עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by moshedj2005,

שלום אני חדש באתר ורציתי לדעת איך אני פותח גלריה של המחשב שלי בתודה d.j-m

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  2. הכותרת אומרת הכל! הסתכלתי בנעוץ אין שם, מישהו מכיר חנויות כאלה? ביום שלישי אני יהיה בת"א אני רוצה לקנות כמה דברים. עריכה: גם באיזור חיפה זה טוב לי.

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  3. אני רוצה להשקיע ממש במודינג. אני רוצה לדעת כמה יעלו לי הדברים הבאים: מאוורר שמסתובב עם אור (עם לדים) בדקתי באתר של KSP לא מראים ולא כתוב, מישהו יודע בערך? לא יודע איך קוראים לזה ממש אבל לכל החלקים כדי ליצור צינורות קירור (מקווה שאתם מבינים אותי) כמה עולה המשאבה או מה שלא יהיה או כמה זה עולה כבר מוכן? כמה עולה הכלי הזה שאני יוכל לקדוח איתו ולעשות עיצובים על המארז שלי (הצד הברזלי, לא של חלון הפלסטיק) וסתם שאלה שלא קשורה, כמה עולה חלון כזה של טמפרטורות שקונים? תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  4. קניתי לפני כמה ימים מחשב כף יד ואני רוצה לחבר אותו לרמקולים של האוטו ... אז חשבתי לחבר את יציאת האודיו מהמחשב כף יד לריליי שברגע שמקבל אות חשמלי אז הוא מפסיק את פעילות הרדיו דייסק ושומעים את הפוקט פי סי , האם זה אפשרי ואיזה בעיות יכולות להתעורר במהלך השדרוג ...

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  5. Started by lol15,

טוב אני מתכנן לבנות מארז קטן מאוד שלא יפריע ! עכשיו אני רוצה לעשות אותו שקוף 100% אבל.. אני לא יודע איפה אני יכול למצוא חומר שקוף,עבה,ועמיד בשביל לבנות או אולי אפשר למצוא איזה חומר שכבר בנוי בצורה נכונה בבקשה תגידו לי.... (אני יודע שזה מצחיק אבל באמת שאני לא יודע במה להשתמש) תודה רבה לעוזרים !

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  6. Started by tulicooli,

לא ידעתי איפה לשים את זה אז שמתי את זה כאן... אז ככה בגלל שאני בונה מארז אקרילי מפרספקס... אז אני לא יודע אם צריך להאריק את רכיבי המחשב : \ נגיד את הלוח אם והספק והארד דיסק? אם כן איך אני עושה את זה? ואם אני לא יעשה את זה מה יקרה?? תודה לעוזרים אם זה לא שייך לפה תעבירו בבקשה..

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  7. Started by tulicooli,

טוב אז ככה יש לי טיסן ואני רוצה לבנות לו מעגל שאני יכול להקציב לו זמן 5 דק' 10 דק' 15 דק' וכשיעבור הזמן המוקצב תיהיה צפצפה שתתחיל לצפצף בגלל שלפעמים המטוס הולך לאיבוד בשיחים ועד שמוצאים אותו לפעמים לוקח זמן וחבל על הזמן כי הסוללה בטיסן הולכת חיפשתי את המעגל הזה ולא מצאתי אם מישהו יעזור לי או יתן לי פתרון אחר אני יודע לו

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  8. Started by eegg,

בכל לוח אם יש חיבור ל power led שמראה שהמחשב דלוק. רציתי לדעת כמה מתח יוצא ממנו?

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  9. Started by THE FOX,

http://www.redcircuits.com/Page31.htm רשימת החלקים המודגשים אינה מובנת בנגדים הרצויים :-\ Parts: R1_____________10K 1/4W Resistor R2____________100K 1/4W Resistor R3_____________68K 1/4W Resistor (see notes) R4______________1K5 1/4W Resistor R5______________3K3 1/4W Resistor R6____________330R 1/4W Resistor R7______________4K7 1/4W Resistor R8______________2R2 1/4W Resistor מדוע נמצא מספר לאחר R/K? :-\ האם זהו סימון כולשהו?

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  10. Started by O.G.D 2k5,

היה פה פעם באתר פורום מדריך לצביעת מאוורר ועכשיו אחרי שעושים חיפוש לא מוצאים אותו מישהו יכול להגיד איך לעשות את זה או להביא את המדריך???? תודות מראש

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  11. Started by wsw2,

שלום ברשותי מאוורר 220V- 240 50\60 GHשל חברת SUNON עכשיו רציתי לדעת באיזה דרך הוא יקרר את המחשב של הכי טוב. אם הוא יוצא אוויר מהמחשב או אם הוא יכניס אוויר. ועוד שאלה. האם אני יכול לחבר אותו ישירות לספק הכוח (הספק לא ישרף? יהיה עליו עומס יתר או משו כזה?) או עם כבל ישירות לשקע שזה כבר נעשה וזה פועל. יש לי מחשב: P-4 1.5 GH

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  12. שלו םרב לכולם ! לאחר מספר חודשים שהייתי בלי גג, הסיפור המתומצת הוא נסיון לחתוך את גג המארז כדי לדחוף שם איזה מאוורר חמוד אך ללא הצלחה ( ככה זה כשאתה נעזר עם קאטר, בכל אופן זה עד שמצאתי תוכי ( הכלי היחידי שנמצא בבית שהכי טוב לחיתוך המארז ! ) בכל אופן לפני שבוע בערך אמא שלי הציעה לי שהיא תביא לי חתיכת אלומיניום ( יש בעבודה שלה גם מזגגיה ( שכחתי ת'שם של המקום שחותכים בו פלדה, אלומניומים כו ) הנה תמונה של המצב כיום : נ.ב הורדתי את השברים המוזרים האלה שנמצאים בסוף הגג במה אוכל לצבוע את החלק של האלומניום - גג המארז ?

