אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
איפה אני יכול למצוא חיבורים לכרטיס קול? יש לי פאנל שיש עליו 2 מפסקים לתאורה שבניתי ואני רוצה להוסיף לשם יציאה למיקרופון .. זה יכול לחסוך הארכת החוט של המיקרופון ... תודה
-
- 6 תגובות
- 621 צפיות
-
-
מי שמחפש רכיבים בסיסים כגון מחברים ,קבלים LCD פשוטים, זוודים ,מלחמים רמ"ד וכד... קיימת חנות קטנה בבנין מרכזים 2000 בכניסה לאזור התעשיה של הרצליה. (איפה שהמקדונלד והוויט הול) אני לא יודע עד כמה הם זולים אבל למי שגר בסביבה זה מאוד נוח
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אני יכול להשיג פיברגלאס זה משהו למודינג אם מישהו ראה פה pimp my ride הוא יודע למה אני מתכוון אהה וגם בונדו אני צריך תודה...
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
כיאילו מה שאני שואל בעצם זה איזה היתנגדות הוא נותן עד כמה וכמה
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
היי לכולם. בשנים האחרונות הפורום בנושא הזה די נכבה (חבל) והפוסטים הנעוצים כבר לא ממש מעודכנים... אני בודק את התחום של הסלבה של הכבלים של ספק הכח בעצמי. אז אתרים מחול מצאתי (אני רואה טרנד שהם בעיקר מגרמניה) האם יש אתרים בארץ שמוכרים דברים כאלו או אחרים? כלים? שרוולים? היטשרינקים? טרמינלים? אשמח לקצה חוט מקומי. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את כרטיס המסך X1950XT של ספיר. (Sapphire) ולהחליף לו את המאוורר ל Accelero X2 של Arctic Cooling. מישהו כאן בפורום אי פעם עשה את זה ויכול לתת לי איזושהיא הדרכה בקשר לתהליך? עדיף עם תמונות... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לדעת כיצד ניתן לדחוס לוח אם ATX מלא ספק כח וכרטיס מסך LOW PROFILE לתןך מארז של וידאו סוני שחור 4 ראשים. מכיוון שאין תמונות של וידאו ברשת אני לא יכול להראות פה מה זה אני אתאר את המכשיר...מדובר בודיאו עם ה JOG המפורסם שניראה כמו ווליום. יש לו מסך תצוגה נחמד.אני בטוח שכל אחד מכיר את הדגם הנ"ל. ולשאלתי - האם ניתן להכניס לתוך המארז שלו אחרי שאני מעיף הכל החוצה מחשב כולל ספק??
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שמעו אני רוצה לחתוך את החלק העליון של המארז שלי ואני לא יודע איזה צורה לחתוך....מישהו יכול בבקשה להביא לי תמונה או צורה כלשהי לחיתוך ושתדעו יש לי מאוורר באמצע החלק שאני רוצה לחתוך בבקשה זה דחוף תודה לעוזרים(עדים תמונה עם חדה ומעוצבת)
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
עוד כמה שבועות נגמרת לי ההתחייבות לסלקום וזו אחלה הזדמנות להתעלל במכשיר. חיפשתי מדריכים בגוגל ובhttp://mobile.box.sk ולא מצאתי. אני רוצה להחליף את הLEDים בכחולים. אם למישהו יש מדריך זה יעזור לי מאוד.
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שלום, וחג שמח אני מעונין לקנות קטודה שהיא ריגשה לקול זאת אומרת שאם אני מפעיל את המערכת סטריאו אז הקטודה תהבהב לפי הקצב של המוזיקה יש דבר כזה בכלל? ומאיפה אני יכול לקנות אותה? (עדיפות לצבע ירוק) תודה
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
-
שלום לכולכם, אני מעונין להוסיף קצת חיים למארז היבש משהו שלי, ע"י הוספת תאורה פנימית כגון קתודה קרה או מאווררים עם לד. בנתיים חשבתי על הוספת שני מאוווררי 80 מ"מ עם לדים, אחד מקדימה והשני מאחורה. לאחר חיפוש קצר צימצמתי את האפשרויות למאוורר לדים טרמלטייק ת'אנדרבלייד 80 מ"מ, או סאנבים 80 מ"מ CCFL עם קתודה קרה (שמאיר הרבה יותר חזק). מה דעתכם על שני המאווררים הללו? היבט הביצועים (קירור) חשוב לי בנוסף למראה בעניין הזה. כמו-כן, מהם שילובי הצבעים היפים לדעתכם? אחד מהמאווררים בטוח יהיה כחול, ואני רוצה לשלב אותו עם עוד צבע. אשמח אם תביעו דעה בעניין, ואולי תציעו אלטרנטיבות אחרות.
