עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. קניתי מאוורר חדש וחיברתי אותו לספק באמצעות מולוקס ושמתי אותו בדלת והרעש פשוט נוראי משהו בסיגנון מקדחה של רופא שיניים זה מאוורר זלמן 90 וחיברתי באמצעות מולוקס שהאדום במאוורר הולך לצהוב במולוקס והשחור לשחור מישהו יודע איך להפחית את הרעש? תודה

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  2. Started by bad boy,

טוב אז ככה אני רוצה לעשות את האינפרא אדום למחשב ואני רוצה להוסיף לד כדי שיזהר מתי שאני שולח לו אות... מישהו יודע איך לעשות את זה?

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  3. Started by ETB,

אני מתכוון לרכוש מהם הרבה מוצרים, בעיקר בגלל המחירים הזולים מאוד, וגם המשלוח הרבה יותר זול מאתרים אחרים. מישהו כבר הזמין מהם משהו?

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  4. Started by O.G.D 2k5,

היה פה פעם באתר פורום מדריך לצביעת מאוורר ועכשיו אחרי שעושים חיפוש לא מוצאים אותו מישהו יכול להגיד איך לעשות את זה או להביא את המדריך???? תודות מראש

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  5. אני צריך מאורר שישמש אותי ל OC אבל גם יהיה שקט השקט הוא מאוד חשוב איך המאורר הזה של TT ? http://www.thermaltake.com/dcfans/ComboCool/a2013silentCat9/SilentCat9.htm הוא באמת שקט כמו שהם מציינים שם ? למישהו יש המלצה אחרת ?

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  6. Started by DJPOWER,

אני רוצה לחבר שני ספקים על פי המדריך הזה http://www.picard.demon.co.uk/atx/ עכשיו זה משנה איזה כבלים שחורים אני מחבר??? תודה מראש יונתן 8)

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  7. Started by doreven,

שלום אנשים! מישהו יכול להביא לי בבקשה את התרשים של איך בונים את המעגל עם הלדים וה7404? זה שהלדים רצים

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  8. אני היום נוסע לקנות את הרכיבים ולבנות אם אני רוצה לשלוט על מהירות...אז במקום מפסקי On-Off-On אני קונה דימר (מפסק מסתובב כזה)? ומה אני שם במקום המפסק הראשי?(שהוא On-Off) תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  9. אוקי...יש לי חבר עם לאפטופ...עכשיו המעבדה טענה שהלוח אם של הלאפטופ נשרף ומאז הוא שוכב לו בקייס שלו. לא יודע אם זה נכון או לא אבל הוא מחפש פראייר שיקנה ממנו ת'מחשב עכשיו החלטתי שאני רוצה עוד מחשב לעצמי ואין לי הרבה מקום...מה שאני רוצה לדעת זה האם אני יכול איכשהו (למעשה אני בטוח שזה אפשרי רק לא יודע איך) לחבר את המסך של המחשב הנייד (לא איכפת לי לקרוע לו ת'צורה כל עוד יש לי מושג מה אני עושה) למחשב... לא מאמין שזה יעזור הרבה אבל המחשב שלו זה איזה סוני וואיו...אם הדגם הספציפי יעזור אני אשיג ת'דגם...

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  10. Started by moshedj2005,

שלום אני חדש באתר ורציתי לדעת איך אני פותח גלריה של המחשב שלי בתודה d.j-m

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  11. Started by tulicooli,

לא ידעתי איפה לשים את זה אז שמתי את זה כאן... אז ככה בגלל שאני בונה מארז אקרילי מפרספקס... אז אני לא יודע אם צריך להאריק את רכיבי המחשב : \ נגיד את הלוח אם והספק והארד דיסק? אם כן איך אני עושה את זה? ואם אני לא יעשה את זה מה יקרה?? תודה לעוזרים אם זה לא שייך לפה תעבירו בבקשה..

