עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. זה מופיע בכרוז המדריכים שלכם. עכשיו הוא דיבר על - מחבר DSUB 9PIN נקבה (חיבור סריאלי כמו של עכברים ישנים). אז הבנתי איזה כבל וכל זה אבל לא הבנתי נמשל מה הצבע של PIN 1 או של PIN 5 וכו' ... זה חשוב לי כי אני רוצה לעשות כמו משהוא שישר מתחבר למחשב בלי שני יציאות כאלה של חיבור סיריאלי רק אחד שמתחבר למחשב והשני לקחת את החוטים שלו נגיד אם זה אדום סתם לדוגמא והוא שייך לPIN1 אז לחבר אותו ... אני חושב שבר הבנתם אותי ותוכלו לעזור לי תודה מראש לעוזרים ...

• 5 תגובות
    • 961 צפיות
  2. Started by adir53,

יש לי אייפוד דור רביעי וכמו שאתם בטח יודעים אחרי שאתה עושה לי סינכרון אתה צריך להטעין אותו פעם אחת דרך המטען המקורי של אפל שהוא דרך החשמל ואז אפשר להטעין אותו רגיל דרך ה usb עכשיו הבעייה היא כזו אין לי את המטען הזה נתתי אותו למישהו ושחכתי למי ??? אז חשבתי מה כבר יכול להיות מסובך כלכך לפי מה שאני יודע ה ספק דרך החשמל נותן 5 v אם אני ייתן לו דרך שנאי לusb (כמובן דרך הכבל של האייפוד) 5 v הוא "יחשוב" שזה המטען המקורי יטעין אותו (עניין של 10 שניות) ואז אני אוכל להשתמש בו שוב..... אז רציתי לשאול אם זה נשמע הגיוני ולבקש את הסרטוט של ה usb כאילו איפה אני צריך לחבר את המתח של ה 5v טוב תודה רבה וסתם שאלה כמה וואט כניסת Usb מספקת תודה רבה http://www.sollan.co.il/Sale_…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by לד,

http://www.i-hacked.com/images/stories/shuffle/connections_closeup.jpg מזה השחור הזה באמצע??? איזה חלק זה איך קוראים לו?????? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אורח

אוקי אז הסיפור הוא שאני הולך לתומי בבית ופתאום מבחין במשהו נוצץ שאני בדיוק רציתי.. מה זה? 1.כוס קולה אם קרח. 2.משחה להורדת יבלות מהרגל. 3.שלוש כריות אם ציורים של צבי הנינגה. בעעעעעעע אף אחד מהם..מצאתי טלפון ישן... מה היה כל כך מועיל הטלפון הזה? 1.זה הטלפון שסבתא רבה שלי התקשרה למד"א כשאמא שלי צרחה מצירים. 2.הטלפון מנותק ולכן אפשר היה לזרוק אותו על השכנים או פשוט לתת לחתולה לאכול את הרכיבים ולראות אם היא הופכת לרובוקופ. 3.אח שלי נורא נורא עיצבן אותי ובדיוק זה נפל לי לידיים אז... כן כן גם פה אף אחד מהם...היה בו צג קטנטן ובדיוק נזכרתי באיזה מדריך פה מה שאפשר לעשות אם צגים. אז עכשיו אין לי מושג איזה צג זה ואם אפשר לעשות איתו משהו...אז הנה תמונות תגידו לי מזה..ואם אפשר לעשות א…

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  5. שלום, אחלה פורום! השאלה בכותרת , אני מעוניין לחבר מסך ה LCD למחשב השולחני... יש לי נסיון קטן אם הלחמות וקצת אלקטרוניקה , אם תסבירו לי מה לחתוך ומה לעשות.. יהיה סבבה.. תודה ממש תודה לכל מי שעונה!

