אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לחבר שני ספקים על פי המדריך הזה http://www.picard.demon.co.uk/atx/ עכשיו זה משנה איזה כבלים שחורים אני מחבר??? תודה מראש יונתן 8)
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
היה פה פעם באתר פורום מדריך לצביעת מאוורר ועכשיו אחרי שעושים חיפוש לא מוצאים אותו מישהו יכול להגיד איך לעשות את זה או להביא את המדריך???? תודות מראש
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי טיסן ואני רוצה לבנות לו מעגל שאני יכול להקציב לו זמן 5 דק' 10 דק' 15 דק' וכשיעבור הזמן המוקצב תיהיה צפצפה שתתחיל לצפצף בגלל שלפעמים המטוס הולך לאיבוד בשיחים ועד שמוצאים אותו לפעמים לוקח זמן וחבל על הזמן כי הסוללה בטיסן הולכת חיפשתי את המעגל הזה ולא מצאתי אם מישהו יעזור לי או יתן לי פתרון אחר אני יודע לו
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה ימים מחשב כף יד ואני רוצה לחבר אותו לרמקולים של האוטו ... אז חשבתי לחבר את יציאת האודיו מהמחשב כף יד לריליי שברגע שמקבל אות חשמלי אז הוא מפסיק את פעילות הרדיו דייסק ושומעים את הפוקט פי סי , האם זה אפשרי ואיזה בעיות יכולות להתעורר במהלך השדרוג ...
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מאוורר בצבע אדום שיהיה בגודל 80 או 120 mm ו-12V ומחפש פלטה לא משנה איזה הכי פשוטה שיש... באילו אתרים יהיה הכי זול לקנות (כולל משלוח)?
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
???שלומצ'יק .. כידוע לי לא תמיד התאוריה והפרקטיקה לא משתלבים: ע"פ הלימוד במכללה נאמר לנו כי שער לוגי שמורכב ממעל שתי כניסות מורכב ממספר תתי יחידות של 2 כניסות. ע"פ הגיון עסקי בסיסי ניתן לשער כי עדיף יהיה להוסיף טרנזיסטור ונגד אחד בלבד על מנת להוסיף אפשרות כניסה מאשר שני טרנזיסטורים ו שני נגדים. אם כן מה קורה בפועל ? האם יש ישמוש בשעריים שבפועל מורכבים משלוש או יותר טרנזיסטורים ? אם כן יש מצב לדוגמה ? זהוא שער OR שניתן לראות בבירור שקל יותר להוסיף טקנזיסטור מאשר להעתיק את המעגל התמונה מויקיפדיה.
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
יצא לי לפני כמה זמן להכנס לאתר שמוכר ציוד למודינג ואני חושב שחלק מכתובת היה TECNO משהוא כזה מישהו יכול לעזור לי תודה אני חושב שהחנות בחיפה
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
פעם היו לי כמה ברשימה, אבל כבר לא מוצא אותם ושכחתי לגמרי מהשמות שלהם. אני זוכר אתר מודינג גדול, שהיה מאוד פעיל. אפשר בבקשה לינק לאתר כזה? תודה. עריכה: מצטער, רק עכשיו מצאתי כמה אתרים בסטיקי. אם אפשר לנעול את ההודעה
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אחרי שחיברתי את המסך עם כבל של מדפסת איך אני אמור לחבר אותו?? הרי היציאה של המדפסת היא מחוץ למארז מאחורה.. ואני רוצה שזה יהיה מבפנים שלא יראו כבל של מדפסת מסתובב בחוץ איך זה אמור להתחבר?
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום חברה אני דיי הרבה זמן מגשש פה בפורום ולומד מן האנשים המנוסים בפורום המון דברים אך יש לי שאלה שלא מצאתי לה תשובה ואשמח אם אוכל לקבל עזרה מחברי הפורום שאלתי היא כזאת אני מעוניין להוסיף מן מפסק כזה שיאפשר את הפעלת הלחצן של הכיבוי והדלקה של המחשב חשבתי לעשות את זה בכך שאני יחתוך את החוט באמצע עכשיו אני יוסיף לו מין חוט כזה שיוביל אל המפסק ומהמפסק אל המשך החוט שמתחבר ללוח האם האם זה יעבוד???