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  12. שלום רב! אני מעוניין להתחיל בפרוייקט חדש של מודינג,אך לשם כך אני זקוק לחריטה מדוייקת,רצוי בלייזר , של לוחות שאת עיצובם תכננתי מראש במחשב. האם אתם מכירים מחרטות לייזר , או מחרטות טובות באזור המרכז,או בכל אזור של הארץ? אשמח לקבל גם טלפון או דרכי יצירת קשר עם המקום. תודה רבה מראש...

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  13. שלום אני רוצה לבנות מטען לאייפוד כדי שאני אוכל להטעין אותו מהשקע ולא רק דרך המחשב השאלה שלי היא האם יש למישו את המטען המקורי של אפל המיועד לטעינת האייפוד מרשת החשמל. אני אשמח לדעת את הנתונים שלו כגון: מתח עבודה והזרם מקסימלי. (הם רשומים בקטן על המטען) תודה רבה ניר

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  14. היה לי טלפון לא פועל של siemens mc60 אז פירקתי אותו והוצאתי את מה שמעניין זה המסך המיקרופון והמנוע של הרטט אם יש לכם רעיון איך לעשות איתם משהו יפה אז....תירשמו עכשיו אני רוצה גם לדעת אם יש אפשרות להציג עם המסך דברים נגיד לחבר אותו למחשב ושיראו בו דברים שאני רוצה תמונות מצורפות נ.ב למסך יש 10 חיבורים עריכה: מצאתי באינטרנט כל מיני דברים על המסך אני לא מתמצא בזה אבל הבאתי את הקישור אולי זה יעזור למישהו להסביר לי איך לחבר http://sandiding.tripod.com/m55.html [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  15. Started by EliranB,

סתם שאלות לידע כללי לא משהו רציני אם נגיד יש לי 2 פיוזים של חצי אמפר אם אני יחבר אותם בטור הזרם המקס' ישאר חצי אמפר נכון ? (אני חושב שכן רק רוצה להיות בטוח) ואם אני יחבר אותם במקביל אני יוכל לקבל אמפר 1 ? ? ? :s05: תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  16. http://www.ebay.com/itm/A4-10Pcs-Sheets-Heat-Toner-Transfer-Paper-For-DIY-PCB-Electronic-Prototype-Mak-/110940618127?pt=AU_B_I_Electrical_Test_Equipment&hash=item19d4937d8f רציתי לדעת כי ניסתי פעם עם PHOTO PAPER ולא הלך ודי הפסקתי לנסות

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  17. Started by M7a,

זה משהו שאני מת להכין כבר מלא זמן אבל אין לי שום מושג שבעולם על אלקטרוניקה... למי יש אולי מדריך להכנת צג שמראה טמפרטורה... ע"י מסך LCD קטן, חיישן טמפרטורה וכל המסביב... תודה

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  18. שלום , א. רציתי להגיד לכם שמאד מאד אהבתי את הארת אני כבר שעתיים גולש בו ונהנה ראיתי שמלא פורומים יש מדוינג וזה ואף פעם לא הבנתי מזה עכשיו הבנתי ויש לי כזה מחשב ישן מעפן עכשיו הוא של אחותי , חשבתי לצבוע אותו בורוד כזה , ולמעלה כזה לשים בובה כזה אבל איך אני עושה תבנית לזה כיאלו ?..... בכלל אם אני רוצה סתם סמל כזה לשים והכל איך אני צובע ועושה את זה ??!!?!?@?!@? בתודה אור פרג'

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  19. שלום אני מעוניין ליבנות HTPC ואני לא כול כך יודע למה זה ממש שימושי זה מיתחבר לטלויזיה בסלון ורואים כאילו סרטים ואת הערוצים עצמם דרך המחשב מה עוד זה משמש בעיקר? איזה תוכנות צריך בשביל זה ומה עוד? אפשר הסבר כללי בעברית?? תודה רבה יקיר

