עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by roei_b,

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=73896.0 אני יכול לשתמש גם במתאם מPS2 לSERIAL? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  2. שלום רציתי לדעת עם הכרטיס הזה xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E? אני יוכל לעשות לו OC קטן בלי לדעוג לזה שהוא יערס(במידה ואני לא מוסיף לו קרור) ועוד משהו אך אני יכול לבדוק את מעלות של הכרטיס כדי לדעת שהוא בסביר אם איזו תוכנה אפשר לבדוק את הבצועים של לפני ואחרי? תודה לכול העונים תעות בפורם

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  3. Started by gggil,

סליחה בטעות זה פתח עוד נושא אפשר למחוק

4. יש לי 2 קטוות קרות שמחוברות לממיר שחור קטן כזה וממנו יוצא כפתור שיושב בסלוט... אחת מהקטודות נשרפה לי.... אני רוצה לנתק את הקטודה העובדת מהממיר ולחבר אותה לספק כל או לוח אם....זה אפשרי?יש לזה חיבור דומה לחיבור מאורר על לוח אם וחיברתי אותו ללוח אם באיזה נקודה אבל הקטודה לא נדלקה...

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  5. Started by enemia design,

שלום לכם, אני שוקל עם להוסיף למארז בעל החלון השקוף קתודות למען הארה ויופי שאלה מספר 1- המארז יכלול שני מאווררים בעלי לדים כחולים. אני שוקל להוסיף 2 מנורות קתודות, אילו צבעים אתם ממליצים לשלב \לשים? אני יודע שזה שאלה של טעם וריח, אבל על פי נסיונכם, ועל פי תוצאות שונות שראיתם, מה השילוב הכי יפה? והאם בכלל לשלב צבעים או צבע אחד? שאלה מספר 2- האם אפשר בבקשה תמונות בהן רואים מארז עם קתודה ירוקה+כחולה, וקתודה אדומה+כחולה ? שאלה מספר 3- הקתודה\קתודות שאני אקח הן: http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=18&Cat2ID=0&pid=TT-D0013 שמתי לב כי יש SOUND CONTROL ושזה יכול להאיר לפי שמע. ניתן לשנות את זה שיאיר תמיד, על פי צליל או מכובה על ידי "שלט" שמגיע עם הקתודה ומחובר אל…

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  6. Started by dany_tab,

שלום, יש לי ספק כוח ממחשב ישן ואני רוצה לשמש אותו לצורכי אלקטרוניקה שהוא יהיה מקור המתח. איך אני מפעיל אותו כשהוא מחוץ למחשב?

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  7. Started by AxSpozCiA,

חברה אז שמעו נכון יש את המארזים האומללים שמקבלים עם המחשב אז אוקי אני קונה מחשב עכשיו חדש ב5 אלף ויש לי מארז אידיוט שקיבלתי עם המחשב השיכור שלי ואני עכשיו לא קניתי מארז למחשב הטוב לכן אני לוקח את המארז הזה על מנת לעשות לו מודינג חשבתי על הדברים האלה לעשות למארז (אני חדש ) לצבוע את המארז בצבע כסף יפה יש לי חלון מגעיל שאח שלי עשה פעם למארז !!!!! אז את החלון הזה אני הולך לחתוך אותו סתם כזה כל מיני חריטות ואיפה שחלון היה חרוט ממש חרוט פצוע אני הולך לשים רשת (אני הולך לצבוע אותה בצבע כמו חלודה !!!!! (מגניב ) למטה במארז שלי יש חור שאח שלי עשה (הוא שם מאורר ) שם אני הולך לשים רשת צבע חלודה ועליה איזה מאורר לדים (בנוי על ידי ) מאיפו אני יוכל להשיג מדריך לזה את החוטים של המאר…

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  8. Started by Esparco,

איפה אני יכול למצוא בארץ היפה שלנו את העט עם דיו מוליך חשמל??? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15395 אני רוצה לקצר בין שני נקודות על הלוח אם במקום ג'אמפר... (המוד של ה BADAXE)

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  9. Started by x-pac,

אני רוצה לעשות לחתוך חלון במארז ושים את הקטודה הזאת בפנים http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=bul-b השאלה שלי האם הקטודה הזאת תחמם לי את המחשב ואם כן מה אפשר לעשות בנידון

10. אז ככה יש לי מארז שאין לי מושג מאיזה סוג מה שכן אני יודע זה שאני רוצה להתחיל עם נושא המודינג... הייתי רוצה לדעת איך אני יכול להשיג סקיצות או ציורים שאני יוכל להעתיק על המארז? תודה לכם

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  11. Started by IG,

יש לי (או יותר נכון לאבא שלי) דראמל ישן, שאף אחד לא זוכר איפה הוא נקנה, מי היצרן ומה הנתונים הטכניים שלו. אם מישהו מזהה את הדראמל, תגידו לי בבקשה מי היצרן שלו (ואם אפשר אז גם מה הדגם...) תודה.

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  12. Started by dbzu,

אני רוצה לבנות מטען נייד לפאלפון משהוא עם בטריות שיטעין אותו מישהוא יכול להביא לי סכימה?ואיזה בטריות אני צריך?

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  13. אם כן אנא צרו איתי קשר באייסקיו שמספרו 177360505 או בפרטי, תודה לעוזרים,

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  14. פתחתי את המסך כדי לצבוע אותו והכול טוב ויפה בדקתי שהוא עובד והכול גם אחרי שפתחתי, ואז פתאום אני רואה אחרי פעם שנייה שפתחתי שלאט לאט רואים במסך פחות ופחות טוב עד שלא רואים, האם ניתן לתקן את זה?