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  13. ???שלומצ'יק .. כידוע לי לא תמיד התאוריה והפרקטיקה לא משתלבים: ע"פ הלימוד במכללה נאמר לנו כי שער לוגי שמורכב ממעל שתי כניסות מורכב ממספר תתי יחידות של 2 כניסות. ע"פ הגיון עסקי בסיסי ניתן לשער כי עדיף יהיה להוסיף טרנזיסטור ונגד אחד בלבד על מנת להוסיף אפשרות כניסה מאשר שני טרנזיסטורים ו שני נגדים. אם כן מה קורה בפועל ? האם יש ישמוש בשעריים שבפועל מורכבים משלוש או יותר טרנזיסטורים ? אם כן יש מצב לדוגמה ? זהוא שער OR שניתן לראות בבירור שקל יותר להוסיף טקנזיסטור מאשר להעתיק את המעגל התמונה מויקיפדיה.

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  14. שלום , א. רציתי להגיד לכם שמאד מאד אהבתי את הארת אני כבר שעתיים גולש בו ונהנה ראיתי שמלא פורומים יש מדוינג וזה ואף פעם לא הבנתי מזה עכשיו הבנתי ויש לי כזה מחשב ישן מעפן עכשיו הוא של אחותי , חשבתי לצבוע אותו בורוד כזה , ולמעלה כזה לשים בובה כזה אבל איך אני עושה תבנית לזה כיאלו ?..... בכלל אם אני רוצה סתם סמל כזה לשים והכל איך אני צובע ועושה את זה ??!!?!?@?!@? בתודה אור פרג'

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  15. היי, אני מתכוון לקנות החופש את המארז sunbeam transformer, שהוא מארז גדול למדי. אני גם די התלהבתי מהבקר תאורה של sunbeam ה-chameleon. מה שאני רוצה לשאול הוא האים הבקר תאורה הזה יצליח להאיר לי כמו שצריך בצורה חזקה את כל המארז כמו 3 קתודות בערך? למי שלא יודע, אני מניח שהמנורות עצמן של הבקר התאורה הן 4 כמו SUNBEAM Laser Beam Led. ועוד דבר, הבקר תאורה יכול להאיר מוצרי UV למניהם, נכון?

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  16. שלום אני מעוניין ליבנות HTPC ואני לא כול כך יודע למה זה ממש שימושי זה מיתחבר לטלויזיה בסלון ורואים כאילו סרטים ואת הערוצים עצמם דרך המחשב מה עוד זה משמש בעיקר? איזה תוכנות צריך בשביל זה ומה עוד? אפשר הסבר כללי בעברית?? תודה רבה יקיר

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  17. Started by avi-shay,

יש לי hp דגם dv6565us אני כרגע בארה"ב קניתי אותו פה ורציתי לדעת מה אני יכול לשפר בו אני רוצה בעיקרון כרטיס מסך יותר חזק ובלוטוט . . . אם יש עוד כמה דברים שאני יכול לשפר בו אז אני אשמח אם תמליצו לי עליו כי פה זה ממש גרושים . . . תודה לעוזרים גם בחו"ל אתם פורם מס' 1 !!!

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  18. שמעו אני לא יודע מה אתם עושים עושים מודינג כל פעם על מארז חדש או על אותו מארז סליחה על הספאמריות

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  19. עלה במוחי הרעיון הזה ואני יודע שיש חיבור בלוח שמאפשר להפעיל כזה דבר הקטע איך בונים את זה??? למישהו יש מושג איך להתחיל ומאיפה? :ס זה לא נראה לי כזה דבר מורכב דווקא

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  20. Started by avimw,

יש לי ג'ויסטיק של פליסטישן 1 עם רטט, יש אפשרות לחבר אותו למחשב?

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  21. Started by HFDO5,

שלום, אני רוצה להוסיף לד לטלפון הביתי שלי בחדר כל פעם שהטלפון יצלצל אז המנורה תהבהב אני יודע שזה אפשרי רק לא יודע לאן צרכים לחבר את הרגליים של הלד שהטלפון מצלצל אני יודע שהוא מוציא זרם כלשהו לא יודע כמה בדיוק אני מאמין שאפשר להשתמש בזה לביצוע המוד למישהו יש מושג? תודה

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  22. Started by nimrods,

יש לי שאלה ? (יעוץ) נכון שיש את כול הכבלים של הספק כוח?אז אם אני יוצא את כול ההפינים שמתחברים (הפלסטיק) ללוח אם לדיסק קשיח וכול השאר אם אני ישים צינורות כאלו http://www.hashmal-zilit.com/products/product2.htm האם זה היה יפה (מסודר) לדעתכם? תודה מראש..!

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  23. Started by polsa,

איך אני יודע מה גודל המאוורר שלי ?? אם הוא שחור אפשר רק להחליף לו את פלופלו איך שקוראים לזה .. אני רוצה לחבר 10 לדים ואני לא יודע איך ולאן משהו יכול להמליץ לי על לדים חזקים אני רוצה רשימה מפורטת מה אני צריך בכדי שהלדים יפעלו ? איזה לדים וכמה יעלה לי בערך לעשות את כל זה ??

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  24. אני רוצה לקנות מאוורר בצבע אדום שיהיה בגודל 80 או 120 mm ו-12V ומחפש פלטה לא משנה איזה הכי פשוטה שיש... באילו אתרים יהיה הכי זול לקנות (כולל משלוח)?

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  25. Started by luXi,

מישהו יודע כמה מתח הם לוקחים הירוקים החמודים במקלדת? חח תודה מראש אחים

• 3 תגובות
    • 660 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.