אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
איך אני יודע מה גודל המאוורר שלי ?? אם הוא שחור אפשר רק להחליף לו את פלופלו איך שקוראים לזה .. אני רוצה לחבר 10 לדים ואני לא יודע איך ולאן משהו יכול להמליץ לי על לדים חזקים אני רוצה רשימה מפורטת מה אני צריך בכדי שהלדים יפעלו ? איזה לדים וכמה יעלה לי בערך לעשות את כל זה ??
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי טיסן ואני רוצה לבנות לו מעגל שאני יכול להקציב לו זמן 5 דק' 10 דק' 15 דק' וכשיעבור הזמן המוקצב תיהיה צפצפה שתתחיל לצפצף בגלל שלפעמים המטוס הולך לאיבוד בשיחים ועד שמוצאים אותו לפעמים לוקח זמן וחבל על הזמן כי הסוללה בטיסן הולכת חיפשתי את המעגל הזה ולא מצאתי אם מישהו יעזור לי או יתן לי פתרון אחר אני יודע לו
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
1. איזה טווח טמפרטורות (מאיזה טמפרטורה להתחיל עד איזה טמפרטורה מקסימלית למאמץ) יש לכרטיס 7600GS של EVGA 2. המאוורר האחורי שלי עובד ב2800RPM והמאוורר של המעבד עובד ב2500 האם כדאי להחליף למאוורר נורמלי?
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקבל תצוגת טמפ ולחות של חדר דרך המחשב. אני אחלק את השאלה שלי ל 3 חלקים א. אני צריך הנחייה בבניית המעגל החשמלי - איזה רכיבים אני צריך, מה מתחבר לאיזה רגל וכו' ב. אם זה לא מאוד מורכב הייתי מעדיף שהממשק מול המחשב יהיה ב USB ג. הדרכה בשליפת הנתונים מהחיישנים דרך ה USB לשפת תכנות תודה
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולם! קיבלתי מסך נורמי וחיברתי (את כל החוטים דוד שלי חיבר..) אותו למחשב הכל עובד סבבה וכו' אבל עכשיו אני רוצה לחתוך לו חלון במארז השאלות שלי הם: 1) אייך אני יסדר את הכבלים בתוך המארז? חיברתי את המסך עם חיבור של מדפסת ובשביל הכח חיברתי לusb ועכשיו המסך מחובר עם כבל usb וכבל של מדפסת אייך אני אמור לחבר הכל במארז?? 2) אני חייב דרמל בשביל לחתוך חלון? כי דוד שלי (מיכאל ליבשיץ אם מישהו מכיר (מתקן כינורות ידוע מאוד בארץ..),לא זה שחיבר לי את החוטים והביא לי את המסך) אמר לי שעם ג'קסון (או משהו כזה) אי אפשר, אז אייך בכל זאת אפשר בלי דרמל (אני לא מוכן להתפשר על מספרי ברזל!)? תודה לעוזרים וחג פסח שמח!
-
- 9 תגובות
- 703 צפיות
-
-
משהו יודע אם יש כזאת מקלדת אמיטת ? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה ימים מחשב כף יד ואני רוצה לחבר אותו לרמקולים של האוטו ... אז חשבתי לחבר את יציאת האודיו מהמחשב כף יד לריליי שברגע שמקבל אות חשמלי אז הוא מפסיק את פעילות הרדיו דייסק ושומעים את הפוקט פי סי , האם זה אפשרי ואיזה בעיות יכולות להתעורר במהלך השדרוג ...
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
יש לי בעיה קטנה של מתחילים... ניסיתי לעשות מוד קטן בHDS-3 שלי (אוזניות לנוקיה) רציתי לחבר במקום אוזניות חיבור 3.5 כך שאני אוכל לחבר לנוקיה שלי כל אוזניות שאני ירצה (לפי המדריך הזה... http://www.origin.mine.nu/nokia/nokia_hds-3_mod.shtml) בגלל שלא מצאתי מחבר כמו במדריך קניתי מאריך רגיל (האמצעים הדלים שבבית שאן) אבל ברגע שפתחתי את המאריך גיליתי שיש לו רק 3 חוטים ולא 4... (הארקה בחוט אחד) ולא ממש הבנתי מה לעשות... :-[ רציתי לדעתי אם יש כאן מישהו שמוכן גם להעלות מן שרטוט של זכר/נקבה של 3.5 מה מתחבר לשמאל מה לימין ומה להארקה... תודה...