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  15. Started by דניאל מלנקי,

אז ככה, יש לי כזה lcd ישן עם שני מספרים, אז השאלה היא אם אני יוכל לחבר אותו שייראה את הטמפרטורה של המעבד? ואם כן אז יש למישהו מדריך?

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  16. אמ.. איפה נתחיל? אז ככה, עכשיו הסתובבתי באינטרנט ונכנסתי כהרגלי לMETKU. שם היה קישור לזה. לפי מה הבנתי זה אתר של METKU ויש אפשרות לאכסן עליו פרויקטים כאוות נפשכם. אתם יכולים גם סתם לנצל את זה בתור שרת לתמונות. יש שם גם פרוייקטים שאפשר ללמוד מהם. בקיצור, נחסוך במילים הנה: http://www.allthemods.com/ ד"א, זה לא רק של מחשבים יש שם גם אופנועים ומחסנים וה-כ-ל!

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  17. Started by y10,

תראו אם אני קודח בלמעלה של המארז 5 חורים קטנים-בנוניים בלי לשים מאוורר וכלום האם זה יתרום במשהו? יצא אוויר חם או משהו כדומה?

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  18. שלום חברים החלטתי לנסות קצת אוברקלוקינג על הגרוטאה הישנה כדי לצבור קצת נסיון לקראת המחשב שאני קונה. היום עשיתי OC פזיז ככה רק בשביל לראות לאן באמת ניתן להגיע ובאמת ראיתי שאני מצליח להתקדם יפה...לא נפרט כרגע... מה שכן רציתי לבצע איזשהו מבחן ביצועים קטן למחשב בכלליות לפני ה OC ואחד אחרי ה OC כדי לראות מה באמת השיפור שהושג. התוכנות לבדיקת טמפ' היותר נפוצות היום כמו CoreTemp או RealTemp יותר מתאימות למעבדים חדישים יותר עד כמה שהבנתי. אבקש אחת אמינה שתתאים יותר למעבד שלי, האם EVEREST תספיק במקרה שלי? הבקשה האחרונה היא למעשה המלצה לתוכנה שתעזור לי לבדוק יציבות, אבקש את התוכנה האמינה והפשוטה ביותר שאפשר לקבל. אם כן, בקשותיי : 1. תוכנה לבדיקת ביצועים לפני ואחרי ה OC כדי לבדוק אח…

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  19. Started by arkadur,

בניתי פאן פס םשוט וכו' (ON\OFF) ועכשיו אני תקוע בבנית הריאובס.... איך אני מחבר את הלד? אופציה 1 (הבעייתית)- בטור- עם המערכת, הבעיה, ברגע שהזרם יעבור את הפוטנציומטר, המתח ירד ישר למתח של הנגד של הלד, מה שכנראה לא יפעיל את המאוורר (חוסר כוח- זרם נמוך) אופציה 2 (הנכונה לעשות) לחבר את הלד במקביל עם המערכת, וכך המאוורר מקבל את הזרם, בלי הפרעה של הלד. והלד עובד "רגיל" אם יש עוד דרכים, אשמח לשמוע. תודה!

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  20. Started by Mindistortion,

חיפשתי ושוב חיפשתי ושוב חיפשתי אך לא מצאתי תמדריך על הגיויסטיק בחיפוש. איך אני מרכיב שלט ג'ויסטיק PS2 למחשב בלי מתאם ראיתי פה פעם מדריך כזה....

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  21. אני צריך לקנות מאוורר 120 מ"מ ע"מ להחליף את המאוורר שנמצא על הZalman 7700 שלי... ראיתי את הSFDB היכן ניתן להשיג מאוורר שכזה?

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  22. אם אני יבנה את המסגרות של המארז מפרספקס 3 ס"מ X אורך\רוחב\עובי המארז X ס"מ 1 ועל זה אני מכסה הכל בפח. יחזיק? לא יחזיק? זה דיי קריטי כי בזמן הקרוב לא תיהיה לי גישה לרתח מתכות בשביל הבסיס.

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  23. Started by bad boy,

תתנו לי אולי איזה מעגל פשוט וזול משהו עם לדים או משהו מעניין כזה כדי להעסיק את עצמי לא יקר וקצת שימושי תנו פרוט של רכיבים וסכמה

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  24. Started by magadi,

אז ככה אני גם רוצה לעשות מודינג ויש לי כמה שאלות 1)יש מדריך על החומרים? ועל המושגים הבסיסים? ודבר שני בקשר לפח אם יש לי פח של מחשב צבוע בצבע איך אני עושה שיהיה צביעה מקצועית וחלקה?(ראיתי מחשבים שנראים כאילו צבעו אותם בלורדים...) ודבר שני כמה עולה פרספקט? (בו נגיד 2 חתיכות בגודל של דלת מחשב תנו לי מחיר) תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  25. Started by or2077,

נמאס למהצבע חלודה-קקי או איך שזה לא נראה... שהספק שלי צבוע בו. לפחות ממה שרואים מבחוץ. אני רוצה לצבוע אותו עם איזה ספריי מתאים מה אני יכול לקנות.. הצבע שאני רוצה זה משהו מבריק לבן או כסוף. איזה צבע מתאים ואיפה אני יכול לקנות?

• 1 תגובה
    • 656 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.