אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מנסה לבנות גלאי, שיושב על פלאטה, המורכבת על שני צירים (זווית אזימוטלית וזווית הגבהה), שיעקוב אחרי עצם. . אני חדש בתחום של הרובוטיקה וזה בעצם הפרוייקט הראשון שאני עושה , אז הדבר הכי חשוב לי הוא ללמוד, וכרגע אני מתמקד במנועים. המנועים ישמשו להזזת הצירים. כשמה שאני מחפש זה דיוק ולא מהירות מישהו יודע על מקורות שיעזרו לי לבחור מנועים לפרוייקט - זאת אומרת: יסבירו לי מה היתרונות של כל מנוע ודרך פעולתו יפרטו באיזה מקרה כדאי לשהתמש באיזה מנוע ישוו בין מנועים קיימים בשוק
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
התחלתי בבנית HTPC אני רוצה לשים את התוכנה Meedio Essentials האם זאתי תוכנה טובה? יש לי בעיה של מארז (אני חושב על וידאו ישן ) יש לכם טיפים לבניה או רעיונות למארז ? ואיזה רזולוציה מתאימה ל טלויזה 21 אינץ'?
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
חשבתי לבנות מארז למדיה סנטר מפרספקט כי להורים שלי יש מכונת ליזר בעבודה... אז אני צריך מידות בעיקרון ושיהיה אפשר להכניס בו ספק כוח רגיל... תודה,
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
קניתי מאוורר חדש וחיברתי אותו לספק באמצעות מולוקס ושמתי אותו בדלת והרעש פשוט נוראי משהו בסיגנון מקדחה של רופא שיניים זה מאוורר זלמן 90 וחיברתי באמצעות מולוקס שהאדום במאוורר הולך לצהוב במולוקס והשחור לשחור מישהו יודע איך להפחית את הרעש? תודה
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אוקי...יש לי חבר עם לאפטופ...עכשיו המעבדה טענה שהלוח אם של הלאפטופ נשרף ומאז הוא שוכב לו בקייס שלו. לא יודע אם זה נכון או לא אבל הוא מחפש פראייר שיקנה ממנו ת'מחשב עכשיו החלטתי שאני רוצה עוד מחשב לעצמי ואין לי הרבה מקום...מה שאני רוצה לדעת זה האם אני יכול איכשהו (למעשה אני בטוח שזה אפשרי רק לא יודע איך) לחבר את המסך של המחשב הנייד (לא איכפת לי לקרוע לו ת'צורה כל עוד יש לי מושג מה אני עושה) למחשב... לא מאמין שזה יעזור הרבה אבל המחשב שלו זה איזה סוני וואיו...אם הדגם הספציפי יעזור אני אשיג ת'דגם...
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
סתם שאלות לידע כללי לא משהו רציני אם נגיד יש לי 2 פיוזים של חצי אמפר אם אני יחבר אותם בטור הזרם המקס' ישאר חצי אמפר נכון ? (אני חושב שכן רק רוצה להיות בטוח) ואם אני יחבר אותם במקביל אני יוכל לקבל אמפר 1 ? ? ? :s05: תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל! הסתכלתי בנעוץ אין שם, מישהו מכיר חנויות כאלה? ביום שלישי אני יהיה בת"א אני רוצה לקנות כמה דברים. עריכה: גם באיזור חיפה זה טוב לי.
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
היה פה פעם באתר פורום מדריך לצביעת מאוורר ועכשיו אחרי שעושים חיפוש לא מוצאים אותו מישהו יכול להגיד איך לעשות את זה או להביא את המדריך???? תודות מראש
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
שלו םרב לכולם ! לאחר מספר חודשים שהייתי בלי גג, הסיפור המתומצת הוא נסיון לחתוך את גג המארז כדי לדחוף שם איזה מאוורר חמוד אך ללא הצלחה ( ככה זה כשאתה נעזר עם קאטר, בכל אופן זה עד שמצאתי תוכי ( הכלי היחידי שנמצא בבית שהכי טוב לחיתוך המארז ! ) בכל אופן לפני שבוע בערך אמא שלי הציעה לי שהיא תביא לי חתיכת אלומיניום ( יש בעבודה שלה גם מזגגיה ( שכחתי ת'שם של המקום שחותכים בו פלדה, אלומניומים כו ) הנה תמונה של המצב כיום : נ.ב הורדתי את השברים המוזרים האלה שנמצאים בסוף הגג במה אוכל לצבוע את החלק של האלומניום - גג המארז ?
