אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להזמין לוחות אלונימניום עלפי מידה ובעובי של 5 עד 8 מילימטר. מישהו יודע אולי מהיכן אני יכול להזמין?
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני מחפש ספק ומארז טובים מעבד AMD 64 3000 כרטיס מסך רדאון 9700 PRO
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
האם יכולם לכבר למחשב רדיו דיסק...? ואם כן ולמשהו יש מדריך אז שירשום אותו פה בבקשה והאם יכולים לעשות למחשב שלט...?
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני יכול לחבר חוט שחור של מאוור לחוט צהוב של מולקס? כאילו לא לחור שבמולקס אלא לחבר את החוטים עצמם או את האדום לצהוב וכו...
-
- 7 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני לא מבין ממש גדול באלקטרוניקה... אז סליחה על הבורות אם זו שאלה מפגרת =] אם נגיד יוצא מהספק X אמפר החוט עובר דרך הCD ניגד.... הCD משתמש בY אמפר מתוך הX אז אני אני יודע איזה נגדים אני צריך לשים ללדים?.....(אם בכלל יש קשר.....=])
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
זה מעגל שמעוות את הקול? http://home.maine.rr.com/randylinscott/oct99.htm או שמא זה משהו אחר?
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום.. קניתי מארז HEC פשוט ואני רוצה לעשות בו מודינג.. אם אני אעשה חלון ואשים במארז 6-8 לדים UV ובמארז אני אשים סליבינג UV, מאווררי UV ועוד מוצרים שמגיבים לקרינת UV, יראו את האפקט? כלומר המוצרים יגיבו לקרינה מהלדים? אם כן אשמח לדעת מה הכתובת של האתר (אתר מחו"ל) שבו ניתן לקנות לדים מכל הסוגים (האתר שעושה משלוחים לארץ ^^) תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
ראיתי שחלק מהתמונות הלכו שם לאיבוד ורציתי לדעת אם אולי מישהו יכול לשחזר שם מה שהיה או שאולי PhoenixBoy יכול לעזור לי לבנות את זה :ס או מישהו נוסף כי אין לי שרטוט אפילו של המעגל
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
הורדתי את השבלונות למודינג מהאתר ואני לא יודע איך להפוך אותם לשבלונות ולא לסתם נייר, משהוא יכול לעזור לי? ובנוסף תגידו לי אך משתמשים בשבלונות
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
-
אני רוצה לשים מאורר אחרון במארז. המארז thermaltake sviking תמונה: http://www.cymhardware.com/shop/components/com_virtuemart/shop_image/product/92ceba941aa812f27df07d9093aaa772.jpg עם תסתקלו בתמונה תראו שיש שם חלון. אבל החלון הוא לא זכוכית אלה פלסטיק דמוי זכוכית...זה אומר שיותר קל לחתוך את זה. (כי לחתוך זכוכית זה כבר מקצוע. אני חושב) אז אני שואל עם כדי לשים בצד ימין למעלה (עם מסתקלים על המארז מהחלון) לשים שם מאורר 120 מ"מ ועם זה אפשרי בכלל.... כי חבל לי סתם להרוס את המארז... תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם! מקווה שתוכלו לעזור לי. סיימתי לא מזמן כיתה יג' אלקטרוניקה ויצא לי להתעסק קצת עם כל הקטע של וידאו... אני מתכנן לבנות מעגל שממיר את יציאת הוידאו של המחשב VGA ליציאת CVBS או בקיצר בננה... מצאתי את הרכיב שיכול לעשות משהו דומה...הוא ממיר ל S-video אני פשוט צריך ממיר מ אס וידאו ליציאת הבננה. אני פשוט לא בטוח... אם מה שאני חושב נכון אז יציאת ה C של האס וידאו והאדמה שלה היא בעצם האות וידאו שאפשר לחבר לבננה...לא? אשמח אם תוכלו לעזור לי. בתודה מראש! ד"א אני יודע שאפשר פשוט לקנות כרטיס משך חדש עם היציאות האלה ויותר...אבל מה כיף בזה?
