אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
סתכלו הבאתי את המאוור שיש על ההיסטניק בפנטיום 2 וזה מתאים לעכבר ולגודל עכשיו יש לזה חיבור של 3 חוטים ללוח אם אתם אומרים לחותך את זה וששלוש החוטים יהיו חשופים ואז לנסות בעכבר כל חוט למקום אחר עד שיעבודד ככה אמור לעשות? איזה חפרן אני אבל תודה רבה למי שיעזור
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
העדפתי לפתוח ת'ארד חדש.. משום שהרבה דברים השתנו, והת'ארד הקודם יצר בלבול ואי סדר אצל משתמשים מסויימים בכל אופן אני אציג את הפרוייקט הפרוייקט יהיה מבוסס על מארז מסוג TT MOZART TX, מדגם העשוי אלומיניום, ומגיע עם חלונות פרספקס המארז נמצא אצלי זה זמן מה, והגיע הזמן לעבוד עליו נושא הפרוייקט , שעד לא מזמן לא היה ידוע - נבחר, והוא בעצם קשור לסדרת המשחקים האיכותית C&C, תמיד הייתי "נאמן" לNOD, ובתקופה האחרונה, צצים לא מעט פרוייקטים בהשראת הסדרה אומנם לרוב אתם תראו "מבנים" מהמשחק, אך אני בחרתי שלא לעשות כך (חוסר מקום בעיקר, והמון רכיבים שלא יכנסו במארז שגודלו פחות ממקרר ממוצע) החומרה + תכולה\ רכיבים שתהיה בתוך הפרוייקט מעבד: C2Q 6600 G0 לוח: DFI LANPARTY X48 UT T2R …
-
- 549 תגובות
- 112.7k צפיות
-
-
אוקי השאלה שלי היא האם אני יכול לקחת ממעבד ישן את המד טמפ' שלו ולהעביר למקום אחר ועם כן איך?
-
- 8 תגובות
- 873 צפיות
-
-
היום התחלתי לבנות את הראו פאס לפרוייקט שלי, ולא רציתי שהוא יראה בנאלי ופשוט. אז החלטתי לעשות חלונות קטנים בפנל הקידמי, ובתוך ארבעת חלונות העגולים הקטנים מפרספק מחוספס יעבור הפוטנציומטר, ומאחורי החלון יהיה תאורה אדומה שתאיר את החלונות. אז זה מה שעשיתי היום: חתכתי את ארבעת החורים בפנל על ידי דרמל, ושוייף עם ניירות שייוף במספרים שונים, חתחכתי פרספקט בקוטר טיפה יותר גדול, עגלתי אותו על ידי חיבור למחזיק של בדוסקיות לדרמל, ושייוף על שופין. הדבקתי עם דבק חם . עם שתי פוטנציומטר של 100ohm. עכשיו התיכנון להמשך הוא לחבר לפנל מין ר' שתרחיק את הפוטנציומטר מהפנל, כי השייבה שמצמידה הפוטנטיומטר לפנאל משש גדול, אפילו יותר מהכפתור. ומאחורי הפוטנציומטר לחבר שני מאוררים של 40 מ"…
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל לבנות מן "פאנל" או "קוקפיט" ביתי... (תא טייס...) בשביל פלייט סימולטור... למישהו יש רעיונות/מדריכים להתחלה?
