עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by JUNGLE,

איך הלחמה של פוטנציומטר קבוע מייצבת את המתח?

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  2. אם אפשר גם לדעת דרכם תמעלות חום של כל דבר בזמן אמת?

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  3. Started by bbnbbn,

היי, מכירים את המחשבים הישנים של הפנטיום אחד שבמארז היה מן כפתור כזה שלוחצים ואז יש מן מסך כזה במארז עם שתי אותיות שמראה את האותיות HI ו-LO (שבתכלס זה לא היה עושה כלום) בקיצור רציתי לשאול אם את הדבר הזה אני יכול להפוך למד מעלות ואם כן איך אני עושה את זה?? תודה.

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  4. Started by O.G.D 2k5,

שלום אני מנסה לעשות מודינג לעכבר אופטי של מיקרוסופט אבל אין מלמטה בורג לפתיחה אז איך אני יכול לפתוח בלי לשבור???

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  5. Started by bad boy,

תתנו לי אולי איזה מעגל פשוט וזול משהו עם לדים או משהו מעניין כזה כדי להעסיק את עצמי לא יקר וקצת שימושי תנו פרוט של רכיבים וסכמה

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  6. Started by MightYaad,

אני רוצה לעשות מערכת משלי בשביל החוויה...אז רציתי לברר כמה דברים... משאבה איזה אני צריך בדיוק (עדיף פרטים מדויקים כמה שאפשר) ולא משאבה ביותר מ150-200 ש"ח ובלוק קירור...יש לי מישהו שיכול לרתך לי קוביה כזאת עם חורים והכל...זה יהיה טוב? ורדיאטור 90% שאני משיג של אופנוע... וכל השאר אני מניח דיי פשוט...הכי חשוב זה לגבי הבלוק והמשאבה.

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  7. Started by ExploiT,

אוקי כולם עכשיו סוכות בפתח זה אומר אפשר להרוג תמארז ולעשות שיפוץ מקיף עכשיו פעם אחורנה שעשיתי מודינג התאכזבתי לקחנו תמארז פרקנו אותו וריססנו עליו בצבע שחור עכשיו כול נגיעה במארז הצבע היה מתקלף ומשאיר אחריו שימן לבן של הצבע הקודם (הבנתי מכאן שההיתי צריך לשייף ואז לצבוע נכון?) חתכנו עם דיסק את הדלת ואז תפרספקט עם דיסק והדבקנו את הפרספקט מאחורי הדלת ונוצר גם מרווח וגם זה התפרק קיצר המארז נראה כמו אלגזירה עכשיו יש לי מחשב חדש (ראו מפרט) ומארז גנרי שזקוק למודינג דבן ראשון שאני רוצה לעשות זה להעיף תגירלים החוסמי אוויר האלה ובכך לקרר תמארז (אם איזה נייר משיפיים ? , איזה צבע להתשמש שהיה איכותי?) אחרי זה לצבוע את כולו בשחור ולהוסיף אולי חלון יש לי קטודה מהמודינג הקוד…

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  8. שלום לכולם, חשבתי לעשות במארז הנ"ל בחלון שלו חור למיקום מאוורר אשר יכניס אוויר(יש לי אחד שמכניס ואחד שמוציא)ורציתי לשאול אם זה יועיל מאוד לסרקולציית האוויר במארז? דבר שני הוא איזה כלים אני צריך להתחיל עם המוד..מתוכנן מאורר 80ס"מ ולפניו רשת אשר תודבק/תמוסגר ע"י עשיית מסגרת עם 4 פינים להחזקת הרשת הצעות למישהו??תיקונים למינהם?

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  9. Started by zahi74,

לפני חצי שנה קנית את big typhoon והרכבתי אותו על המעבד E6600 (לוח GA965PS3) אני שם לב שהטמפרטורה ההתחלתית עומדת על 55 ובמאמץ הגעתי ל-67 פירקתי ומרחתי שוב משחה טרמית חשבתי שישתנה משהו אבל כלום זה בכלל נורמלי ?? וזה לפני OC

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  10. Started by zoobooboozoo,

שלום לכולם! קראתי את הדביקים והכל... יש לי כמה שאלות. אז ככה: אני מתכנן בחופש הזה לעשות מודינג למארז משהו ממש ממש טוב. אני מוכן להשקיע קצת כסף, כמה שצריך אבל לא ממש מאות על מאות. אני, בגדול, רוצה לדעת על כל האפשרויות הנפוצות והפחות נפוצות של מודינג, נקרא לו - שגרתי - של מארז רגיל, לא דברים יצירתיים ממש. אתם יודעים, לשנות מארז רגיל. נגיד: תאורה מיוחדת, עוד מאווררים, וכל מיני דברים אחרים, שלצערי אין לי מושג בכלל מאיפה להתחיל לחשוב עליהם. הבנתי מעט, מקריאת הדביקים. אני רק רוצה לדעת איזה שם והסבר קצרקצר על כל אפשרויות התאורה, צביעה, חתיכה וכו'. עריכה: הייתי שמח אם תמליצו לי על איך להתחיל, על איזה מארז כדאי לקנות. אחד שאני אוכל לזמבר לו ת'צורה לגמרי ! אני מתכוון כ…