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  6. וכמה עולה פרספקס ? עידכון: איפה אפשר לקנות ברגים יפים וארוכים (בשביל לבחר פרספקס) כמו אלו http://www.pcextreme.net/reviews/sunbeam_acrylic_case/7.jpg תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. אני צועד לקראת המודינג הראשון שלי (חלון במארז וזה) ורציתי לדעת מאיפה קונים את הפרספקס. באיזה עובי מומלץ לקנות, מה המחירים שלו, ומה המכשירים שיכולים לעשות בו חורים לחיבור מאוררים חוץ ממקדח כוס?... תודה לעוזרים ויום נעים לכולם, אבי

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום, אני מנסה כבר פעמיים לשלוח מוד שהכנתי לגלריית מודינג ולא מעלים אותו לאתר !!!!!!!! אני מפרסם פה ע"מ שיעבירו את זה גלריית מודינג מחשב HTPC WOOD MOD חשבתי לעצב מארז שוכב דקורטיבי מעץ לקחתי מידות חתכתי את כל החורים הדרושים ללוח האם וספק כוח ועיצבתי מארז מעץ המחשב הוא מיועד לצפייה בסדרות וסרטים עם רזולוציה רגילה!!! המחשב מתחבר לטלוויזיה LCD 32 אינץ מה שמיוחד במחשב שהוא ללא DVD או CD ROM בחריץ הקידמי יש כניסת 2.0 USB ששם אני מחבר DISK ON KEY וצופה בכל תכני המדיה כל המדיה זורמת חלק ללא קירטועים מפרט המחשב פנטיום 3 800 לוח אם זיכרון 256 דיסק 80 כ.קול כ.מסך ספק כח מאוור קטן אחורי עכבר אופטי רגיל זהו מקווה שתהנו ביי יש תמונות מצורפות!!!!!!!!! בקובץ ראר [attachment deleted …

• 10 תגובות
    • 989 צפיות
  9. שלום, אני רוצה לעשות סליבינג במחשב שלי עם הערכה של ונטק, עכשיו קראתי את המדריך שיש בפיסיטיפ והבנתי אותו חוץ מחלק אחד, שאני מנתק את ה-ATX איך לעזעזל אני אזכור לאן כל חוט חוזר? הרי יש כמה חוטים שהם בעלי אותו צבע ככה שאני לא יכול לעשות סרטוט! למישהו יש הצעות? אני אשמחח מאוד! זה מאוד חשוב (הערכה מוזמנת מחר) - תודה מראש. עדכון: אני רוצה להזמין קתודה "קרה" של חברת ונטק מפנדה, עכשיו הם אומרים שזה מגיע ללא בקר, מה זה אומר? שאני לא אוכל לחבר את הקתודה ישר לספק (מחינת חשמל)? אם היא ללא בקר זה אומר שלא יוצאים ממנה חוטים? או שההפך הוא הנכון, כלומר יוצאים ממנה חוטים כמתואר בתרשימים במדריך הבא: http://www.pctip.co.il/guides/ccflpanel2.php אני ממש מיואש, אני מת להזמין את החבילה אבל אין …

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. RF זה סוג של שידור אינפרה אדום ? השלט זה Remote Wonder של ATi השלט הזה מוציא תדרים של אינפרה אדום ? בתודה איתי

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  11. שלום, אני מעוננין לדעת כמה זמן יחזיקו 5 לדים מחוברים לסוללת 9 וולט.... תודה.

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  12. מישהו יכול להמליץ לי על חברות טובות למאוורי מארז (שקטים וחזקים), משחה טרמית ולהסביר לי מה הייתרון של סליבינג לחוטים? (חוץ מיופי) תודה, בז'נגלו

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. במידה ואני הולך לטכנאי או מוכר הכי אהבל שיש... איך אני מסביר לו בדיוק מה אני צריך? אני צריך נגד משתנה, הוא יקבל 12V ויהיו לו 3 מצבים: 12V 5V OFF איך ניקראים הנגדים המישתנים האלו... ואם אפשר לקבל קישור למוצר בחנות אלקטרוניקה ברשת כמו אריהב... מודה לכם מאד... המשך חופש נעים

