אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
האם אני יוכל ליצור כבל שיחבר את חיבור ה-VGA של הכרטיס מסך אל יציאת COMPONENT? אני מצאתי את האתר (הזה) ואני רוצה לדעת מה אתם חושבים... אני יוכל לחבר כרטיס מסך ישן מאד לטלוויזיה (כמובן שהיא תומכת ב-COMPONENT)? יש למישהו רעיון אחר איך לעשות את זה או כבלים אחרים או כל דבר...
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
-
אם מישהו יכול לאמר לי או להפנות אותי למקור שיש בו מידע על חיבור פרללי לגבי: -מספר פינים. -מספר יציאות\כניסות (קלט\פלט). -איזה אינפורמציה אפשר לעהביר דרך כל פין. תודה
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 עכברים אלחוטיים האחד אופטי והשני עם כדור כזה עכשיו אני רוצה להישתמש במקלט/משדר של העכבר עם הכדור ביחד עם העכבר האופטי יש להם חיבורים שונים וכדומה אבל אולי מישהוא מכיר איזה צורה כללית שבנוי מעגל כזה
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
היי,לאחרונה אני קורא על הרבה אנשים המחפשים רשתות של רמקולים במטרה למודינג. ובכן, אתמול יצאתי לסופר ובמקרה נתקלתי ברשת כזאת.. המוצר עצמו זהו מכסה[מרשת שחורה] לסיר בישול...אני חושב שאפשר להשיג את המכסה הזה בכמה גדלים מקווה שעזרתי למי שחיפש ... אסף.
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מאוורר קטן לכרטיס מסך, עלה לי 10 שק בא.אבן .. בקיצור יש לי כמה שאלות לפני שאני מחבר אותו. 1. הקונקטור - הוא בא עם קונקטור של 4 פינים.. משו מוזר כזה ויש לו 3 חוטים, יש לי קונקטור נורמלי מהמאוורר הקודם אבל איך אני מחבר אותו? 2. חשמל - המאוורר הקודם התחבר לכ. מסך, על המאוורר הזה רשום 12V 0.15A , אני צריך להתעסק עם נגדים או משו או שפשוט לחבר וזהו? 3. לאן לחבר? לספק\ללוח\לכ.מסך? ניסיתי לצלם את הקונקטור הזה אבל המצלמה לא הצליחה לעשות עליו פוקוס.. (A80! לעזאזל) אז הה מה שיצא.. תמונה 1 תמונה 2 מקווה שתבינו משו..אם לא ברור תגידו אני יצייר או משו תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
היכן ניתן לקנות ספק כוח 24 VDC היכן לקנות? האם ניתן לחבר RELAY לספקים כאלה כך שכאשר המחשב נדלק גם הספק הנוסף ידלק?
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
יש לי מכשיר http://hammer.prohosting.com/~sc8850/home.htm) roland canvas sc-8850) הרוס אבל המסך שלו חיפשי דרך לחבר אותו למחשב ולא מצאתי פירקתי את המסך ויש לו בקר HD-66206te ו15 פינים אולי מישהו יודע איך אני יכול לחבר אותו למחשב. אז ככה על המסך כתוב שהוא של חברת optrex pwb51026a-vo (נראה לי שזה הדגם ) כול מה שמצאתי זה http://www.piputilities.com/Dirs/Docs/IC_Part_Docs/LCD_Apollo_Docs/51026aae.pdf חוץ מזה לא מצאתי כלום הפכתי מלא פורומים וחיפסתי בגוגל ואין שום הסבר. אשמך עם מישהו יוכל לעזור לי הדבר היחיד שמצאתי זה זה ואני לא ממש יודע מה לעשות עם זה No. Symbol Level Function 1 FLM H / L First Line Marker 2 LP H / L Data Latch Signal 3 CP H / L Clock Signal for Shifting Dat…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בטח כולם כבר ראיתם את המדריך באתר של טום להכנת מקרן LCD אייכותי... (מי שעוד לא הספיק: http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1100371660,40479, ) בכל אופן, הייתי רוצה לדעת עם ניתן לחבר ממיר דיגטלי ישירות למקרן הנ"ל (אני מבין שזה למסך, אבל בכל זאת...) בכדי לראות בצורה מיטבית? האם יש בכלל דרך כלשהי לחבר את הממיר למסך? אם כן, אז איך?? תודה מראש!!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כיאילו מה שאני שואל בעצם זה איזה היתנגדות הוא נותן עד כמה וכמה
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
היי אני מחפש רכיב מיקרו מתכנת עם ממשק אלחוטי בעל רוחב סרט נמוך מאוד. חשוב לי שיהיה רכיב קטן, פשוט לתפעול וזול. כמובן חשוב שניתן לדבר בין רכיבים זהים. מישהו מכיר רכיב כזה ?
