עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by Gintoki,

בימים האחרונים עבדתי על חלון במחשב וסוף סוף סיימתי. זה נראה נחמד וזה, אבל בלי תאורה זה לא שווה. עכשיו, אני יודע קצת אלקטרוניקה אבל לא התעסקתי בזה מזמן, אז אני קצת חלוד, במידה ואני מחבר 12 וולט אל הלדים (כולם במקביל, כמובן) עם נגד של 400 אוהם לכל אחד, זה יספיק ללדים? זה אומר 30 מילי אמפר לכל לד - זה זרם מתאים ללד? ועוד משהו, לגבי חיבור המולקס, בדקתי אותו וראיתי שאין ממש בתוך המחבר משהו שיתפוס חוט שאני אכניס פנימה - איך בדיוק אני מכניס לשם חוט שלא ייצא בכל תנועה קטנה? תודה.

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  2. תודה רבה לכל מי שעוזר אני מיואש כבר!!!!!!!!!!! מי שיכול לעזור לי במקלט אינפרא-אדום שיש באתר...הוא לא עובד לי! בבקשה אני נואש!!! :s05:

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  3. Started by yakir1111,

שלום אני הלחמתי מקלט אינפרא ושחיברתי אותו למחשה הוא לא עבד המקלט ... במדריך יש עינית של מקלט שונה משלי אז חשבתי אולי בעינית של המקלט שלי הצורת חיבור של הרגליים שונה איך אני אמור לדעת מה הGND ומה הVCC ומה הTX איך אפשר לדעת כי כמו שאמרתי שלי לא כמו במדריך זה קצת שונה הנה תמונה של העינית שלי... ותעזרו לי בבקשה:

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  4. Started by dbzu,

תגידו יש אפשרות להזיז את העכבר בעזרת השלט יש לי את המקלט ואני עובד עם uice ניראה לי שכך קוראים לזה ועם שלט של הוט אם מישהוא יודע איך או אפילו עם תוכנה אחרת שיעזור לי

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  5. Started by bluz,

אין לי בעיה עם הנקבות, אני לוקח מספק ישן. מה עם הזכרים? הרי בחנות אלקטרוניקה ההיא נתנו לי מולקס של פלופי.. ועוד משהו: בחנות אלקטרוניקה רגילה בארץ (אזור התחנה הישנה ת"א) יהיו לדים UB?

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  6. Started by Psychedelic,

שלום, וחג שמח אני מעונין לקנות קטודה שהיא ריגשה לקול זאת אומרת שאם אני מפעיל את המערכת סטריאו אז הקטודה תהבהב לפי הקצב של המוזיקה יש דבר כזה בכלל? ומאיפה אני יכול לקנות אותה? (עדיפות לצבע ירוק) תודה

7. האתר שלהם: http://www.chenghome.com.tw/web/about_chenghome/company_profile/companyprofile.htm אני רוצה לדעת על כמה מהירות המאווררים האלה מסתובבים מאוורר מס'1:CHA8012CB DC 12V 0.17A מאוורר מס'2:EH921CS DC 12V 0.22A מאוורר מס'3:CHA9212CSCS DC 12V 0.19A הם טובים??

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  8. שלום לכולם! מקווה שתוכלו לעזור לי. סיימתי לא מזמן כיתה יג' אלקטרוניקה ויצא לי להתעסק קצת עם כל הקטע של וידאו... אני מתכנן לבנות מעגל שממיר את יציאת הוידאו של המחשב VGA ליציאת CVBS או בקיצר בננה... מצאתי את הרכיב שיכול לעשות משהו דומה...הוא ממיר ל S-video אני פשוט צריך ממיר מ אס וידאו ליציאת הבננה. אני פשוט לא בטוח... אם מה שאני חושב נכון אז יציאת ה C של האס וידאו והאדמה שלה היא בעצם האות וידאו שאפשר לחבר לבננה...לא? אשמח אם תוכלו לעזור לי. בתודה מראש! ד"א אני יודע שאפשר פשוט לקנות כרטיס משך חדש עם היציאות האלה ויותר...אבל מה כיף בזה?

