עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by Blinker,

ויתרתי נא לנעול

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  2. Started by BarVaZ,

אני רוצה לשים מאורר אחרון במארז. המארז thermaltake sviking תמונה: http://www.cymhardware.com/shop/components/com_virtuemart/shop_image/product/92ceba941aa812f27df07d9093aaa772.jpg עם תסתקלו בתמונה תראו שיש שם חלון. אבל החלון הוא לא זכוכית אלה פלסטיק דמוי זכוכית...זה אומר שיותר קל לחתוך את זה. (כי לחתוך זכוכית זה כבר מקצוע. אני חושב) אז אני שואל עם כדי לשים בצד ימין למעלה (עם מסתקלים על המארז מהחלון) לשים שם מאורר 120 מ"מ ועם זה אפשרי בכלל.... כי חבל לי סתם להרוס את המארז... תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  3. Started by TALKATZ,

תגידו יש ספרי צבע שזוהר בחושך?

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  4. זה מעגל שמעוות את הקול? http://home.maine.rr.com/randylinscott/oct99.htm או שמא זה משהו אחר?

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  5. על כל פין מבקשים כ-18 אגורות . לא אכפת לי לקנות כמות גדולה. מישהו יודע איפה ניתן לקנות כמות גדולה? תודה

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  6. אני רוצה להזמין לוחות אלונימניום עלפי מידה ובעובי של 5 עד 8 מילימטר. מישהו יודע אולי מהיכן אני יכול להזמין?

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  7. התקנתי את התוכנה ונגמר לי ה30 יום שלה ואני לא יכול להיכנס אליה יותר... אני עכשיו מפרמט את המחשב .. ואחר כך שאני יתקין אותה אני רוצה כבר את הקראק או הסריאל נמבר שפותחים את התוכנה... איך אתם פתחתם אותה?? אני חייב את העזרה הזאת תודה מראש

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  8. Started by smoothi199,

אני יכול לחבר חוט שחור של מאוור לחוט צהוב של מולקס? כאילו לא לחור שבמולקס אלא לחבר את החוטים עצמם או את האדום לצהוב וכו...

• 7 תגובות
    • 623 צפיות
  9. יש לי את הכבל יש לו 4 חוטים בצבעים חום,אדום,כתום ושחור. אני כבר יודע שהאדום וכתום=מתח. בדקתי עם לד. מה קורה עם החוט החום והשחור ? "2 חוטים למתח 1 ל-TX 1 ל-RX" איך אני יודע אם החום הוא TX או RX ואותו דבר לשחור..?

10. Started by sa_ka,

שלום יש לי במחשב ויסטה ואני לא מצליח להפעיל את הLCD אולי מישהו יודע איך? המסך כבר עבד הרבה זמן על XP והוא תקין לחלוטין שזה רק הויסטה שעושה המון בעיות נראה לי בסוף אני יחזור לXP

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  11. שלום אשמח אם מישהו שמכיר אפישהוא באיזור קריית שמונה ולא חיפה כי זה ממש רחוק לי

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  12. Started by mp91,

איך אני מןציא את החוטים מהמולקס. אין לי ערכה. יש לי רק מברג מינוס. וחבר שלי הוציע אבל הוא לא הצליח לפתוח את הברזל שעוטף את החוט.. אז איך באעצם עושים את זה?

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  13. Started by a-gold,

באזור חולון או ת"א? אני חייב את זה דחוף

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  14. Started by Lior4543,

ערב טוב, אני כבר כמה חודשיים רואה סרטונים של אנשים שעושים אוברקלוקינג ומודינג, ורציתי לשאול איך מחברים מאוורר חדש? אם לא הסברתי את עצמי נכון אז הינה, יש לי מקדימה מאוורר קטן, מאחורה יש לי מאוורר גדול+ספק, ויש לי עוד קירור על המעבד, עכשיו השאלה שלי אם אני רוצה לעשות מודינג ולעשות ולהוסיף עוד מאורר במארז למעלה, אז לאן אני מחבר אותו מבחינת חשמל, והאם צריך לחבר עוד כמה דברים כמו שליטה על המאורר דרך המחשב וכ'ו.. אגב, אני חדש בפורום, וחדש בכל העניין של האלקטרוניקה והמודינג ולכן לא מכיר ממש מושגים אז אם תוכלו להסביר אשמח מאוד.

