אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
אני היום נוסע לקנות את הרכיבים ולבנות אם אני רוצה לשלוט על מהירות...אז במקום מפסקי On-Off-On אני קונה דימר (מפסק מסתובב כזה)? ומה אני שם במקום המפסק הראשי?(שהוא On-Off) תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אוקי...יש לי חבר עם לאפטופ...עכשיו המעבדה טענה שהלוח אם של הלאפטופ נשרף ומאז הוא שוכב לו בקייס שלו. לא יודע אם זה נכון או לא אבל הוא מחפש פראייר שיקנה ממנו ת'מחשב עכשיו החלטתי שאני רוצה עוד מחשב לעצמי ואין לי הרבה מקום...מה שאני רוצה לדעת זה האם אני יכול איכשהו (למעשה אני בטוח שזה אפשרי רק לא יודע איך) לחבר את המסך של המחשב הנייד (לא איכפת לי לקרוע לו ת'צורה כל עוד יש לי מושג מה אני עושה) למחשב... לא מאמין שזה יעזור הרבה אבל המחשב שלו זה איזה סוני וואיו...אם הדגם הספציפי יעזור אני אשיג ת'דגם...
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
משיו יכול להגיד לי מזה ה Transferite paper שמשתמשים איתו לצביעת המארז ? או אולי איך קוראים לו בעברית? [שפה שהמוכר יבין ] [נראה ככה: ]
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
כרגע מחוברים אצלי 2 מאווררים ללוח אם כארש לכול מאוור יש 4 חוטים אם אני מעוניין לחבר עוד 2 מאווררים להיכן אני מחבר אותם(ללוח אם, לספק) ? יש י לוח אם גD945GCZ עשיתי חיפוש אך לא מצאתי משהו שעונה לי על השאלה , תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שמעתי שכמה אמרו שהיא מסוגלת להתפוצץ זה נכון? למה אני רוצה לקנות מכאן זה ממש ממש זול http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12320&catid=199 רשום גם 30 אלף שעות שזה יוצא יותר מ3 שנים אז אם הוא יתפוצץ זה רק אחריהם או בכל מצב שהוא?
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי בעיה קטנה של מתחילים... ניסיתי לעשות מוד קטן בHDS-3 שלי (אוזניות לנוקיה) רציתי לחבר במקום אוזניות חיבור 3.5 כך שאני אוכל לחבר לנוקיה שלי כל אוזניות שאני ירצה (לפי המדריך הזה... http://www.origin.mine.nu/nokia/nokia_hds-3_mod.shtml) בגלל שלא מצאתי מחבר כמו במדריך קניתי מאריך רגיל (האמצעים הדלים שבבית שאן) אבל ברגע שפתחתי את המאריך גיליתי שיש לו רק 3 חוטים ולא 4... (הארקה בחוט אחד) ולא ממש הבנתי מה לעשות... :-[ רציתי לדעתי אם יש כאן מישהו שמוכן גם להעלות מן שרטוט של זכר/נקבה של 3.5 מה מתחבר לשמאל מה לימין ומה להארקה... תודה...
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
סביר למערכת משרדית מבוססת core 2 due
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
1. איזה טווח טמפרטורות (מאיזה טמפרטורה להתחיל עד איזה טמפרטורה מקסימלית למאמץ) יש לכרטיס 7600GS של EVGA 2. המאוורר האחורי שלי עובד ב2800RPM והמאוורר של המעבד עובד ב2500 האם כדאי להחליף למאוורר נורמלי?
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
אני מחפש חומר על פרוייקיטי AVR אם מישהו מכם בנה מקרן לייזר AVR ויכול לסייע לי בתרשימים שירטוטים תרשים מלבנים או רשימת רכיבים אודה לכם מאוד. בתודה מראש אבי .
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
שלום אז ככה ניסיתי לעשות מודינג פעם ראשונה אז מה שקרה זה שלקחתי ספרי שקניתי מטמבור וצבעתי את המארז בשחור והצביעה יצאה לי מזה מכוער אם כול מיני פסים דפוקים כאלה אז רציתי לדעת אם אפשר לתקן את זה איך שהוא ואם לא אז תנו לי איזשהו מארז שאני יכול לקנות למודינג עד למחיר ששל 200 שח אם יש?
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מערכת בידור לטלוויזיה אני לא רוצה לקנות אבל אם אני יצטרך לקנות משהו חשוב אני יקנה הנה המכשירים שיש לי{רוב המכשירים היו בחוץ סביר להניח שהם מקוקלים וחלקם לא}הנה: ממיר האנלוגי של ערוצי זהב מדפסת קנון bic-6100 מחשב כנראה פנטיום 1 מערכת השקיה כולשהי עם שלט כלשהו ואף פעם לא נגעתי במלחם
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לבנות סתם מעגל שיש בו 3לדים, סוללה(9 וולט- PP3), ונגד 47 אוהם. אל תתיחסו לסוללת ה AA במעגל זה רק לצורך המחשה. אני משתמש ב PP3. לד אחד צורך 1.5 וולט, ו100 מילי אמפר. המעגל נראה בסדר? יש משהו שלא טוב? והאם עדיף לכל לד נגד?
