עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by nimrodg,

אני רוצה לבנות מערכת בידור לטלוויזיה אני לא רוצה לקנות אבל אם אני יצטרך לקנות משהו חשוב אני יקנה הנה המכשירים שיש לי{רוב המכשירים היו בחוץ סביר להניח שהם מקוקלים וחלקם לא}הנה: ממיר האנלוגי של ערוצי זהב מדפסת קנון bic-6100 מחשב כנראה פנטיום 1 מערכת השקיה כולשהי עם שלט כלשהו ואף פעם לא נגעתי במלחם

• 6 תגובות
    • 642 צפיות
  2. 1. איזה טווח טמפרטורות (מאיזה טמפרטורה להתחיל עד איזה טמפרטורה מקסימלית למאמץ) יש לכרטיס 7600GS של EVGA 2. המאוורר האחורי שלי עובד ב2800RPM והמאוורר של המעבד עובד ב2500 האם כדאי להחליף למאוורר נורמלי?

3. אני רוצה להשקיע ממש במודינג. אני רוצה לדעת כמה יעלו לי הדברים הבאים: מאוורר שמסתובב עם אור (עם לדים) בדקתי באתר של KSP לא מראים ולא כתוב, מישהו יודע בערך? לא יודע איך קוראים לזה ממש אבל לכל החלקים כדי ליצור צינורות קירור (מקווה שאתם מבינים אותי) כמה עולה המשאבה או מה שלא יהיה או כמה זה עולה כבר מוכן? כמה עולה הכלי הזה שאני יוכל לקדוח איתו ולעשות עיצובים על המארז שלי (הצד הברזלי, לא של חלון הפלסטיק) וסתם שאלה שלא קשורה, כמה עולה חלון כזה של טמפרטורות שקונים? תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  4. Started by asker,

בהמשך לשירשור הקודם: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=129051.0 יש לי במאווררים, כלומר בכבלים שלהם, רק יציאה של 4 לחשמל...אין חיבור לפאנל (עם ה-3 חוטי מתכת האלה), האם יש חיבור מסויים..? האם המאווררים לא מתאימים לספק? מה עושים? ??? ??? ??? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  5. Started by nehmia,

אני רוצה לבנות מכשירי קשר רק שלא מצאתי מעגל....אם למשהו יש זה מאוד יעזור לי... תודה מראש עומר..

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  6. אני רוצה להזמין לדים נגדים וכל זה מחו"ל מאיזה אתר אני יכול להזמין?

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  7. שלו םרב לכולם ! לאחר מספר חודשים שהייתי בלי גג, הסיפור המתומצת הוא נסיון לחתוך את גג המארז כדי לדחוף שם איזה מאוורר חמוד אך ללא הצלחה ( ככה זה כשאתה נעזר עם קאטר, בכל אופן זה עד שמצאתי תוכי ( הכלי היחידי שנמצא בבית שהכי טוב לחיתוך המארז ! ) בכל אופן לפני שבוע בערך אמא שלי הציעה לי שהיא תביא לי חתיכת אלומיניום ( יש בעבודה שלה גם מזגגיה ( שכחתי ת'שם של המקום שחותכים בו פלדה, אלומניומים כו ) הנה תמונה של המצב כיום : נ.ב הורדתי את השברים המוזרים האלה שנמצאים בסוף הגג במה אוכל לצבוע את החלק של האלומניום - גג המארז ?

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  8. Started by nehmia,

יש לי דיסקמן וקניתי רמקול קטן...שאני מחבר אותו בחיבור של האוזניות אני שומע קצת יותר חזק מאוזניות אבל זה טוחן תסוללה יש איזה דרך להוסיף איזה טרנזיסטור או משהו בשביל להעלות את הווליום?

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  9. קניתי מאוורר חדש וחיברתי אותו לספק באמצעות מולוקס ושמתי אותו בדלת והרעש פשוט נוראי משהו בסיגנון מקדחה של רופא שיניים זה מאוורר זלמן 90 וחיברתי באמצעות מולוקס שהאדום במאוורר הולך לצהוב במולוקס והשחור לשחור מישהו יודע איך להפחית את הרעש? תודה

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  10. Started by RoNeR,

יש לי שלט של הכרטיס טלוויזיה winfast 200 xp leadtek לא הכרטיס וכרטיס טלוויזיה של lifeview היציאה לשלט של הכרטיס טלווייזה היא קטנה כזאת הבננה של הir של השלט בגודל 3.5 השאלה עם עם אפשר לחבר בניהם איך שהוא ועם זה ביכלל יעבוד... על ידי מתאם או משו והשאלה השנייה שלי היא כזאת.. ביצעתי תמדריך הזה או מה שזה לא יהיה http://slycontrol.ru/sce/plugins/sndremote.htm חיברתי תשלט ליציאה של המיקרופון הוא קולט באמת זה עבד אבל זה לא ממש עזר לי כי זה רק מטווח 0 שהם צמודים השאלה היא כזאת עם מישהו מצליח להבין שם משו או למצוא דרך להגדיל את הטווח.... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  11. Started by Sarlula,