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  15. Started by Little_AKA_Or,

שלום.. קניתי מארז HEC פשוט ואני רוצה לעשות בו מודינג.. אם אני אעשה חלון ואשים במארז 6-8 לדים UV ובמארז אני אשים סליבינג UV, מאווררי UV ועוד מוצרים שמגיבים לקרינת UV, יראו את האפקט? כלומר המוצרים יגיבו לקרינה מהלדים? אם כן אשמח לדעת מה הכתובת של האתר (אתר מחו"ל) שבו ניתן לקנות לדים מכל הסוגים (האתר שעושה משלוחים לארץ ^^) תודה מראש..

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  16. Started by nimrods,

האם יכולם לכבר למחשב רדיו דיסק...? ואם כן ולמשהו יש מדריך אז שירשום אותו פה בבקשה והאם יכולים לעשות למחשב שלט...?

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  17. ראיתי שחלק מהתמונות הלכו שם לאיבוד ורציתי לדעת אם אולי מישהו יכול לשחזר שם מה שהיה או שאולי PhoenixBoy יכול לעזור לי לבנות את זה :ס או מישהו נוסף כי אין לי שרטוט אפילו של המעגל

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  18. שלום לכולם, שכחתי לצערי שיש לי מקלט אינפרה מובנה במחשב הנייד שלי ועכשיו היתי מת להפעיל אותו עם איזה שהיא תוכנה כדי שאני יהיה יכול לשלוט על המחשב דרך איזה שהוא שלט שאלה חשובה האם שאני לוחץ עם השלט התוכנה אומרת לי איזה אות שלחתי למחשב ואז צריך להגדיר לאות הזאת פעולה מסוימת? תודה לכל העונים מראש..

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  19. Started by superblader,

קניתי כמה לדים חזקים ואני לא בטוח לאן לחבר אותם במולקס לצהוב או לאדום? כי האדום אמור להיות 12V והצהוב 5V אבל יש לי מאוורר שכתוב עליו 12V והוא מתחבר לצהוב.. אז לאן מחברים(שיהיה גם הכי יעיל ולא מצריך נגד גדול מיותר)? תודה(:

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  20. Started by eliasfen1,

אני מחפש ספק ומארז טובים מעבד AMD 64 3000 כרטיס מסך רדאון 9700 PRO

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  21. Started by vaknin12,

יש לי מנורת לד שמזרימה זרם של 10 מילי אמפר והיא 1.5v אייזה נגד אני צריך על מנת שאניי יוכל להפעיל את המעגל על המטריצה יש נוסחא או משהו אבל אני לא מבין בזה כל כך תודהה מראש דרך הגב אני מחבר את המעגל ל-5v

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  22. הוא מזה התחיל להרעיש לי.. והלוח אם אצלי רק איזה חודשיים.. יחסית חדש.. יש פיתרון לזה? הוא מסתובב לי ב-8000RPM כמעט.. אפשר להשקיט אותו איכשהו? איך לשלוט בו בעזרת Speedfan ?

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  23. איך אני עושה את זה? בקרוב תמונות

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  24. אז ככה מחפש פאנל שליטה למארז antec P182 se אבל עכשיו יש פה קצת קטע למארז אני הולך להוסיף 2 מאוררים [ s flex ] ואני רוצה לשיטה בכל המואררים שאאני יכול אבל מה יש לאחורי ולעליון כבר שליטה בנפרד ... אז אני לא יודע על כמה מאוררים זה יכול לשלוט לא צריך צג כי זה סתם מייקר את העסק [ לא? ] וגם שלא יראה טמפ רק שיתן לי שליטה במאוררים ושאני באמת יוכל לשלוט בעוצמה שלהם בשביל שאינ יוכל להחליש אותה בלילה .. לא יודע כל כך מה התקציב המדיוק אבל לא מתכנן להפתרע אאשמח לקבל המלצות ולפי זה אני ינסה להתחום יותר או פחות את התקציב בתודה מראש junior_mg ליאור

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  25. Started by extreme3,

http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12322&catid=199 מישהו יכול להגיד לי אם הקתודות מופרדות או מחוברות?

• 3 תגובות
    • 619 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.