עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. ^^^^^^^^ כותרת מישהו יכול להביא לי מדריך !? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  2. Started by EliranB,

סתם שאלות לידע כללי לא משהו רציני אם נגיד יש לי 2 פיוזים של חצי אמפר אם אני יחבר אותם בטור הזרם המקס' ישאר חצי אמפר נכון ? (אני חושב שכן רק רוצה להיות בטוח) ואם אני יחבר אותם במקביל אני יוכל לקבל אמפר 1 ? ? ? :s05: תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  3. וסתם עוד שאלה: כמה עולה בערך נגד 470 אוהם?

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  4. Started by dbzu,

תגידו יש אפשרות להזיז את העכבר בעזרת השלט יש לי את המקלט ואני עובד עם uice ניראה לי שכך קוראים לזה ועם שלט של הוט אם מישהוא יודע איך או אפילו עם תוכנה אחרת שיעזור לי

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  5. יש לי 6230i והוא לא תומך בפורופיל בלוטות' של A2DP יש כלשהי דרך לגרום לו לתמוך? אם כן.. אני אשמח לעזרה... והשאלה הכי חשובה... פניתי לפורום הנכון? :s05:

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  6. מישהו יודע היכן ניתן להשיג Sunbeamtech Laser Led Blue חוץ מאצל פנדה, אין להם צבע כחול ולא אצל PCCOOL, לא יודע אם הם קיימים בכלל. אם אפשר קישורים והמלצות ללד כחול בוהק, לא חייב Sunbeamtech. תודה.

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  7. Started by Gintoki,

בימים האחרונים עבדתי על חלון במחשב וסוף סוף סיימתי. זה נראה נחמד וזה, אבל בלי תאורה זה לא שווה. עכשיו, אני יודע קצת אלקטרוניקה אבל לא התעסקתי בזה מזמן, אז אני קצת חלוד, במידה ואני מחבר 12 וולט אל הלדים (כולם במקביל, כמובן) עם נגד של 400 אוהם לכל אחד, זה יספיק ללדים? זה אומר 30 מילי אמפר לכל לד - זה זרם מתאים ללד? ועוד משהו, לגבי חיבור המולקס, בדקתי אותו וראיתי שאין ממש בתוך המחבר משהו שיתפוס חוט שאני אכניס פנימה - איך בדיוק אני מכניס לשם חוט שלא ייצא בכל תנועה קטנה? תודה.

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  8. Started by lm,

כמו שרשום בכותרת אני צריך קישור לפרקים של מודינג בשעה

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  9. Started by simon_hr,

היי אני מחפש אתרים שאני יוכל ממנו ללמוד אלקטרוניקה ומודינג..

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  10. Started by Axel Foley,

לאילו רגליים של הנגד משתנה אני צריך לחבר את הכבלים?. תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  11. פעם ריאשונה שאני עובד עם דרמל/פרספקס ובכלל פעם ריאשונה שאני חורט זה מה יצא, תיהיו עדינים עם התגובות :'(http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/l/i/o/z/s/o/s/k/o/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200408112040374141/200408112041399147/SV400011.JPG לא ממש ידעתי באיזה ראשים צריך להשתמש כי אני לא ממש יודע כלום רק קניתי את הקיט אתמול אז הכל היה בניחושים של הרגע השתמשתי ב: בהתחלה דיסקית 456 לקוים החיצוניים אחרי כמה חתכים החלתי לעבור לדיסקית יותר קטנה 540 את החריטה עשיתי עם 192 וניסיתי להדגיש קצת את קווי המתאר עם ראש חריטה 125 ובסוף שסיימתי בראש פוליש 428 בתור פעם ראשונה לדעתי יצא נחמד בייחוד העובדה שלא היה לי הרבה מושג למה כל ראש משמש זה הפרספקס שהצלחתי להשיג בזמן כזה קצר 8) א…

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  12. Started by AFIK10000,

שלום לכם אני מעוין לבנות רמקול טוב אז ככה יש לי 6 רמקולים 4 אום 3 W ו2 רמקולים 4 אום 5W איך אני מחבר את כולם ביחד וכולם יעבדו

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  13. Started by dd7,

היכן אני יכול להשיג את דברים הבאים (אם אפשר קישור). 1. קיט ציפוי לכבלים uv כמו זה: http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=slv-o-uv במחיר יותר שפוי... 2. ספריי uv 3. מכירים תצבע שזוהר במקלטים.. היכן ניתן להשיג אותו? 4. איזה כלים צריך בשביל חריטה לחלון ומדריך כל שהוא לחריטה. תודה רבה רבה...

