אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
לכולנו יש מקלדות שאפשר לתכנת כפתורים בהן אז למה אנחנו מסתבכים עם הUICE.. האם אפשר לגרום לתוכנה לחקות את פעולת הכפתורים הללו?
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לבנות פאן באס או איך שזה נקרא שיתחבר למקום שיש אפשרות לחבר כונן, לפלסטיק הזה ושיהיה שם מסך שיראה את טמפ' המעבד, 4 נגדים משתנים לשליטה במהירות המאוורר, כאלה שאם אני מסובב עד הסוף זה מכבה את המאוורר לגמרי, ולדים מעל הנגדים שמראים איזה מאוורר פועל ואיזה לא. כמו כן אני רוצה לשים בצד מתג 2 אפשרויות שיכול במידת הצורך לנתק את המאווררים ממערכת הפאן באס ושיעבדו רגיל אך לא יינתק את המסך. אפשרי? יש מדריך ? אשמח לעזרה והערות
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
היכן אני יכול להשיג את דברים הבאים (אם אפשר קישור). 1. קיט ציפוי לכבלים uv כמו זה: http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=slv-o-uv במחיר יותר שפוי... 2. ספריי uv 3. מכירים תצבע שזוהר במקלטים.. היכן ניתן להשיג אותו? 4. איזה כלים צריך בשביל חריטה לחלון ומדריך כל שהוא לחריטה. תודה רבה רבה...
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
היי אני מחפש אתרים שאני יוכל ממנו ללמוד אלקטרוניקה ומודינג..
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
מישהו יודע היכן ניתן להשיג Sunbeamtech Laser Led Blue חוץ מאצל פנדה, אין להם צבע כחול ולא אצל PCCOOL, לא יודע אם הם קיימים בכלל. אם אפשר קישורים והמלצות ללד כחול בוהק, לא חייב Sunbeamtech. תודה.
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אהלן ! לפרויקט ברובוטיקה שאני עובד עליו במסגרת בית הספר , אני מעוניין בבניית בקר שליטה קצת יותר נוח מזה שקיבלנו . אני צריך לבנות שולחן בעל שלוש מצערות , שלכל אחת יש רק ציר Y כמובן . כל הבקר הזה ( כל שלוש המצערות ) צריכות להתחבר למחבר מסוג DB15 , בצורה אנלוגית לחלוטין כמובן . חיפשתי קצת חומר , אבל קיוויתי שאנשים כמו תום שמבינים קצת יותר ממני באלקטרוניקה , יוכלו להציץ ולתת כמה עצות , רעיונות , או עזרה .. תודה רבה מראש , תום :]
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת אני צריך קישור לפרקים של מודינג בשעה
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
תנעלו הוא מקצר!!!! כמעט שרפתי hd
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
-
שלום רב! אני מעוניין להתחיל בפרוייקט חדש של מודינג,אך לשם כך אני זקוק לחריטה מדוייקת,רצוי בלייזר , של לוחות שאת עיצובם תכננתי מראש במחשב. האם אתם מכירים מחרטות לייזר , או מחרטות טובות באזור המרכז,או בכל אזור של הארץ? אשמח לקבל גם טלפון או דרכי יצירת קשר עם המקום. תודה רבה מראש...
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
-
שלום לכם אני מעוין לבנות רמקול טוב אז ככה יש לי 6 רמקולים 4 אום 3 W ו2 רמקולים 4 אום 5W איך אני מחבר את כולם ביחד וכולם יעבדו
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול שאלה... יש לי מחשב חדש והתקנתי את הדיסק של הלוח אם- Abit-ip35-e וכל פעם כשאני מדליק את המחשב התוכנה נפתחת מן כזה מד טמפ' ויש לי עוד לשוניות. יש לי -Temperature ,Voltage ,Fan בקיצור רציתי לשאול שבלשונית של הטמפ' יש לי למטה FAN EQ . והיה לי מתחת CPU Fan ו -SYS FAN ולידם היה Current PWM Duty Cycle ואז כתוב את האחוזים של כל אחד, ל-CPU היה 50% ול-SYS היה 100% רציתי לדעת מזה והאם זה בסדר? ולמעלה למעלה כתוב לי טמפ' של חלקים: CPU-33C SYSTEM 37C PWM 47 כל הטמפ' תקינות וטובות? איזה תוכנה אני יכול לבדוק את כל הטמפ' המדויוקת של רוב החלקים? דרך אגב- המאורר של האפולו רועש מאחור נראה לי יש דרך שהוא יהיה קצת יותר איטי ולאט ואז יפסיק לעשות רעש ? או שהטמפ' של החלקים יעלו…
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעשות קירור למעבד ואני מחפש דבק שאוכל להדביק את המאורר להיט סיניק אם ניתן לקבל לינק עוד יותר טוב תודה
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום בניתי מקלט אינפרא למחשב עם סרטוט הכל עובד טוב ואני צריך תוכנה שהיא תראה לי את הקוד של השלט כי יש לי בעיה עם טלויזיה אני רוצה שהתוכנה תציג לי את הקוד של השלט ואני ישתמש עם השלט של יס בשביל הטלויזיה אז למי יש תוכנה שמציגה קוד של שלט? תודה יקיר
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
איפה אני יכול למצוא חיבורים לכרטיס קול? יש לי פאנל שיש עליו 2 מפסקים לתאורה שבניתי ואני רוצה להוסיף לשם יציאה למיקרופון .. זה יכול לחסוך הארכת החוט של המיקרופון ... תודה
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר לד למולקס (12V ) איזה נגד אני צריך ליקנות ?
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
-
^^^^^^^^ כותרת מישהו יכול להביא לי מדריך !? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
-
שלום אני מעוניין לדעת כיצד ניתן לדחוס לוח אם ATX מלא ספק כח וכרטיס מסך LOW PROFILE לתןך מארז של וידאו סוני שחור 4 ראשים. מכיוון שאין תמונות של וידאו ברשת אני לא יכול להראות פה מה זה אני אתאר את המכשיר...מדובר בודיאו עם ה JOG המפורסם שניראה כמו ווליום. יש לו מסך תצוגה נחמד.אני בטוח שכל אחד מכיר את הדגם הנ"ל. ולשאלתי - האם ניתן להכניס לתוך המארז שלו אחרי שאני מעיף הכל החוצה מחשב כולל ספק??
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
שלום, אני מעוננין לדעת כמה זמן יחזיקו 5 לדים מחוברים לסוללת 9 וולט.... תודה.
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
מי שמחפש רכיבים בסיסים כגון מחברים ,קבלים LCD פשוטים, זוודים ,מלחמים רמ"ד וכד... קיימת חנות קטנה בבנין מרכזים 2000 בכניסה לאזור התעשיה של הרצליה. (איפה שהמקדונלד והוויט הול) אני לא יודע עד כמה הם זולים אבל למי שגר בסביבה זה מאוד נוח
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום, וחג שמח אני מעונין לקנות קטודה שהיא ריגשה לקול זאת אומרת שאם אני מפעיל את המערכת סטריאו אז הקטודה תהבהב לפי הקצב של המוזיקה יש דבר כזה בכלל? ומאיפה אני יכול לקנות אותה? (עדיפות לצבע ירוק) תודה
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
לאילו רגליים של הנגד משתנה אני צריך לחבר את הכבלים?. תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-