עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. לכולנו יש מקלדות שאפשר לתכנת כפתורים בהן אז למה אנחנו מסתבכים עם הUICE.. האם אפשר לגרום לתוכנה לחקות את פעולת הכפתורים הללו?

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  2. היי, אני רוצה לבנות פאן באס או איך שזה נקרא שיתחבר למקום שיש אפשרות לחבר כונן, לפלסטיק הזה ושיהיה שם מסך שיראה את טמפ' המעבד, 4 נגדים משתנים לשליטה במהירות המאוורר, כאלה שאם אני מסובב עד הסוף זה מכבה את המאוורר לגמרי, ולדים מעל הנגדים שמראים איזה מאוורר פועל ואיזה לא. כמו כן אני רוצה לשים בצד מתג 2 אפשרויות שיכול במידת הצורך לנתק את המאווררים ממערכת הפאן באס ושיעבדו רגיל אך לא יינתק את המסך. אפשרי? יש מדריך ? אשמח לעזרה והערות

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  3. Started by dd7,

היכן אני יכול להשיג את דברים הבאים (אם אפשר קישור). 1. קיט ציפוי לכבלים uv כמו זה: http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=slv-o-uv במחיר יותר שפוי... 2. ספריי uv 3. מכירים תצבע שזוהר במקלטים.. היכן ניתן להשיג אותו? 4. איזה כלים צריך בשביל חריטה לחלון ומדריך כל שהוא לחריטה. תודה רבה רבה...

4. Started by simon_hr,

היי אני מחפש אתרים שאני יוכל ממנו ללמוד אלקטרוניקה ומודינג..

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  5. מישהו יודע היכן ניתן להשיג Sunbeamtech Laser Led Blue חוץ מאצל פנדה, אין להם צבע כחול ולא אצל PCCOOL, לא יודע אם הם קיימים בכלל. אם אפשר קישורים והמלצות ללד כחול בוהק, לא חייב Sunbeamtech. תודה.

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  6. Started by Peri228,

אהלן ! לפרויקט ברובוטיקה שאני עובד עליו במסגרת בית הספר , אני מעוניין בבניית בקר שליטה קצת יותר נוח מזה שקיבלנו . אני צריך לבנות שולחן בעל שלוש מצערות , שלכל אחת יש רק ציר Y כמובן . כל הבקר הזה ( כל שלוש המצערות ) צריכות להתחבר למחבר מסוג DB15 , בצורה אנלוגית לחלוטין כמובן . חיפשתי קצת חומר , אבל קיוויתי שאנשים כמו תום שמבינים קצת יותר ממני באלקטרוניקה , יוכלו להציץ ולתת כמה עצות , רעיונות , או עזרה .. תודה רבה מראש , תום :]

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  7. Started by lm,

כמו שרשום בכותרת אני צריך קישור לפרקים של מודינג בשעה

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  8. תנעלו הוא מקצר!!!! כמעט שרפתי hd

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  9. Started by nimrods,

משהו יודע אולי בעוד כמה זמן יתחילו למכור PlayStation 3 בארץ?? בארך כמה זמן

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  10. שלום רב! אני מעוניין להתחיל בפרוייקט חדש של מודינג,אך לשם כך אני זקוק לחריטה מדוייקת,רצוי בלייזר , של לוחות שאת עיצובם תכננתי מראש במחשב. האם אתם מכירים מחרטות לייזר , או מחרטות טובות באזור המרכז,או בכל אזור של הארץ? אשמח לקבל גם טלפון או דרכי יצירת קשר עם המקום. תודה רבה מראש...