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  20. שלו םרב לכולם ! לאחר מספר חודשים שהייתי בלי גג, הסיפור המתומצת הוא נסיון לחתוך את גג המארז כדי לדחוף שם איזה מאוורר חמוד אך ללא הצלחה ( ככה זה כשאתה נעזר עם קאטר, בכל אופן זה עד שמצאתי תוכי ( הכלי היחידי שנמצא בבית שהכי טוב לחיתוך המארז ! ) בכל אופן לפני שבוע בערך אמא שלי הציעה לי שהיא תביא לי חתיכת אלומיניום ( יש בעבודה שלה גם מזגגיה ( שכחתי ת'שם של המקום שחותכים בו פלדה, אלומניומים כו ) הנה תמונה של המצב כיום : נ.ב הורדתי את השברים המוזרים האלה שנמצאים בסוף הגג במה אוכל לצבוע את החלק של האלומניום - גג המארז ?

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  21. שמעו אני לא יודע מה אתם עושים עושים מודינג כל פעם על מארז חדש או על אותו מארז סליחה על הספאמריות

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  22. ???שלומצ'יק .. כידוע לי לא תמיד התאוריה והפרקטיקה לא משתלבים: ע"פ הלימוד במכללה נאמר לנו כי שער לוגי שמורכב ממעל שתי כניסות מורכב ממספר תתי יחידות של 2 כניסות. ע"פ הגיון עסקי בסיסי ניתן לשער כי עדיף יהיה להוסיף טרנזיסטור ונגד אחד בלבד על מנת להוסיף אפשרות כניסה מאשר שני טרנזיסטורים ו שני נגדים. אם כן מה קורה בפועל ? האם יש ישמוש בשעריים שבפועל מורכבים משלוש או יותר טרנזיסטורים ? אם כן יש מצב לדוגמה ? זהוא שער OR שניתן לראות בבירור שקל יותר להוסיף טקנזיסטור מאשר להעתיק את המעגל התמונה מויקיפדיה.

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  23. Started by SAAM007,

שלום, ברשותי היה מחשב נייד מסוג Compac Presario 714EA שישרת אותי נאמנות במשך מספר שנים (רבות) שלפני שבועיים במהלך העבודה התחיל לעלות ריח של שרוף ומאז לא נדלק. מאחר שהיו לו בעיות רבות ומשונות (החל מסוללה שלא מחזיקה 2 דקות, כונן DVD שלא תמיד קורא דיסקים, הכפתור השמאלי של הפד לא תמיד נלחץ וכו') לא חשבתי בכלל לתקן אותו ופירקתי אותו לגורמים. כעת יש בשרשותי את הפנל של המסך וחשבתי שיהיה מגניב לגרום לו עבוד באמצעות כרטיס מסך רגיל ואם זה יקרה אני יחתוך את הצד של המארז וישתיל שם את הפנל הזה שיעבוד מספר חודשים (או אולי יותר) עד שישרף. מדובר בפנל הזה: http://www.displaze.com/PDF/LCD/AUO/B141XG03V2.pdf שהכן יש לו 2 חיבורים: 1. עם מספר רב של כבלים (צריך להיות 20) שנקרא במדריך בשם CN1 ו…

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  24. Started by mik_amar,

אז ככה יש לי מקלט איפרא מוכן בחיבור USB של המיקלדת ועכבר האלחוטי שלי שהם לא בשימוש כרגע וגם לא מתוכננים להיות בשימוש אז השאלה שלי היא כזאת..: האם אני יכול להשתמש במקלט הזה במקום לבנות לבד?? כי אין לי גישה לחלקים שצריך ואין לי מאיפה לקנות ואם אפשר אז איך?? ונגיד והצלחתי יהיה אפשר בעתיד להחזיר את המקלט למצב של המקלדת ועכבר?? תודה מראש!!!!!!

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  25. Started by ofir1103,

איפה אני יכול למצוא חיבורים לכרטיס קול? יש לי פאנל שיש עליו 2 מפסקים לתאורה שבניתי ואני רוצה להוסיף לשם יציאה למיקרופון .. זה יכול לחסוך הארכת החוט של המיקרופון ... תודה

• 6 תגובות
    • 695 צפיות

דיונים חדשים בפורומים