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
טוב אז ככה מי שראה בפרוייקט שלי יש לי את הקירור לזכרונות של TT עכשיו העסק מבוסס על מיקרו פרוססור ויש לי 5 יציאות ללדים - שבמקומם אני אלחים יציאות לקונטטורים - ויחבר כמה לדים במקביל לכל ערוץ מן הסתם העסק הזה לא יוציא מספיק זרם, ואולי לא מספיק מתח לכל ערוץ עכשיו איך בדיוק אני עושה את העסק הזה? : איזה רכיב אני צריך? ועל מה אני צריך להקפיד? אגב אני מעדיף שהיציאה שלי תהיה 12 V ולא 5V.
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
תודה רבה לכל מי שעוזר אני מיואש כבר!!!!!!!!!!! מי שיכול לעזור לי במקלט אינפרא-אדום שיש באתר...הוא לא עובד לי! בבקשה אני נואש!!! :s05:
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
חברה אני רוצה לחבר ל usb שלי שבמחשב מסז לרגלים(הנעלים שעושות מסז), בקיצור הנעלים האלו רוצות 3 v ,וה usb מספק 5v , אז איך אני הופך את המתח מ5 ל3 וולט(v)? איך קוראים למכשיר הזא?
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
-
שלום אני חדש באתר ורציתי לדעת איך אני פותח גלריה של המחשב שלי בתודה d.j-m
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
איפה קונים באיזור מרכז ת"א לדים ונגדים?, צריך סוג מיחד של חוטים או שאפשר חוט של רמקול או משהו? אייסי 300-476-817 תודה מראש על כל עזרה!
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
:s05:
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אין לי בעיה עם הנקבות, אני לוקח מספק ישן. מה עם הזכרים? הרי בחנות אלקטרוניקה ההיא נתנו לי מולקס של פלופי.. ועוד משהו: בחנות אלקטרוניקה רגילה בארץ (אזור התחנה הישנה ת"א) יהיו לדים UB?
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
יש לי hp דגם dv6565us אני כרגע בארה"ב קניתי אותו פה ורציתי לדעת מה אני יכול לשפר בו אני רוצה בעיקרון כרטיס מסך יותר חזק ובלוטוט . . . אם יש עוד כמה דברים שאני יכול לשפר בו אז אני אשמח אם תמליצו לי עליו כי פה זה ממש גרושים . . . תודה לעוזרים גם בחו"ל אתם פורם מס' 1 !!!
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
העלתי פה רעיון די מזמן והיום ישמתי אותו, החלפת הפוטנציומטרים על הפאן באס גרם לפסיקת ההבהוב ופעולת הפאן באס באופן איכותי יותר, קחו את זה כהצעה למי שיש לו את זה , וכידע כללי למי שאין, חג שמח ושנה טובה
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
יש לי ג'ויסטיק של פליסטישן 1 עם רטט, יש אפשרות לחבר אותו למחשב?
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
חשבתי לבנות מארז למדיה סנטר מפרספקט כי להורים שלי יש מכונת ליזר בעבודה... אז אני צריך מידות בעיקרון ושיהיה אפשר להכניס בו ספק כוח רגיל... תודה,
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין ליבנות HTPC ואני לא כול כך יודע למה זה ממש שימושי זה מיתחבר לטלויזיה בסלון ורואים כאילו סרטים ואת הערוצים עצמם דרך המחשב מה עוד זה משמש בעיקר? איזה תוכנות צריך בשביל זה ומה עוד? אפשר הסבר כללי בעברית?? תודה רבה יקיר
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
מי שיודע איפה אפשר להשיג גומיית U שיגיד לי בקשה כי חרשתי את כל ראשון ולא מצאתי אם מישהו יודע ויגיד לי יהיה ממש סבבה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
זה משהו שאני מת להכין כבר מלא זמן אבל אין לי שום מושג שבעולם על אלקטרוניקה... למי יש אולי מדריך להכנת צג שמראה טמפרטורה... ע"י מסך LCD קטן, חיישן טמפרטורה וכל המסביב... תודה
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-