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
בניתי פאן פס םשוט וכו' (ON\OFF) ועכשיו אני תקוע בבנית הריאובס.... איך אני מחבר את הלד? אופציה 1 (הבעייתית)- בטור- עם המערכת, הבעיה, ברגע שהזרם יעבור את הפוטנציומטר, המתח ירד ישר למתח של הנגד של הלד, מה שכנראה לא יפעיל את המאוורר (חוסר כוח- זרם נמוך) אופציה 2 (הנכונה לעשות) לחבר את הלד במקביל עם המערכת, וכך המאוורר מקבל את הזרם, בלי הפרעה של הלד. והלד עובד "רגיל" אם יש עוד דרכים, אשמח לשמוע. תודה!
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
בניית מארז חיצוני שיכיל HD וצורב, למחשב נייד שיחובר אליו עם USB יש אפשרות לעשות משהו או רק לקנות?? ואם לקנות מתאם כזה אז אם יש אפשרות לשנות אותו שהוא ישמש ליותר מאמצעי איחסון אחד לדוגמה דיסק קשיח וצורב או CD??
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
1.באיזה מסילה הGPU משתמש? 2.באיזה מסילה הRAM משתמש?
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
לכולנו יש מקלדות שאפשר לתכנת כפתורים בהן אז למה אנחנו מסתבכים עם הUICE.. האם אפשר לגרום לתוכנה לחקות את פעולת הכפתורים הללו?
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
-
אני מקווה שזה בסדר לבקש בפורום זה. :-\ -- אני נוסע בקרוב לשם. ואני מחפש - שמות / אתרים / כתובות / מס' טלפון - של חנויות מודניג באילת (עדיף באזור קלאב הוטל) תודה.
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
http://web.media.mit.edu/~ladyada/make/minty/index.html MINTY!!! The Minty MP3 player can be built from parts that are sold at Ye Olde Traditional electronics distributor (digikey/mouser/newark). Half of the parts can be sampled for free, for a minimal total cost of $25 for parts, and $25 for a PCB. And the case is soooo Minty!* * Do not eat MintyMP3 Fresh Breath and ATA+FAT16 Works with your favorite compact flash card, currently in trashy-revision v.1 mode. Amaze your friends! Upload files via stunningly slow 115kb/s. Or cannibalize the code for FAT16 handling (create/delete/read files) Exxxtras Unlike some other mp3 players, this one comes with a 3…
-
- 0 תגובות
- 992 צפיות
-
-
http://www.junkmachine.com/forum/kb.php?mode=article&k=11
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
http://www.zapwizard.com/Mods/Headphones/index.html
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני היום נוסע לקנות את הרכיבים ולבנות אם אני רוצה לשלוט על מהירות...אז במקום מפסקי On-Off-On אני קונה דימר (מפסק מסתובב כזה)? ומה אני שם במקום המפסק הראשי?(שהוא On-Off) תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אהלן ! לפרויקט ברובוטיקה שאני עובד עליו במסגרת בית הספר , אני מעוניין בבניית בקר שליטה קצת יותר נוח מזה שקיבלנו . אני צריך לבנות שולחן בעל שלוש מצערות , שלכל אחת יש רק ציר Y כמובן . כל הבקר הזה ( כל שלוש המצערות ) צריכות להתחבר למחבר מסוג DB15 , בצורה אנלוגית לחלוטין כמובן . חיפשתי קצת חומר , אבל קיוויתי שאנשים כמו תום שמבינים קצת יותר ממני באלקטרוניקה , יוכלו להציץ ולתת כמה עצות , רעיונות , או עזרה .. תודה רבה מראש , תום :]
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
קודם כל אני אציין שקראתי את המדריך לצג LCD ואת האשכולות הנוגעים אליו בפורום הזה, אבל יש לי שאלה ספציפית על הצג שלי את הצג לקחתי ממכשיר ישן שמצאתי בבסיס שלי. כשפירקתי את המכשיר המקורי ראיתי שזה 2 לוחות אלק' מחוברים אחד לשני ב-14 פינים (מן הסתם ה-14 מהמדריך) ובצד השני של הצג (לא איפה שה-14 פינים) יש 4 חורים (2 קבוצות של 2) עם המספרים 15 ו-16 אז יש לי 2 שאלות: האם להשאיר את הלוח השני שמחובר ללוח של הצג (מצורפות תמונות) האם ה-15 וה-16 הם בהכרח של תאורה, וזה 2 חורים ליד כל מספר (כל 2 חורים על מגע זהב כזה, צירפתי תמונה), ואם הם אכן של תאורה, לאיזה מהחורים אני צריך לחבר את המעגל? או שזה לא משנה? תודה רבה רבה מראש! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
היי קיבלתי התקן להארדיסק ממישהו אבל ללא החיבור לחשמל כלומר בין ההתקן לספק החשמלי. בעוד ביציאה של החשמל מההתקן מצויים ארבע חוטים בצבעים - אדום-כחול-לבן-לבן יש לי חיבור חשמלי(ממאוור ישן או משהו דומה) שצבע החוטים שלו הם אדום-צהוב=שחור-שחור. אפשר לנחש שהאדום הולך לאדום, הצהוב לכחול ונשארו רק שתי זוגות של לבן-לבן ו-שחור-שחור...מי הולך למי ?? יש למישהו רעיונות ?
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
:s05:
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-