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש לי מאוור עם חיבור 3 פין יש דרך לחבר אותו לא דרך הלוח אם כאליו ישר 12 ולט?
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מכשירי קשר רק שלא מצאתי מעגל....אם למשהו יש זה מאוד יעזור לי... תודה מראש עומר..
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
לא הייתי בטוח איפה לפרסם, הנה קישור לשאלה בפורום גאדג'טים באתר: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=327117.msg2831467#msg2831467
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח חיצוני ישן של MAXTOR שבל החום הרב הדיסק הגיע לטמפרטורות קיצוניות ודבר זה גרם לירידה בביצועים ולבעיות. חיפשתי דרך לקרר אותו אחד מהם היה מאוורר. נזכרתי שיש לי ספק כוח ישן בבית בעל מאוורר, התחלתי לפרק את תכולת הספק כשפתאום עלה לי רעיון להשתמש בו על מנת שיצור תעלת אוויר. לאחר הרהורים רבים וחשיבה על העניין כמו איפה למקם את הדיסק ואת הספק, הנחתי אותו בתחתית כך שהאוויר החם יעלה למעלה וישאב החוצה ע"י המאוורר בנוסף פירקתי את צלעות הקירור של הספק וחיברתי אותם לדיסק לשם ביצועי קירור טובים יותר. רק נשאר לי למצוא ספק למאוורר, לאחר חיפושים בבית מצאתי ספק תואם וכשר כל העבודה ערכה כיומיים והניבה תוצאות נהדרות הטמפרטורה של הדיסק ירדה וכך הביצועים השתפרו אני מרוצה [מאוד שמח…
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
חברה אז שמעו נכון יש את המארזים האומללים שמקבלים עם המחשב אז אוקי אני קונה מחשב עכשיו חדש ב5 אלף ויש לי מארז אידיוט שקיבלתי עם המחשב השיכור שלי ואני עכשיו לא קניתי מארז למחשב הטוב לכן אני לוקח את המארז הזה על מנת לעשות לו מודינג חשבתי על הדברים האלה לעשות למארז (אני חדש ) לצבוע את המארז בצבע כסף יפה יש לי חלון מגעיל שאח שלי עשה פעם למארז !!!!! אז את החלון הזה אני הולך לחתוך אותו סתם כזה כל מיני חריטות ואיפה שחלון היה חרוט ממש חרוט פצוע אני הולך לשים רשת (אני הולך לצבוע אותה בצבע כמו חלודה !!!!! (מגניב ) למטה במארז שלי יש חור שאח שלי עשה (הוא שם מאורר ) שם אני הולך לשים רשת צבע חלודה ועליה איזה מאורר לדים (בנוי על ידי ) מאיפו אני יוכל להשיג מדריך לזה את החוטים של המאר…
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
רשום שהCPU #1 27 מעלות והCPU שלידו 21... והcooling fan : cpu 3.3 והלוח אם 33 רשום זה תקין? למעבד AMD 4200?? כמה מעלות זה כבר לא תקין שאני אדע אם ישתנו המעלות.?
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
היי, אני מנסה לבנות גלאי, שיושב על פלאטה, המורכבת על שני צירים (זווית אזימוטלית וזווית הגבהה), שיעקוב אחרי עצם. . אני חדש בתחום של הרובוטיקה וזה בעצם הפרוייקט הראשון שאני עושה , אז הדבר הכי חשוב לי הוא ללמוד, וכרגע אני מתמקד במנועים. המנועים ישמשו להזזת הצירים. כשמה שאני מחפש זה דיוק ולא מהירות מישהו יודע על מקורות שיעזרו לי לבחור מנועים לפרוייקט - זאת אומרת: יסבירו לי מה היתרונות של כל מנוע ודרך פעולתו יפרטו באיזה מקרה כדאי לשהתמש באיזה מנוע ישוו בין מנועים קיימים בשוק
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
סביר למערכת משרדית מבוססת core 2 due
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
http://www.redcircuits.com/Page31.htm רשימת החלקים המודגשים אינה מובנת בנגדים הרצויים :-\ Parts: R1_____________10K 1/4W Resistor R2____________100K 1/4W Resistor R3_____________68K 1/4W Resistor (see notes) R4______________1K5 1/4W Resistor R5______________3K3 1/4W Resistor R6____________330R 1/4W Resistor R7______________4K7 1/4W Resistor R8______________2R2 1/4W Resistor מדוע נמצא מספר לאחר R/K? :-\ האם זהו סימון כולשהו?
