אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
אם מישהו יכול לאמר לי או להפנות אותי למקור שיש בו מידע על חיבור פרללי לגבי: -מספר פינים. -מספר יציאות\כניסות (קלט\פלט). -איזה אינפורמציה אפשר לעהביר דרך כל פין. תודה
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להשתמש בארדואינו כבקר PLC למכונה שאני בונה בעבודה ... (ומכיוון שאיני יודע את השפה של ארדואינו) רציתי לדעת אם יש תוכנה שאני יכול לסרטט בה דיאגרמת סולם (כמו בבקרי PLC רגילים) והיא תפרש לי את הדיאגרמה לשפה שהארדואינו מבין? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
למה צריך לחבר 5 דיודות ליציאות 5,6,7,8,9 כשאפשר לחבר את יציאות 5,6,7,8,9 ביניהן ולהשתמה בדיודה אחת? ובאותה הזדמנות: איך יודעים מה ה + וה - בדיודה? ואני לא מבין מאיפה אני צריך להוריד את הדרייברים. הנה קישור: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=70953.0
-
- 0 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום. מכיוון שלא מצאתי את הלד אינפרא אדום מסוג osram SFH485P בארץ, אז אני עכשיו רוצה להמזין אותו מחנות מכוונת בחול. אני רוצה שתמליצו לי על חנות מחול טובה, זולה ובעיקר אמינה שיש לה את הלד אינפרא אדום osram SFH485P והיא עושה משלוחים לארץ. תודה
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
-
ראיתי כמה פרוייקטים וגלריות של מודינג וחשבתי לקחת מחשב ישן לעשות לו טיפה מודינג אז ראיתי כל מני רעיונות למודינג ונזכרתי במכונית של הענק הירוק ממהיר ועצבני 3 http://4.bp.blogspot.com/_fdEH4VdySjg/SdZrS4GIdKI/AAAAAAAAA4U/_GagFo7XuWQ/s1600-h/ff3-2.jpg השאלה היא כזאת יש לכם רעיון איך לעשות בפח צורה קעורה כמו היידים של הענק הירוק בתמונה? ואם זה בעייתי עם פח ויש לכם רעיון לעשות את זה עם פרספקס אני אשמח לדעת תודה מראש חגי.[br]פורסם בתאריך: 1.09.2009 בשעה 16:47:57 אחרי בירור קצר האפשריות שיש זה או מחבש זכר ונקבה או יציקה או גוש בCNC כל דבר מהרשימה יעלה פה הרבה כסף ככה שאם אני לא ימצא פיתרון זול יחסית אז כנראה אני אוותר על הרעיון הזה.
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
-
-
שלום! יש לי מארץ של chenbro ואין בו כפתור ריסטרט.. זה לפעמים מציק למרות שאני לא משתמש כפתור הזה הרבה. חיברתי אליו סתם כפתור כזה ממש ממש פשוט כמו שיש של ההדלקה והכיבוי במחשבים רק בלי הכיסוי (שלוחצים על הכפתור זה לא הכפתור זה רק מכסה כזה) אז בקיצור אני רוצה כפתור יפה ואני לא מוצא חנויות בארץ.. אני לא רוצה לעשות משלוח מחו"ל בשביל כפתור.. אז אם מיטשהו מכיר איזה חנות בארץ שיש משהו יפה אז שיגיד.. אם לא פשוט נראה לי שאני אעיף את הכפתור הזה או שבקיץ אני אבנה משהו לבד כי זה ממש מכוער ככה שהחוט יוצא מחוץ למארז.. זה גם יכול להילחץ בטעות..
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום יש לי כננת להרמת משא לבית- אני גר בקומה רביעית ללא מעלית... כעת התקלקל לי השלט החוטי היחיד שיש לי- כפתור DOWN בלבד לא עובד. מצורף פה הדיאגרמה של השלט שלקחתי מאתר החברה השאלה שלי, האם אפשר לייצר קומבינציה של כפתורים תחליף לשלט? האם יש מקום שאוכל לרכוש שלט המתאים לכננת שלי ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קניתי מודול gsm(http://m.ebay.com/itm/331184436426?nav=SEARCH) לארדואינו אונו הפרויקט שאני עובד עליו הוא שכאשר אני שולח הודעה מסוימת אני רוצה להדליק לד מסוים לדוגמא שלחתי הודעה-1 לד 1 יידלק שלחתי הודעה עם הספרה 2 לד 2 יידלק אשמח לעזרה והכוונה (ביחוד בתוכנה)
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
תוכלו בבקשה להגיד לי איך לעשות סידור כבלים במארז שלי? silverstone ps02b
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לבנות סתם מעגל שיש בו 3לדים, סוללה(9 וולט- PP3), ונגד 47 אוהם. אל תתיחסו לסוללת ה AA במעגל זה רק לצורך המחשה. אני משתמש ב PP3. לד אחד צורך 1.5 וולט, ו100 מילי אמפר. המעגל נראה בסדר? יש משהו שלא טוב? והאם עדיף לכל לד נגד?