-
- 9 תגובות
- 996 צפיות
-
-
תראו מארז אחד הקטלניים אני בונה כזה http://www.bit-tech.net/article/135
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו שאתם כבר יודעים, אני לקחתי הפסקה מניהול הפורום באתר, עקב סיבות אישיות (צבא, לימודים ועוד כל מיני על הראש) אני לא מתלהב לעשות זאת, אך אני חייב אני מקווה שאני אצליח לעשות "קאמבק" בעתיד, אני רוצה לציין - שממש לא עזבתי את נושא המודינג, אלא רק לקחתי הפסקה מניהול הפורום, ואני אשתדל להמשיך להיות כמה שיותר פעיל בכל זאת המודרייטור שמחליף אותי הוא גולש וותיק בפורום , רביד אני רוצה לאחל לו בהצלחה, ומקווה שהוא יהנה בניהול הפורום, יקדם ויפתח דברים שטרם נראו כאן. לכן, אל תקשו עליו , השמעו לחוקי הפורום, ונסו לתרום ולהחכים כמה שיותר במהלך השנים בהם הייתי בתפקיד זה - לא נתתי ולו אזהרה אחת רביד, הבמה שלך :
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחר מבחן באופטיקה יישומית ואין לי את החומר אז חשבתי אם אתם מכירים איזה אתר שיש בו את החומר הבא: הכל ברמה בסיסית.. -ספרות בינאריות BIT ,בייטים וכל זה.. - סריקה משולבת - PAL ,NTSC ושיטות שידור, הסברים על ה"שורות".. - רזולוצייה,פיקסלים.. כל הנושאים הללו של אופטיקה ברמה הבנה.. זה דחוף
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום, אני לא כל כך מסתדר עם האנגלית אז אשמח אם מישהו יכול להסתכל בדפי נתונים ולהגיד לי מהי צריכת הזרם והמתח של כל רכיב ממש תודה! http://www.analog.com/static/importe.../ADF7023-J.pdf http://cds.linear.com/docs/en/datasheet/1963fc.pdf http://www.atmel.com/Images/doc32058.pdf
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! חדש בפורום, אז מצטער אם אני פותח שאלה על משהו קיים... אבל לא מצאתי את הנושא והיה נראה לי שאובקלוניג ומודינג הם ההכי רלוונטיים. רציתי להתעניין לגבי כבלים "SLEEVED" למחשב (אין לי מושג מה המונח המקביל). יש מקום בארץ שמתעסק בזה ? מותג מומלץ? דעה לגבי כבלים להארכה? תודה מראש וסליחה אם זה דיון קיים . נ.ב - חדש בכל עניין הפורומים אז בעדינות עליי... אני שביר מבפנים ;-)
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות ציוד להלחמה במחיר טוב וציוד טוב עכשיו אני מחפש מלחם איכותי + בדיל טוב אני לא הכי מבין בזה אבל הבנתי שיש בדיל עם עופרת בלי עופרת עם פלקס סלי פלקס אני ישמח לקצת הסבר ובנוסף גם חומר הלחמה אני מחפש חנות שיש בה את כל זה או אתר ואני ישמח להמלצה למוצרים אני צריך את זה לעבודה עדינה מאוד של הלחמות על לוח כמו לוח אם וכו.... (אקסבוקס) תודה לעוזרים עמית טווח מחירים למחלם טוב בין 250-400
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש סכימה עם שמות של הנגדים שאני אגיד לדוד שלי שיביא לי. אני רוצה 3-4 נגדים חזקים שיתחברו למולקס.ויאירו בחוזקה חתיכת פרספקט של 15*2.5 ס"מ זה יספיק אתם חושבים? בנוסף,אם אני אהפוך את הכיוון של המאורר של הספק,כלומר שהוא יכניס אוויר,אבל מהצד יש חורי איוור,זה יזיק? או שאפשר? פשוט אני שם את הספק בתקרה ויותר קל שהוא יהיה בצורה שיכניס אוויר. איך זה? (הירוק זה האור) תודה
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב! הרבה זמן לא פרסמתי כאן יומני פרוייקטים. אני כרגע רוצה להתחיל לעבוד על פרוייקט של מארז חיצוני למס' הארד-דיסקים במקביל. השאלה שלי היא - האם קיימים בשוק הישראלי פלקסיגלסים בצבעים נוספים,פרט לשקוף? הרצויים בשבילי הם כחול-ים ושחור. אם כן,האם מישהו יכול לרמוז לי איפה אני יכול לקנות כאלו באזור תל אביב? תודה רבה מראש. מירון
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
כתוב במדריך שצריך כבל 4,7 uF capacitor מצאתי רק כבל 470 בהשג יד יכול ליהיות שהם דומים ?!? כי רכיב הir שנמצא במדריך נמצא יחד עם הכבל 470 על אותו מעגל שממנו פירקתי אותו.. חח עם מישהו מבין את כוונתי שיחזיר לי תשובה ותודה מראש
