה ולבנות לידית "בית" נפרד 2.הגדלת ההגה (אולי לקחת הגה ממכונית ישנה) 3.להתקין בתחתין משטח הדוושות תמיכה שלא יחליק בשימוש. תמונות של ההגה: ידית ההילוכים השבורה הסיבה שמשטח שמחליק כל הזמן הקפיץ שחסר, איזה פיתרון תוכלו להציע? ומלמעלה

21. Started by Idad-D,

שלום לכולם! יש לי בחצר גרילנדה עם 6 נורות לד של איקאה (https://www.amazon.nl/IKEA-LUNNOM-LED-lamp-druppelvormig-dimbaar/dp/B073W4T61F) (E27 , 4.2W 25mA , dimmable) רציתי לקנות דימר על מנת שאוכל לעמעם את התאורה נתקלתי בדימרים כמו הנ”ל: https://www.aliexpress.com/item/1005005961804021.html https://www.aliexpress.com/item/1005006991832815.html חלק עם DC 0-10V וחלק עם 12-24V לא יודע מה מתאים ועל איזה מהם ללכת? אשמח לעזרה, תודה!

22. Started by night-fire,

שלום :] אממ לפני כשנה בערך אם אני לא טועה,חיברתי את הפאלם למחשב (בצורה רגילה) התקנתי על הפאלם את התוכנה PALMORB ועל המחשב את התוכנה LCD Smartie והצלחתי להעביר מידע כמו מסך LCD . עכשיו קיבלתי פאלם מדגם Palm Vx התקנתי עליו את ה-PALMORB ובמחשב אתLCD Smatie וזה פשוט לא עובד ,זה מודיע: Failed to open COM1 למרות שהחיבור Com מחובר..ניסיתי גם לעשות את זה עם פאלם אחר וחיבור אחר למחשב (יענו המטען וזה שמתחבר למחשב..) ועדיין לא עובד |: ד"א ניסיתי גם לעשות עם התוכנה LCDC וגם לא הולך \: מה עליי לעשות?! תודה רבה רבה מראש לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  23. ניסיתי לבנות אמבילייט עם ארדואינו. עבדתי לפי המדריך הנ"ל http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=192609&postdays=0&postorder=asc&start=0 הכל מחובר כמו שצריך ולפי המדריך: Arduino Uno LED STRIP WS2801 5m 32LED/m 5V ספק 5V 10A Data pin:13, Clock pin 11, GND מחוברים. לפעמים כאשר אני מחבר את הלדים לחשמל כולם נדלקים עד שמגיע סיגנל מהארדואינו שמכבה אותם (כנראה) - כולם תקינים ומחוברים. כאשר אני צורב לארדואינו את התוכנה של Adalight, התוכנה מדליקה את 25000 הלדים הראשונים באדום כחול וירוק כבדיקה שהכל מחובר. הבעיה אצלי היא שרק 25 הלדים הראשונים נדלקים לי. בדקתי את זה בתוכנות נוספות - FastLED ודומים. תמיד נדלקו רק 25 לדים (למרות שהיה…

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by Vatos-Locos,

היה פה איזה מוד לספק כוח עם חלון וגומי, ניסיתי לחפש וכל מה שמצאתי זה מודים לספק בלי גומי... מישהו זוכר ? תודה

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  25. Started by ranc80,

בנינו רכיב שאפשר לדבר עם הסקייפ בעזרת הטלפון, במקום עם האוזניות והמקרופון. הכל עובד מאוד נחמד חוץ מזה שהסאונד מאוד נמוך. רציתי לדעת אם אתם יודעים איך אפשר להגביר את האות בעזרת רכיבים שנמצאים במערכת ישנה או ברמקולים למחשב? תודה מראש. נב: למי שראה את ההודעה אתמול, בניתי מעגל אחר מזה שהראתי אתמול, מי שרוצה ההוראות בלינק הבא: http://www.grynx.com/projects/build-your-own-chat-cord/1/ כל הרכיבים עולים משהו כמו 10 שקל.

• 0 תגובות
    • 596 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.