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  11. Started by thedag,

מה הוא עושה? מתי משתמשים בו? האם איתו צריך להשתמש במקום הדרמל עצמו? תודה

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  12. http://www.i-hacked.com/content/view/125/44 בכתובת הזו תמצאו כתבה די בסיסית על כל הבסיס של חלקי מערכות ספרתיות (בדומה לסטיקי בעברית באתר). הכתבה לקוחה מתוך ספר בשם Apple I Replica Creation: Back To The Garage שמלמד 1 לאחד 1 איך להרכיב מחשב APPLE 1: http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/193183640X/ref=ase_ihackedcom-20/103-7707703-8790210?v=glance&s=books

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  13. טוב אז המעגל מורכב והכל עובד מצויין.. אבל מה שמפריע לי זה שהמעגל מגיב רק לערוץ הימני.. אם אני יחבר את הערוץ השמאלי והימני ביחד, מה תיהיה התוצאה? עוד שאלה לידע כללי. מחוברים עכשיו 4 לדים בטור משמע 3 וולט על כל אחד. אבל איך נקבע הזרם שיעבור דרכם? כמה זרם הספק נותן? כי חשבתי לחבר עוד 4 לדים במקביל אבל השאלה אם לא יפול עליהם 10 מילי אמפר כי הזרם מתפצל?

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  14. Started by GOVNER_T.S.Y,

האם אפשר להשתמש בספריי פרמייר רגיל , או שעבור שלדה כזו צריך פרמייר מיוחד, וצבע מיוחד ? *כמו כן מישהו יודע מה השימושים של פוליאור? תודה לעונים g0vner_x3

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  15. http://www.io.com/~n5fc/batt_warn.htm שלום לכולם ברצוני לבנות מעגל זה אך יש לי כמה שאלות, 1.את הלוח המודפס הזה, הוא לא בדיוק הדפיס אלא חתך את החתיכות נחושת הלא נחוצות ושם על החתיכות הנחוצות (מוליכים) בדיל, האם זה נכון? אם כן יש למישהו מדריך נחמד שיעזור לי לעשות כך? 2.ברשותי סוללה של 7.2V 500mAh מסוג NiMH ועוד רשום עליה 2/3NP,איך אוכל להתאים מעגל זה כדי שיתאים לה? הכוונה איזה נגד יתאים לפה כי לא מצאתי הוראה איך לחשב מה אני צריך. 3.אם יש לכם מדריך אחר למשהו קומפקטי וקטן שיכול למדוד ולהזהיר לגביי סוללה חלשה מסוג NiMH אשמח לקבל קישור אליו

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  16. Started by yakir1111,

שלום יש כאן בפורום שבלונות של קעקועים מדבקות למארז ואני לא יודע איך משתמשים בהם מישהו יכו להסביר?

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  17. Started by Esparco,

איפה אני יכול למצוא בארץ היפה שלנו את העט עם דיו מוליך חשמל??? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15395 אני רוצה לקצר בין שני נקודות על הלוח אם במקום ג'אמפר... (המוד של ה BADAXE)

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  18. שלום רציתי לדעת עם הכרטיס הזה xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E? אני יוכל לעשות לו OC קטן בלי לדעוג לזה שהוא יערס(במידה ואני לא מוסיף לו קרור) ועוד משהו אך אני יכול לבדוק את מעלות של הכרטיס כדי לדעת שהוא בסביר אם איזו תוכנה אפשר לבדוק את הבצועים של לפני ואחרי? תודה לכול העונים תעות בפורם

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  19. Started by wons,

שלום לכולם רציתי לשאול באיזה מהירות מסתובבים מאווררי ה 120מ"מ לרוב?

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  20. Started by Kukishin,

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  21. Started by Mindistortion,

חיפשתי ושוב חיפשתי ושוב חיפשתי אך לא מצאתי תמדריך על הגיויסטיק בחיפוש. איך אני מרכיב שלט ג'ויסטיק PS2 למחשב בלי מתאם ראיתי פה פעם מדריך כזה....

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  22. שלום לכולם! קיבלתי מסך נורמי וחיברתי (את כל החוטים דוד שלי חיבר..) אותו למחשב הכל עובד סבבה וכו' אבל עכשיו אני רוצה לחתוך לו חלון במארז השאלות שלי הם: 1) אייך אני יסדר את הכבלים בתוך המארז? חיברתי את המסך עם חיבור של מדפסת ובשביל הכח חיברתי לusb ועכשיו המסך מחובר עם כבל usb וכבל של מדפסת אייך אני אמור לחבר הכל במארז?? 2) אני חייב דרמל בשביל לחתוך חלון? כי דוד שלי (מיכאל ליבשיץ אם מישהו מכיר (מתקן כינורות ידוע מאוד בארץ..),לא זה שחיבר לי את החוטים והביא לי את המסך) אמר לי שעם ג'קסון (או משהו כזה) אי אפשר, אז אייך בכל זאת אפשר בלי דרמל (אני לא מוכן להתפשר על מספרי ברזל!)? תודה לעוזרים וחג פסח שמח!

• 9 תגובות
    • 693 צפיות
  23. Started by gggil,

סליחה בטעות זה פתח עוד נושא אפשר למחוק

24. Started by avimw,

יש לי מסך קטן של שני מספרים חבר שלי הוציא אותו ממחשב ישן עכשיו איך אני יודע איזה סוג הוא בשביל שאני יראה טפ'?

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  25. יש לי מחשב כף-יד מסוג Compaq iPaq H3760 (סידרה 3700).. מישהו יכול להגיד לי (לתת סכימה) של היציאות של המסך? אני רוצה לחבר אותו למחשב.. תודה רבה לכולם.. אם צריך עוד פרטים אני ייתן מה שצריך!

• 2 תגובות
    • 693 צפיות

דיונים חדשים בפורומים