אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
קראו כאן: http://www.glouds.com/geekbox/ מדובר בסטרימר קוד פתוח וחומרה פתוחה שמיועד למשתמשים רגילים וגם למפתחים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פירקתי פלאפון מותטורולה (לא יודע את הדגם אבל ישן) והוצאתי לו את המסך עכשיו איך מחברים אותו? יש לי כבל מדפסת מלחם הכל! אבל אני לא יודע איזה חוט מחברים לאן אם אפשר תביאו לי שרטוט אני יבין (דרך הגב באמצע יש 7 חוטים לא מחוברים לכלום ובצדדים יש סכ"ה 9 מחוברים) אם אפשר גם תגידו לי מאיפה להתחיל (איזה חוט ראשון) תודה קובי. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
בהמשך לאשכול הקודם שדיבר על חיישן של עכבר אופטי, נוכחתי שהשמות המדוברים ביותר כבר לא מיוצרים. חשבתי לנסות לראות באיזו מערכת משתמש שואב אבק כדי לנטר את נתוני התנועה שלו?
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה ניתן להשיג בדיל 63/37 איכותי (ולא יקר) ? היה לי עד עכשיו בדיל יקר מאוד של KESTER שנגמר, מחפש משהו איכותי וזול יותר.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את התוכנה smartie51 ורציתי לדעת אם אפשר נגיד להגדיר לו יום ואז הוא יספור לאחור עד שהיום הזה יגיע כמו יום הולדת למשל
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום בכל חנות חומרי בניין, כשמבקשים חומר לאיטום חיצוני של חלון, הם מציעים שתי אפשרויות: Silicone Seal או Acrylic Seal. מי מבינהם יותר טוב לאיטום חיצוני של חלון? ודרך אגב, אם יש יצרן ספציפי שכדאי לקנות - אשמח אם תגידו.. תודה רבה card
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
ידוע לכם היכן ניתן להשיג ספול שכזה במחיר טוב? אני יתמודד עם כל כמות, 50 מטר, 100 מטר, לא קריטי. גם באיביי אין מציאות. המטרה היא יצירת כבלים מותאמים אישית.
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין לדים נגדים וכל זה מחו"ל מאיזה אתר אני יכול להזמין?
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אהלן חברים. לפני כחודש החלטתי על החלפת חלקים בחדשים (מעבד,לוח אם,כרטיס מסך). בנוסף החלטתי על צביעת הראדאיטורים הבלוק CPU ו GPU הזיכרונות וחלק במארז במערכת קוסטום שלי לצבע לבן. כמו כן הזמנת פיטינגים לבנים. כמובן שעקב הפירוק נוצל הזמן גם לניקיון החלקים והחלפת המים. מה שבאדום זה ציוד שהוחלף מפרט המערכת הנוכחית: i9 9900k oc 5.2 GIGABYTE Z390 AORUS ULTRA corsair dominator platinum 32gb 3000mhz Samsung SSD 512G 970 PRO M.2 SSD Samsung 860 EVO 500GB Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda PNY RTX2080Ti 11G 1350Mhz - 1545Mhz XLR8 OC CoolerMaster COSMOS C700P Corsair 1200W 80+ Plati…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.dslinux.org/forums/index.php?showtopic=45&st=220&p=2057entry2057
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש לי הרבה מוצרים חדשים שאני רוצה להיפטר מהם מאווררים משחות להורדת שריטות כבלים וכו ואין לי כוח להתעסק עם יד שתיים וכאלא אז יש לי שתי שאלות 1. מדור היד שניה פה באתר באמת טוב ובאתר מוכר מוצרים מהר? 2.יש איזה חנות שקונה מוצרים חדשים\יד שניה?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בשלב: "לעבודה" יש סרטוט עם תכנית, וטבלה עם פירוט שכותב המדריך כתב. עכשיו אם מסתכלים על הסרטוט ועל הטבלה זה לא מסתדר. למשל כתוב בטלבה: לחור מס'1 במסך ה-LCD מתחברת הארקה מהמולקס אבל בסרטוט רואים שהכבל הוא בכלל מהפרללי. מישהו שהרכיב כזה מסך לפי המדריך יכול לפתור את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
http://www.halilit.com/shop/index.php?action=recshow&subcat_id=33&item_id=297 אני רוצה לבנות אחד כזה בתקווה שזה יעלה לי פחות מ324 ש"ח בתודה מראש ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
ואיך מייצרים כמה פאזות ב-DC? הרכיב הזה: אני יודע שזה אמור להיות הרבה יותר יציב אבל עד כמה שאני יודע (ואני יודע) פאזות ב-AC נוצרות ב-120 מעלות אחת מהשנייה, וביחד משלימים 360 מעלות שהם סיבוב שלם של הטורבינה, אני לא ממש מבין את עניין הפאזות ב-DC, אם מישהו יכול להסביר אני אודה לו מאוד.