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
בהמשך לשירשור הקודם: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=129051.0 יש לי במאווררים, כלומר בכבלים שלהם, רק יציאה של 4 לחשמל...אין חיבור לפאנל (עם ה-3 חוטי מתכת האלה), האם יש חיבור מסויים..? האם המאווררים לא מתאימים לספק? מה עושים? ??? ??? ??? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
בשביל המוד שלי: (גג המארז-) רקע לבן, בצדדים פסים בצורת ברק בגוונים של כחול ותכלת, החלון בגודל 80 מ"מ ולפניו יש חלון נוסף בצורת כוכב, עם תאורה אדומה. אני רוצה מאורר 80 מ"מ של COOLER MASTR, שיתאים למוד ושיעבוד טוב (בסביבות ה4K סל"ד). אני יודע שיש מאוררים שזוהרים, וכאלה שנותנים תאורה גם מסביב, אני פתוח להצעות... אבל אני רוצה שהמוד יהייה פחות או יותר אחיד, אז אל תציעו לי כל מיני מאוררים עם תאורה שמתאימה לדיסקוטק (מלא צבעים שלא קשורים אחד לשני ולשאר המוד... זה לא שאני מתנגד לתאורה מגוונת, העיקר שלא יהיה יותר מידי פרוע...) תודה
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
קניתי מאוורר חדש וחיברתי אותו לספק באמצעות מולוקס ושמתי אותו בדלת והרעש פשוט נוראי משהו בסיגנון מקדחה של רופא שיניים זה מאוורר זלמן 90 וחיברתי באמצעות מולוקס שהאדום במאוורר הולך לצהוב במולוקס והשחור לשחור מישהו יודע איך להפחית את הרעש? תודה
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מקלט איפרא מוכן בחיבור USB של המיקלדת ועכבר האלחוטי שלי שהם לא בשימוש כרגע וגם לא מתוכננים להיות בשימוש אז השאלה שלי היא כזאת..: האם אני יכול להשתמש במקלט הזה במקום לבנות לבד?? כי אין לי גישה לחלקים שצריך ואין לי מאיפה לקנות ואם אפשר אז איך?? ונגיד והצלחתי יהיה אפשר בעתיד להחזיר את המקלט למצב של המקלדת ועכבר?? תודה מראש!!!!!!
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
http://www.ebay.com/itm/A4-10Pcs-Sheets-Heat-Toner-Transfer-Paper-For-DIY-PCB-Electronic-Prototype-Mak-/110940618127?pt=AU_B_I_Electrical_Test_Equipment&hash=item19d4937d8f רציתי לדעת כי ניסתי פעם עם PHOTO PAPER ולא הלך ודי הפסקתי לנסות
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר שני ספקים על פי המדריך הזה http://www.picard.demon.co.uk/atx/ עכשיו זה משנה איזה כבלים שחורים אני מחבר??? תודה מראש יונתן 8)
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום אני חדש באתר ורציתי לדעת איך אני פותח גלריה של המחשב שלי בתודה d.j-m
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
http://www.redcircuits.com/Page31.htm רשימת החלקים המודגשים אינה מובנת בנגדים הרצויים :-\ Parts: R1_____________10K 1/4W Resistor R2____________100K 1/4W Resistor R3_____________68K 1/4W Resistor (see notes) R4______________1K5 1/4W Resistor R5______________3K3 1/4W Resistor R6____________330R 1/4W Resistor R7______________4K7 1/4W Resistor R8______________2R2 1/4W Resistor מדוע נמצא מספר לאחר R/K? :-\ האם זהו סימון כולשהו?
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
אני צריך מאורר שישמש אותי ל OC אבל גם יהיה שקט השקט הוא מאוד חשוב איך המאורר הזה של TT ? http://www.thermaltake.com/dcfans/ComboCool/a2013silentCat9/SilentCat9.htm הוא באמת שקט כמו שהם מציינים שם ? למישהו יש המלצה אחרת ?
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
רשום שהCPU #1 27 מעלות והCPU שלידו 21... והcooling fan : cpu 3.3 והלוח אם 33 רשום זה תקין? למעבד AMD 4200?? כמה מעלות זה כבר לא תקין שאני אדע אם ישתנו המעלות.?
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש מהם הרבה מוצרים, בעיקר בגלל המחירים הזולים מאוד, וגם המשלוח הרבה יותר זול מאתרים אחרים. מישהו כבר הזמין מהם משהו?
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
העלתי פה רעיון די מזמן והיום ישמתי אותו, החלפת הפוטנציומטרים על הפאן באס גרם לפסיקת ההבהוב ופעולת הפאן באס באופן איכותי יותר, קחו את זה כהצעה למי שיש לו את זה , וכידע כללי למי שאין, חג שמח ושנה טובה
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
בשלב: "לעבודה" יש סרטוט עם תכנית, וטבלה עם פירוט שכותב המדריך כתב. עכשיו אם מסתכלים על הסרטוט ועל הטבלה זה לא מסתדר. למשל כתוב בטלבה: לחור מס'1 במסך ה-LCD מתחברת הארקה מהמולקס אבל בסרטוט רואים שהכבל הוא בכלל מהפרללי. מישהו שהרכיב כזה מסך לפי המדריך יכול לפתור את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-