בשלב: "לעבודה" יש סרטוט עם תכנית, וטבלה עם פירוט שכותב המדריך כתב. עכשיו אם מסתכלים על הסרטוט ועל הטבלה זה לא מסתדר. למשל כתוב בטלבה: לחור מס'1 במסך ה-LCD מתחברת הארקה מהמולקס אבל בסרטוט רואים שהכבל הוא בכלל מהפרללי. מישהו שהרכיב כזה מסך לפי המדריך יכול לפתור את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  12. http://www.ebay.com/itm/A4-10Pcs-Sheets-Heat-Toner-Transfer-Paper-For-DIY-PCB-Electronic-Prototype-Mak-/110940618127?pt=AU_B_I_Electrical_Test_Equipment&hash=item19d4937d8f רציתי לדעת כי ניסתי פעם עם PHOTO PAPER ולא הלך ודי הפסקתי לנסות

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  13. עלה במוחי הרעיון הזה ואני יודע שיש חיבור בלוח שמאפשר להפעיל כזה דבר הקטע איך בונים את זה??? למישהו יש מושג איך להתחיל ומאיפה? :ס זה לא נראה לי כזה דבר מורכב דווקא

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  14. Started by wsw2,

שלום ברשותי מאוורר 220V- 240 50\60 GHשל חברת SUNON עכשיו רציתי לדעת באיזה דרך הוא יקרר את המחשב של הכי טוב. אם הוא יוצא אוויר מהמחשב או אם הוא יכניס אוויר. ועוד שאלה. האם אני יכול לחבר אותו ישירות לספק הכוח (הספק לא ישרף? יהיה עליו עומס יתר או משו כזה?) או עם כבל ישירות לשקע שזה כבר נעשה וזה פועל. יש לי מחשב: P-4 1.5 GH

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  15. Started by Odedb52,

שלום לכם... האם מישהו יודע היכן אני יכול למצוא מסרקים להלחמה?!? (פינים...) תודה מראש, עודד ב.

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  16. Started by lol15,

טוב אני מתכנן לבנות מארז קטן מאוד שלא יפריע ! עכשיו אני רוצה לעשות אותו שקוף 100% אבל.. אני לא יודע איפה אני יכול למצוא חומר שקוף,עבה,ועמיד בשביל לבנות או אולי אפשר למצוא איזה חומר שכבר בנוי בצורה נכונה בבקשה תגידו לי.... (אני יודע שזה מצחיק אבל באמת שאני לא יודע במה להשתמש) תודה רבה לעוזרים !

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  17. Started by JUNGLE,

איך הלחמה של פוטנציומטר קבוע מייצבת את המתח?

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  18. Started by RoverBoy,

רשום שהCPU #1 27 מעלות והCPU שלידו 21... והcooling fan : cpu 3.3 והלוח אם 33 רשום זה תקין? למעבד AMD 4200?? כמה מעלות זה כבר לא תקין שאני אדע אם ישתנו המעלות.?

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  19. Started by eegg,

בכל לוח אם יש חיבור ל power led שמראה שהמחשב דלוק. רציתי לדעת כמה מתח יוצא ממנו?

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  20. שלום , א. רציתי להגיד לכם שמאד מאד אהבתי את הארת אני כבר שעתיים גולש בו ונהנה ראיתי שמלא פורומים יש מדוינג וזה ואף פעם לא הבנתי מזה עכשיו הבנתי ויש לי כזה מחשב ישן מעפן עכשיו הוא של אחותי , חשבתי לצבוע אותו בורוד כזה , ולמעלה כזה לשים בובה כזה אבל איך אני עושה תבנית לזה כיאלו ?..... בכלל אם אני רוצה סתם סמל כזה לשים והכל איך אני צובע ועושה את זה ??!!?!?@?!@? בתודה אור פרג'

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  21. Started by tulicooli,

לא ידעתי איפה לשים את זה אז שמתי את זה כאן... אז ככה בגלל שאני בונה מארז אקרילי מפרספקס... אז אני לא יודע אם צריך להאריק את רכיבי המחשב : \ נגיד את הלוח אם והספק והארד דיסק? אם כן איך אני עושה את זה? ואם אני לא יעשה את זה מה יקרה?? תודה לעוזרים אם זה לא שייך לפה תעבירו בבקשה..

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  22. Started by idani1983,

כרגע מחוברים אצלי 2 מאווררים ללוח אם כארש לכול מאוור יש 4 חוטים אם אני מעוניין לחבר עוד 2 מאווררים להיכן אני מחבר אותם(ללוח אם, לספק) ? יש י לוח אם גD945GCZ עשיתי חיפוש אך לא מצאתי משהו שעונה לי על השאלה , תודה רבה

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  23. Started by psycho killer,

התחלתי בבנית HTPC אני רוצה לשים את התוכנה Meedio Essentials האם זאתי תוכנה טובה? יש לי בעיה של מארז (אני חושב על וידאו ישן ) יש לכם טיפים לבניה או רעיונות למארז ? ואיזה רזולוציה מתאימה ל טלויזה 21 אינץ'?

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  24. Started by doreven,

שלום אנשים! מישהו יכול להביא לי בבקשה את התרשים של איך בונים את המעגל עם הלדים וה7404? זה שהלדים רצים

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  25. Started by THE FOX,

http://www.redcircuits.com/Page31.htm רשימת החלקים המודגשים אינה מובנת בנגדים הרצויים :-\ Parts: R1_____________10K 1/4W Resistor R2____________100K 1/4W Resistor R3_____________68K 1/4W Resistor (see notes) R4______________1K5 1/4W Resistor R5______________3K3 1/4W Resistor R6____________330R 1/4W Resistor R7______________4K7 1/4W Resistor R8______________2R2 1/4W Resistor מדוע נמצא מספר לאחר R/K? :-\ האם זהו סימון כולשהו?

• 1 תגובה
    • 638 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.