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם מצאתי הארגז כילים שלי מסך LCD קטן האם אני יכול לעשות משהו בוא ואם כן יש לכם רעיונות בשבילי מה לעשות איתו תודה מראש לכול העוזרים ולרעיונות..!תמונות:
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. רציתי לשתף אתכן בפרוייקט המודינג הראשוני שלי. בהתחלה האמת לא רציתי להתקרב לזה,עניתי בתגובה: "זה סתם הורס את המארז. אבל זה יפה למי שמבין.." ולאט לאט הבנתי שמודינג,זו לא בעיה. בקיצור,אתמול הייתי עם אבא שלי. (תכנאי מחשבים) הוא הרכיב איזה מחשב והעביר אותו למארז אחר,ואת המארז שהיה התכוון לזרוק. ראיתי את המארז הישן,לבן (לבן כזה ישן) אבל הדוגמא של המארז היית מוצאת חן בעיניי. אז ביקשתי מימנו את המארז. בקיצור לקחתי אותו וניקיתי אותו (שעה שלמה,הוא היה מלוכלך חבל"ז.) אחר כך,הלכתי לאיזו חנות ליד הבית (יש להם צבעים לצביעת מתכת וכו'). וקניתי צבעים לצביעה - כחול תכלת. בנוסף, יש לי לוח ASUS ישן שתיקנתי לא מזמן (היה לו נכשול חשמל קטן,לא רציני.) ומעבד מהמחשב הקודם (סלרון …
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות ערכת פיתוח למיקרו מעבד , אני צריך שלבקר יהיה שעון פנימי שלא מתאפס בניתוק מהחשמל ..... למשהו יש מושג איפה אפשר לקנות משהו כזה?? או אם יש דבר כזה?? תודה
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
בדלת אחת של המחשב יש לי כמו ריבועים מוכנסים כלפי פנים אך לא פתוחים.. אם אני יפתח אותם זה יאוורר את המחשב? ובדלת השניה יש לי מאוורר אחד עליו...אם אני ישים עוד מאוורר שם(יש לי מקום בדקתי) זה יעזור להורדת טמפרטורה?
-
- 5 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אני הנדסאי בכיתה יד ואני צריך חומר לימוד(קבצים לקריאה)באלקטרוניקה תקבילית ובעיקר על הנושא "ראי זרם" אני צריך את זה דחוף-
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני כל הזמן מאבד חפצים בבית כמו מפתחות ואת השלט וחשבתי לנסות לעשות זמזם שאותו אני יצמיד לחפצים שונים ושישלט ע"י שלט (שאותו אני מקווה שאני לא יאבד), האם זה אפשרי?, האם זה קשה?, האם זה יקר?, האם זה יצא גדול?, כל מידע בנושא יעזור. בעיקרון אני יודע להלחים ויש לי טיפה נסיון בתחום אבל לא יותר מדי. תודה מראש, רן.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום,יש לי מארז HOME MADE והוא כמעט כולו שקוף,אני מעוניין שהפרספקס יהיה שחור,אבל שיהיה אפשר לראות משהו מבפנים...מה אתם אומרים,כדיי להדביק על הפרספקס טפט שחור שקוף למחצה?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי לוח של GigaByte שכולל הרבה כניסות USB, ומתוכן, 2 הן USB3. אותן 2 שהן USB3, נגישות רק מהחלק האחורי של המחשב. (הן מולחמות על הלוח, ביחד עם שאר השקעים שמגיעים built-in על הלוח) הא יש דרך להביא את 2 ה-USB3 האלה (או לפחות אחד מהם) קדימה, ל-Front של המחשב? לא בצורה של להתחיל לעשות מודינג לפלסטיק, אלא יותר אולי בצורה של איזה פלסטיק מוכן שנכנס לתוך מקום של כונן 1.44, ואז מעביר את ה-USB3 בעצם קדימה.. יש לציין שאין לי על הלוח את הפינים שמאפשרים לקחת USB3. יש רק של USB2, והרבה, חלקם אפילו לא מנוצלים עדיין. זה אומר שאם אעביר USB3 אחד או שניים קדימה, אעשה את זה "י לקחת את אחת הכניסות שקיימות מאחור, ואז להעביר אותה קדימה.. תודה card
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אנשים הייתה תחרות חבל על הזמן אני אישית נהנתי בתור משתתף (אני הייתי זה עם השקוף) מי שלא ראה את המחשב שלי אז הינה כמה תמונות: [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לצורך עבודה בארדואינו, דרוש מתכנת עם ניסיון. את פרטי הפרויקט אני אתן אם יהיה עניין, זאת עבודה חד פעמית, ואני מקווה שלא תקרעו במחיר. למעוניינים, שלחו לי הודעה פרטית.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לפני כמה זמן קראתי שיש לוחות של ארדואינו(או יותר ספציפית: מעבדי AVR מסוימים) שכוללים Pull-Down Resistors בילט אין. באיזה מעבדים זה קיים? תודה card
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-