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום US $56.92 17% OFF|Steady Gophert CPS 3010II 300W Digital DC Power Supply CPS 3010 Adjustable 0 30V 5V 12V 15V 24V 0 10A Lockable 110V/220V|Switching Power Supply| - AliExpress https://banggood.app.link/oeTLWHgClbb מה דעתכם על המוצרים האלו. תודה
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום רב! אני מעוניין להתחיל בפרוייקט חדש של מודינג,אך לשם כך אני זקוק לחריטה מדוייקת,רצוי בלייזר , של לוחות שאת עיצובם תכננתי מראש במחשב. האם אתם מכירים מחרטות לייזר , או מחרטות טובות באזור המרכז,או בכל אזור של הארץ? אשמח לקבל גם טלפון או דרכי יצירת קשר עם המקום. תודה רבה מראש...
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
החסרתי הרבה מהפורום בזמן האחרון אבל חזרתי יש לי 3 קתודות אחת מהן עשתה בעיות אז ניסיתי לבדוק אם יש בעיית מגעים ואז שניסיתי להוציא אותה יצאו החוטים החוצה וכעת יש לי חוטים בנפרד וקתודה בתוך הפלסטיק "מכזה" הזה. אבל עדיין יש לי בפניים קצוות של החוטים.. איך אני יכול להוציא את הקתודה בלי להרוס את המכסה?
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
היה די פשוט, 50-60 דולר למסך 7 אינץ' באמזון. הדפסה של סטנד עם מדפסת תלת מימד. AIDA64 בשביל ההגדות של התצוגה.
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש כאן בפורום שבלונות של קעקועים מדבקות למארז ואני לא יודע איך משתמשים בהם מישהו יכו להסביר?
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום חסר לי דיסק מסויים בערכה של המולטיטול שלי ובדקתי באייס ובהום סנטר ויש להם שם רק ערכות גדולות ויקרות ואין מכירת פריט בודד או קיט קטן (מספר פריטים קטן). האם יש עוד מקומות שאפשר לנסות חוץ מה 2 האלה והאם קיים בכלל מכירה של חלקים כאלה בבודדים? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
הבנתי שזה הצ'יפ עכשיו יש לי תיאוריה אני צריך שמישהו יעזור לי לאמת אותה אם אני יפתח את הווי ינתק את הצ'יפ ידליק את הווי,הווי ידלק? ואם כן הוא ידלק בלי הצ'יפ? אז זה אומר שהווי יפעל ואז אני יעשה downgrade ויחזיר את המתח לצ'יפ ואז הווי יפעל עם הצ'יפ? אני טועה או צודק או צודק חלקית?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, לא מזמן התחלתי את הפרויקט הראשון שלי הפעלת דוד חשמל + שער חשמלי בעזרת הסמרטפון אז עקרון הפעולה של המעכת פשוט מאוד.... ישנו Web Server בכרטיס הMicro SD ישנם לחצנים המפעילים / מכבים את הדוד.. כאשר נלחץ הלחצן ב Web server הבקר מוציא HIGH ל ממסר 5 וולט ובמגעים COM ו N.O מחווט פאזה 220VAC זהו מתח הפקוד אשר מדליק לי ממסר אשר מדליק לי את הדוד... הכל פשוט בלי יותר מידי סיבוכים.. הבעיה מתחילה כאשר אני לוחץ על ההפעלה / כיבוי כמה פעמים ברציפות הדבר גורם לקריסת הWEB SERVER זה נראה כאילו יש נפיל מתח.. (וזה מאוד מוזר כי אין בעיקרון שום עומס יש סה"כ זרם פיקוד מזערי..) ניסיתי לחווט עם חוט מסוכך , ניסיתי לגשר את ה מינוס של הספק לאדמה , ניסתי להעביר 12VDC דרך הממסר 5V ורק…
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום יש לי 2 עכברים אלחוטיים האחד אופטי והשני עם כדור כזה עכשיו אני רוצה להישתמש במקלט/משדר של העכבר עם הכדור ביחד עם העכבר האופטי יש להם חיבורים שונים וכדומה אבל אולי מישהוא מכיר איזה צורה כללית שבנוי מעגל כזה
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום אנו שני סטודנטים שעוסקים בתיכנות מיקרו בקר PIC18 אשר עובד בשיטוף עם חיישן מרחק ומנוע סרבו (לצורכי פרויקט) אנו מחפסים מישהו שמתמחה בתחום זה ותמורת תשלום מוכן לעשות שיעורים פרטיים. אנו מ אזור הדרום(באר שבע) . מעוניים יכולים לפנות במאיל: rahalfred@walla.com תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-