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום.. אני חדש בכל הנושא הזה של מודינג ורציתי לחתוך חלון במארז שלי... עכשיו יש לי כמה שאלות: 1. אין לי בבית לא Jigsaw, לא דרמל, לא דיסק ולא מספרי פח.. רציתי לדעת האם יש עוד כלי מסוים לחתוך החלון?? 2. מאיפה אני יכול להשיג מן פלסטיק שקוף כדי להשים במקום של החלון? תודה מראש, LiRoN_P

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  15. שלום קוראים לי מיכאל אני חדש כאן בפורום... החלטתי על לבנות מאחורי המסך של המחשב שלי תאורה חזקקה של לאדים כחולים ושהם יהבהבו לפי המוזיקה... ליפני זה קרראתי מללא בפורוום מה צצריך איך עושים את זה וועוד אבל עדין לא הבנתי כולכך... אז אני אני רוצה משהו כמו 25 לאדים חזקים שיהבהבו לפי המוזיקה (כרגע יש לי רק אחד בצבע כחול) בקיצור יש לי מיקלדת מפורקת שאני לא צריך אז חשבתי שיש שמה חלקים שמהם אני יכל ליבנות... את וכול זה אני רוצה שיתחבר דרך USB עכשיו זה אפשרי? או שיותר מידי לדים? בקשר לכלים ולהלחמה וכול זה זה לא בעיה בישבילי אני פשוט צריך עזרה איך ליבנות מה לחבר ולאן לחבר כי מאיפה יגיעו כול הפקודות למנורות? והנה התמונה של החתיכה הזאת מהמיקלדת...

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  16. היי, עלה במוחי רעיון,אולי נעשה תרד כזה ישיהיו בו מדריכים של מודינג מקוריים שלכם,לא משהו מוכר או שראו,משהו שאתם הכנתם!!! לדעתי דבר כזה יכול לתרום הרבה למודינג בישראל!!! מקסימום זה לא יצא לפועל,לא סוף העולם...

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  17. שלום,אני רוצה לקנות פוליקרבונט בצורה מסוימת,האם יש לכם מושג מהיכן אפשר? הפלסטיק הירוק,זו הצורה שאני רוצה: http://www.starworldtoys.com/shop/catalog/images/mr_yoda_fx.jpg תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 3.3k צפיות
  18. קניתי לפני שבוע בערך מקלדת ועכבר אל-חוטיים של LOGITECH דגם CORDLESS DESKTOP EX 100, זה הכל סבבה וזה.... אבל אני רוצה שהטווח של זה יהיה יותר רחוק... אני מבין קצת באלקטרוניקה ויכול לעשות דברים בחשמל עם צריך... אבל אין לי מושג מה אני צריך לעשות והאם זה בכלל אפשרי... אני חשבתי לקנות עוד חיישן ולחבר אותו ליד המיטה וממנו להעביר כבל עד לreceiver וככה כאילו שיהיו לו שני חיישנים... אפשרי? איך עושים? ואם לא מה אפשר לעשות? תודה! שלומי

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  19. שלום חברים. קוראים לי יובל ואני לקראת סיום לימוד הנדסאי מכטרוניקה ואני חדש בפורום. הידע שלי בארדואינו הוא כללי + , זאת אומרת שאני יצליח לכתוב תוכנה אבל הידע שלי הוא בסיסי . הצורך שלי הוא כזה: אני רוצה לחבר מנוע DC לארדואינו, שבעצם כל פעם שהמנוע מקבל תאוצה ממקום חיצוני( זאת אומרת לא על ידי התוכנה, אלה על ידי כח שפועל על ציר המנוע מבחוץ ואינו קשור למערכת) אז שהבקר יצליח לקרוא " ולהבין" שהמנוע האיץ כרגע , ובהתאם למקרה ההאצה הספציפי מתוך מספר מקרים, יגיב בהתאם, כמו- ימשיך להאיץ בעצמו או כל מה שארצה . אני צריך שבמקביל לפעולה שהוא מבצע , הוא ימשיך להיות מוכן לקלוט דברים חדשים , כמו תאוצה נוספת או תאוטה למשל, ושבאותו הרגע ישכח את הפעולה שהוא היה באמצע לעשות אותה, ויגש לעשות את ה…

