אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום... אני רוצה לצבוע איזשהו חלק פלסטיק (יותר נכון שילוב חומרים של ABS+PC), בצבע שחור מט... עכשיו, אני הבנתי שצריך לצבוע קודם בצבע יסוד (או שלא?), ועוד כמה דברים שאולי אני לא יודע..... מישהו פה יכול להסביר בקצרה איך כל העניין אמור ללכת ? אני מדגיש שוב, שחור מט, לא מבריק. תודה....
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום אני מרים כעת דמו/פיילוט מבוסס ארדוינו אתר ברשת ותקשורת בין השניים. הלוח ישמש לאיסוף נתונים באמצעות חיישנים אך גם יקבל פקודות ומאידך תבדק האפשרות גם להפעיל אותו כ STANDALONE (בהנחה שזה אפשרי) ואז רק יאסוף נתונים. הפעילות ממוקדת התייעלות אנרגטית ולאו דווקא אוטומציה בבית אני מחפש מישהו שיש לו נסיון בארדוינו ורוצה להיות חלק מכזו פעילות, בשלב זה נמצאים בהליך ההגדרות ובדיקת יכולות, יש לנו כמה כיוונים והכוונה להגיע למוצר מסחרי. החלק של הווב מכוסה ומה שחסר לנו זה הנסיון בלוח לא מדובר בהצעת עבודה בשלב זה אלא הצטרפות לצוות של הפיילוט שעיקרו חשיבה ובדיקת יכולות. מצד שני לא מדובר בהתנדבות גרידא וכמובן שאם יצא מזה משהו...... יש כאן מישהו שרוצה לקפוץ למים?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבנתי שאפשר לחבר רכיב SD ולחבר זיכרון גדול יותר לארדואינו. השאלה שלי היא: 1. האם אפשר שהארדואינו יכתוב נתונים לקבצים שונים בכרטיס הSD, יוכל לאבד אותם ולעדכן אותם ולקרוא אותם? 2. אם אי אפשר מה הדרך לביצוע בעצם של פעולות עם מסדי נתונים? זאת אומרת אם אני צריך שישמר מידע כלשהו בארדואינו וגם שהוא יוכל לעבוד איתו בהמשך ולעשות עליו שינויים בעצמו? מקווה שהבנתם את השאלה.
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך לבנות מעגל חשמלי שיוזן מסוללות ויספק במוצא 5 וולט בזרם של 3 אמפר. בעיקרון חשבתי להתבסס על רכיב 7805 לייצוב מתח ולהגביר את המתח על ידי רכיב lm317 אבל אני לא בטוח כל כך . . . למישהו יש רעיון או שהוא מכיר מעגל כזה?
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
בס"ד שלום רב, אני מחפש משהו שמכיר את סביבת ארדואינו ויכול לעזור בתכנות הבקר וחיווטים של רכיבים פשוטים כגון חיישנים פשוטים. בנוסף אני מנסה להבין האם יש תכנה בשוק שמאפשרת לתכנת את הארדואינו בצורה פשוטה ללא צורך בהקלדת פקודות , אלא באמצעות גרירה של סמלים .. כך שתוכל להתאים לילדים. baruch.next@gmail.com
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם מישהו יודע\מכיר מדריך איך להמיר אקדח של מגאסון שיעבוד עם המחשב? אני יודע שיש לגויסטיקים של PS אז אולי גם לזה יש פתרון. אם למישהו יש מדריך אפילו לגויסטיק של מגאסון זה גם טוב. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
עברתי היום באינספור חנוית\נגריות למיניהם ולא מצאתי שום זכר לחומר הזה... בעצם אף אחד לא ידע אפילו על מה אני מדבר. מישהו יודע היכן ניתן לקנות חתיכה לא גדולה (50X50) באיזור אשקלון? ברצוני לייפות קצת את המארז שלי (CM335) - להוסיף חלון, אולי קצת תאורה + צביעה חלקית מבפנים בשחור. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך לבנות שעון בתוכנה EWB, כמה שעונים ,יותר נכון : 0:9 ------ 00:99 ----------- 00:59 ---------- 00:23 ---------- 00:00-23:59 ------------- 00:00-11:59 --AM 12:00-23:59 -- PM --------------- 00:00-11:59 -- AM 12:00...1:00 - 11:59 -- PM **תצוגה : 7-SEG השאלה שלי היא האם ניתן לבנות את אלה רק באמצעות דלגלגי T? ומהי הכמות המקסימלית של הדלגלגים שצריך לשים? כמו כן..האם חיבור AM ו PM ללד, יהיה פתרון טוב לתצוגת השניים? או שגם אותם עדיף להציג בתצוגת 7-SEG? תודה.
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
לאילו רגליים של הנגד משתנה אני צריך לחבר את הכבלים?. תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
היתה לי מדפסת HP PhotoSmart 7550 והיא התקלקלה והתיקון שלה עולה כמו חדשה אז זרקתי וקניתי חדשה ויותר טובה עכשיו לקחתי ממנה את כל הפאנל בקרה שזה כולל מסך LCD צבעוני בגודל 2 אינץ' בערך איך אני יכול לחבר אותו למחשב יש שימוש שנאי יכול לעשות בו? הוא מיע עם חיבור קטן נקבה של 8 פינים ועוד פס מידע כזה (המסך)
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
האם ספיקר הלפטופ הזה: https://www.aliexpress.com/item/32594581890.html יוכל להתאים לחיבור לקונטרולר בורד עם תושבת אודיו PH 2.0 ע"י קיצוץ וחיבור קורד הספיקר לקורד עם מחבר PH 2.0 ? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
יש לי דיסקמן וקניתי רמקול קטן...שאני מחבר אותו בחיבור של האוזניות אני שומע קצת יותר חזק מאוזניות אבל זה טוחן תסוללה יש איזה דרך להוסיף איזה טרנזיסטור או משהו בשביל להעלות את הווליום?
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש לי רדיו דיסק ישן שאין בו חיבורים חיצוניים ברצוני לחבר לו כבל אוקס אך לשם כך צריך להלחים אותו בכרטיס הירוק מישהו יכול להצביע לי היכן בדיוק צריך להלחים ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מאד רוצה לדעת איך עושים את זה איך אני בוחר רמקול שמתאים וסוללה נטענת שתחזיק זמן ותתן עוצמה נכונה אני יודע שהתכנון שלי הוא כזה .. יש לי זוג רמקולים 100W לקנות מצבר לקנות מערכת כזאת כמו של הרכב (שבדשבורד) אם זה מספיק להגביר את הקופסה אני אכין מעץ ומידות שאכין לפי הרמקול אני רוצה עוצמה טובה וחזקה איך אני יודע איך להתאים רמקול למערכת למצבר מתאים ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
// USE TO remote control- WD #include <IRremote.h> int RECV_PIN = 11; IRrecv irrecv(RECV_PIN); decode_results results; int a=0; // int b=0; // int c=0; // int d=0; // int e=0; // int green=52; int yellow=51; int red=50; int bluergb=53; void setup() { irrecv.enableIRIn(); pinMode(53, OUTPUT); digitalWrite(53, HIGH); for(int i=50;i<53;i++) { pinMode(i, OUTPUT); digitalWrite(i, LOW); } } void loop() { if (irrecv.decode(&results)) { delay(300); if (results.value == 0x219EA05F) {a=a+1;} // UP if (results.value == 0x219E00FF) {b=b+1;} // DOWN if (results.value == 0x219EE01F) {c=c+1;} // LEFT if (results.value == 0x219E906F) {d=d+1;} // RIGH…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אתר HWzone מחפש כתבים לכתיבת מדריכים וזוהי ההזדמנות שלך להצטרף לצוות אתר המחשבים הגדול ביותר בישראל! אם הינך בעל: - כישורי כתיבה טובים ומעלה. - ידע בחומרת מחשבים ו\או אלקטרוניקה. - ידע במודינג או בכל תחום אחר, הקשור במחשבים, עליו הינך מעוניין לכתוב. - מצלמה דיגיטלית (יתרון). ומעוניין להצטרף לצוות האתר שלח אימייל ל: guides@hwzone.co.il בצירוף התחום עליו הינך מעוניין לכתוב מדריך. ניתן גם לשלוח הצעות למדריכים אשר הינך מעוניין לראות (אנא לא לשלוח בקשות בסגנון איך להתקין חלונות וכדומה). למען הסר ספק, התפקיד בהתנדבות וללא תשלום (נכון לעכשיו).
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום ברשותי מאוורר 220V- 240 50\60 GHשל חברת SUNON עכשיו רציתי לדעת באיזה דרך הוא יקרר את המחשב של הכי טוב. אם הוא יוצא אוויר מהמחשב או אם הוא יכניס אוויר. ועוד שאלה. האם אני יכול לחבר אותו ישירות לספק הכוח (הספק לא ישרף? יהיה עליו עומס יתר או משו כזה?) או עם כבל ישירות לשקע שזה כבר נעשה וזה פועל. יש לי מחשב: P-4 1.5 GH
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה הופיע בטלוויזיה שלי (ללא אחריות) פס לבן - מצורפת תמונה. החלטתי לפרק את המסך בכדי לנסות להשמישו. גיליתי שחסרים מספר פסי נחושת על הPCB, נראה שהם ממש נמסו. מצרף תמונות גם של צד ימין התקול וגם של צד שמאל השמיש להשוואה. אשמח לרעיונות כיצד לפתור זאת. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תתנו לי אולי איזה מעגל פשוט וזול משהו עם לדים או משהו מעניין כזה כדי להעסיק את עצמי לא יקר וקצת שימושי תנו פרוט של רכיבים וסכמה
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
כיאילו מה שאני שואל בעצם זה איזה היתנגדות הוא נותן עד כמה וכמה
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי (או יותר נכון לאבא שלי) דראמל ישן, שאף אחד לא זוכר איפה הוא נקנה, מי היצרן ומה הנתונים הטכניים שלו. אם מישהו מזהה את הדראמל, תגידו לי בבקשה מי היצרן שלו (ואם אפשר אז גם מה הדגם...) תודה.
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
היכן ניתן לקנות כבל שיחבר לי בין הקירור של הכ.מ עם 2 פינים לfanmate 2 של zalman עם 3 pin? יש לי מארז NZXT HUSH, איתו קבלתי 2 מאווורים אשר מחוברים עם חיבור מולקס ישן (כמו של ההארד דיסקים של פעם). אני רוצה לחבר את המאוורים לחיבור שיש לי על לוח האם על מנת שאוכל לנטר ולשנות את המהירות שלהם. יש לי ep35-ds3r שיש לו כמה חיבורים למאוררים על הלוח אבל זה חיבור קטן עם 3 פינים, כיצד אני יכול לחבר בינהם? תודה
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה הופיע בטלוויזיה שלי (ללא אחריות) פס לבן - מצורפת תמונה. החלטתי לפרק את המסך בכדי לנסות להשמישו. גיליתי שחסרים מספר פסי נחושת על הPCB, נראה שהם ממש נמסו. מצרף תמונות גם של צד ימין התקול וגם של צד שמאל השמיש להשוואה. אשמח לרעיונות כיצד לפתור זאת. תודה!
-
- 0 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
הכי זול שמצאתי http://www.buyitcenter.co.il/ShowProduct.asp?product_id=10174&makat=300JA&cat_id=531&cat_id0=531&cat_level=2 254שקל לעומת 299 באתרי מכירות , וגם משלוח יותר זול בכ20שקל
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-