אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
שלום ברשותי מאוורר 220V- 240 50\60 GHשל חברת SUNON עכשיו רציתי לדעת באיזה דרך הוא יקרר את המחשב של הכי טוב. אם הוא יוצא אוויר מהמחשב או אם הוא יכניס אוויר. ועוד שאלה. האם אני יכול לחבר אותו ישירות לספק הכוח (הספק לא ישרף? יהיה עליו עומס יתר או משו כזה?) או עם כבל ישירות לשקע שזה כבר נעשה וזה פועל. יש לי מחשב: P-4 1.5 GH
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
עלה במוחי הרעיון הזה ואני יודע שיש חיבור בלוח שמאפשר להפעיל כזה דבר הקטע איך בונים את זה??? למישהו יש מושג איך להתחיל ומאיפה? :ס זה לא נראה לי כזה דבר מורכב דווקא
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי ג'ויסטיק של פליסטישן 1 עם רטט, יש אפשרות לחבר אותו למחשב?
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שלום לכם אני מעוין לבנות רמקול טוב אז ככה יש לי 6 רמקולים 4 אום 3 W ו2 רמקולים 4 אום 5W איך אני מחבר את כולם ביחד וכולם יעבדו
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל! הסתכלתי בנעוץ אין שם, מישהו מכיר חנויות כאלה? ביום שלישי אני יהיה בת"א אני רוצה לקנות כמה דברים. עריכה: גם באיזור חיפה זה טוב לי.
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני רוצה להשקיע ממש במודינג. אני רוצה לדעת כמה יעלו לי הדברים הבאים: מאוורר שמסתובב עם אור (עם לדים) בדקתי באתר של KSP לא מראים ולא כתוב, מישהו יודע בערך? לא יודע איך קוראים לזה ממש אבל לכל החלקים כדי ליצור צינורות קירור (מקווה שאתם מבינים אותי) כמה עולה המשאבה או מה שלא יהיה או כמה זה עולה כבר מוכן? כמה עולה הכלי הזה שאני יוכל לקדוח איתו ולעשות עיצובים על המארז שלי (הצד הברזלי, לא של חלון הפלסטיק) וסתם שאלה שלא קשורה, כמה עולה חלון כזה של טמפרטורות שקונים? תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אוקיי בא לי לשים לדים במארז עכשיו חש לי כמה שאלות עם אני ייחבר 4 לדים בטור (כל לד 3 v) אז אני לא ייצטרך נגד??? ועדו שאלה לאן אני צריך לחבר את הלדין במארז?
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
אחרי שחיברתי את המסך עם כבל של מדפסת איך אני אמור לחבר אותו?? הרי היציאה של המדפסת היא מחוץ למארז מאחורה.. ואני רוצה שזה יהיה מבפנים שלא יראו כבל של מדפסת מסתובב בחוץ איך זה אמור להתחבר?
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
בת'רד פה הביאו את הסכמה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=246547.msg2183118#msg2183118 אני כניראה אשתמש בסכמה הזאת וחשבתי על רעיון שהייתי רוצה ליישם אך רציתי שתעזרו לי לדעת איך ליישם אותו. אני רוצה שבמקום הלד שמשנה את עוצמתו בהתאם למתח המוזרם אל המאורר, יהיו חמישה לדים שככל שהמתח יעלה, ידלקו יותר לדים וככל שהמתח ירד כמות הלדים הדלוקים תרד איתו יחד. הדבר קשה לביצוע? מסובך? הייתי רוצה שתעזרו לי עם זה בבקשה.