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שמעו אני לא יודע מה אתם עושים עושים מודינג כל פעם על מארז חדש או על אותו מארז סליחה על הספאמריות
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
זה משהו שאני מת להכין כבר מלא זמן אבל אין לי שום מושג שבעולם על אלקטרוניקה... למי יש אולי מדריך להכנת צג שמראה טמפרטורה... ע"י מסך LCD קטן, חיישן טמפרטורה וכל המסביב... תודה
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה ימים מחשב כף יד ואני רוצה לחבר אותו לרמקולים של האוטו ... אז חשבתי לחבר את יציאת האודיו מהמחשב כף יד לריליי שברגע שמקבל אות חשמלי אז הוא מפסיק את פעילות הרדיו דייסק ושומעים את הפוקט פי סי , האם זה אפשרי ואיזה בעיות יכולות להתעורר במהלך השדרוג ...
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מקלט איפרא מוכן בחיבור USB של המיקלדת ועכבר האלחוטי שלי שהם לא בשימוש כרגע וגם לא מתוכננים להיות בשימוש אז השאלה שלי היא כזאת..: האם אני יכול להשתמש במקלט הזה במקום לבנות לבד?? כי אין לי גישה לחלקים שצריך ואין לי מאיפה לקנות ואם אפשר אז איך?? ונגיד והצלחתי יהיה אפשר בעתיד להחזיר את המקלט למצב של המקלדת ועכבר?? תודה מראש!!!!!!
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
יש לי שלט של הכרטיס טלוויזיה winfast 200 xp leadtek לא הכרטיס וכרטיס טלוויזיה של lifeview היציאה לשלט של הכרטיס טלווייזה היא קטנה כזאת הבננה של הir של השלט בגודל 3.5 השאלה עם עם אפשר לחבר בניהם איך שהוא ועם זה ביכלל יעבוד... על ידי מתאם או משו והשאלה השנייה שלי היא כזאת.. ביצעתי תמדריך הזה או מה שזה לא יהיה http://slycontrol.ru/sce/plugins/sndremote.htm חיברתי תשלט ליציאה של המיקרופון הוא קולט באמת זה עבד אבל זה לא ממש עזר לי כי זה רק מטווח 0 שהם צמודים השאלה היא כזאת עם מישהו מצליח להבין שם משו או למצוא דרך להגדיל את הטווח.... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
רשום שהCPU #1 27 מעלות והCPU שלידו 21... והcooling fan : cpu 3.3 והלוח אם 33 רשום זה תקין? למעבד AMD 4200?? כמה מעלות זה כבר לא תקין שאני אדע אם ישתנו המעלות.?
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לשים את זה אז שמתי את זה כאן... אז ככה בגלל שאני בונה מארז אקרילי מפרספקס... אז אני לא יודע אם צריך להאריק את רכיבי המחשב : \ נגיד את הלוח אם והספק והארד דיסק? אם כן איך אני עושה את זה? ואם אני לא יעשה את זה מה יקרה?? תודה לעוזרים אם זה לא שייך לפה תעבירו בבקשה..