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  9. Started by beni125,

אני מחפש צורות לדלת צד חשבתי על סמל של מכונית או משהו מענין להביור דברים כאלו אני רוצה לעשות דלת מפרספקס אבל עם צורה יפה שלא יהיה הכל חלון

10. שלום, אני מעוננין לדעת כמה זמן יחזיקו 5 לדים מחוברים לסוללת 9 וולט.... תודה.

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  11. Started by drago,

שלום לכולם מישהו יודע מאיפה ניתן לקנות פרספקט שחור ?

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  12. Started by avidan28,

שלום אני מעוניין לדעת כיצד ניתן לדחוס לוח אם ATX מלא ספק כח וכרטיס מסך LOW PROFILE לתןך מארז של וידאו סוני שחור 4 ראשים. מכיוון שאין תמונות של וידאו ברשת אני לא יכול להראות פה מה זה אני אתאר את המכשיר...מדובר בודיאו עם ה JOG המפורסם שניראה כמו ווליום. יש לו מסך תצוגה נחמד.אני בטוח שכל אחד מכיר את הדגם הנ"ל. ולשאלתי - האם ניתן להכניס לתוך המארז שלו אחרי שאני מעיף הכל החוצה מחשב כולל ספק??

13. Started by X-TeNDeR,

שלום לכולכם, אני מעונין להוסיף קצת חיים למארז היבש משהו שלי, ע"י הוספת תאורה פנימית כגון קתודה קרה או מאווררים עם לד. בנתיים חשבתי על הוספת שני מאוווררי 80 מ"מ עם לדים, אחד מקדימה והשני מאחורה. לאחר חיפוש קצר צימצמתי את האפשרויות למאוורר לדים טרמלטייק ת'אנדרבלייד 80 מ"מ, או סאנבים 80 מ"מ CCFL עם קתודה קרה (שמאיר הרבה יותר חזק). מה דעתכם על שני המאווררים הללו? היבט הביצועים (קירור) חשוב לי בנוסף למראה בעניין הזה. כמו-כן, מהם שילובי הצבעים היפים לדעתכם? אחד מהמאווררים בטוח יהיה כחול, ואני רוצה לשלב אותו עם עוד צבע. אשמח אם תביעו דעה בעניין, ואולי תציעו אלטרנטיבות אחרות.

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  14. כיאילו מה שאני שואל בעצם זה איזה היתנגדות הוא נותן עד כמה וכמה

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  15. שלום, חבר שלי היום מרכיב מפרט בעזרתי, יהיה לו מעבד E6300 1.83 כמו כן על הלוח אם של גי'גה בייט: GA-946P-S3 וזכרונות ג'יגה של חברה: ( GEIL (512X2 א וכמו כן ספק של אנטק 430 וואט (די יקר לא זול) כמו כן אם משיהו מכיר יכול להגיד לי איך הספקים שלהם? אז השאלה שלי אם נרצה להרים את המעבד ל 2.4 ולהשאיר אותו כל הזמן על המצב הזה, זכרונות לא יהוו בעיה נכון? ושאלה שנייה שלי היא: החבר לא יעשה אובר קלוק כל החיים אלה פעם אחת וזהו ביחד איתי, אז רציתי לדעת הוא לא זקוק לזכרונות 800 הרץ נכון? מספיק לו ה 667 כדי להיות על 2.4 בלי הפרעות? כמו כן זה נכון שמי שעושה אובר קלוק תמידי וכל הזמן מתעסק עם זה צריך זכרונות 800 הרץ? ומי שלא עושה שום דבר לא זקוק להם? אלה 667 יספיק למשתמש רגיל? תדו…

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  16. אני רוצה לבנות על מטריצה שורה של לדים כחולים ושורה של לבנים עכשיו השאלה היא-----> איך אני יכול לעשות שבעזרת מתג אני יחליף בין השורות של הלדים ... אם אפשר בבקשה סירטוט. נ.ב אני יודע שצריך להשתמש במפסק 3 מצבים... תודה

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  17. Started by טולה,

במדריך ליצרית חורי איוורור (מאוורר) יש שבלונה אבל היא לא עגולה למה?