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
איך אני מןציא את החוטים מהמולקס. אין לי ערכה. יש לי רק מברג מינוס. וחבר שלי הוציע אבל הוא לא הצליח לפתוח את הברזל שעוטף את החוט.. אז איך באעצם עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
יש לי את הכבל יש לו 4 חוטים בצבעים חום,אדום,כתום ושחור. אני כבר יודע שהאדום וכתום=מתח. בדקתי עם לד. מה קורה עם החוט החום והשחור ? "2 חוטים למתח 1 ל-TX 1 ל-RX" איך אני יודע אם החום הוא TX או RX ואותו דבר לשחור..?
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
-
אני רוצה לפתוח די'ון חדש כי יש כמה דברים שאני לא בטוח ששאלו בדי'ונים קודמים אז ככה אני לא מבין כל כך במחשבים אני י'ודע לחבר זיכרון ולהבריג קצת ובגלל זה אני שואל מה אםשר לעשות עם המחשב שאני יכול לעשות אותו? והתקציב הוא 500 שקל מקסימום תושה רבה
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום חיברתי את המאורר AC 120ממ למולקס...במקורי הוא בא עם חיבור ללוח אם ולא למולקס אז הלחמתי את הכבל האדום לצהוב במולקס ואת השחור לשחור במולקס...חיברתי נכון?כי משום מה המאורר דיי רועש...שזה מאוד מוזר כי יש לךי עוד מאורר בדיוק כזה שמחובר ללוח ולא למולקס והוא שקט... השאלה האם הייתי צריך לחבר את הכבל האדום של המאורר לאדום של המולקס במקום הצהוב??
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אז ככה מחפש פאנל שליטה למארז antec P182 se אבל עכשיו יש פה קצת קטע למארז אני הולך להוסיף 2 מאוררים [ s flex ] ואני רוצה לשיטה בכל המואררים שאאני יכול אבל מה יש לאחורי ולעליון כבר שליטה בנפרד ... אז אני לא יודע על כמה מאוררים זה יכול לשלוט לא צריך צג כי זה סתם מייקר את העסק [ לא? ] וגם שלא יראה טמפ רק שיתן לי שליטה במאוררים ושאני באמת יוכל לשלוט בעוצמה שלהם בשביל שאינ יוכל להחליש אותה בלילה .. לא יודע כל כך מה התקציב המדיוק אבל לא מתכנן להפתרע אאשמח לקבל המלצות ולפי זה אני ינסה להתחום יותר או פחות את התקציב בתודה מראש junior_mg ליאור
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה ונגמר לי ה30 יום שלה ואני לא יכול להיכנס אליה יותר... אני עכשיו מפרמט את המחשב .. ואחר כך שאני יתקין אותה אני רוצה כבר את הקראק או הסריאל נמבר שפותחים את התוכנה... איך אתם פתחתם אותה?? אני חייב את העזרה הזאת תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני מחפש צורות לדלת צד חשבתי על סמל של מכונית או משהו מענין להביור דברים כאלו אני רוצה לעשות דלת מפרספקס אבל עם צורה יפה שלא יהיה הכל חלון
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12322&catid=199 מישהו יכול להגיד לי אם הקתודות מופרדות או מחוברות?
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
איך אני עושה את זה? בקרוב תמונות
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
יש לי עכשיו הרבה לדים (56..) ואני מחפש דברים לעשות איתם..עכשיו חשבתי על לשים כמה במולקסים..אחד לכל מולקס..אז יש לי לד אחד שיתחבר ל-5V איזה נגד אני צריך..? הלד הוא לא שקוף היותר חזק..הוא הצבעוני החלש יותר..צבע אדום אם זה משנה..
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות פאן באס ל5 מאווררים שנשלטים על ידי מפסקים וכאשר הם עובדים יהיו נורות לדים שידלקו המאווררים הם של ספקי כח ישנים 80מ"מ הלדים הם גם ישנים של מחשבי ששבקו חיים ישנם לדים קטנים וגדולים אני לא מבין גדול בלדים אז אני לאט יכול לתת עליהם יותר פירוט אבל בעיקרון אלה הלדים של המארזים של הפאור הריסט וכדומה. אני צריך לדעת גם את צורת החשמל שאני צראיך לתת להם מהספק בקיצור הכל כולל הכל. חיפשתי מדריך מתאים אבל לא מצאתי בכלל אולי אתם תוכלו למצוא לי איה מדריך שיכול לעזור לי? תודה מראש!!
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום רב... אני עומד לפני קניית מארז חדש והשאלה שלי מה אפשר לעשות עם הישן? האם שווה הוא שווה השקעה או לא?
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-