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  11. Started by thedag,

לנעולל

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  12. Started by AFIK10000,

שלום לכם אני מעוין לבנות רמקול טוב אז ככה יש לי 6 רמקולים 4 אום 3 W ו2 רמקולים 4 אום 5W איך אני מחבר את כולם ביחד וכולם יעבדו

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  13. Started by eXquiZz,

שלום רציתי לשאול שאלה... יש לי מחשב חדש והתקנתי את הדיסק של הלוח אם- Abit-ip35-e וכל פעם כשאני מדליק את המחשב התוכנה נפתחת מן כזה מד טמפ' ויש לי עוד לשוניות. יש לי -Temperature ,Voltage ,Fan בקיצור רציתי לשאול שבלשונית של הטמפ' יש לי למטה FAN EQ . והיה לי מתחת CPU Fan ו -SYS FAN ולידם היה Current PWM Duty Cycle ואז כתוב את האחוזים של כל אחד, ל-CPU היה 50% ול-SYS היה 100% רציתי לדעת מזה והאם זה בסדר? ולמעלה למעלה כתוב לי טמפ' של חלקים: CPU-33C SYSTEM 37C PWM 47 כל הטמפ' תקינות וטובות? איזה תוכנה אני יכול לבדוק את כל הטמפ' המדויוקת של רוב החלקים? דרך אגב- המאורר של האפולו רועש מאחור נראה לי יש דרך שהוא יהיה קצת יותר איטי ולאט ואז יפסיק לעשות רעש ? או שהטמפ' של החלקים יעלו…

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  14. שלום, אני רוצה לעשות קירור למעבד ואני מחפש דבק שאוכל להדביק את המאורר להיט סיניק אם ניתן לקבל לינק עוד יותר טוב תודה

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  15. Started by yakir1111,

שלום בניתי מקלט אינפרא למחשב עם סרטוט הכל עובד טוב ואני צריך תוכנה שהיא תראה לי את הקוד של השלט כי יש לי בעיה עם טלויזיה אני רוצה שהתוכנה תציג לי את הקוד של השלט ואני ישתמש עם השלט של יס בשביל הטלויזיה אז למי יש תוכנה שמציגה קוד של שלט? תודה יקיר

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  16. Started by ofir1103,

איפה אני יכול למצוא חיבורים לכרטיס קול? יש לי פאנל שיש עליו 2 מפסקים לתאורה שבניתי ואני רוצה להוסיף לשם יציאה למיקרופון .. זה יכול לחסוך הארכת החוט של המיקרופון ... תודה

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  17. Started by approx,

אני רוצה לחבר לד למולקס (12V ) איזה נגד אני צריך ליקנות ?

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  18. Started by טולה,

במדריך ליצרית חורי איוורור (מאוורר) יש שבלונה אבל היא לא עגולה למה?

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  19. ^^^^^^^^ כותרת מישהו יכול להביא לי מדריך !? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  20. Started by roei_b,

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=231403.new#new

21. Started by avidan28,

שלום אני מעוניין לדעת כיצד ניתן לדחוס לוח אם ATX מלא ספק כח וכרטיס מסך LOW PROFILE לתןך מארז של וידאו סוני שחור 4 ראשים. מכיוון שאין תמונות של וידאו ברשת אני לא יכול להראות פה מה זה אני אתאר את המכשיר...מדובר בודיאו עם ה JOG המפורסם שניראה כמו ווליום. יש לו מסך תצוגה נחמד.אני בטוח שכל אחד מכיר את הדגם הנ"ל. ולשאלתי - האם ניתן להכניס לתוך המארז שלו אחרי שאני מעיף הכל החוצה מחשב כולל ספק??

22. שלום, אני מעוננין לדעת כמה זמן יחזיקו 5 לדים מחוברים לסוללת 9 וולט.... תודה.

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  23. Started by סולל הדרך,

מי שמחפש רכיבים בסיסים כגון מחברים ,קבלים LCD פשוטים, זוודים ,מלחמים רמ"ד וכד... קיימת חנות קטנה בבנין מרכזים 2000 בכניסה לאזור התעשיה של הרצליה. (איפה שהמקדונלד והוויט הול) אני לא יודע עד כמה הם זולים אבל למי שגר בסביבה זה מאוד נוח

24. Started by Psychedelic,

שלום, וחג שמח אני מעונין לקנות קטודה שהיא ריגשה לקול זאת אומרת שאם אני מפעיל את המערכת סטריאו אז הקטודה תהבהב לפי הקצב של המוזיקה יש דבר כזה בכלל? ומאיפה אני יכול לקנות אותה? (עדיפות לצבע ירוק) תודה

25. Started by Axel Foley,

לאילו רגליים של הנגד משתנה אני צריך לחבר את הכבלים?. תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 649 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.