14. Started by drago,

שלום לכולם מישהו יודע מאיפה ניתן לקנות פרספקט שחור ?

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  15. Started by yakir1111,

שלום בניתי מקלט אינפרא למחשב עם סרטוט הכל עובד טוב ואני צריך תוכנה שהיא תראה לי את הקוד של השלט כי יש לי בעיה עם טלויזיה אני רוצה שהתוכנה תציג לי את הקוד של השלט ואני ישתמש עם השלט של יס בשביל הטלויזיה אז למי יש תוכנה שמציגה קוד של שלט? תודה יקיר

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  16. Started by roei_b,

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=231403.new#new

17. ככה אז...לקחתי שני מאווררים קטנים בגודל ששמים על כרטיס מסך....הכנסתי אותם במקום המקום של הדיסקטים +עוד כזה מקום פנויי,יצא ככה שזה ממש ניכנס והתאים בול במסגרת...עכשיו המוד שלי הוא כזה...שני מאווררים שמכניסים אויר למארז +שני לדים כחולים על כול מאוורר....עכשיו נתתי למעגל גם מפסקון קטן ON|OFF....עכשיו הלחמתי ועשיתי את המעגל...בדקתי בעזרת טרונספורמטור וזה פעל מצויין...ברגע שאני מרים את המפסק המאווררים מתחילים לפעול ביחד עם שני נורות "לד" כחולות. את המעגל בסוף שני הקצבות חיברתי למולקס זכר....ל12V וכמובן אדמה.עכשיו כשהפעלתי את המחשב המתג היה על ON אז הכול פעל מצויין...עכשיו רציתי לסגור את המאווררים וכשהורדתי את המתג אז הוא סגר לי את כול המחשב.... זאת הבעיה בעצם....עכשיו השאלה הא…

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  18. Started by approx,

אני רוצה לחבר לד למולקס (12V ) איזה נגד אני צריך ליקנות ?

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  19. Started by thedag,

מה השם של הכפתורי הפעלה והריסט וכל זה... כאילו הכפתור עצמו והכבלים, ומאיזה חנויות ניתן לרכוש את זה?

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  20. שלום, אני מעוננין לדעת כמה זמן יחזיקו 5 לדים מחוברים לסוללת 9 וולט.... תודה.

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  21. Started by Peri228,

אהלן ! לפרויקט ברובוטיקה שאני עובד עליו במסגרת בית הספר , אני מעוניין בבניית בקר שליטה קצת יותר נוח מזה שקיבלנו . אני צריך לבנות שולחן בעל שלוש מצערות , שלכל אחת יש רק ציר Y כמובן . כל הבקר הזה ( כל שלוש המצערות ) צריכות להתחבר למחבר מסוג DB15 , בצורה אנלוגית לחלוטין כמובן . חיפשתי קצת חומר , אבל קיוויתי שאנשים כמו תום שמבינים קצת יותר ממני באלקטרוניקה , יוכלו להציץ ולתת כמה עצות , רעיונות , או עזרה .. תודה רבה מראש , תום :]

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  22. אני רוצה לבנות על מטריצה שורה של לדים כחולים ושורה של לבנים עכשיו השאלה היא-----> איך אני יכול לעשות שבעזרת מתג אני יחליף בין השורות של הלדים ... אם אפשר בבקשה סירטוט. נ.ב אני יודע שצריך להשתמש במפסק 3 מצבים... תודה

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  23. Started by טולה,

במדריך ליצרית חורי איוורור (מאוורר) יש שבלונה אבל היא לא עגולה למה?

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  24. Started by doreiny,

שלום לכולם אני רוכש את ה aerocool gatewatch רק בעיה אחת קטנה יש לי איתו.. מקבלים איתו חיישני חום איפה בדיוק שמים אותם? במעבד?מתחת למאוורר? בכרטיס מסך? מתחת למאוורר של המעבד? בהארד דיסק? להדביק את זה ישיר עליו? ובמארז? איפה מומלץ לשים?

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  25. ואני רוצה לקנות את זה מIQPC כי קניתי כבר משהו שם וזה חוסך לי משלוח... חשבתי על זה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1694&Pname=תאורה אני רוצה בצבע אדום, יש עוד אחת קצת יותר יקרה אבל היא נראה לי עובדת לפי צלילים או משהו אז זה לא מעניין אותי אני קצת לחוץ על הזמן כי אני צריך לסגור את זה בהזמנה, שהכל יהיה מוכן, אני צריך להתקשר אליו תודה

• 1 תגובה
    • 621 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.