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם, הודעה ראשונה - נעים מאוד אני מחפש סנסורים עם מודול בלוטות' למערכת שתהיה מבוססת על טלפון סלולרי. סנסור ראשון - רכיב שישדר טלמטריה פשוטה שאפשר לתרגם למרחק (לדוגמא עוצמת קליטה, זמן שידור אות וכו') חזרה אל המקלט (טלפון סלולרי). סנסור שני - Beacon בלוטות' שיודע לעבוד ב Multipoint - להתחבר לכמה התקנים במקביל. עקרונית אני מעדיף רכיבים שאפשר לעבוד איתם לשיבוץ במעגלים אבל היות ומדובר רק בסנסורים עבור המערכת לא אכפת לי גם אם הם יהיו מוצרי מדף. מישהו מכיר חברה/יבואן/חנות אלקטרוניקה שמתעסקת ברכיבים מסוג זה? תודה!! שי
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אני לא מצליח להבין מהם שני המודים האלה, ומה ההבדל ביניהם. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הפכתי מחשב AMD duron למחשב HTPC. הבעיה שמאוורר המעבד שלו מרעיש מאד. כמובן שניקתי את המחשב, אפילו את המאוורר עצמו ניקתי ושימנתי אך כלום לא עזר. לא הצלחתי למצוא בחניות מאוורר חילופי ושקט בגודל 7X7 (ס"מ). מישהו יודע איפה אפשר לקנות מאוורר שקט גודל כזה או לחילופין פתרון קרור ושקט אחר? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי בבקשה לשאול אם תוכלו לעזור לי מבחינת מציאת סכמת חיבורים וקוד לצילום תמונה (snapshot לדוגמה שיש מובנית בממשק) אם מישהו מכיר. מצאתי רק סכמה אחת בפורום של ארדואינו אבל משום מה הבקר (יש לי מגה) לא מגיב. אשמח מאוד לעזרתכם, זהו עבור פרוייקט להגשה! תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מדובר על כרטיס מסך GV-NX88T512HP שאני חם עליו אש, עם מאוורר זלמן. הבנתי שיש פאק בתכנון המקורי של הכרטיס, כך שאין לו בקרת מהירות סיבוב למאוורר. המאוורר מסתובב ב100% כל הזמן - מה שהופך אותו למעט רועש (מעט, אחרי הכל, מדובר על מאוורר זלמן). יש חבר'ה שהפחיתו את המתח למאוורר ידנית, ודיווחו על תוצאות טובות מאוד הן מבחינת קירור, והן מבחינת דציבלים: http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1242588&page=18 מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה? (אני לא הבנתי ממה שהבחור כתב שם באנגלית) **עריכה** אוקיי לא משנה מצאתי מדריך ממש טוב לעשות בדיוק את זה: http://www.techpowerup.com/articles/other/137
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
-
שלום, לא יודע אם זה הפורום המתאים אך אנסה את מזלי בכל מקרה, נפל לידי המנוע שבתמונה אני מעוניין לקנות לו בקר מתאים, אשמח לעזרה במציאת אחד כזה. תודה רבה ויום טוב.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מודינג בישראל? בהחלט כן! גלריית המודינג של HWzone קיימת כבר מספר שנים, ונועדה לאפשר לקהילת המדגמים והמשפצרים (Modders), להראות את עבודותיהם בפני כל מבקרי האתר. במהלך כל שנות קיומה היא צברה פרוייקטים רבים, שלכם, ותרמה רבות להתפתחות קהילת המודינג בארץ - כולל תחרויות מודינג רבות, אחת מהן בהנהגת HWzone. בגלריית המודינג שלנו ישנם מאות פרוייקטים גמורים של מודינג כחול לבן מקורי, ולקהילה בארץ בהחלט יש במה להתגאות! כל גולשי האתר מוזמנים לבקר, להגיב ולדרג את הפרוייקטים השונים. הגישה היא באמצעות חשבון המשתמש שלכם בפורומים שלנו, כך שאין צורך להירשם ו/או להיכנס פעמיים ! גלרית המודינג צרוף פרוייקט חדש
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום .. לאחרונה קניתי קתודה קרה של Cooler Master בצבע כחול.. וחיברתי לה מפסק בדרייב 5.25Inch עכשיו אני רוצה לבנות מעגל שכאשר אדליק את המפסק של הקתודות הוא יידלק יחד איתו אבל בצורה מסוימת. והצורה היא כזו של מפסק בצד ימין שידליק את הקתודות וגם מעגל של לדים אבל 5 לדים שידלקו אחד אחרי השני כלומר הלד הכי ימני ידלק ראשון ואז הלד שלידו וכל הלאה רק שישארו דלוקים . זה אפשרי? אם כן איזה נגדים אני צריך?
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
הייתי רוצה לבנות מתען סולרי ל N73 מאיפה אני יכול להסיג סירטוט לדבר זה ?
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
היי חברים, אשמח להסבר איך אני מייצא את הנתונים גודל של המודל תלת מימד שיש לי לפי שכבות. אתן דוגמא לכיוון הפרוייקט כי בטוח השאלה לא מובנת: נניח ויש לי מודל תלת מימד שסרקתי ואני רוצה שהרובוט שלי יסע לפי גודל המודל לדוגמא אם בהתחלה המודל הוא משושה תלת מימד שהחלק התחתון שלו הוא של 4X4 אז הרובוט יסע בריבוע ואז המשושה באמצע הוא 6X6 אז הרובוט יסע בריבוע יותר גדול ולמעלה הוא שוב 4X4 אז הרובוט יסע בריבוע יותר קטן. בקיצור אני מחפש דרך לייצא את נתוני הגודל מהקובץ תלת מימד(אין לי קובץ ספציפי ככה שאם יש סוג קובץ מסויים שיותר קל לייצא ממנו אשמח להמלצה) תודה רבה על העזרה!מקווה שמובן..
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-