אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
:s05:
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
חסרים לי יציאות מתח על הלוח {1 למעבד ו1 למארז} האם אני יכול לחבר 2 מאווררי מארז ליציאת המתח בודדת על הלוח?
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להוסיף לד לטלפון הביתי שלי בחדר כל פעם שהטלפון יצלצל אז המנורה תהבהב אני יודע שזה אפשרי רק לא יודע לאן צרכים לחבר את הרגליים של הלד שהטלפון מצלצל אני יודע שהוא מוציא זרם כלשהו לא יודע כמה בדיוק אני מאמין שאפשר להשתמש בזה לביצוע המוד למישהו יש מושג? תודה
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
חבר שלי פירק מחשבון, כשראיתי אותו עושה את זה שאלתי אם הוא מוכן להביא לי את הצג.. והוא ענה שכן. עכשיו יש לי צג LCD נחמד של מחשבון, הייתי רוצה לחברו למחשב, עכשיו השאלה היא האם הוא יכול להתחבר ולהציג גם אותיות ולא רק ספרות, כמובן איך אני מחברו למחשב, איך אני בוחר מה הוא יציג וכן הלאה. תודה, ועוד שאלה איך אני יודע אם הוא מתאים? תודה!
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום, ברשותי היה מחשב נייד מסוג Compac Presario 714EA שישרת אותי נאמנות במשך מספר שנים (רבות) שלפני שבועיים במהלך העבודה התחיל לעלות ריח של שרוף ומאז לא נדלק. מאחר שהיו לו בעיות רבות ומשונות (החל מסוללה שלא מחזיקה 2 דקות, כונן DVD שלא תמיד קורא דיסקים, הכפתור השמאלי של הפד לא תמיד נלחץ וכו') לא חשבתי בכלל לתקן אותו ופירקתי אותו לגורמים. כעת יש בשרשותי את הפנל של המסך וחשבתי שיהיה מגניב לגרום לו עבוד באמצעות כרטיס מסך רגיל ואם זה יקרה אני יחתוך את הצד של המארז וישתיל שם את הפנל הזה שיעבוד מספר חודשים (או אולי יותר) עד שישרף. מדובר בפנל הזה: http://www.displaze.com/PDF/LCD/AUO/B141XG03V2.pdf שהכן יש לו 2 חיבורים: 1. עם מספר רב של כבלים (צריך להיות 20) שנקרא במדריך בשם CN1 ו…
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להזמין לדים אוטרה בריט מחו"ל מצאתי אתר דרך חיפוש בגוגל הנה הכתובת: http://www.led1.de/shop יש באתר הזה באזור הלדים 5 מ"מ לד ירוק ולבן של 24.000mcd - NEW מה שמוחרים בראיהב זה בקושי 10,000mCD 12,000mCD אז אני לא רוצה לחשוב אפילו איזה עוצמה יש ל - 24.000mcd והמחירים שם באמת טובים, משלוח זה עוד 10 יורו הנה דוגמה לקישור מהיר שמציג את פרטי המוצר: http://www.led1.de/shop/product_info.php?pName=led-5mm-green-24000mcd-10-pieces-p-244&cName=led-5mm-ultra-bright-green-24000mcd-new-c-3_58 תראו אפילו שכתוב באיזה נגד להשתמש באיזה מתח כדי להפעיל את הלד שלא יסרף זה מדהים!! יש להם שם אפשרות להזמין10 לדים ב - 9.90 EUR ו 50 לדים ב 34.90 EUR ועוד אני מאמין שאין צורך …
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
מה המצב אנשים אני קונה מחשב חדש בקרוב ואני מחפש המלצות למארזים טובים שנעים בין 700 - 800 שח??? וגם המלצה על זכרונות CORSAIR ן GSKILL
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום רב! אני מעוניין להתחיל בפרוייקט חדש של מודינג,אך לשם כך אני זקוק לחריטה מדוייקת,רצוי בלייזר , של לוחות שאת עיצובם תכננתי מראש במחשב. האם אתם מכירים מחרטות לייזר , או מחרטות טובות באזור המרכז,או בכל אזור של הארץ? אשמח לקבל גם טלפון או דרכי יצירת קשר עם המקום. תודה רבה מראש...
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
לכולנו יש מקלדות שאפשר לתכנת כפתורים בהן אז למה אנחנו מסתבכים עם הUICE.. האם אפשר לגרום לתוכנה לחקות את פעולת הכפתורים הללו?