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
פעם ריאשונה שאני עובד עם דרמל/פרספקס ובכלל פעם ריאשונה שאני חורט זה מה יצא, תיהיו עדינים עם התגובות :'(http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/l/i/o/z/s/o/s/k/o/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200408112040374141/200408112041399147/SV400011.JPG לא ממש ידעתי באיזה ראשים צריך להשתמש כי אני לא ממש יודע כלום רק קניתי את הקיט אתמול אז הכל היה בניחושים של הרגע השתמשתי ב: בהתחלה דיסקית 456 לקוים החיצוניים אחרי כמה חתכים החלתי לעבור לדיסקית יותר קטנה 540 את החריטה עשיתי עם 192 וניסיתי להדגיש קצת את קווי המתאר עם ראש חריטה 125 ובסוף שסיימתי בראש פוליש 428 בתור פעם ראשונה לדעתי יצא נחמד בייחוד העובדה שלא היה לי הרבה מושג למה כל ראש משמש זה הפרספקס שהצלחתי להשיג בזמן כזה קצר 8) א…
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
התחלתי בבנית HTPC אני רוצה לשים את התוכנה Meedio Essentials האם זאתי תוכנה טובה? יש לי בעיה של מארז (אני חושב על וידאו ישן ) יש לכם טיפים לבניה או רעיונות למארז ? ואיזה רזולוציה מתאימה ל טלויזה 21 אינץ'?
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה עלות? זה אחד ושתיים.. האם אני יכול לקנות את זה או שאני צריך שמבוגר יקנה את זה? (אני בן 15 וזה לא נשמע לי הגיוני..) בתודה לכל מי שיענה לי.. אלעד
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מאוורר בצבע אדום שיהיה בגודל 80 או 120 mm ו-12V ומחפש פלטה לא משנה איזה הכי פשוטה שיש... באילו אתרים יהיה הכי זול לקנות (כולל משלוח)?
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
אני מחפש חומר על פרוייקיטי AVR אם מישהו מכם בנה מקרן לייזר AVR ויכול לסייע לי בתרשימים שירטוטים תרשים מלבנים או רשימת רכיבים אודה לכם מאוד. בתודה מראש אבי .
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
העלתי פה רעיון די מזמן והיום ישמתי אותו, החלפת הפוטנציומטרים על הפאן באס גרם לפסיקת ההבהוב ופעולת הפאן באס באופן איכותי יותר, קחו את זה כהצעה למי שיש לו את זה , וכידע כללי למי שאין, חג שמח ושנה טובה
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
בהמשך לשירשור הקודם: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=129051.0 יש לי במאווררים, כלומר בכבלים שלהם, רק יציאה של 4 לחשמל...אין חיבור לפאנל (עם ה-3 חוטי מתכת האלה), האם יש חיבור מסויים..? האם המאווררים לא מתאימים לספק? מה עושים? ??? ??? ??? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
בשביל המוד שלי: (גג המארז-) רקע לבן, בצדדים פסים בצורת ברק בגוונים של כחול ותכלת, החלון בגודל 80 מ"מ ולפניו יש חלון נוסף בצורת כוכב, עם תאורה אדומה. אני רוצה מאורר 80 מ"מ של COOLER MASTR, שיתאים למוד ושיעבוד טוב (בסביבות ה4K סל"ד). אני יודע שיש מאוררים שזוהרים, וכאלה שנותנים תאורה גם מסביב, אני פתוח להצעות... אבל אני רוצה שהמוד יהייה פחות או יותר אחיד, אז אל תציעו לי כל מיני מאוררים עם תאורה שמתאימה לדיסקוטק (מלא צבעים שלא קשורים אחד לשני ולשאר המוד... זה לא שאני מתנגד לתאורה מגוונת, העיקר שלא יהיה יותר מידי פרוע...) תודה
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-