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לדעת מאיפה אני יכול להשיג לדים בכמות ובכל מיני צבעים ותישתדלו לא מאתרים אלה מחנויות וכל השאר! תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום, יש לי מכשיר Palm V ישן ורציתי לדעת האם אפשר להפוך אותו באמצעות פתרון חומרה או תוכנה, למשדר/קולט איפרא אדום למחשב? תודה, ברק
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
על כל פין מבקשים כ-18 אגורות . לא אכפת לי לקנות כמות גדולה. מישהו יודע איפה ניתן לקנות כמות גדולה? תודה
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
למחוק.. כבר פתחתי אחד.. תקיעות במחשב
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
ערב טוב, אני כבר כמה חודשיים רואה סרטונים של אנשים שעושים אוברקלוקינג ומודינג, ורציתי לשאול איך מחברים מאוורר חדש? אם לא הסברתי את עצמי נכון אז הינה, יש לי מקדימה מאוורר קטן, מאחורה יש לי מאוורר גדול+ספק, ויש לי עוד קירור על המעבד, עכשיו השאלה שלי אם אני רוצה לעשות מודינג ולעשות ולהוסיף עוד מאורר במארז למעלה, אז לאן אני מחבר אותו מבחינת חשמל, והאם צריך לחבר עוד כמה דברים כמו שליטה על המאורר דרך המחשב וכ'ו.. אגב, אני חדש בפורום, וחדש בכל העניין של האלקטרוניקה והמודינג ולכן לא מכיר ממש מושגים אז אם תוכלו להסביר אשמח מאוד.
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות פאבל קדמי למחשב שלי, בהתחלה חשבתי על זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=958 http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&ftype=&p_serial=ALD-V02&other_title=0 אבל אז ראיתי שיש גם את זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2976 http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=ALD-V03&other_title=0 נראה כאילו לשניהם יש אותן פונקציות +\- למי שיש אחד מהם או אפילו את שניהם שיגיב בבקשה ויגיד לי מה יותר משתלם לקחת, ומה יותר מתאים לפאבל שהוא בצבע כחול כהה\שחור. ומי שאין לו פשוט שיגיד מה שיותר נראה לו כמו כן אם יש מש…
-
- 6 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אהלן מה קורה אז ככה זה הסיפור יש לי מעבד פרסקוט על לוח של אסוס P4P800 עכשיו כמובן זה פרסקוט נוראה מיתחמם זה נע בין 50-60 שזה נוראה גבוה עכישו היתעניינתי במספר מאווררים מה שנידלקתי עליו הוא Thermaltake Extreme 3 in 1 Cooler - POLO 735 או Thermaltake SlientTower CL-P0025 - heatpine Cooling - 4in1 אני כבר אין לי מושג בבקשה תעזרו לי אני צריך משהו שיעשה תעבודה על מה אתם ממליצים זה הגיוני לקבל קירור טוב למעבד בתקציב שלא יעבור את המאתיים!? תודה לכול העוזרים באמת
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
האתר שלהם: http://www.chenghome.com.tw/web/about_chenghome/company_profile/companyprofile.htm אני רוצה לדעת על כמה מהירות המאווררים האלה מסתובבים מאוורר מס'1:CHA8012CB DC 12V 0.17A מאוורר מס'2:EH921CS DC 12V 0.22A מאוורר מס'3:CHA9212CSCS DC 12V 0.19A הם טובים??
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום,השבוע קניתי לדים ואני רוצה להפעיל אותם ולשים אותם במארז, עכשיו,השאלה שלי היא איך אני יכול להפעיל אותם באמצעות ספק הכוח של המחשב, דרך אגב ראיתי את המדריך אך המדריך מסובץ מדי בשבילי, האם יש משהו יותר פשוט שבאפשרותו ניתן לחבר את הלדים לספק הכוח, או שהמדריך היא הדרך היחידה !?!?!
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
-
שלום אשמח אם מישהו שמכיר אפישהוא באיזור קריית שמונה ולא חיפה כי זה ממש רחוק לי
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם, שכחתי לצערי שיש לי מקלט אינפרה מובנה במחשב הנייד שלי ועכשיו היתי מת להפעיל אותו עם איזה שהיא תוכנה כדי שאני יהיה יכול לשלוט על המחשב דרך איזה שהוא שלט שאלה חשובה האם שאני לוחץ עם השלט התוכנה אומרת לי איזה אות שלחתי למחשב ואז צריך להגדיר לאות הזאת פעולה מסוימת? תודה לכל העונים מראש..
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-