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום, ברשותי היה מחשב נייד מסוג Compac Presario 714EA שישרת אותי נאמנות במשך מספר שנים (רבות) שלפני שבועיים במהלך העבודה התחיל לעלות ריח של שרוף ומאז לא נדלק. מאחר שהיו לו בעיות רבות ומשונות (החל מסוללה שלא מחזיקה 2 דקות, כונן DVD שלא תמיד קורא דיסקים, הכפתור השמאלי של הפד לא תמיד נלחץ וכו') לא חשבתי בכלל לתקן אותו ופירקתי אותו לגורמים. כעת יש בשרשותי את הפנל של המסך וחשבתי שיהיה מגניב לגרום לו עבוד באמצעות כרטיס מסך רגיל ואם זה יקרה אני יחתוך את הצד של המארז וישתיל שם את הפנל הזה שיעבוד מספר חודשים (או אולי יותר) עד שישרף. מדובר בפנל הזה: http://www.displaze.com/PDF/LCD/AUO/B141XG03V2.pdf שהכן יש לו 2 חיבורים: 1. עם מספר רב של כבלים (צריך להיות 20) שנקרא במדריך בשם CN1 ו…
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
טוב אני מתכנן לבנות מארז קטן מאוד שלא יפריע ! עכשיו אני רוצה לעשות אותו שקוף 100% אבל.. אני לא יודע איפה אני יכול למצוא חומר שקוף,עבה,ועמיד בשביל לבנות או אולי אפשר למצוא איזה חומר שכבר בנוי בצורה נכונה בבקשה תגידו לי.... (אני יודע שזה מצחיק אבל באמת שאני לא יודע במה להשתמש) תודה רבה לעוזרים !
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש לי hp דגם dv6565us אני כרגע בארה"ב קניתי אותו פה ורציתי לדעת מה אני יכול לשפר בו אני רוצה בעיקרון כרטיס מסך יותר חזק ובלוטוט . . . אם יש עוד כמה דברים שאני יכול לשפר בו אז אני אשמח אם תמליצו לי עליו כי פה זה ממש גרושים . . . תודה לעוזרים גם בחו"ל אתם פורם מס' 1 !!!
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
שלום ברשותי מאוורר 220V- 240 50\60 GHשל חברת SUNON עכשיו רציתי לדעת באיזה דרך הוא יקרר את המחשב של הכי טוב. אם הוא יוצא אוויר מהמחשב או אם הוא יכניס אוויר. ועוד שאלה. האם אני יכול לחבר אותו ישירות לספק הכוח (הספק לא ישרף? יהיה עליו עומס יתר או משו כזה?) או עם כבל ישירות לשקע שזה כבר נעשה וזה פועל. יש לי מחשב: P-4 1.5 GH
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
???שלומצ'יק .. כידוע לי לא תמיד התאוריה והפרקטיקה לא משתלבים: ע"פ הלימוד במכללה נאמר לנו כי שער לוגי שמורכב ממעל שתי כניסות מורכב ממספר תתי יחידות של 2 כניסות. ע"פ הגיון עסקי בסיסי ניתן לשער כי עדיף יהיה להוסיף טרנזיסטור ונגד אחד בלבד על מנת להוסיף אפשרות כניסה מאשר שני טרנזיסטורים ו שני נגדים. אם כן מה קורה בפועל ? האם יש ישמוש בשעריים שבפועל מורכבים משלוש או יותר טרנזיסטורים ? אם כן יש מצב לדוגמה ? זהוא שער OR שניתן לראות בבירור שקל יותר להוסיף טקנזיסטור מאשר להעתיק את המעגל התמונה מויקיפדיה.
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
בת'רד פה הביאו את הסכמה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=246547.msg2183118#msg2183118 אני כניראה אשתמש בסכמה הזאת וחשבתי על רעיון שהייתי רוצה ליישם אך רציתי שתעזרו לי לדעת איך ליישם אותו. אני רוצה שבמקום הלד שמשנה את עוצמתו בהתאם למתח המוזרם אל המאורר, יהיו חמישה לדים שככל שהמתח יעלה, ידלקו יותר לדים וככל שהמתח ירד כמות הלדים הדלוקים תרד איתו יחד. הדבר קשה לביצוע? מסובך? הייתי רוצה שתעזרו לי עם זה בבקשה.
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
מישהו יודע כמה מתח הם לוקחים הירוקים החמודים במקלדת? חח תודה מראש אחים
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש לי ג'ויסטיק של פליסטישן 1 עם רטט, יש אפשרות לחבר אותו למחשב?
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
שלום אנשים! מישהו יכול להביא לי בבקשה את התרשים של איך בונים את המעגל עם הלדים וה7404? זה שהלדים רצים
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-