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לבנות פאן באס או איך שזה נקרא שיתחבר למקום שיש אפשרות לחבר כונן, לפלסטיק הזה ושיהיה שם מסך שיראה את טמפ' המעבד, 4 נגדים משתנים לשליטה במהירות המאוורר, כאלה שאם אני מסובב עד הסוף זה מכבה את המאוורר לגמרי, ולדים מעל הנגדים שמראים איזה מאוורר פועל ואיזה לא. כמו כן אני רוצה לשים בצד מתג 2 אפשרויות שיכול במידת הצורך לנתק את המאווררים ממערכת הפאן באס ושיעבדו רגיל אך לא יינתק את המסך. אפשרי? יש מדריך ? אשמח לעזרה והערות
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל! הסתכלתי בנעוץ אין שם, מישהו מכיר חנויות כאלה? ביום שלישי אני יהיה בת"א אני רוצה לקנות כמה דברים. עריכה: גם באיזור חיפה זה טוב לי.
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
-
ראיתי בקר טוב (Sunbeam Rheobus Extreme) אבל אני לא רואה שיש אותו בארץ. אז יש לכן המלצה לבקר טוב בעל 6 ערוצים, בלי תצוגה של מהירות וטמפ' - לא צריך את זה, שיש בחנויות עד 200 ש"ח ? (ושיבוא עם חותים מעריכים, ומפצלים שיהיה אפשר לחבר גם לבקר וגם ללוח אם)
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
היי, קודם כל אני חדש ,ואני מקווה להשתלב בפורום, ואני גם חדש בכל הנושא של המודינג ,ואני רוצה לצבוע את המארז בשחור, לעשות חלון בצד של המארז ,ולשים לדים במארז ,טוב אז אני צריך המלצות לחלון (אני רוצה חלון מוכן ) ,וללדים (אני רוצה רק לדים כחולים,ואולי גם מאוורר לדים) ו.....זהו ,המארז שלי זה מארז פשוט של HEC ,טוב וזהו אז בבקשה תביאו לי המלצות לחלקים
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
-
שמעו אני לא יודע מה אתם עושים עושים מודינג כל פעם על מארז חדש או על אותו מארז סליחה על הספאמריות
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
היי, אני מתכוון לקנות החופש את המארז sunbeam transformer, שהוא מארז גדול למדי. אני גם די התלהבתי מהבקר תאורה של sunbeam ה-chameleon. מה שאני רוצה לשאול הוא האים הבקר תאורה הזה יצליח להאיר לי כמו שצריך בצורה חזקה את כל המארז כמו 3 קתודות בערך? למי שלא יודע, אני מניח שהמנורות עצמן של הבקר התאורה הן 4 כמו SUNBEAM Laser Beam Led. ועוד דבר, הבקר תאורה יכול להאיר מוצרי UV למניהם, נכון?
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
-
אני מדבר על המדריך שפה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=70957.0 רציתי לדעת אם אפשרי (ואם כן איך) לעשות כמו בממירים של יס למשל שכשהמקלט קולט אות מסויים יהיה לד שיהבהב. יש מצב?
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעשות קירור למעבד ואני מחפש דבק שאוכל להדביק את המאורר להיט סיניק אם ניתן לקבל לינק עוד יותר טוב תודה
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
איך אני יודע מה גודל המאוורר שלי ?? אם הוא שחור אפשר רק להחליף לו את פלופלו איך שקוראים לזה .. אני רוצה לחבר 10 לדים ואני לא יודע איך ולאן משהו יכול להמליץ לי על לדים חזקים אני רוצה רשימה מפורטת מה אני צריך בכדי שהלדים יפעלו ? איזה לדים וכמה יעלה לי בערך לעשות את כל זה ??
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
אוקיי בא לי לשים לדים במארז עכשיו חש לי כמה שאלות עם אני ייחבר 4 לדים בטור (כל לד 3 v) אז אני לא ייצטרך נגד??? ועדו שאלה לאן אני צריך לחבר את הלדין במארז?
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
תנעלו הוא מקצר!!!! כמעט שרפתי hd
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול שאלה... יש לי מחשב חדש והתקנתי את הדיסק של הלוח אם- Abit-ip35-e וכל פעם כשאני מדליק את המחשב התוכנה נפתחת מן כזה מד טמפ' ויש לי עוד לשוניות. יש לי -Temperature ,Voltage ,Fan בקיצור רציתי לשאול שבלשונית של הטמפ' יש לי למטה FAN EQ . והיה לי מתחת CPU Fan ו -SYS FAN ולידם היה Current PWM Duty Cycle ואז כתוב את האחוזים של כל אחד, ל-CPU היה 50% ול-SYS היה 100% רציתי לדעת מזה והאם זה בסדר? ולמעלה למעלה כתוב לי טמפ' של חלקים: CPU-33C SYSTEM 37C PWM 47 כל הטמפ' תקינות וטובות? איזה תוכנה אני יכול לבדוק את כל הטמפ' המדויוקת של רוב החלקים? דרך אגב- המאורר של האפולו רועש מאחור נראה לי יש דרך שהוא יהיה קצת יותר איטי ולאט ואז יפסיק לעשות רעש ? או שהטמפ' של החלקים יעלו…
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-