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. שלום בעיה ראשונה הרכבתי במכונית שלי זמזם 12V שמתחבר לאור הילוך אחורי. הזמזם עובד ברצף והייתי רוצה לבנות מעגל שיגרום לו לזימזום מקוטע. בעיה שניה קניתי שלושה לדים צבעוניים גדולים, שעובדים על 3V ואני רוצה לבנות מעגל שכולל פוטנציומטרים משתנים כדי לשלוט על עוצמת התאורה של כל אחד בנפרד לצורך הדגמת חיבור צבעים באור. ראיתי שיש כאן מומחים בתכנון מעגלים, האם מישהו יכול לעזור לי בתוכנית והסברים מכיוון שאני לא מבין את הסימנים המוסכמים בשרטוט מעגלים שמציינים לד, נגד וכו'. תודה איתן

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. [move]שלום![/move] אני חדש בפורום ובמודינג (עוד לא עשיתי שום עבודה). רציתי לדעת מה דעתכם על זה... יש לי מעבד E-Star בצבע תכלת (בהיר) / אפור (בהיר). חלק מן המארז מוסתר כך שאם מסתכלים מהדלת לכיוון המחשב , הוא בולט כ- 13 ס"מ החוצה... ב- 13 הס"מ האלו חשבתי לעשות כזה דבר עם קתודה של בועות אויר (כחולה / ירוקה / אדומה): הקתודה הנ"ל : כמובן שזה יהיה יותר מושקע מהתמונה הערוכה הזאת.. ורציתי לדעת מה דעתכם על זה... אני לא רוצה מודינג מסובך או משהו כזה אז אשמח לשמוע את המומחים או כל אחד אחר. וגם, האם חיבור קתודה כזאת מסובך או משהו (למרות שלא נראה לי, אני לא עשיתי שום דבר אפילו לא כזה... )?!?!??!? יאללה תגובות אנשים!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום.. לכם.. אני יהב... אני חדש.. אמממ אני עשיתי כבר כמה מודים למחשב שלי.. שזה כולל עיגול כבלים.. יצא משהו בן ז*נה ו.. אממ עשיתי משטח זוהר לעכבר .. שיצא פצצצצצצצה...אממ ועשיתי בפאנלים של המחשב מקדימה מאוורר עם מלאאאאאאאא חורים שעשיתי שעות כל חור וחור עם מקדחה.... ו... צבעתי את הפאנלים... .. טוב.. תמונות אני מקווה להביא בקרוב... עכשיו.. לשאלה.. איך לעזאזל.... אני עושה דבר כזה??? http://images.gruntville.com/casegallery/albums/albus29/Panel_Wrap_2.jpg אני מת לעשות דבר כזה.. ואין לי מושג מאיפה להתחיל אפילו..אז אם למישהו יש מדריך.. משהו..איך לצבוע.. או מה שזה לא יהיה.. תביאו לי.. וקשהההה

• 9 תגובות
    • 984 צפיות
  23. מאחר שיצאנו לחופש הגודל היה לי זמן ומרץ לעשות את זה.. לא יצא מעולה אבל אני מסופק. http://www.ag-or.i8.com/moding מה אתם אומרים? * מנהלים- לקח לי בערך שעה(באמת שעה ) להדביק את הת'ראד הזה בהצלחה... נס שהצלחתי. (תגידו יש במקרה בעיה עם הסמל של האחוזים ? - כי כשהורדתי זה פתאום עבד... אין לי מושג.... )

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by ktbnus,

ראיתי איפה שהוא מוד לשלט PS2 , כך שיהיה ניתן לחבר אותו למחשב.. יש למישהו אולי מדריך או לינק? מישהו ניסה את זה? זה עובד?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים