עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by shai11,

יש כזאת אפשרות יש לי כמה מסכים שיושבים בצד ואני רוצה לעשות איתם משהו האים יש אפשרות לחבר אותם לממרים שלYES או משהו בסיגנון

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  2. נאבד לי החלק המפריד בין הפלטה התחתית בביג טייפון לבין הלוח אם אני חייב רצועת פיויסי מאיפה אפשר להשיג?

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  3. קודם כל כדי להקדים את כל אלה שיבואו לכתוב "תריץ חיפוש כבר דיברנו על זה" - חיפשתי, עברתי על כל הת'רדים שדנו בנושא, ניסיתי כמעט את כל התוכנות שהוצעו (יש כמה שלא הצלחתי למצוא) ואף אחת מהן לא עבדה. אוקי, בחזרה לנושא, יש לי (ולעוד הרבה אנשים מסתבר) כרטיס טלוויזיה שבא עם שלט (לי יש lifeview FlyTV Prime 30), בגלל שבשביל הטלוויזיה אני לא משתמש בשלט של הכרטיס (אלא בשלט של יס) אין לי מה לעשות איתו, כולנו יודעים שאם מחברים שלט בcom אז אפשר לתכנת אותו לשלוט על כל מיני פונקציות בעזרת winlirc ותוכנות כאלה, אבל השלט שלי מתחבר לכרטיס טלוויזיה ולכן התוכנות האלה לא עובדות... השאלה היא האם יש איזשהי תוכנה שכן עובדת עם השלט הזה? (השימוש העיקרי יהיה לשלוט בwinamp)

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  4. Started by ASTR4L,

יש לי כרטיס רשת אלחוטי עכשיו הוא לא יושב לי במארז והוא מכוער PCB בצבע ירוק. השאלה אם יש אפשרות לצבוע אותו בשחור או אדום?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Guy Devorah,

שלום לכולם. אני מחפש מחברי D-TYPE של חב' GEWISS. המחברים שאני מחפש הם: מחבר 9 פינים דגם GW10441 מחבר 15 פינים דגם GW10442 https://www.gewiss.com/ww/en/products/experience-catalogue/catalogs/series/product/domotics/chorus---domestic-range-white-modular-devices/GW10441 https://www.gewiss.com/ww/en/products/experience-catalogue/catalogs/series/product/domotics/chorus---domestic-range-white-modular-devices/GW10442 אשמח אם משהו יודע לומר לי היכן ניתן להשיג את השקעים האלה. גיא.

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  6. שלום , יש לי את המוצר Antec Nexus כבר הרבה זמן ואני רוצה לעשות הארכה לחוטים משום מה , שאני מחבר באמצע חוט יותר אורך ולא אותו סוג , הוא מפעיל את הנאוון בצורה חלשה מאוודד יש למישהו פיתרון או סיבה לבעיה הזאת ?! בתודה איתי

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  7. Started by yohizu,

בשעה טובה סיימתי את הפרויקט הראשון שלי ללא ארדואינו.Stand alone project. אתם מוזמנים לצפות ולהגיב. http://yohizu.wix.com/yohizu#!from-a...-project/c1z5j http://yohizu.wix.com/yohizu#!from-arduino-to-stand-alone-project/c1z5j

• 0 תגובות
    • 3k צפיות
  8. Started by shlomikarni,

האם אפשר לחבר לארדואינו UNO 4 מנועי סרבו + 6 לדים כאשר הוא מקבל מתח רק מה - USB?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by tulicooli,

טוב אז ככה יש לי טיסן ואני רוצה לבנות לו מעגל שאני יכול להקציב לו זמן 5 דק' 10 דק' 15 דק' וכשיעבור הזמן המוקצב תיהיה צפצפה שתתחיל לצפצף בגלל שלפעמים המטוס הולך לאיבוד בשיחים ועד שמוצאים אותו לפעמים לוקח זמן וחבל על הזמן כי הסוללה בטיסן הולכת חיפשתי את המעגל הזה ולא מצאתי אם מישהו יעזור לי או יתן לי פתרון אחר אני יודע לו

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  10. שלום לכולם! אני באמצע הבנייה של מארז הHTPC שלי אני רוצה לעשות ככה שהכפתור ווליום של המארז אשכרה ישלוט בווליום שיוצא מהמחשב בהתחלה חשבתי לחבר לכבל שיוצא אאוט מהכרטיס קול פוטנציומטר רגיל אבל זה לא עובד. לפי מה שהנתי צריך לבנות לזה מעגל מיוחד. אם למישהו יש שירטוט או רעיונות אני אשמח!!!! תודה בכל אופן מצאתי את זה באינטרנט: http://www.electronics.up.co.il/ אבל כמו שאתם רואים S1 וS2 הם כפתורים ואני רוצה לחבר את זה כפתור מסתובב סטייל פוטנציומטר

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  11. שלום רציתי לדעת אם הדגם הזה שיצרתי טוב מבחינת מיקום הרכיבים במארז עצמו. אם המארז לא יתחממם יתר על המידה, בהתחשב בזה שיש בו רק 2 מאווררים והם של הספק. 1 מכניס אוויר לספק. 2 מוציא אוויר מהספק. מקרא דגם: מרובע הירוק: ספק 400W המרובע התכלת: 80giga HDD WD המרובע הורוד : DVD המרובע האדום: Control Panel הפלטה הורודה שמתחברת אליה פלטה כחולה : לוח אם שאליו מאונך כרטיס מסך. המערכת מעבד + כרטיס מסך אולי גם ציפסט אם צריך יקוררו ע"י מערכת קירור מים חיצונית symphony אוקי ועכשיו ל תומונות: [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  12. שלום חברים, אומנם אני סטודנט להנדסת חשמל, אך כיוון שהקורסים המעניינים יתחיל עוד שנה/שנתיים אני בינתיים לומד כמה שאפשר לבד. בספר The art of electronics יש מעגל שאני לא לגמרי מבין. המעגל מצורף להודעה זו. השאלה היא מדוע מקור הזרם הזה יהיה יציב יותר מאשר מקור זרם עם JFET בודד? הבנתי שהרעיון הוא ש-Q2 ישמור את Vd של Q1 קבוע, ואז לא תהייה השפעה של Vds על הזרם. השאלה היא כיצד Q2 מסייע ליצב את המתח הזה? ולא פחות חשוב, מדוע נדרש ש-Idss של Q2 יהיה גבוה יותר מזה של Q1? תודה, Anatoli. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  13. בנגן MP3 של חבר שלי נפל המפסק (אפשר לראות בתמונה בצד ימין שיש חורים פנויים למפסק כמו השניים האחרים). זה מפסק צידי, ניתן לראות דוגמא של שני המפסקים השכנים לו. מאיפה ניתן להשיג מפסק כזה? רצוי בארץ (אני לא עומד קנות סטוק של 50 כאלו מאיביי) תודה

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  14. Started by Ancient1,

יש לו 3 נוספים בנושא שניים על הבניה ואחד כמה הוא שקט. כמה רעיונות מאד מענינים. לוח אם שמתאים ( x16 קרוב לקצה ) ספק ללא מכסה - מאד מסוכן .

15. רציתי להתייעץ אתכם לגבי התקנה חדשה של מאוררים וכבילה. האם כדאי להתקין מאוררים(עם לדים בצבע אדום) , וכבלים בצבע כחול כגון: http://www.frozencpu.com/products/16297/cab-862/MaxFinder_Triple_Braided_8-Pin_12V_EPS_Motherboard_Extension_Cable_-_50cm_-_Blue_MF-OBL-C08-50.html או שעדיף לעשות את הכל בצבע אחיד? מה לדעתכם יפה יותר?

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  16. Started by luluv,

מישהו מכיר חנות בחו"ל שעושה משלוחים לארץ?, אני רוצה להזמין ראשים לדרמל (בעיקר חיתוך וחריטה), מכיוון שהמחירים בהום סנטר הם מטורפים לגמרי... ושאלה נוספת למישהו יש מדריך טוב לדרמל, שמפרט (מלמד מה שיש כאן באתר), את השימוש של הראשים השונים של הדרמל, לאילו חומרים הם מתאימים ובאיזה מהירות צריך לעבוד עם כל ראש/חומר. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  17. דרוש מתכנת (מתאים לסטודנט) למשרה חלקית ניסיון- מוכח בעבודה עם microcontroller מסוגים שונים בעל ידע וניסיון בבקרים תוכנות משוב ובקרה. עבודה באיזור יבנה. ניתן לצור קשר: goldy.m123@gmail.com

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  18. אני מתכוון להכין מארז (HTPC) שיתאים לריהוט בבית שלי ואני מתכנן להכין אותו מפרספקס (את הדפנות) שיחזיק את הכל ומבחוץ דיקט בציפוי עץ, כמו שאמרתי- כדי שיתאים לנוף, במארז עצמו יהיו שלושה מאווררים: אחד בדופן שליד המעבד- יכניס אויר ומעל המאוורר של המעבד חריצים כדי שהאויר החם ייצא. השני מעל הספק כוח (ספק מפורק- בלי בית)- שיוציא אויר. השלישי ליד הHD שיכניס אויר וגם ייתן אויר חדש לספק. כמובן (או שלא), אני מתכוון למאווררי 80 מ"מ. אז מה אתם אומרים ? נ.ב. הציפוי עץ נשאר בכל מקרה השאלה היא האם לעשות מפרספקס או ממשהו אחר- מעדיף כמה שיותר זול....

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  19. Started by monya2007,

אופס סליחה, פורום לא נכון בטעות לחצתי אלקטרוניקה ומודינג (זה מעל אוברקלוקינג וקירור) טעות שלי אפשר לנעול / למחוק

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  20. Started by pc student,

סוף סוף סיימתי לצבועה את המארז בצבע זהב לצערי אין תמונות אבל יש פרטים:לשים גוף קירור של סלרון על כרטיס המסך קדודה ומאוורר לדים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. יש לי hp pavilion zt3447ea. אני קולט ליד הבית רשת אלחוטית עם גישה לאינטרנט מהירות של 400mbps. ככל שאני מתרחק לכיוון הבית הקליטה והמהירות יורדים ויוצא שעד שאני מגיע לאמצע חדר המדרגות אני לא קולט יותר. איפה אני יכול למצוא מדריך לאיזה מוד או קומבינה אחרת לשיפור הקליטה ?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by J0n1,

היה לי פעם מעבד כזה ועשיתי ממנו מחזיק מפתחות, אבל היה קשה מאוד להפריד אותו מהמעגל, אז הוא לא יצא כ"כ טוב עכשיו יש לי עוד אחד, אבל אני רוצה להוציא אותו בדרך נורמלית שלא יפגע, איך מוציאים אותו? הוא מולחם למעגל גדול

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  23. Started by ElemenTal,

ראיתי בקר טוב (Sunbeam Rheobus Extreme) אבל אני לא רואה שיש אותו בארץ. אז יש לכן המלצה לבקר טוב בעל 6 ערוצים, בלי תצוגה של מהירות וטמפ' - לא צריך את זה, שיש בחנויות עד 200 ש"ח ? (ושיבוא עם חותים מעריכים, ומפצלים שיהיה אפשר לחבר גם לבקר וגם ללוח אם)

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  24. Started by jackhammer,

איפה אני יכול להשיג את הבקר הזה בארץ? חיפשתי במליון חנויות באינטרנט גם בזאפ חיפשתי ואין כלום מישהו מכיר? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. תנעלו הוא מקצר!!!! כמעט שרפתי hd

• 0 תגובות
    • 645 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.