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  18. הורדתי את השבלונות למודינג מהאתר ואני לא יודע איך להפוך אותם לשבלונות ולא לסתם נייר, משהוא יכול לעזור לי? ובנוסף תגידו לי אך משתמשים בשבלונות

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  19. Started by mp91,

איך אני מןציא את החוטים מהמולקס. אין לי ערכה. יש לי רק מברג מינוס. וחבר שלי הוציע אבל הוא לא הצליח לפתוח את הברזל שעוטף את החוט.. אז איך באעצם עושים את זה?

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  20. Started by Lior4543,

ערב טוב, אני כבר כמה חודשיים רואה סרטונים של אנשים שעושים אוברקלוקינג ומודינג, ורציתי לשאול איך מחברים מאוורר חדש? אם לא הסברתי את עצמי נכון אז הינה, יש לי מקדימה מאוורר קטן, מאחורה יש לי מאוורר גדול+ספק, ויש לי עוד קירור על המעבד, עכשיו השאלה שלי אם אני רוצה לעשות מודינג ולעשות ולהוסיף עוד מאורר במארז למעלה, אז לאן אני מחבר אותו מבחינת חשמל, והאם צריך לחבר עוד כמה דברים כמו שליטה על המאורר דרך המחשב וכ'ו.. אגב, אני חדש בפורום, וחדש בכל העניין של האלקטרוניקה והמודינג ולכן לא מכיר ממש מושגים אז אם תוכלו להסביר אשמח מאוד.

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  21. Started by אלעד6,

אני לא מבין ממש גדול באלקטרוניקה... אז סליחה על הבורות אם זו שאלה מפגרת =] אם נגיד יוצא מהספק X אמפר החוט עובר דרך הCD ניגד.... הCD משתמש בY אמפר מתוך הX אז אני אני יודע איזה נגדים אני צריך לשים ללדים?.....(אם בכלל יש קשר.....=])

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  22. אני מדבר על המדריך שפה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=70957.0 רציתי לדעת אם אפשרי (ואם כן איך) לעשות כמו בממירים של יס למשל שכשהמקלט קולט אות מסויים יהיה לד שיהבהב. יש מצב?

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  23. Started by eXquiZz,

שלום רציתי לשאול שאלה... יש לי מחשב חדש והתקנתי את הדיסק של הלוח אם- Abit-ip35-e וכל פעם כשאני מדליק את המחשב התוכנה נפתחת מן כזה מד טמפ' ויש לי עוד לשוניות. יש לי -Temperature ,Voltage ,Fan בקיצור רציתי לשאול שבלשונית של הטמפ' יש לי למטה FAN EQ . והיה לי מתחת CPU Fan ו -SYS FAN ולידם היה Current PWM Duty Cycle ואז כתוב את האחוזים של כל אחד, ל-CPU היה 50% ול-SYS היה 100% רציתי לדעת מזה והאם זה בסדר? ולמעלה למעלה כתוב לי טמפ' של חלקים: CPU-33C SYSTEM 37C PWM 47 כל הטמפ' תקינות וטובות? איזה תוכנה אני יכול לבדוק את כל הטמפ' המדויוקת של רוב החלקים? דרך אגב- המאורר של האפולו רועש מאחור נראה לי יש דרך שהוא יהיה קצת יותר איטי ולאט ואז יפסיק לעשות רעש ? או שהטמפ' של החלקים יעלו…

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  24. אני חדש בתחום של מודינג והחלטתי להתחיל אם חיתוך חלון במארז ולבינתיים זה מה שעשיתי... http://elad.my-php.net/uploaded/3.peg אכשיו אני צריך לשים גומי U ואני לא יודע מאיפה לקנות (אני גר בתלפיות) והיום היתי ב 15 חנויות וחיפשתי דסקיות לדרמל ורק בהום-סנתר היה ,אבל לא את מה שאני צריך אז אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות אותם שיכתוב תודה

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  25. מישהו יודע איפה אני יכול להשיג פיברגלאס זה משהו למודינג אם מישהו ראה פה pimp my ride הוא יודע למה אני מתכוון אהה וגם בונדו אני צריך תודה...

• 0 תגובות
    • 684 צפיות

דיונים חדשים בפורומים