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
-
יש לי שלט של הכרטיס טלוויזיה winfast 200 xp leadtek לא הכרטיס וכרטיס טלוויזיה של lifeview היציאה לשלט של הכרטיס טלווייזה היא קטנה כזאת הבננה של הir של השלט בגודל 3.5 השאלה עם עם אפשר לחבר בניהם איך שהוא ועם זה ביכלל יעבוד... על ידי מתאם או משו והשאלה השנייה שלי היא כזאת.. ביצעתי תמדריך הזה או מה שזה לא יהיה http://slycontrol.ru/sce/plugins/sndremote.htm חיברתי תשלט ליציאה של המיקרופון הוא קולט באמת זה עבד אבל זה לא ממש עזר לי כי זה רק מטווח 0 שהם צמודים השאלה היא כזאת עם מישהו מצליח להבין שם משו או למצוא דרך להגדיל את הטווח.... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
מי שמחפש רכיבים בסיסים כגון מחברים ,קבלים LCD פשוטים, זוודים ,מלחמים רמ"ד וכד... קיימת חנות קטנה בבנין מרכזים 2000 בכניסה לאזור התעשיה של הרצליה. (איפה שהמקדונלד והוויט הול) אני לא יודע עד כמה הם זולים אבל למי שגר בסביבה זה מאוד נוח
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש לי hp דגם dv6565us אני כרגע בארה"ב קניתי אותו פה ורציתי לדעת מה אני יכול לשפר בו אני רוצה בעיקרון כרטיס מסך יותר חזק ובלוטוט . . . אם יש עוד כמה דברים שאני יכול לשפר בו אז אני אשמח אם תמליצו לי עליו כי פה זה ממש גרושים . . . תודה לעוזרים גם בחו"ל אתם פורם מס' 1 !!!
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
היכן אני יכול להשיג את דברים הבאים (אם אפשר קישור). 1. קיט ציפוי לכבלים uv כמו זה: http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=slv-o-uv במחיר יותר שפוי... 2. ספריי uv 3. מכירים תצבע שזוהר במקלטים.. היכן ניתן להשיג אותו? 4. איזה כלים צריך בשביל חריטה לחלון ומדריך כל שהוא לחריטה. תודה רבה רבה...
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
מישהו יודע כמה מתח הם לוקחים הירוקים החמודים במקלדת? חח תודה מראש אחים
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
-
איפה קונים באיזור מרכז ת"א לדים ונגדים?, צריך סוג מיחד של חוטים או שאפשר חוט של רמקול או משהו? אייסי 300-476-817 תודה מראש על כל עזרה!
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
-
-
ואני רוצה לקנות את זה מIQPC כי קניתי כבר משהו שם וזה חוסך לי משלוח... חשבתי על זה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1694&Pname=תאורה אני רוצה בצבע אדום, יש עוד אחת קצת יותר יקרה אבל היא נראה לי עובדת לפי צלילים או משהו אז זה לא מעניין אותי אני קצת לחוץ על הזמן כי אני צריך לסגור את זה בהזמנה, שהכל יהיה מוכן, אני צריך להתקשר אליו תודה
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
חברה אני רוצה לחבר ל usb שלי שבמחשב מסז לרגלים(הנעלים שעושות מסז), בקיצור הנעלים האלו רוצות 3 v ,וה usb מספק 5v , אז איך אני הופך את המתח מ5 ל3 וולט(v)? איך קוראים למכשיר הזא?
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
היי, אני מתכוון לקנות החופש את המארז sunbeam transformer, שהוא מארז גדול למדי. אני גם די התלהבתי מהבקר תאורה של sunbeam ה-chameleon. מה שאני רוצה לשאול הוא האים הבקר תאורה הזה יצליח להאיר לי כמו שצריך בצורה חזקה את כל המארז כמו 3 קתודות בערך? למי שלא יודע, אני מניח שהמנורות עצמן של הבקר התאורה הן 4 כמו SUNBEAM Laser Beam Led. ועוד דבר, הבקר תאורה יכול להאיר מוצרי UV למניהם, נכון?
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12322&catid=199 מישהו יכול להגיד לי אם הקתודות מופרדות או מחוברות?
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
היי אני מחפש אתרים שאני יוכל ממנו ללמוד אלקטרוניקה ומודינג..
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום רב... אני עומד לפני קניית מארז חדש והשאלה שלי מה אפשר לעשות עם הישן? האם שווה הוא שווה השקעה או לא?
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-